Šafářová je ve čtvrtfinále, vyřadila Šarapovovou! Kvitová propadla proti Bacsinszké

1. 6. 2015, 13:05
Aktuality 1765
Lucie Šafářová se postarala o největší překvapení letošního Roland Garros. Česká tenistka dnes vyřadila obhájkyni titulu Marii Šarapovovou po setech 7-6 6-4 a poprvé si na pařížské antuce zahraje čtvrtfinále. Do něj se naopak nedostala Petra Kvitová, jež selhala v duelu se Švýcarkou Bacsinszkou.
Lucie Šafářová (© FFT)

"Maria je skvělá hráčka. Věděla jsem, že musím hrát agresivně a jít si pro to. Jsem nadšená a přešťastná. Byl to nádherný zápas," řekla na dvorci Lucie Šafářová, kterou by měl postup do čtvrtfinále poprvé v životě posunout do elitní světové desítky.

Levou rukou hrající Šafářová předvedla proti světové dvojce Marii Šarapovové jeden z nejlepších výkonů v kariéře. Trefovala vítězné údery z forhendu i bekhendu, dobře podávala. Výborně předvídala hru soupeřky a všude byla včas.

Na začátku zápasu odvrátila za stavu 0-1 dva brejkboly a naopak sama šla do brejku a vedení 3-1. Náskok sice neudržela, protože Šarapovová zvýšila intenzitu svých úderů, ale česká tenistka dál hrála výtečně. V tie-breaku mimo jiné trefila roh z bekhendu, dala vítězný míč z forhendu a zkrácenou hru ovládla poměrem 7-3.

V první setu Šafářová předčila Šarapovovou ve vítězných úderech 20:10 a v nastoleném trendu pokračovala ve druhé sadě. Podruhé v zápase vzala dvojnásobné vítězce French Open servis, své podání uhájila a vedla 3-0. Podobně jako v první sadě ale o náskok přišla, a to i kvůli dvojchybě při brejkbolu Rusky.

Znovu mohla Šafářová vzít Šarapovové podání v šesté hře, ale nahraný míč při brejkbolu poslala do autu a soupeřka game uzavřela dvěma esy. Česká hráčka dál držela míč u základní čáry a Rusku pod tlakem. Za stavu 5-4 udělala Ruska dvojchybu a nabídla Šafářové první mečbol. Ten ještě odvrátila, houževnatá Šafářová ale v další výměně vybojovala druhý a zápas nekompromisně ukončila vítězným forhendem.

"Hrála agresivněji a byla schopná hrát na vyšší úrovni většinu zápasu. Nedopřála mi čas, hrála výborně do stran a já ne. To byl rozdíl," řekla Šarapovová, která nebude v Paříži ve finále poprvé po třech letech.

O semifinále, které si na grandslamu zahrála pouze loni ve Wimbledonu, si brněnská rodačka zahraje se Garbiňe Muguruzaovou. S jednadvacetiletou Španělkou, na kterou narazí již zítra od 14:00 na kurtu Suzanne Lenglenové, se Šafářová ještě nestřetla.

Muguruzaová dnes v osmifinále porazila Italku Flavii Pennettaovou 6-3 6-4 a postupem mezi nejlepší osmičku zopakovala svůj úspěch z loňska, kdy vyřadila i světovou jedničku Serenu Williamsovou.


Šafářová je i v semifinále čtyřhry
Šafářová po výhře nad Šarapovovou zvládla po krátkém odpočinku i čtyřhru. S Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou, s kterou vyhrály letošní Australian Open, porazily ve 3. kole švýcarsko-českou dvojici Belinda Bencicová a Kateřina Siniaková 6-4 6-3 a postoupily do čtvrtfinále.

V něm vyzvou v souboji nejlepších párů probíhající sezony nasazené jedničky Martinu Hingisovou a Saniu Mirzaovou a vítězky si zajistí nejen semifinále, ale také budou mít téměř jistý start na Turnaji mistryň.


Kvitová po špatném výkonu končí ve 4. kole
Petra Kvitová se díky vypadnutí Šarapovové stane za týden podruhé v kariéře světovou dvojkou, úspěchem na pařížské antuce však vyrovnání svého nejlepšího postavení v žebříčku WTA neoslaví. Pětadvacetiletá Češka se s French Open loučí už ve 4. kole, v němž podala špatný výkon proti Timee Bacsinszké.

Kvitová dnes narazila na v životní formě hrající soupeřku, ale ze hry o třetí grandslamový titul se vyřadila především vlastními chybami. Zatímco v prvních dvou kolech jí mizerná hra plná chyb stačila na vydřené výhry proti Erakovicové a Solerové v dalším zápase proti Beguové předvedla zlepšený výkon, proti Bacsinszké už výhry vybojovat nedokázala. 

První set sice Kvitová vyhrála, ale příliš pro to udělat nemusela. Bacsinszká hrála nervózně, udělala pět dvojchyb, neodvrátila ani jeden ze tří brejkbolů a po 27 minutách prohrála 2-6.

Jenže favorizovaná Češka začala hrát od druhé sady ještě hůře a před takřka prázdnými tribunami dvorce Suzanne Lenglenové předvedla jedno velké trápení. Švýcarka pár věcí v své hře změnila, mixovala hru, dávala rychlé míče, občas kraťas a přeliftované vyšší údery. Kvitová neuhrála ani game a podruhé v sezoně dostala kanára.

Oklepat se z něj zkusila odchodem do šaten, ale vůbec jí to nepomohlo. Svůj bezradný výkon korunovala v třetím dějství, v němž se dopustila 17 nevynucených chyb a zahrála pouze pět vítězných míčků. Za celý zápas Kvitová předvedla 19 winnerů a 41 nevynucených chyb. Nakonec prohrála 6-2 0-6 3-6 a o rok starší Švýcarce podlehla i v druhém vzájemném střetnutí.

"Myslím, že hrála dobře. Mně to úplně nešlo a podle toho vypadá i výsledek," řekla Kvitová. "Po všem, co se letos dělo, tak osmifinále rozhodně beru," dodala dvojnásobná wimbledonská šampionka, jež se za 4. kolo na Roland Garros dostala pouze v roce 2012, kdy vypadla až v semifinále.


Bacsinszká si o postup do semifinále zahraje s Belgičankou Alison van Uytvanckovou, až 93. hráčkou světa. Pro obě to bude první grandslamové čtvrtfinále.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - osmifinále:
Šafářová (13-ČR) - Šarapovová (2-Rus.) 7:6 (7:3), 6:4
Bacsinszká (23-Švýc.) - Kvitová (4-ČR) 2:6, 6:0, 6:3
S. Williamsová (1-USA) - Stephensová (USA) 1:6, 7:5, 6:3
Erraniová (17-It.) - Görgesová (Něm.) 6:2, 6:2
Muguruzaová (21-Šp.) - Pennettaová (28-It.) 6:3, 6:4

Van Uytvancková (Belg.) - Mituová (Rum.) 6:1, 6:3

Čtyřhra - 3. kolo:

Matteková-Sandsová/Šafářová (7-USA/ČR) - Bencicová/Siniaková (Švýc./ČR) 6:4, 6:3
Krajiceková/Strýcová (13-Niz./ČR) - Hantuchová/Stosurová (SR/Austr.) 6:4, 3:6, 6:2
Juniorky - 1. kolo:
Vondroušová (1-ČR) - Kingsleyová (USA) 5:7, 6:3, 6:1
Čtyřhra - 1. kolo:
Kolodziejová/Vondroušová (1-ČR) - Garavaniová/Hinojosaová (Arg./Mex.) 6:1, 6:1
Ferrová/Yerolymosová (Fr.) - Guerrerová/Kilnarová (Šp./ČR) 6:2, 7:5
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1765
Přidat komentář
smazaný uživatel
zdejsi fanklub fulnecke selky to musi byt zaplaceni trollove. tak zaslepenej a neobjektivni normalni clovek neni
Reagovat
FulnekUltras
kuš
Reagovat
slacker
Petra Kvitova je sice obacas famozni tenistka ale vzdy to bude jen takova prostsi holka co by bez tenisu zakrnela u kojeni decek a novackych serialu.
Reagovat
LukasH
a v tom je mi sympatická.::-)
Reagovat
tmora
Co mne ale fascinuje je přístupu ČT sport k vysílání přenosu z RG! Tenis s rostoucí popularitou v ČR, máme 4 hračky v TOP 20, TOP pozici v Davis cupu muzi, ženy, velký potenciál tenisu v CR a přenosy jsou vázne tristní. Prenos pouze českých tenistu úseknutné bez rozhovoru, hrůza!
Reagovat
FulnekUltras
ČT zdegenerovala na úrovni antikomančské hlásné trouby za peníze všech občanů
Reagovat
smazaný uživatel
Mě strašně fascinuje, kolik výjimečných lidí chodí na tento server.

Absolutně nejlepší trenéři, kteří přesně vědí, co jaký hráč potřebuje. Na čem potřebuje pracovat, kde jsou jeho slabiny.
Neuvěřitelně vystudovaní psychologové, kteří také nejlépe rozumí lidské (v tomto případě ženské) duši a uvažování.
Nejlepší kondiční trenéři, kteří sami určitě mají tělo samý sval a šlachu a přesně ví, jak mají ostatní posilovat.
A v neposlední řadě je tady spousta velice kvalitních hráčů, kteří v životě byli v Top 10, ne-li dokonce v Top 5.

Opravdu, velmi intergalaktický web.

Ne, ale teď vážně.
Jsou tady lidé, kteří (vzhledem ke svým názorům) viděli tenis jenom v televizi, nikdy neviděli dvorec naživo, nedrželi v ruce tenisáky, ani raketu. Nehráli ani na trávě, ani na hardu a ani na antuce.
Samozřejmě, žádný psycholog zde není. Pánové nerozumí ani svým manželkám či přítelkyním, ale dělají, že duši Petry znají nazpaměť.
Ano, je zde pár vysportovaných lidí, ale ti moc dobře vědí, že svalová hmota nepřijde jen tak a taktéž vědí, že na jednoho platí pořádný zápřah a někdo prostě takový zápřah nevydrží, ale i tak může být vysportovaný, jen to chce delší čas.
No a samozřejmě, žádný bývalý (ani současný) hráč Top10 zde nepíše, možná sem občas napíše nějaký junior, nebo minimálně rekreační hráč.

Ale chápu, že všichni víte všechno nejlépe a především přesně víte, co Petra musí a nesmí. To, jak znáte život a potřeby ostatních lidí mě udivuje. Ale často se stává, že ten, kdo se se*e do života jiných, absolutně neví, co se svým životem, proto prudí ostatní ...
Reagovat
smazaný uživatel
No já zírám jak tvá moudrost a dokonalost tady všechny zaskočí.
Reagovat
gigin
Jak ty to můžeš vědět, kdo sem chodí a nechodí, ty předčasně zmoudřelý chlapče. Mimochodem jeden uživatel tu hrál tenis hodně vysoko. Hodně. A bylo jich tu víc. Jenomže se tu z toho tady stala žumpárna, tak přestali psát.
Ale tak pokud tomu tady vévodí lidé jako quesh, který ti je schopný tvrdit, že míček na lajně zanechá oranžovou stopu a na druhou stranu se tady bude prsit jak všemu rozumí a ostatní jsou blbečci, tak pak je to tady opravdu k ničemu.
Reagovat
smazaný uživatel
+1. Vše tady zničili ti fanatičtí fanouci Kvitové, to je hnůj, celá tato diskuze. Horší jak novinky. Své legendě dělají medvědí službu, dokonale mi ji znechutili.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne kamaráde, zničili jste si to tady vy sami. Vy jste tu z toho začali dělat hnůj, ale čekat že si přiznáte pravdu, to nemůžu, to se tady nenosí.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej jaký děláme hnůj my a vy. Podívej se vedle do diskuze o Federerovi. Ta m á úroveň, člověk si tam může vyměnit názory a nikdo nikoho nenapadá, já tady v té 1700 komentářové diskuzi nečetl nic moc podnětného (až na výjimky) nečetl, jenom samé osobní útoky a bláboly na adresu Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Za ty osobní útoky na Petru a bláboly na její adresu ale Kvitovci nemůžou.
Reagovat
smazaný uživatel
Potrefená husa?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nepletu, píšu o tom, co je tady nyní a ne, co tady bylo kdysi.

Na co mi jako je, že tady kdysi někdo takový chodil, když se teď tady píšou hovadiny? Jako vidíš v tom nějakou spojitost? Já se do minulosti nedívám, jestli ty jo, tak smůla.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce tu chodili i komentátoři ty chytráku. Vojtěch Bidrman tu byl ještě rok zpátky pečený, vařený. Libor Basík taky chodil pravidelně během GS. Jenomže poté začala úřadovat černá mamba, vyhnala nicky jako JM, Sonja a spol, k němu se přidal quesh a další Kvitovci a teď je z toho todle.
Reagovat
gigin
Přesně tak venco..
Reagovat
smazaný uživatel
Zapšklé kecy zakomplexovaného chudáka. Právě tento přístup dostal tu diskuzi do těch srágor, ve kterých je.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že kdyby sis ty a Fandina sbalili aspoň na měsíc klávesnici a smartphony, tak by se to tady hodně pročistilo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to jednou udělal dokonce na půl roku. Diskuzi to nijak nepomohlo. ;-)
Reagovat
Fandina
Díky za radu co mám dělat. Na to jsem čekala.
Reagovat
Roger_Federer
To je paradox, ze to pises ty.
Reagovat
Fandina
A od tebe je to zase jen potvrzení toho, že lidem nerozumíš.
Reagovat
Fanda67
Odpověď Fandinko az za 2 minuty, to asi dnes nebudeš ve formě :-)
jinak přeji hezký den, a doufám nám ho dnes Lucka zpříjemní
Reagovat
Fandina
Kdepak ses tu vzal človíčku. Já vím, Fandinka ti nedá spát. Ty sice nereaguješ okamžitě, ale zase stabilně na mě. Kdybych tu nebyla já, ani se neozveš. Pobavils moc.
Reagovat
Fanda67
však víš, je přes 1000 příspěvků tak se mohu zůčastnit i písmem :-)
jinak včera jsem tě docela litoval, jako chráněnkyně Jirky kvěše musíš docela trpět - ty taková inteligentní a on co je schopnej někdy splodit :-)
Reagovat
Fandina
Na tobě se mi líbí, jak se mi snažíš vysvětlit, jak jsem hloupá, ničemu nerozumím, lžu a nevím co. Jen v tom pokračuj, když tě to baví. Já ti v tom bránit nebudu. Tvoje věc ... úsměv
Reagovat
Fanda67
pokud je pro tebe inteligentní synonymum pro hloupá, tak jsi mi tedy zklamala, to že jsi byla přistižena za lží tě stále žere a nemůžeš mi to zapomenout viď
Reagovat
Fandina
já nelžu, takže jsem nemohla být přistižena a jinak platí co jsem napsala, snažíš se moc o komunikaci se mnou a to je směšné
Reagovat
Fanda67
já vím ty jen ohýbáš pravdu, často o 180 stupnů

a ty se té komunikaci bráníš že?
Reagovat
Fandina
Já se nebráním komunikaci s těmi, kdo mají nějakou úroveň. Ne z těmi, co píší o věcech, které nejsou nebo se nestali. Z těmi je zbytečné se bavit.
Reagovat
Fandina
oprava ... ne s těmi a věci se nestaly ... ússměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé je, že nejvíc komunikuješ s těmi, kteří podle tebe žádnou úroveň nemají :D
Reagovat
Fandina
Jak si na to přišel/a? Jak víš, kdo má podle mě úroveň?
Reagovat
smazaný uživatel
Čtu mezi řádky. Pochopil jsem, že úroveň podle tebe má iqe. S ním nediskutuješ vůbec, jen za něj odpovídáš těm, kteří diskutují s ním. Dál jsem pochopil, že Fanda67 podle tebe úroveň nemá a s ním diskutuješ pořád.
Reagovat
Fandina
iqe je inteligentní, souhlas. Co se týká FandyXY, tak ten se neustále vnucuje a nevím, jak se ho zbavit. Předpokládám, že když mu napíši, že není na úrovni, tak to pochopí. Ale možná se mýlím. Jinak zájem o komunikaci s ním nemám. To bych se k němu chovala jinak.
Reagovat
Fanda67
PobavilaS :-)
Reagovat
Fandina
To je dobře, ty mě bavíš už dlouho. Tak alespoň je to oboustrannné!
Reagovat
smazaný uživatel
Chodili ... Minulý čas, nemá nic společného s tím, co se tady děje nyní, tudíž v přítomnosti.

Rozdíl mezi minulostí a současností snad nemusím vysvětlovat ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré shrnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš 100% pravdu. Jediná Češka, která má právo vyjadřovat se ke Kvitové, je Navrátilová. A to vlastní není Češka. Takže nikdo. Bravo.
Reagovat
janek_da
Abych mluvil slovy našeho klasika
"Nazdar tupci" :)))
Reagovat
Roger_Federer
Nevim co si to dovolujes, podprahove "utocit" na profesora kvitilogie.
Tednto odbornik na PK venoval studiu teto osoby od roku 2011 mnoho hodin, sledovani, osobniho i internetoveho, prohledavani popelnic a sledovani jejiho chovani a vystupovani, dnes dokaze cist i z jejich oci.
Vy co si Kvitova mysli, skym spi, co ji, co je proni nejlepsi, kdy se citi dobre a kdy spatne.
Loni se na pul roku stahl, aby se pripravil a uspesne obhajil diplomovou oraci..na vybornou.
Proti nemu jsme amateri.
Reagovat
vrabejka
Doufal jsem že Petra by to tady mohla zlomit. Udržela si měsíc celkem slušnou formu, vypadnuly její největší soupeřky krom Sereny. Fakt sem myslel že od Begu to bude válec jako na Wimbledonu. ooo jak jsem se zmýlil. Petra se strašně zhoršila v poslefních dvou setech až to nechápu. Chybí ji trochu umění reagovt když ji to nejde. Kdyby začala hrat jako proti Begu. Hrat utočně ale přidržovat, mít ty rány pod kontrolou tak by už měla více titulů na kontě. Ikdyž nehraje dobře, nedokážeto proti opravdu dobrým hráčkám otočit. (Erakovic a Soler nepočítám). Jinak nemá nikde jinde než na Wimbledonu asi uspět. Proto si myslím že Kája muže byt uspěšnější než ona ale to uvidime časem. No nic ted tlačme všichni Šafinu dnes to bude mí strašně těžké. Má životní formu tak věřím že Garbině udolá.
Reagovat
janek_da
No podle mě, Begu nehrála extra špatně a Petra nějak extra dobře. Begu svoje podání vyhrávala většinou v pohodě. Ale měla obrovský problém s returnem 1. i 2. podání i když Petra podávala stejně jako s Timeou.

Begu returny házela na tribunu, Timea těsně před zadní čáru. Tuším Timea měla 15 BP.
Reagovat
vrabejka
Ale furt to bylo o Petře mohla dat 30 chyb ona a skončila by ale ona dala jenom 10!!
Reagovat
janek_da
Tak jasně, když na returnu byla Begu jalová a na servisu si sama body uhrávala.
Reagovat
vrabejka
nechápeš to Begu sice hrála špatně ale to kvůli Petřeb měla to hrat prostě i včera. Udržované kontrolované rány a ne bum bum a ono něco vyjde to prostě nefunguje.
Reagovat
janek_da
Mám jiný názor. Petra v So hrála líp, ale zas až tak extra líp ne. Znovu zopakuji Begu dávala returny z jakéhokoliv servisu do autu. To se pak hraje parádně a v klidu. Že by Petra v So podávala nějak ultimatně jsem si nevšim, aspoň tedy za stavu kdy Begu mohla zlobit.

Je fakt, že Petře navíc vyhovovaly i ty krátké výměny, Begu se snažila zakončovat.
Reagovat
mac.hall
Bohužel , musím s podstatou příspěvku souhlasit. Je to tak. A prohlášení Petry jsou často opravdu směšná až hloupá. Je těžko k uvěření , že současně světová hráčka č.2 může z úst vypustit něco takového ,jako že může být ráda za 4. kolo.
Reagovat
Pavol
Bacsinska dokazala udrzat loptu v hre. Petra chcela dat jednu dve rany a aby bol koniec vymeny ale koncilo to v autoch. Slaby pohyb po dvorci. Menej sily do uderov a viac presnosti by to chcelo na antuke.
Reagovat
slacker
To se to bacinske delalo velmi snadno kdyz ji to furt nesmyslne mlatila do forhandu a krizem. Asi to delala s cilem se konecne zastrilet ale vyledek bylo jen vystrileni se. Kdyby to vice stridala a vice uderu hrala po lajne, tak to snad nemusela byt takova smesna tragedie
Reagovat
George_Renel
že skvělý a nečekaný úspěch Lucky je přemazán frustrovanými příspěvky mnohými očekávané porážky Petry.
Je přece fajn, že máme opět jednu tenistku v QF GS. Co by za to některé velmoci daly.
Reagovat
patriks
No já bych to viděl asi tak, že kdyby Petra neměla výpadky, tak už byla dávno světovou jedničkou s nedostižným počtem bodů. Výpadky má i má oblíbená hráčka Simona. Jde spíš o to, kdo jich má míň. Vemte si svého času Rogera v nejlepší formě, to bylo jasné, že ho nikdo neporazí a bylo to trochu nudné.
Reagovat
smazaný uživatel
A co Novak? Teď to není nudné? :) I když na zápas s Nadalem se těším a klidně očekávám 5 setů...
Reagovat
pockerface
Občas mi přijde, že je Petra spíš na nervy, že je v top10, teď bude světová dvojka. Přijde mi, že jí vadí ta pozornost a ta zodpovědnost, že by vlastně měla porážet téměř všechny hráčky. Sama to přiznává, že jí to v prvních kolech turnajů nervuje. Petra není povahově ta, která by šla pro výsledek i přes mrtvoly. Petra nemá mentalitu jako Maria a Serena. Petře by někdy vyhovovalo pohybovat se někde kolem 10-20 místa, občas udělat obrovský výsledek a dál se mě moc nevšímejte. Petra nebude nikdy ta, která by se hřála na výsluní, kterou by fakt, že je světová dvojka nakopávalo. Opravdu úplný opak Sharapky a Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
je to hrozne ometlo a otrasna teniska. otraveny vyraz ktory kazdeho irituje! Vid vcerajsi zapas kvitovej, na tento zaps na GS sa prislo pozriet asi 10 divakov!!!! Nikoho Kvitova nezaujima, nikto sa na nu nechce prist pozriet....
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/238061/safarova-je-na-vrcholu-kariery-chvali-tenisovy-expert-kukal.html
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova na GS porazila s velkymi tazkostami slabucke superky a prva trosku silnejsia jej vystavila stopku. Ale kvitova ma aspon v jednom pravdu : "Ano uz to ze sa sem dostala je uspech" HAHAHAHA
Inak velka grat Safarovej, tak ma vyzerat tenis a tak ma vyzerat boj! Tam je vidiet snahu a nie zhnuseny otraveny vyraz ....
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že když byla jedničkou Caro, tak každý říkal, že si to nezaslouží, protože nemá GS. A že je první jen proto, že má stabilní výkony a neprohrává se slabšími hráčkami.

Teď tu máme Petru, která GS má, ale stejně je prý na 2.místě omylem, protože má výkyvy a dovede prohrát s kdekým.

Tak co je tedy víc, mít GS, anebo podávat stabilní výkony?

IMO omyl nebylo nic z výše uvedeného, každý má tolik bodů kolik si zaslouží a od toho se odvíjí i žebříčkové postavení...
Reagovat
lars
jak se lisil kurt, micky,.... od kurtu v Rime 2015 ?
Reagovat
FulnekUltras
považuji dnešní tryznu za Petru aspoň ze své strany za ukončenou. ;) Doufám, že Šafi ji tento týden zdatně zastoupí a za měsíc to už světu natřou obě...
Reagovat
Frick
všechny tři :o)
Reagovat
FulnekUltras
i ta čtvrtá by se ještě mohla rozpomenout... ;)
Reagovat
lars
tu cekaji velke obhajoby :(
Reagovat
Frick
Obávám se, že Bára asi skončí někde kolem 40. místa. Ale uvidíme....

Nicméně, spíše to vidím tak, že pozici české no. 4 si vezme Lucka Hr.
Reagovat
Frick
aby se už Kája dostala z toho útlumu.

Ta má tu výhodu, že jí je všechno u pr.dele a z ničeho se nepos.ere předem...
Reagovat
lars
taky dostala od Timei kanara :(
Reagovat
smazaný uživatel
To si právě tak úplně nemyslím. Daleko sebevědoměji a klidněji působila, když se propracovávala z hloubi pole do dvacítky.

Problém je, že její hra je vyloženě založená na dobrém servisu a servis jí v posledních turnajích úplně odešel. A nepůsobí už ani tak psychicky silně. Ono to spolu souvisí, ale je otázka, jestli jí odešel servis kvůli psychické únavě a nástupu nějakého stresu pod tlakem (protože se z pozice lovce dostala spíš do pozice hráčky, která brání pozici), nebo naopak nejdřív odešla herní forma a k ní se pak přidala psychická nepohoda.

Otázka, co od ní čekat, ona zatím ani na trávě moc nepředvedla. Asi by měla mít takový základní cíl 3. kolo, víc (nebo míň) se uvidí podle losu.
Reagovat
smazaný uživatel
kvitova 2 na svete to je snad nejvetsi urazka tenisu v historii. dublejt
Reagovat
FulnekUltras
podle výsledků za posledních 365 dní zpátky - a to se ještě nepočítá FedCup...libo kýbl ???
Reagovat
smazaný uživatel
irelevantni
Reagovat
Fandina
že vyhrála Wimbledon je irelevantní?
Reagovat
FulnekUltras
tak radši ten lavór, no... ;)
Reagovat
Frick
A co Wozejk na čele?
Reagovat
smazaný uživatel
kam se hrabe na nasi petru. to se neda srovnavat
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá, no... Caro byla jednička, i když vyhrála velké houno, to je mnohem větší joke.
Reagovat
Frick
V roce 2011 vyhrála Mandatory, Premier 5, 3x Premier, 1x International, 2x SF na GS, 1x SF na Premier 5, 2x F na Premier....

Ty výsledky tam byly.... na 12 turnajích zaznamenala úspěch...
Reagovat
FulnekUltras
ovšem GS kde nic tu nic...
Reagovat
FulnekUltras
tedy GS tituly
Reagovat
baggik
2x SF grandslam to je na světovou jedničku trochu málo ne?
Reagovat
lars
neblabol provokatere !!
Reagovat
smazaný uživatel
provokace to neni kdyz tady ma 80% lidi stejnej nazor
Reagovat
lars
neblabol !!!!!!!!!
Reagovat
lars
me neoklames
Reagovat
LukasH
no vždyť sama říká, že ani neví, jak se tam ocitla. Asi jí někdo koupil body.:D:D:D
Reagovat
Fandina
A to si představ, že dvakrát vyhrála Wimbledon. To tě neuráží?
Reagovat
baggik
Možná se mnou budete nesouhlasit, ale ona Petra neměla v Paříži nic moc formu, trápila se od prvního zápasu a Begu jí to usnadnila, protože nebyla schopná vrátit dva míče po sobě a returny nezvládala vůbec. Naopak holky co dobře vracej i když nemaj pořádnej útok Petru trápí tim víc, čim méně ji to tam padá a jinou hru ona moc nemá.
Reagovat
FulnekUltras
jj, na to něco je...pokud Petře vyloženě nejdou rány, základ její hry se rozklíží, a náhle má šanci kdekdo...
Reagovat
Frick
No a nechali byste si od ní nechat píchnout injekci? :-P
Reagovat
FulnekUltras
max. odběr chámu... ;)))
Reagovat
Frick
No a je tedy hezká nebo je ošklivá.

http://static.a-z.ch/__ip/76aY4oo7b7kXaKV63mXRUfv_L9c/93d5ec03a245862ccf01eb747a2c023cff640baa/teaser-detail/kehrt-fuer-den-fed-cup-zurueck-timea-bacsinszky

Třeba tady na týhle fotce tak špatně nevypadá.
Reagovat
FulnekUltras
pro mě z odborného ;) hlediska tedy naprosto v pořádku... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale celkově bych Petřino působení zde v Paříži zhodnotil kladně. Už od prvního zápasu bylo vidět, že jí zdejší oranice rozhodně sedět nebude a z tohohle úhlu pohledu je čtvrté kolo slušný výsledek.

Co hodně mrzí a co ji určitě dost brzdilo, to byla hra na servisu. Až moc se, nejen dneska, stávalo, že ztratila vedení 30:0 nebo 40:15 a bojovala o něj přes shodu a dost často ne úspěšně. Což dostávalo soupeřky na koně. Ostatní herní prvky byly víceméně takové, jaké se daly na takovémhle povrchu čekat.
Reagovat
slacker
By se mela umet stavit k returnum co leti lajne tak aby to nebyla v 80% hloupa UE jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyjadřuj se k něčemu, o čem nemáš ani páru.
Reagovat
slacker
Presta tady delat sebestredneho hlupaka okrikujici vsechny okolo. Uz me fakt blbecku prestavas bavit temi kategorickymi vykriky kteri si tady dodavas kuraz.
Reagovat
smazaný uživatel
...říká sebestředný hlupák.
Reagovat
slacker
Jses bohuzel v te kategorii ze jsi prave rekl ze jsem genius, protoze kazdy tvuj vyrok zde se musi obratit o 180% aby vyjadroval realitu.
Reagovat
Fandina
Jsou lidi, kterých si všimneš a ani o to nestojí a pak ti, co se o to snaží a všemožně na sebe upozorňují a to jakkoli. Ale přitom si neuvědomí, že na sebe mnohé prozradí. To platí o tobě.
Reagovat
baggik
Holka tohle se ti vymstí
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Já nemám co ztratit.
Reagovat
lars
Zklamani je z toho , ze Petra mela dobrou sanci ten zapas s Timeou vyhrat, ackoliv se to zdalo byt jeste pred nekolika dny moc nepravdepodobne a dale nevyuzita sance mozneho SF
Reagovat
smazaný uživatel
No dobrou.. získala první set, ale hned od začátku druhého se začala karta obracet a ve třetím se sice Petra na Baczinskou dorovnala, ale nedokázala ji převýšit a to byla konečná.
Reagovat
Jan
Wimbledon 2013, semifinále s Flipkensovou, tam měla také dobrou šanci. Asi by se dalo najít i něco dalšího.
Reagovat
Fandina
Škoda je každého prohraného zápasu. A neplatí to jen o Petře.
Reagovat
lars
Flipkens tam, ale zahrala vyjimecne dobry vykon (asi zivotni) , ktery nasleduj. zapas nezopakovala
Reagovat
janek_da
a nejdůležitější vzkaz od Petry
"pro mě je hlavní, že jsem zase našla radost z tenisu."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak.
Reagovat
baggik
A vo vo vo tom to je
Reagovat
Fandina
Tak tak. To je i nejdůležitější vzkaz pro ty, kteří mají Petru rádi, nejen pro fanoušky. Peti pojď!!!
Reagovat
baggik
Pár slov k Novakovi... on si hraje to svoje, neřeší skóre, hraje ve veliké pohodě, brejkne soupeře a v pohodě si to hlídá. Se sílou soupeře roste i jeho tenis, prostě vždy hraje o kus lépe než soupeř. Myslím, že stejné to bude i s Nadalem. Pro Novaka je výhoda, že se potkají už ve čtvrtfinále, on v této fázi nekončívá a nebude hrát proti ani únava ani nic jiného. On už sehrál s Nadalem v Paříži vyrovnané zápasy a teď hraje ještě lépe a Nadal prostě nemůže podat takový výkon aby ho porazil, nevěřim tomu, žze odkáže najednou se ze dne na den dostat do vrcholný formy, pokud bude Nadal o fous horší než v předchozích finále a semi zde tak prostě prohraje a on o fous hosrší bude.
Reagovat
janek_da
Myslim, že jde hlavně o Novaka. Jestli dá Nadalovi čuchnout, bude zle.
Reagovat
Jan
Jestli dá Nadal Novakovi čuchnout k jeho trenkám, bude taky zle :)
Reagovat
baggik
Beztak tam má houno..
Reagovat
Fandina
jenom aby ...
Reagovat
baggik
Mělas říct má ho tam! Slunce seno.
Reagovat
Fandina
jo jo pobavilo mě to ... úsměv
Reagovat
lars
spis bude Nadal horsi o vic fousu :)
Reagovat
baggik
Lucka krásně dneska, opravdu to byla lahůdka. Na Aničku ona umí, těžší soupeřka pro ni asi bude Muguruza, ale když bude hrát jako dnes má na výhru i na finále. Ale jako Serena tu nekomentuju. Petra no neviděl jsem její zápas, ale stalo se čeho jsem se bál, Bacszinska je pro Petru velmi těžká soupeřka a potvrdila skvělou formu. Tak snad jí zaskočí Alison, to by bylo hezké.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud to zrzečka zvládne psychicky, má na ni - a rozhodně jí taky fandím.
Reagovat
baggik
Jako s Mitu jsem si byl jistej, že vyhraje, ta se dostala takhle daleko jenom kuli Káje, ale ta Maďarka toje hodně houževnatá hráčka v životní formě, rozhodně Alison neni favoritka, ale nemá co ztratit.
Reagovat
FulnekUltras
Dá se s touhle Petinou slabinou na kurtu něco reálně dělat? Obávám se, že teď už nic zásadního. Pokud tyhle věci v člověku nejsou, sebelepší psychoexpert s tím moc nezmůže.
Nejlepší řečí je pro Petru aktivní hra - a pokud možno minimální připuštění protivnice k té její.
Reagovat
janek_da
Petra : "Z bekhendu přicházely ostřejší údery, z forhendu naopak vysoké míče. Z mého bekhendu se z toho těžko tvořilo. Z forhendu jsem mohla útočit, ale vždycky byla tam, kam jsem zahrála."

Co to Petra říká? Další co nerozumí tenisu. Borci říkají, že to bylo obyčejné pinkání.
Reagovat
Fandina
JJ Petra říká jak to bylo a je to dobře, alespoň se to ostatní dozvědí.
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - nějaké vlastní změny rytmu úderů se Petra v krizových situacích často až skoro bojí a zůstává pouze u osvědčených vzorců, na které pak vyspělejší soupeřka celkem snadno najde recept. S odstupem ale opravdu třeba říci, že na začátku druhého setu chybělo jen málo k tomu, aby Petře tak blbě neutekl - a pak už se to všechno s přibývajícím soumrakem nad Paříží jen zlověstně táhlo a táhlo...
Reagovat
LukasH
Petra toho umí hodně. Opravdu hodně. Když má den, předvede celou škálu úderů. Líbí se mi kromě jinýho její nabíhanej krosforhend, kdy už se zdá, že jí soupeřka má. Ale při těhle blbých dnech to tam prostě nepadá a nepadá tam nic...
Reagovat
FulnekUltras
Jo když se daří, tak se daří...dneska obrovská škoda nevyužité šance na brejk z 0:40 na začátku druhého setu...pak už se ten jazýček na vahách začal překlápět...
Reagovat
lars
kteri borci to rikaji ? :)
Reagovat
janek_da
iqe
Reagovat
smazaný uživatel
Co kecáš.
Reagovat
janek_da
" co nejdéle udržet míček ve výměně, to za bůhvíjakou taktickou genialitu taky nepovažuju."
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou to má souvislost s výše citovaným?
Reagovat
janek_da
pokud nejsi tak hloupý, jak se děláš, tak ji najdeš
Reagovat
smazaný uživatel
Ať dělám, co dělám, žádná tam není. Pokud nejsi tak hloupý, jak se děláš, víš to sám.
Reagovat
VlS
Petra by se měla naučit podívat se pravdě do očí a říct nahlas " hrála jsem blbě, zvorala jsem to, problém je Petea Kvitová". Kecy o tom, jak soupeřka hrála strašně dobře ( Timea hrála dobře takticky, věděla, že stačí míč vracet) jsou k ničemu. Srovnej si to s tím, co řekla Masha.
Zrcadlo je někdy důležitý i k jinejm věcem, než ke kontrole make upu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to směsný - kdyby Petra řekla, co podle tebe říct měla, zas by spousta lidí blábolila něco o neúctě k soupeřce. Kromě toho považovat odpovědi někde na tiskovce za analýzu je fakt pitomost.
Reagovat
VlS
S tebou se fakt o tenisu vážně bavit nehodlám, protože to nejde. Adorace Petry vez ohledu na cokoliv vylučuje jakoukoliv diskusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidět za tímhle nějakou adoraci Petry je už snad příznak nějaké psychické choroby.
Reagovat
Fandina
Takže Petra podle tebe neví, že hrála blbě. A co tahle citace nahoře v článku, ta je o účesu nebo rtěnce?
"Myslím, že hrála dobře. Mně to úplně nešlo a podle toho vypadá i výsledek," řekla Kvitová.
Reagovat
janek_da
já bych řekl, že to Petra celkem dobře zhodnotila. Pěkné bylo "Snažila jsem se, ale bylo to prd platné."

A uvědomuje si, že mohla skončit dříve
"Nakonec jsem vlastně ráda, že jsem postoupila do čtvrtého kola. Vždyť jsem mohla jet domů už po prvním nebo po druhém a obě jsem přebojovala."
Reagovat
VlS
Sory - snažila jsem se je co? Tys tam viděl snahu, nebo zoufalství z toho, že to nejde. Viděl jsem tam frustraci, paniku, zoufalství, snahu jsem neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se nesnažila, vypadalo to jinak.
Reagovat
Fandina
Zdá se mi, že to přeháníš. Nešlo jí to, snažila se, ale zoufalství a panika, to tam tedy nebylo.
Reagovat
janek_da
Mi se libilo hlavně to "prd platné" :)

Podle mě se tam bylo sice to, co píšeš, ale i ta snaha.
Reagovat
FulnekUltras
S tímhle šetřit !!! Jako prémii v polovině GS turnaje napříště rozhodně nedoporučuju...zvlášť když není zaručeno přiměřené dávkování... ;)
Reagovat
Frick
a vyprstit si může?
Reagovat
FulnekUltras
základní odtlakování povoleno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, doufám, že si uvědomuješ, že to tady čtou i děti. Např. Kvitovka a já. A možná iqe, tomu bude tak dvanáct.
Reagovat
Fandina
A kolik je tobě? Třináct?
Reagovat
smazaný uživatel
Na podzim osmnáct. To jsi snad mohla z psaného projevu poznat, že působím skoro dospěle :D
Reagovat
freeteepek
Kotyza s Petrou neustále omílají, že Petra musí hrát vždy co nejrychleji s maximálním rizikem. Dnešní podmínky však na tuto hru nebyly vhodné. Nerovná pomalá antuka, relativní chladno, pomalé míče...Měli by pochopit, že agresivně se dá hrát i jinak. Třeba tak, jako to předvedla Lucka proti Šarapovový. Prostě víc topspinu, trpělivosti a chytrosti. A to bylo ráno ještě zhruba o 5 stupňů chladněji...
Reagovat
FulnekUltras
jo - kde vzít topspin a nekrást? ;)
Reagovat
freeteepek
Kotyza to ví, ale nepoví:-) Na začátku je vždycky rozhodnutí: budu hrát placku nebo to zatočím?
Reagovat
LukasH
Jenže Lucka má pohyb, o kterým si Petra může nechat jen zdát. Má výbornou mezihru a může si dovolit hrát dlouhý výměny. V tomhle je její tenis kvalitnější než Petřin. Petra se neudrží dlouho ve výměnách. Nemá pohyb a řekl bych, že i hůř čte hru. Nemá univerzální styl a celodvorcovej tenis. Pokud nehraje svoje, stává se z ní průměrná až podprůměrná hráčka. A to prostě nejde předělat. Kotyza tohle ví. Ví, že jedinej způsob je její hra robocop.
Reagovat
misa
Myslím, že máš nejrealističtější komentáře k Petře z celého TP.
Reagovat
LukasH
Dík.:-)
Reagovat
freeteepek
Musíš rozlišovat povrchy. Jasně, že Petra nemá pohyb jako Lucka, ale to pořád neznamená, že by na antuce nemohla hrát jinak. Jestliže nedokáže zabít balon, pořád se jí to vrací, tak z toho znervózní a zpomalí se. Pak ani podání nemá potřebnou razanci. Pokud by hrála víc na procenta, tak bude minimálně lépe servírovat, protože jí neprostě nebude znervózňovat to velké množství chyb a jestliže má hru postavenou na servisu, tak to logicky znamená, že bude těžší ji breaknout :-) Soupeřka jí např. nebude moci z returnu na druhé podání kraťas...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se snažila servírovat s minimem chyb. Výsledek - na podání téměř neškodná.
Reagovat
freeteepek
Dneska byla zpomalená. To nebyla snaha o minimum chyb. To byla obyčejná pomalost. Nevěřila si.
Reagovat
LukasH
Jak by ale měla hrát jinak? Ona ty výměny prostě nevydží. I z dlouhodobýho hlediska. Mám na mysli celej zápas. Podstatou její hry je dostat se do toho svýho - v některý části zápasu a pak se na tom vézt. Jako v Madridu. Taky nehrála na začátku dobře, ale zkoušela to i za cenu chyb. A dostala se do toho. Pak smetla Serenu a Kuznu...
Reagovat
LukasH
oprava...celej turnaj
Reagovat
freeteepek
V Madridu byly totálně odlišný podmínky. Dnes špatný kurt, blbý míče. Měla by občas zahrát topspinový úder rychle po odskoku. Jako LUcka nebo Nadal. Nebo naopak ubrat a dát kratší míč ven z kurtu. S topspinovou rotací může dát větší úhel. To přeci jasný.
Reagovat
LukasH
Kdyby takhle uměla měnit styly, je světová 1...
Reagovat
freeteepek
V těch dnešních podmínkách to Petra nemohla proti kvalitní soupeřce vyhrát. Bylo jedno, jestli je to Bacsinzská nebo někdo jiný. Prostě bylo potřeba to občas zatočit nebo zkrátit. Lucká neumí dát takovou ránu jako Petra, ale její styl jí umožňuje předvádět vyrovnanější výkony a vloni se s tím dostala i do SF Wibledonu.
Reagovat
LukasH
Pokud by Petra uměla hrát jako Lucka a k tomu by ještě přidala v sf a f mód robocop, tak už je světová jednička. Jenže Petra to neumí. Proč - nebudu se opakovat. Lucka by asi Timeu porazila, protože by jí to zdaleka tak neusnadnila jako Petra...
Reagovat
freeteepek
Petra to neumí, protože to s Kotyzou netrénují. Sama v rozhovoru zmínila, že hraje v tréninku ploché rány a všechno jí to padá k lajnám. Tzn. že trénují ploché rány, nikoliv topspiny. A pak má Petra v zápase problém, když jí to tam přestane padat. Nemá alternativu. Nejlepší by ale bylo oba styly zkombinovat. Jde hlavně o to, kdo proti ní stojí a jakou ta holka zvolí taktiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Trénujou, v čem je nejsilnější. Naprosto logický a správný postup. Kromě toho pochybuju, že by na tréninku nezkoušela topspiny vůbec.
Reagovat
freeteepek
Jo, někdy je zkouší. Ale v dnešním zápase to nebylo vidět.
Reagovat
LukasH
Souhlasím, že ten topspin by mohla používat na slabý soupeřky, aby jim tolik nezvedala sebevědomí. To jsem si říkal už i já a snad to zmínila i Navrátilová, když komentovala nekterej z jejích zápasů. Jenže zase nevím, jak moc si na to ten hráč zvykne. Petra je od mala zvyklá hrát plochý údery a přeučit se na nějakej výraznej topspin není sranda. A hlavně, aby jí zůstal ten robocop potom.:-) To ať radši hraje dál hrůzostrašně...:-) No, asi to tak lehký nebude. Proč by pak taková Wozna hrála pořád ty topspiny, když potřebuje zakončit z forhendu?
Reagovat
lars
Pohyb ma, videl jsi v Madridu, ale horsi jak Lucka
Reagovat
misa
Rozdíl v pohybu je velký, Petra má naopak větší variabilitu úderů a výbornou hru na síti.
Reagovat
smazaný uživatel
To víme všichni, že co se pohybu týče, padá někam do průměru a jenom tím ty velké zápasy vyhrávat nebude. Ale přesto, že to všichni vědí, jí tu neustále tolik lidí radí, že by měla ubrat a hrát víc na jistotu. Přestože, jak v plné nahotě ukázal dnešek, to k úspěchu nevede.
Reagovat
freeteepek
Dnes hrála na jistotu? Nevšiml jsem si...Vždyť riskovala pořád. Na returnu to chtěla zabít první ranou. Několik míčů za sebou poslala ve výměně k lajně. Jenomže to byly všechno plochý rány. To nebyly forhendy, jako trefuje Lucka. Ani jeden. A navíc ten beckhand. Když je pomalá a není u míče včas, tak je stejně nesmysl to řezat. Šance, že to správně trefí, je minimální.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ano. Bylo hodně vidět, jak má strach do míčku víc bouchnout, aby jí náhodou neuletěl. To byl pokus o hru na jistotu.

Přitom v těch nemnoha pasážích, kdy se do toho bouchnout nebála, Baczinskou přehrávala.
Reagovat
VlS
Lukáši dovolím si lehce nesouhlasit. Petra umí čop a umí dokonce i kraťas a její pohyb není horší, než pohyb jinejch holek nad 180 - pokud tedy chce.
Nemám k tomu žádný specificky zasvoěcený informace, aleodešel kondičák, protože to nešlo, nebo jen překážel, nebo dokonce konkuroval?
Přetrénování se může stát, jistě, ale burn out není problém fyzicky námahy, ale psychiky - často nedostatek nových podnětů, stereotyp, ponorka. Co za tím problémem bylo doopravdy? Dozvíme se to?
Burn out není žádná vzácná záležitost, naopak. Kvalitní psycholog, kterej má na klienta čas, většinou dokáže pomoci. Souhlasím s RIB.
Reagovat
Fandina
Kvalitní psycholog dokáže pomoci k výhrám? To asi ano. Tenhle byl u všech Petřiných. Třeba jí pomohl.
Reagovat
smazaný uživatel
co za tím bylo? Vždyť to popsala jak ona, tak Kotyza snad v každém rozhovoru, který po pauze vyšel. Už tak toho řekli daleko víc, než obvykle hráči říkají.
Reagovat
janek_da
tohle je hodně tenký led, možná má rib pravdu, možná ne.
Reagovat
LukasH
http://sport.idnes.cz/kvitova-po-porazce-asi-to-nevypadalo-nejlip-ale-snazila-jsem-se-pv5-/tenis.aspx?c=A150601_225456_tenis_rou
Reagovat
Fandina
Škoda, že to dneska nešlo. Tak uvidíme, co bude na trávě. Peti pojď!!!
Reagovat
janek_da
"V pondělí se z vás stane světová dvojka. : Ani nevím, jak jsem se tam ocitla." - díky Lucce, zmrzlinu by jí mohla koupit.
Reagovat
dadaft
steak jako talíř.
Reagovat
janek_da
šlehačkový dort s jahodou jako lidská hlava :)
Reagovat
dadaft
koblihu jako kopačák.
Reagovat
Jan
Steak, na to šlehačkový dort a místo jahody koblihu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to kecáš, díky Lucce? Lucka za Petru nahrála její body? Lucka za ní vyhrála Wimbledon, Sydney, Wuhan, Madrid? Jako nevšiml jsem si.
Reagovat
janek_da
ale no tak
Reagovat
baggik
Bejt dvojka neni nic ke chlubení, to je lepší mít čtyřky
Reagovat
VlS
Nesnaž se, vyhrej.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Petra je vůbec ráda, že už z tý ošklivý antuky, kde jí to od začátku nelítalo, mizí rychlostí blesku....a dobře dělá. Pomalá nafoukaná antuka. Travičko zelená ty nás nezklam ! Budeme se těšit s novou chutí so toho.
Reagovat
misa
Chtělo by to zlepšit přístup ke třem grandslamům, Petra na nich většinou končí po katastrofálním výkonu.
Reagovat
LukasH
To je pravda. Kromě Wimbledonu na nich hraje prostě špatně. Nechytne tam tu svojí vlnu. Přitom přes rok vyhrává turnaje. Třeba ta Čína byla poslední dva roky perfektní. Fakt tam působí hodně svázaně.
I já musím říct, že 4. kolo na GS za poslední 3 roky není fakt nic moc na hráčku první 10 (teď už rok 5). Ten Wimbledon to tedy kompenzuje jako hrom, ale stejně....přál bych jí, aby se jí na nějakým jiným GS opravdu hodně zadařilo...
Reagovat
lars
Letos na AO prohrala brzo se SF AO, jinak by asi do CF postoupila
Reagovat
misa
U Petry často nezáleží na soupeřce, na gs. už třeba prohrála s Kumkhum. Co tahle hráčka kdy jiného uhrála? Takže tvrzení o čtvrtfinále je odvážné.
Reagovat
Fandina
Petra už hrála semifinále na AO i FO a hrála i osmifinále USO takže řešit zase, že na GS kromě Wimbledonu jí to nejde není tak úplně jasné. Petra jak známo může porazit kohokoli a i vypadnout s kýmkoli a týká se to všech tunajů, nejde jen o GS.
Reagovat
lars
loni mela horsi formu v Australii nez letos!! letos dosla do 3. kola a prilis brzo narazila na kvalitni hracku
to nebylo tvrzeni, ale odhad
Reagovat
slacker
Neopovazujte se neco psat nekam dolu. Kdo to ma pak hledat.
Reagovat
slacker
Jak dneska Petra hrala? Pry to byl hustokrutoprisnej trisetak ktery nestasne prohrala diky spatne hlasenym autum v konci 3 setu.
Reagovat
Cico93
Si to nevidel? Si bol na záchode jak včera u Berdycha;-:))
Reagovat
slacker
Ja si na zachode nekolikrat slozim rubikovku tak to trochu trva :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
chcel som si vsadit na spanielku,ze to cele vyhra a kurz iba 9,sklamanie
Reagovat
slacker
nevim jestli bude Spaniel souhlasit
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
slacker
Dost kecu. Chtelo by to vzit do ruky elektronickou tuzku a rozebrat si par klicovych vymen zapasu. Bez toho se Petra nepohne dal
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo nemá doma elektronickou tužku, tak si aspoň počmárá monitor fixou.
Reagovat
FulnekUltras
;))) hlavně nezůstávat zbytečně zatažená v malém boxu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle zítřejší duel bude si myslím těsný .
Když to shrnu podle statistik tak průměr hráček , které porazila Muguruza činí 78(158,37,11,28) kdyžto průměr Lucky protihráček je 29(39,55,19,2)
Muguza strávila na kurtu v singlu o 1h a 12 minut méně ztatila o jeden gam více přišla o 1podání víc , ale zase získala o pět podání soupeřek více .
Lucka dala více es , ale také dvojchyb.
Lucka je úspěšnější na prvním podání , ale Mugu na druhém
Mugu lépe returnuje 1 podání , ale Lucka zase druhé
Již podle statistik napovídá, že to bude vážně těsný zápas domnívám se , že ho vyhraje Mugu , ale přeji si Lucku .
Reagovat
FulnekUltras
Mugu tady rozhodně bude těžší váha než Mařa...
Reagovat
freeteepek
Mugu nemá hlavu jako Marie. Ani zdaleka. Možná je tady ve formě, na rozdíl od Šarapovový, ale rozhodující bude, jak zvládne klíčové momenty. Lucka je teď velmi odolná. A to by mohlo rozhodnout.
Reagovat
FulnekUltras
věřme a doufejme...
Reagovat
sprchon
Já už raději nemyslím, jen se na to těším, protože jsem celej den doma, takže mi nic neunikne. :)
Reagovat
misa
Lucka bude bojovat do posledního míčku. Dobře ví, o co se hraje.
Reagovat
VlS
Uvidíme jak to bude. I když Lucka prohraje, já už spokojenej jsem, když vyhraje, tak to bude super na supertou :-).
Reagovat
misa
A když vyhraje ještě dvakrát nebo třikrát?
Reagovat
VlS
No tak si pohrajeme s nějakým větším číslem
Reagovat
sprchon
Není to už rekord v počtu příspěvků? :D Přes 1400 tu nepamatuju.
Reagovat
FulnekUltras
2125 pár stran dozadu
Reagovat
slacker
Neni, uz jsem byli "lepsi". Jedno takove Dohrano se zurivou fandinou uz prineslo 2125 kometaru
Reagovat
misa
Fandina & spol už překonali 2000.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš teda slabou paměť... :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-je-poprve-svetovou-ctyrkou-16408/#comments

BTW: Já do té diskuse nenapsal ani jeden komentář. :D
Reagovat
sprchon
Ty jo, to bylo teď nedávno. :D To jsem byl hodně mimo, hlava plná učení... Dobrej výkon, no...
Reagovat
smazaný uživatel
nepomylil si sa?,16 tisic komentov to nebolo,nieco cez 2000
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem někde napsal, že to bylo 16 tisíc? :D
Reagovat
letityfanousek
Vždyť ona bojovala už od prvního kola a už mohla prohrát dávno a ta Švýcarka není špatná hráčka. Takže Petro fajn, došla si stejně daleko nabo dál jako ty 2 vřeštící furie. Tak a teď si už vychutnávej svojí tráávu, gl :)
Reagovat
freeteepek
Ta Švýcarka letos hraje fantasticky. Hlavně na antuce.
Reagovat
FulnekUltras
z dvojice Keys-Bacsinszky šel vítr už po losu...z Timey ještě víc...
Reagovat
baggik
Hlavně, že když jsem to tady po losu psal, tak mi nějaký velmi chytrý muž odpověděl, že se tam ani jedna nedostane
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Švýcarka až do teď na antuce uhrála kulový.
Reagovat
lars
nojo , ale Gavrilova (okolo 50.) ji porazila 2:0 v Rime
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, zda tohle je to pravý slovo. Byla mírnou favoritkou a to, že Timea je vynikající hráčka se prostě ví... Pro mě to není překvapení a žádné propadnutí, střetly se dvě hodně kvalitní hráčky.
Reagovat
FulnekUltras
pro ty, kteří tenis víc sledují, to samozřejmě nějaký extra šok není, ale vzhledem k vývoji zápasu i celé dosavadní letošní sezóně Petry na antuce to kurewsky mrzí...
Reagovat
lars
kanar nemusel byt
Reagovat
janek_da
Jak ses vysmíval mojemu varování, že Petra může taky brzy skončit

od Šafáře:
"A kdyby nereagovala na příznaky, které se objevily, mohla z tenisu vypadnout třeba na rok nebo i navždycky."
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak to tvoje varování přišlo dávno po pauze, tudíž souvislost veškerá žádná.
Reagovat
janek_da
Podobná situace může klidně zase přijít, ale co když nepoznají zas nějaké jiné příznaky krize?
Reagovat
Fandina
To může přijít u každého, takže je to pořád kdyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je evidentně rozeznali, ostatně to byl Kotyza, který jí tu pauzu navrhl. Na rozdíl od Stobera, který v tomto ohledu totálně selhal.
Reagovat
janek_da
rozeznali, příště nemusí rozeznat. to je to o čem jsem psal. a Šafář mi to teď potvrzuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Šafář potvrdil, že jsou ty příznaky schopni odhalit včas. Proč se tam snažíš hledat opak?
Reagovat
rib
Šafář je popravdě nejslabší článek týmu... Vím o této práci své, a pokud je klient motivován a něco chce, tak 3 roky už je dobrá doba na to, aby si ve spolupráci s psychoterapeutem prošel vzestupy a pády a zkompetentněl natolik, že je schopen řešit věci sám. Jediná situace, kdy se to nestane, je pokud mu v tom psycholog brání přemírou vlastní chytrosti... Takže by se Šafář měl chytit za nos, vážně...
Reagovat
smazaný uživatel
To je dost odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že nikdo z nás nemá ani páru, jak to v Petřině týmu chodí. A to říkám přesto, že mám vůči Šafářovi své výhrady.
Reagovat
misa
jaké?
Reagovat
smazaný uživatel
Co jaké?
Reagovat
misa
jaké výhrady
Reagovat
janek_da
své
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě to, že s ní nechce cestovat. Pokud vím, tak loňské FO byl vůbec první turnaj, na kterém s ní byl, což mi po téměř čtyřech letech spolupráce připadá málo. Na US Open nebo na AO s ní není vůbec, což je taky špatně.

V druhé řadě si nejsem jist, jestli si toho na sebe nenakládá trochu moc - kromě Petry dělá psychologa i Jirkovi Veselému a navrch mám ten dojem, že ještě učí.
Reagovat
freeteepek
Souhlasím. Šafář to nezvládá.
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou - od roku 2010 posun v těchto problémech 0. Naprosto stejně proběhlo QF RG s Na Li, Kotyza to tenkrát komentoval, že přišla " panika". Ale třeba je Petra taková a nikdo s ní nenadělá nic. ona zas něco pěknýho vyhraje a zas z ní budem paf, jak je úžasná, do dalšího průseru, pak ji zas pomluvíme, no.
Už jsem se naučil od Petry nic nečekat a nezklamávat se, ale taky se zbytečně nenadchnout moc, když tu a tam něco vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdit, že je posun 0 je hodně mimo. Že je Petra jaká je, s tím se nic dělat nedá.
Reagovat
slacker
Ano posun 0 je uplne mimo. Posun jde jasne do zapornych hodnot.
Reagovat
smazaný uživatel
V záporných číslech jsou tvoje znalosti tenisu.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že s Petrou spolupracují už dlouho, tuším od roku 2009 nebo 10. A možná, že by změna neškodila. Vrátit se k němu může vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
No s tím návratem si tak úplně jistý nejsem..
Reagovat
Fandina
I to o něčem svědčí. Jak jsou schopni se dohodnout.
Reagovat
Fandina
Sice nechápu souvislosti, ale on píše kdyby, takže také jen úvaha.
Reagovat
Bastian
jak řikám Šafáře vyhodit, at už je to psycholog nebo psychiatr, žádnej jeho přínos neni aspon vizuálně hmatatelnej.
Reagovat
smazaný uživatel
To se posuzuje těžko, když nevíme, jak by na tom byla, kdyby ho neměla.
Reagovat
rib
nelze říct, jak by na tom byla bez něj... Ale když uvážíme, že Petra není psychopat, ale jen obyčejný neurotik (jako 90% populace), navíc je motivovaná pro práci na sobě, tak by mě zajímalo jedno: Jak to ten Šafář dělá, že jí v rozvoji osobnosti tak úspěšně brání nebo minimálně zpomaluje???
Reagovat
slacker
Na kurtu ale ma obcas pohled tezkeho psychotika.
Reagovat
smazaný uživatel
"Jak to ten Šafář dělá, že jí v rozvoji osobnosti tak úspěšně brání nebo minimálně zpomaluje???"

Co to je za kravinu proboha???
Reagovat
janek_da
no, vloni na RF a W Petru dost "oživil"
Reagovat
lars
co je RF ?
Reagovat
slacker
Royal Force
Reagovat
janek_da
:D

viz slacker,
myslel jsem samozrejme French Open
Reagovat
FulnekUltras
mě docela pobavil příspěvek, narážející na to, že trenér Kotyza v poslední době médiím jakoby stále víc Peťu veřejně odhaloval - a zároveň jedním dechem přiznával, že se v ní vlastně vůbec nevyzná. Prý se už brzy taky provalí, že onen údajný psycholog na hřadle je ve skutečnosti psychiatr, čímž bude vše definitivně jasné... ;-)))
Reagovat
Berny
Nejsem profi tenista, takze nechcou hazet moudra. Ale pokud sem nejake TOP tenista chodi prosim o vysvetleni.

Ja kdyz hraju, tak se snazim naucit vsechny udery (BH,FH,čopy,kratasy,prechod na sit, smeče a predevsim ucit se menit tempo hry). Proc je nekdo TOP teniska a vyuziva absolutni minimum variace, copu, meneni tempa hry, zkraceni atd. ? Proc vypada ze jakakliv neidealni vymena ji desne zaskoci ?

Predpokladam, ze jeji trener vyse uvedené vi taky, takze existuje jen varianta, ze vse zkouseli a vubec nic ji neslo. Coz proste nejsem schopny pochopit. Myslim ze stepanek se svym tenisem by porazil vsechny tenisky na svete neomezenekrat v řadě... (lehce nadneseno)
Reagovat
smazaný uživatel
Sem a TOP tenista? Myslím, že skuteční odborníci tyhle humoristické listy nečtou. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
TOP tenisti nečtou skoro nic, soustředí se jen na svůj tenis, na svůj tým. Kdyby si Petra četla tady ty žvásty, asi by to rovnou mohla zabalit a hrát tenis ve Fulneku s taťkou :)
Reagovat
smazaný uživatel
TOP tenisti sem nechodí určitě, ale myslím, že se tady ani moc nevyskytujou lidi, co tenis hrají nebo dělají na lepší úrovni než je nějaké nadšenecké pinkání. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky tak.. :) ale pozor, prave si tady pises s budoucim tenisovym trenerem!!!:D
Reagovat
smazaný uživatel
No nazdar, to bude něco ve stylu "kdo umí, umí, kdo neumí, učí (nebo trénuje)?" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jakoze neumim a trenuju?:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, neviděl jsem tě hrát ani trénovat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když si mě neviděl hrát, taky bys neměl psát ve smyslu, že neumím, a učím :D To je ptákovina:D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsi psal, že si píšu s budoucím trenérem a já měl pocit, že zatím hraješ :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vsak jo, jen tak blbnu nekdy:D
Reagovat
smazaný uživatel
trener ale plati, akorat na dekadu jako je Kvitova nebo Safi uz asi stacit nebudu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba stihneš Vondroušovou :-D
Reagovat
Berny
Jsem trenérem 8 let v jiném sportu. Ale trénink je v základu stejný, a naivně jsem doufal, že čím víc toho hráč umí tím líp. Chápu, že když 99 % sportovců světa má max 3 x 1,5 h treninku tydne tak se nanaucis sport precizne. Ale kdyz ho muzes delat neomezene casu ? S nejlepsima odbornikama sveta ? To na tom nechapu.. Sam Sampras rekl ze v mladi mu neslo o vyhry, ale o to se naucit co nejvic variant a moznych uderu a situaci a o tom si myslim, ze tenis a sport vseobecne je..
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je v tom, že se nikdy nenaučíš všechno precizně. A pak je otázka, jestli se naučit deset věcí průměrně nebo dvě až tři excelentně. Lepší je druhá varianta, s průměrem to nikam nedotáhneš.
Reagovat
slacker
A kde se vyskytujou? Chodis tam za nima?
Reagovat
Fandina
Ale vůbec ne. Na sociálních sítích si tenisti čtou. Možná i jinde. Takže nepolíbeni hlasem fanoušků nejsou. To určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Petra konkrétně přiznala, že nečte ani svůj facebook. Takže ta sotva bude chodit sem :-)
Reagovat
Fandina
Nedávno jsem od ní četla, že FB si přečte ráno a pak už se internetu nevěnuje. Ale třeba Berďa je hodně aktivní na sociálních sítích. A spousty dalších.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa už taky není tolik aktivní, nebo spíš, skoro už vůbec.. Sám říkal, že se musí soustředit na tenis, a ne na facebook, twiter a podobně.
Reagovat
misa
Ta si ho ani nepíše, tak proč by četla?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že nepíše? Samozřejmě má na to lidi, ale že by ho nepsala nikdy, to je nesmysl, ostatně sama říkala, že tam někdy příspěvky přidává.
Reagovat
misa
Ano, pár příspěvků.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky pořádá chaty, což jsem u nikoho jiného neviděl. ;-)
Reagovat
Fandina
A proč by si ho nečetla, když to říkala?
Reagovat
slacker
Me prekvapilo v jednom medajlonu o Mirze (ta co hraje 4hru s Martinou Hingisou) ze Martina necte zpravy a ze musi volat jejimu mnazetu kdyz se chteji domluvit na trenik trerba. Ze pri je Martina jina generace ktera temhle vecem nehovy. To je smesme neni ji prece 50 let aby nehovela mobilu a SMS.
Reagovat
smazaný uživatel
socialni site mozna, jo, nektere, ale tady asi fakt ne :D
Reagovat
Fandina
Ale také.
Reagovat
FulnekUltras
jednou za čas to určitě nevydrží... ;-)))
Reagovat
lars
podivej se na zapas Timea- Marfusa z Madridu
Myslim, ze ji prehrala " silou"
Reagovat
smazaný uživatel
Většina tenistů a hlavně tenistek hraje poměrně jednoduše. Využívají běžně jen pár úderů, ostatní jen výjimečně. Ten rozmanitý styl á la Federer nebo Štěpánek není zase tak moc běžný. Tohle je čistě jen mé pozorování, o důvodech mohu jen spekulovat. Možná prostě hrají hlavně to, co umí nejlépe, aby zbytečně neriskovali.
Reagovat
dadaft
razance je v ženském tenisu jedna z nejúčinnějších zbraní, mnohem účinnější než v mužském, dojít bez ní na vrchol žebříčku nebo vyhrávat grandslamy je velmi těžké a dokážou to jen výjimečné hráčky, jako třeba Wozniacká.
((( ale samozřejmě razance není všechno, jenom hodně :)))
Reagovat
VlS
Hlavně razance, která dopadá do kurtu a ne mimo kurt.
Reagovat
LukasH
Vidíš a to mi přijde, že Petra z tý topky hraje ještě dost variabilně. Ona často chodí na síť, dává kraťasy a slyjzy.
Já hraju tenis jen amatérsky, takže taky sám úplně nevím. Vím jen, že když není den, nejde nic. A u ženských to asi platí dvojnásob. Takže je pak dost těžký něco dělat. Pak třeba dva kraťasy nevyjdou a sebevědomí jde úplně dolů. Potom je bezpečnější to jen přehodit, protože co kdyby ten druhej udělal chybu.
Obecně mi ale přijde, že se dneska variabilní tenis moc nepěstuje. Od dětství je asi vedou spíš k tomu přehazování, protože se s tím dá vyhrávat okamžitě. Dítě okolo 10 nebo 12 let už umí hodně slušně základní údery, ale slajzy nebo hru na síti ne. A protože jezdí na turnaje, kde je třeba vyhrávat, uchýlí se jen k základní hře. Dřív, když se sport nebral tak úplně vážně jako dneska, tak to asi bylo jiný...
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje celkem variabilně, ale možná by jí víc prospělo to hrát jako Máša - prostě to tam pořád rvát bez ohledu na stav a vývoj zápasu.

Jinak s tebou souhlasím.
Reagovat
janek_da
Zrovna teď o víkendu jsem viděl turnaj 10letých.
To s tím chozením na síť mají dost těžké, jsou malí. To pak stačí ani ne lob, ale vyšší míč a obránce má winner.

Jsem si říkal, že tak do 12 let by měli mít tak 2/3 kurt a nižší síť.
Reagovat
slacker
A micek z molitanu
Reagovat
smazaný uživatel
Někde i mívaj..
Reagovat
VlS
Kdes to viděl?
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším, že snad v Klášterci, ale ruku do ohně bych za to nedal, už je to nějaký pátek.
Reagovat
rod_laver
Jsem měl tuhle diskuzi normálně strach otevřít.
Reagovat
janek_da
co to blábolíš? Iqe tady háže jednu perlu za druhou. To je prostě fakt! :)
Reagovat
rod_laver
Jsem na tréninku zahlídl stav, a říkal jsem si, jestli se tady pokoří tisíc komentářů, jakmile dojdu domů. Možná padne i historicky dvojka :D
Reagovat
slacker
dvojka uz padla, ted je novy cil trojka
Reagovat
FulnekUltras
zatím max. 2125 (???)
Reagovat
rod_laver
Slušné..
Reagovat
Roger_Federer
Jj..ige jede a Fandina jak jeho pes steka za zady..:)
Reagovat
Fandina
Co psychiatr, už tě poučil o druhých? Sám jim nerozumíš, vidíš co nedělají, nejsou.
Reagovat
slacker
Ale nakonec ses odvazil, molodec :-D
Reagovat
rod_laver
Překonal jsem strach. Bylo to silnější než já :D
Reagovat
VlS
Rode ahoj, Sledoval jsem první set a říkal jsem si dobrá, počkám na druhej a pojedu zas cestovat až pak. No, druhej moc dlouho netrval, signály vysílané Peťkou byly jasné, tak jsem vyrazil cestovat a říkal jsem si, že třeba budu příjemně překvapenej a že budu moci bapsat " a teď už to vyhraje celý". No, nevyhraje, přišlo ono známé " cvak" na kurt přišla Petra vzor 2 a už to jelo. Co už. Jen aby jí teď někdo neporadil, že je vyhořelá a že by si měla dát 2 měsíce pauzu.
Sakra, to tam nemohli sekuriťáci sebrat Timee ty sirky?
Reagovat
rod_laver
Ahoj VlSi, já jsem šel na trénink, a v šatně se někdo zmínil, že první set Petra převálcovala soupeřku v prvním setu, viděl jsem konec druhého a doufal, že se to ještě zvrátí. Co se dá dělat, pro tebe je hlavní, aby zabrala teď Lucka :-)
Reagovat
Jan
Zase by to nebyla Petra, aby se po prohře nestala světovou dvojkou. Kdo jiný to má ? :)
Reagovat
Fandina
Každá, která dvakrát vyhrála Wimbledon a další turnaje ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Ve Wimbledonu snad aspoň tak lehce nepodlehne dojmu, že to tam půjde nějak samo...
Reagovat
FulnekUltras
Marná sláva - s klasickým ptákem "za odměnu" to vedlo jen k potupnému kanáru, a to ještě naši v závěru zápasu již notně zkrotlou lvici mohl klidně ještě na kurtu pokálet nějaký právě prolétající pařížský holub... ;-)))
Takhle se musíme spoléhat, že nezklame aspoň kouzlo zlatého sokola, kterého si Šafi přivezla jako trofej z Dauhá...a Lucík pod ochrannými křídly katarského vítězného sebevědomí dojde i teď co nejdál. Přestože Muguruza bude možná ještě mnohem těžší soupeřkou než dnes Maša.
Reagovat
Jan
Tohle bolí. Baczinská byla k poražení. Petra asi unavená netrefovala kurt. Prohra Petry zasahuje hodně silně. Výhra nakonec taky.
Reagovat
FulnekUltras
Petiny údery kolem lajn s Begu byly většinou uvnitř, dnes naopak... ;(((
Reagovat
Jan
Kdyby to tam Petře všechno popadalo, ty těsné auty, mohla vyhrát :) Asi hrálo roli, že tam byla zima, diváci v bundách, neměla pohodu a netrefila potom nic.
Reagovat
janek_da
s těmi bundami si to asi trefil, v tom to bude :)
Reagovat
FulnekUltras
Jak dala soupeřce ve druhém setu trochu šanci, už začala nezadržitelně zabředat...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě :-(
Reagovat
dadaft
a tos čekal, že bude Bacsinszky hrát celý zápas jako první set nebo co?
jasně že nějaké šance Timey přijít musely, celý turnaj hrála skvěle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
FulnekUltras
Petra na to bohužel nedokázala nijak efektivně reagovat - a plynule přešla do vyhazovacího módu...
Reagovat
Bastian
Já jsem naprosto spokojenej Šafi ve čtvrtfinále, Petra poskočila na druhý místo na světě, kdo to má?Celkově antuková sezona na její možnosti nadstandard. Vítězství v Madridu úžasný, naprosto překvapivý. Nevim co tady ty plačky furt řešej. Prohru Petry s Timeou jsem spíš předpokládal, hraje výborně a je mi i sympatická nebere se tak vážně jako Petra. Právě to je oblast která mi vadí a toho psychologa Kvitový bych okamžitě vyhodil nevim co tam dělá, když ji nedokáže ani vytvořit příjemnější výraz v obličeji na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, jak se tváří, se fakt nehraje. Klára Koukalová sr taky tváří jak kdyby ji mučili.. Když si koncentrovaný na zápas, holt asi nebudeš vysmátý na půdu.. Co je na tom tak těžkého pocohpit.
Reagovat
Bastian
NO právě že se na to hraje, na Petře se úplně zrcadlí její emocionální propady, to v první řadě působí negativně na ní a povzbuzuje soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
No to je právě to, že Baczinská výborně nehrála a Petra jí to darovala chybama. Měla vyhrát a nevím, co má být na ní sympatické . V závěru hékala, jak hékačka.
Reagovat
janek_da
A to mají soupeřky Petru přestřílet? Každá má svůj styl, no holt Petra ranaří a často to pak dopadá takhle. Soupeřky by byly hloupé, kdyby přistoupily na její hru.
Reagovat
smazaný uživatel
BTW: Kdo má rád herečku Polívkovou, tomu je Timea určitě sympatická... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Polívková je hezčí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože neporazila Petru... :D
Reagovat
slacker
protoze neporazila ani Mariu
Reagovat
janek_da
Jako soupeřku bych tedy Timeu nechtěl, buldok. A ten její úsměv na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč sem pleteš Polívkovou....sympatie a nesympatie pro mě nejsou otázkou , kdo má jaký nos, ale jak se chová. A to zatím Baczinski u mě nezískala. Pravda některé jsou mi mnohem nesympatičtější....
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda jen, že Petra prohrála tak jak prohrála. To zápas Šafi-Masha byl nervy drásající až na konec, skvělý tenis, dlouhé výměny, a člověk co fandil Mashe prostě musel sám říct, že to byl skvělý tenis.. Petra bohužel vyhrála první set, ale moc hezky se na to nekoukalo, což i říkal Svačina, že tenis zatím niejak moc oku lahodící.. Druhý a třetí set to už asi nemusím komentovat..
Reagovat
dadaft
od druhého setu hrála Bacsinszky to co po celý turnaj.
původně jsem myslel, že její hru Petra prostě přetlačí,
jenže se ukázalo, že se nedokáže s hrou Timey srovnat, jako by nechytala rytmus, timing v háji, spousta nečistých úderů, spousta vyhozených míčů.
jedině na síti to jakž takž šlo.
takže bohužel.

pokud jde o Timeu, takticky skvěle připravená, dobře četla Petřiny servisy a vracela štiplavé returny pod nohy, hrála Petře moudře hodně do bekhendu, o kraťasy se pokoušela jen v překvapivých chvílích, protože jí došlo, že z Petřiných pecek toho moc nevykouzlí,,,,,,,,,,,,,,,,,,, všechna čest, zmákla to dobře
(až na první set samozřejmě)

řeči o tom, že Timea hrála špatně neberu - třeba ve třetím setu udělala jen 7UE a/nebo 3x svůj servis uhrála čistou hrou, kdy tam Petra byla za paňácu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

gratulace k čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Timea hrála blbě. To, že v určitých pasážích měla dost kliku, na tom nic nemění. O nějakém skvělém čtení servisů nemůže být moc řeč, Petra prostě servírovala blbě, nevěřila si na pořádnou ránu a pak to mohlo vypadat, že Timea její servisy čte. Taktiku hrála tu, co všechny na Petru - co nejdéle udržet míček ve výměně, to za bůhvíjakou taktickou genialitu taky nepovažuju.
Reagovat
dadaft
jasně.
Reagovat
FulnekUltras
no ty druhé servisy pod 120 km/h, ze kterých Timea Petru několikrát doslova zesměšnila krátkým placákem těsně za síť, svědčí o tom, že veškerá ranařská sebedůvěra lvice byla v tu chvíli už skutečně v hajzlu...
Reagovat
smazaný uživatel
Byla. A jak se to Petře stane, vždycky to smrdí průserem.
Reagovat
dadaft
zkrátka 3 ze 4 zápasů hrála blbě a ten poslední už neustála.
já jen neberu to iqeho haluzářství soupeřky a podobné bláboly.
Reagovat
dadaft
na druhou stranu on to říká vždycky, když dostane Petra na prdel, takže je to vlastně normální,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
slacker
Drazdis kobru bosou nohou
Reagovat
dadaft
iqe a kobra? :))
Reagovat
slacker
Takova mala uzovka co imituje kobru
Reagovat
smazaný uživatel
První dva byly standardní úvodní zápasy turnaje. Blbě hrála až dneska.
Reagovat
dadaft
101 standardních úvodních UE?
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát už se tady řešilo, že podle UE se orientuje jenom někdo, kdo je v tenise totální laik, protože ten údaj moc velkou vypovídací hodnotu nemá.
Reagovat
slacker
A k cemu se tedy takove statistiku vedou? Ktery udaj ma vypovidaci hodnotu 0:6?
Reagovat
smazaný uživatel
Pro zajímavost. Ale hodnotit podle toho zápas může jenom hlupák. Že to tady tolik lidí pořád dělá, to ukazuje, že na tom s tenisovou odborností zjevně nejsou tak dobře, jak si myslí.
Reagovat
slacker
Jen hlupak se nad temi udaji nezamysli a nezanalyzuje je.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tady asi jedinej, kdo se nad nimi zamyslí a zanalyzuje je. Ostatní to tady jenom slepě papouškují.
Reagovat
dadaft
:))
jo jo, ty seš náš jedinej,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
slacker
K jakym zaverum tvoje jedinecna analyza dospela? Co na tve zavery rika zbytek akademicke obce?
Reagovat
dadaft
například Bacsinszká ve třetím setu třikrát uhrála čistou hru na servisu a Petra si ani neškrtla, a ty to zanalyzuješ tak, že to vyhaluzila.
to je skutečně jedinečné, to se musí nechat. ))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Utíkání od tématu by ti šlo. :-)
Reagovat
dadaft
kde jsem utekl od tématu?
třetí set jsi zanalyzoval tak, že to Timea vyhaluzila, není to tak?
a já se tomu jen směju,,,,,,,,,,,,,,,,
to je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvili jsme o UE, ne o třetím setu. Tady jsi hodně utekl od tématu. A tomu se zase směju já.
Reagovat
dadaft
"Mně to úplně nešlo a ona hrála dobře. Podle toho vypadá i výsledek." ,,,,,,,,,,,, to je přímá Petřina citace.
Škoda, že o té haluzářce tak lže,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nebo po prohraných zápasech se to tak dělává,,,,,,,,,,,,,, nebo jak je to?
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho.
Reagovat
dadaft
takže to neříká vůbec nic?
ani to nic aspoň nenaznačuje???
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale pal to čert, já ty první dva zápasy viděl ,,,,,,,,,,,,,,, a nehrála dobře.
Reagovat
janek_da
stejně většina byla nepřiznané lajny
Reagovat
Fandina
a co takhle něco nápaditějšího nebylo by?
Reagovat
dadaft
taky se mi líbí, jak iqe každého s chutí označí za laika, tupce nebo neschopu.
to je takové miloučké.
Reagovat
smazaný uživatel
Každého ne, jenom ty, co se tak chovají. Tebe konkrétně jsem zatím za hlupáka neoznačil, alespoň ne dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
No, před chvílí jsem o tom psal...
Reagovat
baggik
Dala Petře kanára tak nemohla hrát blbě
Reagovat
slacker
To je tak kdyz nekdo kouka jenom na cisla, to muze jen uplny hlupak abych to sebral iqemu z huby.
Reagovat
baggik
Tak promiň, byl jsem v práci, zápas jsem neviděl. Ale pokud někdo nadělí soupeři kanára tak buď hrál o dvě třídy lépe než soupeř a nebo ve výjimečných případech měl soupeř den úplně mimo a nebyl schopen vůbec trefit kurt. I v takovém případě ovšem vítězný hráč nehrál špatně, nýbrž se nedostal do hry, všechno obstaral ten druhý vlastní demolicí.
Reagovat
slacker
Nechtel jsme te urazit jen si udelat legraci z typickeho iqeho argumentu, ale pokud si zapas nevidel tak nevim jestli ti pogratulovat ze jsi si usetril nervy nebo politovat k jakemu zaveru si dosel. Ve druhem setu klidne mohla Petra hrave vest 4:0 misto aby 0:4 prohravala. jenze pokazde se s vedeni o 2-3 micky nechutne vyhazela. Stacilo o 4-5UE mene a fakt byl vyvoj setu uplne obracene
Reagovat
baggik
Já si právě nebyl jistej, jestli to je narážka na eqeho nebo to myslíš vážně. K závěru jsem nedospěl žádnému, jen nemím rád shazování výkonů soupeře. Petru ale znám, takže jak jsi psal o průběhu, tak si úplně umim představit jak se dobrou hrou dostane do stavu 40:x a přijdou výhozy a je gem pryč ani nevíš. Nakonec kdyby vyhrála třetí set, tak by kanára nikdo neřešil.
Reagovat
slacker
To neni vubec o schazovani vykonu souperky. TO je o nemohoucnosti hry PK ze ketre se neni schopan sama zotavit. Ze mivala vypadky bylo normalni, ale ty byly obvykle omezeny tak na 2-4 hry. a pak se zase nejak zrestartovala a uz se maximalne vratil mensi vypadek na 1-2 hru. Ted to bvyva nekdy dost fatalni. na jare s Karlou vypadek na 10 gamu v rade. ted 6 gamu v rade doslova vnutila souperce.pak chvili remiza a pak znova tragedie kdy.

Dnes to opravdu bylom predsraveni na hodne moc sprostych slov, malokdo se tady po zapase ubranil z rozcarovani. Koukni na zaznam, treba to prehodnotis.
Reagovat
slacker
Timea ale opravdu hrala spatne. v druhe pulce sice mene spatne, ale opravdu nic svetoborneho. Petra se proste zacyklila a uplne prestala myslet. Z 80% to zkousela jen pres forhand souperky i kdyz se jasne nabizelo zahrat po lajne do backhandu
Reagovat
janek_da
souhlas, ve 3. se bojovalo hlavně o servis Petry. Returny měla lahůdkové, a když hodila míč s vyšším odskokem do strany na bh, bylo vymalováno

Nerozhodoval tam dost v 3.setu ten pokažený smeč?
Reagovat
dadaft
ve třetím tam bylo pár jakoby důležitých míčů, ale nakonec ho spíš rozhodlo, že Timea ten třetí set hrála líp než Petra.
Reagovat
janek_da
jj, ale Petra se snažila zuby nehty držet. Ke konci by možná výhoda prvního servisu už rozhodla.
Reagovat
FulnekUltras
do té doby sotva poloviční soupeřce na začátku druhého setu nejspíš rozhodla celé dnešní v mnoha směrech atypické a nepovedené Petino utkání. Posun téměř o tři hodiny, amatérská neupravovaná řiťuál-oranice, komorní poloprázdné hlediště - to všechno bylo pro obě aktérky stejné, ztráta kontroly nad vývojem zápasu však za takových podmínek Petru srazila ještě víc, než kdyby se hrálo aspoň v dosud pro ni obvyklou dobu. Komerčně atraktivní "hvězdy" typu Federer by si po druhém prohraném setu jistě snadno zařídily pokračování zítra v poledne. S tím už ale teď a odtud nic nenaděláme. Bacsinszky nakonec jen prokázala to, o čem jsme předem dobře věděli - větší přizpůsobivost situaci, výdrž ve výměnách a celkovou odolnost. Petra bohužel od chvíle, kdy Timee přenechala iniciativu, nedokázala nabídnout nic navíc, a to ani přes obrovskou snahu ve třetím setu, před nímž zvolila aspoň kratší taktickou pauzu. Takhle to - a zvlášť u ní - prostě chodí, když se dá soupeřce předčasně "čuchnout"...a pak už to ide nezadržiteľne dole kopcom ako ten lásky vodopád, čo spúšťam sa po ňom rád(a)...a přes veškerou snahu to prostě nelze ukočírovat.
Držme teď tedy palce na RG Lucce - a Petře zase na trávě, kde má z loňska co obhajovat.
Reagovat
smazaný uživatel
To je další věc - včera v půl deváté si po ztracené druhé sadě Federer vybrečel pauzu, Petra ne.
Reagovat
dadaft
bože, všichni ví, o co šlo, tohle je unfair.
Reagovat
janek_da
iqe neví ...
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe ví. Jenom to oficiální zdůvodnění nežere.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, šlo o to, že si Roger vybrečel přerušení, protože se mu zrovna nedařilo. Kecy o počasí si strč víš kam, Berdych s Tsongou taky hráli pořád, přestože jim tam furt chcalo.
Reagovat
Roger_Federer
To je mi divne..Letra je prece hrajici legenda.Jak to ze ji si nevybrecela zastaveni a odlozeni zapasu na zitrek?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nemá ve zvyku brečet.
Reagovat
Fandina
JJ. Petra je žijící česká tenisová legenda.
Reagovat
Fandina
Včera byly jiné podmínky, bylo zataženo a poprchávalo ne? Proto došlo k přerušení a psát o tom, že si to Federer vybrečel to asi není opravdu fer.
Reagovat
LukasH
Já si hlavně nemyslím, že by Petře ta antuka mohla kdy vyhovovat. V Madridu jsou jiný podmínky a rychle to tam lítá. To se nedá moc počítat. Pak už byl vlastně jen Řím a teď tohle a na obojím se Petra dost trápila. Proti prvním dvěma slabým antukářkám to ještě dala s obrovskýma problémama. Ve třetím kole Begu - naprosto neantukovej tenis. Prudký plochý údery, stála u BL, nebrala podání slajzem. Teď předvedla Timea kvalitní antukovou hru a Petra byla mimo. Prostě tohle na ní není a podle mě nikdy nebude. Spíš je škoda, že to má tak blbě v tý Austrálii poslední dobou, protože tam by jí to vyhovovat mělo...
Reagovat
smazaný uživatel
Před RG pařížskou antuku přirovnávali právě k té madridské, jenže to netušili, co s tím organizátoři vyvedou. Ta antuka opravdu moc kvalitní nebyla a když si vezmu, že na ní včera celej den pršelo, tak taky brutálně zpomalila, což bylo dneska hodně vidět.
Reagovat
lars
kdo to prirovnaval ?
Reagovat
FulnekUltras
Ten letošní povrch na RG je opravdu katastrofálně řiťuálský...už jen proto bych ten 10. titul Nadalovi přál nejlíp už tuto neděli.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedovedu si představit, jak se.teď Petra.musí cítit. Chudák holka... :(((
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, jestli tam má toho svýho sokola, teď by jí nastavené rameno asi hodně bodlo..
Reagovat
FulnekUltras
nějakýho lepšího ptáka než kanár nebo holub... ;-)))
Reagovat
slacker
A jeste ze jsi to pripomel. Ten jeji sokolik tam o vikendu opravdu za ni prijel. PRej za odmenu. "profici"
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš za problém? Podle nejnovějších výzkumů sex zvyšuje sportovní výkon. :-p
Reagovat
Fandina
Tenistka Petra Kvitová se přitočila k rozhovoru, který její psycholog Michal Šafář vedl s novináři z MF DNES a Sportu. ?Všechno jim poctivě pověz,? zašveholila a šla na oběd. Provázel ji přítel Radek, jehož víkendový přílet si zasloužila postupem do pařížského osmifinále.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenis-kvitova-psycholo-safar-dj6-/tenis.aspx?c=A150531_203716_tenis_rou#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
janek_da
čuňačinky?
Reagovat
smazaný uživatel
No dneska v lóži vidět nebyl, proto se ptám, jestli tam je..
Reagovat
FulnekUltras
Přebolí...a vzhůru na trávu... Každopádně je to vzhledem k průběhu její letošní antukové sezóny ohromná škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Na druhou stranu v Paříži byla podle hráčů tak špatná antuka jako už dlouho ne. I dneska to bylo vidět.
Reagovat
Roger_Federer
Nehrajou ty dve hracky nahodou na stejnem kurtu?
Jedna se snazi a hecuje, ukazuje emoce chce hrat s vyhrat.
Druha....
Reagovat
Michaelus
Petra ukazovala emoce
Reagovat
Fandina
Co druhá?
Reagovat
smazaný uživatel
Neblábol tady. Emoce dávala najevo daleko víc Petra než Timea.
Reagovat
Roger_Federer
Bylo videt jak moc chce Petra vyhrat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to viděl. Že to nevidíš ty mě nepřekvapuje.
Reagovat
Roger_Federer
Mumlej si co chces, lidem moc nerozumus;)
Takle se presne tvari moje sekretarka, kdyz ji to stary doma neudela, se-rou ji urvane decka, nic se ji nechce, nema naladu a doma se pohadala.
Petra dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Milej zlatej, já lidem rozumím daleko víc než drtivá většina vás všech tady.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, kolik jsi mel dlouhodobych vztahu se zenskou a kolik mas deti, ze rozumis o cem pisu..milej zlatej.?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to s tím má společnýho?
Reagovat
slacker
Farar ktery kaze o sexu
Reagovat
smazaný uživatel
Opět blábolíš.
Reagovat
slacker
haf haf pejsku
Reagovat
slacker
Rozptyloval ji sokolik
Reagovat
baggik
Jenže Petra se takhle tváří permanentně.
Reagovat
Fandina
Ale chtěla, bohužel marně.
Reagovat
LukasH
Myslím si, že to zase není tak hrozný. Aspoň mi to přišlo podle výrazu. Ač tu většina píše, že se tvářila hrozně, mě to tak nepřišlo. Dneska se tvářila dost neutrálně i na konci když prohrála.
Věřím, že jednou přijde forma i mimo W, kdy to tam všechno vymlátí.
Lucka hraje svůj nejlepší tenis, když jí třicítka klepe na dveře. Stejně to měla Lina. Petra má ještě dost času...
Reagovat
misa
ovšem antukovou sezónu jako celek hodnotím pozitivně, titul z Madridu je hodně cenný. Bohužel u Petry se často opakuje stejná věc: nechá se znechutit několika pokaženými fiftýny a pak upadá do deprese a nejde jí nic.

Doufám, že Lucka zítra vyhraje, protože pořád hrozí, že o tu desítku zase přijde. I Serena nemá kdovíjakou formu.
Reagovat
LukasH
Petra nenašla svojí hru. Ten první set uhrála takhle spíš proto, že Timea hrála tragicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlomilo se to v úvodu druhé sady, kdy si nejdřív prohrála podání a vzápětí nevyužila 3 brejky v řadě. Pak jí úplně odešel servis a bylo to v háji. Do toho měla Baczisnká kliku jak vrata od blázince, protože trefovala i údery, o kterých ani nevěděla, že je umí zahrát.
Reagovat
smazaný uživatel
No, kliku.. Spíš hrála daleko uvolněněji a působila prostě celkově jistě.. Až na první set, tam Petra začala dobře, a naopak Timea hrála špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě působila, protože měla neskutečnou kliku.
Reagovat
FulnekUltras
Ta promarněná možnost brejku z 0:40 fakt mrzí...
Reagovat
smazaný uživatel
V čem měla kliku? Spíš byla jistější od zadu
Reagovat
smazaný uživatel
Co vím, tak sám aktivně hraješ, tak proč se tak blbě ptáš?
Reagovat
Michaelus
Petra ji sama dostala do zápasu a pak už se vezla. Timea opravdu potom hrála v mnohem větší pohodě.
Reagovat
janek_da
v prvním setu hrála Petra podprůměrně, ale Timea zoufale. Potom se Timea dost zlepšila a Petra šla ještě mírně dolů oproti výkonu z prvního setu.
Reagovat
Frick
a co tvoji pacienti z tvé ORL ordinace?
http://abload.de/img/timear3sn2.jpg
Reagovat
EllNino
taky mě to napadlo, ještě pigáro :D
Reagovat
Patri.k
Štve mě, že češi musí vypadnou vždycky tak blbě, kdyby aspoň prohráli po skvělém výkonu soupeřky, tak by to člověk bral, ale tohle je k zlosti
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak vy, ale já jsem s osmifinálem spokojený. :)
Reagovat
slacker
Ja ne, proc by jsme meli byt spokojeny? Osmifinale je NIC navic ta ostuda na kurtu
Reagovat
LukasH
Tý "ostudy" už v minulosti bylo a taky to nakonec všichni ve zdraví přežili.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oproti loňsku je zatím úspěšnější jak na AO tak na FO.
Reagovat
sprchon
Naštěstí ve Wimbledonu nemůže být úspěšnější než loni. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co na kurtu, ale ta ostuda na TP, co tady někteří zakomplexovaní chudáci v čele s tebou předvádí.
Reagovat
pockerface
Byl bych spokojený po prohraném osmifinále, kde by rozhodlo pár míčů, ale byl by to dech beroucí zápas. I když tohle taky bralo dech, ale byl hodně zkažený :-). Mě je spíš smutno i za Petru, zase jí to trochu srazilo dolů, snad se vyhrabe na trávě.
Reagovat
George_Renel
Ne hampu tedy tu frustraci a u některých špatně zadtíranou škodolibou radost zmírňjicí jim naštvanost z vypadnutí uřvané a zdržující Rusky.
Petra si přála vydržet do druhého týdne a vydržela. Většina očekávala že přes Timeu nepřejde a nepřešla. Svět se nezbořil jde dál.
Reagovat
Roger_Federer
Kanar, tragicka hra, vyditelne nechut..
Za to muze monty?
Reagovat
George_Renel
Já jsem psal něco o tom postpuberťákovi?
Serena byla taky na kanára, kanára dostaly i jiné. Vždyť nejde o život....
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy jsem byla až znechucena jaké má Bačinská hnusné štěstí, pořád trefovala lajny, prasátka Petře uškodila. Bačinská spadla a Petra to dala do outu a tak dále i velké štěstí dopomohlo bašinské k výhře
Reagovat
pockerface
To je to kdyby, kdyby. Kdyby Petra nejančila, kdyby to neházela do autu, tak tu teď nejsme rozmrzelí a smutní, ale pějeme ódu na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
ale někdo to štěstí měla vážně nechutné
Reagovat
smazaný uživatel
Havláte, Petra dá aut padající soupeřce a ty vypotíš, že soupeřka měla štěstí :-)
Reagovat
slacker
Petra se dostala do nejakeho silenho stavu kdy to furt sila jak vztekla jen a jen do forhandu souperky. A neni schopna zatahnout za brzdu a zmenit to.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo, jako vždy.
Reagovat
slacker
Od tebe to vzdy zni jako bravo trefa :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To není Havlát, ale Jolanda.
Reagovat
smazaný uživatel
No každopádně pamatujete vyrovnanější čtvrtfinálové dvojice v mužském pavouku? Tam může porazit každý každého, moc se těším
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bude světovou dvojkou
Petra konečně prolomila prokletí 3.kol na jiném GS než Wimblas
Petra došla dál než Simona, takže super to je asi to největší pozitivum
Reagovat
rib
a došla do stejného kola jako Marusha :-)
Reagovat
Michaelus
Ano! Musíme myslet pozitivně !
Reagovat
rib
nemusíme, ale chceme :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se přiznejte kdo po zápase brečel. Já ano, tak mě v tom nenechte samotnou
Reagovat
smazaný uživatel
Petra taky. Podle mě zrovna teď.
Reagovat
Cico93
Ja v sobotu
.-((
Reagovat
smazaný uživatel
Můj miláček ti přejel Viku, že?
Reagovat
Cico93
.-((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Zadny brekot
Reagovat
smazaný uživatel
Slavit to nejde, i kdyby dnes byla Lucka no.1 tak slavit nebudu protože lvice smolně prohrála
Reagovat
Frick
A nepočůrala si se konečně?
Reagovat
sprchon
Já se přiznám, že jsem dneska Petře před zápasem moc nevěřil. Po prvním setu jsem si říkal, že to musí vyjít a že jsem se zmýlil. Bohužel to dopadlo jak to dopadlo. :(
Ale jak píšeš nahoře, celkově může brát RG docela pozitivně. ;)
Reagovat
Michaelus
Kvůli Petře jsem brečel 2x. Wimbledon 2014 a Wimbledon 2013
Reagovat
FulnekUltras
kde je Flipkens dnes konec...
Reagovat
misa
na 71. místě je jí konec
Reagovat
fera
Už to tady několikrát zaznělo...
nejde o tu prohru, je to tenis, hra, tak jeden prostě musí prohrát, ale jde o tu strašnou hrůzu, jakým se to stane způsobem,
kdyby dnes Lucka prohrála, po tom úžasném nasazení, nedá se jí vytknout ani slovo,
ale promiňte, tohle byla hrozná ostuda a trapná podívaná... a to bych to Petře tak přál...

a ještě jedna maličkost, ať si každý zkusí srovnat nasazení, dnešní dvojky Petry a včerejší dvojky Marii, to je smutné srovnání:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže antuka je pro Petru nejhorší povrch, Mária antuku miluje.

Můžeme pak za měsíc srovnávat na trávě Petru a Máriu, aby to taky bylo fér.

Sorry, ale když některý povrch člověk nesnáší, tak na něm prostě nebude hrát dobře.
Reagovat
fera
to je pravda, že záleží na povrchu, ale já jsem měl na mysli, to, že María nebo Lucka tam nechají duši... Petra se tváří utrápeně už jak přijde na kurt, to mě tak mrzí...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis, ze se dival mats?? :-)))
Reagovat
fera
díval už to i komentoval, jako velkou ostudu, že se hráčka takto sama vyhází :(((
Reagovat
LukasH
Jenže Petra takhle hraje odjakživa. Umí předvést naprosto příšernej výkon, po kterým má člověk opravdu pocit - co tahle dělá vůbec v první desítce? A pak umí to druhý - Wimbledon (hlavně finále), semifinále a finále Madridu a jiný...takže si Petru představím spíš v takových zápasech..:-)
Reagovat
slacker
3 zapasy ze 4 byli pruser a dneska velepruser
Reagovat
pockerface
To mě právě taky mrzí, kdyby Petra prohrála po dobrém výkonu nebo kdyby jí tam Timea sázela jeden vítězný úder za druhým. Ale od druhého setu se Petra pořádně netrefila do kurtu. To tam mohla postavit podavače míčků a taky by to bylo 6:0. Já věřím, že Petra chtěla, snažila se, ale co dávala za údery to bylo katastrofální.
Reagovat
Carloss
já třeba nevím proč jí někdo neporadí aby se v takových stavech kdy se jí nedaří nějak zklidnila, našla si nějaký rituál. například Serena když se jí nedaří tak se plouží po dvorci jak umrlec ale vzápětí při hře se z ní stává dračice, prostě zklidní mysl chůzí. ale petra nic takového nemá, nedokáže tyhle stavy nějak dostat pod kontrolu.

snad se jí to časem zlepší, takové prohry by měla brát jako ponaučení.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť se tu nedávno psalo, že si po každé výměně přehazuje raketu z ruky do ruky..
Reagovat
rib
no bohužel to je rituál, který jí někdo poradil... Kéž by si konečně našla / objevila nějaký sama, to by pak opravdu mohl být i funkční...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič a Šafářová jsou jediní co ještě neztratili set? (Japonce nepočítám, má o zápas míň.)
Reagovat
smazaný uživatel
A za 2 dny už to snad bude jen Lucinka :)
Reagovat
kada.tom
proč ho jako nepočítáš? s Beckerem by ten set stejně neztratil ... on za to nemůže, že hrál o zápas míň
Reagovat
Frick
Lucka by teď měla být na EuroSportu 1....
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak spadne do dolni poloviny top 10
Reagovat
smazaný uživatel
teoreticky ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikam nespadne, ČF dá levou zadní a nejspíš i víc.
Reagovat
fretek
Petra hraje nadprůměrně, dokud má pocit převahy. Pokud se soupeřka znatelně zlepší, začne Petra hrát ten svůj normální až podprůměrný tenis. K zlomu stačí, aby soupeřka zahrála např. pár úderů k boční lajně nebo předvedla nějaký ten účinný kraťas ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl, myslis ze v madridu mela pocit ze je lepsi nez serena. Petre kdyzbto nesedi tak ten propad je velky nebot hodne kazi. Kdyz ji to vyhuje ta je to winner za winnerem
Reagovat
janek_da
Tak to byl nářez. MOd robocop byl sice zapnut, ale nějak se porouchal.

Prostě ta antuka Petře nevoní a nevoní. Na travičce to bude jiná pohádka.
Reagovat
Carloss
obávám se že takhle tragicky jsem viděl petru hrát už i na trávě. ve čtvrtfinále s flipkens kupříkladu. na petře je znatelně vidět že nemá žádné sebevědomí z poctivého tréninku. to je celý její problém.
Reagovat
pockerface
Jak už tu někdo napsal. Petra nejde na kurt vyhrát jako Lucie, ale jde na kurt s tím, že uvidí co bude hrát soupeřka a buď to Petře tam bude padat jako by nic, nebo to bude totální haluz.
Reagovat
LukasH
Prosím, nesrovnávat s Luckou....:-)
Reagovat
pockerface
Je pravda, že Lucka umí taky po*rat už téměř vyhraný zápas. Letos nám už to také předvedla. Takže v tomto ohledu jsou na tom holky stejně.
Reagovat
LukasH
No spíš kvůli tomu, že každá má úplně jinej styl i pojetí hry. Lucka hraje konzistentně, udrží se ve výměnách. Petra musí hrát svojí hru (s kvalitnější soupeřkou). Pokud ne, jde jí to do kopru. Na druhou stranu výhrává velký zápasy. Se Serenou v Madridu přišla vyhrát, což úplně nevím, jestli by tak přišla i Lucka...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby.
Reagovat
lars
Flipkens podala zivotni vykon v tom zapasu
Reagovat
FulnekUltras
před tím utkáním se tehdy šířil z Belgičanky taky respekt...podobně jako dnes ze Švýcarky.
Reagovat
slacker
Ja Svycasrku nevidel nikdy hrat. Ale dnes me zklamala, spatnou hrou v prvnim setu a ze nenechala protrapit Petrku k viteztvi
Reagovat
smazaný uživatel
http://abload.de/img/quesh75sd8.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Bejvals normální. Stal se z tebe totální ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se přidávat nemusíš... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Běž do hajzlu, ubožáku.
Reagovat
Fandina
a co ti na něm tak vadí, že ho tu nechceš? Jsi nesnášenlivý?
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi na něm vadí? Od té doby, co se vrátil pod novým nickem (k čemuž se nebyl schopný přiznat hned napoprvé), je z něj ještě větší exot než předtím. Při zápasech Petry opakovaně píše nesmysly o rozhodčích apod. Pak se tady do každého naváží a cokoliv někdo napíše o Petře, tak je to špatně. Pokud to teda není chvála. :D
Reagovat
LukasH
Kdyby na místě Petry byla nějaká z tvých favoritek, tak by ti to nevadilo...:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale ty jsi u svých holek úplně nastejno :D :D

Jediné, v čem jsi lepší, je uznat, že tvoje slečna hrála špatně, nebo ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu nesmysly o rozhodčích? Nepíšu. Stejně tak se tady nenavážím do nikoho, kdo nepoužívá na moje favoritky nějaké invektivy...
Reagovat
smazaný uživatel
Že ne? Nedávno jsi tu pomlouval Nouniho, že poškodil Viku, i když to absolutně nebyla pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Uznali to všichni na všech možných tenisových webech, ale podle pana Kvěše to nebyla pravda... To je sranda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neuznali to nikde, srandisto.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, a proto se na základě té situace dokonce začalo mluvit o zavedení videa v tenise...
http://www.sportsnet.ca/tennis/mcenroe-agrees-with-azarenka-about-instant-replay/
Reagovat
smazaný uživatel
Video v tenise? Blbost, spíš by měli vymyslet, jak nahradit lajnové. To by bylo řešení, které má smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvěšem u monitoru, to je jasný. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť říkám, že video je na nic. :-p Příště zkus něco vtipnějšího.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnové lze nahradit velmi snadno - prostě se bude místo nich přímo používat jestřáb. Kdysi bývali síťoví rozhodčí, dneska už nejsou asi vůbec nikde, místo nich je tam elektronika. S lajnovými by to šlo taky a asi k tomu jednou dojde. Třeba se s tím začne v IPTL, později třeba v Indian Wells a postupně se to rozšíří všude.
Reagovat
slacker
jestrabi oko neni tak rychle aby mohlo auty vyhodnocvat v realnem casu
Reagovat
baggik
No tak snad se nebudeš zastávat toho čmouda co se jmenuje Ňader Kundi.
Reagovat
smazaný uživatel
Kader Nouni udělal chybu, protože to měl být jednoznačně fiftýn pro Viku (a to říkám, přestože není moje oblíbená hráčka). Na druhou stranu - pokud si nebyl jistý (což se může stát, člověk není stroj), je menší chybou nechat výměnu opakovat, než rovnou udělit bod. Proto asi Nouni postupoval tak, jak postupoval.
Reagovat
janek_da
absolutně? Tak to jo, jinak bych váhal
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysly? Rozhodně jich nepíšu tolik, co ty. Exot možná jsem, protože si dovolím chodit proti tomu zdejšímu davu hlupáků, kteří jenom slepě papouškují každý nesmysl, co se tu na adresu Petry objeví a ještě mají pocit, že jsou bůhvíjak objektivní. Ve skutečnosti jsou obvykle úplně mimo.
Reagovat
Fandina
Díky za odpověď. Já to myslela trochu obecně, že nechápu tohle vyhánění druhých, protože každý může psát kde chce. A jinak je to jeho věc, jestli psal pod tím nickem a teď píše pod jiným. Ale konec moralizování, teď k věci. Podle mě on fandí hodně Petře a já na jeho fandění neshledávám nic extra zvláštního. U rozhočích se často vyjadřuje, podle mě to není nic extrovního u Petry, bohužel, chyby se stávají u všech, nejen u Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj názor je ten, že s návratem queshe/iqeho šly diskuse na TP ještě víc do kopru. Já nemám páky na to, abych odsud někoho vyháněl, ale prostě se mi jeho zdejší účinkování hodně protiví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne milej zlatej, zdejší diskuze byly v prdeli dávno před tím, než jsem se tady kdy objevil já.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a ty jsi do té pr*ele ještě našel zkratku... :D
Reagovat
Roger_Federer
To neni pravda..
ty si sem donesl pri prvnim prichodu fanaticky- Kvitismus..
Kdy se z kazde diskuze o Petre stalo hadani..
Kdy cokoliv negativniho, jaky koliv jiny nazor, napsane o PK si dokazal vyvrstvit a vyargumentovat stilem sobe vlastnim
Lide te meli dost..
Ted se pomalu ale jiste dostavas do stejne pozice.
Reagovat
smazaný uživatel
Nelži, ty vole. Sice jsem tu půl roku nebyl, ale sledoval jsem to tu a ta diskuze tu byla v totálních sračkách už před mým návratem.
Reagovat
Roger_Federer
No to nepopiram..pisu o tvem prvnim prichodu s pusobeni pod nickem quesh.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tehdy to ještě docela šlo. Bohužel sem pak nalezli exoti typu Roger_Federer, tommr a jiní zakomplexovaní ubožáci a šlo to do kopru.
Reagovat
Roger_Federer
Sampione, ja jsem tady od unora 09..to si ty jeste nevedel ze nejaka tenistka Kvitova existuje.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako naprostý *diot se chováš až poslední dobou..
Reagovat
Fandina
Jistě, on ovlivňuje to, že se s ním někdo hádá. A co logika?
Reagovat
Fandina
Ale přece tady není jen on. Je tady x dalších diskutérů. Psát o jednom, že všechno ovlivňuje je nesmysl. Tak často tu zase nepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, stojím za tebou a ještě bych na cestu přidal pár dalších individuií, je to tu hrůza. TP má štěstí, že má monopol a nedá se jít nikam jinam diskutovat česky o tenise...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ubožák k ubožákovi sedá..
Reagovat
smazaný uživatel
já zde nechci slackera
Reagovat
slacker
Proc me tu nechces? A chces tu Kvese nebo Tommra?
Reagovat
smazaný uživatel
slovní napadání mě i ostatních uživatelů. Kveš nebo jak se to píše na mě zatím nijak nereagoval. Je pravda, že tommr je někdy taky dost divný a ty jeho echt pesimistické komentáře mě nesmírně vytáčí. A tuším, že tebe také slovně napadal.
Reagovat
slacker
Pripomen mi nejake moje slovni napadani Onndry.
Reagovat
smazaný uživatel
urážení lidí, kteří se dívají na ordinaci. posměch.
Reagovat
slacker
No nemuzu za to ze divaci takovych serialu maji stejny cejch jako ctenari blesku. A uznej ze na tom neni nic osobniho co by mirilo cilene na tebe
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím. I inteligentní lidé, můžou při tom relaxovat.
Ale není to jen o tomto. Je to spíš to celkovém přístupu k lidem. Neustále urážlivý a rýpavý tón. Bereš neustále lidem jejich názory a shazuješ je. Takových případů to bylo.
Reagovat
slacker
Rypavy ton patri ke me a "utocim" primarne prave na ty nazory a ne na jejich nositele. Jen na ty nositele kteri se zacnou projevovat jako blazni si pak "zasednu"
Reagovat
makro99
"zpověď komika..."
Reagovat
Michaelus
Mě to baví :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti vadí na Billu Gatesovi, že jsi přeškrtl jeho fotku?
Reagovat
smazaný uživatel
To není Bill Gates... :D
Reagovat
Frick
www.kntpn.cz???

Ne, neni tohle správný, takovýto útoky na jednotlivý uživatele...
Reagovat
Frick
www.kntpn.cz???

Ne, neni tohle správný, takovýto útoky na jednotlivý uživatele...
Reagovat
smazaný uživatel
Udělat jeden obrázek je opravdu strašnej útok... :D

BTW: Píše mi to, že "Tato webová stránka není dostupná."
Reagovat
smazaný uživatel
klid, ty se do útoků mile rád přidáš. no jen si vzpomeň na Ordinaci v růžové zahradě!
Reagovat
dadaft
nepřidám se.
Reagovat
rib
tou tvojí reakcí jsi mě vážně neskutečně překvapil... Co to, co to?
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl bych to na zastydlou pubertu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nastydlou a vypadnutou Marii..
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde ti, že jsem vypadnutí Mashy nějak neunesl? Mně teda ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mášu jo, Viku jsi ale moc neunesl.
Reagovat
smazaný uživatel
Na všechno kromě tvých nesmyslů jsem reagoval úplně v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nereagoval.
Reagovat
Jabadu
Kurty jsou postavené pro Gasqueta a další francouzské "motorové myši" (s Tsongou po zranění moc nepočítali).
I při velké ráně Petry Timea v pohodě dobíhala.
Míčky jak prokoplé gumáky, nic pro ranařky.
Je třeba se s tím smířit.
Reagovat
smazaný uživatel
Travička se blíží, všechno bude jinak. (:
Reagovat
Michaelus
Já jsem nepočítal nějakým velkým výsledkem....
Reagovat
pockerface
No to bylo asi víc lidí, kteří nepočítali, že Petra bude ve 4.kole, ale když už tam byla a naskytla se taková obrovská šance projít do QF, tak to prostě zamrzí.
Reagovat
Michaelus
No jo, Petra nechala Timeu nasednout na koně a to už se jí potom hraje špatně proti komukoliv. Upadne do takového kolotoče a neumí z něj vyskočit
Reagovat
smazaný uživatel
Jak bych pridal i rafu, ten tady hraje uplne jinak nez pred french open az si rikam jak to ze se tak zvedl
Reagovat
smazaný uživatel
Světová dvojka a v hledišti pár desítek diváků. Dovedete si představit, že by se to stalo na zápase Federera, Nadala nebo třeba i Wawrinky nebo Ferrera? Víc zápasů přišlo snad i na zápas Thiem - Bedene. A přesto berou stejné peníze. Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je ale světová čtyřka ... Dvojka bude platit až za 7 dní.

A sorry, ale opravdu by měli lidi chodit na tak pozdní zápasy? To jako nikdo nepracuje? Nechodí do školy?
Reagovat
smazaný uživatel
osm večer přece není pozdní zápas nebo snad francouzi chodí spát v devět? Jestli je čtyřka nebo dvojka je fuk, páč víc by přišlo i na 40. chlapa
Reagovat
smazaný uživatel
nehledě na to, že víc jak poloprázdno bylo i na sharapova - šafářová, zatímco na chlapech už nevidíš nevyprodaný zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi táhnout více, ale to je jasné všem, co tenis sledují :D
Reagovat
Kytka
Jaké pozdní? Ve Francii se nechodí do príáce na šestou, sedmlou hodinu jako tady. Nejdřív v osm, a to tak leda do fabriky. To jen tady v Čechách jsme takový Franc Josef people, jak nám posměšně říkají.
Reagovat
rib
hele, o tom to není... Nevím, jestli jsi tam někdy byl, ale koupíš si lístek na sedadlo na celý den (na Chatrier, Lenglen, číslo 1) a pak to místo je tvoje. A když tam jsi celý den, na Lenglen slunce střídavě pere, že jsi spálený a pak ve stínu je pořádné chladno. Fakt to jednoho vyčerpá. A když odejdou lidi, kteří měli lístek, tak tam pořadatelé nikoho nepustí. Lístek nemůžeš nikomu dát, protože s ním musíš projít turniket ven z areálu. Takže když někdo odejde, místo už není obsazováno nikým.
Reagovat
smazaný uživatel
tím spíše je objektivnější srovnání zajímavosti mužských a ženských zápasů, kdy všichni chodí na ty mužské, zatímco na ty ženské si valná většina dává pauzu
Reagovat
rib
no když se nedojdeš vyčůrat během Nadalova zápasu, pak stojíš řady, pak se občerstvíš a protáhneš, a půl prvního setu je v háji... Pak koukneš na kurt a vidíš, že po celém únavném dni se tam děje něco, co je fakt strašné. Tak prostě jdeš domů...
Reagovat
LukasH
Ale ono nebylo moc lidí ani na Sereně...aspoň ze začátku, ke konci už lidi přišli, ale spíš kvůli dalšímu zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíš se mu oponovat, ale akorát jsi podtrhnul jeho pointu :D
Reagovat
LukasH
Asi jo. Myslel jsem, že je to mířený na Petru. Ale obecně lidi chodí radši na mužskej tenis a to odjakživa.
Reagovat
smazaný uživatel
Vrcholem bude QF mezi rafou a djokerem, a mozna semins murou, zbytek uz bude vse o nicem
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je zbytečný se v tom pitvat a řešit, proč Petra prohrála...
Reagovat
smazaný uživatel
je snad jasné proč prohrála, hlava odešla. Po 1.setu totálně odpalda kdyby si udržela servis za stavu 30-0 a nebo využila stav 0-40 při podání bači tak by to vypadalo jinak
Reagovat
rib
hlavně mám o Petru strach, aby s tou raketou nakonec úplně nepráskla...
Reagovat
pockerface
To je fakt, už toho bylo napsáno dost, ale hořkost zůstane. Snad nám zítra udělá radost alespoň Lucka, když to Petře hrubě nevyšlo. Já to říkám pořád, ty večerní zápasy Petře nesvědčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Už je načase říct Kotyzovi zbohem ten ji už nic nového nedá
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
změna je život
Reagovat
Kytka
Ano, změna je život. Nový trenér by přinesl nové podněty. Aby nedopadla Jako Tomáš. Ten příliš dlouho setrvával s Návrátilem, který ho naučil jen základní jednoduchý tenis a tím pokazil velká talent. A začal strejcovatět v pětadvaceti.. Kdyby ho Navrátil nekopl, dřepí u něj do teď. Konečně se odvázal, ale jestli není pozdě, starého psa novým kouskům nenaučíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nový trenér by s ní hlavně dlouho nevydržel.
Reagovat
FulnekUltras
možná ani naživu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
K ničemub by nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla by najmout pořádného trenéra. Třeba tommra nebo slackera. Ti by jí zvedli mandle.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc slacker by to prý vzal i za blbých 100k USD. Ve slabé chvilce i zadarmo. Měla by to zkusit.
Reagovat
slacker
Za sto tisic nabizim jen propleskavani. Delat ji manazera nebo trenara si reknu uplne jinou castku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ji vo..le napis, urcite te vezme...:-)
Reagovat
slacker
Spolehvam na vas tady z TP ze mi date poradne reference :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli najme některého z těch dvou, poletí šupem dolů.
Reagovat
Carloss
co k tomu dodat? takhle strašně nervózní Petru jsem viděl málokdy. jako by jí ten první set kdy Timea hrála tragicky úplně vykolejil a ona už do konce zápasu nedokázala najít rytmus. byl to fakt tragickej zápas, z obou stran. a ani timea ve druhém a ve třetím nehrála svůj standart.

bohužel musím říct, že letošní french open bylo z petřiny strany velká bída, až na jediný zápas s Begu vůbec nehrála tenis na který jsme od ní zvyklý.

doufám že se dá do sebe a uvědomí si, že nic jiného než tvrdá dřina jí k dalším úspěchům nedožene.
Reagovat
smazaný uživatel
Inu, aby ten grandslam nakonec nevyhrála Annnnnnnnnnnna (pro montyho jsou ty en :D), kterou tady všichni odepisovali :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz bude hrat lucka jako dnes, verim ji na finale
Reagovat
smazaný uživatel
Když ne Lucinka, tak Ana. Ale záleží hlavně na tom, v jakém technickém stavu bude v dalších kolech buldozer.
Reagovat
Cico93
Tak z nasadenej osmičky prešla len Serena a Ana.
U mužov neprešiel len Tomáš.

to je rozdiel
Reagovat
Kytka
No ženský, většina z nich nahoru dolu.
Reagovat
deLaFere
Naprosto zbytečné se rozčilovat, i když já sám jen těžko polykám opravdu hutné výrazy. Prostě tohle je Kvitová, která je zanedlouho schopná drtivým způsobem vyhrát jiný turnaj.
Reagovat
Meceon
hezky napsané...tady to prostě protrpěla a dnes to vyvrcholilo...ale emoce mám ještě ted...
Reagovat
sprchon
Po prvním setu to vypadalo nadějně, pak už to byla opět hrůza jako s CSN. Přitom Timea nehrála vůbec exkluzivně. To je prostě Petra... Buď hraje strašně a nebo hraje strašně dobře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by změna trenéra pomohla, kdo ví. Pokud chce být Petra světovou jedničkou tam si tohle nemůže dovolit
Reagovat
smazaný uživatel
Trenérem to není.
Reagovat
slacker
je.
Reagovat
smazaný uživatel
Není debžo.
Reagovat
slacker
Je. A opet se to dneska potvrdilo. Osvedceni kondicaci odchazeji, tragicky Kotyza zustava.
Reagovat
smazaný uživatel
Ukázalo se leda velký houno, debžo.
Reagovat
slacker
To houno se ukazalo leda nekde v okoli pocitace ze ktereho tady brousis
Reagovat
smazaný uživatel
možná ale jako trenér by měl tyhle kolapsy eliminovat
Reagovat
LukasH
Petra je dospělá a je to prostě ona. Tomu nejde poručit. Zajímalo by mě, jak byste si s Petřinou osobností poradili. Po měsíci byste toho nechali s tím, že to nemá cenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Pokud by se vzdala Kotyzy, dopadlo by to tak, že by třeba během 2 sezón vystřídala 3-4 lidi, než by si s někým sedla, pokud vůbec. Což by nevyhnutelně znamenalo propad žebříčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslim. Dostala top kondicaka a jak to dopadlo, uplne ji odrovnal...novy trener by ji tlacil do novych nesmyslu a dopadla by jako Aga
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je už pár let marná a jí nepomůže ani nejlepší trenér světa
Reagovat
LukasH
Taky bych řekl, že ne. Sám Kotyza řekl, že občas vůbec neví, co od Petry čekat. Jinej trenér by to nevěděl taky a za chvíli by od ní odešel, stejně jako kondičáci. Je třeba se smířit s tím, že Petra je jiná - v podstatě "blázen":-) a nehledat způsoby. Já říkám už dávno, že pro mě Petra není světová jednička jako pro některý tady, co jí pořád tak vidí. Ona prostě nedokáže hrát stabilně a to asi i kdyby se na hlavu postavila. Koneckonců řekla to o sobě sama - že je hráčka velkých výsledků i velkých propadů...
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Petra jednou zahraje top a příště prohraje. A takhle hraje odjakživa.
Reagovat
pockerface
To už tu bylo propráno několikrát. To není trenérem, to je hlavou. Petra se prostě některé dny bojí vyhrávat. Sama říká, že je vynervovaná z toho, že musí v zápasech s hůře postavenou hráčkou potvrdit roli favoritky, proto hraje 1.kola blbě, protože jí svazuje, že musí vyhrát. No na to, že bude v top2, tak už by tohle měla zvládat. Takže by to chtělo spíš vyměnit psychologa.
Reagovat
smazaný uživatel
Správně, jdeme tlačit Lucinku, novou českou jedničku
Reagovat
smazaný uživatel
novou českou jedničku si se totálně zbláznil ne
Reagovat
Michaelus
není česká jednička :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bude, až vyhraje RG a Wimbledon :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz to parizi vyhraje, tak mozna jo
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka a česká jednička, tak to je vtip týdne.
Reagovat
pockerface
Petra dnes hrála jako hráčka druhé stovky, která se po vyhraném 1.setu rozklepala z toho, že by snad mohla postoupit do QF GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová je naozaj ako deň a noc...A dnes bola polárna noc..Petra nielen že prehrala, ale urobila zo zápasu absolútne nízkoúrovňové podujatie hodné skôr okruhu Futures, než kurtov RG..
Reagovat
smazaný uživatel
ženy Futures nehrají
Reagovat
slacker
nastesti?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak najvyšší čas ho založiť. Petra bude predseda.
Reagovat
smazaný uživatel
muzu ti rict, ze tenis na futures je taky na slusne urovni a vymeny jsou tam mnohdy hodne hezci, nez to, co predvedla PEtra za cely zapas;ú
Reagovat
Michaelus
ženské nemají futures
Reagovat
LukasH
Ach jo. Jsem dost zklamanej. Petra hrála opravdu příšerně a hlavně si to tam nechala na začátku druhýho setu úplně ujet, čímž Timeu dostala do hry. Nebudu psát, že Timea hrála výborně, protože mi to tak nepřišlo. Jen Petra vyhodila každej druhej míč do autu.
Je ale pravda, že tyhle běhavky na antuce Petře vůbec nevyhovujou a docela to zkresluje výkon s Begu, která nebyl schopná vzít Petře jediný podání. Petra se týhle hře vůbec neumí přizpůsobit, vynervuje se a všechno jde do háje. No, co se dá dělat, tak snad tráva dopadne líp...
Reagovat
Kytka
Když nevyjde zápas Lucce nebo Tomášovi, jsem smutná. Vím, že do toho dají co můžou. Ale tohle jen nasere. Vyházenej, odevzdanej zápas. No když na tréninku velí ona a ne trenér, jak jsem viděla v jednom dokumentu. Kotyza zkus tohle a předvedl, ona na to - to nepůjde, pak předvedla taky a řekla, tak vidíš, že to nejde. A on vycouval. Na co to pak je. Navrátilovou nechtěla. Ale ta by byla ostrá, ty by se snad servaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Kytkomty jsi nejakej chytrej. Kazdy vi ze petry to je bud skvel zapas nebo bida, nic mezi, tak co se divis
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je zaměstnavatel, už jsi někde viděla, že by zaměstnanec velel zaměstnavateli? :D :D
Reagovat
Kytka
Jenže trenéra si platí, aby jí připravil a dřel i proti její vůli. To pak nem usí mít žádného.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale když někdo někoho do něčeho nutí proti jeho vůli, vždy to dopadne špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zaslepenost s tou Navrátilovou, to se jen tak nevidí..
Reagovat
slacker
Presne, trenuje jen tak na pohodu a kdo zacne vyzadovat displicinu a profesionalnejsi pristup vyleti natotata z tymu
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš takovej vůl, že ti není rovno. Tenisu rozumíš jako koza náklaďáku, ale rozumy tu rozdáváš.
Reagovat
slacker
No proto tobe jsem a budu vzdy uplnej expert
Reagovat
Fandina
Já bych se na Petru zlobila, kdybych si myslela, že takhle hraje úmyslně. Ale já jsem přesvědčená o tom, že nechce prohrát a přesto prohraje, i když jindy dovede porazit každou. Proto jí nic nevyčítám. Ona umí zahrát super a také umí zahrát hodně špatně, jako dnes. A když zahraje super, tak to stojí zato a proto má za sebou tolik vítězství, kolik má a je už podruhé druhá na žebříčku.
Reagovat
Kytka
Jenže super zahraje málokdy. Většinou její zápasy vypadají takhle. Nemá žádnou morálku a disciplínu. Většinou tedy nasere než potěší.
Reagovat
smazaný uživatel
Když se člověk nechá nasrat jiným člověkem, kterého vůbec nezná, nikdy s ním nemluvil, nikdy nebude ... No, tak je to velice špatné :D
Reagovat
smazaný uživatel
2 GS a 14 dalších turnajových výsledků dokazuje, že meleš p*čoviny.
Reagovat
Fandina
Petra je úspěšná, dneska prohrála, ale jindy vyhrává. Takže jaképak že pořád hraje blbě. Vždyť vyhrála dvakrát Wimbledon a momentálně je druhá na žebříčku. Jak jinak by se tam dostala, kdyby nevyhrávala. Co je to za řeči?
Reagovat
smazaný uživatel
To máš teda smůlu, že se holt na ty zápasy, kde hraje výborně nedíváš.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ve druhém setu odešla Petře pohoda. Byla celá červená udýchaná. Ostuda? Styďte se vy, kteří tady Petru kritizujete a sami umíte prd! To je ta velká ostuda, jak barák - vaše ostudné komentáře! Petra hrála a prohrála, protože se jí hra rozpadla. Ale vy, kteří dřepíte u počítače a jen zíráte, nemáte právo na takové komentáře. Člověku je z toho na nic. Ale co, Petra má dva Wimbledony a vy velké nic.
Reagovat
Meceon
tak si utři slzu a běž spát
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si radši utři něco jiného a běž taky :)
Reagovat
Michaelus
tak tak, schválně by se měly archivovat zprávy některých disktujících a ukázat jim je, až Petra zase něco vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak pochopitelně je mi to líto a měla ji porazit. Bohužel nestalo se...nehrála hrozně, ale hra se jí totáně rozpadla a soupeřka toho využila. Nedá se nic dělat.
Reagovat
Cico93
Bacsinszky T - Van Uytvanck A.
tak to bude semifinalistka jak lusk.-))
Reagovat
smazaný uživatel
to už je v podstatě nevyhnutelné. Docela bych jí věřil i proti Sereně, tuším že letos se dočkáme velmi překvapivé vítězky.
Reagovat
pockerface
myslíš Lucku? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dolní půlka není o moc lepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se vůbec nedivil, kdyby to byla Van Uytvanck. Jestli bude Timea předvádět, co předváděla dneska... Viděl jsem Van Uytvanck proti Kiki a fakt mě překvapila, jak skvěle hrála. Na druhou stranu zase předtím dostala kanára od Zariny, takže těžko říct...
Reagovat
Cico93
Tak uvidime
Ja si, ale myslím, že ani jedna zatiaľ nepredviedla až tak dobré výkony aby si zaslúžila hrať semi.
Okolnosti to, ale tak zariadili.
Reagovat
smazaný uživatel
Van Uytvanck to neunese psychicky si myslím.. Jako tady jsem jí ještě hrát neviděl, ale každý její zápas, který jsem viděl tak ho neunesla v hlavě..
Reagovat
smazaný uživatel
LOni s Cibulí ve Wimbledonu nebo s Petkovič (?) v Bruselu.. :D O tihle zápasech mluvím..
Reagovat
smazaný uživatel
Možné to je. Před letošním RG prý vyhrála na GS jediný zápas v kariéře a teď rovnou čtvrtfinále... No, jsem na to zvědavý.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky taky.. :D Serena ať vypadne v SF a Ana už teď.. :D Ať je letošní RG ještě víc bláznivější.. :-))
Myslel jsem, že loňské RG co se týče překvapení to letošní nepřekoná.. No a zmýlil jsem se.. :DD
Reagovat
slacker
Dej mi plat 100 tisic USD rocne a ja te pri techle stavech budu propleskavac.
No mozna to vemu i zadarmo
Reagovat
smazaný uživatel
tahle porážka je mnohem horší než ta loni z Kuzněckou, dnes měla Petra vyhrát prostě měla.
Reagovat
smazaný uživatel
No prostě pro ni je grandslam jen Wimbledon :)
Reagovat
smazaný uživatel
je druhá hráčka světa, měla by se naučit hrát i jinde
Reagovat
smazaný uživatel
A možná si řekla Lucka mi pomohla k druhýmu místu já usnadním cestu :)
Reagovat
Michaelus
No, nebudu skrývat, že jsem strašně zklamaný, ale na druhou stranu je to asi dobře, protože Petra letos na RO vážně nenašla to pravé, jenom by se pak více trápila. No, jdeme tlačit Lucku.
Reagovat
slacker
CHuderka by se trapila? Proc? Z ceho porbuh se ma trapit?
Reagovat
smazaný uživatel
Krome lucky tam mame jeste hacka a lucku v double, a pak paese s hingis, ktere povazuji za polovicni cechy vzhledem k vazbe na stepce..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co dodat. Nebýt komplotu lajnových, tak ten zápas skončil 6:0 6:2. V každém gamu minimálně 2 míče otočené pro Maďarku, fuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcarku
Reagovat
smazaný uživatel
To je totéž, prostě Rakousko-Uhersko.
Reagovat
Tornes
Odkdy je Švýcarsko v R-U?
Reagovat
Desetinka
Jak mi Lucka připravila neskutečně krásný překvapení vítězstvím nad Mariou, tak od Petry přišel šok. Ani ne tak prohrou, ale tou předvedenou hrou...
Timeu jsem viděla poprvý, přijde mi jako sympatická hráčka, ale v tom prvním setu jsem si nebyla jistá, jestli je to ona tolik vychvalovaná a s předpokladem dobrý budoucnosti, jenže pak se sebrala a na Petru to stačilo. Jsem zvědavá, co předvede zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Bacsisnzky se jednou dočká grandslamového titulu. Vítězství si zaslouží a do finále by letos na tomto turnaji mohla dojít. Je mi sympatická, přeju jí to :)

Malý tip: s prohrou Petry se nelze nic než smířit, moudrý to udělá brzy, no a další možnost je Frick-style, čili ještě zítra psát emotivně laděné rozbory Petřina zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě zítra? :D :D To tady bude minimálně do Eastbourne :D :D
Reagovat
Meceon
jestli tahle ušatá opice vyhraje grandslam,tak už se na tenis nechci koukat
Reagovat
Meceon
dneska už si asi žádný horor nepustím...tohle mě vyděsilo dost:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lol
Reagovat
smazaný uživatel
Není osmifinále jako osmifinále...
Reagovat
smazaný uživatel
Osmifinále je osmifinále. Obě dostanou stejné body a stejné peníze :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. :D Jenže zatímco zápas Masha - Lucka byla parádní podívaná, tak při zápase Petra - Timea jsem si myslel, jestli omylem nekoukám na nějaké ITFko... Škoda, že Masha dneska nehrála proti jedné z nich. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, jenže Petra by proti Márii hrála úplně jinak ... A Timea koneckonců taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš asi pravdu, ale mně prostě přišlo, že Petra ani Timea dneska vůbec neměly den. Taky nevím, v jakém stavu byl ten kurt, protože tolik špatně trefených míčků se jen tak nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, kdyby se hrál ten zápas před Nadalem, mohlo to vypadat úplně jinak. Ale tak je to jedno, Petra je venku, antuka je za ní a tráva před ní. Nic lepšího není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jseš neobjektivní jak prase, viděl jsem oba zápasy a že by Máša-Lucka byl o tolik lepší než Petra-Timea, to leda ve tvých vlhkých snech.
Reagovat
makro99
zato ty seš esence objektivity...
Reagovat
smazaný uživatel
Větší než většina Tenisportalu.
Reagovat
makro99
kdysi sem si možná i něco podobnýho myslel, ale bohužel - dnes už jen zaslepenost naruby...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nenacházím slov... Horší zápas už na letošním RG asi neuvidím. V 1. setu strašná Timea, v dalších dvou strašná Petra. Od stavu 3:3 ve 3. setu snad Petra netrefila kurt. Nevím, jestli ji nějak nesvázal posun na pozici světové dvojky...
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ona uz v tuhle dobu chodi spat, tak se nediv
Reagovat
smazaný uživatel
Tys nekoukal na svoje kobyly?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal. Sice se to taky všem nepovedlo, ale neviděl jsem v žádném z těch zápasů, že by obě hráčky hrály tak špatně...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by sis měl nechat vyšetřit zrak.
Reagovat
tommr
to si nemyslím - jak znám Petru tak ta o tom, že je už jistá dvojka možná ani neví. Prostě jí na začátku druhýho setu ruplo v hlavě a začla dělat zbytečný kraviny, soupeřka se chytla a pak už nebylo cesty zpátky. Něco podobnýho se stalo i včera Tomášovi v závěru zápasu s Tsongou ... :(
Reagovat
Pedronegro
prohrát s takovou žabařkou a takhle, k tomu nemám moc slušných slov .... tak snad příště bude líp
Reagovat
dadaft
nepřeháněl bych.
Timea si předchozí soupeřky vychutnala stejně jako teď Petru.
jediný rozdíl, že v těch předešlých zápasech hrála od začátku zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Leda houno si vychutnala.
Reagovat
dadaft
:))))
Reagovat
Pedronegro
já tedy neviděl, že by dnes něco extra hrála, ani ve 2. a 3. setu, dost děsná
Reagovat
smazaný uživatel
Petra postoupila do Eastbourne, já nevím, na co si stěžujete :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jirko, nemůžou za to rozhodčí?
Reagovat
smazaný uživatel
No minimálně jednu ukázkovou hrubici, jak prokázal i opakovaný záběr, při podání Baczinské, předvedli, hned v úvodu druhé sady.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, tak nejtěžší soupeřku máš venku, tak si pojď pro titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejtěžší ne ještě je tam Sera a s tou má bilanci 0-10 , ale potom hráčka s kterou má negativní bilanci je už jen Svitolina .
Ideální soupeřky by byli Ivanovic a Errani
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos lucy
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla velkou šanci na SF :((( Petra jí měla dorazit
Reagovat
kohlik
to v 2. setu vedla při gemech 30:0,40:0,40:15,30:0,40:30,30:0 taková škoda
Reagovat
d@ve
Těžko pochopitelné.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, 2. Set podle me hrala moc lehko vazne a pak se tima chytla a kvitule uz nevydychala
Reagovat
Patri.k
Vypadla stejně blbě jako Karolína, se soupeřkou, která hrála hrozně, první set též vyhrála jasně a pak najednou přestalo ji všechno jít
Reagovat
kohlik
To byl tragickej zápas, Kvitová styď se.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, prooč??????? :((((((((
Reagovat
Cico93
noo vidiš to som si povedal aj ja dnes.-(
Reagovat
dadaft
"tak to by bylo", jak říkával náš císař Josef II.
Reagovat
tommr
Petra se nejdřív díky výhře Lucky stane světovou dvojkou a pak předvede takovej šílenej výkon? To je prostě ostuda jak barák nemůžu si pomoct ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co kdyby sis ty komplexy léčil někde jinde?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, má pravdu. Zbytečně projetý zápas. Jinak se to říct nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá. Jenom si tu léčí komplexy. Že zrovna ty mu to žereš..
Reagovat
smazaný uživatel
A co měl napsat? Že Petra hrála nadprůměrně, ale soupeřka ji nutila k chybám? :-)
Reagovat
d@ve
Je to opravdu paradox. Ten kanár byl teda od 2. svět. hráčky "trochu" blackout, ale jako zas tak obrovskou tragedii bych to nepovažoval. Letos se tu Petra dostala docela daleko...
Po pravdě, jsem se vlastně i obával, že s Timeou Petra na antuce prohraje. Jen je škoda, že nevyužila ten pěkný rozjezd v 1. setu. :(
Nejlépe na to zapomenout a soustředit se již na Petřin oblíbenější povrch. ;)
Reagovat
slacker
Hloupa hloupa blba blba, fakt me ndeska nsrala neskutecne tou svou tuposti jak hloupe hrala a vyhazovala se
Reagovat
Jimbo
Opět další ubohý výkon, měla by si zase vzít volno... Takhle vyházený zápas, to je vyloženě trapné a smutné - slečna Kvitová, to je hrůza - pak se mohou někteří divit, proč je Lucka oblíbenější!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Oblíbenější možná, ale lepší nikdy nebude :D
Reagovat
Kytka
Taky mám radši Lucku. Každý může mít někdy den blcec. Ale takhle často? V prvních dvou kolech mohla být ráda, že měla slabé soupeřky. Kdyby na ní nastoupila Nasťa Pvljučenková, tak už je venku dávno.
Reagovat
kada.tom
No ... Petra si to prohrála sama a patrně v hlavě. Nerozumím tomu, co tam Petra začala dělat na začátku toho 2. setu. Každopádně 4. kolo je 4. kolo, antuka pro Petru končí - teď je třeba se soustředit na trávu :-)
Jinak gratulace Petře k No. 2, leč dnešní výkon tomuto neodpovídal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i Petra venku..

Zápas nic moc... Taková ta Kvitové klasika..
Reagovat
smazaný uživatel
Může mi někdo říct, z čeho se ta Švýcarka tak radovala, když to byl jasně dobrej míč?
Reagovat
smazaný uživatel
No, byl to jasně dobrej míč ... Ale debl se nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
On byl jasně dobrej i na singl.
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jirko, nosis bryle?
Reagovat
smazaný uživatel
Nosím. Měl by sis je taky pořídit.
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to ven asi 20 čísel..
Reagovat
smazaný uživatel
JAko ten poslední?! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby využívala ty vedení ve 2.setu tak by vše asi vypadalo jinak, bohužel dnes to psychicky totálně pos.rala
Reagovat
pockerface
Rozhodující bylo ve 2.setu, když si prohrála hned své podání, tak nevyužila šanci vzít si ho zpátky a projela stav 40:0 při podání Timei. a místo 1:1 to bylo 0:2 a tam se to zlomilo.
Reagovat
fera
je smutné, že kdyby je skutečnost, která nikdy nenastane... :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Odevzdané zbytečnými chybami jako vždy, nojo škoda. Tak aspoň to bylo o kolo více než loni. Tak třeba na trávě zas bude líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla naprostá hrůza!
Reagovat
Roger_Federer
Katastrofalni, chut nikde, snaha nikde, nehodne svetove dvojky.
Nehodi se na to ani divat.
Reagovat
Patri.k
Omg, takovou slabou soupeřku měla a ona vypadne
Reagovat
Bloody13
No comment tohleto.
Reagovat
smazaný uživatel
hrůza,děs běs,škoda mluvit o jejím tenise!:(
Reagovat
smazaný uživatel
A ty kvitovko, ještě někdy napiš, že je Nadal labil.
Reagovat
smazaný uživatel
No. Serenko, je to prostě na tobě. Snad budeš ve finále s Lucinkou :)
Reagovat
Kytka
Bohužel. Jsou obě v jedné půlce. Takže případné semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
no to teda nejsou. Maria byla dvojka, tudíž na druhém konci pavouka. Takže ve finále
Reagovat
tommr
Lucka se Serenou může potkat jedině ve finále ...
Reagovat
pockerface
Lucka je ve druhé půlce. Už jsme se tu těšili na SF Petra/Serena. Lucka se může se Serenou utkat až ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
No. Snad se aspoň konečně naučím psát správně jméno Basczszisnčksy.
Reagovat
smazaný uživatel
:(((((((( no coment sama a jen sama si to prohrála :(((((((
Reagovat
slacker
Furt to bude deb.lne mlatit do toho forhandu :-(
Reagovat
Kytka
A je venku. Zkrátka nespolehlivá. Nikdy člověk neví jak se vyspí.
Reagovat
pockerface
Dnes jsem už toho napsal dost. Takže to shnu: NO COMENT.
Reagovat
fera
hmmmm :(((
Reagovat
Fandina
Petruško, bojuj ještě. Pojď!!!
Reagovat
fera
ano Petra nemá daleko k pláči, ale to není žádná velká změna, již od začátku,
nabízí se srovnání s dnešním přístupem Lucky, ta přišla vyhrát,
Petra přišla s tím, že se uvidí co bude... :(((((
Reagovat
Kytka
Přesně tak.
Reagovat
pockerface
Naprostý souhlas. A přitom měla soupeřku po 1.setu na lopatě.
Reagovat
kada.tom
takhle se potvrzuje brejk ... no 5-3, už to nevypadá dobře
Reagovat
smazaný uživatel
To skoro vypadá že to Petra v hlavě vzdala.
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodne
Reagovat
slacker
Jak blba a hlucha to furt zkousi do forhandyu a pritom na backandu po lajne je mista na 2 dalnice
Reagovat
Frick
bude na Eurosportu 1, po zápase Petry
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, semi si zahraje Bačinská.
Reagovat
tommr
Petra si sice vzala brejk hned zpátky, ale vzápětí zase přišla o svůj servis po sérii zbytečných chyb. Dneska je to prostě beznadějný ... :(
Reagovat
Bob
Naprosto. Petra není vůbec v herní pohodě, je to bída.
Reagovat
d@ve
Nějak nechápu, jak se Petra může po tak jasném 1. setu tak složit. Čeho se mohla zaleknout??
Reagovat
smazaný uživatel
psycho
Reagovat
Bloody13
Tyadadá...
Reagovat
kada.tom
hmm a zase ve výhodě Timea
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to jak závěr zápasu Kuzna - Schiavone, vyhraje ta, která první udrží servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Petroooo :(((((
Reagovat
pockerface
Zdá se mi to nebo ne?, že Petra nemá daleko k pláči. Sama je asi chudák nešťastná jak jí to prostě nejde a nejde. Zbytečné chyby, soupeřka tam ani není a Petra se vyhodí. Tak jí bude muset zase brejknout, nedá se nic dělat.
Reagovat
slacker
Ja to nevchapu, prasatkos pomali hru a profi hracku to vzdy spolehlive vykoleji :-(
Reagovat
smazaný uživatel
profihráčka dokonce kazí základní úděry, no je to zvláštní ten tenis
Reagovat
smazaný uživatel
ach to je škoda :/
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je borka :) Umět se vyrovnat s takovým kvantem chyb...
Reagovat
fera
tak se pěkně uklidníme..... a znovu....
Reagovat
Carter
Pozerať sa na zápas Petry je potešenie pre oči oproti tomu čo tu väčšina z vás píše :D
Reagovat
fera
oči ano, ale srdce to možná nevydrží
Reagovat
Frick
kde má osobního kuchaře pro svou čivavu?
Reagovat
Fandina
3:3 doufám, že tenhle brejk přivede Petru do pohody a začne se jí dařit. Peti pojď!!!
Reagovat
pockerface
Bohužel, Petře od 2.setu nic nejde. Ta rozjetá Petra šla na hotel a ta vynervovaná a špatná zůstala na kurtu.
Reagovat
kada.tom
3-3 ... teď to bylo ale pěkně sehrané :-)
tak, Peťo, teď si udrž podání, prosím :-)
Reagovat
fera
jooo, tak snad...
Reagovat
d@ve
Tak že by?? :)
Reagovat
smazaný uživatel
lvice bojuje, Petro ukaž co v tobě je!!!!!!!! POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ
Reagovat
smazaný uživatel
pojď
Reagovat
kada.tom
breakball ...
Reagovat
fera
božeeeeeeeeeee, takhle přece nemůže hrát světová 2-ka :((((
Reagovat
pockerface
Stále věřím, že nám mohou udělat radost Lucka i Petra, škoda, že Petru nedali hrát před Nadalem. Petra by ještě měla trénovat čekání na zápasy. Přijde mi, že se s tím neumí vyrovnat. Ale to už jsem možná hnidopich, protože mě mrzí, že to Petře nejde a přitom ten začátek byl tak dobrý. Ještě není nic ztraceno, je to jen jeden jediný brejk. Petro pojď!
Reagovat
lars
?
Reagovat
Fandina
Když neprší a není tma tak asi ne.
Reagovat
smazaný uživatel
U mě prší a tma už taky skoro je. Takže to klidně můžou přerušit.
Reagovat
Fandina
u mě neprší, ale tma tu je, takže podle mě také ... úsměv
Reagovat
pockerface
Petra není Roger, Nadal, Novak. Dokud bude trochu vidět, tak je nechají dohrát.
Reagovat
kada.tom
ovšem teď byl ten kraťas luxusní :-)
Reagovat
d@ve
Petra je od 2.setu bezradná... Snad to ještě otočí. :/
Ještě že nás dneska velmi potěšila Lucka. Aspoň že tak. :)
Reagovat
MorusRubra
To je trápení, už se na to nemůžu dívat. Pokud Petra nějakým zázrakem vyhraje, pustím si zbytek ze záznamu.
Reagovat
Pedronegro
2:3, tak na to teda nemám nervy
Reagovat
kada.tom
hmm, 2-3 ... chtělo by to rebrejk, ale ve 3. setu je na returnu Petra bez šance
Reagovat
tommr
a je vymalováno. Ve třetím setu se hraje jen při podání Petry. Při servisu soupeřky Petra ještě neuhrála ani bod ... :(
Reagovat
slacker
Autista ma zne
Reagovat
smazaný uživatel
to už je hodně zlé :((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Neber to zle, ale kdo je tu pak labil? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ničí mě to nervy. zase budu mít žaludeční vředy
Reagovat
pockerface
Doufám, že Petra včera koukala na Serenu a viděla jak se na*ere lvice , tak by jí mohla napodobit.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je parní válec, který přejede i skálu.
Reagovat
smazaný uživatel
furt kraťasi když ví že jí teď nejdou tak ať už je nedělá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tip 6:1 už mi nevyjde. Takže to bude jen o 1 break - 6:3.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak jí musí vzít servis dvakrát. Jiná cesta, stejný cíl :)
Reagovat
pockerface
Petře to už zase začíná lítat do kurtu. Věřím, že ten jeden brejk pro Petru přijde. Petro teď zaber, můj typ byl 6:2 a já se v typování málokdy mýlím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.mojecestina.cz/article/2009042203-tip-x-typ
Reagovat
pockerface
Typ nebo tip momentálně mi to je fuk. Důležité je, aby to Petra dnes vyhrála.
Reagovat
petrulinka
No ale spíš pro Bachyni :-(
Reagovat
dadaft
od druhého setu hraje Timea to, co v předchozích zápasech, a Petra zatím neví,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
Petra jí ovšem sama posadila do sedla ... :(
Reagovat
slacker
Misto uderu po lajne se snazi o alpsky kratas
Reagovat
vrabejka
Tak ju brejkne az za stavu 3-2
Reagovat
Madrileno
Nebo 2:2
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor je opravdu tele. Když ho tak poslouchám, tak si myslím, že i já bych to odmoderoval lépe.
Reagovat
vrabejka
Konečně klidný gem na servisu
Reagovat
kada.tom
2-1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bojuj Petro, bojuj
Reagovat
Vojtaakk
Nejhorší match turnaje, půlka diváků už spáchala sebevraždu, druhá usla.
Reagovat
smazaný uživatel
no a co jako, jestli tě to nebaví tak se dívaj na ordinačku
Reagovat
smazaný uživatel
ta je zitra :)
Reagovat
smazaný uživatel
aha :)
Reagovat
smazaný uživatel
na TV ho.vna nekoukám
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsou Doktoři z Počátků :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co to je :))
Reagovat
Roger_Federer
Jak znechucene se Petra zase tvari.
Reagovat
smazaný uživatel
nejhorší je, že pak ženské berou stejné peníze jako chlapi za tohle. Hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehodnotil bych to podle jednoho zápasu. Některé mužské zápasy určitě taky stojí za prd.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehodnotím to podle tohoto zápasu ale v globále. Nechápu, jak může tenistka jako Petra Kvitová být světová dvojka. Nechápejte mě špatně, nechci nikoho urazit, ani se nikoho dotknout, ale tohle je naprostý výsměch této krásné hře. Člověk se nikdy nezbaví dojmu, že hraje zkrátka na náhodu a ona sama neví pořádně, kam míří. Tenis je v jejím podání spíše hazardní hra, než nějaký organizovaný sport. Ostatně o atraktivitě její hry svědčí i počet diváků na tomto zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Plus ty její mučednické pohledy. Já nevím, Petra je určitě milá a hodná holka a určitě by na mě působila sympaticky, kdybychom se potkali, ale pravda je ta, že mě prostě irituje a já se tomu nemůžu bránit.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je prostě Petra. Jednou dokáže každého rozstřílet, podruhé hraje jako dneska... Je mi jasné, že jako fanoušek mužského tenisu budeš mít jiný názor, ale já osobně nevidím důvod, proč by tenistky neměly brát stejné peníze jako tenisti. Náklady na všechno okolo mají stejné a snad by nikdo nebyl takový kruťas, aby něžné pohlaví nutil hrát na tři vítězné sety. :) To by se ten turnaj za dva týdny taky nemusel dohrát. :D
Reagovat
Roger_Federer
Tohle je podle nekterych zivouci legenda..
Petra de tvari jako by ji rano doma nasraly decka a pohadala se z mazelem..Ostatne tak i hraje opet dnes.
Reagovat
slacker
Se tvari jak 25 leta mama dvou harantu co vecne cuci na novacke serialy.
Reagovat
Fandina
Vidíš dobře? Tváří se normálně a hraje blbě, to ano. Ale tváří se normálně. Legenda to je, ať se ti to líbí nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
To cpi Kvitovcům, ne mně. :D Jinak já teda moc nemusím, když se o mladé holce a pořád aktivní sportovkyni mluví jako o "legendě". To mi přijde takové zvláštní. :D Ačkoliv třeba Lindsey Vonn jsem už taky nazval legendou (a právem). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Legenda to je, ať se ti to líbí nebo ne. Jako Fandina.
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, Petra je česká tenisová legenda, žijící ... úsměv
Reagovat
Fandina
1:1 ve třetím. Petruško, chce to přesnou mušku a lepší pohyb. Vím, že už jsi večer unavená, ale zkus to. Peti pojď!
Reagovat
Madrileno
Cekam jen kdy Peta zacne ohrozovat svymi udery ten holubi dum pod strechou
Reagovat
slacker
Petro, prosim te nepokracuj v pohybu kdyz se souperka chysta na uder. To si o ty kontraudery primo rikas
Reagovat
vrabejka
Stejně to bylo raketou
Reagovat
dadaft
začátek třetího setu::
svůj servis uhrála se štěstím, na příjmu si ani neškrtla,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, znám i lepší začátky.
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec bych se nedivil, kdyby to tam vyhrála Sara. Díval jsem se dnes chvilku a slušně si tam s Julií hrála. Sem a tam a sem a tam... Forza
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už tam byla jednou ve finále. Ale s jejím servisem tomu nevěřím...
Reagovat
dadaft
proti Sereně?
Reagovat
vrabejka
No jestli bude hrát otřesně jak minulé zápasy tak ju muže utavit.
Reagovat
Fandina
Serena hraje otřesně, pak zatlačí a vyhraje.
Reagovat
vrabejka
Nevěřím že bu v třisetáku Saru dala.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. To záleží na Serence, ale je to pro mě samozřejmě top1 favoritka.
Reagovat
tommr
moc nechybělo a Petra prohrála svůj servis i na úvod třetího setu ... :(
Reagovat
pockerface
Peťuš zaber, dvě holky mít ve QF GS to by bylo výborný. Ty to ubojuješ, já ti věřím, i když tě dnes více kritizuji, ale fandím ti. Ty přece musíš tu Lucku doprovodit do QF. Tak šup, šup. Brejkni jí. Můj typ 6:2 pro Petru :-)
Reagovat
vrabejka
Noa pak že to nejde. Hlavně at servis píše a zpřesnit hru a ono to půjde!!!!
Reagovat
slacker
tak snad ted impuls
Reagovat
kada.tom
z 15-40 na game!!!
jooo, a teď jedeme zabrat a pro QF :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebude to kanár. :D Peti jdemé
Reagovat
Kytka
Jestli tohle má být tenis nové světové dvojky, tak potěš pánbůh.
Reagovat
slacker
A jeste beha jak lenochod. Ta rekace na krtats pripominlaa spise chuzi nez beh
Reagovat
Kytka
Pohyb skutečně není její předností. Byl to vždycky problém, je jak slonbidlo. Neumí mčíst hru a než se pohne, bývá pozdě.
Reagovat
vrabejka
Pohyb je předností Wozniacké a vyhrála snad nějaký grandslam?? Pohyb není všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem spokojen s osmifinále. ale nebojte, třeba to otočí :)
Reagovat
Carter
čo má otočiť? ...je 1-1 na sety, všetko je otvorené :D
Reagovat
smazaný uživatel
dootočit to co už bylo natočené :D
Reagovat
Carter
len nech ju nepretočí :D
Reagovat
MorusRubra
Sakra Petro, prosím, zaber. Pojď!!!
Reagovat
Mayo
Petra nevie kde je sever...snad sa zlepsi
Reagovat
pockerface
Kdy naposledy Petra dostala kanára? Kromě dneška.
Reagovat
smazaný uživatel
2013 Tokio, finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dauhá 2015 1/4 finále s Carlou
Reagovat
smazaný uživatel
Není to zas tak dlouho :) 26.2. Dauhá
Reagovat
smazaný uživatel
3. set 6:1 pro Petru.
Reagovat
Patri.k
Nedivil bych se, možný je v tomhle zápase asi všchno
Reagovat
vrabejka
Peti jsem tu asi jediný kdo ti doopúravdy fandí ale nebojím se že by si to nezvládla Baczynská je si až moc jistá ty zpřesníš svou hru a 6-2 vyhraješ pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že ti skuteční fanoušci tady zrovna nejsou, protože sedí u televize a nepotřebují během výměn psát sem.
Reagovat
Patri.k
No, já si odběhl sem jen na přestávku a ostatní jsou moderní a sledují tenis na počítači :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky chodím na kompa jenom, když je pauza. Nevidím důvod, proč sem chodit po každé hře nebo dokonce fiftýnu :D
Reagovat
pockerface
Sedím u televize, koukám na Petru a při tom píšu :-)
Petro já ti věřím, to dáš. Teď se zase sesype Timea. Ty to ubojuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Prázdne hladisko..Sa mi zdá, alebo je tento rok divácky velmi biedny?
Reagovat
Patri.k
možná podražily vstupenky, no ženský tenis moc netáhne, spíš mužský
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Francii to tak bylo vždy. Pokud nehraje, Roger nebo Rafa nebo Frantíci je poloprázdno, když ještě krom toho nehraje Šarapka nebo Serena tak je spíš prázdno než poloprázdno. Mám z tohoto Grandslamu smíšené dojmy už dlouhodobě. Pokud se někdy bude stěhovat Grandslam jinam, bude to z Paříže. Špatná organizace, stísněné prostory, nízký divácký zájem, ani jedna střecha, ani světlo. Suverénně nejhorší grandslam po těchto stránkách.
Reagovat
tommr
ve druhým setu předvedla Petra jeden z nejhorších výkonů co jsem od ní kdy viděl a to je co říct. Hraje jak smyslů zbavená a jestli se nestane nějakej zázrak tak si udělá další ostudu ... :(
Reagovat
petrulinka
Já bych řekla, že jediná ostuda jsi tady ty
Reagovat
smazaný uživatel
Prý dnes :D :D
Reagovat
kada.tom
Vy tady děláte, jako kdybyste Petru neznali :-D
Já věřím, že Petra ten 3. set zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se vůbec nedivil... :D
Reagovat
slacker
Sla se nastrelit do satny
Reagovat
smazaný uživatel
Šla se vyměnit, teď přijde na kurt ta druhá - lepší. Nechápu, že to ještě nikdo neprokoukl, že jsou dvě.
Reagovat
kada.tom
však :-) ... teď se šla profackovat na záchod, utřídí si myšlenky a snad to zvládne .-)
Reagovat
Frick
že neni dávno před Petrou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že je to zcela očividné.
Reagovat
Fandina
Petra hraje nahoru a dolů. To je její nevýhoda a výhoda v tom, že když hraje top, tak přehraje každou.
Reagovat
Fandina
První set byl o chybách, Petra jich udělala míň. Ve druhém setu Timea trochu přitlačila a začala útočit, tak doufám, že teď ve třetím setu přitlačí Petra a začne se jí dařit. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle "umí" jenom Petra Kvitová...
Reagovat
smazaný uživatel
Viz finále Tokia 2013 ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Tak uvidíme, jestli Petra vyhraje 6:3 ve třetím... :D
http://www.livesport.cz/zapas/2eFUfQvG/#prehled-zapasu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale o to je Petra speciálnější, žádná nudná hráčka, jako ty tvoje. Ty prostě buď prohrajou, nebo vyhrajou. Nic moc. Petra z toho udělá drama a tak to má být :)
Reagovat
smazaný uživatel
To radši budu fandit "nudným" hráčkám, než dostávat za jeden zápas tři infarkty... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta radost, když vyhraje... nepopsatelný... :))
Reagovat
smazaný uživatel
To, že se neumíš ovládnout ale není můj problém :D
Reagovat
kada.tom
Kanár :-D

Ale tak já i tak Petře věřím, ten 3. set zvládne :-)
Reagovat
pockerface
já taky, stále věřím, že jí to nakopne a zase tam bude ta naše bojovná Petra.
Reagovat
Roger_Federer
Kurna kanarek..Petro Petro
:(:(
Reagovat
Frick
udělila kanára (budoucí) světové dvojce :-D

Přátelé, já se bavím :-P
Reagovat
smazaný uživatel
táhni
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že tobě to může být jedno, když nedaní v Česku a navíc žije v Monte Carlu ...
Reagovat
smazaný uživatel
A pravděpodobně i budoucí světové jedničce.
Reagovat
Kytka
Kanárek už cvrdliká.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si to prohrála sama, bačinská se nijak nezvedla
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, nekaž to, chci české finále. Nebo vlastně nechci, protože by to Lucka zas projela :(
Reagovat
Madrileno
Jestli tohle je svetova dvojka, at Serena konci tak za 10 let. Zensky tenis jde do kopru.
Reagovat
vrabejka
Vy dneska bavíte :D
Reagovat
Bob
Za všechno může Nadal! :D
Reagovat
vrabejka
Měli jste se připravit na to že Petřiny zapasy jsou vždycky na nervy. Nechápu vaše reakce. No jo gloryhunteři, fandí se jen dkyž se daří že?
Reagovat
Patri.k
A kdo říkal, že se nefandí
Reagovat
vrabejka
nadavate ji furt ji kritizujete místo aby jste fandili a drželi hubu a doufali že se to hned ve 3.setu zlepší.
Reagovat
Patri.k
nO, přeci tu nebudem psát, do toho bravó, to si můžem řvát na stadionu, ale tady by to neěmlo žádnou hodnotu, radši si přečtu nějakou myšlenku, ačkoliv kritickou
Reagovat
pockerface
Já to čekal, že to budou nervy, ale čekal jsem jinou úroveň zápasu. Petře vše hrálo do karet, nechápu, že tak zkolabovala, soupeřka se ani nemusela moc snažit, Petra jí pomohla. Něco jiného by bylo, kdyby Petra bojovala jako lvice a Tiema jí tam sypala vítězné údery. Stále jí fandím, ale z tohoto bolí oči.
Reagovat
pockerface
Kdyby Petra prohrávala 5:0 způsobem, že by to byl nádherný tenis, že by tam Timea házela jeden vítězný úder za druhým, ale všechny svoje gamy jí Petra nechala svýma chybama. Timea se ani nemusí snažit o vitězný úder, stačí čekat na chyby Petry a ty bohužel přicházejí. Pokud se bude hrát 3.set, tak se Petra snad zvedne a ubojuje to. PETRO POJĎ!! Kurňa, máš na to!!
Reagovat
dadaft
ale je fakt, že Timea pomalu začínat rozjíždět ten svůj stroj, který v Paříži zatím všechny smetl, včetně třeba Keysové,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
pockerface
bohužel ten stroj nechala Petra rozjet. Pokud by za stavu 0:1 dokázala dotáhnout Tiemei game ze stavu 0:40 pro Petru, tak to mohlo být úplně obráceně. Petra svou soupeřku dostala do zápasu.
Reagovat
Patri.k
To je katastrofa, přitom po prvním setu vypadalo, že její soupeřka je tragická, no, nepříjde mi, že by teď hrála nějak skvěle, ale Petra je tragická ještě víc, přerušení by určitě bodlo...
Reagovat
Bloody13
To je hnus, velebnosti!
Reagovat
Frick
případný Lucčiny selhávky v koncovkách zápasů / setů než tyhle blekauty.
Reagovat
Kytka
Fakt blackaut, nic jiného to není. Když jí něco nevyjde, začne se vždycky chovat jako cvok.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevidim moc nadějně -> přerušit, prosím
Reagovat
smazaný uživatel
5:0 měla vést Petra, ve všech gemech vedla
Reagovat
Kytka
To je celá Petra. Nespolehlivá, nekonzistentní.
Reagovat
dadaft
0:5?
to si děláš prdel?
Reagovat
aligo
nezbývá mi než se smát :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, zítra v 3. setu jí to vrátí.
Reagovat
aligo
Timea to vrátí Petře? :D
Reagovat
kada.tom
no ... vypadá to na kanára ... doufejme, že ho Petra dostane, pak by mohl servírovat jako první ve 3. setu, což by snad mohla být výhoda ...
Reagovat
aligo
teď to výhoda nebyla :P
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší kanár než zbytečně dotahovat a prohrát 4:6. Teď si nechat dát kanára, pak chytit začátek třetího a půjde to.
Reagovat
smazaný uživatel
zavolejte psychiatra další prohraný gem z vedení 30-0 dokonce i 40-30 né Petro
Reagovat
vrabejka
Tak Petra si ted odpočila a 3.set bude vypadat jinak.
Reagovat
tommr
to je prostě šílený co tam ta Petra ve druhým setu vyvádí. Ve všech dosavadních hrách druhýho setu měla pohodlný vedení a přesto jí hrozí kanár ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petro Petro... no comment
Reagovat
Bloody13
Petro, tos zabila!
Reagovat
pockerface
Petra není Roger, obávám se, že Petru nechají hrát dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Nabyla Bažina fotbalistkou?:D
Reagovat
pockerface
Frantíci ukončete to, jinak to Petra projede. Věřím, že zítra by Petra nastoupila úplně jinak a třetí set vyhrála. Jestli to nechají pokračovat, tak Petra dnes končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že po hladkém setu se to většinou zase otáčí...chci rychle 0:6 a nepřerušovat :-)
Reagovat
slacker
A jeste vymejsi dementni pokusy
Reagovat
smazaný uživatel
To se to Petře hraje, když má nad soupeřkami početní převahu. Dá si 1 set, pak si jde odpočinout, na 2. set pustí na kurt to horší dvojče a v 3. soupeřku zase smete :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že to tak bude. A nejlepší by bylo, kdyby zkusila ještě otočit v tom druhém. Peti pojď!!!
Reagovat
pockerface
Svojí blbostí dostala Timeu do zápasu. Ta se zklidnila a začíná jí to tam padat. Petra na ní měla vlítnout i ve 2.setu a už mohla pomalu podávat na vítězství. Takhle se bude asi dohrávat zítra.A to bude ošemetné.
Reagovat
vrabejka
Ježíš co je na tom špatného že si Petra chce zahrát tříseták.
Reagovat
slacker
Ze bude tma a zitra svycarka bude vice v pohode
Reagovat
vrabejka
tma tam bude až tak v 9
Reagovat
smazaný uživatel
A do té doby se 0:6 6:0 dá v klidu stihnout.
Reagovat
slacker
To je neuveritelne si takhle komplikovat zivot s vynervovanou souperkou
Reagovat
pockerface
myslíš Petru? Ta je vynervovaná jako blázen. Ta bojuje ne s Timeou, ale sama se sebou.
Reagovat
slacker
Svycarka je/byla uplne v kyblu. A ta nase "myslivna" asi zase projede hru z vedeni 30:0
Reagovat
smazaný uživatel
Blíži sa 20:30..Petra by mala požiadať o prerušenie zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Bažina jí dá kanára pokud to bude takhle kazit:(
Reagovat
tommr
Petra je ted naprosto tragická - nic jinýho se k tomu nedá říct ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
4 zazděné údery :(((
Reagovat
smazaný uživatel
po sobě
Reagovat
smazaný uživatel
4 zazděné údery :(((
Reagovat
slacker
Dalsi ztraceny gam z vedeni 30:0?
Reagovat
smazaný uživatel
ano další
Reagovat
pockerface
Je to strašná škoda. Timea byla po 1.setu dole. Kdyby Petra nejančila mohlo být skóre úplně obráceně.
Reagovat
Carloss
cywe, to je tragickej zápas.
Reagovat
aligo
to fakt není normální zápas a Petra asi dostala něčím po hlavě jinak nevím... Kurwa začni už do prd*le něco hrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
Svojí blbostí dostala Timeu do zápasu. Ta se zklidnila a začíná jí to tam padat. Petra na ní měla vlítnout i ve 2.setu a už mohla pomalu podávat na vítězství. Takhle se bude asi dohrávat zítra.A to bude ošemetné.
Reagovat
pockerface
Tak nevím nebylo by lepší zápas přerušit? Petra hraje mizerně.
Reagovat
smazaný uživatel
v každém gemu Petra vedla, 30-0 40-0 a 40-15 a všechny gemy prohrála, tohle není normální
Reagovat
slacker
Boze, co tak blbe stojis na ty lajne?
Reagovat
vrabejka
No ještě že se t odnes nedohraje. Bačynská je strašně rozjetá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, 4. kolo je taky dobrý. :D
Reagovat
tommr
Petra ted bohužel hraje jako smyslů zbavená a druhej set se zdá být ztracenej... :(
Reagovat
kada.tom
0-3 ... a úplně zbytečně
Reagovat
Madrileno
Proc ta Petra nevydrzi hrat hezky tenis dele nez 1 vymenu??????
Reagovat
pockerface
Kotyza se Šafářem v lóži asi omdlívají.
Reagovat
pockerface
Timea ožívá, už je nahecovaná, Petra je emočně mrtvá a dělá neskutečné chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě trefí... :(
Reagovat
dadaft
díky zlepšení Timey je druhý set o dost lepší podívaná.
Petra by to měla zvládnout.
Reagovat
Bob
Petra, druhej set. Normálka...
Reagovat
pockerface
Petra svou špatnou hrou zvedá Timee sebevědomí a sama klesá úderově na dno. Takhle blbě projet game za stavu 40:0 pro Petru při podání Timei je trestuhodné.
Reagovat
Jabadu
Já to musím vypnout. Nemám na to nervy.
Reagovat
vrabejka
výborně aspon tu nebudeš hejtovat Petru
Reagovat
slacker
To je zly sen jak je ta Petra nemoudra. Svycarka ani nevi jak a proc vede 2:0
Reagovat
pockerface
Přesně tak. Kdyby Petra hrála chytřeji a nedávala při některých úderech takový bomby, tak už musela vést 3:0
Reagovat
pockerface
Petra některé míče zbytečně zabíjí. Dělá pak z toho zbytečné chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je jediný hráč Top 8, který se nedostal do čtvrtfinále...
Reagovat
tommr
Petra začíná zase trojčit a úplně zbytečně si komplikuje život. Ted se vyházela ze stavu 40:0 při podání soupeřky ... :(
Reagovat
rib
jj, je to panika... snad se z toho brzy vyběhá
Reagovat
tommr
jenže soupeřka se díky tomu chytla a ted teprve začíná hrát svojí hru ... :(
Reagovat
FulnekUltras
bohužel až do úplného konce...
Reagovat
slacker
Jsem snad jasne rikla. nepiste nic dolu. kdo to ma pak pocitat a hledat? :-D
Reagovat
kada.tom
aj tak ten brejk měl jít zpět, noo
Reagovat
Frick
5 UE v řadě?!
Reagovat
Kytka
Tak se nám to zase zadrhlo.
Reagovat
tommr
jako tradičně ... :(
Reagovat
Madrileno
Tak krasne zablesky tam jsou. Ale jinak je Petrina herni inteligence na nule. Busi do toho jak hluchej do vrat ????
Reagovat
Kytka
Jako vždycky.
Reagovat
Jabadu
Panebože!
Reagovat
pockerface
Petra by jí měla co nejrychleji brejknout zpátky a hodně rychle ukončit utkání, protože jestli se to přeloží do zítra, tak zítra Timea může hrát úplně jinak a může Petru porazit. Dneska je špatná jestli toho Petra nevyužije, tak promarní svojí obrovskou šanci jít v turnaji dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Francouzi hezky fandí Petře :)
Reagovat
Frick
http://static.a-z.ch/__ip/76aY4oo7b7kXaKV63mXRUfv_L9c/93d5ec03a245862ccf01eb747a2c023cff640baa/teaser-detail/kehrt-fuer-den-fed-cup-zurueck-timea-bacsinszky

Takový hezký-ošklivý strašidýlko to je.
Reagovat
Jabadu
A sakra. Už tuším třetí set. :-)
Reagovat
vrabejka
afanoušek Timey :)
Reagovat
tommr
a je tady bohužel první velký zaváhání Petry, která soupeřce doslova vnutila brejk ... :(
Reagovat
slacker
Petra je nenapravitelna, zase se snazi posadit souperku do sedla proti jeji vuli
Reagovat
vrabejka
Aby Timea měla i nějaký gem ji ho Petra nechala
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, to by bylo... Ale já se úplně klepu. :D
Reagovat
pockerface
no tak se doklep, protože Petra si to zase komplikuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se klepu strachy. :D
Reagovat
tommr
nečekaně snadno získanej první set. Bacsinszky se nezdá být úplně ve svý kůži. Petra by toho měla využít a dotáhnout zápas co nejrychleji k výhře než se soupeřka vzchopí ... :)
Reagovat
vrabejka
ta se nevzchopí
Reagovat
Jabadu
Petro, lehčí cesta do SF prostě neexistuje! :-)
Reagovat
tommr
já bych soupeřku tak nepodcenoval - nemuselo by se to vyplatit ... :)
Reagovat
vrabejka
Ta vaše Time nic moc. Druhý set 6:0 není co řešit.
Reagovat
pockerface
to by jí Petra nesměla darovat své gamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea zatím hraje úděsně. Pro Petru je to takový lepší trénink... :D
https://www.youtube.com/watch?v=HHSzKyU9sFs
Reagovat
Pedronegro
vidím ji hrát poprvé, byl jsem zvědav, protože ji tady řada lidí chválila, ale hraje úplnou tužku a co tedy musela Petra hrát, aby s ní prohrála, aha, teď už je to 0:2, takže možná drama jako tak často
Reagovat
Pedronegro
a dokonce boj o kanára, Kotyzu obdivuji za pevné nervy
Reagovat
Fandina
Ani jsem se nenadála a je tam set. Obě chybují, ale Petra méně. Tak ještě jeden set Petruško. Pojď!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji :) Poojď, zatím to vypadá dobře
Reagovat
Kytka
Hurá, set. Účel světí prostředky.
Reagovat
kada.tom
6-2
Petra hraje útočně a Timea nestačí :-D
Líbí se mi jak Petra hraje :-)

a vypadá to, že Petra bude chtít dohrát ještě dneska :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam 1.set sice to není hezký tenis ale ke konci tam byli hezké výměny
Reagovat
Kytka
Zase to rve moc na lajny, pak netrefí dvorec.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže to je její tenis. Nevím, koho na tom co stále překvapuje ...
Reagovat
Kytka
Právě. Její zápasy jsou o nervy.
Reagovat
Bloody13
Bacsinszká to zatim nezvládá, takže pro Petru dobrý :)
Reagovat
Carloss
teda timea hraje hrůzně a petře jako by jí bylo líto a někdy jí v tom nechce nechat sama. první set by snad petra měla dát co se stane dál to ví jen pánbůh. :)
Reagovat
pockerface
Ona už je také ta atmosféra mdlá. Frantíci zamrzlý, holky asi vytuhly z toho čekání, takže tomu odpovídá úroveň zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport-tip.estranky.cz/
Reagovat
Jabadu
Tak důležitý jsou nějaký body a jako jak, to už je jedno. :-)
Reagovat
tommr
Petra zase získala snadnej brejk za přispění soupeřky, ale tentokrát už si s tím naštěstí poradila líp a dokázala ho potvrdit ... :)
Reagovat
kada.tom
olalá, 5-2 :-)
Reagovat
Kytka
Zápas nemusí být pěkný, hlavně ať vyhraje.U Petry to tak bývá, fantastický úder a vzápětí strašný kiks. Jde vždy o to, aby kiksů bylo podstatně méně.
Reagovat
Frick
Holky, co si dát radši zápas v bahně?
Reagovat
lars
tenis. zapas na GS se nehraje na krasu, ale na vysledek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře lvice
Reagovat
Jabadu
Potvrdit!
Reagovat
kada.tom
Petra krásně zkracuje :-)
Reagovat
kada.tom
a další brejk :-D
a jedem Petro :-))
Reagovat
tito
Zatím podle tvého scénáře :-)
Reagovat
pockerface
Tak jsem to zakřikl. Ale, když hraje soupeřka blbě, tak hraje většinou i Petra blbě. jako by se nechala ukolébat. Snad jí Petra znovu brejkne a dotáhne set do vítězného konce. Sice obě dvě chybují, ale přece jenom Petra působí o drtínek lépe.
Reagovat
slacker
Ach jo, vyhazovana
Reagovat
smazaný uživatel
To je příšerný zápas :)
Reagovat
dadaft
jo.
děsběs.
Reagovat
tommr
lehce nabyl - lehce pozbyl. Petra sice získala díky dvěma dvojchybám soupeřky snadnej brejk, ale vzápětí o něj svojí zbrklostí zase přišla ... :(
Reagovat
Frick
Komu to přejete? Já Báře...
Reagovat
smazaný uživatel
Báře
Reagovat
smazaný uživatel
Barče
Reagovat
smazaný uživatel
Báře
Reagovat
kada.tom
tak brejk zase pryč .. :-D
ale Petra na mě působí dobře .. :-)
Reagovat
Jabadu
Mlátí do toho jak šílená. Zatím to není ono.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/timear3sn2.jpg
Reagovat
pockerface
Ale jo, ono to půjde. Petra to dá, cítím to v kostech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je Timea neškodná.
Reagovat
kada.tom
breeeejk!! pajáda :-D
Reagovat
slacker
Svycarska evidentne nervozni a Petra hloupe vyhazujue uz nekolikate druhe podani
Reagovat
tommr
už po pár prvních hrách je jasný, že soupeřka bude na Petru zkoušet všechno možný a nemožný. Petra bude dneska potřebovat nervy z oceli ...
Reagovat
dadaft
zatím je Bacsinszká úplně mimo.
toho by měla Petra využít a udělat si rozhodující náskok v prvním setu.
Reagovat
slacker
Zvast
Reagovat
aligo
Ve srovnání s Luckou je to hnůj :DDD
Reagovat
pockerface
Zatím Petra působí dost sebevědomě a nabuzeně. Tak snad to vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
(To nedopadne dobře)
Reagovat
smazaný uživatel
ty nedopadneš dobře. PETRO POJĎ ZVLÁDNEŠ TO
Reagovat
Jabadu
Petra se ještě netrefila do balónu. Asi bude peklíčko. :-)
Reagovat
slacker
3 hrozne UE na prijmmu
Reagovat
Fandina
OT ... Voryně versus Bára Krejčíková live na ITF v Itálii
http://www.fixalen.tv/20150601/vv-1084300-tennis-556bc1d0116cf9.77060688.html
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje legenda a kurt poloprazdny... :)))
Reagovat
Frick
největší celebritu zápasu hledejme na empiru :-D
Reagovat
Frick
Taky vám přijde, že by měla nosit na tý čelence to kolečko, co používaj doktoři na ORL? Jak se tomu správně řiká?
Reagovat
pockerface
A víš že jo? :-)
Reagovat
rib
myslíš ORL čelní zrcátko, jako měl doktor Pilulkin v Neználkovi??? Jj, je to "sestrička z Kramárov, sen všetkých klamárov, ktorí jí slubujů modré z neba..."
Reagovat
Fandina
Petruška je už na kurtu ČT i Eurosportu. Peti pojď!!!
Reagovat
vrabejka
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule15.html
Konecne normalni casy :)
Reagovat
aligo
takže lucka od dvou? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ha! Andreea Mitu mi odpověděla v Q&A na Twitteru na mojí otázku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
rebel!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky! Beyoncé mám taky rád... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje oblíbená zpěvačka to zrovna není, ale nevadí mi. :)
Reagovat
Oin
Ty máš vůbec divný vkus. Beyoncé, Marfusha...
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi celkem dementní dávat na jeden kurt čtyři zápasy, z toho dva mužské. Když si vezmeme, že se hraje cca od 11 do 21 hod. a odečteme přestávky mezi zápasy, tak nám na jeden zápas připadá něco přes dvě hodiny, což je strašně málo. Baby hrajou set běžně hodinu, v chlapech i ty nejkratší tříseťáky taky jdou ke dvěma hodinám (teď třeba Novak bije Richarda jak žito a stejně pod dvě hodiny nepůjdou).

Garbine s Flavií to odehrály celkem rychle, další dva zápasy čtyřseťáky bez TB, většina setů 6:3, 6:2. A i tak to nejspíš Petra nestihne odehrát. Co by dělali, kdyby byl nějaký pětiseťák, nebo se tam baby tahaly tři hodiny, jak je běžné??

Hlavně že na jedničku musejí dát juniorky Ferro - Miháliková :-D
Reagovat
tommr
přesně tak. Frantíci to mají v palicích vymetený a každej rok se takovýhle problémy zbytečně opakujou i když jim počasí přeje ...
Reagovat
slacker
No o proti tobe to maji srovnane v hlave az moc dobre.
Reagovat
slacker
Ne ze budes vyhazovat druha podani
Reagovat
FulnekUltras
Psychicky měla na SW v letošní Paříži ze všech "adeptek" zatím nejvíc - jak by taky ne, když se nedávno dokonce nechala natěsno obhazovat noži...ale bohužel, nakonec tam zase ten rozhodující krok ke splnění černě natřeného bobříka odvahy chyběl.
Reagovat
kada.tom
Rafa už vyhrál. Petra teda asi za chvíli nastoupí. Noo, jsem na to zvědavej.
Reagovat
FulnekUltras
to bude zas jednou loterie... ;)
Reagovat
kada.tom
třeba to čekání rozhodilo Timeu a Petra jí smete :-D
Reagovat
vrabejka
to si pis ze ji smete
Reagovat
tommr
už je stejně pozdě. Na CSL jsou už takový stíny, že zápas nebude zcela regulérní i kdyby se stih dohrát ještě dneska ... :(
Reagovat
aligo
co se týče obvodu prsního dvorce je trošku větší rozdíl co? :DDD

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11054849_10152827460841857_3302169679231471986_n.jpg?oh=211b162ae5f8696d738db63ebec20660&oe=55EA1742
Reagovat
misa
Nepleť se Frickovi do práce!
Reagovat
aligo
:D :D

ne mě to hned když jsem to viděl trochu rozesmálo no :D
Reagovat
Frick
Ciganka, no....
Reagovat
aligo
Indka, to je chlapče hodně veliký rozdíl!!!!!!
Reagovat
Frick
ale taky tam maj dětí jak smetí....
Reagovat
tommr
a nechávaj Petru vydusit. Se Sharapkou nebo se Serenou by si něco takovýho určitě nedovolili ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už vidím, jak Serenu nebo Mášenu dávají až na třetí kurt :D :D Ty dvě by je zabily :D :D
Reagovat
kada.tom
souhlas, Serena a Sharapka by jim "jedničku" omlátily o hlavu :-D
Reagovat
aligo
přesně :DD
Reagovat
FulnekUltras
to je ten "svobodně férový" komerční potenciál... ;)
Reagovat
vrabejka
nebrec
Reagovat
Jabadu
Ale jinak koukám, že co se týče rychlosti uvažování a rozhodování, tak se u Francouzů od dob druhé světové války nic nezměnilo. :-)
Reagovat
tommr
co chceš od žabožroutů. Kdyby se zmohli na světla aspoň na dvou největších kurtech tak by se takovýhle problémy ani nemusely řešit ... :(
Reagovat
pockerface
Obávám se, aby to čekání Petru nerozhodilo. Víme jak to dopadá, když musí čekat dlouho na zápas, pak je celá rozhozená. Možná by bylo opravdu lepší, kdyby hrála až zítra. Původně měla hrát od 16.30 hod, takže to už je v areálu minimálně 3.hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Silně pochybuju, že se dneska na kurt dostane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to naprosto stejne je to pro Petru velká nevýhoda ona tohle čekání fakt nema rada
Reagovat
Patri.k
No, jako nedá se říct, že měla hrát původně od 16:30 to je jen jakási rezerva, že od toho času už má být v pohotovostním režimu, ale že to bude po 19:00 se dalo čekat
Reagovat
pockerface
no právě, to ale znamená, že tam už musí být minimálně od 15 hod. protože se musí taky rozhýbat atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak ... Navíc, když před ní hráli zdržovači jako Andy a Nadal :D
Reagovat
Kozoroh
Djoker Rišárda krásně ničí. :-)
Reagovat
tmora
No nevidim to moc realne dnes. Minimalne Nadal skonci na dvorci v 19:300H, uprava dvorce. A ze by Petra nastoupila ve 20H neni realny..
Reagovat
vrabejka
rodger vcera taky nastoupil pozde
Reagovat
historik
jestli chtějí, aby to petra dneska dohrála, tak by ji měli přesunout na jedničku
Reagovat
Jabadu
Tak ten pohár už dnes mohli předat Lucii a ten jejich ušatej tenisovej prezident mohl poděkovat, zhodnotit ... a tak. :-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))
Reagovat
Oin
Myslíš Sarközyho? Ten už ale prezidentem není.
Reagovat
Jabadu
Tenisový prezident. Vypadá jak Louis De Funes. :-)
Reagovat
slacker
A dabuje ho taky Filipovsky?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Petra dnes nehrála, tak by zítra hrála v případě výhry nad Timeou dva zápasy v jeden den? QF a SF??? To asi ne, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
hraje se teprv čtvrtý kolo, tak klid
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo a kdyby zítra vyhrála i SF, tak bude ještě večer hrát finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
A večer by mohla stihnout i finále Wimbledonu :D Jsem se nechal unést v čase :D zapoměl jsem, že je v jiný půlce než Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, Petra zvládne všechno :D Nachystáme jí na zítřek i finále USO a TM :D
Reagovat
Jabadu
Na jedničku by to mohli dát. Minule jsem si všiml, že tam z antuky vyčuhovaly kousky trávy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
DEJDE PETRU NA JEDNIČKU!!!!!!!! protože nedal je labil
Reagovat
smazaný uživatel
FRANCOUZI ČESKY NEROZUMÍ!!!! PŘELOŽ TO A SPLNÍ TI PŘÁNÍ.
Reagovat
Frick
No předtím - Pozici české #2 držela Lucka od 7.10.2013, kdy z ní sesadila Kláru, která tam byla od 12.8.2013, když sesaila právě Lucku.

10.01.11 Lucie - v tomto vydání žabříčku nastala "moderní éra českého tenisu s Petrou jako českou no. 1 :o)
14.02.11 Klára
07.03.11 Lucie
16.05.11 Klára
13.06.11 Lucie
08.04.13 Klára
10.06.13 Lucie
12.08.13 Klára
07.10.13 Lucie
23.02.15 Karolína
02.03.15 Lucie
06.04.15 Karolína
27.04.15 Lucie
04.05.15 Karolína
08.06.15 Lucie

Tak celkem zajímavé. V sudých letech byla Lucka neotřesitelnou no. 2, v lichých letech přetahovaná s objekty "K."
Reagovat
smazaný uživatel
Takže další může být třeba Kateřina :D
Reagovat
Patri.k
No tak při nejhorším to budete mít na 2 dny, což je fajn ne, bude to o to víc napínavé :D a nebo bude Petra hrát zítra, tak aspoň se můžem těšit na 2 zápasy :D a v kolik hodin včera končili?
Reagovat
smazaný uživatel
včera brzo
Reagovat
sprchon
Dneska jsme se taky těšili na dva zápasy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
snad nedal prohraje
Reagovat
Jabadu
... a tím Zkončí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by
Reagovat
smazaný uživatel
díky nedale zkazil jsi mi pondělí. za to tě nesnáším. Píšu si tě na seznam kde je Halep, cibulačka a teď i Nadal=nežádoucí tenisté a labilové
Reagovat
sprchon
Nechceš tohle psát někde po idnesech nebo tipsportech? Taky nejsem nadšenej, ale nemusím hned každýmu nadávat.
Reagovat
kada.tom
Petru určitě přesunou na jedničku.
Reagovat
sprchon
Pochybuju.
Reagovat
kada.tom
proč jako?
Reagovat
sprchon
Co diváci? Je to velkej zápas a zaslouží si bejt na velkym kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ať si ztěžují nadalovi on za to může, kdyby nebyl labil tak už Petra mohla dávno hrát
Reagovat
misa
Lucku loni se Světlanou taky přesunuli.
Reagovat
sprchon
Jo? No tak proč ne... Uvidíme. ;)
Reagovat
tommr
pokud chtěj ten zápas dohrát za regulérních podmínek tak by ho přesunout určitě měli ...
Reagovat
lars
ktery kurt je pro Petu lepsi ?
Reagovat
EllNino
travnatej :)
Reagovat
lars
ten na FO neni ? :)
Reagovat
tommr
a protahuje zápas co to dá jen aby se dneska holky na kurt nedostaly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, určitě prohrál set, aby lidi na TP nadávali, že nemůže hrát Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
měl už dávno vyhrát mago.r
Reagovat
sprchon
Rafael Nedal a Petra seNekoná.
Reagovat
Bob
To je trotl ten Nadal fakt.. Ať dělá, čekám na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
nadal=nejlabilnější hráč TOP 1000, hrůza takhle hraje hráč velké trojky. DEJTE PETRU NA KURT Č.1 nadal je neuvěřitelnej debi.l
Reagovat
smazaný uživatel
Zaplatím ti za to, když už nenapíšeš ani slovo.
Reagovat
tommr
náhodou má ale tentokrát pravdu. Pořadatelé by měli urychleně přesunout zápas Petry na jedničku, protože jinak se už dneska určitě nedohraje ... :(
Reagovat
lars
a kolik ? :)
Reagovat
Matti
Kropenatá slepice.
Reagovat
misa
Je to magor, ani pomalé míče a tuny antuky už mu nestačí?
Reagovat
smazaný uživatel
Nadale dělej.
Reagovat
Jabadu
Ježííííš, si pohni!
Kdybych měl rýmu, řekl bych ti:
"Všichni už byli hotoví, jenom ty jsi DEBYL." :-)
Reagovat
Oin
Taky se vám Marfuša zdá nějaká oteklá v obličeji?
Reagovat
FulnekUltras
O třičtvrtě roku starší než Petra, dcera maďarských emigrantů do Švýcarska, žije ve frankofonním regionu Lausanne, a tak lze říci, že v Paříži se může cítit skoro jako doma. Po období 2008-10, kdy se již pohybovala v top-100 přišlo vleklé zranění levého kotníku a další tři roky mimo světovou tenisovou špičku. Loňský návrat však vzala opravdu od podlahy a momentálně už tvrdě atakuje druhou desítku žebříčku WTA.
Petra dobře ví, že to s ní dnes večer nebude mít ani trochu snadné, přičemž H2H 0:1 (2x 4:6 letos v lednu v sf v Šenčenu) je ještě ten nejmenší "zádrhel". O 12 cm menší Švýcarka je totiž úderově mimořádně všestranná, pohyblivá, nefandí UE a většinu bodů proti ní si soupeřka musí opravdu poctivě uhrát. Především z tohoto důvodu musí být Petra - chce-li uspět - nejen patřičně razantní a přesná, ale i dostatečně trpělivá, důsledná a vytrvalá...což jsou právě ty vlastnosti, kterými pokaždé v minulosti hlavně na antuce zrovna neoplývala.
Píše se ovšem rok 2015, Petra chytila v dosavadní kariéře ojedinělou antukovou sebedůvěru, a doufejme, že předchozí vydařené utkání s Begu ji nastartovalo i do závěrečné fáze RG. To, že Timea v minulém kole celkem s jistotou přetlačila Bumbrlíčkovi herně dosti podobnou Madison Keys, není teď na pořadu dne. Podstatné je, aby Petra sama navázala na vnitřní rozpoložení a odhodlání, které ukázala v sobotu, a dokázala na kurtu znovu odevzdat své maximum. Potom může jít dál.
Těch nevypálených pařížských cihel ;-) má před sebou ještě dost.
Pooooooooooooooooooooooooojď do ní a hoř srdcem !!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
A kromě toho by nebylo dobré nechat kamarádku Šafinku v pařížské cihelni přes noc samotnou... ;-)
Reagovat
Frick
V roce 2011 taky vyhrála Madrid. V roce 2012 pořád platí, že byla v pařížském SF...
Reagovat
FulnekUltras
letos by mohla naráz překonat obojí... ;-)
Reagovat
tommr
a co jsem si všim tak Bacsinszky je taky zdravě drzá což z ní dělá obzvlášt nepříjemnou soupeřku, protože k Petře nebude mít žádnej zbytečnej respekt a půjde do ní ostře hned od začátku ...
Reagovat
FulnekUltras
nějaké psychické ústupky z druhé strany sítě opravdu nelze čekat...
Reagovat
tommr
za jiných okolností bych mu samozřejmě proti Nadalovi přál, ale dneska jen zbytečně zdržuje Petru. Pokud to Nadal neukončí ve třech tak se zápas Petry dneska vůbec nemusí dohrát ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby Nadal nebyl labil Petra už se mohla rozehrávat
Reagovat
smazaný uživatel
No, že to říká zrovna člověk, co fandí Petře, a u té jsou zápasy teprve nahoru-dolu :))
Reagovat
sprchon
Tak to je v p...
Reagovat
lars
otazka je ,jest-li to je dobre nebo ne ??
viz preruseny zapas z Wimblu2013 Peta - Makaron
Reagovat
sprchon
Snad to zvládne v tomto setu.
Reagovat
misa
stejně nepřijede na finále FC. Ví, že by neuhrála ani bod :)
Reagovat
Jabadu
No, Lucka jí dnes v tom rozhodování dost pomohla. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To spíš bez Mashy neuhrajou Rusky ani bod...
Reagovat
VlS
To mě připadá realističtější, a neb nechval dne před svítáním. Euforie z dnešního výsledku Lucky má na některé kolegy silně stimulační účinky :-)
Reagovat
Frick
16.02. Lucie
23.02. Karolína
02.03. Lucie
06.04. Karolína
27.04. Lucie
04.05. Karolína
08.06. Lucie
Reagovat
slacker
Na orloji se jich strida 12
Reagovat
Frick
No vidíš. Další nejsou na skladě.
Reagovat
misa
Na trávě třeba zase budeme střídat.
Reagovat
Frick
Je to pravděpodobný.
Reagovat
smazaný uživatel
Šafi skvělá. šla si trpělivě za vítězstvím, moc toho Mashe nedovolovala. Super. Ale ten brejkbol na 4-2.. No, ještě, že se Lucka pousmála, a šla do toho možná ještě z naštvaností víc a víc a nakonec to klaplo :) Mám radost, jak ze hry, tak taky, že už nejspíše budeme mít 2 hráčky v top 10.. Lucka na konci zápasu dojatá, šťastná, super.. Gratuluju :)
Reagovat
martinek37
Dnes je úžasný den a doufám, že to Petra ještě vylepší. A i kdyby ne, tak dnešní vítězství Lucky nad Marií je pro mne jeden z nejemotivnějších tenisových zážitků v životě. Normálně jsem bulel jak malej kluk po tom proměněným matchballu a vůbec se za to nestydím. Děkuji ti Lucko a už o tobě nikdy nebudu pochybovat. Opravdu jsem si myslel, že už Nasťa bude konečná. Dobře mi tak. Díky Robe, že si ji konečně nasměroval správným směrem a dostal z ní to nejlepší. Lucka má na vítězství v celém turnaji, věřím tomu.
Reagovat
sprchon
Taky mi vytryskly slzy dojetí, to se mi občas při tenisu stává. :)
Reagovat
martinek37
No pro mě je to hodně osobní. Lucku sleduju od začátku její kariéry a i když ji všichni zatracovali, vždycky jsem věřil, že to jednou přijde a tu TOP 10 dá. Proto je to pro mě určité zadostiučinění. A ještě k tomu vítězství na Mashou, je toho moc najednou.:-)
Reagovat
misa
To se máš. Já jsem ji pořádně začal sledovat až od září 2013. Na druhou stranu, Lucka se od té doby neustále zlepšuje!
Reagovat
martinek37
Ona to dřív ale žádná hitparáda nebyla. Jeden turnaj super, pak výbuch, neustále přeskakování z TOP 40 do TOP 30 a zpět. Hra super, ale často příliš mnoho UE a psychicky nezvládnuté zápasy. Vždy, když přišla nějaká vítězná vlna, tak byla utnutá výpadkem. Ta konzistence na to dostat se výš tam chyběla. Ale Lucka teď konečně dozrála a je to super.
Reagovat
misa
Vím, prošel jsem si dřívější výsledky. Lucku taky hodně brzdily různé zdravotní problémy, které už naštěstí skoro úplně vymizely.
Reagovat
tommr
mohlo (a mělo) to sice přijít trochu dřív, ale hlavní je, že je to tady. A ještě k tomu může Lucka přidat i desítku v deblu ... :)
Reagovat
Frick
dnes doslova upaloval!

Kájo, sakra práce - to jsi s tou Mitu fakt musela prohrát?
Reagovat
FulnekUltras
AVU jede...
Reagovat
EllNino
byla zraněná, tak do ní furt nerejpej
Reagovat
Frick
Já myslim, že 1 - 2 další kola by ještě zvládla.
Reagovat
EllNino
no bože :) tak prostě nezvládla, užívej si Lucku a nehníduj :)
Reagovat
sprchon
Naštěstí má Kája a lidi kolem ní rozum. Nejspíš byli jiného názoru. ;) Hlavně ať se dá dohromady.
Reagovat
Frick
Ok, ale dotáhnout to prostě měla. I za cenu w/o v R32...
Reagovat
sprchon
Měla riskovat, že se drobná zranění zhorší? Samozřejmě bych byl raději, kdyby byla zdravá a kdyby ještě dneska byla ve hře. Za daných okolností jsem rád, že je to tak, jak to je.
Reagovat
Frick
Dva vyhrané gemy by jí ublížily méně než dva další, TB a celkem dlouhý třetí set...

No, samozřejmě, že by na tu taliánskou důchodkyni šla i s bolístkama.
Reagovat
lars
a ze hrala debly?
Reagovat
sprchon
Jednoho vyhrála, ale druhej už vypustila...
Reagovat
Frick
pořád přemýšlím - jsou ty Lucčiny namakaný ruce hezké nebo nebo ne?

Do jakéhosi obecného ideálu ženské krásy to nezapadá, ale pokud to "zúžíme" na krásu typu "žena - sportovkyně", tak tam by logicky jistá vypracovanost vidět měla být. A když tam není nějaká přehnaná monstróznost jako třeba u Sam, tak myslím, že to je cajk. Nebo jinak - pokud by se najednou Lucka objevila na kurtě s (vizuálně) normálníma rukama (jako třeba má, řekněme, Petra), tak by mi prostě už na ní něco chybělo a nevnímal bych takovou změnu pozitivně - jakkovliv by to herní projev neovlivnilo (bavíme se v rovině teorie).
Reagovat
blixa
Bože v čem ty se šťouráš :D :D
Reagovat
Frick
Vy máte o čem mluvit, pane Baťůžku.
Reagovat
blixa
Nelíbí se ti baťůžek ? Taková roztomilá přezdívka ;-)
Reagovat
EllNino
hele ručičky jako hulčičky měla ještě v sezoně 2012, pak se to zlomilo :) pamatuju na ty plandavý šaty na Hopman Cupu proti Sereně v roce 2008 :) pak jí naštěstí došlo, že pokud nechce být stále ofáčovaná jako mumie, musí prostě začít cvičit :))
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=b0qzf5hupm0

Hm, fakt byly ty packy tenč.

Ale co je třeba taky říct - působí to hrozně staře, to video. Spíš jako kdyby bylo z roku 1998 a ne 2008...
Reagovat
EllNino
tak na Petru čeká ve čtvrtfinále red head, pokud to dneska zvládne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě dál, Lucko!
Reagovat
smazaný uživatel
No není to úžasné, taková zaprděná země má Světovou dvojku, světovou desítku a světovou dvanáctku. Úžasné
Reagovat
FulnekUltras
a můžem to hnát ještě vejš... ;-)
Reagovat
sprchon
Tak světovou desítku, jedenáctku i dvanáctku máme už hodně dlouho. :D

http://www.visitceskebudejovice.cz/img/cb-pivo/pivo-5.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší :D
Reagovat
sprchon
Ale tu dvojku, jak psala Kvitovka, bych teda nechtěl pít. :D To už je skoro nealko, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nealko musí mít míň než 0,5 % alkoholu... Ale dvojka by asi nebyla dobrá. :D
Reagovat
lars
98 % alkoholu :))
Reagovat
Atoidi1
:-) to bylo dobrý!
Reagovat
Frick
a je třeba říct, že Lucka je skutečně skvělá v tom, že to přejde ironickým úsměvem a ne nějakým cholero výlevem, při niž z ruky letí rakety a z pusy pohlavní orgány.
Reagovat
horska.kraslice
Možná je to díky práci trenéra.
Reagovat
VlS
Není, Lucka je takhle ukázněná od jakživa. To bude tátou a mámou, že nevychovali drzýho spratka :-)
Reagovat
Frick
I když jestli není až moc sluníčková. To nemám taky příliš rád.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska bylo, myslím, hlavní, že ji ani takováhle brutální chyba nijak významně nesrazila...
Reagovat
VlS
V klidu, ona si tě nechce vzíy.
Reagovat
VlS
vzít
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že se postarala o největší překvapení RG??To snad ne,když světová 13 porazí světovou 2 tak to URČITĚ není takový překvapko jako když 70.hráčka žebříčku Lučičová pošle dom světovou 3 Halepovou...
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluji ti moc moc moc. :o) :*
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud by došlo na SF Petra vs Serena tak by Petra mohla být favoritkou, protože na antuce nemá proti Petře Serena šanci, Petra ji zničí. Serena je už stará na to aby hrála kvalitní antukovou hru navíc hrála spoustu dlouhých zápasů a může být unavená. Petro teď nebo nikdy ukaž všem že Wimbledon není jediný GS který můžeš vyhrát
Reagovat
FulnekUltras
Zůstáváme při zemi a s pokorou, že jo? ;-)
Reagovat
VlS
Neblbni, na chlastání je ještě brzo, ne?
Reagovat
pockerface
Petra ještě není ve QF a ty už jí plánuješ SF.
Reagovat
smazaný uživatel
neplánuji jen tak nějak pokoukávám dopředu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nekoukej, nosí to smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
nekoukám, jen pokoukávám
Reagovat
UnrealTom
hlavně nejdřív porazit Bacsinszky T. :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Jen škoda Káji, mohli jsme mít 3 hráčky v TOP 10 ale věřím že se to povede
Reagovat
smazaný uživatel
Šance Petry na zisk 3.GS vzrostla, Marfuša byla podle mě největší soupeřkou Petry. ALE jdeme hezky zápas od zápasy, gem po gemu a fiftýn po fiftýnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea je podle mě takové meta. Pokud ji Petra překoná, tak je velká šance. Přeji ale víc Sereně, potom Lucce a pak až Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře to přej :))) ona to vyhraje :)))))
Reagovat
FulnekUltras
to víš, tihle dnešní kosmopoliti... (kroutím hlavou)
Reagovat
VlS
Tak jsem se teď díval na záznam Lucky, no, pokud takovej výkon dokáže jěště 3x zopakovat, tak by to klidně mohla vyhrát ona. Dneska předváděla supertenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím že Lucka vyhraje RG, hlavu na to nemá
Reagovat
Fandina
Má. Vždyť už má GS v deblu.
Reagovat
Frick
Mohla no.... proč ne...
Reagovat
smazaný uživatel
protože Petra ji porazí. A ani moc nechci aby vyhrála :) SF by bylo pro Lucku dobré ale dál už ne.
Reagovat
VlS
A to proč?
Reagovat
misa
Bojíš se, že by porazila poprvé v životě Petrušku? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
WTF teď přijdu a málem se pochčiju. LUCKA DALA MARFUŠU!!!!!!!!!!!!!!!! Jako What
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to super, PETRA JE NOVÁ SVĚTOVÁ DVOJKA
Reagovat
kada.tom
staronová :-)
Reagovat
lars
jsi opozdena ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Přišla jsem až teď a v naší žebrácké škole není WIFI a internet v mobilu nemám, tak jsem se to dozvěděla až teď
Reagovat
Frick
Prosím, tak si hlavně vyměň kalhotky a džíny (předpokládám).

Ale nejsi na inkontinenci příliš mladá?
Reagovat
smazaný uživatel
nepochcala jsem se :) ale...
Reagovat
smazaný uživatel
ale nic a nemám inkontinenci
Reagovat
Frick
však by to byla ostuda

BTW: Slavila si v sobotu s Horvim? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
ne. fotbal je největší nuda planety
Reagovat
smazaný uživatel
no na zápas s Jihlavou sem musela bylo to "rande" ale nejhorší v mém životě. Kdo by bral holku na fotbal???? kdyby mě vzal do Paříže na RG dobře to je jiná ale fotbal hnus
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitofka začala randit :o :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
S Havlátem? :-)
Reagovat
Chrenda
Bomba Lucka, velká gratulace, konečně to prolomila, tak teď vzhůru do finále. České finále by byla pohádka.
Reagovat
FulnekUltras
Petru čeká večer těžká práce, ale taky věřím... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
dnes s Kongem sehrála partii důstojnou a ;-) bez jakýchkoliv rasových předsudků. Bohužel i ona ve druhém setu podvědomě trochu povolila - a to bývá v tomto případě smrtící. Opět se potvrdilo, že při jen trochu větší psychické odolnosti soupeřek by madmoazel Viljems mohla být z letošního RG už dávno venku.
Reagovat
Carloss
já si pamatuju, že na AO měl Serena podobný výkyvy a o pak v semi a ve finále úřadovala. trochu se obávám že po tomhle zápase už bude jenom lepší.
Reagovat
Frick
Moya prohrála :o)
Reagovat
FulnekUltras
ale sympaticky - vzhledem k tomu, že mnozí tady viděli tohle derby předem jednoznačně pro SW...
Reagovat
pockerface
A o tom to právě je. Serena v nejtěžších chvílích dokáže ze sebe vyzařovat takové odhodlání a vůli, že se z toho většina soupeřek po*ere. A to jí právě dělá šampionkou.
Reagovat
FulnekUltras
Chyby na obou stranách - ale s postupujícím zápasem u Sloane přibývaly, zatímco u SW ubývaly. Přesto se mi Serena dnes taky nezdála v bůhvíjaké fyzické pohodě.
Reagovat
Frick
Už vydělala na FO přes 300 000 USD, v půlce sezóny má přes 1 000 000 USD a měla by se dostat do TOP 50 hráček s nejvyšším výdělkem v historii.
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showpost.php?p=58734266&postcount=95
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, dadaft to napsal správně: Zápasy Sereny jsou pruda. Člověk to zapne po 1. setu v naději, že se stane překvapení a ono zase nic... Doufám, že Serena nevyhraje kalendářní GS, protože to by nebyla jenom pruda, ale hlavně nuda. Každopádně si myslím, že na RG je rozhodně k poražení.
Reagovat
kada.tom
a to já bych Sereně ten kalendářní GS strašně moc přál :-))
Reagovat
sprchon
Serena letos vyhraje všechny čtyři GS. ;)
Reagovat
COMEON
anooo! :) presne tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Jen to ne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
FulnekUltras
Fetisov, Makarov, Krutov...a branka... ;-)

Ne ne, jednobarevnou sportovní nudu jsme si odbyli už za Slepičky... ;-)
Reagovat
sprchon
Však ona Serena jednou skončí. Ale dokud bude hrát, tak prostě bude vyhrávat. Až uzná, že jí to nejde nebo že už toho má dost, tak skončí. Do té doby ale pravděpodobně bude dominovat.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem teda zvědavý, jestli jí to někdy přestane jít. Aby nakonec nehrála tak dlouho jako Jarda Jágr (s tím rozdílem, že u Jardy jsem za to rád). :D
Reagovat
sprchon
To už bych ale byl naštvanej, kdyby za 10 let pořád dominovala Serena. :D Já jí dávám tak dva roky, 3 Grand Slamy a konec. ;)
Reagovat
pockerface
můj odhad je do 35 let max.37 pokud chce mít děti, tak v těch 35.je na to nejvyšší čas, ve 37.letech už se jí nemusí podařit otěhotnět. Možná to bude mít nastavené jako Roger. Ten říkal Rio 2016, ale třeba to přehodnotí, kdo ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si klidně dominuje, ale jeden dva GS by mohla nechat slečně nevyzpytatelné. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dulcinea Teamu! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kompromis: jeden Petře, druhý Dulcinea teamu. ;D (Jeden ročně nám stačí. :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Domluveno! :D
Reagovat
sprchon
Letos prej né. :D
Reagovat
Cico93
Larionov ešte tam bol.

Inak som si spomenul ako jeden náš bývaly hokejista Lukáč povedal, že oni korčulovali rýchlejšie dozadu ako ostatní dopredu.-))
Reagovat
FulnekUltras
Tak tahle přesilovková kombinace byla jen na dva doteky...Kasatonov jistil modrou...kdyby se to od inženýra Králíka nějak blbě odrazilo... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Na to už je stará.
Reagovat
sprchon
To si povíme po USO. ;)
Reagovat
lars
zapomel tam vlozit slova: kola na
ctyri kola na GS :))
Reagovat
sprchon
Před 13 lety jí to uteklo jen protože na AO vůbec nenastoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdysi jsem tady psal Oskarovi (jejímu fanouškovi), ať si udělá ten rekord v počtu GS a zbytek nechá Dulcinea Teamu. :D Ale už mě to fakt nebaví, protože bez ní by to bylo daleko zajímavější. Takhle všichni akorát čekají, jestli náhodou předčasně nevypadne. Každému je totiž jasné, že Serena ve finále GS prohrává jenom velmi zřídka (4x z 23 případů).
Reagovat
slacker
Prat Serene GS = neprat GS Petre nebo Lucce. Tak to proste je a bude
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Aně. :D
Reagovat
baggik
jo já taky, před deseti lety ale, teď už měla být v důchodu
Reagovat
pockerface
Jooo výborně Serena. Dneska mám supr den. Posoupila Lucka, Serena, Roger, ještě Novak a Sock (ale to je asi jen zbožné přání).
Reagovat
pockerface
A zapomněl jsem na Petru! To bych tomu dal.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
sprchon
Jsme na tom stejně. :)
Až na toho Socka. Před chvílí bych řekl, ať si klidně postoupí, ale rychle ve třech setech. Chci dneska vidět ještě Petru, takže doufám, že to Rafa nebude protahovat.
Reagovat
pockerface
no to je fakt, já zapoměl, že Petra hraje po Rafovi. Zase by bylo škoda nevidět QF Rafa x Novak.
Reagovat
sprchon
Jeden z mála zápasů ATP, na kterej bych se asi podíval. ;)
Reagovat
kada.tom
Serena v QF!!
Dneska to byl lopotný výkon. Sloane hrála perfektně, ale nakonec ji Serena dokázala přetlačit. Serena to zase ubojoval a upřímně si ten postup úplně nezasloužila - ne z pohledu výkonu. Ale ubojovala to :-)

Zápas se Sárou může být jednoznačný, ale taky klidně může Sára Sereně značně zatopit :-D
Reagovat
pockerface
Pokud jí bude šlapat 1.podání, tak Sáru umlátí. Pokud budou dlouhé výměnu, může jí Sára uběhat, ale ne porazit. Myslím si, že se Serou Serena poprvé na letošním GS vyhraje ve 2.setech.
Reagovat
COMEON
COME OOOOOOOOOOOOOOOON! :)
ďalšie kolo Errani !
Reagovat
smazaný uživatel
Co by se teda muselo stát, aby Lucka nepostoupila do TOP 10?
Reagovat
sprchon
Roluj dolů, možná až na dno... :)
Reagovat
misa
Finále Errani/Bacszinsky - Svitolina s výhrou E. nebo B.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Lucka bude po FO na 11. místě, to je jas :D :D
Reagovat
misa
Ne, Serena s Petrou to nedopustí. A Lucka zítra taky ne :)
Reagovat
misa
sf. jí totiž už dává jistotu 9. místa
Reagovat
VlS
Prakticky osmého.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :)
Reagovat
pockerface
Serena je nějaká mátožná. Že by jí opravdu nebylo dobře jak o tom mluví komentátor na Eurosportu?
Reagovat
COMEON
yeeee :)
Reagovat
smazaný uživatel
ta se s tím zatím moc nepáře:D
Reagovat
smazaný uživatel
Už proti Kiki hrála skvěle. Pozor na ni...
Reagovat
COMEON
Bol by som rad keby ju Andreea porazila.
Van Uytvanck mi vyradila Annu Kaju a potom vyradila aj Kiki.
Reagovat
sprchon
To bude rychlá smrt pro poslední Rumunku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň 1 čestný game:D
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. Sloanko.
Reagovat
smazaný uživatel
Super! jen tak dál, Lucko!
Reagovat
COMEON
Come on, Serenaa!
Reagovat
kada.tom
Serena má brejk!!
Tak, potvrdit a směřovat do QF!
Reagovat
misa
snad dojdou do semifinále. Petra by měla zase slušnou šanci na výhru.
Reagovat
VlS
hraje krásnej tenis, moc by mě zajímalo, proč si ho nebere s sebou i na jiný turnaje.
Reagovat
tommr
dneska spolu s BMS porazily česko-švýcarskej pár Bencic+Siniaková hladce ve dvou setech 6:4 6:3 a ve čtvrtfinále si zahrajou s úřadujícíma světovejma jedničkama Hingis+Mirza ...
Lucka má jedinečnou šanci dostat se po FO do první desítky jak v singlu tak v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska vyřadila Mashu i Katku... :(
Reagovat
kada.tom
a přesto si jeden z mála, koho to vůbec netěší :-)
Reagovat
sprchon
:D :D
To já měl favoritky na obou stranách, takže jsem spokojen. Jen je škoda, že to nebylo k vidění.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys byl zase jeden z mála, kdo včera nepřál postup Aně... :D
Reagovat
Frick
Ale no tak Maša už toho vyhrála tři pr.dele a holky maj zas všechno před sebou.
Reagovat
VlS
Až ti vypinkne ještě Aničku, tak jí budeš nenávidět?
Reagovat
sprchon
Nedělej mi chutě. :) Abychom pak nebyli zklamaní...
Reagovat
sprchon
Dneska nás Lucka namlsala, ale kdo ví, co bude zítra. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nadšený bych z toho nebyl a štvalo by mě to, ale nenávidět tenistku jenom kvůli tomu, že dělá svou práci? To by bylo hodně dětinské... Já už jsem z takových věcí naštěstí vyrostl a nenávist podle mě ke sportu nepatří. Teda občas možná k rozhodčím, ale musí k tomu být důvod (třeba jako při semifinále MS v hokeji). :D
Reagovat
blixa
Dneškem získává Lucka titul Dulcineakiller III. stupně ;-)
Reagovat
misa
Lucka letos terorizuje tvoje favoritky: Kiki v Antverpách, M. Puig v Dubaji, Viku v Doha, Mariu dnes :)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela bych si přála nějaký zápas Dulcinea týmu proti Petře. Letos zatím jen s Kiki ve FC... :D
Reagovat
misa
Na trávě něco bude.
Reagovat
sprchon
To bych taky bral, ale obávám se, že finále Ana vs Petra asi spíš nehrozí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monty a prosímtě kdo je všechno považován za tvoji favoritku :) ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, že to tady ještě někdo neví... :)
http://abload.de/img/dulcineateamnxphx.jpg
Reagovat
Frick
A podle jakýho klíče jsi to vybíral?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle sympatií. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se omlouvám no :) Ale děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Famozni jízda Lucky jak v deblu tak hlavně v singlu již 6 zápasů a zatím žádný ztracený servis doufám , že tohle si budem moc říct i po zítřejších zápasech s tím rozdílem , že to bude 7-8 zápasů nevim či bude hrát debl .
Reagovat
Frick
Myslíš set, ne?
Reagovat
Andrew89
ztracený servis?...dneska ho ztratila 2x:)
Reagovat
VlS
No, servis už sem tam ztratila, asi jsi myslel set
Reagovat
tommr
Lucka už má z letošního FO na kontě 7 vyhranejch zápasů - 4 v singlu a 3 v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
DObře 7 zápasů nepřičetl jsem tam ten debl a myslel jsem set :)
Reagovat
kada.tom
Lucka v QF i v deblu. Paráda!
Reagovat
VlS
Tak to je jízda
Reagovat
Fandina
Šafinka postupuje i v deblu. Šikulinka gratulka!
Reagovat
misa
podruhé, tentokrát s Bethanií. Šance na double stále žije :-)
Reagovat
tommr
a taky šance na desítku jak v singlu tak v deblu ... :)
Reagovat
Frick
1h 11m

To se snad Šafi moc neutahala!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli to sem někdo dával, vedlejší diskusi jsem nečetla... Rozhovor se Šafářem: http://sport.idnes.cz/tenis-kvitova-psycholo-safar-dj6-/tenis.aspx?c=A150531_203716_tenis_rou
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to četl... Jak si Knap stěžuje, že se na něj Masha urazila, tak na blbou otázku typu "Považujete přísný výraz na kurtu za jednu ze svých zbraní?" asi těžko mohl čekat nějakou nadšenou odpověď... :D
http://abload.de/img/masha_mfdnijyr.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No , ale tady těch otázek deb.lních je přes čtvrtinu se divím , že i tak dobře ustála :)
Např :
Uvidíme váš zlý pohled ?
Byla by jste lepší hráčkou kdybyste byla více kamarádská ?
Petra je narodzíl od vás málo sobecká nedokázala by toho víc kdyby byla jako vy?
Reagovat
sprchon
Právě na základě tohoto rozhovoru jsem ji začal trošku uznávat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kam na tyhle stupidní otázky novináři chodí. :D
Reagovat
misa
Ta poslední otázka je síla...
Reagovat
sprchon
Vidím a čtu poprvé. Díky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic no. Serenko, to už snad zvládneš, já jdu. Držím palce
Reagovat
FulnekUltras
To je přístup jak svého času ke sborné SSSR... ;-)))
Reagovat
UnrealTom
výborně Lucinka :)
Reagovat
FulnekUltras
Tentokrát musí odpadnout Kong...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Serena to už má pevně v rukou. Ale ráda bych se mýlila.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena musí padnout.. nebaví mě se furt dívat jak vyhrává.. je to nuda potom
Reagovat
sprchon
Zase bez ní by to nebylo ono... Masha už je venku, takže je to na Serče. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to nuda, ale dneska když prohraje, tak budu rád, že to fakt vyhraje taky někdo jinej.. :D Ale zase na druhou stranu na Serenu je spolehnutí, že dokáže zabránit hráčkám, kterým to nepřeju aby vyhrály GS.. :D
Reagovat
kada.tom
Serena má set :-)
Tak snad bude Sloane trochu nalomena a Serena to QF urve :-)
Reagovat
sprchon
Určitě si to pohlídá. :)
Reagovat
COMEON
Seeree ma set! :)
Reagovat
sprchon
Končí. :( Ke konci sice hrála rozumně, myslela u toho. Chyběla ale trpělivost.
Snad v příštím kole dostane Sara vejprask. :)
Reagovat
COMEON
snad ano a verím že od Sereny :)
Reagovat
sprchon
Tak tak.
Reagovat
tommr
no od Stephensový - při vší úctě k ní - by ho asi nedostala ... :)
Reagovat
COMEON
možno by to nebol vyprask v štyle Sereny ale myslím si že by Errani porazila.
Reagovat
misa
Taky doufám.
Reagovat
smazaný uživatel
má 2. set a dnes poměrně jasně obhájila čtvrtfinále. Gratuluji.
Serenko-otoč to! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se člověk podívá na statistiky tak je mu asi jasné jak ten zápas probíhal..
Reagovat
historik
jsem od Goerges přece jen lepší výkon:-((
Reagovat
Frick
A slušelo jí to aspoň?
Reagovat
tommr
jj je to trochu zklamání. Goergesová ale zaslouží uznání aspoň za to, že vyřadila Wozniackou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Svojí práci splnila na 110%.. :D
Reagovat
kada.tom
Sára v QF :-))
Mám radost :-)
Reagovat
COMEON
6:5! :) už len si podržať podanie!
Reagovat
kada.tom
6-5 ... Sereno, potvrď to a vezmi si set!!
Reagovat
kada.tom
5-5 ... uff :-)
teď zabrat na returnu :-)
Reagovat
Frick
je fakt dost černá....
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a někteří jsou zase moc bílí.
Reagovat
Frick
Třeba Van Uytvanck :o)
Reagovat
Frick
proč probůh nemá tílko?! Vždyť se v tom svetru potí jak prase.
Reagovat
kada.tom
svůj důvod to mít bude
Reagovat
Frick
a jaký je ten důvod?
Reagovat
kada.tom
to netuším, ale Serena není žádná novicka a sama moc dobře ví, co potřebuje a co ne
Reagovat
Nancy_z
Angláni říkali, že se postupně oblíkla a nechtěla slunečník, že se třásla zimou...
Reagovat
pockerface
Jednou jsem četl, když o tom mluvila, prý to saje pot, neztéká jí pot nepříjemně po rukách a cítí se v tom lépe. Asi je to stejný důvod, jako má Maslák, ten si na ty rukávy taky zvykl a u něj je to i z důvodu aerodynamiky.
Reagovat
Frick
Hlavně ať něco takovýho nezačnou nosit Kiki s Maki :o)
Reagovat
Fandina
Dneska je v Paříži 17 stupňů, tak možná to je i ten důvod, že hraje v dlouhých rukávech.
Reagovat
misa
podává na udržení v turnaji. Snad to zvládne a ještě otočí.
Reagovat
Fandina
A Sloanka hezky v pohodičce a teď vede 5:4. Sloane go!!!
Reagovat
FulnekUltras
Zatím se drží líp, než její dvě třísetové předchůdkyně...
Reagovat
Fandina
Tak to určitě. Hraje s přehledem, ale obávám se, že to na Serenu stačit nebude. Sloanko go!!!
Reagovat
tommr
doufám, že Nadal bude o něco rychlejší a program na SLC se zase dostane ze skluzu. Byl bych nerad kdyby Petra musela svůj zápas hrát až zítra ... :)
Reagovat
sprchon
Snad se nejdéle v 7 začne. ;)
Reagovat
kada.tom
5-4 pro Sloane ... no, snad Serena udrží podání
Reagovat
smazaný uživatel
Chatrier, 2 pm, Ivanovic v Svitolina, Nishikori v Tsonga. Lenglen: Muguruza v Safarova, Wawrinka v Federer
Reagovat
sprchon
Rozumný časy... Jen teda neuvidím Anu s Elinou.
Reagovat
smazaný uživatel
co kdybys sis sundala ten dlouhý rukáv? :)
Reagovat
blixa
To by Serence mohla být ziminka ... ;-) :D
Reagovat
VlS
zase hraješ když musím cestovat, takže jsem to sledoval jen v rádiu. Když jsi vyhrála, tak jsem zařval tak, že se dálnice lekla a chtěla se srolovat. Obrovskou radost jsi mi udělala, gratulace kočko.
Reagovat
dadaft
hrála parádně, Lucka.
Reagovat
dadaft
4:4
re-break.
dobře Sloane, to jsem nečekal. ))
Reagovat
kada.tom
achjooo, 4-4
Reagovat
tommr
pokud se jim dneska podaří vyhrát mohla by se Lucka po FO dostat do první desítky jak v singlu tak v deblu ... :)
Reagovat
Frick
Máte někdo tušení, kdy naposledy si OF na GS zahrály proti sobě dvě hráčky mimo TOP 90?
Reagovat
smazaný uživatel
AO 2006, Hingis-Stosur
Reagovat
smazaný uživatel
breeeeeeeeeeeejk!! Pojď miláčku
Reagovat
kada.tom
COME OOOOOOOOOOOOOOON!!!
Jdeme do brejku! Potvrdit a zlepšovat se i nadále!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale, už ses vrátil k Serence? :P
Reagovat
kada.tom
vrátil? :-D já se od ní snad někdy odvrátil? (krom zápasů s Vikou a Petrou, kde fandím lepší) :-))
Reagovat
FulnekUltras
ozvěny pralesa... ;-)
Reagovat
COMEON
Serenaa :) !
Reagovat
COMEON
COME ON!!!
Reagovat
Kozoroh
Svými komenty mi připomínáš uživatele POJD, jsi s ním totožný?
Reagovat
COMEON
totožny :D ano som to ja
Reagovat
Davor1
Veď to vyčítaš už s názvu jeho nicku, keď teda máš aspoň základnú znalosť angličtiny, čo predpokladám, že máš :-))
Reagovat
Kozoroh
Chtěl jsem mít absolutní jistotu, že to je jeden a ten samý uživatel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace. Samozřejmě jsem to neviděl, ale výsledky jsem pečlivě kontroloval. Jsi skvělá. :)

Sereno, sakra come oooon!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane to dáš!
Reagovat
COMEON
Sloane! :D ta potvora odvratila 2 brejky.
Reagovat
COMEON
a treti :/ ale nadherny forehand :O
Reagovat
COMEON
Sloane! :D ta potvora odvratila 2 brejky.
Reagovat
Davor1
Vysvetlíš mi, ako sa dá odvrátiť brejk? Asi toho o tenise veľa neviem...
Reagovat
VlS
Ale nic si z toho nedělej, to skoro všichni :-)
Reagovat
Frick
Tak nevim, neni ta Španělka trochu přeceňovaná? Proč by měla být na tom lépe než Máša? Nemá zkušenosti, na rozdíl od ní.

A při vší úctě ke Kerber - Garbine neměla v turnaji takovou prověrku, jako měla Lucka.
Reagovat
blixa
Je marketinkově zajímavější ;-)
Reagovat
Frick
U kurzů se na marketing se.re....
Reagovat
sprchon
Podle kurzů na tom není lépe než Masha, nevím, jak jsi na to přišel... Ale myslím si, že pro Lucku to bude přinejmenším stejně náročný zápas jako dneska. Garbine tu hraje zatím skvěle.
Reagovat
Frick
No, myslel jsem to tak, že někdo říkal, že to bude složitější soupeřka jak Maša.

No a bude? Mi přijde, že ne.
Reagovat
sprchon
Co by ne? To nemůžeš vědět, ještě spolu nehrály. Obě hrajou na RG fakt dobře, já si neodvážím tipovat výsledek.
Reagovat
dadaft
já si myslím, že to bude hodně těžký zápas pro Lucku, protože Garbine tady hraje fakt skvěle.
a jestli ti Kerber nepřipadá jako těžká prověrka, tak mně teda jo.
Reagovat
Frick
Kvality Maši nedosahuje. Ano - ty dva vyhraný turnaje jsou vynikající, ale v Římě a Madridu to nestálo za nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase Garbine byla ve čtvrtfinále RG už loni... Fakt těžko říct, ale co jsem napsal Cicovi, tak to vidím asi podobně jako bookmakeři (ale spíš ještě vyrovnanější).
Reagovat
tommr
pro Lucku je to ale jen dobře pokud nebude před zápasem favoritkou - aspoň na ní nebude takovej tlak ... :)
Reagovat
sprchon
Já si myslím, že Lucce je jedno, jestli je na ní kurz 2 nebo 1,8 :D :D :D
Reagovat
VlS
Ptal jsem se jí a jediný starosti jí dělá kurz USD:EUR.
Reagovat
misa
Myslí si, že Garbine je typická španělská antukářka :)
Reagovat
Frick
Možná....

Takže - můžem spíše čekat zápas pro antuku netypický? :o)
Reagovat
misa
Určitě
Reagovat
Fandina
Muguruza roste před očima a hraje tady super a vloni tady porazila Serenu a pak padla až se Šarap. Takže hodně těžká soupeřka pro Šafi a já doufám, že se Šafinka nedá. Šafi pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Come on!! Tak a teď to rozbal, Sereno!!
Reagovat
COMEON
:)
Reagovat
dadaft
FANTASTICKÁ dlouhá výměna, 27x.
je třeba říct, že pohyb Sloane na antuce je prvotřídní.
Reagovat
COMEON
konečne je späť! :) dufam, že sa čoskoro vrati do TOP20 ale dnes to musi dať Serena :)
Reagovat
sprchon
Pravda... Serena teď ale začíná hrát. :)
Reagovat
dadaft
no jo no, Serena to holt asi celé vyhraje,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když vypadne Petra, Serena a Ana tak máme novou GS vítězku!! :D Tak šup šup holky!! I když možná ne.. To by to mohl vyhrát někdo jako Errani.. :D
Reagovat
COMEON
nie Errani nieee :O :D
Reagovat
Frick
Pokud tyhle vypadnou, pak bych tu jednu favoritku měl :o)
Reagovat
sprchon
Jen to ne. Prosím. :)
Reagovat
kada.tom
Sáře bych i RG přál, je to skvělá antukářka :-)
ale myslím, že vyhraje Petra nebo Serena :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neštvi. :D Já bych si přála finále Petra-Ana/Garbine...
Reagovat
Kozoroh
Pokud by letošní RG opravdu vyhrála "novicka", tak bych sázel na Muguruzaovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle čísel je to hodně divokej debl v podstatě samej brejk a on není stream, to mě vážně s**e
Reagovat
Frick
Hlavně ať netrvá dlouho a HLAVNĚ ať se Lucka nezraní.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že to bude v pohodě Lucka je odolná
Reagovat
tommr
jj já si taky myslím, že Lucka nebude zbytečně riskovat když má před sebou důležitý singlový čtvrtfinále a dnešní debl jí nemůže nijak ublížit ... :)
Reagovat
COMEON
COME OOOOOOON!
Reagovat
blixa
Kde je komoň ? Nebo kdo ? :D
Reagovat
FulnekUltras
pralesní pindy... ;-)
Reagovat
aligo
je stream na lucku?? :///
Reagovat
Frick
neni
Reagovat
kada.tom
Sára má set :-) Tak ještě jeden přidat :-)
Reagovat
sprchon
To ani náhodou. Ať si řve někde jinde na nějakýho Itala. ;)
Reagovat
tmora
Je Lucka s Mattek na streamu??? PLS link
Reagovat
Kozoroh
Petra bude hrát až v 18 hodin, nyní hraje Lucka debla a Kavčí hory místo toho vysílají záznam závodu horských kol. Demence...
Reagovat
Frick
Není vůbec stream.
Reagovat
kada.tom
první "Kamón" ... že by?
Reagovat
kada.tom
a druhý
Reagovat
COMEON
už aj druhy :D
Reagovat
tmora
I feel like I had small openings, and I just wasn't able to play a good few points," Sharapova said. "I just wasn't able to keep that level up today. She was able to do that for a longer period of time. She was the much more aggressive player, took the time away from me, created her angles - and I didn't.

"That was the difference today, in my opinion. My opponent was at a much higher level than I was, and more consistently than I was, and that results in a bad day at the office. It was just a tough day."
Reagovat
smazaný uživatel
pooooooooojď
Reagovat
COMEON
Come on!
Reagovat
sprchon
6:3, 6:1 dá Serena ve 2. a 3. setu. ;)
Reagovat
COMEON
aj keby to malo byť 7:6 16:14 hlavne nech to otoči a vyhraje!
Reagovat
kada.tom
přesně!!
Reagovat
sprchon
Klidně. :D
Reagovat
blixa
Vy nemáte rádi Sloane ? Chlapci chlapci ...
Reagovat
COMEON
ja mam rad Sloane ale Serenu mam radšej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy s tebou taky musím souhlasit. Sloane je hlavně moc hezká. :)
Reagovat
sprchon
Mně je zatím tak nějak volná... Pokud to dneska dotáhne, přesvědčí mě a třeba jí přijdu na chuť. :) Serenu mám rád.
Reagovat
Kozoroh
Z výsledku zápasu jsem úplně paf, čekal jsem triumf Mášeny ve dvou v suchým.
Pro český tenis je to dvojnásob dobrá zpráva - Lucka na GS porazila hráčku první velikosti a Petra bude za týden světovou dvojkou.
A dnes v ženském tenise to nemusí být jediné překvapení - Serena dostává nakládačku od své "žačky" Sloane :-)
Reagovat
dadaft
kromě zápasů s Azarenkovou je většina Sereniných zápasů fakt pruda.
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá, jako by v tom zápase nechala duši :)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá, jako by v tom zápase nechala duši :)
Reagovat
smazaný uživatel
Což mě pěkně štve. :(
Reagovat
blixa
Za to si baťůžek může sama, že ji nenechala klimbat a svým jekotem ji probudila :D :D
Reagovat
sprchon
Batoh si otočila a mě tím probudila...
Reagovat
tommr
ten zápas má ještě zajímavou dohru - Azarenka za něj prej dostala zatím největší pokutu na letošním FO .... :)
Reagovat
blixa
A to jako za co ??? :-o
Reagovat
Frick
Nošení nadměrného zavazadla?
Reagovat
blixa
+1 :D :D :D
Reagovat
Fandina
Odpal míčku do hlediště?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holt vyfakovala Nouniho. Vždyť si to zasloužil. :D
Reagovat
blixa
Je to rebelka !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ona už hodně naznačila na tiskovce... :D
https://twitter.com/BenRothenberg/status/604732500238315521
Reagovat
Cico93
Je to drsná žena, musí ten hnev zo seba nejak dostať.
Preto ju zbožňujem.-)
Reagovat
tommr
nejspíš. Prej to dostala za viditelný i slyšitelný vulgarismy. Sice nebylo (zatím) upřesněno vůči komu, ale kdo jinej to moh bejt než Nouni ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prý 7000$, nechtěla bych. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že pro Viku jsou to drobný. :D
Reagovat
sprchon
Se nevysílá, to mě teda nepotěšilo... Ale tak pořád je na co koukat, jedním okem na Serču, druhým na Julču.
Reagovat
MorusRubra
Nějak nechápu, proč teď nejsou na debla streamy, když na první kola byly.
Reagovat
Fandina
debl Šafi s Beth a Katky s Belindou nikde není, to je škoda
Reagovat
Frick
To je děs. Navíc, znáte nějakej jinej deblovej pár, co letos získal GS?! Já ne.
Reagovat
sprchon
Bolelli/Fognini a Hingis/Paes.
Reagovat
misa
U žen ne :)
Reagovat
lars
par Fognini, Bolleli :)
Reagovat
MorusRubra
Možná by si měla objednat kafe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak otočí Seréna, či neotočí?
Reagovat
kada.tom
otočí :-)
Reagovat
COMEON
musi otočiť.
Reagovat
Oin
Když neotočí, vadit mi to nebude :-D
Reagovat
COMEON
za Sloane by som bol rad :) ale bojim sa že by tak do finale postupila Errani alebo Timea , ako tu už bolo napisane.
Reagovat
Oin
Že by Slounice zrušila další Williamsku? :-D
Reagovat
misa
Co tam dělá? Takhle se do finále dostane Errani nebo Bacszinsky :-(
Reagovat
vrabejka
Nebo Petra a Lucka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vych nemohl kdyby tam byla buď Mitu nebo Uytvanck:)
Reagovat
kada.tom
1-6 pro Sloane.

Ale jsem v klidu, Serena už už chtěla zničit raketu, neudělala tak, teď se nabudí, začne se povzbuzovat a otočí to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych radši vítěztví Sloane,už by to chtělo Serenu vypráskat
Reagovat
COMEON
SERENAAAAAAA . Come on , wake up! :O
Reagovat
MorusRubra
K čemu teda včera vyřadila Azu, když se dnes jen plouží po kurtu?
Reagovat
Cico93
No k čomu asi, aby ma nasrala.
Reagovat
COMEON
Azarenku porazila v sobotu. Serena to otoči ešte.
Reagovat
dadaft
c´mon Sloane, znič buřta!
Reagovat
smazaný uživatel
No, toho "buřta" bych od tebe nečekal. :D Ale to skóre 1. setu je teda hustý...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé skore:D
5:1 pro Stephens hmmmmmm
Doufám,že vydrží:)
Reagovat
dadaft
parádní výkon a zasloužené vítězství.
Reagovat
turista
Lucka zahrála skvěle. Máša vygumována. Bravo!
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, takře se dočkáme překvapivé finalistky a pokud to Sloane dá, tak i vítězky :)
Reagovat
kada.tom
Sloane do toho zatím pěkně řeže a Serena se zatím hledá. Snad se brzy najde!
Reagovat
COMEON
musi a to čo najskôr :D
Reagovat
FulnekUltras
snad Sloane nepoleví...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudeme Serenu budit.Jen ať se prospí v průběhu zápasu:D
Reagovat
sprchon
Nebo někdo jiný... Vidíte někde stream na Lucku s Beth?
Reagovat
MorusRubra
Taky hledám. Hoďte aspoň odkaz na tu ruskou stránku. Nějak ji nemůžu najít.
Reagovat
misa
Asi není :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem nenašel
Reagovat
Fandina
Sloane Serena 3:1. Sloane go!
Reagovat
Frick
No, celkem to byla šichta. A je třeba říct, že soupeřka rozhodně těžká nebyla. Dunne se letos spíše trápí.
http://www.tenisportal.cz/hrac/dunne-2008d/

Takže - samozřejmě dobře, že to Týna dala, ale úplný optimismus není zcela na místě.

Každopádně, posílám písničku :o)
https://youtu.be/wCfV-QAncns?t=30s
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ve hře zůstaly už jen tři GS vítězky ... A celkem reálně můžou dnes a zítra všechny tři vypadnout ...
Reagovat
kada.tom
Serena dneska nevypadne, Petra taky ne :-)
Ivanovic zítra ano :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako doufám, že SF budou:

Williams - Kvitová
Ivanovic - Šafářová

Ale to je utopie :D
Reagovat
kada.tom
já bych chtěl SF v tomto složení:

Williams - Kvitová
Svitolina - Šafářová
Reagovat
lars
me staci k radosti finale Peta - Lucka :)
Reagovat
tommr
vůbec nejlepší by asi bylo:

Stephens - Kvitová
Svitolina - Šafářová
Reagovat
lars
Ana tam asi nebude :)
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry bych si tak jistá nebyla. U ní je možný naprosto všechno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen počkej, Kadleci! :D
Reagovat
lars
delas novy vecernicek ? :))
Reagovat
kada.tom
Serena spííííí .... budíček :-)
Reagovat
misa
Často jsme jí i letos nadávali, že je labilní a nikdy se do desítky nedostane, ona si však jde klidně svou cestou a nenechala se rozhodit kritikou ani prohrami. Cenné na tom je, že si k větší mentální odolnosti pomohla sama, bez pomoci nějakého psychologa. Dnes bych jí vytkl jen příšerně promarněný brejkbol na 4-2.

Snad o desítku Lucka nepřijde, definitivu jí dá semifinále nebo dnešní výhry Petry a Julie. Určitě si může zahrát i vysněné grandslamové finále.

Maria dnes často kazila servis, hodně mě překvapilo, že letos nevyhrála ani jeden ze čtyř tiebreaků. Potěšila přiznáním bodu soupeřce a pobavila občasným hraním levou rukou :)

Lucince přeju do dalších dnů chladnou hlavu.
Reagovat
Frick
Tak myslíš, že Maria neměla svůj den?
Reagovat
misa
Mohla líp podávat, ale jinak zase moc bych neudělala, Lucka ji přehrála.
Reagovat
misa
chyb
Reagovat
tommr
já jí ale viděl i podávat mnohem hůř než dneska ... :)
Reagovat
Fandina
Bára s Míšou porazily Sam s Dankou. Jupíííííííí a gratulka!!!
Reagovat
kada.tom
Barča s Michaelou jsou v QF!!!
Super :-)
Reagovat
Frick
Zajímavá dvojka zkušených. Vyžle a kulturistka.

Vlastně Lucka je přesně mezi těmito dvěma póly.

A proto je na ní krásný pohled. .o)
Reagovat
Cico93
Noo, ale musím Vás sklamať. Lucka v ďalšom kole končí, práve som si naňu totiž podal.-))
Reagovat
Fandina
Tak to stahni!
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co když prohraješ?
Reagovat
Cico93
tak nič sa nedeje
Reagovat
smazaný uživatel
To já si zápas Lucka - Garbine vůbec netroufám tipovat. Ale předpokládám, že vyhraje ta, které to tam bude víc padat. :D
Reagovat
Cico93
Včera som trafil Tsongu proti Tomovi v kurze 2,8 tak možno mi česi prinesú šťastie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale tam to nebylo až tak nepravděpodobné. Pro Tsongu hrálo domácí prostředí a proti Tomášovi polibek smrti od Navrátilové. :D
Reagovat
Cico93
to áno.-))
Ale podľa kurzov to bol dosť veľký risk.
Lucia ma kurz 2,05 takže uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Když něco řekne Navrátilová, tak se většinou stane opak. Ještě horší tipérka než já a to už je, co říct. :D
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je horší tipérka než trenérka, a to už je co říct... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zase je dobře, že Martina(zatím) nemluví o Lucce :-)
Její předpovědi mě taky vytáčej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co máte. Tomáš na Francouze na RG prostě neumí :D
Reagovat
Cico93
Tak monty, ale keby si musel povedať jedno meno tak komu by si veril?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš celkovou vítězku RG?
Reagovat
Cico93
ne toho zápasu
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt nevím. Koukal jsem na H2H a ještě nikdy proti sobě nehrály... Já jsem Garbine na letošním RG ještě neviděl, ale kdybych měl fakt jenom střelit nějaký tip, tak asi mírně favorizuju Garbine. Taky asi z toho důvodu, že pro Lucku bude těžké zopakovat ten dnešní výkon...
Reagovat
blixa
Tohle je brutálně těžkej tip. I když je Garbine koťátko moje milovaný, bude mi muset odpustit ale fandit budu Lucce. A mám-li nezaujatě tipovat, tak ji i o trochu víc věřím. Garbine mívá problém odehrát více utkání a sebou v excelentní formě.
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu 2 Serena Sloane. Sloane go!!!
Reagovat
EllNino
Tynda se po antukvé etudce vrátila zpět na zelený pažit a porazila nebezpečnou damácí tenistku Dunne 7:6(7) 6:4, to je super :)
Reagovat
Frick
Tak ty dva hlavní cíle - titul z Premieru + TOP 10 se na 99,9% splní už v první půlce sezóny.

Tak Lucko - co dál s tebou? Jak by se ti líbilo, kdybys letos v Singapuru pracovala na dva úvazky? :o)
Reagovat
EllNino
nech jí trochu vydechnout :)
Reagovat
aligo
Tak dvojta šichta v Singapuru je hodně daleko
Reagovat
Frick
Ale je to prostě věc, o který by se mělo uvžovat. :o)

Hlavně pokud by to vyšlo i zítra.

Ale i kdyby ne - Lucčina ztráta na TOP 8 race bude po RG poměrně malá (zřejmě do 200 bodů)

A k tomu uvažte, že v první půlce sezóny (tj. 5 měsíců a kousek) Lucka byla v lednu, březnu a dubnu plonková...
Reagovat
sprchon
Tam se to zdržuje... Aby Petra dneska taky začala. Snad aspoň Rafa bude rozumnej. :D
Reagovat
kada.tom
Za chvilku Serena :-)
Reagovat
COMEON
anoooo :)
Reagovat
Fandina
Jupíííííí Roger win. Gratuka!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
A stihla mladá přelouskat další Šmolky? :-D
Reagovat
Fandina
To nevím, já dneska viděla jen jejich maminku.
Reagovat
sprchon
Super. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čím víc Lucce nefandím, tím víc se jí daří... Asi ji budu muset zase zařadit mezi tenistky - "jsou mi šumák". :DD

Jinak gratulace P2tře k vyrovnání kariérního maxima. A snad to dneska zvládne. ;)
Reagovat
misa
Hm, to byla ještě níž než šumák?
Reagovat
smazaný uživatel
Šumák jsou tenistky, který mi nevadí a ani jim nepřeju. Pak mám oblíbenkyně, tenistky, kterým občas přeju a neoblíbenkyně. Složitý, já vím. :DDD
Reagovat
lars
musis ji dat vys nez Karlika :)
Reagovat
Krisboy
Roger zvládnul dohrávku s suchým triku.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/mlade-tenistky-zacaly-na-turnaji-vitezne-fph-/sporty.aspx?c=A010814_111400_olom_sport_boh

Kučerková - max. 416. místo
Rybová - jedinej zápas na dospělym okruhu (Q1 na ITF 10.000)
Reagovat
Frick
Je to článek z roku, kde je zmíněno jméno naší dnešní hrdinky :o)
Reagovat
Frick
*z roku 2001
Reagovat
Fandina
Markéta Vondroušová je na RG nasazenou junirskou jedničkou a dneska postoupila do druhého kola. Super. Jen tak dál!!!

Z Češek ještě vyhrála třináctá nasazená Miriam Kolodziejova. Také gratulka!
Reagovat
Frick
"Lucka žila tenisem od narození, protože už od svých čtyř měsíců jezdila se mnou a mámou po turnajích. Měli jsme za autem přívěs, kde jsme spali a mamka se o ni starala. Dodnes nechápu, jak prala její plínky, protože pampersky tenkrát byly ještě samy v plenkách."

Veronika Š., 2007 :o)
Reagovat
FulnekUltras
mamky si poraděj se vším... ;-)
Reagovat
Frick
To sem dávám, že ona se k tomu prostě narodila, jen jí to nějak pořád trochu míjelo. A teď si to bere!

Ta TOP 10 je prostě úžasná.

Čtyři legendy, (snad ne navždy) ztracený supertalent, současná superstar a Lucina :o)
Reagovat
COMEON
Neviem či sa mam tešiť alebo plakať :O :D
Tešim sa z toho , že sa Lucka prekonala a dala dole 2. hračku sveta, je poprvýkrát v QF na RG a bude aj v TOP10 :)
na druhu stranu som sklamaný z toho že Masha nepostupila dalej :/ , chcel som ju vo finale proti Serene ale aj tak nevadi. Ako už nižšie napisal Monty , tento rok to nebola ta Maria z predchadzajucich 3 rokoch na RG ale ona pride o rok silnejšia :) neviem či je uplne v poriadku tak jej prajem aby sa uzdravila a na Wimbledone dala lepší výsledok ako 4. kolo :)

QF Lucka vs. Garbine bude fantazia kde nebudem mať favoritku :) obe postupy ma potešia. :)

Ešte raz gratulácia Lucke! :) POJD!
Reagovat
Frick
Makarova, Azarenka, Šarapova - tři největší výhry Luciny za posledních 11 měsíců a vždy byla na opačné straně kurtu (Bělo)Ruska.

A jaká ta výhra je nejsladší?

Jaká. To já vim úplně přesně - TĚŽKO ŘÍCT!
Reagovat
Frick
Je to hrozný hnidpošství, ale neměla Lucka dnes trochu slabší servis? Es bylo málo, často musela jít přes druhej servis.....
Reagovat
EllNino
prosímtě mlč ! :) servisem si v podstatě nedokázala pomoct, ale v klíčových okamžicích to vždycky nějak uklohnila ...ale nekoukej darovanému koni na zuby jo ? buď rád, že vyhrála :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měla ho slabší jenom ke konci 1. setu. Masha toho ale nevyužila...
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně v gamech před TB v koncovce 1. setu. Přiznám se, že to už jsem na ni byl sprostej... ;-)
Reagovat
mac.hall
Naprostá fantazie. Po tom zkaženém nalitém breakbaalu na 5:3 mi ovšem silně zatrnulo a měl jsem obrovské obavy , aby zápas Lucka nakonec neztratila. To by byla neskutečná smůla. Naštěstí to dopadlo dobře a teď se můžeme těšit na semi. Španělka , přestože hraje občas výborně, by mohla být hratelná/ vidím to 50:50/ a pokud by se Lucce podařilo zopakovat semi z loňského Wimbledonu i na dalším GS turnaji, nemělo by to chybu a potvrdila by tak svůj vzestup do TOP kategorie hráček.
Reagovat
Patri.k
Lucka dneškem konečně atakovala desítku, ačkoliv ji nemá ještě úplně jistou, i tak je dost pravděpodobné, že ji už nikdo o desítku nepřipraví...
Reagovat
tommr
http://www.tennis.com/pro-game/2015/06/sharapova-loses-to-safarova-in-4th-round-of-french-open/55110/#.VWxGxmeJh3w

... Coughing between points on an overcast day, the second-seeded Sharapova was outplayed ...

doufám, že se Sharapka nebo její fandové nebudou vymlouvat na nemoc.
Já si teda nějaký její indispozice vůbec nevšim - naopak se mi zdálo, že dneska hrála Sharapka líp než v předchozích zápasech a téměř nechybovala ...
Reagovat
sprchon
Hrála svůj standart, tak to vidím já. Nějaké síly jí to mohlo ubrat, ale jak psal monty, na většinu hráček by to stačilo, ale na druhé straně sítě stála Lucka, která byla dnes excelentní. :)
Reagovat
Fandina
Šafi hrála poslední tři zápasy s Márii vyrovnaně. Vždycky to bylo na tři sety a vždycky tam byl TB. Poslední zápas byl dokonce na tři TB. Lucka konečeně vyhrála a Mária dneska hrála dost dobře. Ale Lucka byla prostě lepší.
Reagovat
FulnekUltras
Pravdou je, že obvyklá siréna trochu akusticky ochabla, ovšem v některých momentech při snaze utkání ještě otočit bylo slyšet zřetelné zesílení.
Reagovat
George_Renel
Podpořené vražednými pohledy. Ani ty nepomohly.
Reagovat
FulnekUltras
jj, Šafi už je teď holt paní tenistka...
Reagovat
smazaný uživatel
Záměrně jsem nepsal během zápasu... Gratulace Lucce a jejím (normálním) fanouškům. Prohra Mashy mě hodně mrzí, ale nutno uznat, že si to Lucka zasloužila. Několikrát s Mashou těsně prohrála a někdy už jí to asi muselo vyjít. Nečekal bych, že to bude zrovna na RG, ale je to tak. Lucka dneska vyhrála, protože překonala sama sebe a nezlomily ji ani některé momenty, které by v minulosti třeba nezvládla...
Reagovat
smazaný uživatel
Na začátku to bylo takové nedáš-dostaneš. Masha ve druhém gemu nevyužila dva brejkboly a následně ve třetím ztratila servis. Lucka byla v té chvíli jasně lepší a vyhrála snad 9 z 12 výměn. Pak se to ale otočilo, když Masha srovnala z 1:3 na 3:3 a Lucka jí k tomu trochu pomohla dvojchybou proti brejkbolu... První set podle mě jednoznačně rozhodl dvanáctý gem před tie-breakem. Když Lucka ztratila 40-0 na servisu a pak ještě nevyužila první výhodu, tak jsem nepochyboval, že se Masha dostane aspoň k jednomu setbolu, protože Lucce moc nechodil první servis. Nakonec to ale Lucka ustála a Masha zůstala dva míčky od zisku setu. V tie-breaku (který Masha ještě letos nevyhrála - po dnešku už 0:4) začala Lucka výborně a pak Masha dvakrát zahrála strašně (dvojchyba a mizerný dropshot). To už mi bylo jasné, že to Lucka asi dotáhne... Jako fanoušek Mashy moc dobře vím, kolik už otočila zápasů po prohraném 1. setu (jenom na loňském RG), ale přiznám se, že dneska jsem tomu nějak nevěřil. Dával jsem tomu obratu asi tak 20 %, protože Lucka hrála opravdu dobře a hlavně jsem se bál, že Masha po té nemoci nebude mít kde brát. Možná to tak i trochu bylo, ale nemá cenu se na to vymlouvat a Masha to na tohle určitě svádět nebude. Začátek 2. setu se Mashe zase vůbec nepovedl a prohrávala už 0:3. Pak ale ještě přišla naděje, když Lucka v pátém gemu zase dala dvojchybu proti brejkbolu a pak udělala obrovskou chybu při svém brejkbolu v šestém gemu - Masha srovnala na 3:3 a zase to vypadalo líp. Nakonec ale Lucka potvrdila, že v dnešním zápase byla o něco lepší hráčkou. Nerozhodil ji ani ten neproměněný brejkbol a nakonec ani ten první mečbol, kde už k tomu měla taky blízko. Nakonec to s chladnou hlavou dokázala ukončit při druhém mečbolu na returnu...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče Mashy, tak se ani za dnešek určitě nemusí stydět, ale letos to prostě nebyla ta Masha z posledních tří ročníků RG. Častokrát se jí stávalo, že nedotáhla dobře rozehranou výměnu (už i Svačina si z toho dělal srandu) a přestože nehrála špatně, tak to prostě nebylo ono. Dnešní výkon by na většinu soupeřek asi v pohodě stačil, ale Lucka zahrála opravdu skvěle a ve většině výměn dokázala Mashu přetlačit... Potom taky těžko říct, jak moc se na Mashe projevila ta nemoc, ale myslím si, že ji to limitovalo hlavně v 1. kole. Asi jí to sebralo nějaké síly i pro další průběh turnaje, ale nějakou příčinu bych v tom nehledal. Masha prostě narazila na Lucku, která dneska byla lepší. Příště to zase může být (a věřím, že bude) obráceně.

Vypadnutí Mashy pro mě samozřejmě neznamená nic příjemného. V první řadě se rapidně snížily šance, že by moje favoritka mohla vyhrát RG. Tam jsem pochopitelně nejvíc sázel právě na Mashu... Další věc je, že už mi tam zbývá jenom Ana. Musím říct, že na postup do semifinále jí hodně věřím, ale pak to proti vítězce zápasu Šafářová - Muguruza bude hodně těžké (na Lucku moc neumí, proti Garbine ještě nehrála).

Jinak taky ještě gratulace Lucce k Top 10! Měla na to už dávno, ale pořád jí k tomu něco chybělo a vypadalo to už trochu jako prokletí... Musela si to opravdu vybojovat a úspěch se dostavil.
Reagovat
sprchon
Souhlas se vším...
Myslím si ale, že Lucku to muselo trošku rozhodit, občas dělala ty laciné chyby nebo dvojchyby na BB. Ale celkově těch chyb bylo minimum a vypořádala se s tím skvěle. Hlavně v posledních dvou výměnách hrála až nezvykle chladnokrevně. To se mi moc líbilo, jak si šla za svým.

Pokud vyhraje Ana, je jisté, že budu mít ve finále favoritku. :) Doufám, že to dá a myslím si, že Svitolina bude zatím její nejtěžší soupeřka na FO.

Jak rozlišuješ normální a nenormální fanoušky Lucky? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak obecně za nenormální (nejen u Lucky) považuju ty, co si neodpustí nějakou negativní poznámku vůči soupeřce, i když k tomu není žádný důvod. Třeba z vedlejší diskuse můžu dát za příklad nick "Desetinka"... Jinak mě teda trochu mrzí (nebo jsem si toho v té spoustě příspěvků nevšiml), že tady nikdo nezmínil, jak Masha v devátém gemu 1. setu přiznala Lucce fiftýn. Já jenom, až zase někteří budou řvát, že "Mášena není féééér!" :D
Reagovat
sprchon
To bylo to, jak Masha přerušila výměnu? Pokud to bylo in, tak kde je problém? Za to si může sama... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to bylo v šestém gemu 2. setu, jak si to Masha zkomplikovala tím přerušením výměny... Já mluvím o devátém gemu 1. setu. :D
Reagovat
sprchon
Nepamatuju si, co se přesně v kterém gamu stalo. :D A tohle si nevybavuju vůbec... A v highlightech to taky nevidím.
Na druhou stranu: Přiznala fiftýn, který pravděpodobně měl být přiznán. To z ní hned dělá Matku Terezu nebo co? :D Já jinak Mashu beru tak, jak je. I na ten řev už jsem si zvykl a rozhodně znám hráčky, které se chovají víc nesportovně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě rozhodčí už chtěl jít dolů, ale Masha přiznala Lucce fiftýn... Já z ní fakt nechci dělat Matku Terezu, ale jenom reaguju na to, že v opačném případě už tady všichni řvou a teďka ticho po pěšině... :D
Reagovat
sprchon
Jooo, už si to vybavuju. :D Chudák rozhodčí se chtěl protáhnout a Masha mu to nedovolila. :P
Reagovat
blixa
Ano, tak je potřeba se na to koukat !!! :D :D
Reagovat
lars
pokud priznala fiftyn tak asi nebyl dulezity, nebo byla fakt nemocna :))
Reagovat
smazaný uživatel
No nakonec důležitý nebyl, protože Masha hned potom dala eso a bez problémů tu hru dotáhla. :) Ale mohl být důležitý...
Reagovat
George_Renel
Jéžiši. Přiznala fiftýn. Když byl tak proiznala. Takové přiznání je v každém zápasu. Včera Berdych Tsonga dokonce několik. Kdyby nepřznala, šel by tam rozhodčí a přznal by ho on.
Reagovat
Desetinka
a čím jsem ti šlápla přesně na kuří oko? Tím, že jsem napsala, že je Masha uřvaná? :-D
Tak jak bys to nazval? Já ji uznávám jako super tenistku a snad mentálně nejodolnější, ale ten její řev se prostě poslouchat nedá, to není ojedinělá výpomoc při jednom míčku, nebo vzdechy, když se nedaří, ona řve pořád. A myslím, že nejsem jediná, komu to vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak bych to nazval? Já nemám potřebu to nějak nazývat. :D Já jsem to pozoroval nedávno na Spartě a každý při tom tenise prostě nějak dýchá. Někdo potichu, někdo nahlas, někdo s nějakým výkřikem... Pokud je to při vlastním úderu, tak to podle mě (ani podle pravidel) není nic neférového.
Reagovat
Desetinka
já ale nepíšu nic o tom, že to není férový (podle pravidel), prostě mě ty její zvuky vadí. Snad nic jinýho proti ní nemám, je mi fuk a jak jsem psala je to nezpochybnitelně jedna z nejlepších tenistek.
To třeba u Viktorie mě to její houkání vadí o moc míň (už skoro vůbec).
Reagovat
FulnekUltras
hlavně je to "výpomoc" zcela vědomá, záměrná a dávkovaná podle okamžitého vývoje zápasu...
Reagovat
FulnekUltras
viz i dnes
Reagovat
Cico93
Tak to nevyšlo noo.-(((
Tiež má to veľmi mrzí, ale tak čo už.
Mária nasadila latku na RG za posledné roky veľmi vysoko a skôr či neskôr to zakopnutie prísť muselo (aj keď výkon bol dobrý, ale Lucie bola proste lepšia).
Tiež som z toho RG nemal najlepší pocit, minulý rok som jej strašne veril, naopak tento nie + ešte tie zdravotné problémy na úvod neveštili nič dobrého.

Min. roky mala Mária výborny RG a slabší Wimbledon, možno si to tento rok vymenila(snáď).

Ideme ďalej ComeoN!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom na RG, ale obecně na antuce si Masha nasadila laťku hodně vysoko. Letos holt vyšel "jenom" ten Řím... Ale s tím Wimbledonem souhlas, to jsem chtěl taky napsat. Dnešní vyřazení může paradoxně znamenat o to lepší výsledek ve Wimbledonu. Tak to většinou bývá, protože ten přechod z antuky na trávu je strašně rychlý...
Reagovat
EllNino
to je fakt :) ikdyž na trávě je poslední dobou Maruš docela jalová, ale teď bude mít daleko větší čas na odpočinek a trenink na trávě, ikdyž jak koukám si nezkusí ani přípravný turnaj, což je trochu škoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že právě ten čas na odpočinek může hrát velkou roli...
Reagovat
EllNino
Uvidíme, každopádně nám to zhruba za měsíc zodpoví sama :) na Wimbledon se straašně těším :)
Reagovat
sprchon
A to ještě neskončilo FO. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na Wimbledon v posledních letech moc netěším, protože se tam nedaří mým favoritkám. :D Začínám mít trochu obavy, že letos moje favoritky zůstanou bez titulu z GS. V posledních třech letech totiž vždycky vyhrály buď AO (Vika) nebo RG (Masha). Ve Wimbledonu se jim dařilo naposledy na olympiádě a na US Open ty šance vidím, ale tam je Serena doma...
Reagovat
EllNino
:)) ale Wimbledon bohužel není běžný turnaj, je to specifický povrch a tvoje holky na něm zrovna moc dobře nehrají, teda poslední dobou samozřejmě :) ...letos to ale muže bejt uplně jiný :D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Já tenis na trávě obecně moc nemusím, ale to je na delší povídání... Ale tak na RG mám ještě Anu, tak zatím nebudu stahovat kalhoty. :)
Reagovat
EllNino
proč ne ? :) mně se to naopak hrozně líbí, jak to pěkně sviští :) povídej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc mě naštval rok 2013, kdy se tam asi půlka mých favoritek zranila... Jinak já mám právě radši, když se hraje trochu tenis a ne jenom 1-3 údery za výměnu. To se můžu rovnou dívat na chlapy, kteří tam prdnou servis a vymalováno. :D Zase to nemusí být moc dlouhé výměny, ale tak akorát... No a taky mě na Wimbledonu trochu štve (a to se taky týče specifiky toho povrchu), že se tam vždycky začne dařit hráčkám, které jinde hrajou podprůměrně. To se teda děje třeba i na antuce, ale na trávě nejvíc. Potom taky změna povrchu během turnaje, bílé oblečení, déšť... Je toho hodně, co na Wimbledonu nemusím. Prostě na trávě mám radši fotbal. :D
Reagovat
EllNino
to mně se právě hrozně líbí, ta překvapivá vítězství a tak, jak se tam rodí nový a nový příběhy :) :) jak tam ožívá Petra, Pironkova, Paszek, Larcher de Brito, Barča a podobný holky :) bílá, jahody, prostě klasika, dejchne to na tebe takovou tradicí a tak :) a samozřejmě se tam daí Češkám a Čechům, takže o radost víc :) ...ale chápu, každej to nemusí, já fotbal nesleduju, to radši basket :)
Reagovat
janek_da
... Bartoli, Lisicki
Reagovat
EllNino
nebo tak :) naopak třeba hráčky jako bývala Iveta Benešová trávu nesnášely :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra tam hodně ožívá, ale o ní bych si zase nedovolil říct, že všude jinde hraje podprůměrně. :D Na teď už 2. místo v žebříčku by jí jenom Wimbledon asi těžko stačil... Jo, basket mám taky rád (a taky jenom holky). :) Jsem si původně myslel, že bych se jel podívat ve čtvrtek na repre do Prahy (finální příprava před ME), ale natolik věřím v postup Any do semifinále, že nepojedu. :D
Reagovat
EllNino
No já doufám v souboj Lucky a Any v semi :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kdo by byl pro Anu lepší soupeřkou... Na Lucku fakt moc neumí a právě na RG proti ní loni prohrála, přičemž v té době měla Ana asi lepší formu než teď a Lucka asi horší... Proti Garbine ještě nehrála, ale ta prostě dokáže vystřílet kohokoliv. Tam bych se obával, že by se Ana často bránila. Ale třeba taky ne... Každopádně pokud Ana udělá aspoň to semifinále, tak s ní budu spokojený. :)
Reagovat
LukasH
Určitě. Petra je travařka, ale vyhrává dost i jinde. Pro tvé tvrzení se nejvíc hodí Sabine..:-)
Reagovat
LukasH
Taky mám Wimbledon moc rád. Líbí se mi tráva i bílý oblečení. Je to tradice a nevím, kdo by to chtěl měnit, protože je to jen jeden turnaj v roce. Monty má pravdu, v tom, že tam hodně favoritek vyhoří a objeví se překvapivá vítězství. Asi to má víc důvodů. Obecně není dnešní tenis moc kreativní. Hráči a hráčky se přizpůsobili pomalým tvrdým povrchům a od dětství si spíš zvykají na přístup - neriskuješ, nezkazíš. Tak mi to aspoň přijde, protože těch, co dobře umí voleje, stopbaly atd., je jako šafránu. Tráva právě k tý kreativní hře přímo vybízí. A těžko se bude někdo cíleně učit hrát na trávě. Není to prostě jako příprava na antuku nebo pomalý americký betony. Prostě buď mají ti hráči styl pro trávu nebo ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já si právě nemyslím, že by moje favoritky (nebo aspoň většina z nich) neměly styl na trávu... Ale poslední dva roky kde nic, tu nic. :D
Reagovat
Cico93
Tiež mávam z Wimbledonu nočné mory.D:D:D
Za posledné 3 roky tam Rafa uhral takpovediac prd.
Mária tiež nic moc(určite má na viac ako ukázala na pos. ročníkoch., vlastne jej posledný úspešný turnaj na tráve bola OH.
Noo a Victoria je slušna travárka čo ukázala na Wimbledone 2011 a 2012 a takisto na OH, posledné 2 roky by som veľmi neriešil na jednom sa zranila a na druhom prišla po zranení.
Reagovat
blixa
To je taky nápad, fandit Rafovi .... :D ;-)
Reagovat
sprchon
Myslíte, že bude k vidění Lucka s Beth proti Belindě a Katce? Teď hraje Bára s Míšou, ale stream nikde...
Reagovat
smazaný uživatel
Stream je zde: http://cdn.livesport.sx/webplayer2.php?t=sawlive&c=strornuc&lang=ru&eid=318646&lid=233183&fwm
Reagovat
Fandina
Nějaký stream je
http://www.fixalen.tv/20150524/vv-1079280-tennis-556178e559d104.97457222.html
Reagovat
sprchon
No jo, díky. :)
Reagovat
Fandina
bylo to tady
http://www.stopstream.me/4-tennis.html
Reagovat
sprchon
Aha, já jsem na notebooku a nějak se mi nechtěl aktualizovat seznam streamů na
sportcategory.com/c-4.html
Reagovat
smazaný uživatel
Beth s Luckou mají hrát na stejném kurtu po tomhle deblu?
Reagovat
sprchon
Ne, v 15:00 mají začít na sedmičce, kde už skončily juniorské zápasy. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
stream bude nebo spíš ne?
Reagovat
sprchon
Doufám, že jo... V prvním týdnu si myslím, že z tohoto kurtu streamy byly. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj to určitě byli, tak snad bude i ted kdybys ho našel hod ho sem prosím :)
Reagovat
Fandina
Až se bude hrát, mělo by to být tady. Ale jsou tam jen aktuální, takže je potřeba častý refresh.
Reagovat
Fandina
http://www.stopstream.me/4-tennis.html
Reagovat
smazaný uživatel
tak utkání začalo ale stream nemám pořád žádný
Reagovat
Fandina
Kurt č. 7 na RG patří k těm lepším, je na něm dost míst k sezení a je umístěný v centru areálu, podle mě z něj streamy budou. Byla jsem na něm předloni, když jsem byla na RG. Zápasy na něm bývají dost sledované.
Reagovat
tommr
Lucka s BMS jsou psaný na sedmičce ... :)
Reagovat
Grape
Paráda, nádhera, obrovská gratulace Lucce!!! Neviděl jsem to úplně celé, ale z toho co jsem viděl mi přišla Lucka agresivnější a celkem jí to tam padalo. Ta větší agresivita asi rozhodla. :-)
Když Maria odvrátila ten 1 MP v pro ni téměř ztracené výměně, tak mi teda hodně zatrnulo. V tu chvíli jsem si pomyslel, že přichází zlom. Ale Lucka pak zahrála dvě perfektní výměny a bylo to. :-)
Reagovat
freeteepek
Takže díky tomu, že Petra už je druhá v žebříčku už je jasné, že nemůže ve Wimbledonu na Serenu narazit dřív než ve finále! To je další dobrá zpráva:-)
Reagovat
misoSK
gratulujeme aj na Slovensku, zaslúžený postup Lucky: http://www.tenisovysvet.sk/clanok/11248/obhajkyna-sarapovova-v-parizi-senzacne-konci
Reagovat
lisandro27
Nevíte, kde se dá sehnat toto tričko, co měl na sobě Berdych? V obchodě Hm nebylo, ani na netu ho nenabízejí ... http://oi59.tinypic.com/voxze0.jpg
Reagovat
woody
Myslím,že outfit hráčů je možné kupovat až po několia měsících co ho hráč uvede..
Reagovat
smazaný uživatel
H&M nabízí ve sportovních hadrech velké kulové. Rozhodně nic z toho, co nosí Berdych. Dělají to zřejmě jen pro něj (a údajně se na přípravě sám podílí), ostatně jejich doména je někde jinde, oblečení pro sport dělají jen okrajově.
Reagovat
Patri.k
Parádní výkon od Lucky... Snad Petra naváže na svůj parádní výkon z minula... V téhle fázi, kdy jsou rozjeté, ještě se soupeřkama, které nepatří mezi úplně nejkvalitnější i to čtvrtfinále vypadá hodně nadějně, semifinále a finále by byl už boj
Reagovat
FulnekUltras
Už dnešní případná výhra Petry by měla vysokou hodnotu...
Reagovat
Empe
Na Li byla zhruba stejně stará jako Lucka, když vyhrála první GS... a taky to bylo FO. :-D
Malý ten, kdo malý má cíl! :-D
Reagovat
Fandina
Jo jo. Šafinko pooooooooooooojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Vnitřní vyzrálost a větší psychická odolnost v relativně vyšším věku dělá v ženském tenisu opravdu hodně...
Reagovat
vendulkabendulka
Není malých rokenrolí!
Reagovat
FulnekUltras
Né že bych nevěéřil...já sem dycky věéřil...ale sténě je člověk překvapený, že ta spravedlnost existuje, že prostě...ta spravedlnost tak nějak je...to je člověk až překvapený... ;-)
Reagovat
tommr
jj dneska si tenisovej bůh zaslouží výjímečně uznání ... :)
Reagovat
FulnekUltras
a Lucka obrovský dík a gratulaci... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem unešená, Lucka je skvělá. Teď ještě pozor na Muguruzu!
Reagovat
FulnekUltras
To bude sakra jiná káva než dnes - ale všechno je pořád otevřené...
Reagovat
tommr
rozdíl bude hlavně v tom, že dneska byla Lucka outsiderka zatímco proti Muguruze bude favoritka. Snad tu roli favoritky ustojí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš... :-/ :-((

Lucka, obrovská gratulace, hrála skvele a téměř celý zápas byla ta lepší.. Vyhrát si zasloužila!! :-)

Lepší prohra s Luckou než s Petrou.. :D

Maruš dneska odehrála asi nejlepší zápas na FO letos, přesto to nestačilo... Škoda noo.. :-/ Tak snad ve Wimbledonu!!
teď to přeju právě Lucce a nebo Mitu!! :D
Reagovat
FulnekUltras
Mitu vs. AVU - to bude ta správná bitva "neznámých"...
Reagovat
sprchon
Van Uytvanck to nakonec celé vyhraje. :D
Reagovat
blixa
Noooooo ..... :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Neříkej dvakrát... ;-)
Reagovat
sprchon
Neee, stojím si za Serenou. :)
Reagovat
Pe3k
Tak nervozní u ženského tenisu jsem nebyl ještě nikdy. Ani když Kvitka hrála finále W nebo když naše hrály finále Fed cupu. Lucka na hrad! Parádní výkon! Snad půjde ještě dál a snad půjde do top 10!!!
Reagovat
tmora
V live rankingu je akuáne 9. Miste před Kerberovou
Reagovat
tommr
desítku už má Lucka na 99% jistou a proti Muguruze bude taky favoritkou i když jen mírnou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to 1 %, které by to mohlo zhatit?
Reagovat
HayashiM
Viz níže :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík :-)
Reagovat
smazaný uživatel
finále Svitoliny
Reagovat
HayashiM
To samo nestačí, Svačina byl jako obvykle mimo :)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně..LUCKA NA HRAD
Reagovat
HayashiM
Jak už jsem psal ve vedlejším fóru, záleží to na finále jakýkoliv jiný výsledek než výhra Errani / Bacsinszky nad Svitolinou pro Lucku znamená Top10. To už je vlastně skoro jistota :)
Reagovat
tommr
doufejme, že Petra dneska Lucce oplatí tu výpomoc a vyřadí Bacsinszkou ... :)
Reagovat
r176
Lucce!!teď ještě Péťa POJĎ!!
Reagovat
Jan
Skvělé. Gratulace. Moc se to čekat nedalo. Sázkaři, co si vsadili na Lucku, mají žně.
Reagovat
smazaný uživatel
Si piš! :D
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem přišel pozdě a vsadit nestihl..ale bylo jasné,že herně(ne mentálně)na Marii měla
Reagovat
aligo
krásný výdělek :DDD
Reagovat
freeteepek
Tak byl pravděpodobně Lucky jeden z nejlepších výkonů v kariéře, možná ten vůbec největší. Vyřadila výborně hrající dvojnásobnou vítězku a stále ještě světovou dvojkou. Teď by bylo super, kdyby odpoledne ještě potvrdila vzrůstající výkonnost Petra a na to druhé místo se dostala ona:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už je na druhém místě ... :)
Reagovat
tommr
Petra už má po vypadnutí Sharapky jistotu, že bude druhá. Chtělo by to ale samozřejmě, aby to ještě symbolicky stvrdila vlastní výhrou ... :)
Reagovat
Jiri
Po tom kiksu v seste hre jsem mel velke obavy, ale Luca se ukazuje jako vyzrala hracka, ktera i takove momenty precka. Jinak zapas nabidl top uroven. Predevsim prvni set hrala Maria svuj standart + perfektni podani, takze Luca musela predvest to nejlepsi co v ni je a vysledek je tu. Doufam, ze ji forma vyrdzi a jeste nas mile prekvapi.
Reagovat
tommr
jj po tom zahozeným BP jsem měl taky obavy, aby to Lucku nesrazilo nebo Rusku nenakoplo, ale Lucka se tentokrát vykolejit nenechala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě ,že těch příležitostí dostala více..v těch těžkých momentech(breakballech) by Maria určitě měla navrch
Reagovat
mikimaus321
Lucina hrála výborně
Reagovat
FulnekUltras
a tentokrát - i přes dvě brutální hrubice v předběžně klíčových momentech prvního i druhého setu - zvládla všechno vítězně až úplně do konce...
Reagovat
Frick
víte, co říkal Ivan Hlinka, dej mu panbůh věčnou slávu?
Reagovat
Marduch
Hlavně se z toho nepos...adit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže FO bude mít nečekanou finalistku. Zatím to vypadá, že případné semifinále Petra - Serena by zároveň bylo předčasným finále.
Reagovat
FulnekUltras
jdeme hezky zápas od zápasu... ;-)
Reagovat
Fandina
Obrovská gratulace Lucce. Byl to super zápas a Lucka byla lepší. Nádhera nádhera nádhera. Nemám slov Šafi a moc držím palce proti Muguruze. Šafinko pojď!!!!!!!!
Reagovat
Paseka
Parááááda !!!!!!!!!!!! Ale pozor na Muguruzu¨, je to ranařka . :-)
Reagovat
FulnekUltras
a španělsky ouporná...
Reagovat
Padme
A prý že je ženský tenis hrozný :)) Krásný zápas, Lucka jde do první desítky a Petra na 2. místo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě to není jisté..Svitolina na finále má
Reagovat
tommr
je to na 99% jistý. Stoprocentní jistotu by mohla ještě dneska dodat Petra pokud porazí Bacsinszkou ... :)
Reagovat
Padme
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
Padme
Petra to jisté má, Lucka ne...
Reagovat
vrabejka
Ty jedeš :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist