Šafářová porazila Lučičovou a ukončila sérii čtyř porážek

3. 4. 2013, 22:40
Aktuality 90
WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová se po roce opět vrací na turnaj, na kterém v minulé sezoně zaznamenala největší úspěchy. V Charlestonu získala premiérový deblový titul a ve dvouhře prohrála až ve finále se Serenou Williamsovou. Letos česká dvojka přiletěla do Jižní Karolíny bez formy, přesto dokázala porazit Chorvatku Mirjanu Lučičovou-Baroniovou a ukončit tak sérii čtyř porážek.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová zažila minulý rok touto dobou týden snů. Na zelené antuce v Charlestonu se probojovala do finále jak ve dvouhře, tak i ve čtyřhře. Finálovou účast soutěže čtyřhry dokázala spolu se svou partnerkou Ruskou Pavlyuchenkovou přetavit v zisk premiérového deblového titulu. V boji o triumf ve dvouhře však tvrdě narazila, když proti Sereně Williamsové uhrála pouze jeden gam.

Nyní se Šafářová do Jižní Karolíny vrátila a snaží se na své loňské výsledky navázat. V letošní sezóně se jí ale zatím moc nedařilo; od začátku roku startovala na 8 turnajích WTA, hned na pěti z nich nevyhrála ani jeden zápas a do Charlestonu přiletěla se šňůrou čtyř porážek v řadě.

Včera už šestadvacetiletá rodačka z Brna po boku Francouzky Mladenovičové postoupila ve čtyřhře a dnes úspěšně zahájila i turnaj ve dvouhře. Proti sté hráčce světa Chorvatce Mirjaně Lučičové-Barionové, kterou porazila ve dvou setech letos v Melbourne a suverénně i loni ve 2. kole právě v Charlestonu, sice v prvním setu ztratila náskok čtyř gamů, od stavu 5-5 ale prohrála už jen jeden, zvítězila 7-5 6-1 a zaznamenala tak první výhru po dvou měsících.

Nasazená šestka vstoupila do dnešního utkání skvěle a hned v úvodu první sady si poměrně rychle vypracovala vedení 5-1. Pak ale Šafářová dvakrát za sebou ztratila podání, neproměnila dva brejkboly a dovolila Chorvatce srovnat na 5-5. Hned poté však Češka Lučičovou opět brejkla a na servisu proměněním třetího setbolu úvodní dějství ukončila.

Ve druhém setu už měla světová devatenáctka vše pod kontrolou. Šafářová zlepšila první podání a agresivní hrou proháněla Chorvatku po celém kurtu. Za celý zápas trefila 4 esa, udělala jen jednu dvojchybu a co je hodně sympatické, udělala pouze 10 nevynucených chyb oproti celkem 16 vítězným míčům. Zaslouženě tak po hodině a 21 minutách hry vyhrála 7-5 6-1 a postoupila do 3. kola, v němž se utká s jedenáctou nasazenou Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

"Jsem moc ráda, že jsem zase zpátky. Minulý rok jsem tu odehrála hodně skvělých zápasů a všechny ty vzpomínky se mi opět vrací. Je ctí obhajovat finále a doufám, že tu opět ukážu to, co umím." řekla Šafářová v pozápasovém rozhovoru.

"Ten první set byl hodně nahoru dolu. Udělala jsem pak nějaké chyby a ztratila jsem vedení, které jsem si předtím vypracovala. Jsem ale ráda, že jsem se potom dokázala vrátit zpátky a celý set vyhrát. Ve druhém už jsem pak hrála uvolněně a mohla prodávat svou hru. Byl to skvělý zápas a těším se do dalších kol." dodala ke svému úvodnímu zápasu šestadvacetiletá Češka, která se v Charlestonu po dvou měsících dočkala výhry (poslední zápas vyhrála v prvním kole na turnaji v Dauhá).

Po Šafářové dnes do turnaje poprvé zasáhla i bývalá světová jednička Caroline Wozniacká. Dánce se v Jižní Karolíně vždy dařilo, což potvrzují i její dosavadní výsledky na tomto turnaji - titul z roku 2011, finále v sezoně 2009 a semifinále v roce 2010. I letos začala Wozniacká více než skvěle, když svou první soupeřku Španělku Silvii Solerovou-Espinosaovou smetla 6-1 6-1.

O čtvrtfinále si dvaadvacetiletá Dánka zahraje s bývalou světovou devítkou Němkou Andreou Petkovičovou, která porazila 7-5 6-4 domácí Vaniu Kingovou.

Úspěšně do turnaje vstoupila i nasazená trojka a vítězka z roku 2010 Samantha Stosurová. Australanka ve svém úvodním zápase proti Novozélanďance Marině Erakovičové ztratila pouze tři hry a hladce tak proplula do další části turnaje.

Její další soupeřkou bude ve 3. kole Eugenie Bouchardová, která si účast v hlavní soutěži zajistila postupem z kvalifikace. Devatenáctiletá Kanaďanka dnes ve třech setech přehrála Britku Lauru Robsonovou.

Stejně tak Němka Sabine Lisická prohrála s kvalifikantkou. Nad síly šampionky z roku 2009 byla domácí Mallory Burdetteová, jež bývalou světovou dvanáctku porazila 3-6 7-6 7-5 a podruhé v kariéře si zahraje třetí kolo turnaje WTA.

Poměrně divoký zápas na zelené antuce odehrála nasazená desítka Julie Goergesová, která od Bělorusky Olgy Govortsové dostala ve druhém setu dokonce 'kanára'. Nakonec se však Němka vzchopila a výhrou třetí sady si zajistila vítězství 6-2 0-6 6-3 a postup do 3. kola. V boji o čtvrtfinále se desátá hráčka turnaje potká se Švýcarkou Stefanie Vögeleovou.

- WTA PREMIER CHARLESTON -
(USA / Jižní Karolína, tv. povrch, 740.000 dolarů)
středeční výsledky (03. 04. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (6-ČR) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 7-5 61
Wozniacká (2-Dán.) - Solerová (Šp.) 6-1 6-1
Stosurová (3-Austr.) - Erakovicová (N. Zél.) 6-1 6-2
V. Williamsová (5-USA) - Puigová (Portor.) 6-2 5-7 6-3
Jankovičová (9-Srb.) - Garciaová (Fr.) 5-7 7-6(10) 6-3 
Görgesová (10-Něm.) - Govorcovová (Běl.) 6-2 0-6 6-3
Burdetteová (USA) - Lisická (15-Něm.) 3-6 7-6(5) 7-5
Bouchardová (Kan.) - Robsonová (16-Brit.) 6-4 3-6 6-1
Keysová - Minová (obě USA) 6-4 6-3 
Petkovicová (Něm.) - Kingová (USA) 7-5 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Huberová (1-ČR/JAR) - Erakovicová/Pegulaová (N. Zél./USA) 6-0 6-4
Bartyová/Rodionovová (Austr.) - Uhlířová/Grandinová (ČR/JAR) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

90
Přidat komentář
VlS
Jak to bude s počasím v Katowicích - teď nevím, jestli to není v hale, tak to je
na hození ručníku - teploty kolem 5 C, maximum 9, občas zaprší
Reagovat
VlS
Je to v hale, uf
Reagovat
VlS
Mělo by to být lepší než včera, pravděpodobnost srážek podle zdrojů kolísá od 30 do 40%. Teplota pod 20 C, vítr kolem 5m/s, tak snad se něco odehraje. Lucka má na rozpisu 3 zápasy (pokud vyhraje se Soranou) moc tomu nevěřím, to asi není reálné.
Reagovat
smazaný uživatel
..ach jo :((
Reagovat
Titan
Updated time of play: 12:45 pm local time, or in about 15 minutes
Vydali před minutou.
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že je tam teď 15:45 a předpoklad deště nad 90% až do 20:00 to vidím černě, navíc od večera se mají přidat bouřky. Zítřek taky bída .
Reagovat
Titan
Se mi to zdálo nějaký divný. Až pak jsem se podíval blíže, ten tweet je starý 3 hodiny, ta minuta asi znamenala nějaký další ve vláknu. No jo, takže dneska nic a zítra Kazachstán. Tam je to v hale, takže můžou padat i tenisáky.. :-)
Reagovat
Fandina
Tady je odkaz na celkem přehledné počasí, aktuální, předpověď, historie a to všude možně a další informace o místě

http://freemeteo.com/default.asp?pid=15&gid=4574324&la=12
Reagovat
VlS
Používám jiné zdroje. Nejlepší předpovědi jsou obvykle dostupné na letištních leteckých info službách a vuelmi dobré předpovědi má US navy.
Reagovat
Fandina
Tak to jo. Letiště mám ráda. Na jedném jsem strávila pár let života a z meteorologie jsme také dělala zkoušku. Tenkrát jsem se hodně divila, jaká je to vlastně věda. Teď máme doma a na chalupě dvě meteostanice, které sledujeme přes internet a mají i každá svou kameru. Já tomu ale moc nerozumím, mám na to jiné experty, ti se v tom vyznají, já jen čtu ... úsměv
Reagovat
VlS
co jsi tam dělala?
Reagovat
Fandina
Lítala na větroni a zpracovávala účetnictví.
Reagovat
VlS
A už nelítáš?
Reagovat
Fandina
Už nelítám, vyměnila jsem to za golf, to taky zabere dost času. A rekreačně tenis, je toho dost.
Reagovat
Titan
Už se hraje a Jankovič spáchala dalšího kanára. Těm se letos v Cherlestonu daří...:-)
Reagovat
VlS
Nedával bych jí to za vinu, nebyla sama kdo za něj mohl, Madison taky dělala co mohla :-)
Reagovat
VlS
Pardon, Keys je nevinná, byla to Pegula
Reagovat
VlS
Déšť, teplota 14 C, vítr 8 m/s
Reagovat
smazaný uživatel
Furt lepší než sníh..
Reagovat
VlS
No bohužel to tam vypadá na docela dlouho, táhne se to až do Kentucky, Předpověď srážek na zítra - pravděpodobnost 98%.
Reagovat
smazaný uživatel
a je tam fakt kosa, divala jsem se chvilku rano na Venusi, nastoupila ve svem originalnim a decentnim sedem kostymku (Bussiness Style) s dlouhym rukavem, bohuzel teda cerne leginy, ale chapu. Nakonec se vsak s Puig prece jenom zapotila.. :-)
Nahledla jsem i do Monterrey na Anu - normalni vybuch ve tretim, navic me jeji prvoplanove sladke princeznovske satky z te okoukane serie (promin, Monty) absolutne nenadchly, zlata Masha v seprane sukni "zcizene bezdomovkyni" :-))) Ne, vazne, Street Style je rozhodne napaditejsi. ;-) Pardoon, to ja jen, aby tu nebyl jen samy DC a sazkarska latina.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně v pohodě, opeřená dámo. :) Já vím, že Anička není úplně tvoje favoritka... Mně se v těch světle modrých šatech moc líbila. Krásná je jako princezna, o tom žádná. :)

Jinak jsem kouknul jenom na průběh zápasu na livesportu a máš pravdu. Aně se asi vůbec nepovedl závěr 3. setu. Poslední čtyři gemy získala Timea... Ale škoda toho 1. setu, který byl dost vyrovnaný. Mohla ho vyhrát Ana a nejspíš by ten zápas vypadal jinak... Bohužel nevypadal. :(
Reagovat
tommr
to tam zase prší nebo co? Nevíte někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, nehraje se pro déšť.
Reagovat
tommr
to je k vzteku. Nejdřív odstoupí Petkovicová a ted prší. A zrovna dneska když jsou na programu samý zajímavý zápasy ...
Reagovat
dadaft
Petko odstoupila.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Kdy se vyhrabe z těch s..ek?
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, takhle jsem si postup Caroline zrovna nepředstavoval. :( Jak už je napsáno v Expres zprávách, jedná se o zranění lýtka. Více už Petko napsala na svém Twitteru...
https://twitter.com/andreapetkovic

Petko má vážně strašnou smůlu. Snad to tentokrát nebude nic vážného... Brzy se uzdrav, Petko! :)
Reagovat
VlS
To má Caro kliku
Reagovat
tommr
Petko má neuvěřitelnou smůlu a Caro má zase neuvěřitelný štěstí. To už je druhej turnaj v krátký době (po IW) na kterým postupuje bez boje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já strašně nerad mluvím v takových situacích o štěstí... Caro by určitě ráda hrála a postoupila normálním způsobem. Nikdo nikomu nepřeje zranění a Petko po tom všem už vůbec ne.
Reagovat
tommr
já vím, že za to Caro nemůže, ale faktem je, že kliku má a že jí to dost pomáhá. Zejména to platí o IW - tam by se přes zdravou Azarenkovou do finále určitě nedostala ...
Reagovat
VlS
Caro nikdo nic nevyčítá, je to jen konstatování skutečnosti
Reagovat
Fandina
Charleston party
http://www.wtatennis.com/photos/article/3131328/title/charleston-gallery-the-player-party-more
Reagovat
pepin
Tak já jsem sem dal Serenu z jednoho důvodu, a to protože ji již dlouhou dobu obdivuji a pak ještě proto že jsme zde není to tak dlouho vedli diskuzi, že se nemůže rovnat marfuše a jí podobným "kráskám". Tak tady je odpověd, i když někdo rád vdolky a druhý holky.
Reagovat
Fandina
pepin ... koukala jsem na tu fotku, je fakt nádherná. Každému se líbí něco jiného, to je jasné. Podle mě je to tak, že Mária je holčina s dívčím jemným kukučem a vysokou štíhlou postavou a obecně jí na vzhledu není co vytknout. Je to prototyp barbín a samozřejmě, že pro každého je krása něco jiného. Ta fotka Sereny je fakt účasná a není co k ní dodat.
Reagovat
pepin
Já jsem např. nikdy netvrdil, že marfuša nebo Ivan. nejsou hezké holky. Je pravda, že u marfuši to zastinuje to její neurvalý řvaní. Víš jak to ale je, všeho moc škodí a když tady někteří při každé příležitosti zdůraznují jejich v podstatě nad krásu tak to již jako krásné holky nebereš. A to ani nebudu zacházet do ženských detailů.
Reagovat
Fandina
Podle mě každý člověk svým způsobem hezký. A některým z nás se líbí víc ta jiným ta a na některých se shodne víc lidí a pak je z toho pořadí krasavic. A to jak vypadáme, je víceméně každému dáno do vínku. Někdo se narodíme jako asiat, jiný běloch atd. To není nic, co bychom mohli změnit. Tohle neřeším. Já se dívám na tenis a fandím a ani nevím proč mám některé holky raději než jiné. A u kluků to samé. Vím, který je krásný, ale stejně má, třeba slabost pro jiného ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... stejně mám třeba slabost i pro jiné než jen krásné kluky. Mělo tam být mám ... úsměv
Reagovat
pepin
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=555693494452332&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Reagovat
tommr
Lucka na ní vypadá jakoby chtěla soupeřce nahnat strach, ale moc jí to nejde - spíš než sveřepě vypadá legračně ... :)
Jinak na kurtu jí to včera poměrně šlo i když jí hodně pomohla soupeřka, která hodně chybovala. Když Lucicová v závěru prvního setu na chvilku přestala kazit měla Lucka velký problémy. Důležitý je ale hlavně to, že Lucka konečně vyhrála a snad jí to pomůže psychicky. Škoda jen toho špatnýho losu ...
Reagovat
pepin
Tak Lucka bude a je asi ráda za každé vítězství, protože současná její forma je bídná. Ba naopak by ji v případě dalšího vítězství to mohlo aspon trošku nakopnout. Podívej na "božskou Annu" v prvním zápase 2x kanár a v dalším konec. U těch ženskejch je to hodně nevyzpytatelný a u ní vzhledem k tomu, že prohlašovala, že se chce vrátit do horních pater o to horší s každým neúspěchem.
Reagovat
Fandina
souhlasím s tím, že u holek je všechno nevyzpytatelné, jednou tak a podruhé onak, máte nás prohlídlé ... úsměv. Ale ono je to dané už podstatou žen, pořád žijeme v změnách i fyzických a to od puberty. A to má samozřejmě vliv i na výkony na hřišti. Jinak co se týká Any, ona byla světovou jedničkou a není divu, že se jí kdekdo ptá, jestli jí zase někdy bude. Rozumím tomu, že nemůže říci že nechce. Podle mě chce a chce každá, jen některá toho ale dosáhne.
Reagovat
pepin
Jasně, já bych jí to také přál, ale až po Petře, a protože ta je mladá tak se toho Anna již nedočká, má prostě smůlu.
Reagovat
Fandina
Tak to jsme dva. U mě jsou všechny tenistky až po Petře ... úsměv
Reagovat
tommr
každý vítězství je důležitý pro psychiku a čím silnější je soupeřka tím líp. Doufám proto, že dneska se Lucce povede i proti Soraně jejíž hra by jí mohla vyhovovat ... :)
Reagovat
Fandina
Já si také moc přeji, aby Lucka Soranu porazila. Sorana když na to přijde hraje super údery a Lucky jak by smetl, tak ať je to na straně Lucky lepší. Jinak jsme se tady bavili o kráse, tak to v každém případě bude hezká podívaná na obě, černá kráska proti líbezné modroočce tak Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Články z Monterrey tady nejsou, tak to napíšu sem...

Moc mě mrzí, že Ana prohrála ve 2. kole proti Babos. Ana vlastně dopadla v Mexiku podobně jako Sabine v Charlestonu. V 1. kole dala dva kanáry a ve druhém prohrála tříseťák... Je to škoda. Babos určitě není špatná hráčka a Monterrey jí asi sedí (obhajuje tam titul), ale přesto by Ana měla takové zápasy vyhrávat. Ana někdy zahraje fakt výborně, ale bohužel to nedokáže zopakovat častěji. To je taky důvod, proč momentálně není výš... Některé turnaje byly celkem dobré, ale Ana letos pořád čeká na nějaký výraznější výsledek. Nedaří se jí porazit hráčky z Top 10 (přestože s nimi je schopná odehrát vyrovnaný zápas) a bohužel někdy prohraje i proti níže postaveným hráčkám. Trochu paradoxní je, že se jí nepovedly hlavně dva turnaje kategorie International (Pattaya, Monterrey). Ana sama psala, že se jí v Monterrey moc líbí a chtěla tam ještě něco odehrát před Fed Cupem. Určitě chtěla víc než jenom dva zápasy... No, co se dá dělat. Na antuce toho tolik neobhajuje a věřím, že poskočí zase o pár míst nahoru. Bohužel, první desítka je teď hodně daleko. Druhá desítka je ale dost vyrovnaná, tak snad bude Ana znovu patřit minimálně do její první poloviny. :)

Tak sem dám aspoň tohle video... Nevím, jak to dělá, ale Anička je pořád krásnější. :) O to větší škoda, že už v Mexiku nebude hrát. :(
http://www.youtube.com/watch?v=02VQwIUZvKo
Reagovat
tommr
Ivanovicová podává opravdu strašně nevyrovnaný výkony. Tak dobrej los jako měla tady by se měl využívat - cestu do finále měla po vypadnutí Bartoliový umetenou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň malá útěcha pro tebe může být v tom, že Anu vyřadila Timea. Taky hodně sympatická holka. A teď ji přej obhajobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Timeu jsem zatím viděl hrát jenom jednou. Bylo to loni v Kodani, když hrála s Kaiou Kanepi a přál jsem Kaie... Ale jo, tak Timea nevypadá špatně. Ovšem Anička to prostě není. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Štěpánek bude hrát až v sobotu a v neděli.. už je rozlosováno.. hodně štěstí!
http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100019467
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby to DC šílenství skončilo. Vůbec mě to nebere.
Reagovat
VlS
Andrejka teď v deblu hrála moc dobře ( 6:0;6:4).
Reagovat
VlS
vyhrála, Mirjana docela pomáhala. Lucka hrála trochu moc opatrně na její poměry, ale dopadlo to. Ale na Soranu toho bude muset ukázat trochu víc, ale dobrý, je to tam. Jinak je potvrzeno, že Biljana je pryč, s Luckou tam byl chlapík, tak kolem 40, dlouhý blonďatý vlasy, jméno nevím.
Reagovat
VlS
mluvili spolu anglicky
Reagovat
Fandina
Také jsem ho viděla a mám dojem, že buď vloni tam, nebo kde to bylo jí také takový maník kauačoval. Také takhle přišel k ní na lavičku a nic bych za to nedala, že to byl ten samý. Určitě měl také takhle dlouhé vlasy, ale nevím, jestli to byl on, tenkrát byl jinak upravený, nebo nevím, jestli to nebyl opravdu někdo jiný. I věk odpovídá. Jméno nezjistil ani komentátor Slovak Sportu a to říkal, že se pokusí to rychle zjistit.
Reagovat
radimd
Rob Steckley
Reagovat
Fandina
http://www.robsteckley.com/
Reagovat
smazaný uživatel
No nic. Budu kokukat na Pavljučenku. V Monterrey chytla nějak slinu. S bratčikovou tuším 10 her za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to byla rychlovka za hodinu. :) Soler sice udělala dost chyb (25 UE), ale Caro hrála velmi dobře. Hlavně v 1. setu Španělce vůbec nešel první servis, měla ho dokonce pod 30%! Caro byla aktivnější a přesnější. Dneska měla skvělé statistiky... Dala 12 winnerů (10 UE), k tomu přidala dvě esa a hlavně využití brejkbolů 5/5 a body na síti 6/6. Dobrá práce, Caro! :) Pevně věřím, že Caro letos na antuce uhraje lepší výsledky než loni. Ta zelená antuka je možná taková specifická a Caroline se v Charlestonu daří. Předloni tam vyhrála a v roce 2009 byla ve finále.

Ve 3. kole bude hrát Caro proti Petko, která je natěšená po návratu... Mohl by to být zajímavý zápas a věřím, že s dobrým koncem pro Caroline. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petko dneska Vaniu udolala, ale hlavně přes její mizerný servis. Ten Caro tak pouštět nebude. Jestli se Petko bude dařit vybírat kopce jako dneska, tak to bude jasná práce.
No dneska Petko nebyla ev své kůži a příště třeba bude hrát lépe.
Reagovat
Titan
Ano, Karolajn jsem to hodně přál, od začátku jsem se modlil, ať se to neotočí a ona získá velice cenný skalp Soler. Pořád jsem si říkal "Caro, to druhé kolo musíš dát, další už bude jen bonus" a dala to, holka šikovná... ;-)
Reagovat
VlS
tvý vlastní jméno je Chřestýš :-D
Reagovat
Titan
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že tě to pořád baví... Asi bych ti měl připomenout, že Caro je pořád hráčkou Top 10, vyhrála 20 titulů a byla 67 týdnů světovou jedničkou. :)

Takže jestli chceš z někoho dělat neschopnou hráčku, tak Caro vynech...
Reagovat
VlS
jestli v tom cítíš ironii, tak bych ji na tvým místě vztahoval k oslavnému článku nějakého Montyho 25 (jestli ho neznáš) a ne ke Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zajímavé, že Titan tady obvykle shazuje akorát Caro a Agu (té ale nefandím)... A v čem je můj příspěvek "oslavný"? Jenom jsem popsal statistiky (které jsou pravdivé) a jako fanoušek jsem pochválil Caro za dobrý výkon, což si rozhodně zasloužila. :)
Reagovat
VlS
To je marný, ty to pochopit nechceš a proto nemůžeš.
Reagovat
Titan
No, shazuje. Já proti Karolajn celkem nic nemám. Škaredá není, občas ji fandím i pobavit někdy umí, taky ji hezky jmenuji a neříkám ji Wozniacki:-) Jenže k ní mám antipatii, to se už tak někdy stane u chronicky přeceňovaných lidí, jako je kupříkladu ona. Dneska bych fandil Petkovič, i když mi bylo po včerejšku jasné, že bych fandil poražené, ale kdyby hrála se Serenou, tak bych zase fandil Caro. U Agy jsem se docela posunul, nebyla mi sympatická ale teď jsem přišel na její kouzlo. Není v tom nic osobního, Caro na mě působí jako oheň na vodu a prostě na ní nenechám nit suchou. Přece si nebudu střílet s nějaké pětisté hráčky žebříčku :-)))
A neřeš to osobně, páč já do ní rýpat nepřestanu a proti tobě vůbec nic nemám...
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře. :) Akorát nevím, proč by Caro měla být "chronicky přeceňovaná". Vždyť už taky něčeho dosáhla... Teď to sice na tu nejužší špičku nestačí, ale pořád může Caro hrát ještě pěkných pár let hodně vysoko.

Co se týče mě, tak já mám Caro moc rád. Je to prostě zlatíčko. :) Už jsem ji tady hodněkrát bránil a budu ji bránit dál.
Reagovat
Fandina
gratulace k postupu. Nevím, co to bylo v prvním setu, ztratit vedení 4:0 5:1 až na 5:5. ale o té chvíle to už šlo až do konce. Tak držím palce do dalšího kola a koukej to dát. Luci pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to celé takové....zelené!
Reagovat
Fandina
oblečení Lucky a všechno okolo bylo opravdu zelené, ale jí to slušelo moc, zvláštní pohled na ní byl s těmi náušničkami, jen nehty měla také dát nazeleno. Ale Nike ji opravdu letos zvláštně a pěkně obléká, asi kvůli tomu, jak zazářila ve Fed Cupu, nebo nevím proč.

Jinak i výkon byl od začátku trochu zelený, jako nováčkovsky, ale pak to vzala do vlastních rukou a stala se mazačkou ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Snad se Lucka chytla. A teď už to půjde jen do kopce...úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zaváhala, zaváhala
Reagovat
dadaft
sázej na Garciu dokud je čas.
Reagovat
smazaný uživatel
:) jj, před brejkem
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pak jsem pro jistotu dal taky na Damu
Reagovat
Fandina
jasně, sázení na obě je nejlepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tys prokoukla moji strategii.
Reagovat
Fandina
janekda ... diskuse někdy slouží i k pobavení se na účet druhého a nevydávej tady prosím za strategii běžnou praxi, tak mělce já nekoukám ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
dyk úsměv
Reagovat
Fandina
... taky usmefff
Reagovat
dadaft
usmjef
Reagovat
Fandina
dadaft ... si nejlepsi no ... usmjef
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Carolajn vypadá hooodně schopně. Tedy myslím Caro Garciu.
Reagovat
dadaft
Jelena tajbrejk 12:10 ))
.................. přesto pořád věřím Garcii.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nezačne blbnout. Ale v TB si vedla solidně, žádné momentary laps of reason ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale du spat
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist