Šafářová se grandslamového finále nedočkala. O titul se utká Kvitová s Bouchardovou

3. 7. 2014, 15:30
Aktuality 609
Petra Kvitová si v All England Clubu zahraje o svou druhou grandslamovou trofej. Wimbledonská vítězka z roku 2011 nezaváhala ani v souboji s Lucií Šafářovou a po výhře 7-6 6-1 postoupila v Londýně do sobotního finále. V něm ji čeká dvacetiletá Kanaďanka Eugenie Bouchardová.
Petra Kvitová (© AELTC)

"Jsem plná emocí ze zápasu, ale jsem nadšená, že zase budu ve finále. Vím, jaký je to pocit držet trofej, a udělám vše, abych to dokázala znovu," řekla cestou z kurtu Petra Kvitová, která je po Martině Navrátilové, Haně Mandlíkové a Janě Novotné čtvrtou českou rodačkou, jež se dostala do finále Wimbledonu víckrát než jednou.

Utkání s Lucií Šafářovou, premiantkou v grandslamovém semifinále, mělo podle očekávání nervózní úvod. Kvitová hned získala brejk a vedla 2-0, jenže pak sama podání ztratila a od stavu 2-2 si obě české hráčky držely servis.

Lucie Šafářová a Petra Kvitová (© Česká sportovní)Při ranách Kvitové občas publikum na centrkurtu jen zahučelo obdivem, jindy slyšela silný potlesk po vítězném míči podobně útočně naladěná Šafářová. Souboj kamarádek byl znát a Kvitová, která sama na sebe jindy hlasitě křičí "Pojď!", to v prvním setu říkala jen decentně.

"Lucka tady hrála svůj nejlepší tenis v životě. Opravdu si zasloužila být v semifinále a upřímně si myslím, že první set jsem byla horší hráčkou na kurtu," ocenila Kvitová Šafářovou. "První set byl naprosto vyrovnaný. Obě jsme byly nervózní. Věděly jsme, co od sebe můžeme čekat, a já byla tou šťastnější. Jsem ráda, že mi fungoval servis. To byl asi klíč k vítězství," uvažovala česká jednička.

Vyrovnaný úvodní set rozhodla Kvitová v tie-breaku, v němž byla přesnější a jistější, zatímco Šafářová udělala o chybu více. Do druhého setu vstoupila Kvitová očividně uklidněná a s větším elánem. Hru zcela ovládla a rychle vedla 3-0. Za stavu 3-1 odvrátila brejkbol a pak už jistě dokráčela za výhrou a do finále.



"Je to skvělé, ale těžko se mi zápas popisuje, protože to bylo těžké. Známe se dobře na kurtu i mimo něj a nebylo to snadné," řekla čtyřiadvacetiletá Kvitová. Šafářovou porazila i v šestém vzájemném utkání na okruhu WTA a v pátém letošním. "Ke konci už Lucka nehrála tak agresivně jako na začátku. Ve druhém setu už jsem byla agresivnější já, dostávala jsem se jako první ve výměnách nahoru," řekla Kvitová.

"První set jsem ztratila v trošičku smolným tie-breaku a to Petru nakoplo. Mě to mrzelo, že se nepovedl. Ona dobře začala druhý set, brejkla mě a těžko se mi vracelo do zápasu, protože ona byla vyhecovaná a šla do toho," řekla Šafářová. "Výborně servírovala a nedala mi vyloženě šanci proměnit další šanci," dodala.

Díky postupu do finále se Kvitová posune z šestého místa ve světovém žebříčku na čtvrté. Šafářová po postupu do semifinále vyrovná své žebříčkové maximum a bude stejně jako předloni na 17. místě světa.

Eugenie BouchardováO svůj druhý grandslamový titul si Kvitová zahraje s Eugenií Bouchardovou, jež dnes porazila 7-6 6-2 světovou trojku Simonu Halepovou z Rumunska. Česká jednička jediný vzájemný zápas s dvacetiletou Kanaďankou vyhrála, loni ji na její domácí půdě v Torontu porazila hladce ve dvou setech.

"Zrovna se drala nahoru. Je velmi dobrá, talentovaná hráčka. Vypadá to, že si hodně věří. Velmi dobře se pohybuje. Od základní lajny tluče do míčů hodně agresivně," řekla Kvitová. Na finále měla jasný plán. "Pro mě to bude jako vždycky: hrát agresivně, jít si pro vítězné míče, držet si servis a čekat na šanci," řekla.

"Když Petra Wimbledon vyhrála, byla jsem juniorkou a pamatuji si, že hrála skvělý tenis, ale byla překvapením," řekla Bouchardová. "Teď budeme stát proti sobě a já musím spoléhat na své zbraně. Ona se na trávě cítí výborně, má nebezpečné údery, na což se musím připravit," dodala.

Bouchardová si semifinále zahrála i na třetím letošním grandslamu, ale zatímco na Australian Open i na Roland Garros prohrála, dnes na londýnské trávě své grandslamové maximum překonala. Na začátku souboje s Halepovou přišla hned ve třetím gamu o podání, ale vzala si ho hned zpět a do konce duelu už o servis nepřišla.

Finalistka letošního French Open Halepová si v úvodu utkání podvrtnula kotník, s pohybem pak ale problémy neměla. První set musel rozhodnout tie-break a dvaadvacetiletá Rumunka se ujala vedení 4-2, aktivněji hrající Bouchardová ale vývoj otočila a vyhrála 7-5.

Ve druhé sadě převzala otěže utkání Bouchardová, která diktovala tempo výměn a proti viditelně trápící se soupeřce sepo zisku pěti gamů v řadě dostala do vedení 5-1. Halepová pak sice jště chvíli vzdorovala, odvrátila celkem pět mečbolů a dostala se k brejkbolu, mladá Kanaďanka ale zdramatizování nepřipustila a zápas ukončila.



"Je to úžasný pocit. Dnešního zápasu jsem se nemohla dočkat, byla to pro mě velká výzva," řekla sebevědomá Bouchardová, která ve Wimbledonu vyhrála před dvěma lety soutěž juniorek.

"Není to pro mě překvapení, že jsem tu ve finále, protože na sobě neustále tvrdě pracuju," dodala první kanadská finalistka Wimbledonu, jež se netají svým cílem stát se světovou jedničkou. Už nyní má jistý posun na post světové sedmičky, a pokud v získá svůj první titul z turnaje velké čtyřky, posune se dokonce na 6. místo s minimální ztrátounad Agnieszku Radwaňskou a právě Kvitovou.

Finále dvouhry žen je na rogramu v sobotu od 15:00 a vysílat ho bude na své hlavní stanici TV Nova.

- WIMBLEDON 2014 -
(Velká Británie / Londýn, tráva, 25.000.000 liber)
čtvrteční výsledky (03. 07. 2014)
ŽENY
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (6-ČR) - Šafářová (23-ČR) 7-6(5) 6-1
Esa: 8 - 4
Dvojchyby: 3 - 2
Úspěšnost 1. podání: 62 - 53 %
Brejkboly: 3/6 - 1/2
Vítězné údery: 24 - 18
Nevynucené chyby: 13 - 7
Získané výměny: 71 - 58
Bouchardová (13-Kan.) - Halepová (3-Rum.) 7:6(4), 6:2
Esa: 2 - 1
Dvojchyby: 3 - 5
Úspěšnost 1. podání: 68 - 62 %
Brejkboly: 3/9 - 1/2
Vítězné údery: 20 - 13
Nevynucené chyby: 23 - 23
Získané výměny: 81 -66
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Hlaváčková/Jie Zheng (9-ČR/Čína) - Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) 6-1 4-6 6-3
MUŽI
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Paes/Štěpánek (5-Ind./ČR) - Nestor/Zimonjič (3-Kan./Srb.) 3-6 7-6(5) 6-3 6-4
JUNIORKY
• Dvouhra - 3. kolo •
Vondroušová (12-ČR) - Abandaová (7-Kan.) 7:6 (8:6), 6:7 (5:7), 6:2
• Čtyřhra juniorek - 3. kolo •
Bouzková/Galfiová (ČR/Maď.) - Arbuthnottová/Hutchinsonová (Brit.) 6:3, 6:2.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

609
Přidat komentář
VlS
No tak doufejme, že se aspoň vyčistil trochu vzduch
Reagovat
smazaný uživatel
Musíte se tady furt hádat???
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvam se, ale na ty hovadiny nejde nereagovat...ale uz toho necham
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to tu trochu přečetla, celý radši ne, jediné, co si z té diskuze odnáším je to, že Kitty je anajma, což jsem nevěděla, takže ahojky a velmi oceňuju giginovu omluvu, protože omluvit se někomu, kdo mi není sympatický, neumí každý, bohužel, i když ta omluva nepatří mně. Gigine - like :)
Reagovat
gigin
nevykusuj :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si polib šos :D:D:D
Reagovat
gigin
:DDDDD like
Reagovat
smazaný uživatel
No proto :D:D Jsem tu jediná normální fanatička :D:D
Reagovat
carolyn
Lunej :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
njn, ja ti to napisu do zpravy ;)
Reagovat
Fandina
Ty tu krititizuješ Kitty, že útočí na tommra, ale děláš to samé vůči ní. Kdybys neměl stejné názor jako tommr, tak ti nebude vadit jiný názor Kitty. Druhému vyčítáš, že má jiný názor a sám děláš to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
No tys tu chybela princezno..
Reagovat
Cico93
;))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to píšeš? Přečetla sis dobře můj příspěvek? Reagoval jsem na její výzvy ohledně toho, abychom chápali zoufalství jednoho uživatele. Psal jsem tudíž o dvojím metru, který používá. To bylo obsahem mých příspěvků.

Jak můžeš vědět, jaký mám názor? Vidíš mi snad do hlavy, když tvrdíš, že mám stejné názory jako tommr? Kdo chce a pozorně čte, mé příspěvky pochopí, ostatním to může být jedno.;-)
Reagovat
Fandina
Nikdy se nikdo nezastává někoho a neútočí na druhého jako si to udělal ty co se týká tommra a queshe s Kitty na druhé straně. Je to normální a lidské.
Reagovat
Fandina
Takže ty souhlasím s jedním a nesouhlasíš s druhými, ať se ti to líbí nebo ne. S tím nic neuděláš. Kritizuješ jedny a sám děláš to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem se te niceho neprosila!?!?!?!?
napsala jsem jen, ze je kves dobry clovek, nic vic.

Proboha probud se.
Reagovat
smazaný uživatel
Několikrát jsi mi napsala v diskuzi, ještě než sis změnila nick, že jen špatně snáší Petřiny prohry, tak ať ho chápu.

Ale to je jedno, z mé strany tuto debatu končím. Věty typu "probuď se", nejsou žádné argumenty k diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne ze ty tvoje jsou...co je na tom spatneho, ze napisu o nekam, ze je dobry clovek? musim ho nenavidet jako vy vsichni? prosim te nech me zit, ano?
Reagovat
smazaný uživatel
ja uz to snad nebudu komentovat....odesla jsem jako anajma, zrusila si konto...jenze mi to tu chybelo a vadilo mi, ze nepoznam, co jsme uz cetla a co ne v tech diskusisch, tak jsem si udelala Kitty s tim, ze nebudu nic psat....to se mi nepovedlo....ale uz me to opet nebavi... tenisu fandim od dob Mecire a dokazu to zvladnout i bez TP, zlyho a pesimistickyho tommra a lidi, co utoci na kvese, potazmo i na me kvuli nemu...
Nebo si dam muzskej nick zacnu psat s diakritikou a budu notovat tommrovi :). To snad zapadnu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, ja ti stojim za tolik vet???
Zadny veci tajny jsme o tommrovi nevytahovala, to me urazilo, to co ty myslis, psal kdysi sam verejne na idnesu, vis? Znam ho jeste odtama a to sem jeste nechodil.
Vic jsem necetla, takze nebudu ani odpovidat.
Reagovat
smazaný uživatel
Obsahem mých příspěvků bylo krom dvojího metru i nesouhlas s neustálým peskováním druhých za jejich odlišné názory. Za názory, která vyjadřují pravdivá tvrzení podložená fakty.
Například třeba to, že Petra došla do finále, aniž by porazila hráčku první dvacítky - je to prostý fakt, nic proti Petře, ale z jejího tábora je to opět bráno jako něco nemístného - to je vše, víc za mým příspěvkem není třeba hledat.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti tomuhle jsem nikde nic nerekla, najdes mi citaci????

je to jak u blbecku na dvorecku, uz se chytate kdejaky kraviny...

PS: A co ma jako Petra ted delat? Ma poprosit o anulovani turnaje, protoze to pry nikdo doma neoceni, kdyz takhle vyhraje? Protoze se to oskarovi, tommrovi nelibi? boze
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina je rybicka a Quesh je jeji samecek...;)
Reagovat
Cico93
Fandina je veľryba
Reagovat
carolyn
ani ryba ani rak, ani ženská ani chlap
Reagovat
Cico93
Krásne si to napísala ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"mistnim to nebude nikdy dost dobre, protoze nehrala s prvnima 10 holkama a to se vsema... boze!!!"
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Petrou.. :-)
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208657/kvitova-pred-finale-sazi-na-serialy-setrim-si-jeden-dil-ordinace.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi náhodou anajma? Máte totiž neuvěřitelně podobné až identické příspěvky - hlavně co se týká tommra, queshe a Petry - zajímavé.;-)

Co to je za argument, že znáš queshe osobně, a že když napíše něco ulítlého, tak je to ze zoufalství? To ho tu lidé mají jako omlouvat, že je chudáček zoufalý, tak kope, kde může? Že běžně (a roky) dehonestuje výkony ostatních hráček, svádí vinu od rozhodčích po štěstí soupeřky, je dost dobře známé. Jeho fráze, že hrají kulové, jsou naprosto běžné - kulové hraje dle něho asi každá krom Petry....Zajímavé, že na otázky, zda tu dotyčnou vůbec viděl hrát, většinou odpoví, že neviděl.

Tak když uplatňuješ pravidlo nepřiměřené reakce ze zoufalství u queshe, měla bys tak ale činit i u tommra a dalších. Protože on je z Petry přece taky zoufalý a fandí jí moc. Akorát to dává najevo úplně opačně než quesh - to je celé, jsou to protipóly. Ale protože je tommr ten negativní pól, tak ti jeho příspěvky vadí.

A co mi na to všem přijde nejvíce alarmující, je to, že takové věci ke kterým vyzýváš, aby byly aplikovány, jsou velmi škodlivé pro zdravou a volnou diskuzi jako takovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by zabijákem diskuze, kdyby se braly ohledy na to, že ten je třeba zoufalý, ta se rozvádí, tamta je nemocná, dalšího vyhodili z práce, jiná řeší problémy s dítětem, dalšímu se rozbilo letadlo.;-) To je prostě blbost. Každý je zodpovědný za to, co do diskuze píše i se všemi následky - gigina byste tady kamenovali, jakoby někoho zabil - ale on byl přece jen opilý a napsal to na plná ústa, tak co jako? A kdo ho zná lépe, poznal to....
Ale pro diskuzi je naprosto špatné uplatňovat škodlivé mechanismy toho, kdo koho zná a nezná. Když queshe znáš, ok. Znáš ho, jsi k němu shovívavá, je to tvá věc. Ale nechápu, z jakého titulu k tomu nabádáš ostatní diskutující, když nejsi ochotna dělat to samé ty u druhých?

Quesh může být stokrát hodný a já nevím co, ale pro diskuzi mě to absolutně nezajímá. Je mi jedno, jaký kdo je, ale chci si tu normálně kecat o tenise bez toho, aby mě neustále někdo napomínal a umravňoval, když o Bohyni Petře napíšu něco jiného než chvalozpěv.

TP je diskuzní portál o tenise, ne fanfórum. Jasně, jako se tu bude probírat tenis samotný, budou i lidé fandit. To je normální. Ale je to tu amatérské (sojko jsi výjimka) plkání, takže argument, že tommr tenis nikdy nehrál a tudíž nemá právo kritizovat, je úplně mimo. A tím nemyslím, že s jeho příspěvky souhlasím. Jde mi o to, že tu má každý právo na názor, byť je kriticky pojatý.
Reagovat
gigin
A to prej máš moc práce a oženil ses :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Quesh je trotl, a jeste k tomu fanaticky..toz tak.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))

Tak teď už tolik práce nemám - práce byla někoho uhnat, kdo by se mnou vydržel.:D)))
Reagovat
a.magerova
Jo tak to byl hlavní důvod Tvého příchodu na TP?
Hledals tu ženu?
A který nezadaný nick jsi uhnal či jsi byl uhnán?
Reagovat
carolyn
Magerko
hihi tys to zas prokoukla :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, můj hlavní důvod příchodu na TP bylo přidání se k FF a navázání kontaktu s předsedkyní FFF.;-)

Já jsem se nejdříve uhnal, jakože zalopotil. Pak jsem uhnal i byl uhnán.;-)
Reagovat
carolyn
Oskar, ale žes tu potkal svou sestru, aniž bys věděl že ona tu taky chodí, to nezapřeš :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Vůb nezapírám ani nechci.:-*
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je zvláštní s tím účtem, jsi tu psala na začátku W., že dáš tommrovské příměří a teď ho zmiňuješ pomalu v každém svém příspěvku.

Ale ok, jsem teda rád, že vím, že se jedná o tebe, protože mi to bylo podivné.:-)

Hele, já se nikoho nezastávám. Když tady tommr něco napíše a lidé mu píší protiargumenty, je to normální. Také to tak dělám, v mnohém s ním nesouhlasím. Ale ty, quesh a pár dalších, děláte s tommrem přesně to, co vyčítáte druhým. Chápeš, dvojí metr. A proto mi to vadí. Navíc jsem si nikdy nevšiml, že by tommr Petru urážel.

Že nemáš ráda negativní lidi, je tvůj problém. Že píše tommr dle tebe ujeté příspěvky, je jen tvůj osobní názor. Nelze to vydávat za všeobecnou pravdu. Ale ty tommra přimotáš téměř do každé diskuze. Nedávno byla řeč úplně o jiné tenistce - už si fakt nevzpomínám - něco jsme si tam psali, a tys do toho stejně přimotala tommra.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měla být vada fandit Petře? To jsem nikde nenapsal. A osobně si netroufám vůbec u nikoho posuzovat, kdo je a není odborník - natož abych to psal veřejně. Když s kýmkoliv nesouhlasím a chce se mi, napíšu to konkrétně jemu, ať je to kdo chce. To je vlastně i podstata diskuze. Kdyby tu každý s každým souhlasil, nebylo by se o čem bavit.

A opravdu tě tu vůbec neřeším. Prostě jsem reagoval na tvé určité názory, se kterými se neztotožňuji. Nevím, proč si to bereš tak osobně.

Je mi jedno, co ti psalo plno lidí o tommrovi a kvůli tommrovi - to je to, o čem jsem právě psal. Že se nejde na diskuzi zabývat pozadím jednotlivých nicků.
Co jsem ovšem považoval za vrcholnou podpásovku, bylo to, jak tu jeden nick napsal veřejně o tommrově soukromí. A to jen proto, že měl nějakou reakci na Petru, na což má na diskuzi právo. O to smutnější to je, že on sám se tomu člověku nesvěřil. Holt tichá pošta jeden na TP stále.:-//
A ty tu také narážíš na osobní věci, co ti někdo o něm psal. Promiň, ale to mi přijde jako nonsens, psát a probírat takové věci veřejně, kdy návštěvnost TP je obrovská a čitateli je mnoho tisíc lidí.

Ale já napsal jen svůj názor, nechci se dohadovat. Prostě mi přijde, že do příspěvků zatahuješ osobní věci.
Reagovat
smazaný uživatel
- ano jsem anajma (zrusila jsem konto a odesla s tim, ze si nechcci kazit Wimblas tommrem a jeho ochrancema, ale pak mi chybelo, ze nepoznam, co jsem uz cetla a co ne a udelala si konto s tim, ze psat nebudu, nevydrzela jsem to)

- ano vadi mi, jak jste na queshe jak byci na rudej hadr

- je to hodnej clovek a za tim si stojim

- pokud jsou tommr a quesh protipoly, tak proc ho nenechate zit a tommra chudacka se zastavate???? Kde je teda ta pravda? trochu neobjektivni ne?

- tommr pise mnohem ujetejsi prispevky, nemam negativni lidi jako je on rada, a hodne lidi mi psalao, at ho pochopim, ze je chudak nemocnej, ze ho musim chapat

- to, ze nekdo fandi Petre je vada? to tu nemuzeme? A to ze ji nekdo urazi a kritizuje za kazdy okolnosti je normalni? To je ten pravej odbornik, kteryho tady chcete?

- je opravdu smesny, jak me tu s kvesem resite a ja kdyz resim tommra, tak jsem ta spatna....ale jo, vy jste ti borci, ti objektivni borci, ze jo?

Mam toho uz plny zuby!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:)..ty mas dost..
Reagovat
J.M.
Stručně a výstižně.

Jinak naprostý souhlas s Oskarem, až na to, že jeho přílišnou trpělivost a laskavost si druhá strana nezaslouží. Pokud mě něco takové debaty za mnoho let naučily, pak to, že s agresivním blbcem se shnilým charakterem je dobré se moc nevybavovat. A když už, tak nepředpokládat dobrou vůli donekonečna, když je po mnoha měsících či letech jasno jak to je.
Reagovat
slacker
Me prijdou ujety oba, Tommr i Quesh, Quesh vice. Siju do obou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, chybně jsem umístil reakci na tvůj příspěvek nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ještě něco, já queshe žít nechávám, ale když nesouhlasím s jeho názory, napíšu mu to. Konkrétně jemu, nepíšu to jinému diskutujícímu. Ovšem tobě takové nesouhlasné názory připadají jako něco nepřiměřeného a vyzývala jsi mě několikrát k tomu, abych queshe chápal, protože je zoufalý.

A já se ptám, proč bych měl brát ohledy na jeho zoufalost? Bere snad on někdy ohledy na jiné tenistky krom Petry? Je k nim někdy shovívavý, přející? Já nic takového nečtu. Každý ujede, to je jas, ale když u někoho nevidím pochopení pro druhé, těžko k němu budu shovívavý.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem tobe osobne nic takoveho nepsala!!!!! do dneska jsem te tu poradne ani nevimala....

Ja se nemuzu zastat kamarada a ty se tu zastavas tommra, opet dvoji metr.
Ale lepsi by bylo, kdyby ses mezi me a tommra nemichal.
Reagovat
smazaný uživatel
Draku.:D))))
Reagovat
gigin
ještě ty mne ser :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Měla by snad být Genie strašně překvapená že je ve finále Wimbledonu po letošních 2 GS semifinále?.. nevím..
Reagovat
gigin
přepískl jsem to. Kitty a queshovi se moc omlouvám. Budiž, jste pro mne neoblíbení diskutéři, ale toto jsem přepískl. Ještě jednou - hluboká omluva. Možná ji nepřijmete, ale (jak říká Fandina) s tím už nic nenadělám.
Jinak k Bušičce. Ať je jaká je. Otázka taky samozřejmě je, jak dbá na rady okolí a tak. Hodně hráčů a hráček má kolem sebe rádce, co mají plkat, jak vystupovat a tak. Mi se její postoj líbí, nakonec je v jejich letech ve finále Wimblu, tak co.
Reagovat
VlS
Takhle se mi líbíš chlape :-D
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Michaelus
jj mě se její postoj líbí i nelíbí...
Je mi sympatické, že je takhle sebevědomá a jde si za svým, to mám opravdu rád.
Na druhou stranu mi připadá že trochu respektu a pokory (viz.fed) by neuškodilo,,ale to je názor čistě můj, každý to vidí jinak.
Reagovat
gigin
Nezapadá do stereotypu, něčím upoutala.. to byl účel, který se do puntíku naplnil... Já ji osobně neznám, nevím co je hra a co ne...
Reagovat
smazaný uživatel
omluva se prijima ;) ale nejakou dobu mi trvalo, nez mi doslo, ze jsi asi opily, ale tady proste nekdy clovek nevi, jestli ten dotycny je v normalnim nebo pozmenenem stavu, takze v pohode ;)
Reagovat
gigin
Jo byl jsem fiklý. Ale to by tak nevadilo, byl jsem nas*aný. A bohužel mi démon alkohol podpořil tuto náladu a neměl jsem lepší nápad, než si to vybít tady. Fakt sorry...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, v poradku, omluva se prijima a jak uz jsem to psala kisovi, je chlapacky se omluvit ;) fakt sympaticky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Srabe
Reagovat
PetaM
Ty jsi tu nový?
Reagovat
gigin
Srbsko v srdci je Dominik, nebo teda Roger_Federer.
Reagovat
PetaM
Aha, tak díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
naopak je to hrdinsky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co mě se týče, omluva přijata. Jsme jenom lidi, stane se. Jenom až budeš příště zase pít, tak si pro jistotu odpoj internet. ;-)
Reagovat
gigin
Jo no :)) a díky!
Reagovat
smazaný uživatel
Neurazil jsi jenom je.... Urazil jsi celý TP. Holt jsi chtěl dělat Gulbise, ale moc se ti to nepovedlo. Omluvu dlužíš všem, jinak zůstaneš jen tím sprosťákem, co se neumí chovat.
Reagovat
VlS
už dost snad. Si posypal hlavu popelem, tak nechtějte, aby se přibil na kříž a probodl si játra kopím. To by byl další svatej a já se teda ke svatýmu Giginovi modlit nechcu :-D.
Reagovat
gigin
Speciálně se omlouvám panu George-Renelovi. Pardon. Na nic jsem si nehrál. Nemám to zapotřebí. A když už teda mám rozepsanou glosku, tak se omlouvám VŠEM, kterých se dotklo. Ano jsem přízemní sprosťák, beru to.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys me nabonzoval jo..Ste se vcera museli z rodem_laverem pekne zmrtvit.., podle tvojeho vystupu.
Reagovat
gigin
Roda jsem neviděl, ani nepamatuju. A že si srbská hercna tu ví každej :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
dadaft
:-)))
Reagovat
VlS
Koukám ses včera utrh z řeťazu, co? No slivovica dává křídla, to je jas :- D.
Fakt je, že my z e středoevropský kotliny holt nejsme na hypertrofovaný sebevědomí moc zvědaví a sedávej panenko v koutě, budeš li hodná, najdou tě je nám obecně sympatičtější. Jsi světlou výjimkou a velkohubí Ernestek a Genie se ti právě proto líbí. Kvůli tomu na nás snad nemusíš vytahovat až tak neurvalej slovník.
Ba druhou stranu, asi jí do toho sebevědomí trenér tlačil a bůhví, jestli by byla tak dobrá jak je, kdyby to nedělal. Třeba bude brzo jednička s miliony fandů, otázka je, jestli ji někdo bude mít doopravdy rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Se neni cemu divit, ze v nekom bouchli saze..Nekteri fanatici si zde otiraji usta o mladou uspesnou holku kvuli jejimu sebevedomi ( stejne z casti hranemu), jen proto ze bude hrat z PK.
Navic mam trosku dojem z nekterych, ze snad maji i pocit vlastniho uspechu a zadostiucineni, ze Petra postoupila znovu do finale..jako by na tom meli podil-cisty fanatismus.
Ne vazeni Kvitova pouze konecne naplnuje co se od ni ceka a na co ma..
Reagovat
petrulinka
Tak, a to je přesně ono. Ty a tobě podobní něco od Petry očekáváte a chcete, aby to naplňovala. A to je právě rozdíl mezi tebou, tobě podobným a námi fanoušky Petry. My totiž od Petry nic neočekáváme, nikam ji netlačíme a jsme rádi za to, jaká Petra je, a jak hraje. Nemáme růžové brýle, nikam ji netlačíme a jsme rádi za každou výhru. A jen proto, že ji pokaždé nekritizujeme, tak jsme fanatici. Já bych řekla, že spíše jsou tady fanatici ti, kteří ji chtějí mít někde, kde ona třeba nikdy nebude, ale oni ji tam fanaticky tlačí. A když se nedaří, tak tady na ni plivou. Ale takto se fanoušek prostě nechová. Když mám nějakého oblíbeného hráče, ať už v tenise nebo v jakémkoliv sportu, tak mu fandím kdykoliv a za jakýchkoliv okolností a mám radost z každého úspěchu a samozřejmě jsem smutná z neúspěchu. Ale nikam toho dotyčného netlačím a nemaluju si vzdušné zámky. Stejně to je jen a jen na tom sportovci, kam se posune a čeho dosáhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, jsou zde jedinci, kteri klidne reknou ze zapas ji prohrali rozhidci..co natom chces obhajit?
Jen rikam ze zdrave sebevedomi Buchard je v poradku a lepsi nez predem odevzdane keci.
Reagovat
smazaný uživatel
proboha nepouzivejte toho queshe pokazdy, kdyz se potrebujete obhajit, quesh je jen jeden clovek, ne cela banda fanousku
Reagovat
VlS
Mě ten příspěvek, kterej kritizuješ připadá docela normální a nevidím v něm žádnej fanatismus.
To, že tenisovej fanda ( fanoušek tenisu jako sportu obecně a pak až v jeho rámci nějakejch konkrétních hráčů) komentuje hru a tedy i negativa, mi připadá normální. Mezi pojmy fanoušek tenisu a fanoušek ( hater) Petry ( Marie, Rafaela, Rogera ....) není rovnítko je spíš smutná realita. Fanoušci tenisu jistě mají sve preference, ale nejsou to fanatici, fanatici jsou fans jedinců a těm je tenis šumák.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, rozlisuj trochu vic. To ze fandim Petre prece neznamena, ze nerozumim tenisu a je mi sumak!!??!?
Reagovat
VlS
A kde vidíš svoje jméno? Píšu o NĚKOLIKA málo jednotlivcích, kteří se tenisem nezabývají, ani nezabývali a tady prudí, komu kdo smí, nebo nesmí fandit a jak. Hrubosti, sprosťárny, pohrdání hráči jsou vesměs z jejich klávesnice, kdo někdy byť jen rekreačně tenis hrál ví, jak jednoduše dá DF nebo netrefí kurt a jak to ovliňuje tisíc věcí, který se nedají natrénovat. Na druhou stranu psát o ton, že v konkrétním zápasu někdo dělal takový a takový chyby, že nepodal očekávanej výkon a podobně, to do diskuse o tenisu patří. Nezaměňujme tenisportál s fanklubem.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim, ale asi nezabranis tomu, aby sem chodili jen odbornici, je prirozene mit svy favority a fandit ;). Jde oboji zaraz a to jak to dany clovek pojima uz jen jen o jeho inteligenci ;).

A tak teda zkus priste jmenovat, aby bylo vic jasno :). Treba takovy tommr vzivote tenis nehral, tak podle me nema moc pravo tady bezhlave kritizovat a vytahovat si argumenty, ktere se mu zrovna hodi nebo je dokonce prekrucova. Ten je programove negativni a nikdy mu neni nic dostatecne dobry a me to proste vadi ;). Je jedinej, kdo mi tu vyslovene vadi ;).
Reagovat
VlS
No na tommrově seznamu neoblíbenejch diskutérů jsem hodně vysoko, jenže ty a Quesh nechápete, že on by za Petru i dejchal, kdyby to šlo a jsou to spíš projevy až přehnaný lásky. On ji nekritizuje, protože ji nemá rád. On by ji chtěl vidět na trůnu a nenávidí všechno, co tomu v jeho očích stojí v cestě a nesmlouvavě tomu vyhlašuje válku. Quesh taky nikdy nehrál tenis a vymezuje se vůči tommrovi, ale v principu se jejich přístup liší v tom, že tommr opravdu dobře rozumí rankingu a není línej se naučit pravidla, ke svejm argumentům používá fakta a statistiky, i když je na můj vkus interpretuje moc mechanicky. Quesh má jen víru ve Svatou Petru, realita ho nezajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
1. neznas queshe, ja ano

2. neznam osobne tommra, ale takhle si lasku k nekomu nepredstavuju, kritizovat uplne vsechno neni zadny reseni, jen siri negativni energii a podrazi ji za kazdy situace, nikdy nepochvali, kdyz je evidentne objektivni duvod ji chvalit, nic mu neni dobry

3. quesh ma Petru rad a to tak ze moc a to, ze napise, ze za neco muzou rozhodci, je bohuzel jeho projev zoufalstvi a i kdyz pise jinak docela rozumne, tak to nej vsichni furt sijete, objektivita veskera zadna

4. tommr nema zadnou empatii, mechanicky dopredu vsechno zatracuje a vyvozuje scestny zavery, nevyciti z Petry vubec nic, nepozna, ze se zrovna zacina darit, ze hodne veci je s ni lepsi. NE, pro nej je furt vsechno spatne. Proste tyhle lidi jsou jak rakovina. Fanaticky na me pusobi spis on. Petra je ve finale, ale porad je to malo :( On chce, aby vsechno vyhravala zlatyma setama, ale to proste takhle nefunguje. vzdycky udela nejakou chybu, nebo nevyhraje kazdy turnaj. Pocitani bodu je sice krasna vec, ale to je dobre tak do ucetnictvi, Petra neni stroj, ale clovek a je potreba se na to divat z vice uhlu ;).

5. chce to trochu vzajemnyho pochopeni
Reagovat
smazaný uživatel
6. nedavejte nas do jedny hromady s queshem prosim a vnimejte, co tu piseme...quesh ma jinak dobry nazory, jen nesmi byt zoufali po prohranym zapase, to pak sem napise obcas nejakou hovadinu.... Ja jsem schopna tu vynadat giginovi za sprostarny, ale v dalsim vlakenm s nim klidne souhlasim, pokud pise rozumne ;). Tak to prosi tak delejte i u queshe ;). dik.
Reagovat
VlS
Ale já nedávám nikoho do žádnýho pytle. Osobně neznám z TP nikoho a ani nemám touhu se nějak blíž seznamovat, rád si prostě pokecám o tenisu, kterej mě baví, ale nejsem na něm nijak jó závislej, mám i svůj život, i jinou zábavu. Já tommra nehájím, mě ten negativismus taky štve, ale nepředěláme ho. Neřekl bych, že v průběhu Wimbledonu by tady nějak řádil a šířil negativní energie, dokonce i holky chválil a to není jen tak. Na druhou stranu nevím, že by tady od queshe bylo něco normálního. Shazování a podceňování konkurentek je přesně to, co jejich fandy vyprovokuje k negativní reakci. Quesh dělá Petře medvědí službu, provokuje lidi, aby se vůči němu vymezili a bohužel se to přenese na Petru, která je v tom nevinně.
Držme si přiměřenej respekt ke všem hráčkám, i ta nejhorší z nich toho umí tenisově daleko víc, než kdokoliv z nás, komentujme střízlivě realitu a bude klid.
Nevím, že bych tady kdy viděl néjakej opravdu kontroverzní příspěvek nebo odsudek od Dadafta, Janekdy, Oskara, Tita, Spaniela a dálších, kteří se evidentně tenisu věnují.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, v pohode.
Kazdopadne quesh ma asi potrebu to tak nejak vracet, protoze to co dela tommr je opravdu za hranici normy normalniho cloveka.
A pokud teda quesh spini jine tenistky (nevsimla jsem si toho!!!), tak co dela tommr s Petrou? Je to naprosto to same, jen vam proste vic vadi quesh, ale tommr je jeste horsi.
Hlavne nereagujte na queshe jako na cervenej hadr, nebo se toho dohadovani nezbavime nikdy :(. Ja mam podobny problem s tommrem, ale fakt se snazim ;).

tesim se na zitra!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pletes si pojem spini s pojmem kritizuje. V tom je velky rozdil. Kdyz Petra prohraje tak se castokrat z queshe stava hater oponentky a jinych tenistek. Zazili jsme tech vystupu uz mnoho. Posledni dobou se ale trosku aspon kroti a kdyz zase rekne nejakou volovinu, tak je to aspon vuci carovym rozhodcim a nespini uz tenistky... a tommrova kritika Petry je castokrat i opravnena ale to castokrate ani nevidite, kazdopadne chapu ze to casto i prehani. To ale ze nejste schopny se prenest prez to co napsal, uz neni jeho vina.
Reagovat
smazaný uživatel
Netahej sem prosim te queshe, uz jsem na to alergicka!!! neumis obhajit tommra aniz bys u toho pomlouval queshe??

Myslela jsem si, ze moje alergie na tommra je velka, ale ta vase na queshe je jeste horsi. Verim tomu, ze kdyby tommr nekritizoval naprosto bezhlave Petru pokazde, tak by tu byl klid. Jsem zvedava, jestli bude mit radost aspon kdyz vyhraje ten talir.
Reagovat
smazaný uživatel
Prenahi to dost casto!! a to mi vadi, dela to naproto prvoplanovite a kdyz je vsechno dobry, tak si stejne neco najde!!! Tyhle lidi nesnasim proste.
Pokud napise neco prece jen rozumnejsiho, nereaguju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tedkon jste se abvili jak o queshovi, tak o tommrovi, takze si laskave precti tu vasi diskusi jeste jednou a zkus trosku zapremyslet proc jsem zminil i queshe. To s tim cervenym hadrem se ti povedlo, protoze tak presne ty reagujes na tommra, jen si to neuvedomujes, spise nechces uvedomit (a ten tvuj prispevek, ze jsi na nej alergicka, to jen potvrzuje).
Reagovat
smazaný uživatel
ja proste nechapu, proc mi tu pisete slohy, chcete za kazdou cenu mit pravdu, chcete me urazet, nebo proc? tommr moc dobre vi, proc ho nemam rada, tak se do toho nemotejte, mate svych starosti malo?
Reagovat
smazaný uživatel
a jinak s queshe uz jsem si taky kolikrat tady v klidu podiskutoval, takze osobne proti nemu ani jeho nazorum v rozumne diskusi nemam. Ale v minulosti uz jsme snim zazili spoustu veci, ze kterych jsem si na nej udelal svuj obrazek (a spostu jinych nicku zde na foru taky). Kdyz nekdo (a je mi jedno jestli to je z frustrace nebo je obycejny troll) pomlouva styly, hry tenistek a snizuje ohromnym stylem jejich vykony, tak se mi to samozrejme nelibi (viz. Oskar nahore to presne vystihl, vice k tomu nemam co dodat)...
Reagovat
smazaný uživatel
a jinak s queshem uz jsem si taky kolikrat tady v klidu podiskutoval, takze osobne proti nemu ani jeho nazorum v rozumne diskusi nic nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosty souhlas s petrulinkou ;)
Reagovat
tito
No takových sebevědomých, namyšlených či neurvalých frocků jsme již v tenise viděli..... Většina se s věkem zkultivovala a dnes si na jejich začátky vzpomeneme spíše s úsměvem. Já bych nebyl tak přísný, obdobný vývoj bezesporu čeká i Genie. Ale za sebe můžu tvrdit, že mi to sebevědomí spíše imponuje, jen potřebuje trochu obrousit. Tím pochopitelně reaguji na celou diskusi, nejen na Vlsův příspěvek.
Reagovat
VlS
Tito, já si taky myslím, že za 5 let se bude chovat uplně jinak a za ty kousky, co teď předvádi ( nepodání ruky při losování FC a tak) se bude stydět, taky jí nijak nekamenuju, ale Gigin to se slovníkem vzal trochu moc po chacharsku.
Reagovat
tito
Jojo, je to divočák, ale vidím, že už si sype nahoře popel na hlavu.
Ale je fakt, že připlést se mezi Kvitovce je tak trochu čardáš v minovém poli :-)
Reagovat
VlS
No původně to byli jen Rafa fans vůči Rafa haters a považoval jsem to za trochu specifickej fenomén. V životě mě nenapadlo, že pár lidí dokáže vyvolat dojem SKUPINY kvitovců až za hrob. Ve skutečnosti jsou tak 3, 4. Většina lidí zde asi Petře fandí ( taky ji fandím), ale ne s klapkama na očích. Když hraje blbě, tak napíšu, že hrála blbě. To samý platí pro mou jedničku Lucku. Genie jsem fandil taky, to její chování mě trochu tlačí do neutrálu. Je to moc. hezká holka, hraje výborně a asi by potřebovala trochu nakopat zadek.
Reagovat
smazaný uživatel
Místo toho aby ste se radovali že je Petra zase ve finále tak někteří ji tu kritizují že neporazila žádnou hráčku TOP 10 a že měla lehký los no a co na to se historie neptá minulý rok když vyhrála Bartoliová tak měla ještě lehčí los než Petra protože úvodní 4 kola nenarazila na nasazenou hráčku a nikdo necek že měla lehký los. Ted když je ve finále Petra tak pořád říkáte že to je náhoda že potom to bude zase kazící Petra že ve finále nemá šanci. Že po Wimbledonu už nic nevyhraje že tento rok neporazila hráčku TOP 10 takovou kritiku si snad Petra nezaslouží měli by ste radši Petře vítěztví přát a fandit než jí pořád kritizovat i kdyby byla Petra druhá na světě tak by ji lidé kritizovali že není světová jednička a že na to nemá opravdu dokud Petra nevyhraje všechny 4 GS 2x a nebude Světová jednička a mít náskok na 2.hráčku světa 9000 bodů tak ji budete pořád kiritizovat a to nemyslím jenom Petru ale spoustu českých sportovců kteří denně dřou aby naší malinkou zemi zviditelnili ale vám je to pořád málo demence některých českých fanoušků nezná meze
Reagovat
Michaelus
Svatá pravda, vystihnuto pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosty souhlas!!
Reagovat
VlS
Za to poděkuj Queshovi a několika málo dalším fanatikům, kteří svými výroky takové diskuse provokují. Zaslepená apologeze má prostě následky.
Reagovat
smazaný uživatel
coze???
to ze nekdo nekomu fandi provokuje to, ze zbytek ji bude za kazdou cenu kritizovat??? Chapu to dobre??
A co to je ten quesh, ze za vsechno zly, co se tady deje, muze on?
boze...
Reagovat
smazaný uživatel
hodne primitivni konstrukce, sorry
Reagovat
VlS
Nejde o to, jestli někdo někomu fandí, ale jak to dělá. S výjimkou snad 2 holek, který Petru bůhví proč nesnáší jí většina lidí fandí, nebo ji aspoň nehejtuje. To fanatikům ( počítám tě mezi ně ) nestačí, kdo Petru nezbožňuje dostatečně je nepřítel. Monty proti ní v životě nenapsal křivý slovo, ale je nepřítel, protože fandí někomu jinýmu. Takový reakce vyvolávají protitlaky. Možná je to primitivní konstrukce pro tvé myšlení rozkrokem, jak jsi ho zde inzerovala Kačenko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty reakce nás fanatiků jsou vyvolávány často až nesmyslnou kritikou. Takže i když máš pravdu v tom, že každá akce vyvolává patřičnou reakci, pleteš se v tom, kdo stojí za prvotní akcí.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem nepsala, ze fandim rozkrokem, kde jsem o napsla prosim te?
ja prave fandim srdcem, vis?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to nějaký domotaný, chlape, nesmyslná kritika naopak provokuje nás fanatiky.
Reagovat
petrulinka
Napsáno pěkně, jen já bych ty dementy vůbec nenazývala fanoušky :-)A umíš si představit, jak by to tady vypadalo, kdyby Petra s Luckou prohrála? Na to raději ani nemyslet
Reagovat
smazaný uživatel
uplne normalne bych rekla ;)
Reagovat
VlS
aniž bych z toho chtěl dělat nějaké závěry
Lucka do USO obhajuje 0 bodů, holky před ní jsou na tom takto:
Vika má náskok 1 137 bodů, obhajuje 1220 bodů ( z toho 900 v Cinci)
Ana má náskok 985, obhajuje 325
Dominika má náskok 961 a obhajuje 695
Flavia má náskok 493, obhajuje 208
Sára náskok 450, obhajuje 550
Caro náskok 150, obhajuje 425
Carla náskok 20, obhajuje. 0
Reagovat
VlS
Nezkoumal jsem sedmnácté zápasy a po odečtení některejch bodů mohou naskočit nějaké z teď nezapočítávaných, takže je to jen informativní a nedělejme z toho propočty, kdy bude Lucy v top ten.
Reagovat
VlS
Za Luckou:
sam ztráci 260, obhajoba 720
Ekaterina -295; 380
Andrea -440;300
Alizé -600;325
Sloane -625;370
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jeden zapas jsem bohuzel nemohl videt ale finale si rozhodne ujit nenecham. Nevadi Luccy, i tak semifinale je moc dobry vysledek a Petra rozhodne si zaslouzi byt ve finale za to jak tu hraje. Snad letosni trava take Petru probudi do zbytku sezony... Gratulace holky a ve finale samozrejme tlacim Petru...
Reagovat
Frick
Lucka v 1. setu vyhrála v 11 gemech první fiftýn. Nicméně je fakt, že hned ve 3 gemech při Petřinym podání to byl fiftýn i poslední.

Samozřejmě, dá se tu spekulovat o spoustě věcech - neprohrát si Lucka podání v 1. gemu zápasu ze stavu 30:0, tak by dost možná tu sadu o ten jeden brejk (co pak získala) vyhrála, ale to jsou a) kdyby, b) asi by Petra v krajnim případě vyhrála ve třech setech...
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno se o tom zase hovořilo v souvislosti s Nadalem i když není jediný kdo to protahuje.Limit na grandslamech je 20 vteřin jestli se nepletu,ale zajímalo by mě odkdy se to počítá,od ukončení výměny nebo od zahlášení stavu rozhodčím?Dík předem za odpovědi!
Reagovat
taffer
Od ukončení výměny.
Reagovat
Frick
http://www.brdbucharestopen.ro/en/players#sr=csecvdibsftupqfo.sp&m=r&ct=/fo/-tmc&rf=886781852.1402858175

Simona bude muset rychle zpátky na antuku, z toho se asi omlouvat nebude moci. No, Novotná to před 16 lety zvládla a jako čerstvá wimbledonská šampionka potěšila domácí diváky...
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným semifinále ve Wimbledonu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila do finále:

1. Williams, S. 9510 (+4140)
2. Li 6960 (+1590)
3. Halep 6785 (+1415)
---------------------------------------
4. Kvitová 5370 *
---------------------------------------
5. Radwanska, A. 5330 (-40)
6. Sharapova 4881 (-489)
7. Bouchard 4460 (-910) *
8. Kerber 4365 (-1005)
9. Jankovic 3900 (-1470)
10. Azarenka 3812 (-1558)
11. Ivanovic 3660 (-1710)
12. Cibulkova 3636 (-1734)
13. Pennetta 3168 (-2002)
14. Errani 3125 (-2245)
15. Wozniacki 2825 (-2545)
16. Suarez Navarro 2695 (-2675)
17. Šafářová 2675 (-2695)
18. Makarova 2435 (-2935)
19. Stosur 2415 (-2955)
20. Petkovic 2235 (-3135)
...

Petra Kvitová konečně zabrala na nějakým GS a na žebříčku je to hned znát.
Postupem do finále se posunula před Sharapovou a Agu Radwanskou na čtvrtý místo.
Výhra ve finále už jí sice výš neposune, ale ziskem dalších 700 bodů by si výrazně upevnila svojí pozici ...

Do první dvacítky se konečně probojovala i naše druhá nejlepší hráčka Lucka Šafářová. Lucka se posunula na 17.místo čímž vyrovnala svoje dosavadní maximum. Pokud si udrží svojí výkonnost může se ve zbytku sezóny posunout ještě výš ...

Bouchardová už postoupila do první desítky na sedmý místo a pokud by získala titul tak se posune ještě o jedno místo výš a předstihne i Sharapovovou ...
Reagovat
Frick
No uvidíme s tou Luckou. Nicméně optimistické se tváří skutečně to léto, podzim už pak tolik ne. Tam to bude řádně ostrý. :-( Jen ten nepovedenej Luxemburg, ale to je skutečně sezónovej epilog...
Reagovat
Frick
No ale koukám, že do TOP 10 je to 1 173 bodů, to třeba loni v lednu, kdy byla taky 17., ztrácela bodů 1700...
Reagovat
VlS
Lucka, pokud se jí bude dařit, má poměrně velmi dobrou šanci jít teď jestě poměrně svižně nahoru. Do USO neobhajuje nic. Holky před ní obhajují řádově stovky bodů. Jen by to chtělo na betonech nepovypadávat v prvních kolech a pokud možno poskočit ještě na tu 16. před uzávěrkou rankingu na nasazování v USO, protože je rozdíl být nasazená v šestnástce a ve dvaatřicítce.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz se podivas na zenskou tak ty poznas jakou ma povahu od prvniho pohledu, nebo te spis napadne jestli je sexi?
Reagovat
PetaM
To je zase argument jako prase :D Jasně, že člověk z prvního pohledu nepozná, jakou má holka povahu. Ale leckdy stačí jedno slovo a je jasně vidět, zda je ta holka pizda, nebo to má srovnané v hlavě ...
Reagovat
slacker
Myslel jsme ze pizda se pozna od pohledu. Pizdu mam spojenou se vzhledem
Reagovat
smazaný uživatel
Buchard je proboha 19 let je mlada, hezka a to ze ma sebedomi je k jejimu dobru.
Reagovat
PetaM
Nemluvil jsem o Bouchard, mluvil jsou o holkách, všeobecně.
Reagovat
slacker
V pozvance na finale pisou ze ji je 20.
Reagovat
slacker
Co rozhodci? dneska nikoho nezarizli?
Reagovat
a.magerova
No já první set neviděla, ale komentátor v ke konci druhého setu řekl, že Lucka si měla v TB za stavu 6:6 vzít oko, že ta chyba ji stála hodně, tak třeba nám to tady někdo osvětlí, co se stalo.
Reagovat
spaniel
Je to jasne, Lucka by vyhrála, kdyby ji sprostě nezarizli.
Reagovat
blixa
Bože coby, těsný míček, posouzeno tak na 90% správně, oko by nejspíš vůbec nic nezměnilo.
Reagovat
BooOoo
Petra - vítězství
Genie - do postele
.. ideální kombinace
Reagovat
smazaný uživatel
tak tu bouchard necham na tobe, ja zensky nerada, ale s Petrou souhlas ;)
Reagovat
slacker
Proc nemas rada zensky?
Reagovat
smazaný uživatel
v posteli je nerada :P
Reagovat
lars
A na taliri ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
s talirem ;) a to jen nektere vybrane jedinky (zensky tvar slova jedinec) :)
Reagovat
gigin
Kveš je piča, to ví každej a ti noví šulíni to je celá banda buzera tů.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ty si asi nejaky mistni drsnak co?:)
Reagovat
Cico93
ja ťa uznavam! fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
no ty mas teda charakter, to by jeden zvracel!! Kdyz jsi takovej drsnak, tak priste si aspon rekni gulbovi o fotku, ty hrdino, tady se ti to urazi co?
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak se cítíš zdráv?
Reagovat
misa
Gulbis vypadl v 1. kole, tak zalez.
Reagovat
smazaný uživatel
A co stim ma Gulbis?
Reagovat
slacker
Je to Giginuv bratr
Reagovat
smazaný uživatel
gigin je Gulbisuv bratr jo?
Reagovat
slacker
To zrovna ne, ale rikam ze Gulbis je giginuv bratr :-) neni to opetovane
Reagovat
a.magerova
srbsko_v_srdci: v případném finále Roger vs Nole, komu budeš fandit? :-P
Reagovat
a.magerova
Jj takové jednostranné bratrství je velmi ošemetná záležitost :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Mam zcela, zcela jasno, mysli ze neni pochyb komu budu fandit v pripadnem finale Srb-Svycar..!
Reagovat
Fandina
mám obrovskou radost, že je Petra ve finále. A že Lucka byly v semi a že Bára v osmi a že Terka v šestnácti a je to supeeeeeeeeeeer a doufám, že Petra Eugenii porazí a mooooooooooooooooooooc držím palce. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
Jan
Jooooooooooooooooooooooo :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, to jsou diletanti. :D Článek o Genie a na titulní fotku dají Angie Kerber... No jo, hlavně že to má blonďatý cop. :D
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208612/mlada-a-pohledna-souperce-kvitove-tleskal-i-popularni-sheldon.html

Jako by nestačilo, že v on-line přenosu při zápase Lucka - Káťa napsali "Šafářová - Makarenková". To mě taky odrovnalo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už titulní fotku opravili, ale ve fotogalerii zůstala Angie pořád... :D
http://isport.blesk.cz/galerie/tenis-wimbledon/202504/?foto=1
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem to viděl!! :D
Reagovat
a.magerova
No a je to tady.
Můžou za to ta paka, co tak nesmyslně lpí na přehnaně bílé tradici, pak si to kdekdo plete, kdyby holky měly různé barvy podprsenek, tak by k tomuto omylu určitě nedošlo ;-)
Reagovat
majkl005
Jediné co může kazit radost z případného Petřiného postupu do finále je, že v letošním roce neporazila cestou do finále ani zdaleka tak dobré hráčky jak v roce 2011.
Letos z těch lepších pouze Venuši a Lucku, potažmo ještě Peng, která taky není marná tak, jak by se podle žebříčku mohlo zdát.
Avšak v roce 2011 zřídila Péťa dost slušně v té době dobře hrající Wickmayer, Vinci, na trávě úspěšnou Pironkovou a především Azarenku, která v té době se taky, stejně jako Péťa dostávala slušně navrchol.
Vím, asi se v tom moc pytvám, ale je to jen takový postřeh no...
Reagovat
majkl005
oprava: ...z případného vítězství ve finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Historie se neptá jak, ale jestli. ;-)
Reagovat
majkl005
však jasný, říkám, je to jen takový postřeh....furt je na tom, co se týče soupeřek, Péťa líp, než vloni Marion :D
Reagovat
rib
no, ono stejně vždycky jde o momentální výkon každé hráčky. A to v ženském tenisu může být opravdu pokaždé překvapení, bez ohledu na postavení v žebříčku... Tedy Petra měla soupeřky, které ty špičkové hráčky porazily nebo porazily některou, která předtím porazila špičkovou hráčku :-)))))) Prostě krása a vrtkavost tenisu v plné parádě na parádním tradičním turnaji...
Reagovat
PetaM
Petra nemůže za to, koho potkala :D Neměly bejt lemry a dostat se do SF případně do F :D :D :D :D
Reagovat
misa
Od té doby, co WTA zrušila bonusové body za postavení poražené hráčky v žebříčku, je už jedno, jakou cestou se tam někdo dostane.
Reagovat
majkl005
asi tak...
Reagovat
LukasH
S těma hráčkama je to diskutabilní. Obecně se mluví o tom, že Petra letos neporazila hráčku první desítky (nebo jo?). Jenže ona na ně jednak nenarazila, narazila třeba na někoho, kdo jí je už porazil a pak spoustu těch hráček v desítce hraje mnohdy (a obzvlášť poslední dobou) hůř než ty níž postavený hráčky. Venus je sice nevím kolikátá, ale ve všech těch zápasech s Petrou hráčku první desítky úspěšně suplovala. Navíc Petra nenarazila letos na hráčky, který na ní vůbec neumí - Aga, Sara, Kerber (nad ní má Petra poslední dobou taky navrch). Linu by s její formou teď dala v pohodě a Serenu možná taky. Takže se to prostě takhle brát nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
sledoval jsem obě semíčka, rozhodně si nemyslím, že to první bylo kvalitativně horší. Jenom se tam tolik nepinkalo a neběhalo :-) Slušný první set s obou stran, pak Lucka polevila a Petra už to tam mohla v klidu sázet.
No semifinále Bouchard / Simona na mě působilo dost rozpačitým dojmem. Upřímě mě vůbec nebavilo. Ani jedna hráčka nehrála nic extra, spousta chyb a failů. Je jasný, že obě umí hrát lepší tenis.. ve finále neočekávám strhující bitvu. Spíš se řadím ke dvou variantám. 1) Petra bude hrát soustředěně, jako téměř v celém turnaji a vyhraje ve dvou nebo 2) to bude tříseťák plný chyb.
Viděl sem všechny zápasy Petry na turnaji a jediný horší moment byl druhý set s Bárou, tam byla chvilkama mimo..
Pokud se nemýlím, Petra ještě nikdy neprohrála velké finále, tím myslím kategorii Premier 5 a víc.. pro mě je favoritkou. Jestli prohraje, bude to velké zklamání.

Ale ona neprohraje :-) Těším se na sobotu.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim ;)
Reagovat
dadaft
myslím, že je čas vzít nohy na ramena...
Reagovat
gigin
https://www.youtube.com/watch?v=PLGke523jgA

kecá podobně jak Gulbis..... love it!
Reagovat
gigin
Jsi hezká, hraješ super, na místní čuřáčky se vyser. COME ON!!
Reagovat
Cico93
nieje nič krajšie jak sebavedomá a krásna ženska:)
Reagovat
gigin
Je. A to nejsem přihřátý. Doufám teda...

https://www.youtube.com/watch?v=9IxWc8MYKug

Co jako. Prostě su lepší a nazdar!!
Reagovat
Cico93
Jeeeežiši:)
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi ten nejvetsi z nich :P
Reagovat
gigin
Ty mi vlez na hrb pizdo.
Reagovat
smazaný uživatel
cim jsem si zaslouzila tohle osloveni? :)

ty mas koukam sebevedomi gulby a busicky v jednom, ze urazis lidi?
Reagovat
smazaný uživatel
nejdriv to o pindikach a pak pizda....hmmm, pan je nezny gentleman :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pán je asi velkej drsňák, co? :-p
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
bez si lehnout a vrat se aaz vystrizlivis :P
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi dneska zase chlastal, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ať je Genie jakákoliv, tak v každém případě je sexy a to nás muže zajímá (teda ne všechny, ale snad většinu). :) Jenom si nemůžu pomoct: Ten její hlas mi k jejímu vzhledu pořád nesedí. Čekal bych nějaký víc holčičí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi teda nejsem muž, ale mě na ženských zajímají i (a hlavně) jiné věci, než jestli jsou sexy.
Reagovat
slacker
Tim bych se moc nevytahoval :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A ktere,muzu li se optat?
Reagovat
smazaný uživatel
Třebas, já nevím, povaha..
Reagovat
PetaM
To, že je sexy ještě neznamená, že kvůli tomu přijdu o rozum (jako 99 % slintajících chlapů).
Reagovat
PetaM
Jo a taky jde o to, jestli v přítomnosti sexy ženy muž přemýšlí mozkem, nebo penisem. Což teda ... Spousta mužů umí přemýšlet jenom penisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já třeba Genie taky nefandím, ale kdo by se rád nepodíval na pěknou mladou sportovkyni? :) Proč hned mluvit o nějakém slintání nebo ztrátě rozumu? Je to prostě příjemné zpestření pro velkou část mužských diváků a nevidím důvod, proč se za něco takového stydět. :)

To mi připomíná, co jsem tady v dubnu napsal Lunej... :D
"Vždyť jsem jenom samec, co se rád dívá na pěkné samičky... To je přece přirozené u každého živočišného druhu. :D"
Reagovat
PetaM
Hele, ty si každý svůj koment někam ukládáš, nebo co? :D :D Ty tvoje citace mě dostávají :D A nejenom toho, když cituješ sám sebe, ale i třeba ostatní :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neukládám, ale mám dobrou paměť a pak stačí do googlu napsat jenom slovní spojení... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie má moc dlouhé nohy. To se mi nelíbí. To Ana, Aga, Alizé, Tsvetana jsou mnohem krásnější.
Ale taková Anastasia je pořádný kus baby.. A to v dobrém. Je moc hezká. Taková krásná je na okruhu jen jedna. Ta má všechny předpoklady, co má žena mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm..Genii by rad ojel kazdy a kdo rika ze ne je bud buzik, nebo impotent..tak si to tef preberte kdo co jste;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně vystiženo :)
Reagovat
VlS
99% chlapů neslintá, takže těchh 99% ze slintajících není zas tak moc
Reagovat
aligo
jo nad tím jsem se taky často zamýšlel :D :D Ale přece jenom... jo je sexy, ale nemám jí moc rád protože se mi její hraní nelíbí... ale jo, je SEXY :D
Reagovat
aligo
ale tan hlas bych taky typoval takovej víc ječící nebo pištící :D
Reagovat
smazaný uživatel
no mate to vy chlapi s WTA tezky no ;)
Reagovat
aligo
já ale tenistky soudím kvůli tomu jak hrajou a ne jak vypadají.... nemám rád Marii, Azarenku, Agu, Dominiku a ani Bouchardovou...
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja jako zenska to mam usnedneny, neresim, jak vypada, jestli je sexy nebo ne, ale jaka je lidsky mimo kurt a jak hraje na kurtu...nejlepe, kdyz to do sebe zapada ;)
Reagovat
aligo
Třeba mám rád Cetkovskou, působí mile, hraje hezky, má hezký slajzy :) a Záhlavovou strácovou :) má šikovnou ručku :)
Reagovat
Luky99
Souhlasím s tebou, taky mi k ní ten hlas moc nesedí. :-)
Reagovat
PetaM
No vidíte, to mě vůbec nenapadlo ...

AO: ve finále byla poprvé v životě Cibulková a prohrála ho.

FO: ve finále byla poprvé v životě Halep a prohrála ho.

Wimbledon: Ve finále je poprvé v životě Bouchard a ....

Doufám, že trend bude pokračovat :D :D
Reagovat
misa
Tradice se musí dodržovat, zejména v Anglii :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A to si vezmi, že Cibule i Simona měly zkušenosti alespoň z menších finále ;-)
Reagovat
PetaM
No, tak Simona rozhodně z těch větších finále.
Reagovat
smazaný uživatel
No a Bušička doteď hrála akorát dvěstěpadesátku v Německu.
Reagovat
lars
v roce 2011 byla Peta poprve ve finale a vyhrala
a sazkove kancelare favorizovaly Masenu. !!
Reagovat
PetaM
Tak Mášena za sebou měla ale mnohem větší úspěchy, než Petra ... :)
Reagovat
lars
Nepochopil jsem spravny vyznam
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že teda v prvním setu došlo na Vlkův proklamovaný tajbrejk a tam to bylo těsné o míček...., pak už se Lucka asi vezla....

No, nevadí, na konci ještě úplně nejsme, ale nakročeno je již velmi dobře - hardy to jistí.;-)
Gratulace Lucce za úžasný turnaj - to by na začátku čekal asi málokdo....

A samozřejmě gratulace Petře, a také Genie k jejímu prvnímu finále.:-)

Takže vlastně letos bude už potřetí na GS aktérka, která je ve finále vůbec poprvé.

Ovšem to, že Lucka prohrála i ve čtyřhře, je nepříjemné, přál bych jí, aby si spravila chuť alespoň v deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Finale od roku 2000 vcetne:

2000 USA Venus Williams USA Lindsay Davenport 6?3, 7?6(7?3)
2001 USA Venus Williams BEL Justine Henin 6?1, 3?6, 6?0
2002 USA Serena Williams USA Venus Williams 7?6(7?4), 6?3
2003 USA Serena Williams USA Venus Williams 4?6, 6?4, 6?2
2004 RUS Maria Sharapova USA Serena Williams 6?1, 6?4
2005 USA Venus Williams USA Lindsay Davenport 4?6, 7?6(7?4), 9?7
2006 FRA Amélie Mauresmo BEL Justine Henin 2?6, 6?3, 6?4
2007 USA Venus Williams FRA Marion Bartoli 6?4, 6?1
2008 USA Venus Williams USA Serena Williams 7?5, 6?4
2009 USA Serena Williams USA Venus Williams 7?6(7?3), 6?2
2010 USA Serena Williams RUS Vera Zvonareva 6?3, 6?2
2011 CZE Petra Kvitová RUS Maria Sharapova 6?3, 6?4
2012 USA Serena Williams POL Agnieszka Radwańska 6?1, 5?7, 6?2
2013 FRA Marion Bartoli GER Sabine Lisicki 6?1, 6?4

Rok 2013 byl opravdu zazracnym rokem nad Londynem;) Britove se podlouhych letech dockali britskeho viteze a zacli mit i radi skotskou vlajku a dudy...a ve WTA po dlouhych 13 letech nevyhrala servismanka...opravdu vyjimecny rok pro Wimbledon...

Trava je proste trava...asi ted uz nema cenu se dohadovat, kdo a co... Stats celkem hovori zajimave... Pokud se Evzenii podari vyhrat, to nebude jen velka udalost pro Kanadu, ale rekl bych udalost nevidana i tenisove, nebot by to znamenalo tzv. druhe prolomeni nadvlady Servismanek...a to hned za sebou...

A k tomu... minuly rok do finale ani servismanka nedosla Masa upadla, Serena padla, Kvitova mimo, Venus mimo...takze by to byla opravdu velka senzace...
....kdyby Kvitova nebyla ceska, celkem bych to Evzenii i pral...jedno jaka je...obecne...proste...nastesti Kvitova zase nasla aspon ten volej...tak snad to bude aspon hezke finale..

A ted uz vam dam vazne pokoj,,,a opravdu valim na ten detox...;)
Reagovat
blixa
No já nevím, ale Evženka nemá, k jak ty říkáš "servismankám", vůbec daleko ;-)
Reagovat
tommr
Bartoliová byla určitá anomálie, ale Bouchardová by do tý linie typickejch wimbledonskejch vítězek dokonale zapadla. To, že se jí říká "Bušička" má svý dobrý důvody ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší tenisovou zprávou dneška je pro mě vítězství Katky Siniakové proti Duque-Marino a postup do čtvrtfinále turnaje v Německu. :) Duque-Marino loni porazila Katku celkem jasně (6:3, 6:1) na turnaji v Osprey, takže jsem rád, že jí to Katka dneska vrátila...

Jinak ve čtvrtfinále má Katka podle všeho celkem hratelnou soupeřku - Nizozemku Richel Hogenkamp. Celkově ten pavouk nevypadá pro Katku vůbec špatně (první dvě nasazené jsou pryč)... :)
http://www.livesport.cz/pavouk/ITGvyDTO/63jusZIH/#draw
Reagovat
EllNino
super ! :D Katka se pomalu, ale jitě blíží k první stovce žebříčku, tak jen tak dál a za chvíli bychom mohli mít i 9! hráček v top 100 :D ...
Reagovat
slacker
A zase to ostentativni pohrdani vetsinou ceskych hracek a jejich uspechy od Montyho.
Reagovat
blixa
Říkám, to je fakt diagnóza :D Jako nic ve zlým ale je to magor :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oba zápasy byly dost podobné - rozhodl 1. set. Zároveň se musím přiznat, že oba zápasy se mi po tenisové stránce moc nelíbily. V zápase Petra - Lucka bylo až moc přehnaného rizika (což se ale dalo čekat) a v zápase Genie - Simona aspoň z mého pohledu hodně chyb z poměrně snadných pozic, což mě docela překvapilo. Samozřejmě se v obou zápasech našly taky světlejší momenty a povedené výměny, ať už na jedné či druhé straně...

Co se týče toho českého souboje, tak Lucka ve Wimbledonu dosáhla životního výsledku, ale dneska se holt zase potvrdilo, že Petra je její neoblíbená soupeřka...

Přesto fanoušci z 1GSL nemusí být smutní. Skoro přesně před rokem jsem tady Vlkovi psal:
"Neměli byste s tou Luckou začít postupně? Proč hned vítězství na grandslamu? Já bych napřed udělal 1SFGSL (semifinále GS pro Lucku), v případě úspěchu 1FGSL (finále GS pro Lucku) a teprve potom 1GSL. Mně připadá, že jste na tu Lucku moc hrrr. :D" Teď je mi jasné, že byste radši přejmenovali váš spolek na 2GSL, ale podle mojí loňské úvahy jste vlastně o krok dál. :)

No a taky jsem Vlkovi loni napsal tohle:
"No, upřímně se přiznám, že vítězství Lucky na grandslamu nevěřím. Stejnou šanci jako Lucka má asi tak dalších 30 holek... Vždyť ani všechny holky v Top 10 nemají GS a vy už byste chtěli Lucku. :D Navíc Lucce se zrovna na grandslamech nedaří... Nevylučuju, že může třeba ještě udělat čtvrtfinále. Ale dál už to podle mě bude těžké..." Tak to vidíte. Psal jsem, že by Lucka mohla udělat čtvrtfinále a ona udělala semifinále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče zápasu Genie - Simona, tak vítězství Genie (přiznám se, že jsem spíš věřil Simoně) pro mě přineslo dvě zprávy: Jednu dobrou a jednu hodně zajímavou...

Ta dobrá zpráva je, že Masha i po Wimbledonu zůstane na 1. místě v Race žebříčku. :) Sice je před Simonou jenom o 291 bodů, ale v případě postupu do finále by jí Simona přeskočila a kdyby získala titul, tak by měla před Mashou už docela velký náskok...

Zajímavá zpráva je taková, že jedna dlouhá série pokračuje dál: Poslední tenistkou, která hrála v jednom roce finále RG i Wimbledonu byla Justine Henin v roce 2006 (na RG vyhrála, ve Wimbledonu prohrála). Simona to dneska mohla změnit, ale nestalo se... No a jak už jsem tady před pár dny zmiňoval: Poslední vítězkou RG a Wimbledonu v jedné sezoně je Serena z roku 2002. To už je teda sakra dlouhá doba... Píšu to hlavně pro tommra, který tady dneska pochyboval o mém argumentu, že úspěšné hráčky na RG většinou neuspějou ve Wimbledonu. :D Letos se stala poměrně nezvyklá věc, že dvě hráčky (právě Simona a Genie) došly daleko na RG i ve Wimbledonu. Klidně ještě můžu napsat, kolik semifinalistek RG (lépe řečeno: hráčky, které došly minimálně do semifinále) se dostalo ve stejném roce i do semifinále Wimbledonu. Koukal jsem na to od roku 2008 - dvakrát to dokázala jedna hráčka (Dinara v roce 2009, Masha v roce 2011) a čtyřikrát žádná. Dvě hráčky v letošním roce jsou opravdu výjimka... Tato čísla snad budou tommrovi stačit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče finálového zápasu, tak favorizuju Petru asi v poměru 65:35. Může se stát, že Genie ve finále podá skvělý výkon, ale dneska mě moc nepřesvědčila. Petře hraje na letošním Wimbledonu všechno do karet: Jediná nebezpečná soupeřka, která s ní dokázala hrát vyrovnanou partii ve třech setech, byla Venus ve 3. kole. Na cestě do finále nemusela Petra porazit žádnou hráčku z Top 20 a na celém turnaji nemusí porazit hráčku Top 10 (pokud nepočítám Genie, která se tam dostane až po Wimbledonu). Ale to už je prostě takové štěstí, které přeje připraveným (což Petra na trávě je) a každá hráčka ho občas potřebuje... Navíc pro Petru hrajou i další faktory: Na rozdíl od Genie má zkušenost z finále Wimbledonu a tráva jí vyloženě sedí (u Genie si myslím, že jsou všechny povrchy rovnocenné). Zároveň si ale nemyslím, že by na Genie pozítří dolehl nějaký tlak jako loni na Sabine. Genie to prostě nemá v povaze - sebevědomí má na rozdávání (každému to nemusí být sympatické, ale je to základ úspěchu), což ukázala dneska po zápase. Kdyby spousta jiných hráček postoupila do finále GS, tak by radostí skákaly, dojetím se válely po zemi apod. Genie prostě udělá takové gesto typu "tak jsem vyhrála, no a?". :D Přesto vidím z výše uvedených důvodů Petru jako favoritku. No a dalším důvodem může být, že Petra má obecně velmi dobrou bilanci ve finálových zápasech...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se ptáte, komu bude ve finále fandit, tak nikomu. :D No a zatímco loni jsem přál Sabine, letos ani jedné z finalistek nepřeju nějak víc než té druhé. Čistě jako žena se mi víc líbí Genie, ale nějak to neprožívám. :) Moje činnost je totiž taková, že si už od čtvrtfinále hraju na tommra a koukám, který výsledek by byl pro moje favoritky výhodnější. :D Masha už tedy po dnešku může být v klidu (co se týče jejího 1. místa v Race žebříčku), ale důležitou roli bude hrát výsledek finále ohledně Aničky a jejího umístění v Race. Pokud vyhraje Petra, tak se stejně jako Genie dostane před Anu, ale obě nebudou mít až tak velký náskok. Pokud vyhraje Genie, tak sice Petra zůstane za Anou, ale Genie už by asi byla nedohnatelná... No, radši to fakt nechám tommrovi, protože nakonec si to Ana ve zbytku sezony stejně bude muset uhrát sama. :D Ale jak už jsem tady psal: Petřin druhý wimbledonský titul by měl jedno pozitivum. Masha už by nebyla jediná hráčka, kterou Petra porazila v grandslamovém finále. Bohužel tedy zůstane jako ta první, ale s tím už holt nic nenaděláme...
Reagovat
blixa
Já teda nevím, ale finále Wimbledonu, Češka proti Kanaďance a on nefandí nikomu. To je fakt diagnoza, sorry :D
Reagovat
PetaM
To už nevyřeší nikdo. Nechme ho žít. Hlavně, že nefandí a nesází proti. :D
Reagovat
smazaný uživatel
no, to byl teda vrchol s tou Zarinou :D :D
Reagovat
PetaM
A tak chápu ... Chtěl si vydělat. A na Petře se vydělává dobře. Podle mě, jestli v sobotu vyhraje, tak na US Open Series bude úplně marná, tam by se asi taky vyplatilo vsadit ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
nerikej, ze budes zaset proti Petre??!?!? To si rikas FF? :)
Reagovat
tommr
tk nakonec se ta únava po RG nejspíš projevila i na Halepový, která se zdá celá nějaká rozbitá. Doufám, že ve finále dojdou síly i Bouchardový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná taky u Simony sehrálo roli to podvrtnutí kotníku v 1. setu...
Reagovat
LukasH
Mně Bouchardová taky není sympatická, ale nelze jí upřít, že musí hodně tvrdě makat a jde si za svým. Když řekne, že jí nepřekvapuje, že je ve finále, tak se nad tím chce na chvíli zamyslet než jí odsoudíme. Nemám Ameriku rád, ale my Češi jsme známí tím, že sebevědomí moc nemáme. Kdyby Petra měla sebevědomí Bouchardový, tak je se svým tenisem dávno světová jednička. Lucka by na tom taky byla líp.
Ještě k finále: fakt bych předčasně nejásal, nicméně Bouchardová hratelná je. Není to Serena ve formě, který bylo prakticky nemožný vzít podání. Nevěřím ale, že by se B. sesypala jako loni Lisická. Ta byla z finále v takový euforii, že ta studená sprcha musela zákonitě přijít. B. mi trochu připomíná Azarenku (samozřejmě má ještě rezery), ale je to podobná hra.
Reagovat
Mr.Pink
at si kazdy udela obrazek sam, o tom co rekla a nerekla

http://www.youtube.com/watch?v=-rk4JjUd8Lk
Reagovat
petrulinka
Jinak na Nova Sport opakují debla se Štěpánkem, kdyby se někdo chtěl dívat
Reagovat
smazaný uživatel
To brzo :/ Hlavně, že když hrál, dávali na Nova sport i Fandovi ženské semi. Ne, prostě Nova. Zlatá ČT.
Reagovat
misa
Nemusí vůbec věšet hlavu, semifinále je pro ni úžasný úspěch. Vzhledem k tomu, že do konce US Open prakticky nic neobhajuje, má šanci na vylepšení žebříčkového maxima, pak už Lucce začínají velké obhajoby.

Velmi jí přeju další úspěchy, pro mě je to ta nejhodnější tenistka na okruhu. Kdo by se tak pěkně dovedl usmívat u sítě po další porážce s (herně) neoblíbenou soupeřkou?
Reagovat
petrulinka
To máš pravdu. Bára se Petře ani nepodívala do očí a ruku jí podala tak nějak vlažně, jen prostě z povinnosti.
Reagovat
dadaft
vypadá ve velké pohodě, americké betony by mohly být super, bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně ať vyhraje Genie a ne ta protiva kvitová
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD Nekrmit trolla.
Reagovat
lars
Lucka ma dneska asi spatny den
Prohrat debl proti Hlavackovy to je trocho moc :((
Reagovat
petrulinka
No to jsem zklamaná, tak moc jsem jim fandila :-(
Reagovat
tommr
a to jako proč? Andrea je pořád jedna z nejlepších světovejch deblistek a prohrát s ní není rozhodně žádná ostuda ...
Reagovat
lars
Ja jsem nepsal , ze je to ostuda
Reagovat
lars
Jakoby ten prohrany tie-break s Petou snizil jeji vykon o 50%.
Dostat od Hlavackovy v deblu 6:1 to je husty.
Mozna uz nemela dost sil ve tretim setu deblu.
Reagovat
VlS
Viděl jsi to? Já jo. Hrály dvě holky proti dvěma holkám, nehrála Lucka proti Andree.
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchardovou prý podporoval v hledišti Sheldon Cooper, může to někdo potvrdit? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No na Wimblasu prokazatelně byl :-)
Reagovat
Mayo
hej a nie raz..chodí na jej zápasy na W
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu, všimla jsem si toho a dokonce i trochu googlila. Je její velký fanoušek :)
Reagovat
petrulinka
To můžu potvrdit, byl na něj záběr a komentátor říkal, že Bouchardové fandí
Reagovat
smazaný uživatel
Dost často ho zabírali. Dokonce snad seděl vedle její rodiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé a já slyšel, že je gay, tak nevym no. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je, ale tak fanouškem může být, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
šak jasné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
je gay, vo to strah nemam
Reagovat
kada.tom
byl tam i dneska, kamery ho zabíraly docela často
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát mě zaráží, že fandí tak přízemní a primitivní zábavě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Genius z IQ 188 a 3 doktoraty..chodi na tenis jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, přitom to je tak jednoduchá fyzika :D
Reagovat
smazaný uživatel
no právě baví se tím, že v hlavě počítá, kam dopadnou míčky
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
Fredy
postupuje v deblu do SF. Andreo pojď !!!
Reagovat
kada.tom
vyhrála Andrea s Jie Zheng :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.. :((( ://
Reagovat
blixa
Ach jo . fňuk :(((
Reagovat
tommr
pro Andreu má další postup v deblu mnohem větší význam než pro Lucku. Lucka je hlavně singlistka a dneska se na toho debla evidentně ani moc nemohla soustředit ... :)
Reagovat
lars
Myslim, ze Lucka v deblu by mela vetsi sanci na uspech ve W nez Hlavackova.
Mohla jeste vyuzit svoji vybornou formu.
Reagovat
Titan
Bušárdici to přeji, ale až po tom, co bylo téměř jasné, že se zraněním Simona nebude moci uhrát důstojné finále. Se Simonou strašně cítím, musí to být fakt strašné, ale tenis jde dál (vzpomeňme podobné zranění Máši proti Petře v 2011).
Doufám, že to Simonu posílí a vyhraje mnoho hlavních turnajů. Mánička Bouchard je mi stále nesympatická, ale proti Karolajn oceňuji její útočný tenis.
Vyhraje Petra a teď nemám čas zjišťovat, která jiná hráčka byla pouze dvakrát ve finále GS a dvakrát vyhrála (odhaduji,že nikdo...)
Reagovat
dadaft
podle sázkovek je favoritkou Kvitová (1.66 x 2.20)
podle fanoušků je favoritkou Kvitová.
může být.
Petra je travařka.

nicméně pár poznámek::
jsou dvě hráčky z těch, které můžeme nazývat velmi silnými, na které Petra "umí" - Venus Williams a Lucie Šafářová.
a právě jen tyto dvě potkala letos cestou do finále Wimbledonu.
když se podíváme na dosavadní průběh Petřiny letošní sezóny, tak kromě Ivanovič a dvou jmenovaných jakákoliv silnější soupeřka znamenala konečnou.

Bouchardová letos uhrála o 1000 bodů více než Petra a porazila třeba Ivanovič, Jankovič, Errani, Venus W., Suarez-Navarro, Kerber, Halep...

=======================
hm, hm, hm, vidím to na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem s Venus a taky s Carlou to byla řádná řezba. A velmi těsná. Já myslím, že by to Petra dát mohla. Bouchard je psychicky někdy hodně dole. I s Alizé i se Simonou tam takové chvíle byly. Pokud Petra trochu minimalizuje UE tak to vypadá na vítězství.
Reagovat
aligo
Taky věřím Kvitové.... Dle toho jak se Bouchardová rozklepala na konci, když měla mečbol(***asi 5 jich nevyužila, kvůli svých chybám, které nedělala před tím....***), tak se podle mě sesype jak Lisická loni....
Reagovat
dadaft
ne, ty mečboly jsou jen mušky, sleduju Genii hodně, je psychicky silná - srovnání s Lisickou je nemožné.
Reagovat
smazaný uživatel
No ona to tak má. I problém s potvrzením brejku. Jí stačí jedna dvojchyba k vyvedení z míry :) rozhodně jí nepřeju ani trochu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zápas byl už v podstatě rozhodnutý, tak polevila v soustředěnosti, normální jev.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Genie hraje občas zbrkle, některé míčky atakovala hned po odskoku a dělá ještě spoustu chyb. Ale pro svůj věk to není nic co by v brzké době nemohla odstranit. Na druhou stranu pokud chytne vítěznou vlnu, tak jede jak pila. To, že by ve finále zkolabovala, jako loni Sabine, na to bych vůbec nesázel. Mentálně je úplně někde jinde.
Reagovat
dadaft
osobně to vidím takhle
- Bouchardová se ještě ve Wimblu nepotkala s tak dobrým servisem a tak razantní hrou, jakou má Petra.
- Kvitová se ve Wimblu ještě nepotkala s tak agresivní, rychle hrající a pohyblivou hráčkou jako je Genie.

co z toho vyleze?
uvidíme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová se potkala s Venus a Luckou, což jsou hráčky, které - kromě Petry - tady předvádějí zdaleka nejagresivnější tenis, Bušička na nikoho takového nenarazila..
Reagovat
dadaft
žádná z nich nehraje tak brzy po odskoku, takové úhly a tak utažené údery jako Bušička ----- ty mi v žádném případě neuvěříš, ale myslím, že Genie bude v tomto směru pro Petru přece jen nová zkušenost.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, neuvěřím. :-)
Reagovat
dadaft
tak já hlavně doufám, že o tom, že bude Genie mnohem těžší soupeřka než Venus, nepochybuje Petřin tým a trenér Kotyza, a Petru řádně připraví, i když trenér quesh si myslí, že nic těžšího než Venus už na turnaji nepotká.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepochybuju, že Petřin tým ji připraví proti každé soupeřce bez ohledu na to, jak těžká je či není. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotkala? Já myslím, že potkala. A s ještě více agresivnější hráčkou, která má nejrychlejší podání ze všech na okruhu WTA!!!! Tak pozor, toho Petra už zažila
Reagovat
dadaft
myslíš VENUS?
Venus je 34, má obrovské zkušenosti, je travařka a umí hrát razantně --- ale rozhodně to není rychlá hra ala Bouchard, kdy to všechno lítá zpátky velmi, velmi brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys ten zápas asi neviděl, viď? :-) Dovol, abych ti připomenul, že Petra s Venus dávaly větší pecky než o zápas dřív pánové Djokovič se Simonem ;-)
Reagovat
dadaft
Bušička hraje mnohem dřív po odskoku než Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Což ale neznamená, že hraje rychleji.
Reagovat
dadaft
no, říká se, že čím dříve po odskoku se hraje, tím je hra rychlejší, ale to bude určitě nějaký kec.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, lidi toho nakecají :-) Ale jo, asi máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano myslím Venus. Já osobně si myslím, že kdyby Petra tento zápas nehrála tak nedojde do finále!
A ten zápas teda byl pěkná řezba. Bušičkou by lidi měli nazývat Venus a Bouchardku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom abys potom nepsal, že prohrála lepší hráčka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, odteď to budu házet na Ilumináty, to snad nikoho nepohorší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem rád, víš co se říká - Kdo je připraven, není zaskočen.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rozhodně bych to Petře doporučoval letos vyhrát, v budoucnosti už nemusí mít tolik příležitostí. Vůbec se nebojím říct, že Genie ty tituly v brzké době začne sbírat, pokud se jí to nepodaří letos. Má teprve 19 let 2xSF, 1xFIN nejlepší bilance letos. Snad to nebude druhá Steffi v kanadském provedení :).
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má velkou šanci na druhý titul. Petra už je hodně zkušená hodně toho vyhrála ale Genie je ve finále grandslamu poprvé a může dopadnout jako Lisická minulý rok kdy vyřadila Serenu a Agu hrála úžasný tenis ale kvůli nezkušenosti se ve finále zhroutila a hrála dost špatně a nakonec hladce prohrála z Bartoliovou
Reagovat
Amputace
Prosím vás, hoďte sem nějaký odkaz nějakého rozhovoru s Bouchardovou, kde působí namyšleně. Ženský tenis vůbec nesleduji, ale nedávno jsem úplnou náhodou viděl jeden její zápas a hodně se mi líbila - tenisově i jinak :) A teď mě docela udivuje, co se tady o ní dočítám.
Reagovat
Davor1
jeden príklad ti tu dám:

http://article.wn.com/view/2014/04/21/Bouchardova_nepodala_Kucovej_ruku_a_zozala_v_Kanade_velku_kr/
Reagovat
Amputace
Puberta no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 20 letech? Trochu pozdě, ne?
Reagovat
PetaM
Někteří mají pubertu celý život ...
Reagovat
Amputace
Však to byla spíš nadsázka. Nijak ji nebráním. Ale přesto si myslím, že tohle ji časem přejde. Teď je prostě extrémně nabuzená. Je mladá a už takové výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, asi si nedokážeme představit, jak to s člověkem v 20 cloumá, když je nejlepší na světě (skoro) v globálním sportu, ještě k tomu všemu pěkná holka, která slyší chválu z každé strany. To by unesl málokdo.
Reagovat
smazaný uživatel
unesl bez manýrů.
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchard je nevycválaný malý spratek!!
Reagovat
dadaft
je to navíc made in amerika.

Bouchardová se Petry ve finále nebude bát ani náhodou.
myslí si, že na ni má.
Reagovat
smazaný uživatel
jj to si asi mysli, ale pak ji mozna vykleji, kdyz zjisti, ze tak uplne na ni nema, nebo ji Petra hned brejkne apod. a muze to byt jako dneska pri podavani na vitezstvi :P.
Reagovat
misa
Petra se posunula na 9. místo, necelých 100 bodů za Cibulkovou. Když vyhraje, bude dokonce 5. Musím uznat, že je s ní opravdu zábava :-)

Letošní Wimbledon je velkou odměnou za všechny ty prohry s Kumkumovou, Flipkensovou, Klejbanovovou, atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsals tady před čtrnácti dny náhodou něco o fantasmagoriích? ;-))
Reagovat
misa
Psal, naštěstí se ukázalo, že jsem neměl pravdu. Petra mě velmi překvapila svou touhou a psychickou odolností, kterou jsem u ní už dlouho neviděl. Za chvíli z ní bude mentální titánka :-) Zatím výborně vyřešila všechny krizové momenty. Na turnaji ještě neprohrála 2. set. U ní něco nevídaného.
Reagovat
tommr
počkej s těma chvalozpěvama až po finále at to ještě nezakřikneš. Petra se sice zatím drží velice dobře, ale skutečná prověrka příjde až ve finále. Nezpomen, že zatím ještě nestála proti žádný hráčce z top-20 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si říkáte bouchardovci co chcete, Kvitová bude ve finále favoritkou. Wimbledon již dokázala vyhrát před třemi lety, zatímco Kanaďanka je poprvé ve finále GS. Evžénie navíc bude pro Petru schůdnější soupeřkou než Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Favoritkou bude, ale to vůbec nic neznamená ... Andy byl včera taky favorit a dostal jak pes ...
Reagovat
smazaný uživatel
Až do ČF Murray postupoval snadno, což se mu v podstatě i vymstilo, protože ho nikdo neprověřil. Např. Kvitovou prověřila Venuše, Djokoviče Šťepec a Čilič...
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to jenom příklad, pády favoritů nejsou žádným překvapením a hlavně Petra není žádná superfavoritka, vidím to tak na 60:40 pro Petru a to opravdu nic neznamená. Genie není ve finále náhodou a vůbec ani náhodou ještě neztratila set !
Reagovat
smazaný uživatel
no a co že Genie neztratila set v roce 2011 marfuša taky neztratila do finále set a ve finále jí Petra nakopala pr.del to samé tento rok Lucka a Bára ty také neztratili set a Petra je smázla ve dvou setech Genie hraje dobře ale to hrála v loni i Lisická a ve finále to totálně posr.ala kvůli nezkušenostem
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ztratila jeden, a to ještě proti Venus :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně nejsem bouchardovec, ale Petru jako favoritku nevidím. Viděla jsem, co Bouchardová umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale asi jsi neviděla, jak dovede hrát Petra ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevypadá to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, smiř se s tím, že nejsem tak naplněna optimismem nad touto finálovou dvojicí. Bouchardová mi prostě přijde jako lepší hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
No když se ty dvě před cca třičtvrtě rokem potkaly poprvé a zatím naposledy, tak Petra hladce vyhrála. A teď má podstatně lepší formu než tehdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Fascinuje mě, že dokážeš dělat závěry na základě jednoho vzájemného duelu.
Reagovat
smazaný uživatel
Fascinuje mě, že dokážeš dělat závěry na základě něčeho, co jsi ani neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem zase neměla vidět?
Reagovat
EllNino
jono, objektivita :D ...
Reagovat
Mr.Pink
To nema smysl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem oba zápasy a Eugenie mi nepřipadá jako favoritka finále. V 1. setu to bylo vyrovnané, v 2. se obranářská hra Halepové rozsypala.
Co se týče zápasu Petry a Lucky, bylo to utkání specifické, protože se proti sobě postavily dvě levačky. 1. set vyrovnaný, v 2. Kvitová jasně lepší.
Favoritkou finále je Petra a až budou kurzy, tak se na ně podívej, abys byla vyvedena z omylu, že favoritkou je Bouchardová.
Reagovat
smazaný uživatel
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Mluvím čínsky? Říkám, že Bouchardovou vidím jako favoritku. JÁ ji vidím jako favoritku, protože mi její hra přijde lepší. O kurzech naprosto nepochybuju, nepotřebuju se na ně dívat. Jenže sázkařské kurzy, to je trochu o něčem jiném.
Reagovat
Mr.Pink
:D nekdy je to tu o nervy. Opravdu, radeji necist
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, ty si furt nedáš povědět ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co. Viděla jsem hru Petry, viděla jsem hru Eugenie. Osobně na tomto základě lehce favorizuju Kanaďanku, ale očekávám bitvu. O tom, že bookmakeři budou favorizovat Petru, nepochybuju. Ale favorizovaná dneska byla třeba i Halepová. O kurzu to fakt není. Nevím, co je na mém názoru k nepochopení.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona má jen obranářskou hru? To jsem si tedy nevšimla, ale že dneska byla mimo a nehrála vůbec svůj standard je pravda. Bušičku nemám ráda, ale to neznamená, že je snadná soupeřka, právě proto, že je mladá, nabuzená, pohyblivější, sebevědomější, Petra má zase víc zkušeností a zdá se, že si jde za svým. Takže to na snadné finále pro Petru teda rozhodně nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
A viděl jsi někdy, jak umí hrát Genie?
Reagovat
LukasH
Bouchard dovede hrát, to jo. Petra má výhodu, že tady prokazuje mimořádnou psychickou odolnost.
Dneska jsem viděl kousek zápasu se Simonou a Simoně to moc nešlo. Bouchard nedává nijak extra pecky, ale umí hodně ze strany na stranu. Bude záležet, jak jí Petra zatlačí. Pokud nebude moc kazit a bude dobře podávat, tak si myslím, že by jí mohla porazit...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl.
Reagovat
misa
Bouchardová hraje přesně to, co Petře vyhovuje.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ale Bouchardová umí soupeřku i dobře rozpohybovat, což Petře nevyhovuje. Uvidíme. Já netvrdím, že je Petra bez šance, jen mě překvapuje ten optimismus. Ta holka letos hrála už dvě semi a teď je finále. Navíc ono přehnané sebevědomí, které seč zde stále skloňuje, ji může být ve hře jedině k užitku. Samozřejmě se může stát, že se sesype jako Lisicki minulý rok, ale nemyslím si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Soupeřka jí k tomu nejdřív musí pustit. A garantuju ti, že takovým peckám jako od Petry letos na W. ještě nečelila.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie hrála s Mašenou finále, máš pocit, že ta pecky nedává? Nebavím se o Wimblu samozřejmě.
Reagovat
dadaft
i když si spíš myslím že ne, ale dovedu si představit, že to Petře moc nepůjde a Genii naopak půjde a vyhraje 63 62.
Reagovat
smazaný uživatel
Dufam, že vyhrá Genie, pretože ma pestrejší a krajší tenis ako trapná Kvitová :/ (sorry českým fanušikom, ale je trapná ) a namyslená ...Comeee on Genie !! Do tretice všetko dobré, AO semi, RG semi a Wimbledon už chce titul :) ..pomeee Kanada
Reagovat
PetaM
Jaký je rozdíl mezi "bum bum" a "bum bum"?
Reagovat
aligo
Bum s bumem :D
Reagovat
smazaný uživatel
jedinej kdo je trapnej a namyšlenej seš ty
Reagovat
PetaM
Díky :D Teda pokud to bylo na mě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
nene to bylo na zakladatele vlakna ;) si teda myslim ;)
Reagovat
Mayo
bum :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle musí být vyložená provokace, hlavně ta poznámka o Petřině namyšlenosti ve srovnání s bušičkou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi trapnej. Takhle se hodnotí hráči ? raději choď kanálama, když se takhle vyjadřuješ
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určite je Kanaďanka sympatickejšia :p ...to musite uznať aj vy Čechouni :p !!!
Reagovat
smazaný uživatel
https://lh5.googleusercontent.com/-Q7zSLwsQRyI/U7SIZ_LBB4I/AAAAAAAAAXE/KHxQPgMWVJo/s800/kittyFire.jpg
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
coccinelle
:-)
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
Frick
David jí říkal, ať nejí tolik ty čili papričky. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Martina Navrátilová i Jan Kodeš věří Kvitové, viz sportovninoviny.cz!
Reagovat
aligo
Taky věřím Kvitové.... Dle toho jak se Bouchardová rozklepala na konci, když měla mečbol(***asi 5 jich nevyužila, kvůli svých chybám, které nedělala před tím....***), tak se podle mě sesype jak Lisická loni....
Reagovat
aligo
Pro Eugenie není přece vůbec překvapivé, že je ve finále GS.... Za to bych jí ten její namyšlenej zadek nejradši osobně nakopal....
Reagovat
majkl005
já bych jí nakopal aji hlavu....buďto by se jí rozsvítilo a nebo by byla ještě blbější....
Reagovat
aligo
v každým případě by to horší nebylo.... blbější už být nemůže....
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ani u te hry nepřemýšlí. Škoda toho kotníku, který Simonku zbrdzil. Respekt Simona!
Reagovat
gigin
Jo no. Do finále Wimblu se dostane kdejaká namyšlená blbka, která ani u hry nepřemýšlí. A zaslouží si nakopat do zadku a když tak aj do hlavy. To je jas jasů.. Panebože...
Reagovat
majkl005
no, ale do té hlavy by kopnout potřebovala, to musíš uznat sám...pokud to nevidíš, tak seš její zaslepenej fanoušek
Reagovat
Cico93
kopnout do hlavy ? ženu? ty si k*k*t
Reagovat
majkl005
k*k*t si ty ;) ona není žena, ale hybrid
Reagovat
Cico93
ukľudni sa!
Reagovat
majkl005
no ty si piš, že neuklidním....nevím kdo do mě začal valit hochu ;) žádnej ušmudlanej slovák do mě nebude p*čovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to uz prehanis, ne?!!?!?
Reagovat
Cico93
Tak napisať já bych jí nakopal aji hlavu
je teda dosť úbohe nooo, za toho k*k*ta sorry, ale zamysli sa nad sebou:)
Reagovat
majkl005
já si myslím, že diskuze tady na TP toto obrazné vyjádření odemne pobere ;) a jestli si tu někdo myslí, že opravdu zítra pojedu do Londýna, navštívím trénink Bouchard a opravdu jí tu hlavu nakopu, tak je trošku mimo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neee? tak to jsi teda srab!!! :P Silny recicky vid?
Reagovat
Mr.Pink
No, zarazejici na tom je, ze tohle vubec nekoho napadne.
Reagovat
aligo
Sice Simoně nefandím, ale dnes jsem si přál její výhru, protože Bouchardová je..... prostě kráva... sorry ale fakt je....
Reagovat
Mr.Pink
Nic takoveho nerekla
Reagovat
smazaný uživatel
Přemýšlím, komu vlastně fandím v tý čtyřhře. Lucce bych přála, aby si spravila chuť, na druhou stranu to byla právě ona, kdo Andreu vyřadil v 1. kole :(
Reagovat
PetaM
Andreu ale vyřadila Petra ... :)
Reagovat
Frick
Nebyla :o)
Reagovat
petrulinka
Kde v prvním kole? Myslíš v singlu? Vždyť tam vyřadila Andreu Petra. Nebo myslíš jiný turnaj?
Reagovat
smazaný uživatel
Jé :D Nojo, Lucka vlastně vyřadila Smitkovou. No... to je ten šílenej českej pavouk. Tak to se omlouvám.
Reagovat
aligo
Aspoň že to s.r.o. tě omlouvá :D co?
Reagovat
smazaný uživatel
Stane se.
Reagovat
smazaný uživatel
v sobotu nakopej Evženě ten její namyšlený zadek !
Reagovat
Frick
Mi by stačilo 10 rákoskou v S/M místnosti.....
Reagovat
majkl005
co se mě ale strašně moc líbí, že se začíná vracet do projevu Péti ta její dravost, typická právě pro rok 2011....ten návrat k té chuti bojovat u ní pozoruju už posledních pár měsíců a myslím si, že to slibuje růst jejich výkonů do budoucna, alespoň doufám
Reagovat
petrulinka
Jenže bude zapotřebí si rychle najít náhradu za Všetíčka, protože na sobě potřebuje pracovat pořád a zlepšovat fyzickou kondici.
Reagovat
smazaný uživatel
no,snad to vseticek prehodnoti....kez by
Reagovat
majkl005
nemyslím si, že na celé zeměkouli existuje jenom Všetíček :-) Petra si určitě může najít min. stejně dobrou náhradu....ano, je to škoda, že jejich práce skončila, ale jako tragédii bych to neviděl....
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Všetíčkovi problém není, resp. on by neměl problém Petru trénovat i dál. Problém je v tom, že by musela trénovat s Radkem, což v současnosti dost dobře není možný.. a Všetíček určitě není jediný kondiční pod sluncem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale myslim, ze ho to hodne mrzi, ze uz ji nemuze trenovat dal...byl nadseny, ze ma ve staji takoveho kone ;)
Reagovat
vendulkabendulka
No, nebude to zadna brnkacka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám radost z toho, že je Génie ve finále, protože je to jednoznačně nejnesympatičtější tenistka. Má to ale i svý pozitivní stránky, protože by to teoreticky mohla být jednodušší soupeřky pro Petru. No a Lunej nemusí být rozpolcená a finále, ve který jsme my fanatici doufali, si užije.. :-) Petro, nandej jí to! Talíííř! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taliiiiir!! ;)
Reagovat
petrulinka
Přesně to samé jsem Lunej napsala taky, alespoň nám pomůže tlačit Petru, aniž by jí bylo líto protihráčky
Reagovat
smazaný uživatel
to jste hodný :D:D Tak já bych samozřejmě fandila Petře víc, ale znáte to...:D Nicméně snadná soupeřka to pro Petru určitě není, je dravá, nabuzená, hraje dobře, takže to budou zase nervy..
Reagovat
UnrealTom
Petra wins!!!
Reagovat
Frick
Tedy první GS finále s aktérkama narozenejma po 1.1.1990?
Reagovat
Frick
...to tedy před 10 lety byla asi hranice 1.1.1980 pro obě finalistky již bezpečně mnohokrát překonána, co? :o)
Reagovat
misa
tahle Bouchardová. Pálí levá, pravá, rytmus hry moc nemění, na síť se bojí, chytrosti Simony ani nedohlédne a občas pomůže nesmyslnou chybou. Bude to tvrdá přestřelka, kterou nakonec Petra vyhraje a dokáže mi, že jsem se mýlil, když jsem tvrdil, že pod Kotyzou už nic nevyhraje. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
super hodnoceni a uznani sve chyby, to tu malokdo umi ;) je to nahodou hdoen chlapacky ;)
PS: To vis, ze to vyhraje ;)
Reagovat
dadaft
no, je mnohem rychlejší a pohyblivější než Petra.

nezapomínal bych na to.

Petra taky může dostat slušný výprask.

ale snad ne - zbraně Kvitové jsou taky velké.
Reagovat
misa
Loňská Petra by ten výprask mohla dostat, ale ta letošní strašně moc chce.
Reagovat
smazaný uživatel
No i loňská Petra si s Namyšlenkou v dosud jediném vzájemném zápase hladce poradila ;-)
Reagovat
majkl005
Jak už tu kdosi napsal, Bouchard jsem měl rád do té doby než jsem poznal co je zač. Ta holka je mi aktuálně tuze nesympatická a strašně moc doufám v jejím destrukci ve finále. Pokud si Péťa pojede to svoje, tak ta fiflenka nemá nárok. PÉŤO POJĎ !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jako me je genie taky docela sympaticka - na kurtu, ale jakmile otevre pusu, tak je to hruuuza proste. Navic jak ji vsichni glorifikuji, to mi taky moc nesedi. Ale pro me mnohem snesitelnejsi souperka do finale, doufam, ze Petra to vidi stejne ;).
Reagovat
Davor1
Tak po FO ďalšie veľké sklamanie :(
Veril som, že Simona dnes v pohode postúpi, bohužiaľ, jeden nešťastný moment hneď v štvrtom geme rozhodol zápas.
S tým boľavým ofačovaným členkom sa asi vyhrať nedalo, Simča bola limitovaná nie len v pohybe, ale aj na servise, keďže to bola tá odrazová noha a dnes bol jej servis kvôli tomu veľkou slabinou. V druhom sete už na tom bola zle aj psychicky, vedela, že to už nemá šancu v tomto stave otočiť a prejavilo sa to zbytočnými UE a DF.

Finále vidím jasne v prospech Kvitovej, Genie dnes nehrala nič extra, ale na zranenú súperku to muselo stačiť.
Je škoda, že neuvidíme finále Petra- Simona, ktoré ak by bola Simona zdravotne OK tak by bolo asi zaujímavejšie, ale niektoré veci sa nedajú ovplyvniť.

Dúfam, že Simona si vybrala všetku smolu na čo najdlhší čas dopredu a ešte mi tohto roku spraví radosť nejakým pekným výsledkom...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vyhraje.
Reagovat
PetaM
Myslíte si, že Genie podá po finále vítězce ruku? ... Upřímně.
Reagovat
Michaelus
Chci vidět ten ksicht :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Když vyhraje ona, tak asi jo :D
Jenže ona vyhraje Petra, takže nevím
Reagovat
PetaM
:D :D :D Jako že by si podala ruku sama? ... No, nedivil bych se. Ještě by si pogratulovala.
Reagovat
petrulinka
No to nevím, ale dnes po posledním míčku ten její pohled říkal něco v tom smyslu, co se všichni divíte, vždyť to bylo od začátku jasné, že půjdu do finále. Zařadila jsem ji mezi neoblíbené hráčky, což jich moc není, ale ona teď momentálně vede.
Reagovat
mac.hall
Myslím si , že nám finále příliš radosti neudělá. Petra , podle mě , rozhodně není favoritkou. Pokud bude dělat , a pravděpodobnost je poměrně vysoká, tolik hloupých nevynucených chyb, krajně nesympatická Kanaďanka si jí dá ke svačince. Ne , že by předváděla něco tak tenisově mimořádného , ale je to ranařka s podstatně větší jistotou ve hře , než má Petra. Nepředpokládám , že by se Bouchardka psychycky tak sesypala , jako dneska Lucka , aby umožnila Petře 2. wimbledonský titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně se tu na to někdo dívá trochu střízlivě. Na druhou stranu si myslím, že to bude bitva, nikoli kanadská svačinka, ale jinak s tím souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Střízlivě? Ten naopak musí být namol..
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš i nějaký jiný argument, než že člověk, který tvrdí něco jiného, než si myslíš, musí být pod vlivem?
Reagovat
smazaný uživatel
Znám. Ale vzhledem k tomu, že "něco jiného" v tomto případě znamená snůšku hovadin je alkohol ještě docela omluva.
Reagovat
smazaný uživatel
Tebou užívané výrazy vypovídají o tvé úrovni vyjadřování dost. To jsou fakt argumenty. Možná byses měl nad sebou zamyslet. Bouchardová je silná tenistka, dokazuje to v podstatě celou sezónu. Nadšení, že je ve finále právě ona, není na místě. Porazila velmi dobré soupeřky. Petra samozřejmě šanci má, nicméně mluvit o ní jako o takřka jisté vítězce je extrémně předčasné.
Reagovat
smazaný uživatel
a ty mas alergii na queshe evidentne :P
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchardová letos zatím kromě GS hraje kulový. Silný soupeřky? To myslíš nemastnou neslanou Kerberovou a zraněnou Halepovou? Neříkám, že vyhrát nemůže, ale že by měla Petru nějak drtit, to asi sotva. Ostatně ten exot, co ho tak urputně bráníš, na dnešek předpovídal jasnou výhru Lucky. Výsledek jsi viděla sama..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s queshem.
Čarodějko, mohla bys přiznat, že jsi komentáře psala v lihovém stavu, alespoň by to byla polehčující okolnost :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No, to u mě hrozí dost těžko.
Reagovat
tommr
pod vlivem se zdáš být spíš ty. Na vyjádřeních carodejky nevidím naprosto nic závadnýho ...
Reagovat
PetaM
No, dneska se při MB celkem snadno položila ...
Reagovat
Amputace
Nesympatická Kanaďanka? Jste se tady všichni zbláznili? Vždyť je to takové koťátko k zulíbání :)
Reagovat
blixa
Jo, ale nesmí promluvit :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
bude to pro ní první finále na GS...ze začátku bude určitě nervozní :D
Reagovat
lars
Ve finale 2011 nezkusena Peta proti Masene tomu tak nebylo ??
Reagovat
LukasH
Taky si nemyslím, že by to byla jednoznačná záležitost, ale je zas fakt, že ty Petřiny údery jsou něco jinýho. Pokud to tam Petře půjde, tak s tím Bouchard nic nevymyslí. Určitě bych nedělal předčasný závěry, ale Petra má šanci dost velkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Podivej se, ja ti to vysvetlim, jo?
Kazdy zapas je jiny.
Navic Petrina hra stoupa s kvalitou hry souperky, takze ted nic neres a pockaj si na sobotu ;).
Reagovat
petrulinka
Na Nově dávají debla s holkama
Reagovat
petrulinka
Teda pardon, na Nova Sport
Reagovat
smazaný uživatel
Ona není náhoda, že se ta holka dostala do finále, ona ten tenis hrát umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tenis neuměla hrát, tak ve finále Wimbledonu není!
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je přesně to, co píšu já ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapka č.2 :D
ale Maria se aspoň umí chovat :D snad to dopadne jako 2011
Reagovat
smazaný uživatel
umi chovat jo?? a kdy?? na kurtu urcite ne!!! :P
Reagovat
smazaný uživatel
v rozhovorech neříká, že pro ní není překvapením, že vyhrála
Reagovat
Frick
Slavíme již českou vítězku Wimbledonu?
Reagovat
smazaný uživatel
jaký složení? :D
Reagovat
Frick
No, že by Petra / Lucka porazila Genie / Simonu
Reagovat
kada.tom
Tohle finále jsem si přál od té doby, když byla známa sestava SF. Osobně si myslím, že Genie si až moc věří a že se jí to v sobotu vymstí. Petra vede v H2H (loni Genie porazila v Kanadě jasně ve dvou setech), má zkušenost s wimbledonským finále se všema těma hvězdama v boxech a hlavně mi přijde, že má i lepší hru (rozhodně lepší servis). Je to už ohrané, ale opět to bude o Petře. Jestli se Petra nepoloží (jakože věřím, že ne), tak by měla zvítězit ve dvou setech. Podle mě se v sobotu Petra stane dvojnásobnou GS šampionkou.

Tip na výsledek: 6:4 6:3 pro Petru
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona by Petra rozložila. Bouchardová je lehčím soupeřem.
Reagovat
VlS
uvidíme finále, Genie dneska nepředvedla něco, z čeho by šel vysloveně strach, tak doufejme, že to nepředvede v sobotu.
Reagovat
Mayo
Petra to v sobotu zvládne.
Reagovat
petrulinka
No to teda byl rozhovor, vždyť to říkám, husa namyšlená. To pro ni není překvapení, že je v semifinále, bože, to snad není možné. Zpočátku jsem jí fandila, ale jak se v poslední době vyjadřuje, to se mi prostě nelíbí. To raději Simona, která je podle mě daleko skromnější.
Reagovat
smazaný uživatel
*ve finále
souhlas..
Reagovat
VlS
holt floridská výchova, Saviano do ní rve sebevědomí pod tlakem.
Reagovat
Mr.Pink
nic takoveho nerikala, resp. ta otazka byla polozena jinak :)
Reagovat
petrulinka
Je, pardon, jasně že finále :-)
Reagovat
Denis92
Bravo princeznička Genie! Splnilo sa mi prianie na finale Petra - Genie. Dobry vykon a uz sa tesim na finale. Ocakavam 3setovu bitku.
Reagovat
blixa
No přeci jen kouzlo Simony není na trávě až takové. První kvalitní soupeřka a hotovo. Evženka je sebevědomá až na půdu ale ona ji Petra ochladí :D
Reagovat
kada.tom
taky si myslím, že to Petra zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jej, ta je taky taková...sebevědomá :D
Reagovat
kada.tom
opravdu hodně sebevědomá ... až moc, řekl bych :-D
Reagovat
smazaný uživatel
se divím že neřekla: "Čekala jsem, že budu hrát finále, protože jsem nejlepší" :D
Reagovat
Denis92
mlada, drza a sebavedomi..velmi si veri. Ale to je dobre..inak by len tazko dosiahla taketo uspechy. Treba si uvedomit ze toto je este len jej 6GS v kariere a uz hrala 3x semi a teraz aj finale.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, jenže mimo GS zatím dohromady nic nepředvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak ;)
Reagovat
darek.vrana
To jí myslím netrápí. Ostatní turnaje jsou jen příprava na GS. Zbytek nikoho zajímat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Trápit ji to bude až příští rok, až ty GS neobhájí a spadne někam do třetí desítky.
Reagovat
Mr.Pink
Jasne a ted jeste tu o Simone :)
Reagovat
Denis92
GS su vsak najdolezitejsie..
Reagovat
dadaft
finále snů je tady.

a Petra má obrovskou šanci.
Reagovat
kada.tom
Jsem rád, že je Genie ve finále, akorát tedy mohla více slavit, přeci jen to je velikej úspěch :-)

No, ale v sobotu budu jasně fandit Petře, to je jasný. Genie by mohla být nervózní z velikého finále a navíc mi nepřišlo, že by Genie nějak extra převýšila Petřin dnešní výkon :-)
Reagovat
petrulinka
no tak to vůbec nemám radost. Bouchard je neskutečně namyšlená a to se mi vůbec nelíbí, neprojevila vůbec žádné emoce, ani úsměv, prostě nic
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ji porazí :-).
Reagovat
kada.tom
nevím jestli je namyšlená, ale souhlasím s tím, že vítězství oslavit mohla mnohem více ... :-)
Reagovat
Mayo
ženské finále sympatické, spokojnosť
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nemá soupeře. bude to rychle finale!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nemá soupeře. bude to rychle finale!
Reagovat
smazaný uživatel
Genieeee
Reagovat
kada.tom
Genie není schopna ukončit zápas ... už 5 matchballů promrhala ...
Reagovat
dadaft
loňský Wimbledon měl mizerné finále a úžasná semifinále.

že by letos naopak???
Reagovat
smazaný uživatel
druhý semi je ale docela dobrý :D pro mě bez nervů:)
a finále vyhraje jednoznačně Petra ! :D
Reagovat
tmora
Yes!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak nic moc teda, Simča jí to opravdu chvílema darovala.. škoda, tak je to jasné.
Reagovat
VlS
Simona odehrála svůj nejhorší zápas roku. Dělala chyby, kterým vůbec nerozumím, nejen UE, ale hlavně taktické chyby, které neměly nic společného s kotníkem. Docela mě zklamala, čekal jsem od ní o hodně víc.
Reagovat
Frick
-----------------------------------------
Petra - Lucka

je to sranda, jak na sebe narážej, holky. Tak co k tomu říct. Je to něco, co tu nebylo, a kdo ví, zda někdy bude. Já už fakt nevim. Ta bilance Lucky je s Petrou hrůzná. I když se v turnaji Lucce dařilo více, tak když narazila na Petru, tak se to obrátilo. Bude to i nyní? Na druhou stranu, život píše velké příběhy, takže by to mohlo "prasknout" a obrátit se to? Petra asi skutečně bude trochu pod tlakem. Je to favoritka. Ale nebude chtít trochu míň? Už to bude jen "podruhé" a pořád si může věřit, že budou další šance. Lucka asi musí počítat s tim, že tohle je skutečně naprosto jedinečná šance a mohla by chtít o žďabec ještě více. Může to skončit jakkoliv, ale tak něco si tipnu.

TIP: Lucka vyhraje celkem hladce 6:4, 6:3

1GSL :o)

--------------------------------------------------------------

Tak bohužel, bylo to jen zbožné přání. Říkalo se, kde jinde by mohla Petra Lucku porazit, když ne v tomhle zápase. Tak a možná ji už fakt snad neporazí nikdy. Co se dá dělat. Šest zápasů, to už skutečně přestává být náhoda. Ano, Petra je lepší hráčka, na druhou stranu, porážky ji vcelku pravidelně uštědřují i hráčky jasně horší jak Lucka. A to ve všech posledních sezonách. Myslim si, že kdyby po dnešku byla bilance tak 4:2 pro Petru, tak by to odpovídalo více rozložení sil obou holek. Pro zajímavost - AKO na 5 výher Petry v letošních vz. zápasech je asi 7,60 (Unibet) i s rokem 2012 je to už přes 10,00. Tak uvidmíme, co bude s Lucy dál. Snad nepřijde zas nějaká stagnace. Vzpomeňme si na Lucčin skvělý FC 2012, kdy i Svačina Lucce předpovídal stoupání ještě výše, ale sezóna 2013 byla ve svý 1. půlce dosti plonková a Lucka se propadla až k hranici TOP 50.
Reagovat
Mayo
Lucka bola vyfackaná.
Reagovat
kada.tom
zatím dostávají Lucka s Nasťou těžkej direkt ...
Reagovat
petrulinka
Tak Lucku ta prohra asi vzala víc, než jsem si myslela, už prohrávají deblu 3:0.
Reagovat
Mayo
Výborne Petra, s prehľadom. Tak a teraz ešte GEnie a finále je parádne.
Reagovat
blixa
Nevím jestli Simonu bolí ten kotník ale hraje fakt bídně. Co s ní dneska je ?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to není kotníkem, prostě najednou je mimo.. bohužel, taky jsem čekala větší boj a Simče jsem věřila. Ale ještě není konec, i když moc nevěřím...
Reagovat
dadaft
ještě není konec, třeba se zvedne, třetí set bych si klidně dal. ))
Reagovat
dadaft
Simča je dnes slabší na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Simča je dneska celkově slabší, teď se mi zdá, že jí to už nebaví a chce to mít rychle za sebou.
Reagovat
kada.tom
Simona se úplně rozložila ...
Reagovat
dadaft
očekávané finále Kvitová - Bouchard klepe na dveře.
Reagovat
smazaný uživatel
Raději kdyby postoupila Simona. Ať má soupeřku.
Reagovat
dadaft
Genie není soupeřka?
Reagovat
smazaný uživatel
přeju si aby mužský wimbledon vyhrál Federer, a žensky bouchardová :)
Reagovat
kada.tom
koukej už to dotáhnout! :-)
Reagovat
dadaft
och Kadere, teď ses sám vyfackoval --- hodně mizerné oko. ((
Reagovat
Davor1
Je to asi jasné, Simona je na tom zle nie len fyzicky, dvojchybami darovala Genie brejk a už ho naspäť nezíska, nemôže sa pohybovať na 100% a to je základ jej hry.
Reagovat
blixa
Motorová myš má potíže. Evženko pojď !
Reagovat
petrulinka
Já sice nefandím ani jedné, ale mám pocit, že to dopadne stejně, jako zápas Petry s Luckou, čili že Bouchard Halepku přejede. Ale třeba se pletu a Simona se ještě vzpamatuje, zatím to tak ovšem vůbec nevypadá
Reagovat
tommr
spolu s Pavlyuchenkovou nastoupí ve čtvrtfinále proti další Češce Andree Hlaváčkový (která hraje se Zhengovou). Ani v tomhle zápase nevím komu fandit ...
Škoda, že Nova vysílá semifinále singla na obou kanálech. Aspon na jeden z nich by mohli dát debla když je s naší účastí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče sportovních přenosů, tak to Nova obecně moc dobře nezvládá, ale při letošním Wimbledonu je to katastrofa. Fakt nechápu, proč jde na dvou kanálech to samý. Už po několikátý. Asi aby si to člověk mohl na dvou televizích pouštět stereo.
Reagovat
petrulinka
Protože někteří nemají Nova Sport a jiní zase Fandu. Ale pravda je, že když už naše holky dohrály, tak toto druhé semifinále mohli dát na jednom programu a na druhém debla. To by bylo pro nás diváky určitě zajímavější, než se dívat na ty dvě.
Reagovat
tommr
jj vysílat jedno a to samý na několika kanálech současně je speciality Novy ... :(
Reagovat
petrulinka
Taky jsem se dívala, jestli náhodou nebudou dávat debla, ale asi ne, no. Fakt velká škoda, protože mě tenis těch dvou fakt nějak nebere. Přijde mi takový bez emocí. To u našich holek bylo cítit to napětí, povzbuzovaly se, ať už Lucka se zaťatou pěstí a pohledem do své lože, Petra občasným výkřikem "pojď". Prostě i když toto jsou dlouhé výměny, mně se to nelíbí a stejně to vypadá, že Bouchard vyhraje, Simona mi dnes přijde dost mimo
Reagovat
dadaft
docela zajímavé je, že v prvním semi dost výrazně ve statistikách převažovaly winnery nad UE a tady v tomhle naopak, přesto mně připadá, že se teď hraje mnohem lepší tenis. )) ?? ((

nechá si tohle Simona líbit?))
Reagovat
blixa
Asi proto , že hrajou tvé oblíbenkyně. Jinak dívat se na tu motorovou myš mi nějaké uspokojení nepřináší.
Reagovat
dadaft
motorová myš byla možná Wozniacká, Simona je útočnice par excellence.
Reagovat
blixa
Útočná motorová myš :D
Reagovat
dadaft
pořád lepší než útočná vyhazovačka. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Simona není útočnice. Simona je přesně to, čím by Caro chtěla být, ale nemá na to, čili precizní obranářka se schopností sem tam vykouzlit parádní winner.
Reagovat
petrulinka
Já bych neřekla, že se hraje lepší tenis. Přijde mi takový uhoněný, upachtěný. Já mám raději takový razantnější, jako hrály Petra s Luckou. Ale to je jen můj názor.
Reagovat
dadaft
no, podle reakcí diváků přímo na kurtu se jim ten zápas líbí taky víc.
Reagovat
blixa
Přání otcem myšlenky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Simča nějak není ve své kůži, dvojchyby, 1. podání jí nejde.. No jsem zvědavá, jak se s tím popere, rozhodně nepůsobí sebejistě jako v předchozích zápasech, bohužel..
Reagovat
petrulinka
No musím říct, že jsem si myslela, že to bude větší boj, a že Simona to Bouchard zdarma nedá. Ale zatím to teda vůbec nevypadá, že by se Simča chytila. Nejde jí prostě nic, na co sáhne. Zatím to vypadá, že to dopadne úplně stejně, jako první semifinále. Ale tak zase to bez pozitivně, alespoň ve finále nebudeš rozpolcená a budeš tlačit Péťu, aby vyhrála :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když sleduju Bouchard a Simonu, fakt si začínám myslet, že bude opáčko z roku 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně ať neusne na vavřínech a hraje dál.
Reagovat
blixa
Dobře Evženka !! Pojď !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
zvládla první set.
Reagovat
petrulinka
Já teda Bouchard moc nemusím, ale dnes mám pocit, že vyhraje. Simona mi přijde taková pomalejší, nevím, třeba se pletu
Reagovat
kada.tom
super, jeden set v kapse by byl, tak ještě jeden :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Musí ! :)
Reagovat
Pesek12
A právě to je ten rozdíl mezi mužským a ženským tenisem. V semifinále W. to Lucka zabalí po 1.setu. Třeba Rafa se v 1.setu rozehrává. Ale možná to příliš zjednodušuji viz Andy ve QF.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer na RG utkání s Nadalem zabalil po druhém setu, takže zas takový rozdíl mezi mužským a ženským tenisem není.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dost individuální, občas zápas "zabalí" chlap, občas ženská. I chlap někdy vypadá jak uzlíček nervů. Nějak bych to nerozlišoval. Ale když už, tak je jasný, že u ženských je ten rozdíl markantnější, proto se na WTA nerado sází :D
Reagovat
aligo
ale když hrál Djokovic N. - Cilic M. tak kdyby to bylo na 2 výtězný tak by vyhrál Cilic...
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si ti chlapi tedy hrají na dva vítězné. To bychom asi viděli, co ?
Reagovat
tommr
dneska porazili třetí nasazenej pár Nestor+Zimonjic a jsou už v semifinále ... :)
Semifinále debla si určitě zahraje i jedna Češka, protože ještě dneska se střetnou ve čtvrtfinále Andrea Hlaváčková (spolu se Zhengovou) a Lucka Šafářová (spolu s Pavlyuchenkovou) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Lucce, aby si spravila chuť. Paes a Štěpec - paráda ! Ještě při zápase stačili dělat fórky.
Reagovat
tommr
já budu zase trochu rozpolcenej. Úspěch bych přál oběma. Nejspíš ale bude lepší když postoupí Andrea, protože pro ní je úspěch v deblu životně důležitej. Lucka ho zas tak nepotřebuje, protože se jí víc daří v singlu ... :)
Reagovat
LukasH
Moc gratuluju Petře, zasloužila si to.:-) Ustála nejdůležitější momenty a hlavně si pomáhala podáním. V prvním setu byla ve výměnách jednoznačně lepší Lucka. Petru hrozně tlačila, padalo jí to tam, Petra u toho buď ani nebyla nebo to šlo do autu...je fakt, že když jsem viděl první set, říkal jsem - dneska to Petra asi nevyhraje. Ale neřekl bych jako možná dost lidí, že ten první set Petra vyhrála jen se štěstím. Petra to tam prostě líp ustála a ten (myslím) poslední míč byl famózní. Taky jsem se divil, že si u toho těsnýho podání nevzala Lucka oko, ale pak to, myslím, komentátor na Novasport potvrdil, že to byl těsnej aut...
Ve druhým už Lucka tradičně polevila a Petra se zlepšila...
Jsem moc rád, že je Petra ve finále, ale bude muset přidat ve výměnách a hrát tak jako hrála s Venus. Moc bych jí ten titul přál...
Reagovat
Frick
Jak tradičně? V Eastbourne a Dauhá Lucka 2. set vyhrála...
Reagovat
LukasH
Já to nemyslel ve vztahu k tomu druhýmu setu. Spíš tak, že Lucka v rozhodujících chvílích s Petrou poleví...
Reagovat
kada.tom
vyřídili ve 4. setech nebezpečnýho Nestora se Zimonjičem :-)
Reagovat
tommr
mám radost z postupu Petry, ale zároven jsem smutnej, že to Lucce nevyšlo ...
Lucka dneska bohužel nezopakovala výkony z předešlých kol a po smolně ztraceným TB ve druhým setu odpadla. Semifinále Wimbledonu a 17.místo v žebříčku je ale velkej úspěch. Snad na to Lucka naváže i na dalších turnajích a mezi elitou se už usadí natrvalo ...
Petra v prvním setu dost chybovala, ale od druhýho setu už byla jasně lepší. Pokud chce ovšem pomýšlet na úspěch ve finále bude muset ještě trochu přidat. Doufám, že už to k tomu titulu dotáhne, protože jinak by u mě měla za vyřazení Lucky vroubek ...
Reagovat
LukasH
Podle mě by to stejně Lucka ve finále neustála, takže je mnohem lepší, že tam je Petra. Ta má větší šanci. Dneska se to potvrdilo. Od začátku byla stažená, neuvolněná, ale nesesypala se a držela si podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím , žes to samé napsal i zde. Vroubek, nevroubek, vidím, že se objektivního zhodnocení zápasu nedočkám ani od tebe. První set - Petra silná na podání a returnech. Lucce odešlo trochu první podání. Vše doháněla ve výměnách, kde Petru přehrávala. Zkrácená hra je loterie, vyhrajou pevnější nervy a každá chybka může být osudná. Lucka udělala o jednu víc. Ve druhém setu už byla Petra nahoře. Servis jí neopustil a dokonce zvládala lépe delší výměny. Lucce se první servis nevrátil. Petra vyhrála zaslouženě. Je třeba, aby hrála tak, jak vyžaduje hra a úroveň soupeřky. To Petra letos ve Wimbledonu zvládá bravurně. Znova opakuji vrchol výkonu a nejlepší a nejhezčí tenis byl zápas s Venus. Mentálně ho Petra zvládla výborně. Myslím, že Petra má ve finále větší šance než Luci. Kdyby to šlo, přála bych si dnešní SF jako finále. Lucku mám ráda, ohromně se zlepšila. Je to velký úspěch a doufám, že přijdou další. A Petra ? Královna returnů ! Uvidíme, jak si povede Bouchard s Halep. Tu bych proti Petře uvítala radši. Jinak už se hrozně těším na sobotu.
Reagovat
petrulinka
To bude asi TB, stejně jako u Petry s Luckou
Reagovat
Nancy_z
Mrzí mě, že jsem to nemohl vidět :-( Ale gratulace Petře, už se nemůžu dočkat finále! a doufám, že Lucka si spraví chuť ve čtyřhře!
Reagovat
dadaft
gratulace Lucko
Reagovat
smazaný uživatel
Simono POJĎ!
Reagovat
dadaft
když to pustí z rohu do rohu, je to nádhera. ))
ale od Bušičky taky.

smršť winnerů a hodně pohybu.
super tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásné výměny. Není to jen bum a bum.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vidět chytrost Simony, Genie to buší jak může a Simče stačí zachovat klid a winner je tam. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeslti to Simona zvládne. Petra s tím bude mít problém, delší výměny..:/
Reagovat
dadaft
tak tohle je hóóódně vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
to, že na Petru budeš hrát vlastně to samé jako Petra na tebe, to přežiju (v prvním setu to i docela fungovalo), to, že jsi zase pár gamů ztratila ze stavu 30:00 taky, ale že si za stavu 6:6 a 6:6 v TB nevezmeš jestřábí oko při takhle těsném míči, to mi hlava nebere. Já vím, zní to ode mě jako kecy z gauče, ale vždyť by tím vyzváním j. oka nic neztratila.

A zápas jako takový, no obě už na turnaji zahrály líp, Petra už s Bárou nehrála zrovna dvakrát přesvědčivě, a u Lucky za to může asi už jen ta skutečnost, že hraje s Petrou. První set byl z obou stran takový průměrný, Petra dělala dost chyb a Lucce nešel servis. V druhém setu začala Petra vymetat čáry a to už bylo na Lucku moc. Ale i přesto to byl pro Lucku skvělý turnaj a snad je její grandslamové prokletí zlomeno. A abych nezapomněl, gratulace Petře, i když byl radši, kdyby to dopadlo obráceně:) A ty Lucko, vyhraj aspoň čtyřhru!
Reagovat
smazaný uživatel
mě přišlo jaky by se snad dohodly, že si jestřába brát nebudou. Jak Lucka tak i Petra měly několik momentů, kdy si ho moly a měly vzít.
Reagovat
avos
Nevím, koukal jsem v práci na streamu, ale měl jsem pocit, že rozhodčí na umpiru potvrdil aut a proto si ho Lucka nevzala.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to zvláštní zápas. Pořádně jsem nevěděla, komu fandit. Petra to zvládla lépe, byť v 1. setu byla Lucka snad i o fous lepší. Ve finále to bude těžký a ať už proti Petře bude stát Kanaďanka nebo Rumunka, bude asi soupeřka favoritkou. Nicméně Petra hraje po dlouhé době konzistentně, vyrovnaně a hlavně dobře, takže bez šance rozhodně není. Její problém může spočívat v tom, že kromě zápasu s Venus nepotřebovala jet na 100%.
Reagovat
pepin
No to teda nevím, proč by soupeřka měla být favoritkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože vidím jejich výkony. Jsou prostě lepší než výkony Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchardová proti Kvitové ve finále Wimbledonu favoritkou? To myslíš vážně? Vypadá to, že tu nepíšeš ve střízlivém stavu :-)
Krom toho Kvitová hraje teď nejlíp od W 2011!
Reagovat
smazaný uživatel
Ujišťuju tě, že jsem zcela střízlivá a ano, v případě postupu Bouchardové ji budu favorizovat, ačkoli na vítězku momentálně favorizuju Halepovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, už nefavorizuju :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad se zopakuje rok 2011, vítězové Petra Kvitová a Novak Djokovic :-D
Reagovat
blixa
No vůbec bych se nezlobil ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych chtela Petru a Fedexe ;)
Reagovat
blixa
Nemůžeš chtít všechno:) Hlavně Petra a kdokoliv :D
Reagovat
aligo
Takhle jsem to nemyslel hraj a nevzdej to kvůli kotníku hraj a prohraj :) nevzdávej :)
Reagovat
blixa
Au au, to nevypadalo pěkně. A i když to dneska rozhejbe, tak nevím jak v sobotu. Simoně nefandím ale tohle jí teda nepřeju :(
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, to je teda ale pech..
Reagovat
smazaný uživatel
tak to Petro dej.

ja si aspon za Lucku pustim http://youtu.be/iUiTQvT0W_0
Reagovat
smazaný uživatel
krásná práce Petro, zase ukazuje jaká je tenistka a že je zpět !!!
PS: kdyby někdo měl zájem může si zkusit skvělou tenisovou hru
ODKAZ: http://s4.tennis duel.com/r3236 (psáno bez mezery) :)))
Reagovat
Frick
V letním mezidobí mezi W a USO to vypadá na zájímavej souboj mezi Luckou a Carlou o jistotu lepšího nasazení na USO. Lucka by měla využít toho, že loni byla tehdy jalová a pokusit se o nějaký punkty.
Reagovat
tommr
Lucka má dobrou pozici na to, aby se dostala i před jiný hráčky (Wozniacki, Errani, Pennetta). Nebude to ale nejspíš ještě před USO ...
Hodně bodů obhajuje i Azarenková, která zatím nevypadá na to, že by je mohla všechny obhájit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro ve finále ti budu moc fandit ukaž že Wimbledon je tvůj
Reagovat
aligo
Snad Halepová nepostoupí, protože když Bouchardová v semifinále GS prohrála tak jedině s pozdější vítězkou.... nejdřív s Li Na a pak se Sharapovou.... tak snad :D
Samozřejmě to strašně přeju Petře a snad jí to zase nakopne k lepším výsledkům :)
Reagovat
smazaný uživatel
Halepova hraje strašně klidně, chytře. RG ji těsně uniklo.
Reagovat
smazaný uživatel
v prvním setu Petře strašně pomohlo podání, na returnu se dost trápila, ale podání as hodně zlepšila, hlavně v tajbrejku jí dost pomohlo! :)
Reagovat
Fandina
veliká k finále Wimbledonu a moc držím palce. Peti koukej to vyhrát ... pojď pojď pojď

A velká gratulace Lucce k semifinále, udělaly jste mi holky obrovskou radost a moc držím palce dál. Šafi ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
konečně jsme se dočkali po nekonečných útrapách, nervech, zklamáních, posměchu atd. toho, že je Petra ve finále GS. Uf, ani tomu nemůžu uvěřit, šla jsem se radši vykoupat, abych to neviděla. Tenis asi nic moc, čekala jsem, že Lucka to asi nezvládne s nervy. Ale neva, i tak velký úspěch a oběma holčinám velká gratulka, to samé i Barče, hrála tady skvěle. Tak teď na Simču :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj konecne jsme se dockali a hlavne Petra se dockala ;) taky jsem se na to nervama nedokazala divat chvilema :(
Reagovat
pepin
No to mi ani neříkej, že jsi se místo dívání koupala. Já jsem všechny vymetl, musel být klid a hotovo. Ale zasloužili jsme si to po těch 3 letech. A ještě jedna zajímavá věc, všechna utkání po vyřazení marfuši a Az. probíhají v klidu, s občasným heknutím, jaká slast.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zvlášt vy, co ji furt odepisujete, si to rozhodně zasloužíte :-p
Reagovat
mac.hall
Lucka , bohužel , nezvládla zápas především ve své hlavě. Byla dnes stěží poloviční oproti zápasům s Makarovovou a Terezou Smitkovou a rozhodně to nebylo hrou Petry. Ta nehrála nic zázračného a bohatě jí to stačilo. Myslím , že v letošním finále nemá šanci na úspěch, ať bude její soupeřkou Simona nebo Kanaďanka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že nemá šanci na úspěch. Šance je vždycky a Petra hrát umí. Podstatně si zlepšila podání, a má vynikající returny. Říct, že na rovinu "nemá šanci" by byla chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
kazdu zapas je jiny :P
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá šanci na úspěch? Tak to jsi teda dost mimo, proti Kanaďance by byla jasnou favoritkou a proti Halepové mírnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Halepové musí přidat. Jestli ji chce porazit. Když bude vyhozovat míčky za základní lajnu, jak v první setu. Od Petry to byla hrozná hra.
Reagovat
pepin
Myslím si, že nemáš pravdu, v podstatě hrála co potřebovala. A v zápase proti Venus, můžeme říci v nejhezčím letošním ve Wimblasu, dokázala, že i když se ji až tak nedařilo a venus byla po větší dobu lepší to nezabalila a dokázala to otočit a uhrát. Lucka mi také v určité fázi prvního setu připadala ve hře lepší, ale rozhodla Petřina vůle po vítězství a i to, že si nepřipouští vyřazení.
Reagovat
smazaný uživatel
přál jsem to strašně moc té sympatičtější, to mě štve že to nedopadlo.. I tak posun o 6 míst. Doufám, že to brzy shodí a předvede hru ala předchozí. Jinak Vondroušová SUPER, porazila realtivně silnou soupeřku. Jednou bude na špici..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zase potvrdila pozici české jedničky ! :D
Reagovat
aligo
Přesně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduše zvítězila ta která si to dokázala v hlavě srovnat a má přeci jen víc zkušeností na velkých turnajích. Ale ne že by Lucie hrála podstatně hůř, zvláště v tom první setu bylo viděl, jak moc umí a jak chce vyhrát. Druhý už tak trošičku v hlavě vzdala, ale i tak nevadí, nemá se za co stydět. Vždyť Petra je Petra a v sobotu ? nejsem věřící, ale to se snad i k tomu tenisovému bohu pomodlím :)
Reagovat
Fredy
odehrála výborný turnaj. Budu jí moc fandit v deblu, taky ve všech turnajích na betoně . Lucko pojď !!!
Reagovat
petrulinka
Já doufám, že v deblu postoupí, budu holkám moc fandit! Mohli by to vysílat v televizi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra přesně po dvou letech zase v top 4 :3 :D to bude hezký pohled
Reagovat
smazaný uživatel
VŠEM HOLKÁM KTERÉ NA WIMBLEDONU HRÁLI VELKÁ GRATULACE
Reagovat
r176
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
smazaný uživatel
Super tak pokud Petra získá titul tak bude bud 5. nebo 4. a Turnaj Mistryn se Petře znovu přiblíži no kde jsou ti co říkali že Petra do Singapuru nepojedene a že na Finále GS nemá
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatujete, jak jsme se tu jednou bavili o tom, že aby Petra někdy zase vyhrála GS, tak by musela mít v pavouků samý Češky? No a je to pomalu tady. Ze šesti soupeřem byly tři Češky.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: soupeřek..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty Češky se tam dostaly zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hodně hořkosladké... Gratuluji oběma, zahráli perfektní výkon. Petra to bude mít zítra těžké, ale snad se jí podaří sebrat ten krásný talíř. Lůcy gratuluji snad ještě víc. Byl to životní turnaj a konečně se dostane tak, kam patří TOP20. Ale má ještě navíc. :)
Petro tak pojd. Nevím, která by byla lepší soupeřkou ve finále.
Reagovat
Frick
Prosím smiluj se a dej, ať už spolu nehrajou. :o)
Reagovat
VlS
Fricku, konečně s tebou můžu skoro souhlasit, ale udělal bych tam trochu dovětek: ať už spolu nemusí hrát nic jiného, než finále ( pokud možno USO)
Reagovat
VlS
Petra je na servisu fakt strašně silná, Lucce to dneska nepsalo. Bylo na ní vidět, že je strašně nervózní. Neva Luci, krásnej výsledek i tak, kdyby mi někdo před turnajem řekl, že budete s Peťkou hrát SF, tak bych se díval po mokrým hadru na čelo. Tak a teď na toho deblíka, třeba si dojdeš pro nějaký nádobí v něm.
Reagovat
Fredy
Petra dokázala, že může hrát o titul na GS.Hodně štěstí ve finále !!!!! PETRO POJĎ !!!!!!!!
Reagovat
anajka
Petra, ale teraz vyhrať aj finále!
Reagovat
smazaný uživatel
je možná trochu zklamán. Ale šlo o moc a to se na krásu nehraje. Pěkně střádat jeden bod k druhému. Petra to vyhrála hlavou a zkušeností. Hodně štěstí ve finále Petro!!;
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Petro obrovská gratulace ve finále máš velkou šanci hlavně proto že už si grandslam vyhrála a znovu si ukázala že podání máš excelentní ale je mi líto Lucky ale Lucka se nemá za co stydět odehrála úžasný turnaj SF na Wimbledonu je úžasné gratulace všem holkám které na Wimbledonu hráli všechny holky si gratulaci zaslouží
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře.. tak Lucka snad aspoň tu čtyřhru :)
Reagovat
r176
a teď už jen jedna výhra a Talíř je zase doma!!Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, díky! Jsem dojatá, nemám slov.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist