Šafářová si v Paříži zahraje o titul i ve čtyřhře

5. 6. 2015, 15:39
Aktuality 157
Lucie Šafářová si na Roland Garros zahraje vedle dvouhry také o titul ve čtyřhře. Účast ve finále debla si zajistila dnes spolu s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou, se kterou v semifinále porazily pařížské šampionky z roku 2011 Andreu Hlaváčkovou a Lucii Hradeckou 6-2 5-7 a 6-4.
Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová (© FFT)

Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou už letos ovládly Australian Open, kde získaly svůj první grandslamový titul, a nyní mají šanci na další. O svou jedenáctou grandslamovou výhru v řadě však musely pořádně bojovat - Andreu Hlaváčkovou a Lucii Hradeckou udolaly až po dvou hodinách a deseti minutách.

Úvodní set dnešního prvního semifinále se stal jasnou kořistí pro česko-americkou dvojici, která "H+H" sebrala třikrát podání a sadu vyhrála 6-2. V dalším dějství se Šafářové s Mattekovou ještě dvakrát podařilo dohnat ztrátu servisu a vedly 3-2, od té chvíle se ale začaly prosazovat vítězky Roland Garros z roku 2011.

Hlaváčková s Hradeckou znovu brejkly sedmý nasazený pár a za stavu 5-4 měly možnost poslat utkání do rozhodujícího setu. To se jim ještě nepodařilo, v další hře se však znovu prosadily na příjmu a napodruhé už při svém podání uspěly.

V úvodu třetí sady přišla každá z tenistek o servis a poté si až do stavu 4-4 všechny semifinalistky dokázaly podání pohlídat. O osudu zápasu se rozhodlo v příštích dvou hrách: Šafářová s Mattekovou nejprve odvrátily pět brejkbolů Hlaváčkové s Hradeckou a v následujícím gamu si při podání Hradecké vypracovaly dva mečboly. První z nich H+H odvrátily, při dalším už ale Matteková-Sandsová zápas ukončila na síti.

"Zápas nebyl nejkratší a bylo tam opravdu vedro. Nějak se to zvládlo. Asi bych si dobrovolně dvouhodinový trénink nedala, ale být ve finále čtyřhry je úžasné, takže jsem za to moc ráda," řekla Šafářová. "Nebylo příjemné hrát proti Češkám, zvlášť když šlo o finále grandslamu, ale myslím, že to proběhlo v pohodě," prohlásila.

V rozhodujícím setu Matteková-Sandsová napálila jeden z returnů přímo do Hradecké na síti, která si pak lehla na záda, ale pokračovala bez omezení dál. "Je to asi součástí boje. To není příjemný pro nikoho," řekla Šafářová.

Serena dnes netrénovala
V nedělním finále čtyřhry se Šafářová a Matteková-Sandsová střetnou s australsko-kazašskou dvojicí Casey Dellacquaová/Jaroslava Švedovová. Dvanáctý nasazený pár ještě v Paříži neztratil set a porazil i turnajové dvojky Jekatěrinu Makarovovou a Jelenu Vesninovou v utkání, v němž dnes diváci na úvod viděli čtyři brejky v řadě. Od stavu 2-2 už Dellacquaová se Švedovovou podání neztratily, první set vyhrály 6-3 a v tom dalším si za stavu 5-1 vypracovaly čtyři mečboly. Rusky všechny odvrátily, hned v další hře se ale s Paříží rozloučily.

Šafářová s Mattekovou-Sandsovou mají letos vynikající bilanci 20-2, jednu ze dvou porážek jim ale připravily právě Dellacquaová se Švedovovou. Pokud se česko-americkému páru povede odveta za Madrid, odletí Matteková-Sandsová z Paříže se dvěma tituly - s Mikem Bryanem už totiž vyhrála smíšenou čtyřhru. Šanci na dva tituly má i Lucie Šafářová, která do finále čtyřhry může vstupovat už jako grandslamová vítězka ve dvouhře. Třináctá nasazená se probojovala poprvé do grandslamového finále a v sobotu se v něm střetne se Serenou Williamsovou. Američanka, která se potýká s nachlazením, dnes na rozdíl od české tenistky ani netrénovala.

Obě soutěže v jeden rok na French Open dokázala vyhrát naposledy domácí Mary Pierceová v roce 2000. Do finále se před třemi lety ve dvouhře i čtyřhře dostala Sara Erraniová, ale titul si odnesla jen z debla.

Výsledky - French Open - ženy:
Čtyřhra - semifinále:
Šafářová/Matteková-Sandsová (7-ČR/USA) - Hlaváčková/Hradecká (9-ČR) 6:2, 5:7, 6:4
Dellacquaová, Švedovová (12-Austr./Kaz.) - Makarovová, Vesninová (2-Rus.) 6:3, 6:2
Juniorky - dvouhra - semifinále:
Badosaová (12-Šp.) - Vondroušová (1-ČR) 6:4, 7:6 (10:8)
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

157
Přidat komentář
a.magerova
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/238398/safarovou-miluji-vsechny-hvezdy-poklonu-vysekla-i-murrayho-matka.html
Reagovat
Fandina
Vypadá to, že bude mít zítra velkou podporu. A není divu, za oblibu dostala i cenu vloni. Je to naše Šafinečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to trochu upřesnil - cenu za oblibu získala Petra, Lucka dostala cenu za práci pro ostatní v rámci WTA. Ale to je vcelku nepodstatný detail. :-)
Reagovat
Fandina
Jo, máš pravdu, vím, že měla cenu s Petrou, tak jsem to prohodila. Sorry.
Reagovat
Fandina
Doporučuji všem husám, aby se podepsaly pod příspěvek níže.
Reagovat
Fanda67
Chtěl bych poděkovat skupině 1GSL za to kam Lucku "dotlacili", nenechte se odradit téma několika jedincema, kteří nemohou unést, že skutečné legendy obdivují a oceňují výkony Lucky a o jejich "legendu" se nezajímají.
Tobě Lucko přeji hodně štěstí, vyzdimej zbytky sil, ať je titul tvůj, letos na to máš!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, které jedince máš na mysli. Jako chudáci se tu projevují někteří členové 1GSL.
Reagovat
Fanda67
Já nemusím jmenovat, oni se ty "husy" ozvou sami :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nekteri?

Proc to pises tak neurcite...a schovavas to do nejake neurcitosti... Pod tim clankem jsou jen dva clenove;))))
Takze jsi rovnou mohl napsat Vlk s Vlsem, trochu nechapu tuhle tvou "kvalitu"
...ale ja myslim, tedy pokud jde o mne, ze jak ty napises o nas dvou, ze jsme chudaci, ze to je vlastne pro nas svym zpusobem nejvetsi pochvala...
...horsi by bylo, kdybys nas ty chvalil, a psal si o nas naopak...v obracenem smyslu....
To bych se tedy rychle, ale rychle musel na sebou zamyslet, ale primo rychlikove, nebot to by bylo asi se mnou neco v neporadku, a trpel bych pravdepodobne na nejaky ten druh narcismu, na ktery evidentne trpis, s tim, ze v tvem pripade jde o nejake alter ego, neco jako bozsky mluvci Petry, nerikam, ze si to tak myslis, ale se tak chovas...jestli jde o mne, nazval bych to jednim slovem - priblble...(coz neni urazka, nebot kazdy obcas proste blbneme a piseme ruzne veci)

Takze za mne DIKY BOHU, ze v Tvych ocich jsem Chudak! Jsem stasten, ze svet vidim a citim jinak nez ty, haleluja!

No jeste dva dny s nami nekterymi chudaky s GSL snad vydrzis, myslim, ze po nedeli ti tady uz nekteri opravdu nebudou zaclanet...ono vetsina z nas v tom GSL nema fakt cas se hnipat v nejakych kravinach na 1000 prispevku...krom toho tak moc tady nepiseme, ono kdyby se to za nas vsechny secetlo, tak ty by si nas svym poctem bez problemu prekonal...

Tak jeste dva dny vydrz, pak budes mit od nas nekterych pokoj na dlouhou dobu, snad to ty dva dny prezijes...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsi na nesmyslné navážení se do mě hrdý, tak by ses nad sebou zamyslet měl.
Reagovat
a.magerova
Jaký božský mluvčí Petry?
Vždyť ani nevěděl, kdy Petra ukončila spolupráci se Všetíčkem (to i já o ní vím víc), je to jen tlachal, který si na ní honí své ego :-/
Reagovat
VlS
A na sucho to pěkně pálí :-)
Reagovat
a.magerova
Toto info máš z knih nebo..... :-P
Reagovat
mrafe
Fando plný souhlas s tebou i s Vlkem, to si člověk myslí, že ho už někteří přispěvatelé nemůžou ničím překvapit, ale bohužel jejich hranice je bezmezná.

Husa1
Reagovat
Fandina
Mám jiný názor. Přemýšlím o tom, co vede přispívatele pospisovat druhé v těch nejhorších barvách. Co je k tomu vede, proč to dělají.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už stačí jenom sehnat raketu... :D
http://abload.de/img/quesh_fandina_kvitovke3udl.jpg
Reagovat
Fandina
Jak málo stačí k dětské radosti. V životě by mě nenapadlo, že někoho bude bavit, dělat takové obrázky.
Reagovat
smazaný uživatel
A to není všechno. Můžete si s Kvěšem ještě cestou zazpívat... :D
https://www.youtube.com/watch?v=TLSz3kUQNSc
Reagovat
Fandina
A seš si jistý, že takováhle zábava je to pravé, co mě vystihuje, jen proto, že to sem o mně dáváš?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, chlapec se naučil dělat v počítači obrázky, tak se chce pochlubit. Tak mu to přej. :-)
Reagovat
Fandina
Já mu to přeji, evidentně mu to dělá dobře ... úsměv
Reagovat
Holahej
Lucko tak zítra doma fandím/e, zkus to naplno, ale s rozmyslem tenisových zákonitostí! Serena je tenisově dál, cit pro míč, pro hru, kreativita úderů, ale čas nejde zastavit, v atletických výměnách ztrácí..viz tvůj zápas s ní na HopmanCupu, pokud se nevykazíš a dostaneš jí do dlouhých výměn..., unavíš..., vidím šanci, jinak ve světě se o tobě píše a třeba na Wimbledonu budeš mít další fanoušky navíc, Judy Murray dala na sítě tvojí hezkou tenis. fotku a píše... Lovely Lucie Safarova. Slam finalist. First saw her play age 10 in the Azores. One of the nicest girls on @WTA tour...
Reagovat
smazaný uživatel
"Mimochodem jediné zvučné jméno, které zatím porazila, je Maria, která byla marod. A možná Ana."
...a jine tve uvahy...
---

LUCY a jeji ctvrtka:
Anastazie, Sabina, Marie, Garbina, Ana

Maria po zapase uznala profesionalne kvality Luccky a vubec, ale vubec se na nic nevymlouvala!!!

To ze nerozlisujes turnaje jako Madrid a RG ve svem ignorantstvi jeste jsem schopny pochopit...ne kazdeho musi zajimat tenis, nekoho zajima jen kult osoby.
Oni totiz v Parizi hraji trochu s jinymi mici, ze...a krom toho povrchy jsou rozdilne v odrazu a rychlosti...ale to jsem schopny pochopit, ze te to jako prosteho spotrebitele sportu nezajima...

Ale muzes mi prosimte nejak vysvetlit, jak by si chtel jeste tu ctvrtku Lucky vic zkvalitnit????? Kdyz existuje nejaky pravidlo o nasazovani hracek atd...atd...

Nebo chces, abych Ti tady vypsal tu ctvrtku Kvitove...?

Jako svihlo ti nebo co? Kdyz te to nezajima, ten tenis, tak se bud venuj Kvitove, nebo treba golfu...

A nezapomen napsat zas nejaky ten svu poblbly fejeton s temi svymi retorickymi uvahami typu.... kdyby Marie nebyla nemocna, jestli by vubec Lucka hrala ve finale atd.

Bud ses uplny blazen, nebo zavistnik.....si vyber...nebot zpochybnovat Luccinu cestu turnajem muze opravdu jen zavistivec nebo magor...
Reagovat
slacker
nebo oboji
Reagovat
smazaný uživatel
Je to vůl. Lucka kromě Nary neměla jedinou snadnou soupeřku. Nasťa sice v letošní sezoně neoplývá bůhvíjakou formou (viděl jsem ji v Praze a byla to bída), jenže zápas proti Lucce byl specifický v tom, že jsou kamarádky, bývalé spoluhráčky z debla a výborně se znají. Sabine kromě Wimbledonu taky není úplně top soupeřka, ale co jsem ji viděl na RG, tak hrála solidně. No a co se týče té poslední trojky, tak tam už snad o kvalitě soupeřek nemůže být sporu. Masha dvojnásobná vítězka, Ana vítězka a Garbine v 21 letech podruhé za sebou ve čtvrtfinále RG... Mít takový los Petra, tak by tohle nikdy nenapsal.
Reagovat
smazaný uživatel
No aspoň nejsem pokrytec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jenom největší exot na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Až po tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
http://abload.de/img/quesh_fandinaa1u69.jpg
Reagovat
Fandina
A?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lisicka je finalistka GS;)
Ale podle mne to je jedno, proste rozebirat los je nesmysl, ty hracky hraji proti tem, ktere ji nalosuji...
To bych taky mohl rict, ze Sveta s Fran meli proste smulu...jinak by to vyhraly,,,
...nic kaslu na to, myslim, ze ten post byl uplne zbytec.
Jdu radeji delat neco rozumnyho;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na losu vždycky záleží a není třeba říkat, že tomu tak není. Ale kdo tvrdí, že Lucka měla snadný los, tak ten prostě kecá... Jo, Sabine je finalistka GS, ale kterého. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zalezi, ale ten sportovec proste tak na to nekouka jak fanda, to by se zblaznil;)...ten se hlavne diva, kdo je nejblizsi souper....
....no tak Sabina snad Wimbledonu,,,ne...;) Ze ti trava nevoni...jeste neznamena, ze ten GS nema kvalitu;)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Sabine je finalistka Wimbledonu a tohle je RG, kde ještě neuhrála víc než 3. kolo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak melo jit o ty zvucne jmena, ne....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to potom jo. :D
Reagovat
lars
Treba by letos dosla dal , kdyby nenarazila na Lucku
Ona se zlepsila i na ostatnich povrsich v posledni dobe
Reagovat
smazaný uživatel
a) nevím, kdes vzal, že nerozlišuju RG a Madrid
b) vyjma Máši a Any opravdu ve své čtvrtce žádné zvučné jméno neměla
c) jo, Petřina čtvrtka byla slabší. Papírově.
d) Maria nemocná byla, to jsme viděli všichni.
e) nic nezpochybňuju, nepodsouvej mi něco, co jsem nenapsal
f) nejsem ani blázen, ani závistník, Lucce to přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam na tohle vubec naladu....
....kdybys to Lucce pral, tak tady napises Good Luck, hodne stesti atd. a nerozebiras tady nejaky nesmysly o zvucnych jmenech, Madridu a ja nevim co jeste...
Vubec nechapu, proc to rozebiras...kdyz to nekomu prejes, tak pokud to nekomu preji tak to preji, a nehnipam se v tom...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby sis tu debatu přečetl od začátku, mohl sis celou tuhle anabázi ušetřit..
Reagovat
smazaný uživatel
No ty si taky anabaze...
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně. Já mám pocit, že sis přečetl to, co jsem napsal já, ale už ne to, na co jsem reagoval.
Reagovat
Fandina
Napsal, co napsal, ale nikde z jeho příspěvků nevyplývá, že závidí Lucce nebo jí nepřeje. To si tam doplnil ty, svoje pocity a vývody z jeho příspěvků.
Reagovat
Jan
c) jo, Petřina čtvrtka byla slabší. Papírově. - to je na jeden velký úsměv :)
Reagovat
Fandina
A nebyla?
Reagovat
Fandina
Nejsem si tak úplně jistá, jestli iqe to takhle řekl, jestli to nebylo pokračování nějakého výroku.
Reagovat
Fandina
A i kdyby to řekl, to ještě neznamená, že ten druhý je blázen, nebo cokoli podobného, co se tu o iquem píše.
Reagovat
lars
A proc jsi napsal Kvitove a ne Petry ?
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi hnidopich
Reagovat
lars
To neni odpoved na otazku
Reagovat
smazaný uživatel
nekdy pisu Petra, nekdy Kvitova, nekdy Kvitule, nekdy Kvitko...proste jak mne to prijde...vubec to nerozebiram,
staci...stourale?
Reagovat
lars
jen jest-li neklames ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se ho zastat, fakt to tak dělá. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak si tady projdi diskuse za posledni 4 roky....;)
Jestli ti jde o muj vztah k Petre
ja proste nad tim nejak nepremyslim...
U lucky pisu casto Lucy, nebo Lucka, nebo Lucinka, za starsich casu Safaruv dvorecek jak delala zdravice na siti...proste podle nalady a nebo jak mne to pod ruku prijde...nepouzivam vubec to Safi...nebo si aspon nevzpominam,
ale hlavne nad tim nejak nemedituji...

U Petry to je jednoduchy, tam se uz od roku 2011 vic uzivalo to jeji prijmeni obecne, nebot ho ma proste hezke...konotuje to kvetinu....krom toho mame jeste Petru Cetkovskou...takze v obdobi, kdy se Petre C. darilo, se rozlisovani dost hodilo...
Reagovat
lars
no mohl jsi treba taky zmenit nazor az v posled. mesicich ? :)
Reagovat
slacker
42
Reagovat
smazaný uživatel
28
Reagovat
vendulkabendulka
"I couldn't practice today. I have to rest." @SerenaWilliams on fighting the flu.
Sance na uspech je vetsi, Serena asi nebude v top forme.
Reagovat
smazaný uživatel
i když Serena bude na kapačkách bude hrát a bojovat
Reagovat
vendulkabendulka
To urcite, ale se stojanem na infuzi bude trosku pomaleji behat.
Reagovat
smazaný uživatel
Fyzicky je na tom Lucka momentálně líp, ale tyhle velké zápasy rozhoduje především psychika. Důležité bude, aby se Lucce hned na začátku zbytečně nerozklepala kolena, aby to Serena nestihla ukončit dřív než se nějaké rozdíly ve fyzické pohodě obou hráček vůbec stihnout projevit.
Reagovat
FulnekUltras
pravdu díš - ale věřím, že se Lucka tentokrát opět nerozklepe...
Reagovat
Fanda67
Serena v tom semi vypadala hrozne, bojim se, aby to Lucku nerozhodlo, pokud Serena nebude viditelně fit ...
Reagovat
FulnekUltras
to by skutečně mohlo být nepříjemný - ale věřím, že Lucka je už teď v takovém tahu a mentálně vysoko, že dokáže případně překonat i tohle...a dokonce jsem přesvědčen, že ji na to trenér i přímo upozornil...
Reagovat
Fandina
Ještě k Háčkám. I když dneska nevyhrály, myslím si, že semifinále na FO ukázalo, že zase tak špatná volba se k sobě vrátit to nebyla a že by mohly případně i navázat na minulé úspěchy. A na žebříčku se zase posunou vpřed a tím i blíž k účasti na TM. Teď by měly mít 2000 bodů a být v první osmičce.
Reagovat
smazaný uživatel
A sprchone. PETRA JE ČESKOU JEDNIČKOU JASNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŠTĚ NĚKDO SI MYSLÍ ŽE PETRA NENÍ ČESKOU JENDIČKOU!!!!!!!
Reagovat
VlS
Já si myslím, že momentální českou jedničkou není, řídím se race. Po Wimblu to může být jinak. A dej už Petře pokoj, ona tady dohrála v pondělí, dneska je pátek.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle Race není, podle všech ostatních měřítek ano.
Reagovat
Fandina
Asi pořád českou jedničkou je, má víc úspěchů a i v žebříčku je výš nez ostatní holky. Ale je to jedno. Čas ukáže.
Reagovat
blixa
Hele, Jindro, dej si mokrej ručník na čelo a běž zkontrolovat, jestli ten páter spí ;-)
Reagovat
VlS
Kaťa s Jelenou byly dnes hodně tragické, Jarka s Casey, to by mohlo jít, i když Jarka hrála docela dobře.
Reagovat
lars
V Madridu s nima Lucka prohrala
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem docela těsně (7:10 v STB), takže jsou šance veliké.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/681229-kvitovou-bude-na-obhajobu-wimbledonu-pripravovat-byvaly-berdychuv-kondicni-kouc.html#hp-artcl
Reagovat
slacker
Vydrzi do konce sezony 2016?
Reagovat
misa
Proč tak dlouho? Aktuálnější je ptát se na konec sezony letošní :)
Reagovat
sprchon
Petra? No těžko říct... Jestli jí to ještě jako českou trojku bude bavit.
Reagovat
VlS
Dráždíš Iqeho a Kvitovku bosou nohou?
Reagovat
smazaný uživatel
Mohlo by jí to pomoct, kdyby nebyla česká jednička. Nebyl by na ni takový tlak od veřejnosti a mohla by hrát uvolněně. (třeba)
Reagovat
Fandina
A nebo tak. Může hrát uvolněně.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála dva Wimbledony. Vždycky na ní bude určitý tlak..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale ne takový. Teď je hvězda Šafářová, na ni teď bude velký tlak, aby zopakovala skvělý výkony z RG. Petra bude trochu v jejím stínu...
Reagovat
Fandina
A faktem je, že Šafi byla vloni ve Wimbledonu v semi, tak možná na ní tlak bude i tam, co by na vítězku RG ještě větší. Ale zase Petra bude obhajovat titul, takže na ní taky bude tlak.
Reagovat
sprchon
To i na Báru a Terku například... Bude to náročné.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra se s tím tlakem umí vyrovnant už ví jaké to je. Lucka ale ne
Reagovat
Fandina
Uvidíme, jak se s tím bude Lucka vypořádávat. Zatím na ní nikdy takový tlak nebyl, ale momentálně působí ohromě v pohodě. Hraje jako mentální titán.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je dlouhodobá česká jednička a ani případné vítězství Lucky na FO by na tom nic nezměnilo. Samozřejmě, část zájmu médií a s tím souvisejícího tlaku by se na Lucku přeneslo, což by Petře mohlo trochu pomoct, ale určitě se nedá říct, že by byla v Lucčině stínu..
Reagovat
Jan
Pořád co by mohlo Petře pomoct. Jak s nějakým děckem. 3/4 zápasů hraje pod psa. O Šafi nikdo neříká co jí pomůže. Poctivě dřela, postupně si zlepšila psychiku projevilo se to a je tam kde je. Petra je v ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mediální tlak je hrozný svinstvo. Doteď byl cílený především na Petru, v případě úspěchu Lucky by byl rozprostřený mezi obě, což by Petře jednoznačně pomohlo.

Mimochodem to není ani měsíc, co tady byla Lucka kritizovaná za nezvládání kritických okamžiků zápasů. Takže ty tvoje kecy o postupném zlepšování jsou k smíchu.
Reagovat
VlS
No tak jí tady s Kvitovkou přestaňte furt dokola omílat a dejte jí pokoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi sis spletl adresáta.
Reagovat
Jan
Ty ten progres u Lucky nevidíš. Za poslední např. 2 - 3 roky ? Asi ses na letošní FO vůbec nedíval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě ani ne před měsícem tu byla kritizována za nezvládání klíčových momentů zápasů. Mluvit o nějakých 2-3 letech v této souvislosti je naprosto mimo.
Reagovat
gigin
Kritika TADY na TP? Tak to jo :DDD
Reagovat
gigin
To je pravda Honzo. Fakt je to vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
A že to nebylo vidět před ani ne měsícem, kdy si prohrála čtvrtfinále v Madridu proti Kuzněcovové?
Reagovat
gigin
Hele, že Lucka prošla změnou, která je vidět, to snad nepopřeš. Změnila trenéra, postavu, prostě udělala změny, které jí snad prospěly. Souhlas?
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím, ale hlavním tématem byla psychika, resp. (ne)zvládání kritických momentů zápasu.
Reagovat
gigin
Je ve finále GS. Na povrchu, kde si to sakra musíš odpracovat. Vyřadila zvučná jména, otáčela nepříznivé skore. Je to labil, ok. A tu hrůzu ještě zdablovala v deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohajeho, ty ani pořádně nevíš, na co reaguješ. Podsouváš mi něco, co jsem nikdy neřekl.

Mimochodem jediné zvučné jméno, které zatím porazila, je Maria, která byla marod. A možná Ana.
Reagovat
gigin
Aj Serena je vlastně marod. Easy job.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň si přečti, na co jsem tu prve reagoval.
Reagovat
VlS
Je sranda koukat, jak Iqe trpí. Byl by rád, kdyby Lucka neuspěla, aby náhodou neohrozila jeho modlu, ale nenapíše to ( na rozdíl od Kvitovky). Ale z každý jeho věty to vytejká jako hnis z podebraný rány.
Tady je teď řeč o holce ve finále GS a není to Petra, tak se s tím smiřte a nechte to plavat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty musíš být dobře na šrot, když píšeš takové bláboly. Ale tak v pátek večer máš nárok.
Reagovat
Fanda67
1*
Reagovat
Fandina
Takhle uvažuješ, že to podsouváš druhému? Já se tedy nestačím divit.
Reagovat
a.magerova
Jj, jsem téhož názoru.
Reagovat
Fandina
Podle tebe takhle někdo uvažuje?
Reagovat
Fandina
Konkretně iqe?
Reagovat
a.magerova
No mně přijde, že iqe neuvažuje.
Reagovat
Fandina
Pak nechápu, proč jsi souhlasila s výrokem VlSe o něm.
Reagovat
a.magerova
To mě nepřekvapuje.
Reagovat
Fandina
Možná by tě to mělo překvapit. Souhlasila jsi s tím, že iqe odpovídá charakteristice VlSe a když jsem se tě na to znovu zeptala, tak si to nepotvrdila. Tak s čím jsi tedy souhlasila. S tím co psal VlS o iqe nebo ne.
Reagovat
a.magerova
Chytrý pochopí.
Reagovat
Fandina
Dobře, tak jinak, souhlasíš s tím, co napsal VlS o iqe, o tom, že tak iqe uvažuje?
Reagovat
slacker
42
Reagovat
smazaný uživatel
Mě přijde, že tady neuvažují někteří jiní, když vidím, co dokáží vypotit a v mých příspěvcích vidí něco, co tam vůbec není.
Reagovat
sprchon
Jo, třeba jo. :)
Reagovat
sprchon
Jo, třeba jo. :)
Reagovat
Fandina
Proč ne, vždycky nebyla jedničkou. Naopak, může jí to motivovat k vyšším metám a pak zase bude jedničkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť víš, že Petra žebříčky neřeší. ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to je super. Docela mu věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej tah... :)
Reagovat
lars
Mely se pary domluvit , ze budou hrat na jeden set a porazeny z 1.setu, vypusti zbytek zapasu, aby se usetrily sily :))
Reagovat
Fandina
Evidentně, kdyby chtěla, tak mohla vypustit ne? Bojovala, takže vypustit nechtěla. Já myslím, že je to v pohodě. Potrénovala, jsou peníze, body, větší sebevědomí. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? To je, jako kdyby se hokejové týmy domluvily, že budou hrát naplno jen v první třetině a zbytek jen odjezdí, ale góly dávat nebudou. Je to proti podstatě sportu a je to neúcta k divákům. A myslím, že by to žádná ze zúčastněných hráček nenavrhla ani nepřijala.
Reagovat
smazaný uživatel
Dal jsem 5 weeks forecast na live-tennis, a u Petry tam sviti 6870 bodu, coz je blbost...
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, moje chyba, uz vse vidim...
Reagovat
VlS
Bohužel neexisuje jeden web, kde by to bylo pěkně pohromadě tak, jako to je na webu ATP, tady holt je potřeba používat minimálně core a tennis4wta, na tennis 4 bývají občas chyby, na live.eu u holek taky.
Na týden dopředu je nejlepší web wta, rankings a verze pro tisk pdf. Ma š tam i budoucí odpis, hodnotu 16. zapičtenýho zápasu i na hradního 17. zápasu, ale je potřeba znát, jak ranking funguje. Popis ( v anglině) najdeš taky na wta, záložka rankings, položka all about ranking. Je tam výcuc xz rulebooku postačující pro věžný použití. Pokud to chceš se vším všudy ( omezení plynoucí z věkovejch limitů atd.) musíš prostudovat celá pravidla - je to hodně dlouhé, 300 stran, možná víc, pochopitelně v AJ. PDF verze je taky ke stažení, na hlavní steánce WTA v zápatí, položka rules, nebo rulebook.
Reagovat
kada.tom
Veliká gratulace, Lucce přeju úspěch v deblu - ten Singapur by letos měl vyjít :-))
Reagovat
Jan
Přál jsem to háčkům, ať si také čuchnou finále, ale když to dopadlo takhle, tak přeji Lucce, ať udělá double. Lucka s Bethanií byly o něco lepší jak háčka, která nehrála úplně nejlépe, co bylo vídět ve vstupech na ČT.
Reagovat
Fandina
Já se dívala na Eurosportu a Háčka byly o chlup horší. Zdálo se mi dokonce, že chtějí dost vyhrát a to je svazovalo. Naopak Šafi s Beth byly uvolněnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ma teda vydelano :-) nebo kolik jsou price money za ctyrhru? Nebo teda kolik bere porazenyfinalista v deblu i ve ctyrhce, pripadne kdyby to Lucka nedala?

Lucce to moc preju. Mit dve zenske vitezky GS v open, by bylo famozni.
Reagovat
VlS
Vítězný pár má 450 tis EUR, poraženej 225, vítězka singlu 1,8 mil, runner up 900 tisíc. Máš to se všemi detaily na webu RG
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji :-)
Reagovat
Marduch
Tak to dělá za finále debla ? 112500 na jednoho, po zdanění mezi ? 50 - 60 000. Oproti finále singlu takřka drobný..
Reagovat
VlS
A to je 4x víc, než v mixuA to je ještě super proti mixu, tam už je to fakt skoro symbolika.`
Reagovat
smazaný uživatel
Ted koukam, ze jsem to napsala blbe, misto v deblu ma byt v singlu :-)
Reagovat
a.magerova
Tak hlavně ať nechybí síly !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych se zeptat, jak to má Lucka s obhajobou bodu do konce sezony? Premyslim, jak na tom muze byt v zebricku po skonceni sezony...

Wimbledon ji odecte tisic bodu? A dal? Kazdopadne je strasne super, ze si nahrala tech extra 500 bodu s Ivanovicovou. Pred RG sem se hodne bal odectu bodu ve Wimbledonu, ale tedka si zacinam myslet, ze to na konci sezony i pri prumernejsich vykonech do top 8 muze byt.

Z boje o top 10 vypadne (kvůli obhajobám z Wimbledonu) Bouchardová, což je fajn, protože tu holku nemám vůbec rád.

A kdyz uz sme u toho, co Pliskovic dvojcata a obhajoby? Dik :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kája obhajuje pouze 2.kolo ve Wimbledonu a 3.kolo na USO navíc na těch větších turnajích neobhajuje téměř nic
Reagovat
Carloss
řekl bych že za wimbledon se jí odečte 750 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc.... Jak to maji s obajobama dalsi ceske hráčky a hráči?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html

Tady to najdeš. Stačí kliknout na tenistku a na ranking...
Reagovat
VlS
Zapni si na tennis-live.eu rubriku 5w a tam uvidíš stav za 5 týdnů, kdyby nikdo už neuhrál ani bod.
Dál se můžeš podívat na coretennis.net, záložka players a můžeš listovat historií.
Na tennis4wta.com si najeď na hráčku, která tě zajímá a najdi si tam, co má započtené v rankingu.
Reagovat
VlS
Jinak Wimbledon jí odečte 780 bodů a ne 1000.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy tu píšete jako kdyby tam nestartovala...to že bude unavená po FO ještě neznamená že aspoň OF nebo ČF neobhájí, obzvlášť když bude nasazená mnohem výš než byla zvyklá...
Reagovat
VlS
To máš pravdu, samozřejmě a přeju jí, aby naopak si něco připsala.
Reagovat
panzer.dragon
kdy se hraje finále ženskýho debla?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ve clanku, Nedele od 11.00
Reagovat
smazaný uživatel
Teda tady ve clanku to neni, omlouvam se...
Reagovat
panzer.dragon
dík, np
Reagovat
smazaný uživatel
V nadpisu vám chybí "o":)
Reagovat
Administrator
Díky, opraveno :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.
Reagovat
horska.kraslice
Tak teď rychle do ledové vany a na kutě.
Reagovat
Fandina
Dabl je super a samozřejmě moc držím palce do obojích finále. Šafi pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist