Šafářová v Cincinnati prohrála čtvrtfinále proti Svitolinové

21. 8. 2015, 23:02
Aktuality 278
WTA CINCINNATI - Česko - Ukrajina 0-2. Tak by se dali zbilancovat čtvrtfinálové duely českých tenistů v Cincinnati. Po Berdychovi nestačila na soupeřku z Ukrajiny také Lucie Šafářová, jež podlehla ve třech setech Jelině Svitolinové.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová prohrála s dvacátou hráčkou světa Jelinou Svitolinovou letos v Indian Wells a porazit ji nedokázala ani na druhý pokus. Dnes v Cincinnati podlehla dvacetileté Ukrajince 4-6 6-2 0-6.

V prvním setu se světová šestka Šafářová vůbec neprosazovala na returnu. Uhrála po něm jen pět fiftýnů, což jí sice stačilo na jeden brejk, ale dělala více chyb než soupeřka a sadu ztratila. Ve druhém dějství však česká tenistka chytila, na winnery vyhrála 16-2 a vynutila si třetí set, jenže v něm už zase tápala. Dělala laciné chyby, naopak o osm let mladší Svitolinová našla herní rytmus a zaslouženě zvítězila.

"Ve třetím setu jsem se snažila především soustředit na každý míček, protože ve druhém setu jsem vypadla z rytmu. Ona (Šafářová) mi pomohla několika nevynucenými chybami a já jen bojovala a snažila se vrátit každý míček do kurtu. Nesměla jsem ji dát šanci na vítězné údery, protože pokud by je začala hrát, bylo by to proti ní opravdu těžké," komentovala Svitolinová.



Osmadvacetiletá Šafářová má v přípravě na US Open bilanci dvou výher a dvou porážek. Příští týden se představí ještě v New Havenu, kde se v prvním kole utká s Darjou Gavrilovovou. S jednadvacetiletou Ruskou prohrála minulý týden v Torontu, kde ztratila dobře rozehraný zápas. 

Svitolinová si připsala svou čtvrtou výhru nad hráčkou Top 10 a druhou nejcennější. Ještě výše postavenou hráčku porazila loni právě v Cincinnati a poraženou byla rovněž Češka - Petra Kvitová. V semifinále se utká s domácí světovou jedničkou Serenou Williamsovou, s níž oba vzájemné duely prohrála. Letos však o 13 let starší Američance vzala set na Australian Open.

Obhájkyně titulu Williamsová v dnešním čtvrtfinále odehrála 17. třísetový zápas v sezoně a pošestnácté ho dokázala dovést do vítězného konce. V repríze loňského finále proti Aně Ivanovičové se vzpamatovala z prohrané úvodní sady a v rozhodujícím dějství otočila ziskem šesti gamů v řadě nepříznivý vývoj z 0-2. Srbskou tenistku porazila 3-6 6-4 6-2 a připsala si osmou výhru v devátém vzájemném střetnutí.


"Předvedla jsem Serenu, musela jsem hodě zvýšit úroveň své hry," smála se po utkání Williamsová. "V předchozích devíti duelech jsme hrály snad šestkrát na tři sety, takže jsem věděla, že mě nečeká nic snadného. Ona hraje opravdu dobře, vyhrála grandslam, byla světovou jedničkou. Byla to pro mě velká zkouška a já jsem šťastná, že jsem to zvládla," dodala. třiatřicetiletá Američanka, jež na domácích betonech neprohrála už 42 zápasů v řadě.

"Dnes jsem nevyužila své šance, ale proti Sereně je to strašně těžké dostat se za cílovou čáru - je to jedna z nejlepších hráček všech dob," řekla Ivanovičová, jež zápas ukončila jedenáctou dvojchybou.

"Na druhou stranu si myslím, že jsem dnes hrála dobrý tenis a bojovala jsem až do konce. Jsem ráda, že jsem během dvou týdnů udělala dvě čtvrtfinále. Vidím, že některé věci, na kterých jsme s Nigelem v posledním měsíci pracovali, dokážu realizovat i při zápase. Před US Open se cítím celkem optimisticky," dodala sedmadvacetiletá Srbka, jež nedávno obnovila spolupráci s trenérem Nigelem Searsem.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.400.490 dolarů
páteční výsledky (21. 08. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Svitolinová (Ukr.) - Šafářová (7-ČR) 6-4 2-6 6-0
S. Williamsová (1-USA) - Ivanovičová (6-Srb.) 3-6 6-4 6-2
Halepová (3-Rum.) - Pavljučenkovová (Rus.) 7-6(3) 6-2
Jankovičová (Srb.) - A. K. Schmiedlová (SR) 6-4 6-2
Semifinálové dvojice: S. Williamsová - Svitolinová, Halepová - Jankovičová.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

278
Přidat komentář
Frick
Jelenu dala za 70 minut. Co to znamená? Je sice ve finále, ale moc sil jí to asi dnes nevzalo. Ve finále bych čekal hladkou výhru Sereny (i) ne o moc delším čase. Co by to pak znamenalo pro její účast v New Haven? Jako nemá žádný zvláštní důvod tam jet. Zajímavý výsledek by tam pro ní nebyl bez účasti ve finále a tedy i odehrání dalších 4 zápasů. Celkem by tedy musela odehrát mezi 12. a 30. srpnem čtrnáct zápasů. 14 zápasů po níž nenásledují dny odpočinku, ale vrchol americké tůry na US Open.
Reagovat
Frick
...navíc pokud není zdravotně zcela fit...

...v race je 2. s více než 500 bodovým náskokem na Mašu...

...leda že by nějak silně lačnila po titulu...

...ale má už titul z P5 a PM (+ INT)....

...z tohoto pohledu nemá zvlášní důvod lačnit po pouhém Premieru...

...leda, že by nějak vroucně počítala "půlsezóny"..
Reagovat
tommr
no je fakt, že Halepový by dvě finále na velkejch turnajích za sebou mohla stačit a do NH by nemusela cpát. A to tím spíš, že má pořád nějaký zdravotní trable a odehrát 4 velký turnaje za sebou je nápor i na tu nejvytrénovanější hráčku. V době kdy se do NH přihlašovala ale nejspíš s těma dvěma finálema v T. a v C. nepočítala a ted se možná z NH nemůže odhlásit, protože by za to schytala nějaký penále ...
Reagovat
EllNino
no známe ty její skreče v 1. kole, nebo odstoupení z turnaje :) uvidíme, myslím, že zítra se odhlásí
Reagovat
tommr
já teda čekám spíš taktickou skreč v prvním nebo druhým zápase než odstoupení před turnajem ...
Reagovat
FulnekUltras
jj, "taktika" především... ;(
Reagovat
VlS
Zapomínáš nha drobnost výhry na betonový šňůře a bonus mega UsD pro vítězku USO, která předtím vyhrála šňůru. Proč to nezkusit?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože zraněná a utahaná toho na US Open moc nepředvede?
Reagovat
smazaný uživatel
máme to Ukrajinci na sety 1:3, nic moc, ale zase proti světovým jedničkám to není tak špatný. Elina v prvním setu podala dobrý výkon a zahrála několik pěkných winnerů, ale ke konci už tam bylo dost chyb. Serena se v úvodu tradičně déle probouzela, a potom co hned v úvodním gamu ztratila své podání čistou hrou, když Svitolina takticky zvolila při losu příjem, jí nakonec podle očekávání nedělalo moc problémů set otočit.

Zajímavá situace nastala za stavu 3:3 a gamebolu Sereny, kdy se zdálo že Serena získá game přímým bodem, ale Svitolina ještě zkusila jestřába, pak se dlouze zadívala na stopu míčku načež začala odcházet na lavičku, jenže challenge se ukázala jako správná, tak se zas muselo jít hrát. Serena na to zareagovala dvojchybou, ale game si uhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set už za moc nestál, takže oba Ukrajinci po nadějném začátku padli. No, každopádně Svitolina tu ruku na konci podává jak kdyby se toho handshaku štítila, a to už jí to kdysi Barča názorně vysvětlila. A teďka ajde Jeleno, aspoň set!
Reagovat
dadaft
na vítězství -- kór v tak pokročilé fázi turnaje kdy už Serena neprohrává -- se nedalo pomýšlet, ale jsem rád, že to Elina nedala úplně zadarmo.

vloni to bylo QF za 190 bodů, letos SF za 350, pár slušných skalpů a porážka až od No.1 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, to ujde, ať se na to dívám, jak se na to dívám. ))
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CNCmqMeUcAAE64l.jpg

BTW: Taky máte problém ty neteře rozeznat? :-D Já jsem si svýho času myslel, že má jen jednu.
Reagovat
FulnekUltras
přeju dnes Ukrajince, aby se nepoSerala ze Sereny - a jinak samozřejmě Jeleně, ať ještě dva zápasy své soupeřky pořádně otráví... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Světové jedničky dnes neměly snadné zápasy. Djokovic byl dva fiftýny od prohry, Hingis/Mirza prohrály v super tiebreaku, Bryani skončili taky. Jen nevím, jestli má Elina čím Serenu ohrozit. Tak se plánuju aspoň na začátek mrknout, abych se přiučil. Od Jeleny vyžaduju aspoň set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Elina nemá Serenu čím ohrozit. Serena se bude muset vyházet sama.
Reagovat
Frick
Jako Loosy?
Reagovat
Frick
...včera
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/js8vka2.png

Hračky by si je měly znamenat!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tenhle obrázek vyvrací tu teorii, že na stavu 5-2 je něco špatného.
Reagovat
sprchon
První set vyhrála, ve druhém vedla 5:2, ale nakonec ho prohrála v TB. A pak prohrála i třetí set...

McHale byla náročná soupeřka, od Laury jsem nečekal, že by ji měla porazit. Ale ztratit to za stavu 5:2, to je škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho stavu 5-2 se začíná stávat nějaké prokletí.
Reagovat
smazaný uživatel
i tak by ten zápas mohl Lauru nakopnout :) Ale ten comeback nebude nic jednoduchého...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až teď jsem se pořádně podíval na pavouk NH a zjistil jsem, že jedna šťastná kvalifikantka tam bude mít w/o do 2. kola.
Reagovat
smazaný uživatel
jakože se odhlásí Simona?
Reagovat
blixa
To asi ne, místo ní by šla LL. Taky jsem to nepochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, já myslel tu, která dostane Genie. Pokus o vtip, no :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, byl docela schovanej :)
Reagovat
Frick
Tak Andrejka s v kočičím souboji podlehla té mladší a dravější. I to zdolané první kolo je ale asi pro ní úspěchem.

A teď kvalda na USO a především na něm deblová soutež.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra s Kájou na tréninku v New Havenu:

https://twitter.com/mrenzaero/status/635186836084756480

https://twitter.com/mrenzaero/status/635187660785614848
Reagovat
blixa
Hmmm, Kája to teda vede, to budou zase výsledky ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to tak scházelo... :(

https://twitter.com/TennisAtlantic/status/635117539740254208
Reagovat
EllNino
tak furt lepší než levé rameno :)
Reagovat
sprchon
No ale nic pozitivn?ho to nen?. :(
Reagovat
EllNino
není no, říkám, že by se na to letos měla vykašlat a pořádně se dolečit na leden :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele lidi,je tam i fotka a to rameno nema ani nijak osetrovane,tak hned nejancete. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
možná už jí fakt tělo říká, zastav se a dej si pauzu. Úplně si nejsem jistej, jestli má smysl objíždět turnaje jen kvůli jednomu zápasu. NH, Us Open a potom kdyby to zabalila, nepřekvapilo by mě to.
Reagovat
blixa
"Letošní Cincinnati pro mě dnes skončilo prohrou nad Svitolinou 4:6 6:2 0:6. Bohužel mi došly síly ve 3setu. Jede se dál, další stop New Haven! Poslední generálka před US Open!"

No to mě pos.., jak můžou takový vymakaný atletce jako je Lucka dojít síly ???
Reagovat
EllNino
:) je pravda, že ty podmínky jsou tam extrémní, hrozný vlkho, ale taky to moc nechápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je jak kdyby to z angličtiny překládal google překladač, a ne jak kdyby to psala rodilá Češka :)
Reagovat
blixa
Třeba to překládal Rob :D
Reagovat
tommr
no pokud si ten zápas viděl tak si jistě vybavíš, že Svitolina tam běhala jak splašená, vracela i nemožný, trefovala defenzivníma lobama lajny a Lucku prostě v tom dusnu co tam je nakonec utahala. A psychicky jí při tom možná deptala ještě víc než fyzicky ...
Reagovat
tommr
v záplavě těch špatných přichází i jedná příjemná zpráva z Lipska: Jesika Malečková dneska v semifinále deklasovala slovenskou vrstevnici Uberalovou 6:2 6:1 a zítra si zahraje o titul s Ukrajinkou Strakhanovou. Doufám, že ve finále aspoň částečně zkoriguje to nepříznivý skóre který máme tento týden s Ukrajinou ... :)
A ještě dodám, že dnešní výhra každopádně posune Jesiku do třetí stovky na její nové kariérní maximum ... :)
Reagovat
EllNino
No tak to musel být pěkný souboj i z hlediska estetického, protože Petra je krásná holka, stejně jako Jesika :)
Reagovat
EllNino
Eugenie Bouchard byla jedna z otázek v AZ Kvízu, který jsem náhodou v noci zapnul :D Mluvili tam o ní jako o perspektivní tenistce, která pochází z Kanady a byla už v top 10. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a věděla dotyčná osoba?
Reagovat
EllNino
ne :) paní zhruba 60 let ...
Reagovat
sprchon
A i kdyby, tak by to neuměla vyslovit. :D Já si to musel kdysi dávat do francouzskýho překladače, aby to na mě promluvilo a abych slyšel, jak to má správně znít. :D
"Žíný Bušá" a ne "Džený", jak tu někteří píšou. :D

https://translate.google.cz/#fr/en/genie%20bouchard
Reagovat
EllNino
i moderátorka Eva řekla "Eugenie Bušárdová" :D
Reagovat
smazaný uživatel
no to snad ne :DD
Reagovat
EllNino
:D jojo ...ale tak chápu to :D
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
blixa
A ona je frankofoní Kanaďanka ? Narodila se v Montrealu, což ovšem ještě nemusí nutně znamenat že je frankofoní. Ale podle jména matky asi je, nevím.
Reagovat
EllNino
no francouzsky umí :)
Reagovat
blixa
Tak to asi nelze, narodit se v Montrealu a neumět Francouzky :D
Reagovat
sprchon
Tak mě šlo o tu výslovnost, která by měla být spíš francouzská, ne? :)
Jinak nevím...
Reagovat
EllNino
Jůžíný :D
Reagovat
horska.kraslice
Jůžiný je ovšem anglická výslovnost. Francouzská výslovnost je ežený.
Reagovat
blixa
Anglicky jůdžíný, když už. Ovšem vím, že kanadská fracouština má svoje specifika, ještě z dob kdy jsme měli jako klienta Oskara (dnes Vodafone) a kolegové, co s nima mluvili francouzky nadávali jak špačci že mluví příšerně a není jim rozumět :D Takže čert ví, jak to ti frankofoní Kanaďani vlastně vyslovujou.
Reagovat
smazaný uživatel
http://cs.forvo.com/word/eug%C3%A9nie_bouchard/
Reagovat
smazaný uživatel
Tady můžeš studovat :)

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=541449
Reagovat
sprchon
It's like Yew-Gee-Nee :D
Reagovat
tommr
sportovní znalosti jsou u laický veřejnosti celkově dost špatný. Viděl jsem už pár takových soutěží kde soutěžící neznali ani takový slavný jméno jako je třeba Federer ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje sestra ani netuší, jak se v tenise počítají body. A to jí dělám osvětu už dobrých pár let.
Reagovat
sprchon
To jsme na tom stejně. Marná snaha. :D Ale už aspoň pozná pár hráčů a hráček. Když koukám, tak se ptá, jestli hraje ta, co se jí nelíbí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo, pár tenistů a víc ani ťuk :D ale aspoň si pamatuje Tsongu, protože se jí líbí a pak Schiavone díky tomu, že slyšela, že má před zápasem ráda sex.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
EllNino
to neee :D :D
Reagovat
sprchon
Jména si nepamatuje. Třeba Nadal je pro ní ten, co se furt upravuje, Ana Ivanovic ta, co se jí nelíbí a Masha ta, co řve jak kdyby ji mučili. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A toho s tou špinavou nohou zná?
Reagovat
smazaný uživatel
toho neznám ani já :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože už tady Jimbo přestal šířit svou osvětu, tady jsou vidět následky :(
Reagovat
EllNino
tak to neví dost lidí si myslím :) to akorát my tu hrotíme každý místo v žebříčku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje máma to samý. :D Jednou se mě dokonce zeptala, jestli si spoluhráče do debla můžou vybrat nebo jim ho nalosujou... :DD
Reagovat
EllNino
to se mě furt ptají bráchové :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
moje se zase pořád ptá, kdo hraje a když jí to řeknu, tak pokaždé odpoví, že "toho vůbec nezná" :D ...tak poslední dobou říkám už jen Djokovic proti jednomu Australanovi apod. :-)
Reagovat
EllNino
moje máma zase nechápe systém počítání, jakože "40, to už je gem ne ? o.O" a podobně :) ..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky. :D Já říkám rovnou: ty neznáš... :D
Reagovat
sprchon
Přesně. :D :)
Reagovat
sprchon
Mámě vždycky jenom řeknu "tu neznáš". :D
A nedávno mi úplně celá nadšená hlásila, že Koukalová porazila Serenu, že to slyšela v práci v rádiu. :)
Reagovat
sprchon
"Ta Koukalová je dobrá, co? Porazila Serenu. :)"
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, tak dobrá, že to Serča radši zabalila předem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
o můj bože, to mluví samo za sebe :DDD Koukalová letos porazit Serenu...
Reagovat
smazaný uživatel
Horší je, že v nějaké soutěži dokonce někdo nevěděl, kdo je Chuck Norris.
Reagovat
smazaný uživatel
To nic není, já si vybavuju, jak se tam jednoho chudáka ptali na jistou tenistku z Brna s iniciály LŠ. Odpověděl, že Lenka Šafářová. Vzápětí se opravil - na Šafaříková. A největší prča je, že mu to uznali, protože chtěli jenom příjmení, což napoprvé trefil. :-)
Reagovat
George_Renel
Ok. Stane se ještě mockrát. Zarážející však je, jakým způsobem a že se tomu dělo z tichého přihlížení kouče. Asi ta videa berou doslova....
Reagovat
sprchon
http://www.imgup.cz/images/2015/08/22/Genie.png

Achjo. :) :D
Fakt potěšující komentáře.
Reagovat
EllNino
tvl :D
Reagovat
blixa
Ta atletika je proti tenisu tak uklidňující !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tři důvody, proč sledovat MS v atletice... :)
https://pbs.twimg.com/media/CNAkdtZVAAACvii.jpg:large
Reagovat
blixa
Jojo, ale myslím, že bych jich našel mnohem víc ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, ale pro mě jsou to tyhle tři. :D
Reagovat
EllNino
Deniska :) Ta je skvělá
Reagovat
sprchon
Tyhle tvary mě naopak vůbec neberou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš radši tenistky, viď? :D
Reagovat
sprchon
Jo. :)

Ale atletika je taky hezkej sport. ;)
Reagovat
blixa
Já mám v oblibě třeba tohle zlatíčko ;-)

http://media.sport.cz/images/gallery/0000000009990760/aRLd9HLwAiRBPRGqQBW-dw/54f730187590939ad09e0100-192309.jpg?20150304171730
Reagovat
EllNino
Mně se líbí Eliška Klučinová a Jiřka Ptáčníková :)
Reagovat
blixa
Joooo, Elišku taky žeru !!! ;-)
Reagovat
sprchon
Podle fotek v pohodě. :D :)
Reagovat
sprchon
A teď jsem ji viděl i v televizi... Samé hezké holky, ty sedmibojařky. :) Ale Eliška teda v 2. rozběhu poslední.
Reagovat
blixa
Eliška byla na hraně ukončení sezony, nemohla moc trénovat, problémy s achilovkou, takže na MS spíš jen zúčastnit se.
Reagovat
sprchon
Aha, to je škoda. Vím, že tam mluvili o zranění, no... Tak snad se dá brzo do pořádku. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezká, ale ta její disciplína je moc na dlouho... :D
Reagovat
blixa
Klid, sedmiboj letos totálně vypouští a běhá jen sprinty. A to skvěle !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to se podívám... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02676/Bolt_2676803b.jpg

http://cdn.sports.fr/images/media/athletisme/articles/lemaitre-vice-champion-d-europe-du-100m/lemaitre-home/12147442-2-fre-FR/lemaitre-home.jpg

http://www.ethiotube.net/play/wp-content/uploads/2014/10/a-defaut-d-or-mondial-lavillenie-se-satisfait.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Na Bolta jsem se teď taky díval... :D
Reagovat
blixa
Bolt je sympaťák, ale ti frantíci .. nic moc :D
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtfinále v Cincinnati ...
Vzhledem k posunu kalendáře už byly všem hráčkám odečteny body za lonskej New Haven i když se tam hraje až příští týden ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Cincinnati do semifinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 12171 (+7645) *
2. Sharapova 6036 (+1510)
3. Halep 5895 (+1369) *
4. Wozniacki 4735 (+209)
-------------------------------------------
5. Kvitová 4526
6. Šafářová 3550 (-976)
-------------------------------------------
7. Ivanovic 3500 (-1026)
-------------------------------------------
8. Plíšková, Karolína 3335 (-1191)
-------------------------------------------
9. Muguruza 3245 (-1281)
10. Suarez Navarro 3190 (-1336)
11. Kerber 3150 (-1376)
12. Bencic 3035 (-1491)
13. Makarova 2920 (-1606)
14. Bacsinszky 2896 (-1630)
15. Radwanska, A. 2760 (-1766)
16. Errani 2610 (-1916)
17. Svitolina 2530 (-1996) *
18. Petkovic 2450 (-2076)
19. Keys 2275 (-2251)
20. Azarenka 2271 (-2255)
21. Stosur 2135 (-2391)
22. Jankovic 2135 (-2391) *
...
Reagovat
tommr
Našim elitním hráčkám se v Cincinnati nedařilo, ale svoje pozice v první osmičce si udržely a budou tak na USO nasazený jako čísla 5, 6 a 8. Nemůžou se tam proto potkat dřív než v semifinále ...

Petra Kvitová v Cincinnati nezvládla úvodní zápas s Garciou a v žebříčku klesla na 5.místo za Wozniackou ...
Svitolina ani Jankovic jí už v Cincinnati nemůžou předstihnout ...

Lucka Šafářová jako jediná z našich v Cincinnati vyloženě neselhala a zůstává na 6.místě. Její náskok na Ivanovicovou je ale jen minimální ...
Svitolina ani Jankovic jí už v Cincinnati nemůžou předstihnout ...

Karolína Plíšková nedokázala dotáhnout dobře rozehranej zápas proti Jankovicový a v žebříčku klesla na 8.místo za Ivanovicovou ...
Svitolina ani Jankovic jí už v Cincinnati nemůžou předstihnout ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně posun Wozniacký na 4.místo (i když svůj jedinej zápas v Cincinnati prohrála) a posun Ivanovicový na 7.místo.
Směrem nahoru mají našlápnuto i Halepová, která se v případě postupu do finále stane světovou dvojkou, Svitolinová, která by se v případě zisku titulu mohla dostat až na 12.místo a Jankovicová, kterou dělí jediná výhra od návratu do první dvacítky ...
Reagovat
sprchon
https://youtu.be/dNoPyxJMq1s?t=50s
Reagovat
sprchon
Ale je to škoda... Ten první set měla Nasťa vyhrát. Stejně jako Ana ten druhej. :)
Reagovat
EllNino
jono :) je to škoda, šance tam byly ...
Reagovat
EllNino
neee :) tyvole :D
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň podle toho, co předváděla ještě minulou neděli ve finále Toronta proti Bel, a nakonec tento zápas skrečovala.
Reagovat
EllNino
No tak nic kočko, bojovala jsi, ale nestačilo :)

Každopádně i s trochou štěstí po odstoupení Viky udělala pěkný výsledek a doufám, že ji to povzbudí před New Yorkem, mohla by tam nějaké to 3. nebo 4. kolo udělat :) Snad to vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudeme si nic nalhávat. Ana včera měla na vítězství a je velká škoda, že to nevyšlo... Na začátku hrála Serena dost špatně, vůbec jí nechodil servis. Ana toho využila a vedla už 4:1. Měla i brejkbol na 5:1, ale nevyužila ho a začal jsem tušit nebezpečí. Serena už vypadala, že se rozjíždí a najednou to bylo už jenom 4:3, ale Ana vzápětí získala další brejk a udržela Serenu na uzdě. Ten 1. set zvládla Ana opravdu výborně, protože jiná hráčka by to možná nedotáhla... Ve 2. setu už to zase vypadalo, že Serena zapíná, ale Ana otočila z 0:3 na 4:3 a měla dokonce brejk! Jenže pak přišel podle mě rozhodující osmý gem 2. setu. Ana mohla potvrdit brejk, jenže nejdřív dala milimetrový aut z druhého podání a potom měla Serena z pr*ele kliku, když dala dvě prasata. Je to velká škoda, protože při stavu 5:3 bych věřil, že už by to Ana dorazila... Ve 3. setu sice Ana vedla 2:0, ale Serena brzy vyrovnala. Ana tam ve čtvrtém gemu bohužel pokazila pár dobře rozehraných výměn (hlavně při té poslední shodě). Pak už si Serena věřila a začalo jí to tam padat, u Any přesně naopak...

Je to ještě o to větší škoda, že Anu by v semifinále čekala její oblíbená soupeřka Svitolina a šance na obhajobu finále by tak byla opravdu velká. Bohužel se ta obhajoba nepovedla a Ana tak ztratí nějaké body. Přesto si myslím, že po herní stránce jde zase nahoru a snad to potvrdí na US Open... Co se týče Sereny, tak mi připadá, že není v takové formě jako třeba ve Wimbledonu a snad by na US Open nemusela vyhrát...
Reagovat
FulnekUltras
Tak velkou zadnici na další kliky zase nemá... ;)
Reagovat
tommr
Ivanovicová tento týden nic neobhajovala a body si proto naopak přičte. V žebříčku se posune na 7.místo těsně za Lucku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak už je ztratila asi předtím. Já to beru tak, že neobhájila loňské finále Cincinnati...
Reagovat
tommr
jj body za Cincinnati se jí letos odečetly už minulej týden ...
Jinak se dá říct, že proti Sereně měla trochu smůly, ale to se dá letos říct i o spoustě jinejch hráček. Serena často vypadá, že jí to nejde a je krůček od porážky, ale nakonec to skoro vždycky dokáže otočit. Někdy si až říkám jestli to tak trochu nedělá schválně, aby její zápasy byly dramatičtější ...
Reagovat
EllNino
přesně :) většina zápasů je jakopřes kopírák :)
Reagovat
FulnekUltras
jakopřeskopírák je hlavně psychika soupeřek...
Reagovat
blixa
Snaží se to rozhrnování zeminy udělat trochu zábavnější ;-)
Reagovat
Frick
Dala to holka. A to odvracela dva mečboly v řadě (+ pak ještě jeden) na svym servisu.

Je to bojovnice, woe.
Reagovat
FulnekUltras
jj, jednou za čas to vyjde... ;)
Reagovat
tommr
tak aspoň jedna dobrá zpráva z jinak černýho pátku i když je to jen slabá náplast na nečekaný vyřazení Lucky a Tomáše ...
Kvalda v NH je ale extrémně obtížná a šance na to, že by se Andrea probila do hlavní soutěže ještě přes dvě těžký soupeřky je velice malá. Už v příštím kole jí čeká nebezpečná Witthoeftová ...
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/fedcup2007galareporta6zljv.jpg

A kdy se začaly mít nerady?
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně vzhledem k tomu zafačovanému kotníku tipuju, že Simona NH vypustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava - oběma zafačovaným kotníkům.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby odstoupila, tak se budou nasazené hráčky posouvat v pavouku? Tzn. Petra s vítězkou Giorgi/Strýcová, Lucka s Riske, Karolína s Gavrilovou? Petra a Lucka by na tom dost vydělaly, Karolína naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
TO by musela odstoupit o hodně dříve podle mě. Když odstoupila v Cinci Mášena, pavouk se taky neměnil, protože už byly odehrány nějaké zápasy ...
Reagovat
EllNino
to by takhle neposouvaly, to by se musela třeba odhlásit hned :) ...takhle, pokud se odhlásí třeba až v den zápasu, se jí nahradí nějaká hodně lucky"LL"přímo do 2. kola, jako se to stalo Varvaře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovic dnes vyhrá, ale z kurtu pojde po štyroch :)...A po zápase bude mat také kŕče, že ju budu rovno rezať..
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi to nebo se Simoně dneska nechce moc běhat?
Reagovat
smazaný uživatel
Jelenka má nervy v kýbli..Povahou trochu cholerik..S tou by som v jednej domácnosti žiť nechcel :)
Reagovat
Frick
Jéžiš, na tu si pamatuju, když hrály v Brně Američkanky FC. Tehdy Alexa porazila jednu naší mladou holku, takovou oplácanou, ne moc pěknou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, podle mě Iveta nijak oplácaná nebyla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stará Jelena Marlboro Jankovic to dobačuje skúsenosťami...Napriek tomu obrovský potenciál, NY uz Ak47 medzi nasadenými..
Reagovat
FulnekUltras
zápletka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápletka bude zajtra o 8:20, ked mi zazvoní budík..:)
Reagovat
lars
do nedele casu dost :))
Reagovat
FulnekUltras
Nakonec Jelena zkušeně urvala první set dvěma perfektními půlesy, ale agresivní hra AKS jí zatím vůbec nevoní...
Reagovat
sprchon
Hraje skvěle. Lépe než kdy předtím. Ale taky se víc vyhazuje...
Reagovat
FulnekUltras
trochu mi připomíná Petru někdy v roce 2009-10
Reagovat
smazaný uživatel
Kokos, tá Jankovic má aký hlas??..Ako zo záhrobia..Dievca musi vyfajcit tak dve krabičky za deň..
Reagovat
sprchon
Proto je tak zadýchaná. :D
Reagovat
COMEON
či je taký turnaj , kde ešte žiadna žena neobhájila titul?
Reagovat
COMEON
už mám , China Open :D
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň může těšit, že doservírovat se občas nepovede ani chlapům. Sleduju tady zápas challengeru Zopp - Sela a Sela vedl v druhé sadě 5:2 a podával na vítězství. Nedopodával a hraje se třetí set. :-)
Reagovat
Frick
Není ten hard v Cinci až něj moc pomalý? a jak to s rychlostí povrchu v NH a pak na USO?
Reagovat
smazaný uživatel
V NH je rychlejší povrch než v Cinci, na US Open nevím..
Reagovat
smazaný uživatel
http://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/hard-court-speed-rank.373328/
Reagovat
COMEON
Hraje síce pekne ale na jej hre stále vidno , že okrem krížneho backhandu zatiaľ žiadnu inú silnejšiu zbraň nemá. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Doležité je, že nemá výraznú slabinu..
Reagovat
FulnekUltras
včetně bojovnosti
Reagovat
sprchon
To je taky fakt. :)
Ale nehraje moc rychle. Myslím si, že může časem hrát na úrovni někdejší Viky. ;)
Reagovat
COMEON
dufam, že maš pravdu :)
Reagovat
sprchon
Teda ale to je poprvé, co jí vidím házet raketou. :)
Reagovat
COMEON
to bola výmena :O :D
Reagovat
smazaný uživatel
No když u toho nebude dělat takový kravál, proč ne. :-)
Reagovat
COMEON
ten kraval je detail
Reagovat
smazaný uživatel
Ale neskutečně otravnej :-)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
lars
servis
Reagovat
Frick
Pokud by se odhlásila, mohl by se ještě měnit pavouk nebo ten už je pevný?
Reagovat
smazaný uživatel
By asi záleželo, kdy by se odhlásila.
Reagovat
Frick
Na to, kolik máme hráček je až zajímavé, že se nedaří prakticky všem.

Kdo v poslední době hrál "nad očekávání"? Snad možná Petra C., které ten comeback vychází slušně (finále na 50k, výhra + SF na 75k)...

No a snad možná Terka M.
Reagovat
FulnekUltras
Snad se zas dočkáme nějakého období, kdy se bude všem naopak dařit. Zatím by stačila aspoň jedna vlaštovka... ;)
Reagovat
COMEON
dočkame sa :) možno už na US Open , možno až na jeseň alebo na ďalší rok ale snáď príde aspoň krátke obdobie kedy budu všetky tri v dobrej forme
Reagovat
FulnekUltras
přestupný rok je naštěstí už ten příští... ;)
Reagovat
COMEON
v prestupnom roku sa darí Marii , dufajme že sa bude dariť aj triu
Reagovat
Frick
Nicméně není třeba si dělat hlavu z toho, že Lucka nemá formu nebo tak.

Kdy se stalo, aby před svými životními triumfy (Wimbledon, Doha, RG) hrála nějak výstavně?
Reagovat
Frick
Co myslíte, bude stačit SF nebo bude nutné F nebo nebude stačit ani to a ona tam prostě pojede...?
Reagovat
Frick
..tedy jako SF/F v Cinci...
Reagovat
COMEON
finále , keď v SF alebo v QF padne tak do NH pojde
Reagovat
Frick
Každopádně výhry 6:7 7:6 7:5 (3h 12m) by se hodily...
Reagovat
COMEON
Ale čo tam dva tiebreaky , rovno tri , nech to je zaujimave
Ale do NH by ísť nemusela
Reagovat
Frick
Tak je důležité, aby hodně gemů šlo tak před 5 a víc shod.

Vono se taky do TB může dojít po tuctu čstých her :-D Takový Isner vs. Dr. Ivo :-D
Reagovat
COMEON
joo :D ale to su muži 'servicemani' :D a ich delove podania a medzihra skoro žiadna, u žien to je skor jeden gem čisty, druhy 5 zhod, treti 3 zhody , 4 čisty :D
Reagovat
Frick
Rozhodně to smysl dává, loni hrála před USO sedm zápasů, letos by to bylo jen 3 (a půl)....

Nicméně doufám, že si tam nejde zatrénovat a přistoupí k tomu se vší seriózností. Tohle neni Eastbourne, kde Lucka byla "po flámu". Tady si musí opravit ty nezdary na dvou P5...
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU: -

Skutečně, není nikdo, kdo by šel nějak pochválit...

PALEC DOLŮ #1: Bára Strýcová

Porážku jako takovou bych snad od Lepčenkový takto neocenil, ale prohrát zápas, kdy se podává na výhru a vede 40:0, to je prostě neskutečný.

PALEC DOLŮ #2: Karolína Plíšková

Podobně jako u Báry - porážka od JJ by se dala unést, ale prohrát zápas, ve kterém se vede ve třetí sadě 5:2 s doublebreakem, to je prostě taky neskutečný.

Petře se bohužel opět nedařilo, nicméně já jí mám ve "cháněném režimu".

Lucka udělala alespoň to ČF, což byl nejlepší český výsledek za Toronto i Cinci dohromady, nicméně žádná hitparáda to od ní nebyla. Výhra nad Coco byla fajn, poté dárečkem od Belindy (a kdo ví jak by to dopadlo, kdyby Belinda byla zdravá - spíše by to asi nedopadlo...) a nakonec ve ČF ostudný kanár od Eliny....

Lucka H. se prokousala v Cinci kvaldou, aby pak v prvním kole skončila na raketě Cvetvany. Takový průměrný výsledek...

Kristýna bojovala v prvním kole kvaldy o Cinci celkem statečně, MacHaleový vzala úvodní sadu, ale nakonec 4. porážce v řadě nezabránila. Tentokrát to aspoň bylo se ctí....
Reagovat
tommr
poslední dobou se ty kandidátky pro PALEC NAHORU hledají opravdu jen velice obtížně ... :(
Reagovat
sprchon
Teď jsem přišel a teda nic moc výsledky.
U Lucky jsem to tak nějak čekal. Moc toho nenahrála, nastoupila až do 2. kola a v dalším utkání se s Belindou na kurtu moc nezdržela. Naopak Elina se mi zdála ve formě, takže žádné překvapení...

Ana Konjuh tentokrát Johannu neporazila, bohužel. :(

A teď prohrála i Hráďa, to mě taky mrzí...

Berdych teda taky žádná sláva. :D

Ale Laura Robson má set, mohla by to dát. :)
No nic, jdu koukat na Jelenu s Annou Karolinou.
Reagovat
COMEON
Karenina vs. JJ pekny tenis zatiaľ :)

Laura by to mohla dať
Reagovat
COMEON
JJ je ťažší oriešok ako doterajšie superky ale ja Anne Karenine verím, v Cincy hraje skvelý tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
QF Masters a na tribúnach 18 divákov..:/
Reagovat
COMEON
smutne ale z pohľadu Američanov sa možno javí tento zápas ako nezaujímavý
Reagovat
smazaný uživatel
Bez debaty..Srbska a slovenská hráčka, to je ako pre nás Bangladéš a Srí Lanka..
Reagovat
Frick
Jo, to jsou země, kde vede sport pro nás zcela neznámý...
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/kriket/
Reagovat
FulnekUltras
a na druhém místě sloní fotbal... ;)
Reagovat
COMEON
alebo skôr neznáma 'Slovinka' a 30 ročná byvala svetova jednotka zo Srbska ktora už pomaly odchadza

ale to by som obom uškodil , Anna Karenina nie je uplne neznama a JJ určite ešte nie je na odchode :)
Reagovat
FulnekUltras
rokoková panenka s vyžilou dámičkou ;)...vážně to může být tenisové maso... ;)
Reagovat
Frick
To by se mohlo hrát i ve Stromofce. Hardcourt tam je taky.
Reagovat
vibbi
OT
Kdybyste byli na fb, zveme vás na novou stránku Prostě tenis :) Budeme se snažit lehce konkurovat Srdci, respektive budeme informovat, ale ne až tak spamovat, jak je jejich zvykem ;) Jo a ani nebudeme blokovat za jiný názor )
Reagovat
vibbi
https://www.facebook.com/pages/Prost%C4%9B-tenis/138920589781599
Reagovat
misa
Gavrilova v 1. kole, "skvělý" los pro Lucii, aspoň se neunaví před US Open...
Reagovat
FulnekUltras
ale tak...v kongless sektoru WTA je dnes možné asi úplně všechno, a výjimečně i za jeho hranicemi... ;)
Reagovat
Frick
Vlastně je tam jistá paralela s tim plkonkovym obdobim po Wimbledonu, jak jsme si mysleli, že náš druhý na těch turnaích tu a tam něco uhraje. Nakonec z toho nebylo ani jedno SF.

Nyní jsem si mysleli, že naše elitní TOP TEN TRIO uhraje nějaké zajímavé výsledky a opět ani jedna holka nerozkopla bránu SF, přestože v 5 ze 6 případů patřily k nasazený TOP 8 s BYE v R64...
Reagovat
smazaný uživatel
I ta Lucka v tý kvaldě hraje blbě.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, Luci, pohni s tím zadečkem a zakousni se do toho !
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť vede 4:1 ve druhém setu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě! Ve druhém setu. Druhý je fajn. Rozhodne ovšem třetí. Tak ať si pohne a ne jako dnes Šafinka v Cinci !
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak bohužel :-(
Reagovat
Frick
Tři Češky v TOP 7. Ještě loni na jaře by byly mimo i myšlenky na dvě Češky v TOP TEN....

.... a místo slavení tady obracíme oči v sloup.

Od Lucčina galapředstavení v Paříži nějak schází nějaký radostný výsledek podtržený krásným vítězným zápasem. Ano, ty dvě finále Karolíny na Premier turnajích jsou fajn, nicméně drobné "ALE" tam je. Možná se to neřekne nahlas, ale tak nějak si asi myslíme, že jednou tu Angínu dát měla.

Snad největší radost od Lucčina SF na RG nám mohla udělat Plíšková. Plíšková Kristýna, když dala Kuzněcovku....
Reagovat
Serpens
...která od té doby nevyhrála zápas
Reagovat
smazaný uživatel
ta první myšlenka je opravdu zarážející :) ale ve skutečnosti se tomu vůbec nedivím.
Reagovat
smazaný uživatel
"Možná se to neřekne nahlas, ale tak nějak si asi myslíme, že jednou tu Angínu dát měla."

Neměla. Angie je prostě lepší hráčka, když má formu, tak jí Karolína neporazí. MĚLA porazit Jankovič, Lučič a Mitu, to jsou 3 zbytečné prohry (Lučič a Mitu jsou horší hráčky, Jelena sice ne, ale stav 5-2 s 2 breaky prostě Karolína udržet měla).

Pokud jde o Lucku, tam se asi nedá předvídat nic. Vždycky bude jako na horské dráze. Pozitivní je, že se její vrchol posunul letos mnohem výš, než se v minulosti vůbec zdálo být možné. A třeba ho ještě zvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka dělá radost v deblu. Teď sice s Nasťou prohrály ve druhém kole, ale předtím s Beth získaly titul a to se počítá ;-)
Reagovat
misa
V deblu ji Beth uklidní :) A taky odvádí skvělou práci na síti.
Reagovat
Frick
Loni byla velmi stabilní a na velkých turnajích s ousiderkama neprohrávala.
Reagovat
misa
Ano, dobrá připomínka. Kam se to ztratilo?
Reagovat
lars
A co prohra Lucky s Peng na USO 2014
Reagovat
misa
Peng skvěle podávala a Lucka hrála takový nijaký zápas po celodenním čekání na stále odkládaný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Peng měla životní formu, a až do SEMI neprohrála své podání.
Reagovat
FulnekUltras
tak tak
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, co s ní je? hraje vůbec letos nebo je zraněná?
Reagovat
FulnekUltras
přesně nevím - podle všeho to vypadá na dlouhodobější problémy se zády (těsně před třicítkou už dost nepříjemné, ačkoliv např. Jelena se zmátořila z čehosi podobného) -, ale i tak bych jí hodně přál návrat v pohodě...
Reagovat
lars
A co prohra s Lisicki ve Wuhan ?
Reagovat
misa
nemoc z Tokia
Reagovat
misa
se od French Open nepotkala s formou, na US Open to snad bude lepší. Steckley po Paříži hned přispěchal s prohlášením, že v ní vidí hráčku pro top 5, že by bylo pěkné vyhrát Toronto. Bohužel i její trenér na ní nakládá zbytečný tlak. Asi ji ještě tak moc nezná...
Reagovat
lars
ne, jeji trener si dela reklamu na svou filmovou praci :))
Reagovat
misa
Vypadá to tak.
Reagovat
lars
Daval trener Lucce dnes behem zapasu nejake rady ?
Reagovat
misa
Na návštěvě u Lucky nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl, ale televizáci ho naprosto ignorovali. Zabrali ho, jak se mihl okolo a potom poslední 3 vteřiny před odchodem. Místo toho zabírali sedící Ukrajinku a do toho zněla muzika. Fakt super.
Reagovat
smazaný uživatel
mě namíchla, že tak zkonila ten třetí set. Kdyby prohrála alespoň s někým sympatickým....ale s někým kdo vykřikuje občas jako Máša občas jako Serena , nemá žádné vychování a chodí ve stylu buldozer. To je tedy běs. Proč jsem na to vůbec čučela....
Reagovat
smazaný uživatel
jak já bych nechtěl mít žádný vychování...:) jedno z nesplnitelných přání
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? No, kdybych tě potkala v reálným životě, tak bych radši chtěla abys to vychování měl...promiň, ale to zas jo. vo to strah nemam....
Reagovat
smazaný uživatel
já věřím, že bych byl slušnej, ale tak nějak víc z vlastního rozhodnutí, než když to mám v sobě vrytý výchovou. Vo to strah nemam :)
Reagovat
slacker
Na namichne kazda nase co najede do vyhazovaciho modu. nekdo nesnasi pinkalky, vracecky nebo behacky, ja nesnasim vyhazovacky.
Reagovat
EllNino
a losery, to jsi zapomněl říct ;)
Reagovat
slacker
diky za doplneni
Reagovat
smazaný uživatel
O tom jsem vůbec nemluvila. Nemám ráda frackovatění, to je to.... Ale víc mě naštvala Lucka, že to zahodila hloupejma chybama. Svitolínu nechám stranou, ta čeká jak soupeřka zkazí. Hru tvoří málo.
Reagovat
Jabadu
Nejhorší na tom je, že až se Marie zeptají, zda pojede do Prahy, odpověď bude zřejmě znít:
A proč bych nejela? ,,, Aáááááchachachachááááá!
Reagovat
misa
Ta má teď dost problémů sama se sebou. Nedivil bych se, kdyby po TM ukončila okamžitě sezonu s tím, že se potřebuje dát pořádně dohromady.
Reagovat
stopan
nedavno mi tu niektorí odbornici tvrdili, ze dnesna svetova desiatka ja tak kvalitna, ze hracky top ten pred 10timi rokmi(Davenportova, Heninova, Clijsters, Schynder, Hingisova...) by nemali sancu sa rovnat dnesnej "kvalite" :D :D :D , ja si myslim ze az na 3-4 hracky zvysne by vykonmi nepatrili pred desiatimi rokmi ani do Top 20.
Reagovat
EllNino
a je to tu zase :D ...už vidím, jak by Davenport běhala za těma ranama ...
Reagovat
misa
Ale když se Clijsters vrátila po letech na mateřské na post světové jedničky?
Reagovat
EllNino
Mluvím snad o Davenport, o Clijsters jsem neřekl ani slovo
Reagovat
misa
Dobře, Kim se vrátila po letech nicnedělání a v roce 2011 se zase stala jedničkou. Zas až tolik času od té doby neuběhlo. Co to říká o špičce?
Reagovat
EllNino
Nevím a je mi to jedno, nemám potřebu srovnávat nesrovantelné, jako někteří tady ...
Reagovat
misa
Taková odpověď se samozřejmě hodí na všechno.
Reagovat
stopan
Tenis nie je len o bum bum hrani ala cibulkova, ale aj o technike a pohybe. Ja viem jedno vzajomne zapasy Clijster vs Serena 7-2 , Heninova po navrate v roku 2010 hracky ako Ivanovicova, Woznicka porazila, to iste Clijsters po navrate, Hingisova to iste. Skoda ze teto hracky viac vynechali v kariere ako mohli odohrat. Tak to pises akoby pred desiatimi rokmi sa hral staticky tenis bez pohybu :D pozrel si si tie zapasy aspon zo zaznamu dakedy ? :D
Reagovat
EllNino
hele nemusíš nade mnou stát jako učitel nad žákem a kázat mi :) a nepodsouvej mi laskavě věci, který jsem neřekl ...je to prostě spekulace a pouze ostrej zápas by ukázal, kdo má pravdu ...
Reagovat
stopan
https://www.youtube.com/watch?v=fnzj13zl0Bc
https://www.youtube.com/watch?v=LSKln-iO1ms
dnesne hracky by si mali brat priklad, mentalna odolnost ala hojdaci konik.
Reagovat
EllNino
já tyhle zápasy znám nazpaměť prosímtě, tenis hraju od 6 let, sleduju od 10, viděl jsem x zápasů těchto hráček, nic to nevypovídá, dopa před 10 lety a teď je uplně něco jinýho
Reagovat
stopan
od toho ze hrajes tenis, svetova spicka nezavisi :D , od roku 2010 az tak neubehol, vtedy mala woznicka najlepsiu sezonu v kariere bola cislo 1, Ivanovicova od roku 2008 ziadny grandslam nevyhrala, Okrem Sereny, Sharapovej, Kvitovej a Halepovej mi ostatne hracky vykonmi skor pripominaju natahovaciu zvonkohru.
Reagovat
misa
Škoda Petry, že má pořád nějaké zdravotní problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsi takový expert na dobu před X lety - je to jen omyl, že už tady poněkolikáté píšeš, že Clijsters má bilanci se Serenou 7-2, nebo to děláš záměrně, abys podpořil svou "teorii"? Ono je to totiž naopak.

http://www.stevegtennis.com/head-to-head/women/Serena_Williams/Kim_Clijsters/
Reagovat
lars
neblabol
h2h Clijsters - Serena 2 :8
Reagovat
FulnekUltras
no no...jen posun v síle většiny úderů směrem nahoru je oproti dřívější éře zcela markantní, a odtud zjevně pramení i stále častější zdravotní problémy a únava hráček...
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě se to nedá srovnat. Pro mě je stále jednička Petra, její hra se mi prostě líbí a nedám na ní dopustit. Doufám, že se dá zase do pořádku a potěší nás svojí hrou. Peti, pojď! Tebe žádná nenahradí...
Reagovat
FulnekUltras
Co z nějakých výpadků, když celkový dojem je trvale jednoznačně nejlepší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě! Nedělám si moc nadějí na US Open, asi je to jeden z nejmíň oblíbenejch...ale přece by to byla krása, kdyby Petra zabodovala. Ale více jí přeju dostat se z mononukleozové šlamastyky.....
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
jako bys proti sobě postavil Římana s gladiusem proti Rusákovi s kalašnikovem.
Reagovat
lars
ze az na 3-4 hracky zvysne
jaky to ma vyznam ??
Reagovat
blixa
To jsou všechno totální bláboly. Pokud by zmíněné hráčky hrály stejně jako v dobách své slávy, bojovaly by někde v TOP50. Ony by ale pochopitelně zachytily trend a asi se nějak přizpůsobily, ale to jsou všechno čiré spekulace které nikdo příčetný nebude dělat. Všechny sportovní výkony jsou relativní ke své době a tehdejší konkurenci.
Reagovat
FulnekUltras
a nezbývá než věřit, že v New Havenu se staneme svědky aspoň drobného ;) zlepšení.

Petra bude mít možnost hned na úvod pomstít buď Šafi za dnešek nebo sebe samu za AO - tak už konečně zaber a

pooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
stopan
Svitolinova posledne dva zapasy dva kanariky udelovala :D , da do tretice aj Serene kanara ? :D :P
Reagovat
d@ve
Myslím, že dostane výprask. Ovšem mám na mysli Jelenu.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tu měla dneska odkráglovat Anička, ale asi nějaká chyba v systému nebo co.
Reagovat
stopan
Anicka dostala spinaveho kanara, 2-0 v tretom a 2-6 prehrala co ona porobila , za stavu 2-1 som vypol :D
Reagovat
Serpens
Skutečně, začínají psychycky pěkně hořet, v rámci Us Open Series se jedná o šestý prohraný tříseťák z šesti, přičemž párkrát podávaly na vítězství...
V prvním setu to vypadalo, že je Šafářová zkrátka nepoučitelná a uvidíme reprízu Indian Wells. V druhém setu začala Šafářová více pinkat se Svitolinovou, pomohlo to, Svitolinová znejistěla a druhý set projela. Na začátku třetího setu bohatě stačilo pár školáckých chyb Šafářové, a scénář z první sady se opakoval, ale že to skončí kanárem, to čekal asi málokdo.

Gratulace Svitolinové, ale v semifinále nemá šanci, tohle kopečkaření na Serenu prostě neplatí.

Jestli si to holky schovávají na Us Open, tak se nebudeme zlobit, ale kdy se našim na tom prokletém grandslamu naposledy pořádně zadařilo?
Reagovat
smazaný uživatel
Na USO se našim naposledy dařilo minulý rok - Bouzková tam vyhrála v juniorkách ;-) Jinak samozřejmě 2013 ve čtyřhrách, a to ve všech třech (Štěpánek, H+H, Hlaváčková), nehledě na vítězství dvojice Krejčíková+Siniaková v juniorkách.
Reagovat
Serpens
Ja jsem myslel seniorské singly :)
Reagovat
misa
Asi tam je i nechuť k té zemi. Lucka se letos rozešla se svým americkým přítelem, protože si nedovedla představit, že by žila v USA. Petra nenávidí New York, atd.
Reagovat
FulnekUltras
Právě proto je teď třeba se pořádně nasrat... ;)
Reagovat
rosm
No to byla parada. Ceska choroba nepotvrzovani postaveni a nevyrovnanosti a psychicke lability pokracuje. Opravdu skoda casu sledovat tyto vykony.
Reagovat
smazaný uživatel
člověče, vem rozum do hrsti! :) své postavení nepotvrzují hráči a hráčky napříč různými státy, obzvláště na tzv. okruhu WTA, který je víc než velice vyrovnaný.
Reagovat
rosm
Ale je mluvim o nevyrovnanosti vykonu. Pokud neco pises snaz se pochopit spravne z textu.
Reagovat
EllNino
to je taky normální věc, ne žádná česká nemoc
Reagovat
rosm
Ne to je specielne ceska zalezitost, vsechny hracky v posledni dobe prohraly vyhrany zapas a vsechny maji extremne nevyrovnane vykony.
Reagovat
smazaný uživatel
To není česká choroba, to je normální vlastnost ženského tenisu. Z první desítky dvě hráčky vypadly hned v prvním kole, další dvě ve druhém (které pro ně bylo vlastně první). Jedenáctá hráčka světa - uvádím pro úplnost, protože Šarapovová nestartovala a tak tam nebyla kompletní první desítka - vypadla rovněž v prvním kole.
Reagovat
FulnekUltras
Obrovská vyrovnanost v nevyrovnanosti - toť nynější WTA kongless... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist