Šafářovou na úvod čeká Estonka Aniová

10. 8. 2008, 09:42
Aktuality 4
Soupeřkou české tenistky Lucie Šafářové v prvním kole olympijského turnaje bude Maret Aniová. Šestadvacetiletá Estonka v pavouku nahradila Francouzku Tatianu Golovinovou, která se odhlásila kvůli bolestem zad.
Lucie Šafářová

Jednadvacetiletá Šafářová se s Aniovou utkala v kariéře jen dvakrát, oba zápasy tenistky sehrály před třemi lety. Na turnaji v Capriolu se z vítězství radovala česká tenistka, v Poitiers pro změnu slavila v současnosti 97. hráčka světa.

Zdravotní potíže trápily Golovinovou od zimy, kdy absolvovala operaci kyčle a od května nehrála. V posledních týdnech se sice uzdravovala, ale začala ji bolet záda. Vedle dvouhry se kvůli tomu odhlásila i ze čtyřhry, takže o olympijskou účast v deblu přijde i Pauline Parmentierová.

ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Stejně zase prohraješ
Reagovat
smazaný uživatel
ja som slovak ale nemozes ju predom odpisat napr. hantuchova tiez nema forma a teraz poraza sugijamovu 6:2 3:0
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a já blbec vsadil na Sugijamovou,ale Šafářová ta prohrává furt. Proti ni kdybych předtim sázel za hodně tak sem v balíku. Ona nevyhrála ani když na ni byl nedávno kurz pouhých 1,18
Reagovat
smazaný uživatel
jo ta prohrává všechno
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist