Safinová kvůli problémům se zády letošní sezonu zabalila

1. 8. 2011, 19:28
Aktuality 3
Ruska Dinara Safinová si prodlouží přestávku od tenisu minimálně do konce roku. Bývalá světová jednička už v polovině května oznámila dočasné přerušení kariéry kvůli chronickým problémům se zády, nyní oznámila, že v tomto roce už se na kurty nevrátí.
Profily hráčů
Dinara Safinová

"S lítostí musím oznámit, že potíže se zády přetrvávají a nebudu schopna hrát nejméně do konce tohoto roku," uvedla pětadvacetiletá Moskvanka na svém webu. 

Safinová si i v loňském roce vybrala ze stejného důvodu tříměsíční přestávku; už v té době zažívala strmý výkonnostní pád. Ani po návratu se jí nepodařilo navázat na výkony, které z ní udělaly na jaře 2009 světovou jedničku. Na trůn tehdy vystoupala i přesto, že nikdy nevyhrála grandslamový turnaj, ačkoliv byla ve finále French Open (2008 a 2009) a Australian Open (2009).

Letos Safinová na Australian Open dokonce neuhrála v prvním kole ani game proti Kim Clijstersové. Naposledy hrála na konci dubna v Madridu a jejím maximem v tomto roce bylo semifinále na předcházejícím turnaji v marockém Fezu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš také dobré tipy, všetko ti vychádza, si milionár, tak prečo tu spamuješ? Radšej si choď užívať tie jachty a haciendy pri mori.
Reagovat
smazaný uživatel
a nevšimol si si tie e-tikety? :D také si urobí každý kto chce
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist