Šarapovová angažovala na post trenéra legendárního Connorse

13. 7. 2013, 17:33
Aktuality 19
Druhá tenistka světového žebříčku Maria Šarapovová angažovala na pozici trenéra někdejšího nejlepšího světového hráče Jimmyho Connorse. Vítěz osmi grandslamových turnajů nahradí Thomase Högstedta, s nímž ruská hráčka ukončila spolupráci po brzkém vypadnutí z Wimbledonu.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Šarapovová, která vyhrála Wimbledon v roce 2004 a před dvěma lety prohrála na londýnské trávě až ve finále s Petrou Kvitovou, letos na turnaji skončila už v druhém kole. Její senzační přemožitelkou byla portugalská hráčka Michelle Larcherová de Britová.

Šedesátiletý Connors, který během hráčské kariéry vyhrál rekordních 109 turnajů na okruhu ATP, již trénoval Andyho Roddicka.

"Jsem ráda, že mým novým trenérem bude on. Znám ho mnoho let a krátce jsme spolupracovali před Australian Open v roce 2008. Jsem nadšená a těším se na příští turnaje," uvedla čtyřnásobná grandslamová šampionka Šarapovová na svém webu.

Luboš Zabloudil, ČTK, Petr Pokorný

Komentáře

19
Přidat komentář
Mayo
hm zaujímavé ďalšia tenisová ikona bude trénovať
Reagovat
smazaný uživatel
Lepšieho id1otka si vybrať nemohla :)
Reagovat
Nola
:DDDD, neviem si tú spoluprácu absolútne predstaviť
Reagovat
Heather_Fedex
nevim nevim, jestli je tonejstastnejsi rozhodnuti. pripada mi to dost zbrkle, delat takove radikalni zmeny hned po 1 nevydarenem turnaji.... snad dobre vi, co dela
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak to rozhodnutí nebylo nijak ovlivněné Wimbledonem. Byla to vynucená změna, protože Hogstedt už by z osobních důvodů nemohl jezdit s Mashou na turnaje...
Reagovat
Heather_Fedex
aha to jsem netusila.... tak uz to vim, dik monty ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad si Maria vybrala dobře.. :-)) Doufám, že spolu budou mít hodně úspěchů, proč ne třeba už na USO? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vybrala si rychle a já věřím, že dobře. Bylo by fajn, kdyby měl Connors u Mashy podobné úspěchy jako Lendl s Andym... Good luck! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak by to mohlo být. Máša má kvality na to být na špičce hodně dlouho, tak jen do toho! :)
Reagovat
freeteepek
Každá z nejlepších hráček dělá všechno proto, aby byla ještě lepší. To, že makají na kurtu a v posilně pochopitelně nestačí. Pokud si to můžou dovolit, jdou po těch největších hvězdách a chtějí je mít ve svém týmu.
Tedy vlastně ne každá. S jednou hráčkou to jde v posledním roce skopce, ale aby nějak obměnila nebo rozšířila svůj tým jí vůbec nenapadne...:-( (když nepočítám změnu kondičního trenéra na přelomu roku, který jí s ní ale v důležitých chvílích na Wimbledonu ani nebyl)
Reagovat
tommr
mluvíš mi z duše. Jsem strašně naštvanej když vidím jak Petra tou svou pasivitou promrhává ten svůj obrovskej talent. Jí samotnou to ale zřejmě vůbec nevzrušuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to taky sere, nicméně radši uvidím Petru co nejdýl na kurtech a budu se nervit při její hře, jako vždy, než aby to zabalila úplně, přestala hrát a šla prodávat rohlíky..Nevím, má s Kotyzou zřejmě vztah, kterýmu nerozumíme (nemyslím tím, že spolu něco mají, jak už bylo někde naznačováno).
Reagovat
misa
Quesh má asi diskusní volno, jinak byste viděli! Vždyť Petra má skoro lepší výsledky než loni, v lecčems se zlepšila a vy takhle :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Neber mé jméno nadarmo, nikdy nevíš, co tím můžeš způsobit ;-)

K věci: když je Connors takové terno, proč se o něj, když přestal trénovat Roddicka, nikdo nepřihlásil? Btw. Máša kdyby nemusela, tak trenéra taky nevyměnila, Bajza po předčasném ukončení Wimbledonu skončil ve špitále, takže mu freeteepek vyčítá něco, co mu vyčítat nelze, tommra neřeším a s Lunej víceméně souhlasím.
Reagovat
dadaft
Jimmy Connors opět na scéně? ))

http://www.youtube.com/watch?v=fHk3KEGF5mI

(to je zkrátka crazy - nejen samotný "úder", ale i ty jeho typické opičky po výměně)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ani tomu nemůžu uvěřit, že jsem na tohohle hráče kdysi koukala.. mi to přijde jak když to je pomalu 100 let..:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
jj, diváci v absolutním varu, to je Connors. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Super

si ma potesila:DDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist