Šarapovová bude letos bez antuky. Po operaci ramena nestihne ani Roland Garros

15. 5. 2019, 21:08
Aktuality 12
Maria Šarapovová vinou rekonvalescence po únorové operaci ramena přijde o celou část antukové sezony. Ruská tenistka se dnes vzdala i možnosti startu na Roland Garros, které začíná příští neděli.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Maria Šarapovová se letos představila jen na třech turnajích a ze dvou z nich kvůli zdravotním potížím odstoupila. Na začátku sezony kvůli zranění levé nohy nedohrála čtvrtfinále v čínském Shenzhenu, na konci ledna pak po postupu do druhého kola odstoupila z domácí akce v Petrohradu. 

Důvodem byly bolesti ramena, s nímž musela v únoru na operaci. Od té doby nehrála a kvůli prodlužující se rekonvalescenci už poněkolikáté odložila svůj návrat na kurty. Comeback plánovala na konec dubna, ale postupně se odhlásila ze Stuttgartu, Madridu, Říma a nakonec i z druhého grandslamu sezony French Open. 

"Dnes jsem se odhlásila z Roland Garros. Někdy nejsou ta správná rozhodnutí zrovna nejjednodušší," oznámila bývalá světová jednička. "Lepší zprávou je, že jsem se vrátila na tréninkový kurt a pomalu získávám zpět sílu do ramena," dodala s nadějí dvaatřicetiletá Ruska.

Šampionka z let 2012 a 2014 měla na pařížské antuce obhajovat čtvrtfinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Krisboy
To je tááááááááááááááááák smutné!
Reagovat
jackiec
ta stará herka, uřvaná paní meldoniová je dávno za zenitem, se divím že chce ještě hrát, však dostane od každé přes prdel, snad brzy skončí stejně jako další uřvaná babča za zenitem azarenka.
Reagovat
peggy
Nevim proc ji vylucovat z antuky,Maria ma pravo hrat tam kde si to vybojuje.Svuj trest ma pryc a nikdy se nestydi za stat za ktery hraje.Vim,ze ji neni 20,ale ona ma pevnou vuli a vrati se.Zobali I jine a a nemusime daleko?
Reagovat
Fandina
Nedávno jsem se dozvěděla, že mahycek neumí reagovat, tak mě napadlo, jestli to umíš ty.
Reagovat
FulnekUltras
to je pozdě - do minuty mušíš... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nikto ju nevylucil, zotavuje sa po operacii :D
Reagovat
smazaný uživatel
ahaa, az teraz vidim brixnerov koment :D asi reagovat nevie
Reagovat
brixner
Já bych jí vyloučil ze všech antuk!
!!!VYLOUČIT!!!
Reagovat
janek_da
Stale ode mne neodkoupila jeji podobiznu.
Reagovat
FulnekUltras
Není to ono slavné české dílo "Zvířátka ji hledají" ?
Reagovat
janek_da
No dovol! Hledej umelecky smer janekdismus.
Reagovat
FulnekUltras
njn, za těch 5 let už to chtělo se vetřít třeba i do Floridy ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist