Šarapovová chce oslnit i vlastní značkou cukrovinek 'Sugarpova'

22. 7. 2012, 16:35
Aktuality 11
Úspěšná tenistka Maria Šarapovová chce prorazit ve světě také v oblasti sladkostí. Pětadvacetiletá Ruska žijící na Floridě představila vlastní značku cukrovinek a dala jim jméno Sugarpova. Vyrábět se budou ve Španělsku a oficiálně je Šarapovová uvede na trh 20. srpna v newyorském obchodu Henri Bendel, týden před začátkem US Open.
Maria Šarapovová

"Maria investovala do značky Sugarpova své finance. Je to její firma, vlastní obchodní dítě," řekl manažer třetí tenistky světa Max Eisenbud. Šarapovová svůj nový nápad prezentovala na Facebooku. Tenisová kráska připojila i fotku s cukrovinkou ve tvaru úst a připravila i bonbóny coby tenisové míčky. 

Šarapovová je už dlouhá léta nejlépe placenou sportovkyní světa. Tenisem si jen na odměnách vydělala přes 21 milionů dolarů. Letos triumfem na Roland Garros zkompletovala takzvaný kariérní Grand Slam.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
Cukrovinky ... tak to je dobrý nápad i s těmi tenisovými míčky ... hezky
Reagovat
Bob
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, četl jsem to na Mashy facebooku... Tak snad někdy budu moct ochutnat. :)
Reagovat
a.magerova
Jestli nebudou z čokolády, tak teda nic pro mne :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To není možný, Adam to vůbec nezvládl, měl 4 rány k dobru, už každý počítal, že je vítěz, a on poslední 4 jamky pokazil !! :-((
Reagovat
dadaft
Ernie je bůh.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nemůžu pochopit, vždyt stačilo si hrát to svoje..jak říká komentátor, Adam si to sám prohrál :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Nesledoval jsem to, škoda... Nebuď smutná, Emičko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, Monty :-) mě to mrzelo k vůli Adamovi, jen k vůli němu jsem se dívala, když má šanci, tak ji promarnil, co se dá dělat..

Jinak ta značka cukrovinek..každá "celebrita" má svůj parfém, Masha je prostě svá a originální :-)
Reagovat
Fandina
Adamovi se v těch posledních čtyřech jamkám prostě nedařilo celkově pořád něco i jeho pověstné patování a na osmnáctce pech do bankru. Jinak ale super úspěch a Els super vítěz zabodoval na poslední jamce. Zajímavý golf a gratulace Erniemu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist