Šarapovová US Open nestihla, kvůli zranění nohy se odhlásila

31. 8. 2015, 06:59
Aktuality 23
Maria Šarapovová bude podruhé za poslední tři roky chybět na US Open, které před devíti lety vyhrála. Letos světovou trojku na poslední grandslam sezony nepustí zranění pravé nohy, kvůli níž nehraje už od Wimbledonu.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Pětinásobná grandslamová šampionka Šarapovová hrála naposledy semifinále Wimbledonu začátkem července. Od té doby vynechala turnaje v Torontu i v Cincinnati, ale zdálo se, že na US Open bude přeci jen připravena.

V New Yorku se zúčastnila sponzorských a charitativních akcí, ale nakonec se den před startem posledního grandslamu sezony odhlásila.

"Bohužel, nejsem schopna letos hrát," oznámila Šarapovová v neděli odpoledne na sociálních sítích. "Dělala jsem všechno možné, abych byla připravena, ale tentokrát to nestačilo. Doufám, že se připravím na asijské turnaje," dodala osmadvacetiletá Ruska.

Na US Open bude chybět podruhé za tři roky. Vítězka turnaje z roku 2006 nehrála ani předloni, kdy ji do hry nepustilo zraněné rameno. "New Yorku, letos to není můj rok, ale já se vrátím," uvedla.

Za Šarapovovou se do turnaje dostala její krajanka Darja Kasatkinová, poražená ze závěrečného kola kvalifikace. V prvním kole se utká s dalším Ruskou Darjou Gavrilovovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

23
Přidat komentář
peggy
Mario,moc je mne lito,ze zraneni Ti nedovolilo hrat US Open.Hlavne makej na turnaji mistrin,budes prvni.Nikdo nevi co delas pro sve rodiste.Jsi super.To cesky neumi.
Reagovat
misa
Co dělá pro putinské Rusko je nám srdečně jedno.
Reagovat
jackiec
hekno, mě chybět nebudeě, je to super že nehraješ, stejně bys nevyhrála
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to budou vstupenky (určitě aspoň ty nejlevnější) pryč dávno předtím, než se vůbec dozvím, jestli tam Masha bude hrát. Momentálně o koupi neuvažuju, když je Masha zraněná a ona sama asi teď taky vůbec neuvažuje o účasti... Když už, tak bych jel asi jenom na jeden den a nejspíš v sobotu, protože to má člověk aspoň jistotu, že se budou hrát dva zápasy, ve kterých o něco půjde (koukat případně v neděli na jednu dvouhru a "přátelský debl", to by se mi teda nechtělo). A taky proto, že jinak jsou to docela pálky...
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-fed-cup/245356/vstupenky-na-finale-fed-cupu-s-ruskem-od-utery-budou-v-prodeji.html

No, snad se Masha uzdraví aspoň na ty asijské turnaje a uvidíme...
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že v sobotu by měl jistotu dvou zápasů, ale v neděli se musí uhrát ten třetí rozhodující bod a to je to vzrůšo, že nikdy nevíš, jak to dopadne.
Reagovat
raron
..o jednu heknu méně!!!
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi vůbec nebude chybět. Kdyby se odhlásila ještě VVV, bylo by to pro tenis ještě lepší.
Reagovat
darek.vrana
A aspoň nebude pořád blokovat vysílání.
Reagovat
slacker
A Petra bude mit vetsi sanci hrat night session a ne se pect v poledni vyhni
Reagovat
martinek37
Tak trochu jsem to čekal. To neustálý odkládání startu nevěstilo nic dobrýho. Co se dá dělat, zdraví je na prvnim místě. Snad se dá brzo dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal v noci: Ještě ani nezačalo US Open a už jsem zklamaný. :( Připomíná mi to sezonu 2013, ale s tím rozdílem, že tam se Masha zranila ve Wimbledonu. Letos o ničem takovém nevím, takže to muselo přijít někdy během tréninkového procesu... Nevím, ale jsem z toho dost nepříjemně překvapený. :(

Bohužel tak mám na USO o jednu favoritku míň a Masha měla rozhodně slušnou šanci tam něco uhrát (přestože jí los pro 1. kolo moc nepřál). Takže z mých osmi favoritek budu mít ve hře jenom šest (Donna se nekvalifikovala). :(
Reagovat
Vojtaakk
Ve 12:00 můžeš držet minutu řevu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak originální... Nejsi náhodou z idnesu nebo ze sport.cz?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
kada.tom
los nepřál více tvým favoritkám ... Siniaková, Puig a Ivanovic klidně dneska mohou vyletě a u Siniakový a Puig je dokonce téměř jistý
Reagovat
smazaný uživatel
O tom už jsem psal v článku o losu a chystám se to napsat i pod preview...
Reagovat
Oin
To má z toho hejkání.
Reagovat
gigin
Jj, z hejkání bolí nohy jak sviňa.
Reagovat
George_Renel
Však ona to tahá až z paty :-).
Reagovat
Vojtaakk
Normálně by se držela minuta ticha, ale zde je na místě držet spíš minutu řevu!
Reagovat
VlS
Fuj, to je škaredý, nejhorší ba tom je, že je to pravda :-)
Reagovat
janek_da
Škoda, zrovna včera jsem se díval na jeden z nejkrásnějších zápasů, co jsem kdy u žen.
Angie K.- Maria S. Stuttgart

Jsou s ní nádherné bitvy a ve St. obzvlášť.
Reagovat
pockerface
Márii moc nemusím, hlavně mi vadí to její ječení, ale na druhou stranu turnaj svým způsobem vždy oživí. Je už trochu jako inventář a bude chybět, tak to prostě je.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist