Šarapovovou dnes čeká první zápas po deseti měsících

18. 5. 2009, 07:53
Aktuality 2
Týden před začátkem grandslamového Roland Garros se vrací k tenisu po dlouhodobém zranění ramena bývalá světová jednička Maria Šarapovová. Slavná Ruska, jež hrála dvouhru na okruhu WTA naposledy před deseti měsíci, bude tento týden startovat ve Varšavě.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Vítězka tří grandslamů klesla vinou dlouhé pauzy až na 65. místo žebříčku, a proto nebude nasazená. Dnes ji zhruba v 15:00 hodin SEČ řeká souboj s Italkou Garbinovou, už v druhém kole se ale může teoreticky utkat s turnajovou jedničkou Caroline Wozniackou z Dánska, jež si minulý týden zahrála finále v Madridu. Ve Varšavě je v hlavní soutěži dvouhry také Klára Zakopalová.

Generálku na Roland Garros tento týden obstará také další podnik WTA ve Štrasburku s Lucií Hradeckou. Favoritkami jsou Španělka Medinaová nebo Gisela Dulková z Argentiny.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Go Sharapova doufám že to tu vyhraješ :D Nebo alespoń někam dál než 1. nebo 2. kolo. Wozniacki porazíš doufám.
Reagovat
skott
Wozniacki se odhlasila.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist