Serena má nahradit zraněnou Heninovou na rekordní exhibici

3. 7. 2010, 07:11
Aktuality 2
Američanka Serena Williamsová zřejmě nahradí zraněnou Belgičanku Justine Heninovou na bruselské exhibici, jejíž pořadatelé chtějí překonat rekord v nejvyšší návštěvě na tenisové dvouhře. Soupeřkou světové jedničky bude další Belgičanka Kim Clijstersová.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Duel je naplánovaný při příležitosti belgického převzetí předsednictví v Evropské unii na 8. července na fotbalový Stadion krále Baudouina, který má kapacitu čtyřicet tisíc míst. Pořadatelé chtějí překonat rekord z roku 1973, kdy se při "Souboji pohlaví II." mezi Billie Jean Kingovou a Bobbym Riggsem v Houstonu sešlo 30.472 diváků. 

Sedminásobná grandslamová šampionka Heninová si po pádu ve Wimbledonu natrhla vazy v pravém lokti. Ze zranění se bude zotavovat zhruba dva měsíce a přijde tak i o start na US Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
hroutil
(???)
Reagovat
hroutil
.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist