Serena otočila zápas s Wozniackou, v Cincinnati je znovu ve finále

16. 8. 2014, 21:49
Aktuality 440
Serena Williamsová si po roce zahraje v Cincinnati opět o titul. Světová jednička dnes v zápase, v němž diváci viděli 15 prolomených podání, porazila Caroline Wozniackou 2-6 6-2 6-4 a v posledním utkání na turnaji se postaví letos už počtvrté proti Aně Ivanovičové. Srbka v semifinále odvrátila mečboly proti Šarapovové.
Serena Williamsová

Serena Williamsová nastoupila do dnešního semifinále proti Caroline Wozniacké s příznivou bilancí 7-1, ale také s čerstvou vzpomínkou na Montreal, kde Dánka vedla už 6-4 4-2, aby s aktuální světovou jedničkou padla ve třech setech. Podobně potrápila Wozniacká Američanku i dnes, kdy v úvodním setu sebrala favoritce třikrát v řadě podání a sadu za necelou půlhodinu získala hladce 6-2.

K obratu dnes Williamsová zavelela hned v úvodu druhého setu. V něm si obě hráčky vyměnily role - tentokrát domácí tenistka sebrala Wozniacké třikrát po sobě servis a vynutila si třetí set, v jehož úvodu viděli diváci sérii pěti brejků. Jako první si udržela podání nejvýše nasazená hráčka turnaje, která měla za stavu 5-2 šanci zápas ukončit. Wozniacká se ještě čistou hrou udržela ve hře o finále, za stavu 5-4 už ale Williamsová nezaváhala a po hodině a tři čtvrtě zvítězila 2-6 6-2 a 6-4.

"V Montrealu byly gamy, kdy dokázala zahrát tři esa po sobě a já si jen říkala 'OK, tak v příští hře'. Tentokrát jsem měla pocit, že jsem dokázala returnovat líp. Sama jsem ale dneska nepodávala dobře," litovala poražená semifinalistka.

"Moc jsem netrefovala první servisy, a když už, tak nebyly dobře umístěné. Je frustrující, když zápas prohrajete 4-6 ve třetím setu a dokážete si podání udržet jen jednou. V tom setu jsem přitom Serenu třikrát brejkla, což se jí, myslím, moc často nestává. Měla jsem pocit, že hraju dobře. Běhala jsem, bojovala, snažila jsem se hrát míče rychle po dopadu, dobře jsem returnovala, ale nedokázala jsem si udržet podání. Je to frustrující," dodala Wozniacká.

Dnešní vítězství posouvá Serenu Williamsovou do jejího 79. finále na okruhu WTA v kariéře. Američanka má v přímých soubojích o titul vynikající bilanci 61-17, kterou se pokusí vylepšit v utkání s vítězkou druhého semifinále Anou Ivanovičovou.

Srbská tenistka v souboji bývalých světových jedniček zdolala v divokém utkání Marii Šarapovovou. Ivanovičová vedla už 6-2 a 4-0, ale vedení neudržela a v rozhodujícím setu za stavu 4-5 čelila dvěma mečbolům. Dobře rozehrný zápas ale nakonec po velkém boji dotáhla do vítězného konce 6-2 5-7 7-5.

"Bylo to opravdu hodně těsné... V druhém setu mi nefungovaly nohy, byla jsem příliš pasivní. Maria je velká šampionka a bojovala až do konce. Ve třetím setu jsme musela něco změnit a jsem ráda, že jsem nakonec vyhrála," řekla šestadvacetiletá Ivanovičová.

V Cincinnati, kde postoupila do finále poprvé v kariéře, Ivanovičová útočí na svůj čtvrtý letošní titul. Celkově má ve finálových duelech bilanci 14-6. S Williamsovou srbská tenistka vyhrála jen jeden ze sedmi duelů, letos však s o šest let starší Američankou svádí vyrovnané bitvy. Na Australian Open ji porazila, další dvě porážky byly třísetové.

"Pro mě je teď nejdůležitější zregenerovat a být na zítra čerstvá a odpočatá. Myslím, že nás čeká skvělý zápas. Pro mě to bude skvělý test zahrát si proti Sereně. Je to světová jednička a velká bojovnice. Doufám, že budu hrát dobře," řekla Ivanovičová.

Hlaváčková do finále nepostoupila
V soutěži deblistek v Cincinnati bude finále poprvé po čtyřech letech bez české účasti. Andrea Hlaváčková s Japonkou Kimiko Dateovou-Krummovou prohrály s nizozemsko-francouzským párem Tímea Babosová/Kristina Mladenovicová po setech 4-6 6-1 7-10.

Hlaváčková nezvládla ani páté semifinále v sezoně a přišla o možnost navázat na titul, který v Cincinnati předloni získala spolu s Lucií Hradeckou. Navíc přerušila českou sérii, protože loni si finále debla zahrála Květa Peschkeová a v roce 2011 Vladimíra Uhlířová.

Výsledky - Cincinnati - ženy (tvrdý povrch, dotace 2.567.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
S. Williamsová (1-USA) - Wozniacká (12-Dán.) 2:6, 6:2, 6:4
Ivanovičová (9-Srb.) - Šarapovová (5-Rus.) 6:2, 5:7, 7:5
Čtyřhra - semifinále:
Babosová/Mladenovicová (6-Niz./Fr.) - Date-Krummová/Hlaváčková (Jap./ČR) 6:4, 1:6, 10:7
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

440
Přidat komentář
smazaný uživatel
Serena opet kraluje;)
Reagovat
smazaný uživatel
v prvnich momentech se mi zdalo, ze se ji zezlo nekam zakutalelo.. ;-) Ale je to bourak, gratulace! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, dneska to nevyšlo. Aně asi po tom semifinále chyběly síly a Serena (když nepočítám začátek) si dneska vzpomněla na svůj nejlepší tenis...

Taková zajímavost: Ana a Serena spolu hrály letos už čtvrtý vzájemný zápas a poprvé Ana neuhrála aspoň set...
Reagovat
smazaný uživatel
poprvé byla Ana fyzicky odešlá. S Maruš chyběl jen alzík s motorovou pilou.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tady. Serena to dala hezky. Servis šel. Pohyb i hra. Konečně jsem ji viděl velmi dobře hrát. Body potřebuje jako sůl. Gretluji a gratuluji i Aně. :)
Reagovat
kada.tom
Gratulace k titulu v Cincy!
Nevím, co jí Ivanovic udělala, ale dneska jí Serena totálně zmasakrovala :-D Jen tak dál, Sereno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
krásná práce
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že chtěla zmasakrovat především ty, kteří o ní pochybovali a už jí jako nejlepší tenistku odepsali :))
Reagovat
Sonja
Bohužel, Serena je ve svém zabijáckém modu a Ana vyšťavená...no není se čemu divit.

Gratulace Sereně a já si zas dám pauzu do USO:-))
Reagovat
Cico93
Nechapem prečo medzi tými semifinale nebol menši časový odstup:(
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Mezi semifinálovým a finálovým zápasem měla Ana asi 16 hodin, což je opravdu málo...
Reagovat
Cico93
Ana skončila po veľkom boji skoro ráno našho času o 4, to Serena už vegetovala cca 7 hodin.
Reagovat
smazaný uživatel
dtto Maruš předtím. Dneska měla Serena únavový 15:0 v každý hře.
Reagovat
smazaný uživatel
A Serena nehrála tři sety?
Reagovat
smazaný uživatel
a jak dlouho
Reagovat
smazaný uživatel
tohle prožívala včera Maruš ... ale rvala se. Tak vyšťavenou jsem ji ještě neviděl, proti Simče hrála megazápas a hnedka na Aničku. Jojo, moje Maruš je jen jedna!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dodatečně jsem kouknul na část nahrávky toho nočního SF. Ta tvá uřvaná nefér se chovající megablbka řvala obzvlášť nechutně.
Reagovat
Cico93
mne se to řváni líbi:)
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
smazaný uživatel
ale ale... to lze v tenise? Uřvaná .. co Venus a další. Padáš mezi dav - jak jim daj media, tak přežvykují a trousí. Hlavně když klávesíš, že? -a bavíš mne tím-
Reagovat
smazaný uživatel
na zdržování ... to je komentátorský téma taky:))) Doplň, prosím.
Reagovat
EllNino
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10603519_794993293855683_4960817675213428073_n.jpg ...zlitá je už i Petra :DD
Reagovat
smazaný uživatel
vo co, že na US Open bude zase nemocná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
MarcelPersch
Ten je porad strasne slaby, je to videt hlavne, kdyz se ji Ana snazi rozbehat. Ale servis ten šlape, tak aspoň něco.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana si to dneska kazí podobným způsobem jako včera Maria - DF v nejmíň vhodnou dobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena začala špatně jako včera, ale zlomilo se to za stavu 3:1 pro Anu. V pátém gemu totiž Serena odvrátila tři brejkboly (dva servisem, jeden vítězným forehandem) a od té doby se celkem chytla. Hlavně podání Sereny včera a dnes se absolutně nedá srovnat. Ana nehraje špatně, ale zatím bohužel nemá až takový "drajv" jako třeba proti Mashe. Jak jsem si myslel, že Serena bude k poražení, tak otočit tenhle zápas bude hodně těžké...
Reagovat
Sonja
Velká škoda, že Ana v tom 1.setu nezískala doublebreak, šance měla...

Teď už se podle mě Serena nedá...a taky si nejsem jistá, jestli má Ana dost sil na případnou otočku. Samozřejmě: kéž bych se mýlila:-)
Jinak se mi ale Ana dnes líbí, kromě toho závěrečnýho gamu fakt dobrá hra, mixuje servis, z returnu nebezpečná jako vždycky, výrazné zlepšení na BH...
Reagovat
Sonja
(už vidím, jak jí to zakřiknu:-D:-(...)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče začátku 2. setu: Bohužel mi připadá, že Ana kazí věci, které by v zápase proti Mashe nezkazila ani náhodou. Asi jí dneska trochu chybí energie, což je ale po tom semifinálovém boji celkem pochopitelné...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak ten 2. set bude asi hodně rychlý... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se začíná rozhodovat o osudu Petry v New Havenu... Tak koho odstane?
Reagovat
tommr
přál jsem si Vinciovou, ale už je na 99% jistý, že to bude zase Makarova ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
to už bylo skoro jistý před zápasem :-)
Reagovat
tommr
tak ted už je to definitivní a pro Petru to jsou velice pochmurný vyhlídky. Proti Vinciový bych jí věřil, ale Makarova jí s velkou pravděpodobností zase porazí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))

pochmurne vyhlidky. Tohle mi zvedlo naladu.
Reagovat
kada.tom
Sereno - pěkně, máš set! Tak ještě jeden :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je už jako rozjetý vlak, který už nezastaví :) Dlouho jsem ji neviděl tak dobře hrát.. Velké zlepšení ;)
Reagovat
Sonja
Serena je na Anu pěkně nabroušená:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně se rozjela. Ale ještě to chce kapiču přidat :)
Zatím docela hezký zápass, nemyslíš? ;)
Reagovat
Sonja
Byl fajn...ale jak Ana teď zpackala závěrečný game, to se mi zrovna moc nelíbilo:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, velká škoda těch dvou dvojchyb na závěr. Ale myslím si, že zásadní zlom přišel v pátém gemu... Jinak koukám, že Serena měla v 1. setu 6 es a teď už jich má sedm. Včera proti Caro neměla v první sadě žádné eso a sedm jich měla za celý zápas...
Reagovat
Sonja
Jj, Serena skvěle podává. A hlavně v klíčovejch momentech.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Ano. Tak jsi jí to nasevírovala na zlatém podnose. Nicméně set pro Serenu a já jsem moc šťastný
Reagovat
smazaný uživatel
Serena is back!!! C´mon
Reagovat
Sonja
idemo!:-)

Snad po včerejším šíleném zápase zbyla trocha energie.
Reagovat
Cico93
po dnešnom:)
Reagovat
Sonja
U nich to bylo včera.
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
slacker
zeme kde dnes znamena teprve vcera
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komu držíte palce?
Já Sereně
Reagovat
blixa
No komu asi ? :D Aničcééééé !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/DaryaKlishina/photos/a.600136476696167.1073741826.198597900183362/770914032951743/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Kočička! :)
Reagovat
Cico93
jasná vec.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jináč teda začaly olympijské hry mládeže. Co se tenisu týče máme tam dvě pušky. Markétu Vondroušovou a Simonu Heinovou. Holky už spolu dneska postoupily do druhého kola čtyřhry, akorát je blbý, že Markéta má nějaké pochroumané zápěstí. A je to blbý i vzhledem k nadcházejícímu US Open. Foto převzaté z tennisfora:

http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/

No a Simona byla nalosovaná ke světové jedničce Jorovic, což taky není úplně dobrý :-)

http://www.itftennis.com/juniors/tournaments/tournament/info.aspx?tournamentid=1100031395
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, foto tady :-)

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10454917_926521147363048_5116637591425378996_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je na tom Klara. Ma na to porazit Flavii?
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, spíš asi ne? Co ty myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
taky moje 1.myslenka byla, ze tipovat Klaru v USA je nesmysl. Ale na 2. strane souhlasim s tipem Jestraba. Motivace je u Klary, naopak Flavia potrebuje USO. Male turnaje navic Klarce celk3m jdou.
Reagovat
smazaný uživatel
Flavia bude mít asi strach, že neobhájí lonské semi na USO. Tak proto si myslím, že bude právě o to lépe hrát. Klára teda asi bojuje ještě o nasazení(teda pokud má ještě šanci). Klára jak si dobře rozehrála sezonu, tak ted ju asi chce spackat :D Přeji Kláře, ale nebudu se zlobit ani za postup Flavie. Mám ji rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/

Pod tento clanek jsem vlozil Netiketu, ktera by nas mela podle mne celkem zajimat, a rekl bych, ze nejen nas, ale take i provozovatele tohoto portalu.
Vlozil jsem to tam, neb tim nechci uz fakt otravovat...tzv. na zivo...
Reagovat
smazaný uživatel
je, Vlcku, zatim to nejhodnotnejsi, co jsem v "cause Fandina" tady na portale cetla. Diky! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovičová je pořádná kráva. Napřed se ve 2. setu sesype, pak prohraném setu zaleze na nepřiměřenou dobu do šatny a ještě to divadlo na začátku 3. setu. Tohle by se nemělo tolerovat !!

Mášo, já se ti jenom divím, že si jí po zápase podala ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale - je to vzájemné, nemají si, co vyčítat .
Reagovat
Sonja
Tady pár odpovědí k otázkám na Anu a její MTO

https://twitter.com/Fedisnerovic/status/501003819946606592/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz. Věděl jsem, že se Mashe asi nejvíc nelíbilo, že to bylo v rozehraném gemu. Ale někdy to prostě takhle přijde a MTO je nutný hned. Ana fakt neměla důvod něco předstírat... K tomu výkřiku Mashy po osmém gemu 3. setu už jsem se taky vyjádřil. Masha byla naštvaná po ztrátě podání a v zápalu boje občas člověk řekne to, co by normálně neřekl...

Takže považuju problém za uzavřený a dávám smiřovací foto... :)
http://www.veryinutilpeople.it/wp-content/uploads/2012/12/Ana-Ivanovic-Maria-Sharapova-3.jpg
Reagovat
Sonja
;-)
Tak víš, že já bych to tady ani nechtěla nějak moc rozmazávat, už kvůli tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana je jedna z mých nejoblíbenějších tenistek, Marii fandím nejvíc - přiznávám to. Včerejším incidentem u mě ale Ana dost klesla. Když si video přehrávám znova, tak prostě nevěřím tomu, že si to dost nepřibarvila. Nedokážu si představit, že by jí v jednu chvíli bylo tak špatně, že mohla sotva chodit, brečela, a po chvíli naprosto bez problémů znova hrát. Když si Lisicki ve Wimbledonu vzala MTO, tak se proti ní strhla velká vlna kritiky, ale Aně to nikdo pořádně nikde nevyčítá. Pokud by to bylo obráceně, tak by Marii ukamenovali...
Reagovat
Sonja
Sorry, ale jakej měla důvod simulovat po 1.gamu 3.setu?:-OO
Tobě nikdy neklesl tlak? Nezatočila se ti hlava, neměls 'černo' před očima? Co jsem četla, tak Ana s tímhle měla problém víckrát... Tak si na chvíli lehla, napila se, dali jí prášek a cítila se líp. Z mého pohledu to není divné vůbec, ale někteří by možná byli radši, kdyby Marii rovnou vzdala...?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, že vim, jaký to je když se problémy s tlakem objeví.. Mívám to dost často a rozhodně sem nikdy, po tom co jsem vstala, hned bez problémů neposkakovala... Jak jsem psala, Anu mám ráda a přeju jí úspěchy, které v téhle sezoně má. A rozhodně bych nechtěla, aby to Marii vzdala, protože to je "vítězství nevítězství". A důvod by byl docela jednoduchej.. vyhození z rytmu, hlavně naštvání Marie, že je to při jejím podání.. :) Zápas sem neviděla živě, pustila jsem si ho až ráno, kdy jsem viděla výsledek, a byla sem za Anu ráda - když ne Masha, tak aspoň Ana, ale tohle mi prostě příjde dost divný.
Reagovat
Sonja
Tak mně se to stalo jen párkrát, ale jak to rychle přišlo, tak to rychle odeznělo...samozřejmě nešla jsem hned hrát profi tenis:-D Ale prostě nevidím v tom nic divného.
Mohla si tu pauzu vzít třeba koncem 2.setu, kdy se Maria dostávala na koně, aby ji rozhodila. Začátkem 3. to v mejch očích nemá smysl. Navíc evidentně Mariu nerozhodila, když ta si uhrála své podání + rovnou pak brejkla.
Jinak jestli to Marii celou dobu ve 3.setu vrtalo hlavou, respektive čekala na chvíli, kdy se jí přestane dařit, aby si z toho měření tlaku udělala srandu, tak zdaleka není tak psychicky odolná, jak jsem si myslela. Zajímalo by mě, jak by si Maria poradila, kdyby hrála proti Marii;-)
Reagovat
blixa
:D :D Hezká představa, napřed by se probodávaly vražednými pohledy a ve třetím setu by se umlátily raketama :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně samotný to k Aně nesedí, zároveň ale jí to nevěřim... Chvíli brečí a najednou je uplně bez problémů, prostě mi to příjde divný. Ale je zajmavý, jak se všechno hned otočí proti Marii a jak ji to hodně lidí přeje.. :/
Reagovat
Sonja
Takže Ana bez problémů prohrála následující dva gamy, zatímco Maria, kterou to hrozně rozhodilo, je vyhrála:-)
Ne, k Aně to doopravdy nesedí
Reagovat
smazaný uživatel
Já neřekla, že ji to hrozně rozhodilo. ;) Rozhodně to ani nemělo dopad na celkové vítězství Any. Holky mají obě skvělou sezonu a já jim to přeju. Jediný o co mi šlo, bylo to, že Aně prostě nevěřím, že by ji bylo tak hrozně blbě a najednou hrála bez problémů i delší výměny, a to, že se vždycky všechno stočí proti Mashe - a to teda především u těch, kteří ji ani nefandí, ale vybírají si pouze ty "vroubky". :)
Reagovat
blixa
Každý problémy s tlakem prožívá jinak, někomu to trvá, někdo se oklepe hned. Nevidím důvod proč jí nevěřit, kdyby chtěla simulovat je mnohem snažší předstírat třeba svalový problém.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim si, ze pro "posouzeni" vubec neni dulezite, co se stalo nasledne, ale okamzik MTO. Pokud se problemy s tlakem u Ivanovic opakuji, vice by me zajimala statistika: kolikrat v techto pripadech mela potize pred nebo pri podani souperky, kolikrat pred nebo pri vlastnim podani. Kolikrat ji bylo nevolno po viteznem gemu (gemech), kolikrat po prohranem gemu (gemech). Vice ci mene vyrovnany stav by me zase usadil za stul, samozrejme.. :-) (Zapas jsem jinak nevidela.)
Reagovat
smazaný uživatel
Za jakeho vyvoje se to Ane deje, taky nemusi byt dulezite. Se mnou to vzdycky malem sekne, jak prohraju vyhrany set. A spis se zpozdenim :)))
Reagovat
VlS
Osobně jsem zásadním odpůrcem MTO a jsem toho názoru, že MTO do tenisu ( a do sportu obecně) nepatří. Buď je hráč OK a má pokračovat ve hře, nebo není OK a má vzdát.
Při MTO vždy budou spekulace, co byl zdravotní problém a co jen taktika viz Cibulková jak si zachránila touhle fintou zápas s Alison Van Uytvank.
Reagovat
smazaný uživatel
ta o tom zadna. Zrusit MTO. Dat moznost vzit si behem jednoho zapasu 5minutovou prestavku misto klasicke a smitec.
Reagovat
VlS
Jo, taky bych to tak viděl pauzu před svým servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodne a zasadne pred svym servisem!
Reagovat
smazaný uživatel
a zapomneli jsme dohrat gem.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
janekda: :-))) nech toho.. :-) Mimochodem, moje uvahy jsou naprosto legitimni... i prvni otazka (uz v zakulisi) toho, kdo je pozvany k podobnemu zasahu na kurtu, zni: "Jaky je stav?" :-)

VIS: skoro souhlas, zase ale, kdyz ona te masaz, tejp, protazeni apod. zase vrati do hry... je to ale na hrane, na hodne ostre hrane, samozrejme.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
se mi tam zamotal janekda.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sry
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si voni Rusove nevzali MTO u Moskvy a Nemce to pak rozhodilo :)

Zrusit to MTO a podobne dohady, podezreni by odpadly.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na hrane;)
Proto by se mne asi libilo mozne vybrani 5.min. TO v jakekoliv chvili, kterou by hrac mohl vyuzit na co chce;) osetreni, cucnuti si energeticke pasty, prochazku kolem empajru, precteni si versu Williama Blakea, kratkou masaz, tejp, pocitani si strun na rakete, telefonovanim mamince a tak...;) proste takova volna a zaroven pragmaticka chvilka, kterou by bylo mozno vyuzit i takticky.
Ale ja myslim, ze to tak v realu svym zpusobem je, jen to nazyvaji MTO...neznam ted moznosti, kolikrat ho vlastne muzes vyuzit, ale takove TO by bylo treba mozne vyuzit 2x,...;)
Reagovat
blixa
Mě MTO v zásadě nevadí, ale je fakt že pětiminutový timeout kdykoliv během zápasu by byl asi takový férovější. S takovou změnou bych souhlasil.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to takova inspiracka janekdy, uvedena nekdy minuly rok, ktera se mne ihned zalibila;)
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak, celkove uklidneni (ze nejde o zavazne zraneni) a uvolneni (psychicke kleste) je v takove pauze obrovske, kdyby k tobe nikdo neprisel, kdyz ti nekde "svihne", zhroutis se a zbytecne.
Reagovat
smazaný uživatel
Chytremu napovez, a Vlka nakopni;D)
---
....kdyby k tobe nikdo neprisel, kdyz ti nekde "svihne", zhroutis se a zbytecne.
Tomu mam rozumet, ze se pomalu uz MTO bere jako TO, a jak ti fakt svihne, tak si budou myslet, ze potrebujes pauzu?
Nebo tomu mam rozumet jinak...?;)
Se omlouvam,...asi spatny tlak...nebo co;)
Reagovat
smazaný uživatel
smisila jsem vic veci.. :-) "Svihnuti" a nasledna nemoznost hrat je prvoradou podminkou! Zbytek je nadstavba.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
...no to asi je;)
Reagovat
ludolf
Jak psala sojka, bylo by leckdy škoda zbytečně ukončit zápas (třeba kvůli divákům). Mně by MTO třeba vůbec nevadilo, kdyby příslušný hráč automaticky přišel o game - zvláště během gamu by mi to přišlo odpovídající.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu část jsem neviděla, ale viděla jsem v druhém setu, jak Maria nepřiznala Aně bod za stavu 40 : 30 ! Mária má u mě několik vroubků, naposled v Madridu v zápase s Petrou nepřiznaný dvojdopad ! ! ! Bohužel nemusím jí, protože strašně křičí, ale z těchto několika případů je vidět, že fair play pokulhává....Možná si Ana a Maria nemusí nic vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, " nekamenovat " ! Je to jen můj názor - nejsem fanynka ani jedné.
Reagovat
smazaný uživatel
To je to, o čem mluvím... U Mashy je hodně lidí rádo, když se něco podobnýho stane... A když má nějaký ten "vroubek", tak se to pořád rozmazává... Ano, Aně ten míček mohla uznat, ale upřímně- kolik z nás by to udělalo? :)) U Petřinýho dvojdopadu si stojím za tim, že měla co dělat, aby to doběhla, navíc Petra byla u toho blízko a mohla se ozvat, kdyby si myslela, že to byl dvojdopad :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to dvojdopad, je to úplně jasné, kde si nechala oči - pusť si záznam utkání. A Petra se ozvala a nebylo jí to nic platné. Poslední slovo má přece rozhodčí. Petra viděla, že to byl dvojdopad a Mária viděla, že to dvojdopad. Co k tomu říct ? No, když nemá někdo smysl profér hru, tak by si alespoň mohl uvědomit, že je před kamerou a uvidí jeho jednání plno lidí ( v době internetu hodně moc lidí ).
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám, že Maria měla co dělat, aby ten míček doběhla, pochybuju, že by si byla jistá, že to byl dvojdopad. Navíc si nemyslim, že by přes raketu tak dobře viděla. ;) Nic o tom, že by to dvojdopad nebyl, vím, že byl. ;) Pokud to Petra viděla, měla přestat hrát a říct to. To, že mlčela, je její blbost. Pokud ale někdo může za to, že bod připadl Marii, tak je to umpirový rozhodčí. Jak je ale vidět, je lepší to za vinu dávat Marii.
Reagovat
smazaný uživatel
no přestat hrát a říct to by asi nebyl úplně nejlepší nápad. Tohle jestřabí oko asi neposoudí :-) Ona samotná diskuze s hlavní rozhodčí by byla zbytečná, prostě to neviděla a tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak si teda myslím, že Maria to moc dobře věděla. Jenže nechat si utýct bod, to by udělal asi málokdo. Ten její šamstr Grigor asi jo, to je fér týpek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť Petra se ozvala, ale co jí to bylo platné ! A hádat se až do aleluja ? Jakej to má význam ? Souhlasím, že chybu udělal rozhodčí, to měl ze své pozice určitě vidět. Mária, no , jestli chceš věřit tomu, že to neviděla, když je nejblíž míčku, tak prosím....Jak říkám, nebylo to poprvé a poslední zápas je toho důkazem...Nedá se svítit, musíme se smířit s nedostatky našich favoritek, že ?
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, co přesně myslíš tím, že se Petra ozvala..max zvedla ruku :D Krom toho, měla Marii na lopatě a rozhodla se pro blbou stranu. Nedostatky jsou hold nedostatky.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to byla Ancina taktika, tak Marie aspon ochutnala svoji medicinu.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi těžko. Mashe tady sice kdekdo vyčítá zdržování mezi fiftýny, ale MTO si bere jenom velmi výjimečně... Mám-li být upřímný, tak mě poslední dobou pěkně se*eš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Srry.

Tak ze MTO bere pouze ve stavu nouze je jas. Spis mam na mysli, ze nekterym hrackam vadi jeji "zvuky" a je to v ramci pravidel. Ted si Ana vzala MTO, taky v ramci pravidel.

A nakonec, Masa potvrdila svoji povest a MTO ji nerozhodilo. Spis byla frustrovana ze svojeho servisu a nejak to muselo jit ven.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Máři. Prohrát z mečbolu je kruté, ani nevím kdy se jí něco takového "povedlo" naposledy. Poslední zápas si vybavuju ve finále Cincinatti proti Clijstersový, ale od té doby... Na druhou stranu promrhat vedení o set a dva brejky by asi bylo ještě horší. Takže asi zasloužená vítězka.

Teď bude opět v nevýhodném nasazení na US Open. Doufal jsem v nasazení v top 4 ale nevyšlo to, co se dá dělat. Alespoň se pořádně rozehrála.

A jinak si myslím, že Ana má ve finále velkou šanci uspět.
Reagovat
smazaný uživatel
no když nebude mít vyloženě smůlu na los (Serena ve ČF), tak je celkem jedno, jestli je čtverka nebo pětka. Aga a Petra se dost možná ani do ČF nedostanou a aji kdyby, měla by je dát s prstem v nose. Na Simonu si ten prst asi musí vydělat, ale i tu by měla dát..
Reagovat
blixa
Řekl bych chybná úvaha. Na Agu v současné formě Máša nemá, a pokud se Petra dostane do čtvrtfinále, bude to také znamenat formu a o nějakém prstu v nose nemůže být řeč. Simona by pro ni byla asi nejschůdnější.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím :-)

V zásadě se dá říct, že je to nasazení (jestli v první čtverce nebo ve druhé) celkem bezpředmětné, protože momentálně to ČF nemá jisté vůbec nikdo. I Serena může vyhučet s nějakou slabší soupeřkou, jak už to letos několikrát ukázala.
Reagovat
blixa
Tak to každopádně :)
Reagovat
Mayo
dneska mi je jedno kto vyhrá, hlavne, že tam neni tá uškriekaná (:
Reagovat
blixa
Kšššc, když už to nevyhrála Aga, tak aspoň Anička !!! ;-) Serena už má nasyslíno :D
Reagovat
smazaný uživatel
Loni byla dotace na USO jen 1,856,000$? Není to nějak málo oproti jiným rokům?
Reagovat
smazaný uživatel
Něco na odlehčení.
https://www.email.cz/download/i/szbSDTMej6VPBHBhALP6soAWui8pvP-RA3GZrQZx-mMXenMgUQCagg59UIcaCVwTF5Vonxo/Geboren%20f%C3%BCr%20das%20Internet.mp4
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/tennis.big.fans/photos/a.471160976288583.1073741829.147849618619722/714130628658282/?type=1&theater
Reagovat
PetaM
No ... Ale ta fotka je hodně stará .... :D Už jsem jí tu viděl před půl rokem :D :D
Reagovat
Cico93
jj viem si dali repete:)
Reagovat
PetaM
To fakt? Neee :D

Máša mu určitě zakázala randit z Genie :D
Reagovat
VlS
A ty ještě nevíš, že chlap, když nechce, tak neslyší? Radši se stím předem smiř :-)
Reagovat
PetaM
Proč? :D Já zatím slyším vše :D :D
Reagovat
VlS
Selektivní sluch je pro chlapy tipickej, poku partnerka začne přikazovat, nebo zakazovat, chlap neslyší.
Reagovat
PetaM
Tak to tam Serčo vyhrej! :) Trofej ze Cincy ještě nemáš, takže dneska tě budu tlačit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aničkaaaaa :D

Nevím, jestli Aně po tom semifinále ještě zbyly nějaké síly, ale se svou současnou hrou na Serenu určitě má. Před pár týdny ve Stanfordu s ní prohrála 7:5 ve třetím... Serena mi teď přijde taková unavená a mrzí mě, že ji Caro neporazila. V 1. setu hrála Caro výborně, ale potom zase úplnou tužku. Od 2. setu si Caro uhrála jenom dva gemy na servisu, což asi hovoří za všechno (pokud vím, tak ve 2. setu měla Caro 2 winnery a 11 UE)... Serena se od 2. setu trochu zlepšila, ale přesto si myslím, že je určitě k poražení.
Reagovat
PetaM
No, po letošních porážkách je určitě k poražení :D Ale snad se kousne a nenechá si ujít jeden z mála titulů, které ještě nezískala :D

Ne, že by mě ten zápas nějak extra bral :D Ale pokud vyhraje Serena a Roger, tak budu spokojen :D Ale Anče je taky super a tenhle rok hraje fakt pěkně, takže výhra Anči mi ani tak vadit nebude :D

Rozhodně bude mít ale Serena lepší výchozí pozici na USO, pokud bude mít v zádech titul ze Cincy :D Což je nejdůležitější, aby vyhrála US Open :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je vždy ve finále velmi přesvědčivá a nabuzená. Bude to snad i dnes a Anu porazí :)
Reagovat
VlS
No, tak to je především otázka, která Serena přijde na kurt. Jinak fandím Aničce, ale je to otevřený.
Reagovat
Cico93
Aj tak si moja sibirská blond mental Titanka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Anče gratuluji ti. Když to není Aga a Ana tak je to aslepon Seree a Ana. At vyhraje lepší, ale víc přeji Sereně
Reagovat
Cico93
Takto dotiahnuť skoro stratený z?pas a potom to na konci tak pos*rať tými DF;(((
Reagovat
Cico93
zapas
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, tak to je. Zas z Anči by trefil šlak v 2.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná fotka Andy H. s jejím přítelem

http://static01.nyt.com/images/2014/08/16/sports/16applebees1/16applebees1-master675.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
a to som si cely cas myslel, ze je na dievcatka :)
Reagovat
PetaM
Kdybys nečetl tu postiženou stránku na FB, tak si to možná nemyslíš :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
obě semi divoký, v prvním Caro opustila po vyhraným setu taktiku utočného tenisu, neběhala tolik ... kotník? Druhé semi ... v první půli Maruš mrtvá, kdoví, jak by 1.set vypadal, vyhrát 3 hru... ale na kdyby se nehraje. V druhým setu ... "ty mne zabíjíš" ano, bod měl jít za Aničkou, ale i tak měla fůru šancí - stejně jako Maruš ve 3.setu. Ovšem 2 deblíky na závěr hry, no, raději nekomentovat, ale fyzicky to byla pro moji Maruš obrovská porce, což se promítlo do nervů ... jojo, poslední dny nám Maruš připravila hezkou podívanou ... se Simčou ale hrála o třídu líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Anička má na Serenu větší šanci. Pokud nebude fyzicky pryčlá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy dozvedet se tady neco o celych zapasech, jejich rozboru atd., absolutne nemozne. V podstate 80 procent prazdnych kecu. Spravce webu by s tim mel neco udelat a vymyslet pro tyhle slovni prujmy vlastni chat. Sorry, ale jaksi to splnuje uplne jiny ucel, nez by clovek ocekaval. Vsem ale, co mi kdy neco napsali, abych byl v obraze, diky. Prcham odsud. Doufam, ze tohle poslouzi aspon k zamysleni, kdyz uz nic jinyho...
Reagovat
smazaný uživatel
Že by toto byl plnohodnotný komentář se mi taky nezdá. Možná by ses měl zamyslet také
Reagovat
pepin
Máš pravdu, tyhle slinty sem zatáhl a provozuje jeden nejmenovaný obdivovatel a ted jej napodobuje ještě jeden. O tenise se tady toho moc nedovíš.
Reagovat
VlS
Pepine, tak proč sem nenapíšeš ty něco pořádnýho na čtení? Promiň, ale nevzpomínám si od tebe na nic, než trefování se do Montyho nebo do Petry, že bys sem hodil něco podnětného o tenisu, fakt, nepamatuji si.
Reagovat
pepin
Tak za prvé, než abych tady slintal o kravinách a věčně tady psal o milování, šatečkách a botičkách, nebo tady tři dny psal nesmysly o Fandině a s Fandinou apod. co tu probíráte, tak raději mlčím, nemám na takové hovadiny ani čas ani chut. Za druhé když mám potřebu si zde s někým normálně napsat tak to udělám, naposledy s Vlčkem. Ale opravdu se na mě nezlob, abych si tu napravoval svoje ego, to nemám na rozdíl od některých tady zapotřebí. Já tu nikomu nenadávám do krav jako různí lidé, jen občas něco zkomentuji, když je toho již moc. A myslím si, že Tobě moje psaní vůbec nechybí a tak nevím o co Ti jde.
Reagovat
pepin
A ještě k Petře, do ní jsem se nikdy netrefoval, to, že dokážu kriticky zhodnotit její vystoupení je na rozdíl od někoho asi nenormální, ale já za to nemohu, nedokážu chválit když si to nezaslouží. Tak si to příště pořádně přečti, aby jsi mohl porovnat rozdíl toho o čem tady píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
namastit svaly, vyčistit hlaveň, rozcepovat na padrť. Už jenom za tu Austrálii. Good luck.
Reagovat
Sonja
Taky ta luxusní výměna posledního gamu, kterou Ana zakončila 'hot shotem' :-)))
http://www.wtatennis.com/videos/article/4079027/title/cincinnati-shot-of-the-day-saturday
Reagovat
Sonja
*Tady
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tohle nebude "Shot of the Month", tak nevím... Fakt paráda! :)
Reagovat
d@ve
Díky za odkaz. Opravdu nádherná výměna. Neuvěřitelná trefa na závěr...
Reagovat
VlS
Tygr má šrámy :-) možná, ale hlavně dneska tygr zůstal v pelechu a poslal za sebe na kurt pruhovaně pomalovanou domácí kočku, který se ctělo tak trochu spát a ani myši ji nezajímaly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám slov... Božský zápas dvou božských krásek! Říkám vám, že kdybych je nemiloval, tak bych si je musel zamilovat dneska. :) Kdybych někoho chtěl nalákat na sledování ženského tenisu, tak mu pustím tenhle zápas. Obrovské drama, strhující tenis a krásné holky - co víc si přát? :) Po 2. setu jsem si říkal, že mi bude líto Aničky, když prohraje. Nakonec je mi líto Mashy, která prohrála z mečbolů...

Na výhře Any ovšem vidím v souvislosti s touto diskusí dvě velká pozitiva: 1. Nebudu muset číst nesmysly, že Masha vyhrála díky rozhodčímu (BTW: tommr už mi začíná připomínat queshe), 2. Sonja už si snad příště odpustí ty poraženecké řeči (nic ve zlém, ale to by ti v Srbsku dali). :D
Reagovat
smazaný uživatel
no to ano,uz ma kvoli srbovi z jedneho webu vyrazili,radi provokuju,ale opacne to neunasaju
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem zaspal a moje Maruš to projela. To zas bude keců:))) No nic, pouštím si zpětně, ale asi to výsledek neotočí. Gratulace Aničce, když už musí Maruš prohrát, tak radši s ní.
Reagovat
Sonja
Nemůžu si odpustit 'poraženecký řeči', copak nevíš, že právě ty Anu hecujou?:-P Chce mi ukázat, že se mýlím:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To potom jo. V tom případě jsi Aničku vyhecovala už minimálně podruhé. :) Poprvé to bylo na začátku letošního roku v Aucklandu při finále proti Venus... To bylo taky: Venus je šampionka, Ana to neumí dotáhnout a kdesi cosi. :D
Reagovat
Sonja
Jj:-DDDD
Já jsem hroznej taktik!
Reagovat
Sonja
Sharapova yells "check your blood pressure," a gibe against Ivanovic, after Maria double faults to tie it 4-4 in 3rd. #cincytennis

...
Tak toto jestli udělala (a je fakt, že jsem si říkala, co to dělá, když se klepala rámem rakety nad loket):-X:-X:-X
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že antišarapovských příspěvků je tady dost. Nemusíš přilévat olej do ohně...

Jinak jsem si ničeho nevšiml a pokud něco nevím určitě, tak to nemá smysl komentovat... Můžu k tomu říct jedině to, že jsem se hodně polekal, když jsem viděl, že u Any něco není v pořádku. Naštěstí to byla fakt jenom otázka chvilky a Ana zase mohla hrát... Byla by fakt škoda, kdybychom přišli o vyvrcholení takového úžasného zápasu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak máš asi pravdu...
http://instagram.com/p/ryGBqSN5iL/

Uznávám, že se Masha nezachovala správně. Byla prostě moc vyhecovaná, což bylo ostatně během zápasu vidět... Řekl bych, že kdyby mohla, tak to vezme zpátky. Uvidíme, jestli se jí na to někdo zeptá třeba na tiskovce... Je mi jasné, že Mashe se to v zápalu boje asi moc nelíbilo, když byl přerušený gem při jejím servisu (druhá hra 3. setu). Ale rozhodně si nemyslím, že by Ana měla důvod něco předstírat...
Reagovat
dadaft
já se teda spíš pobavil, byla pěkně vytočená Mášenka. ))
neviděl bych to tak příkře, ulevila si, ale netropila skandál - taková Razzano či Erakovič umí jiné kousky.
Reagovat
smazaný uživatel
Když je člověk moc vyhecovaný, tak je v určitých momentech i vytočený... :D
Reagovat
dadaft
a jak právě říkal woytha při komentování zatím nevzrušivého zápasu Roger - Miloš ---- ženský tenis současnosti přináší obrovské emoce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že ženský sport celkově přináší obrovské emoce. :) No a když už o tom mluvím, tak mě ani nemrzí, že jsem zaspal penaltový rozstřel zápasu USA - KLDR (MS žen do 20 let). Americké holky byly určitě hodně smutné a to fakt vidět nemusím. :(
Reagovat
dadaft
mimochodem - tohle vítězství Any byl konečný důkaz, že je zpět v top10 naprosto právem.
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem chtěl napsat, že Ana dneska udělala obrovský krok do Singapuru... :)

BTW: Možná jsem si toho nevšiml, ale už ses Aničce omluvil? :)
Reagovat
dadaft
ano, myslím, že v to pondělí, kdy to vyšlo ofic.
i když - nebyla to přímo "omluva", spíš taková pochvala a konstatování, že za letošní výkony si top10 bez diskuse zaslouží.

takže omluva přichází teď. ))
omlouvám se Ano, že jsem nevěřil, že se ještě někdy podíváš do top10, a děkuji ti, žes mi otevřela oči a vyvedla mě z omylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tu pochvalu jsem viděl. Omluva se přijímá. :)
Reagovat
VlS
Euforie je krásná věc, ale taky mrcha. Tak honem zpátky na zem, nebo tě fakt Anči jmenovala svým mluvkou?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to myslíš "zpátky na zem"? Vždyť se Ana dostala na 7. místo v Race žebříčku (když dneska vyhraje, tak je šestá). To je přece super! :) A co se týče té omluvy: Sice nejsem Aničky mluvčí, ale někdy na začátku roku tady dadaft něco slíbil... :)
Reagovat
Mayo
je to hlupaňa proste (:
Reagovat
Sonja
Ode mě to není antišarapovský příspěvek, Maria mi sice spoustou věcí není sympatická, ale už to spíš nekomentuju než naopak...
Jenže tohle jsem musela, protože - stejně jako tebe - mě pěkně vylekalo, co s Anou je, a pak vidět tohle...no prostě mě to rozčililo:-X
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu.
Reagovat
a.magerova
Tak už jsou kluci na place :-))
Reagovat
Sonja
Ta první výměna za stavu 6-5?? Co Ana vytáhla za winner??

No prostě náádhera!!!
Teda vybojovat takhle těžký a těsný zápas proti takové šampionce, jakou je Maria, to se teda počítá:-) Sice to mohlo bejt tak o hodinu dřív hotovo, ale...néé, takhle je to nakonec lepší:-))
Další krásný výsledek letošní sezony pro Anu- finále Cincy.
https://pbs.twimg.com/media/BvNKaSYCIAAHmE-.jpg
Reagovat
dadaft
hm, tak na závěr občas Maria trefila čáru, jinak to prala do autů...
Reagovat
tommr
podruhý za sebou už rozhodčí Sharapku k vítězství nedotlačili. Moc k tomu ale nechybělo ... :)
Reagovat
rib
A kdo to pískal? Já vstávám až teď na Rogera.
Reagovat
rib
aha, už jsem koukala na streamu, asi je víc na blondýny, ten call v druhém setu za stavu 4:0 byl trapný...
Reagovat
smazaný uživatel
A šampionka vyhrala :)))))))))))
Z 2 MP utekla, z 3 brejků. PARADAAAAAAAAAAA
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem řikal, 1. a 3. set :)
Reagovat
Sonja
Ale moc unavená se mi Maria nezdála!?!?

:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
:)

ůnava neni jenom o běhání. Samotný úder může být fyzicky náročnější, než pobíhání po lajně.

A ty 3DF při servírování do zápasu byla jasná psychická únava :D
Reagovat
Sonja
Tak to víš, že jsem nešla spát....

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reagovat
Sonja
Jůů a přesně ve 4:00 :-DDD

Ano, ty mě ale ZNIČÍŠ !!!
Jak vstanu za ty 4 hodiny nevím, ale stálo to za to:-))))
Reagovat
a.magerova
Teda, nechci prudit, ale holky MAKEJTE a KŠÁÁÁ z kurtu :-/
Reagovat
J.M.
Milos to bude mít zítra těžké. Ale je mladý, tak snad mu bude pár hodin odpočinku stačit. :-)

(Třeba je lepší to zakřiknout.)
Reagovat
a.magerova
No celou dobu na to myslím, že bude málo hodin na regeneraci :-/

Já to zakřikla tím, že jsem si na Miloše vsadila, takže buď budu mít radost velikou nebo peníze....
Reagovat
a.magerova
Tak sláááva, gratulace Aničce.... a šup šup do sprch.

Rogere nástup!!!
Reagovat
dadaft
dobré ráno,
probudím se a vidím, že se na tom našem světě nic nemění --- set a double-break, to je pro Anu málo,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
tak trošku pomohli rozhodčí
Reagovat
dadaft
hm,,,,,,,,,,,,, dva brejky?

jinak po ránu s panenskýma ušima jsou Mariiny zvukové projevy obzvlášť nechutné.
Reagovat
dadaft
ale koukám, že to nechce ani Marie
Reagovat
smazaný uživatel
vsimol som si,ze Masa obcas zabudne zajacat ci co to je,niekedy mi bola sympaticka,uz ani neviem cim,ten rev to je katastrofa,musel som kvoli susedom stlmit zvuk
Reagovat
a.magerova
Jen nech zvuk naplno, ať sousedé myslí, že si užíváš :-P
Reagovat
smazaný uživatel
oni nie su blbi,toto je akoby niekoho mucili:)
Reagovat
slacker
Tak proc si neuzivat pri muceni :-))
Reagovat
smazaný uživatel
sado maso?,mna to nejak nebere,ale ak by sa dobre zaplatilo asi by som nemal problem niekoho vyfackat pripadne poliat voskom ci zbicovat ved proti gustu zieden disputat:))
Reagovat
a.magerova
I chlapa?
Reagovat
smazaný uživatel
nad tym som ani nerozmyslal koho,cloveka
Reagovat
a.magerova
Hele a nepleteš si ten pojem s rvačkou v hospodě?
Tady jde o víc než o vyfackování člověka :-P
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně, ať se to fackovanému líbí. pak to může být i v hospě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mas pravdu,ja som sa o to nikdy nezaujimal,takze som laik,preto ta kvazi ponuka,ale mozes ma poucit ak chces
Reagovat
a.magerova
Pes, který štěká nekouše.... představa, že bych po někom chtěla, aby mě mlátil..... no ani po Rogerovi a to už je v mém případě co říct ;-)

Sama neumím taky rány rozdávat, takže nic no :-/
Reagovat
smazaný uživatel
celkove som to velmi nepochopil,ale ok,kde nas to ta Masa priviedla,u nas je zase plno ludi co by ti dali do drzky aj zadara:)
Reagovat
a.magerova
Jakože tady na anonymním webu mám plnou hubu keců, ale v reálu bych do sado-maso nešla ani za peníze.

Tak u nás se taky takoví dobrodinci najdou, co rozdávaj rány zdarma a bez varování.
Reagovat
smazaný uživatel
ved ja to nemyslim osobne
Reagovat
a.magerova
Sado-Maso ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nenenenenenene
Reagovat
smazaný uživatel
neboj se Ano svého bekhendu. pěkně
Reagovat
smazaný uživatel
sharapka vybehala riadne :D teraz
Reagovat
smazaný uživatel
kto mi vysvetli to že Peng s Hsieh nehraju debla v New Haven?
Are they out of their mind?
Reagovat
smazaný uživatel
COME OOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!
Reagovat
smazaný uživatel
cože?
Reagovat
smazaný uživatel
brejk.
Reagovat
blixa
Rebreak ! Jupííí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Obavam sa že to ešte nema Anna stratene :(
Reagovat
blixa
Jak "obávám se" ???!!! Já doufám, že to ještě nemá ztracené !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Anna je skvela ale Maria je maria :D :D
Reagovat
tommr
stejně jako včera v zápase s Halepovou ...
Ten neuznanej dobrej bod Ivanovicový za stavu 4:0 a 30:40 rozhod nejen o tom, že Ivanovicová o tu hru přišla, ale zcela evidentně jí natolik rozhodil, že pak ztratila i celej set a nejspíš ztratí i celej zápas ... :(
Reagovat
a.magerova
Navíc otrávil Rogerovy fanoušky, protože David už spí a Roger ještě ani nezačal hrát :-/
Reagovat
smazaný uživatel
tvl, co je Ankou?
Reagovat
smazaný uživatel
něco s rukou?
Reagovat
smazaný uživatel
je ji blbě?
Reagovat
smazaný uživatel
měří tlak
Reagovat
smazaný uživatel
voda, prášek a emapajr hrdě oznamuje "tajm"
Reagovat
slacker
Vypada to ze ji muSi pichnouT davku :-)) Stahovadlo okolo paze
Reagovat
Mayo
dobre Marika sa môže poďakovať empajrovému, teraz už to dá ...Serena ju vyfacká dúfam
Reagovat
smazaný uživatel
Seeree will win Cincy. :*
Reagovat
Sonja
Tak na 3.set se snad ani nevyplatí koukat, to bude tak 6:0, 6:1 pro Sharapovou...

Dobrou noc:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj sonja :*
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, fakt je to tak beznADĚJNÉ?
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova je Sharapova
ona chce triumfnuť Kvitovu v trojseťakoch :*
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třetí set, jestli se Ana zmátoří, je její.

btw: Maria mi s tím proužkem připadá jakoby měla pneumatiku. To nevypadá moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
SHARAPOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :* :* :*
Reagovat
Frick
Reagovat
Sonja
Tyjo Ančí, takhle se sesypat:-(((
Ne že bych to nečekala...:-X
Reagovat
smazaný uživatel
ma problemy so sebavedomim (niekedy)
ale zato bojuje do poslednej loptičky

- M.Navratilova
Reagovat
Sonja
Hm, katastrofa.
To je ta šampionská mentalita, na kterou Maria vyhráva většinu zápasů a Ana si o ní může nechat jen zdát:-(
Reagovat
smazaný uživatel
dajte mi niekto prosím
Reagovat
Sonja
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/233930872367680.html
Reagovat
blixa
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/233930872367680.html
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD haha :DDDDDD čo ti j...
Reagovat
smazaný uživatel
vdaka obom :)
sonja aj tebe :*
Reagovat
a.magerova
Reagovat
slacker
Rozhodci, jsi spokojeny?
Reagovat
Mayo
omg Anča
Reagovat
Sonja
A je to v háji:-(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Anka x Marijka
Ajde x Come on
184 x 188
69 x 59
Serbia x Russia
kraska x kraska
laska x laska
Reagovat
Sonja
Co je 69 x 59 ?
Reagovat
smazaný uživatel
vek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

just for fun.

váha. :)
Reagovat
Sonja
Aha, údaje o váze z TP :-DD
Tak to je asi vážili, když byly tak o 10 let mladší, tehdá byla Ana buclatější, zatímco Maruš tintítko
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak to bylo vo vlčí tlapku
Reagovat
smazaný uživatel
a tentokrát na druhé straně páska :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Anka aradši dala do sítě, aby to náhodou nebylo 40:0
Reagovat
Sonja
Reagovat
Sonja
Ana evidentně nemá ráda stav 40:0
Reagovat
smazaný uživatel
Ako sa dnes maš? :) :) :*
Reagovat
Sonja
Dobré to je, ještě aby Ana vyhrála:-P
Reagovat
smazaný uživatel
SHARPka je tiež spoko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte nech to Maria otočí :) Ja jej verím.
ale na druhej strane , Anna mi nevadí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radwamska forehand :D To Aničce nejde.
Reagovat
Mayo
špinavosť, vďaka sudcom otočí ešte Marika :/
Reagovat
tommr
Sharapova získala brejk a odvrátila kanára za vydatný pomoci rozhodčího. Doufám, že to nenastartuje obrat ... :(
Reagovat
blixa
No jo, rozhodčí ji šli vždycky na ruku. Že by se jí báli ? :D
Reagovat
Sonja
Tak určitě je snazší se hádat s Anou než s Marií...

Maria by k němu šla: Excuse me??? I'm Maria fuckin' Sharapova!!
Reagovat
slacker
A rozhodci uz zase nadrzuji Marene. Neskutecny hnus.
Reagovat
a.magerova
Proč Aně neuznali ten fiftýn?
Zrovna jsem nebyla u PC :-/
Reagovat
smazaný uživatel
protože si empajr mysli, že reakční doba rozhodčího + reakční doba Máši je menší, než odehrání míčku z pod nohou.
Reagovat
slacker
Asi ji pusobi nebetycne trauma slovo out ;-))
Reagovat
Sonja
Ale jak je roztomilá Ana ostrá, když na to přijde...:-)))

Nedej se!
Reagovat
Sonja
Spravedlnost neexistuje:-(
Reagovat
smazaný uživatel
humus
Reagovat
smazaný uživatel
Máša neřve
Reagovat
smazaný uživatel
to byl jenom chvilkový výpadek :-) už je ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Ale verim Anci, ze me nezklame a uz to dotahne. Doufam, ze jedna z hracek na TM bude prave Ana
Reagovat
Mayo
Poprosím kanárika (:
Reagovat
smazaný uživatel
Hawk Eye. Dobře ty.
Reagovat
Sonja
Ančí vede o 2 brejky...ale ještě by to mohla prohrát
Reagovat
blixa
S Mášou je možný všechno !
Reagovat
smazaný uživatel
Marii 2x hrát na riziko pomohlo. Potřetí už ne. Důležitý fiftýn. Jako skoro každý.
Reagovat
Mayo
Veľkolepé tenisové predstavenie v podaní Any, len nech to vydrží.
Reagovat
Sonja
https://pbs.twimg.com/media/BvMtrI5CUAMYgFH.jpg

Jasně hovoří pro Anu. Dokonce jí šlo 1.podání o dost míň než Marii a i tak vyhrála set 6:2... No třeba to je od Marii taktika, aby se vyhla dvojchybám...nebo Ana holt neskutečně returnuje:-))
Reagovat
Mayo
toto je absolútna katastrofa aby tam si volali poočas zápasov trénerov...to mi príde neskutočne amatérske , no proste des
Reagovat
smazaný uživatel
Bomba. Smazal jsem si příspěvek k odeslání, že by bylo super Marii brejknout, abych to nezakřikl.
Reagovat
Sonja
Dobře ty, asi si tě vyznačím.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečné. Nebudu odesílat žádné příspěvky, když to tak pomáhá :-DDDD
Reagovat
Sonja
Do budoucna;-)):-D
Reagovat
Sonja
No tak to byl nádhernej return na setball, wow!:-)

Pěkně, Ančí, skvělá hra, moc se mně to líbí...tak vydrž!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, hraje super ale tedkon prijde poradna zkouska. Marie se jiste zvedne jako kazdej jinej zapas po prvnim prohranym, tak snad to Anci ustoji...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím počítám. Třetí set by už zase mohla dát Ana.
Reagovat
blixa
Jestli chce Anička vyhrát, musí dát i druhej. Jinak ji Mária umlátí.
Reagovat
a.magerova
No žádnej třetí set, hezky na dva a hajdy z kurtu, je třeba myslet i na druhé ;-)
Reagovat
J.M.
No přesně tak. To poslední, co chudák RF potřebuje, je nastoupit ještě později.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Aně věřím, že ji dá i ve třetim.
Reagovat
Mayo
Ja neviem ale tie Anine pazvuky divné pri podaní a vôbec pri úderoch je hrozné :D
Reagovat
Mayo
ako keby kašlala :D
Reagovat
Sonja
A koukáš i na tenis? Pecka, viď?:-))
Reagovat
Mayo
koukám Sonjo, vďaka tebe pozerám, vďaka ti za link :D
Reagovat
Sonja
Viem, som paní 8-)
Reagovat
Mayo
Ana 6-2 ! intergalaktickým returnom to zakončila
Reagovat
Sonja
Jůů, to je tenis
Reagovat
slacker
Kde? :-) Slovaci zklamali
Reagovat
Sonja
SlovakSport 2
Reagovat
Fandina
SuperTennis také
Reagovat
slacker
Proc to nejsem schopen naladit na rozdil od Slovak Sport 1? CT mam v jednom "balike 1,1HD,2,2HD,4,24, CT Art. Proc to nejde u Slovak Sport 1, 2, 3?
Reagovat
Sonja
Tak to ti neporadím, já jsem jen konzument:-(
Reagovat
slacker
Ja taky :-). Naladim pres 60 programu vcetne takovych skvostu jako Slagr TV ale Slovak Sport je tam jen 1.
Reagovat
smazaný uživatel
placeny
Reagovat
slacker
Placeny? Provider v dome nabizi balik HD Signal za 300, tam je Eurosport 1+2 a Nova sport ale ne Slovak Sport. A to si jeste musim koupit dekodovaci kartu. Kde mam jistotu ze pristi rok se prava nepresunou zase jinam mimo koupeny placeny balik? Ja vim satelit a Supertennis.
Reagovat
smazaný uživatel
hele v tomhle ti neporadim. Ja SS2 nepouzivam. Neni jenom na inetu?
Reagovat
smazaný uživatel
FAQ od SS
http://www.slovaksport.tv/page/index/21
Reagovat
slacker
JO diky. Koukam dvojka "exlusivne" pro Slovesnko nebo si zaplatit intenetovy pristup v cene 150Kcs za mesic. Takove sportovni HBO :-))
Reagovat
Titan
Přehlídka dlouhých nohou a tenisové radosti začíná...
Přiznám se, že fandím sportovněji založené hráčce...;-)
Reagovat
Mayo
nohy až po zem ? tak teda volim tie srbské
Reagovat
Titan
Také, také... Skřeky afrického pralesa do sportu typu tenis nepatří...:-)
Reagovat
aligo
nevíte zda budou dávat slováci od jedný tenis? celej tejden dávali a dneska nic???
Reagovat
aligo
nikdo nic? OK :D
Reagovat
Mayo
Ja nevjem uš, prepáč :D ... nemám SS
Reagovat
smazaný uživatel
uz tam hraji...
Reagovat
tommr
jj na SlovakSportu2 běží zápas Ivanovic vs. Sharapova ... :)
Reagovat
aligo
ale celej týden dávali na slovak sport a dneska nic... blbci... musím koukat na stream a ten má otřesnou kvalitu opět... :D
Reagovat
Sonja
Tohle je celkem fajn stream: http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/233930872367680.html
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem tu jediný. Ale zastávám se Fandiny. Proč ju už sakra nenecháte? Baví vás furt do ní rýpat? Kolik vás tu je na ni? Kdybyste se nesrali do komentářů Fandiny, tak by tato scény jak z nějakého přiblblého filmu nabyla. Děláte z ní někoho, kdo není (doufám, že se nemýlím)... Tak asi jediný s ní soucítím. Jak se musí cítit, když se na ni valí tolik oprávněné, ale hlavně neoprávněné špíny?
Co vyřeší 1000 komentů okolo Fandiny, nic, to vám říkám, Nezmění se. Jak víte, jaká vůbec je? Do textu nemůžete vložit emoce a city. To nejde.
Tímto chci říct, ať se všichni chytí za rypáky a zváží to, co o Fandině píšete je na místě.
Fandino, nereaguj prosím na ty komentáře a nepodporuj to už víc, než to je. Mám tě rád a nechci, aby z tebe udělali pacientku Bohnic.
Tímto končím a nebudu reagovat na další komentáře. Vyložte si to jak chcete, ale všichni jsem lidi, kteří mají právo psát své názory.

onndra
Reagovat
slacker
Vazne si myslis ze te Fandina poslechne? Nejsi prvni kdo neco ve stejnem duchu napsal.
Reagovat
J.M.
Jedna z velkých chyb, kterých se lidé v životě dopouštějí, je, že se pletou do věcí, o kterých nic neví. Pak je jedno, že to třeba myslí dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo to rika?
Ale ja to myslel dobre.
Reagovat
J.M.
To říká moje zkušenost.

Ty to myslíš dobře, ale máš ponětí, o čem to je. To je dobrá kombinace. Jakmile je alespoň jedna z podmínek negována, je to průšvih.
Reagovat
smazaný uživatel
měl jsem na mysli něco jiného. :)
Lidi, kteří se omlouvají větou "ale já to myslel dobře" něco zvorali, a dost často protože o tom moc nevěděli.
Reagovat
J.M.
Aha.

No je to pravda. Ale to je lidské. To se stane kdekomu. Každý jsme občas ignorantem. Já jsem taky sem tam něco myslel dobře... Horší ale je na svém omylu opakovaně trvat (třeba v tom, že si člověk opakovaně odmítne o tom něco zjistit) i přes opakované upozornění. Nejhorší chyba je opakovaná chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
onndro. jetli tou pacientkou z B. narazis na moje komenty, tak jsi vedle jako jedle.

1. AS neni na psychiatrii
2. I kdyby byl, tak co? Byt pacientem v B. neni nic opovrzenihodneho.

Ono v realu i ta jedna F. dovede polozit cely TP na lopatky. A to i v poctu prispevku, kdy ma casto vic nez 2/3 prispevku. Cili i kdybysme na ni reagovali, tak jenom na 1/2 jejich komentaru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Nenarazim
Reagovat
blixa
Nejsi jediný, já s tebou do značné míry souhlasím ;-) Sice chápu, že řada věci má nějaký historický kontext, který mi prostě chybí, ale pokud posuzuju současmost, tak se nemohu zbavit dojmu, že určitá, docela početná část TP prostě potřebuje nějakou společnou "oběť" a po zmizení Queshe, kterého já už jsem tu moc nezažil tu jako obět zbyla Fandina jediná. Je přitom zcela evidentní že ti, co si na Fandinu nejvíc stěžují přitom nevynechají jedinou příležitost, jak se do ní takříkajíc "nasrat" :D a neustále se ji snaží vytáčet. Teď nám tu dokonce přibyli amatérští psychiatři :D Víte hoši, diagnostikovat Aspergera podle písemného projevu opravdu nejde. Osobní kontakt je absolutně nezbytný. No třeba se vám povede Fandinu časem vyštvat ale co potom ? Najdete si další oběť ? No nic, já na tom nic nezměním, tedy přeji příjemnou zábavu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano vim, dekuji pane chytry :)
snad si postrehl, ze jsem se F. ptal a byl jsem ochoten se omluvit, kdyz se mylim. Nicmene cast priznaku je mozne poznat i z psaneho projevu.
Reagovat
smazaný uživatel
No slava. Konecne normalni clovek. Furt nekdo cilene vyhledava Fandinu a strefuje se do ni. Nekterych komentu si ani nevsimnete a nad tema taky zustava rozum stat. Ale protoze Fandina pise pojd ppojd pojd tak je jina. Zavidite, ze povzbuzuje a ma pokrik? Tak si taky neco vymyslete a jdete do haje zeleneho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
s pojd pojd pojd to nema nic spolecneho, aspon z moji strany.
Reagovat
J.M.
Ani ze strany ostatních (tedy pokud jde o ty skutečně podstatné věci). Viz můj předchozí příspěvek. Vysvětleno to bylo velmi podrobně mnohokrát mnoha lidmi, netřeba ta nekonečná vlákna přenášet i sem. Stačí si to jen přečíst. A tady je taky příčina takových příspěvků. Lidem, kteří se do toho pletou, chybí ponětí, o čem to celé je. Nečetli, nezažili, neví.
Reagovat
Fandina
A o čem to je? Proč tě zajímá vadí nick Fandina. Neznáš mě, co je ti do toho, co tu píši, nestarám se o tebe, nezajímáš mě. Fandi tenisu a nestarej se o Fandinu. Není tvoje věc, co tu kdo píše. Nebo ano?
Reagovat
J.M.
Kdybych si chtěl přehrávat pořád dokola to samé, pořídil bych si domů flašinet.
Reagovat
Fandina
Neprehrávej si mě vůbec, nic ti do mě není. Starej se o sebe a ne o mně, nezajímáš mě, tak nevím, proč bych měla zajímat tebe. Je tady x nicků všímej si těch a nestarej se o Fandinu. Já se o tebe také nestarám. Není důvod.
Reagovat
slacker
Opravdu ti k srdci prirostl prave tenhle styl fandinovskych zbleptu?
Reagovat
a.magerova
blixa: pokud jsi tu moc queshe nezažil, tak jsi tu opravdu hodně krátkou dobu, protože quesh si zrušil účet nedávno, ale ještě téhož dne si ho i znovu obnovil, ale zatím tu tak od té doby neprudí. Takže nechápu proč nám tady kážeš, když nevíš, že Fandina tu řádí jako černá ruka už přes dva roky (ano čteš správně přes DVA ROKY!!!), není nic neobvyklého, když tady na kdekoho zaútočí: ubožáku, hlupáku, krávo a kdovíjak ještě a to i lidem, kteří se s ní vůbec nehádají, píše jim opakovaně soukromé urážlivé vzkazy. Uznej že po tolika letech musí zákonitě lidem dojít trpělivost, přece je nějaká hranice slušnosti či normálnosti.

To je to samé, jako by ses přiženil do rodiny, kde otec roky znásilňoval svoji dceru, ale v době "Tvé současnosti" už TO nedělal, taky ho budeš hájit a jí nadávat, že s ním dobře nevychází?
Navíc Fandina v Tvé současnosti nepřestala, ale přitvrdila :-/
Reagovat
Fandina
quesh byl inteligentní, proto musel pryč. Někteří prostě neunesou představu, že jiný je chytřejší.
Reagovat
J.M.
Tak snad je mu teď v Mense dobře.
Reagovat
Fandina
Právě. Má vysoké IQ, takže není co řešit. Tady na něj nikdo neměl. Ti s malým to neunesli. Je to přirozené, že průměr vytlačuje nadprůměr. Děje se to všude a permanentně.
Reagovat
slacker
Jak vysoke?
Reagovat
a.magerova
"Je to přirozené, že průměr vytlačuje nadprůměr. Děje se to všude a permanentně."

Tak konečně mi došlo oč jí jde, svým chováním nás chce z TP vytlačit, u některých se jí to za ty roky už podařilo :-/
Reagovat
slacker
No Fandina se tak 6-7 tydny drzela zkratka az ted to zase vypuklo. To muze nekoho kdo je tu nanejvys 2 mesice (dle zminky Queshe) a je mentalne linej se poctive prokousat tim 1000 peklem dovest opravdu ke zbrklym zaverum.
Reagovat
blixa
No, jsem tu asi rok, ale dlouho jsem jen četl a psal krajně sporadicky a ty vaše hádanice jsem vynechával :D
Reagovat
slacker
Tak kdyz si "vynechaval" tak pak nemas zadne ucelene informace abys jsi mohl kvalifikovane posoudit kdo je kdo
Reagovat
blixa
No to je myslím hodně blbé přirovnání. Přes virtuální prostředí diskuze těžko někdo může páchat takové trestné činy, maximálně tě může drobet otrávit :D, a to je fakt "zločin" :D Já říkám že historii neznám a ani mě nezajímá, jen posuzuju co čtu a tam vidím daleko větší, a naprosto zbytečnou agresivitu Fandiných kritiků. Z její strany jsem žádné vulgárnosti nečetl, ale pravda, nečtu všechna vlákna. Já netvrdím že musím mít pravdu, jen to tak vidím. Však jsem vám také popřál příjemnou zábavu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Az se jednou s ni pokusis vest roumnou debatu o necem a od ni dostanes "rozumnou" debatu tak to jednou pochopis. Ja jsem ji dlouho ignoroval a nad jejima "argumenty" pouze pousmivaval ale kdyz se zacinaji tvorit takove spamy zde, tak by se s tim melo neco delat.
Reagovat
blixa
Ignore mode ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A to je prave to, ignore list ti vypina vsechny vlakna ve kterych tento nick je a tento nick zrovna leze do a mari temer vsechny...
Reagovat
blixa
Ale nemyslím to computerový, myslím to v hlavě ;-) Já s tím teda problém nemám, nicky který považuju za idi_oty prostě vynechávám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, takhle jsem to prave delal do ted. Kdyz ale tu jsou takove spamy z toho, a ty se jimy musis prokousavat, tak to zrovna neni prijemne jak pro tebe, tak i pro ostatni uzivatele. Zvlaste kdyz vis, ze zde nejsi absolutne jediny uzivatel, ktery ma o tomto nicku stejny nebo hodne podobny nazor... Tim bych to ukoncil, musis se s tim nickem nejak dostat do kontaktu nebo si procist stare vlakna a clanky abys to nejak pochopil, pak to urcite pochopis o co nam ostatnim jde...
Reagovat
a.magerova
Blixa - ignore v hlavě ano, ale pokud se s někým jiným bavíš o čemkoli a ona vám do toho bezdůvodně skočí třeba větou: "a.magerova jsi ráda, že jsem Ti minule napsala, že jsi hloupá?" a v tomto duchu pokračuje než někoho vyprovokuje k akci, tak co bys dělal?
Reagovat
Fandina
Chytrý se přece zná a nepotřebuje vědět, co si o něm druhý myslí.
Reagovat
blixa
Nevím, asi nic :D Jako co s tím, buď odpovíš stejně a zabředneš do blábolů, nebo se na to vykašleš. Mě musí ta diskuse buď zajímat, nebo aspoň bavit :D Pokud není ani jedno, ani druhé, mlčím ;-)
Reagovat
a.magerova
blixa - tady se taky bavíme spolu a nemáme od ní klid :-/
Prostě klasika, ale ani se o ní bavit nemusíme, je to jedno, ona si prostě na někoho zasedne a toho systematicky určitou dobu šikanuje.
Reagovat
Fandina
přece není možné se nechat šikanovat, proč někoho posloucháš, co ti říká? Nemáš vlastní rozum?
Reagovat
a.magerova
blixa: budeš koukat na Roger vs Miloš?
Reagovat
blixa
Néé, až holky dohrajou jdu chrnět, už odpadám ;-)
Reagovat
a.magerova
A kdo je Tvůj mužský favorit?
Myslím všeobecně, koho máš rád?
Reagovat
blixa
Já jsem spíš na baby :D Ale když chlapi, tak del Potro, Novak a Roger ;-)
Reagovat
a.magerova
No já jsem spíš na chlapy, takže jsme OK ;-)

Já jsem Rogerovka, takže jsem teď právem naštvaná na třetí set bab :-(((
Reagovat
blixa
No tak to věřím. Já jsem taky naštvanej, páč fandím Aničce a třetí set bude velká výhoda pro Marušku :(
Reagovat
J.M.
Jsou daleko horší věci než vulgárnosti. Vulgárnost ve skutečnosti nemá se slušností ani charakterem nic společného, pokud člověk není povrchní.
Reagovat
J.M.
(Nebo ještě aby to bylo jasnější - vulgárnost neznamená automaticky neslušnost nebo špatný charakter. V diskusích se často nejvíc řeší vulgárnost jako největší prohřešek, přitom je to ta nejnepodstatnější prkotina ze všech problémů. Ale svět je dnes povrchní a chybí schopnost se nad věcmi hlouběji zamýšlet. Proto i tyhle reakce na ty, kdo píší o Fandině.)
Reagovat
Fandina
A jak je to u tebe? Jsi vulgární, povrchní nebo slušný? Každý se přece známe. Jak se vidíš ty. Jaké jsou tvoje přednosti?
Reagovat
J.M.
Vulgární občas, povrchní občas, slušný občas. Nevidím něco, co by v těchto ohledech nějak vyčnívalo. Přednosti jsou snad v tom, že se mi občas něco povede.
Reagovat
a.magerova
To moje přirovnání je stejně bizarní jako působení F. tady.
Ale pokud Tě historie nezajímá a ani to tu moc nečteš, tak to je pak těžko s Tebou cosi rozebírat :-/
Reagovat
blixa
Čtu to tady "přiměřeně" ;-) Luštit historii vašich hádanic fakt nehodlám :D A rozebírat asi nejni co, jen jsem ze sebe vymáčkl co si myslím a víc k tomu už stejně nedodám ;-)
Reagovat
a.magerova
Stejně je ta zkušenost nepřenosná, to si musí každý zažít na vlastní kůži, tak hodně zdaru.
Reagovat
slacker
No blixa je specialista na politiku a komunisty. Ten tezko zkrizi kordy v nejake diskuzi s Fandinou
Reagovat
blixa
Jojo, proto tě mám v oblibě ! :D
Reagovat
a.magerova
Jo tak ty vaše politické rozpravy zase nečtu já :-/
Reagovat
blixa
No vidíš, a přitom jsou tak štěpné !!! :D :D
Reagovat
a.magerova
O tom nepochybuji, ale tak nemusím tu číst úplně všechno, já jsem spíš na ta lidská práva v praxi než na politické debaty ;-)
Reagovat
Sonja
Tak Sabinka mi taky nominovala Noldu:-)))

http://instagram.com/p/rxi1IcOcFz/
Reagovat
Sonja
Gratulace Sereně, myslím, že tentokrát už ten titul v Cincy konečně dá;-)
Musím pochválit Caro, líbilo se mi, jak hrála - jak proti Aze, tak proti Sereně. V obou zápasech jsem jí fandila, ale dneska (resp. včera) to bohužel nevyšlo, Serena byla o chlup lepší. I tak gratuluju k povedenému turnaji a doufám, že se jí bude dařit i dál (pokud to nebude na úkor 'mojich' samozřejmě:-))

Dneska Anička! Herně na to, porazit Maruš, má...ale to samozřejmě nestačí. Maria spoustu svých soupeřek prostě udolá šampionskou mentalitou, může mít třeba 70 UE, 20 dvojchyb, ale nakonec slaví. Ana musí jak hrát nejlíp, co dokáže, tak vydržet psychicky...což bude hodně těžký. Každopádně věřím, fandím, držím pěsti...Idemo idemo idemo!:-)
Reagovat
Sonja
Jo a musím zmínit, že jsem si dneska vzpomněla na loňské úúúžasné finále Serena x Vika...
To jak Vika dokázala Serenu tlačit a nutila ji běhat a hrát šílený údery, to mi tak hrozně chybííí:-( Dneska mi to maličko připomněla Caro, ale dost tomu ještě chybělo:-)

Vrať se co nejdřív, Viko!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sanci vidim v Maruscine mozne unave po bitve se Simonou 1. a 3. set se muze projevovat.

Fandim peknemu tenisu a protoze Ana, tak pekne knika, tak fandim ji.
Reagovat
Sonja
Já myslím, že zrovna u Maruš se s únavou počítat nedá... Na RG hrála 4 tříseťáky v řadě, všechny zvládla.

Jinak jo, Simony mi taky bylo líto, že to včera nedotáhla:-(
Reagovat
smazaný uživatel
tam mela ale den volna navic. Kazdopadne se Ana bude muset poradne zvejknout, aby vyhrala.
RF taky jednou porazil RN na antuce, kdyz byl Rafa utahany z bitvy s Novakem.
Reagovat
Sonja
Hmm, to máš pravdu s tím volnem...
Tak jo, dals mi naději, kdyžtak jsi zodpovědný...;-):-DD

Jdem čučet!
Reagovat
Fandina
Aničko go go go! Nebude to lehké s Márií. Držím palce ... pojď pojď pojď! Krasavice.
Reagovat
Mayo
dneska sa zhodneme na Anči , tak idemo :D
Reagovat
Roger_Federer
Za posledni 3 dny, kterou jsme zde vytvorili ja a Fandina:(
Po 16 panaku Havany z coca-colou a limetou pri zbytku smyslu prohlasuji ze Fandina je osina v zadku Tenisportalu a kdyby mela male mnozstvi sebereflexe, davno by se zamyslela nad nazorem ostatnich zdejsich uzivatelu, neco stim delala..
Muj osobni nazor je ze vyjit ve zkutecnem zivote z clovekem "Fandina" je nemozne, bude to presne stejny dement, jako se zde prezentuje.
Dale prohlasuji ze pravdepodobne je lehci neco vysvetlit cvicene opici, jelikoz ta je schopna nektere veci si uvedomit a pochopit..Dekuji
Reagovat
Fandina
Děkuji za prozření. Já myslela, že jsi inteligentní. Sorry. Nejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
nemas nahodou Aspergera?
Reagovat
Fandina
Kdo nebo co to je?
Reagovat
kada.tom
http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom
Reagovat
Fandina
ne
Reagovat
smazaný uživatel
za to se nemusis stydet. ale mi to tak prijde.
Reagovat
Fandina
janekda ... máš dojem, že nějaký nemocný člověk bude sledovat tenis a psát tady?
Reagovat
smazaný uživatel
s AS muzes delat cokoliv. I tahle otazka mi to potvrzuje. Neni jednoduche s tim zit, ale da se to zvladnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tim zvladnutim myslim, ze to temer nikdo nepozna, ze jej mas.
Reagovat
Fandina
Ale to není můj případ, ty někoho takového znáš, že si to myslíš o mně. Ne já nejsem ten případ. Musím tě zklamat.
Reagovat
smazaný uživatel
jj a ty mas temer stejne priznaky. zajdi si za psychiatrem. Pokud o sobe vubec nepochybujes, tak to je spis dalsi podporeni moji hypotezy. to ted nezertuji.
Reagovat
Fandina
Vážně tě zklamu. Nemám žádné problémy. Možná ty je vidíš, popiš je.
Reagovat
Fandina
Pojď pojď pojď je povzbuzování, tečka za větou, to neřeš, neber vážně. Je to jako smajlík, nebo držím palce, to nerozebírej.
Reagovat
smazaný uživatel
zkus byt 4 mesice bez toho
Reagovat
smazaný uživatel
to je zbytecne. nic ti to neda. bez za psychiatrem.
Reagovat
Fandina
A důvod? Nechceš tu číst mé příspěvky ty, nebo o co ti jde?
Reagovat
smazaný uživatel
schvalne. zkus vydrzet bez komentovani mesic. zkus do konce roku nedavat svoje "pojd,pojd,pojd", zkus do konce roku nevstupovat do vlaken, kde se nepise o tobe.
Reagovat
Fandina
a proč bych to dělala? Vadím ti? Tak to nečti. Je tu ignor.
Reagovat
slacker
Taky je tu kontakt na Redakci, uz jsem ji kontaktoval. Uz jsi kontaktovala sveho pravnika?
Reagovat
smazaný uživatel
jestli to vydrzis tak se ti omluvim za spatnou diagnozu. v opacnem pripade si treba reknes, ze ho fakt mas a muzes se naucit s nim zit. Tomu davam p. 1% nebo spis .1%.
To neni nic proti tobe.
Reagovat
Fandina
ty nejsi dospělý svéprávný člověk? Ty tu nepíšeš vědomě, když chceš? Ve volném čase? Když tě to těší? Nebo jak si to myslel?
Reagovat
slacker
AS bude spatna sazka na diagnozu Fandina. To je cista psychopatie a svobodne povolani vykonavane za zdi domova je asi jedina moznost jak muze dlouhodobe fungovat ve spolecnosti. Pravidelny denni styk s nejakym pracovnim kolektivem by vyvolal stejne problemy jako ma zde.
Reagovat
smazaný uživatel
no, to je prave taky ten AS, ze musi pracovat sama. Nezvladnuty AS je pekne svinstvo pro okoli.
Reagovat
slacker
Tak ja si AS predastavuji jako hodne mirnou verzi autismu a moje predstava je formovana sachistou Davidem Navarou a kreslenou postavou Max Horowitz z filmu Mary a Max.
Reagovat
smazaný uživatel
neznam ty priklady. U diagnostikovaneho pripadu je ale mozne naucit postizeneho i s tou nemoci relativne zapadnout do spolecnosti.
Reagovat
Mayo
Serena váza bude tvoja (snáď)
Reagovat
smazaný uživatel
(snáď) příští rok.
Reagovat
Mayo
ta čosi ... jedine ešte žeby Ana vyhrala findžu, tak to by sa dalo
Reagovat
smazaný uživatel
Nedalo.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-pred-us-open-prohral-tri-z-peti-zapasu-v-cincinnati-nestacil-na-lua-14826/
To co se deje pod clankem pod Berdychem je proste neuveritelny. Uz to trva tri dny a uz me to vazne nebavi. Fandina jako vzdy jako zaseknuta a furt dokola prehravajici smycka na prispevky uzivatelu odpovida 4-5 ruznymi prispevky, ktere se opakuji osmdesatkrat az stokrat furt dokola v podobnem (lec upravenem) zneni. Jestli zde jsou stanove nejaka pravidla za co by se mel davat BAN, tak s timto rozhodne nikdo nepocital. Podle me je toto jeste mnohem horsi, nez aby zde nekdo nekomu nadaval do deb*lu, cur*ku atd.. Nekdo takovy proste by nemel mit pravo zde nicit diskuse a ruzne poznatky uzivatelu, kteri si zde chodi odpocinout a pokecat o tenisovych vecech, stejne jako taci, kteri zde uz BAN dostali za nadavani uzivatelum a tenistum/tkam. Fandina, tato pijavice TP je jeste mnohem horsi v tom, ze utoci vedome na vsechny diskuse jejima psedokomentama a snazi se tim vedome nicit a vyprovokovavat uzivatele k ruznym diskusim s ni, ktere naprosto regulerne konci SPAMEM a hadkami. Timto (a jeste osobnim vzkazem) prosim administratora aby si procetl cely link, který je uveden nahore (ruznymi uzivateli jsou zde pridany i jine linky na jeji ciny) a udelil Fandine BAN !!! Vas ostatni, kteri to vidi stejne jako ja, prosim o zaslani osobniho vzkazu administratorovi se stejnym pozadavkem jako ja (link + zadost o BAN Fandine). Nehodlam uz nadale zde cist jeji spinu a doufam, ze me nekteri z Vas podpori?
V opacnem pripade at mi klidne administrator udeli Ban, protoze hnilobny predator Fandina mi rozhodne chybet nebude...

Dekuji
Freedom
Reagovat
Fandina
Kdo si neváží druhých, neváží si ani sebe. Neútoč na jiné, jednou se ti to vrátí.
Reagovat
kada.tom
Naprosto s tebou souhlasím. Fandina se dlouhodobě neumí chovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si neváží druhých, neváží si ani sebe. Neútoč na jiné, jednou se ti to vrátí.
Reagovat
Fandina
To jsem napsala tobě, protože tady dáváš útočné příspěvky na druhého. Jednou se ti to vrátí. Věř tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem napsal tobě, protože tady dáváš útočné příspěvky na druhého. Jednou se ti to vrátí. Věř tomu.
Reagovat
Fandina
Nemusíš to opakovat, je to jedno, smysl zůstal, ale je to tvůj problém. Jen jsem tě na to upozornila. Nikdy žádný strom neroste do nebe a žádná nespravedlnost nezůstane potrestána. Aniž si tu uvědomíš, budeš to mí zpátky na talíři. Ani se nenaděješ.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tvůj problém. Jen jsem tě na to upozornil. Nikdy žádný strom neroste do nebe a žádná nespravedlnost nezůstane potrestána. Aniž si tu uvědomíš, budeš to mí zpátky na talíři. Ani se nenaděješ.
Reagovat
Fandina
Rozumný člověk nedává pod každý článek příspěvek o banování jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
rozumny clovek nereaguje na diskuse o kterych nic nevi jako ty, rozumny clovek rozumi psanemu textu, proto co jsi ty psalame se akorat hodilo na tebe ale necekal jsem, ze bys to pochopila takze vpoho...
Reagovat
Fandina
Děkuji za vysvětlení. Myslela jsem, že jsi inteligentní, mýlila jsem se. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Neni zac...
Reagovat
Fandina
Ze začátku se Caro hodně snažila ale nakonec se Serena párkrát zatvářila a zase to byla ona stará v uvozovkách známá jistota. Držím palce. Go go go Sereno!
Reagovat
Fandina
Ale Caro bych to bývala také přála. Tak příště Caro. Pojď pojď pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
...tygr ma sramy, ale uprimne doufam, ze do krve to nebude.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist