Serena potřetí vyhrála US Open Series

17. 8. 2014, 12:58
Aktuality 32
Serena Williamsová potřetí za poslední čtyři sezony vyhrála US Open Series. Vítězství v sérii přípravných turnajů před posledním grandslamem sezony si světová jednička zajistila postupem do finále v Cincinnati. Na US Open bude útočit na rekordní prémii 4 miliony dolarů.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová si postupem do finále turnaje WTA Premier 5 v Cincinnati zajistila vítězství v sérii přípravných turnajů před US Open.

"Hodně to pro mě znamená," řekla v Cincinnati Williamsová, jež US Open Series vyhrála potřetí - předtím uspěla v letech 2011 a 2013. "Jsem opravdu nadšená. Nepovedly se mi teď dva grandslamy, takže jsem byla při chuti, chtěla jsem hrát a moc jsem se těšila zpátky na kurty," komentovala světová jednička.

Serena po Wimbledonu měsíc nehrála, na domácích turnajích se jí ale daří - ve Stanfordu zvítězila, minulý týden v Montrealu padla až v semifinále se sestrou Venus a tento týden si v Cincinnati zahraje o svůj 62. titul v kariéře. "Jsem moc ráda, že se mi zase daří. Je to krásný pocit vědět, že jsem stále schopná vyhrávat. Vyhrát US Open Series je opravdu cool."

V loňském roce vytvořila Serena spolu s aktuální mužskou světovou dvojkou Rafaelem Nadalem rekord - oba vyhráli US Open Series a následně pak triumfovali i na US Open. Oba si tak přišli na více jak 3,6 milionů dolarů. Letos se bude hrát ještě o větší odměny, které sahají dokonce až ke 4 milionům dolarů (3 miliony dolarů jako odměna za vítězství na US Open + 1 milion dolarů jako bonus za titul v US Open Series).

"Bylo by určitě skvělé vyhrát US Open, ale je to ještě daleko. Musím se teď soustředit na to, abych se na grandslam co nejlépe připravila. Udělám vše, co bude v mých silách," přiblížila své pocity před závěrečným grandslamem sezony dvaatřicetiletá Američanka, jež US Open vyhrála již pětkrát (1999, 2002, 2008, 2012 a 2013) - letos v New Yorku zaútočí na třetí titul v řadě.

Komentáře

32
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 4A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
J.M.
Jestli to tady má jít do kopru, tak je to škoda, ale aspoň se při tom pozná kdo je kdo. Myslel jsem, že nic horšího než Fandina tento server už nepotká. Ale tenhle výstup, to už je dno.
Reagovat
J.M.
(Pardon, patřilo dolů.)
Reagovat
smazaný uživatel
Píše ten pravej. A ten tvůj noční nechutný pracně sesmolený výpad o zlu jménem Fandina snad nebyl hnus?
Zlo, proti kterému musí J.M., Roger, magerka, slacker a celá vaše ujetá skvadra bojovat :-DD Jděte se všichni léčit!
Reagovat
slacker
Jak bylo na chalupe?
Reagovat
a.magerova
Píše ten pravej.
O Tvých nechutných výpadech vůči tenistovi Federerovi i vůči nickům TP by se za ty roky daly psát romány, né nadarmo se Ti tu říká Fandinin manžel, i když.... ona by se k pomlouvání tenistů nikdy nesnížila :-/
Reagovat
J.M.
Popsat věci tak jak doopravdy jsou není hnus, přestože jsou popisované věci hnusné. Z mého pohledu by byl hnus, kdybych to nenapsal. Bylo by to pohodlné, zbabělé. Hnus by taky byl, kdyby to nebyla pravda, kdybych si to vymyslel. Ale ani tak tomu není.

Jinak já jsem to nesmolil pracně. To se napsalo samo. Jsou to nasbírané bohaté zkušenosti a zamyšlení nad nimi za několik let.
Reagovat
slacker
mely by pockat az jak dopadne turnaj v New Heaven. treba nekdo trefi jackpot.
Reagovat
slacker
Mas vzkaz ;-)
Reagovat
Fandina
Já žádný vzkaz nemám. Kdys to posílal?
Reagovat
Cico93
Fandina koľko maš nicky?:ň
Reagovat
Fandina
Čeho?
Reagovat
Cico93
noo nicky mená na TP.
Reagovat
Fandina
Fandina, jeden nick.
Reagovat
slacker
13.8
Reagovat
Fandina
Tak to pošli znovu, možná jsem to smazala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem pročetl všechny závěry které jste tady vyplodili ohledně fandiny a mohu říci jen jediné.Jste banda blb.ů jinak se to snad ani nedá napsat.Požádejte ještě admina o trest smrti pro tu vaši soupeřku v diskusích .Docela mi to připomíná dobu socialismu ,když se někdo veřejně pranýřoval.Měli by jste se všichni stydět ubožáci.Ještě si tady dejte socialistické závazky a bude to dokonalé.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč to píšeš pod článek o Sereně Williams, kde nikdo nepíše ?
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě poznámka. Mě se to taky nelíbí, že ji pořád někde pomlouvaj, i když se diskuze vůbec neúčastní. Být tebou nechala bych doby minulé doby minulými ( socialismus ), protože to je takové otřepané klišé. Je třeba pojmenovat to přesně a pravdivě. Občas jsme my lidé pěkná cháska ! Když je to anonymně - ještě lépe a houšť. Mě už to nepřekvapuje. To je taková sonda do hlubin českého člověka ( a nejen českého ).
Reagovat
a.magerova
Chabý pokus.
Jak naši soupeřku?! Je to roky i Tvá soupeřka, nejednou jste tu spolu měli spory a v té poslední tisícovce taky, tak při neděli klid zbraní ;-)
Reagovat
J.M.
Znovu jsem se přesvědčil, jestli mě nešálí paměť a zrak, a tak slackerův žebříček, respektive tvůj bod 5, je tak jediná inteligentnější věc, která se na tenhle výkřik dá zmínit.
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, slackerova modifikace mé myšlenky je přesně TO pravé ořechové ;-)
Reagovat
J.M.
Pravé ořechové je hlavně úplný závěr tvé odpovědi na jeho modifikaci. To je nejen úderný slogan, ale něco, co když člověk (obzvlášť poprvé takhle "in natura") vidí na vlastní oči, tak přestože si je vědom toho, že i on má a bude mít své chyby, tak ho to motivuje, aby z něj hlavně nikdy nebylo TOHLE.
Reagovat
a.magerova
Kratce a uderně!!!
To je druhe jmeno Ostravska, my nejsme zvykli věci zeširoka opisovat bo na to nemame čas!!! :-)))

Můžeme časem změnit názor nebo i úhel pohledu, ale dovolím si konstatovat, že z nás TOHLE nikdy nebude!!! ;-)

http://www.font.cz/res/data/023/002997.jpg
Reagovat
slacker
Pokrytce
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se s ní jen hádal, ale ten váš spolek hajzlíků by jste ji i popravili pokud by jste to mohli udělat .Je mi z vás na blití.
Reagovat
slacker
na to ze jsi to vlatne cely odstartoval ty tim hadanim, nechapu pred kyym se chces delat neutralni nebo "nad veci".
Reagovat
a.magerova
Loni čili 2013 jsi mi tu psal, jak moc Ti vadilo, že jsem se jí v roce 2012 proti Tobě a spol. zastávala, žes kvůli ní i z TP na rok odešel a teď takovéto divadlo?!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vzBgFgCJSoM
Reagovat
smazaný uživatel
a u muzov to dal roger, ci sa mylim? :)
Reagovat
dorons
Neni. Prvni je Raonic 280 bodu,druhy Roger 140 bodu. Za vitezstvi v Cincy je 100 bodu,ale asi tam bude mit jeste nejaky bonus,takze preskoci Raonice,pokud dnes vyhraje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist