Serena prošla hladce do semifinále, čeká ji Bacsinszká

3. 6. 2015, 17:40
Aktuality 11
Serena Williamsová se v Paříži znovu přiblížila svému třetímu titulu z antukového grandslamu. Světová jednička dnes porazila Italku Erraniovou hladce 6-1 6-3 a na Roland Garros postoupila do semifinále. V něm se utká se Švýcarkou Bacsinszkou.
Serena Williamsová (© FFT)

Serena Williamsová nastoupila proti Saře Erraniové podeváté v kariéře a 17. hráčka světa ani dnes nenašla na Američanku recept. Zatímco letos ve Fed Cupu musela Williamsová zápas s Erraniovou otáčet a zdolala ji až ve třech setech, dnes šla od začátku jasně za vítězstvím. Po rychlém brejku sice světová jednička nechala Italku snížit, poté ale získala čtyři hry v řadě a tím i set poměrem 6-1.

V další sadě se diváci dočkali brejku až v sedmé hře, kdy šla do vedení znovu Williamsová. Ta za stavu 5-3 nevyužila tři mečboly, čtvrtý už ale ano a do semifinále tak prošla po výhře 6-1 6-3.

"Věděla jsem, že dnes budu muset začít lépe než předtím, protože je to silná soupeřka, která tu už má něco odehráno," řekla v krátkém rozhovoru na kurtu Williamsová, která Erraniové nastřílela 39 vítězných úderů.

Zatímco dnes čekala nasazenou jedničku zkušená soupeřka, o finále si Williamsová zahraje s tenistkou, která do semifinále grandslamového turnaje prošla poprvé v kariéře. Timea Bacsinszká si v duelu dvou nečekaných čtvrtfinalistek poradila s Belgičankou Alison van Uytvanckovou a stala se první Švýcarkou v semifinále Roland Garros od roku 2001, kdy o finále bojovala Martina Hingisová.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (1-USA) - Erraniová (17-It.) 6:1, 6:3
Bacsinszká (23-Švýc.) - Van Uytvancková (Belg.) 6:4, 7:5
Semifinálové dvojice: S. Williamsová - Bacsinszká, Ivanovičová - Šafářová

Komentáře

11
Přidat komentář
Frick
Mi přijde, že tady Serena nejede v neporazitelnym módu. Nebo snad ano?
Reagovat
FulnekUltras
spíš se jí zatím daří udržovat soupeřky v dříve či později nastupujícím připokáklém módu... ;)
Reagovat
sprchon
Asi tak. :D Ale už na ni mám recept. ;)
Reagovat
Fandina
Zatím to kontroluje. Tak uvidíme, co bude dál.
Reagovat
Fandina
Držím palce Timee i když moc nevěřím. Timeo go go go!!!
Reagovat
pockerface
Serena hladce vyhraje ve 2.setech. Teď už je rozjetá, to nejhorší přečkala, přelezla přes 4.kolo a teď už jen pojede. V tomhle si jsou s Petrou podobné, pomalý rozjezd a jak se dostanou do QF už je málokdo zastaví.
Reagovat
FulnekUltras
taky si myslím...
Reagovat
FulnekUltras
jsem tedy hooodně zvědav...a doufám, že Petra s "teamem" bude taky sledovat. ;)
Reagovat
FulnekUltras
přičemž nevylučuju že úvodní respekt Švýcarky z pondělka může tentokrát trvat celé dva sety... ;)
Reagovat
slacker
a on v pondeli netrval 2 sety? Trval 3.
Reagovat
FulnekUltras
podle UE bych neřekl
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist