Serena se odhlásila z Hopman Cupu, Plíšková si zahraje s Duvalovou

6. 1. 2016, 16:36
Aktuality 3
Karolína Plíšková si proti světové jedničce Sereně Williamsové na Hopmanově poháru nezahraje. Hvězdnou Američanku v úvodu sezony trápí zánět v koleni a dnes oznámila, že z turnaje smíšených dvojic definitivně odstupuje. Ve skupině už místo ní zaskakovala Vicky Duvalová.
Serena Williamsová

Plíšková mohla proti majitelce 21 grandslamových titulů ve dvouhře nastoupit v Austrálii v zítřejším závěrečném zápase skupiny A. Pokud s Jiřím Veselým dvojici Duvalová/Jack Sock porazí a zároveň Ukrajina prohraje s domácím týmem s názvem Gold, postoupí česká dvojice do finále.

Nejlepší tenistka posledních let Williamsová vynechala na Hopman Cupu úvodní zápas s Ukrajinou. Včera rozehrála duel s domácí Jarmilou Wolfeovou, ale ve druhém setu vzdala. Zánět ji trápí v levém koleni.

"Odeznívá to hodně pomalu. Potřebuju čas, den volna nebo dva můžou udělat velký rozdíl," řekla Williamsová v úterý. WTA však nyní informovala, že Američanka k dalším zápasům v Perthu nenastoupí. Za necelé dva týdny má v Melbourne obhajovat titul na úvodním grandslamu sezony Australian Open.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
ať děláš co děláš...
Reagovat
horska.kraslice
A to je hezký.....
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/737903-nevidane-gesto-americkeho-tenisty-byvala-svetova-jednicka-neverila-vlastnim-ocim.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem a ani by mě nenapadlo ,že o tom bude článek.Ale pěkné to bylo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist