Šest marockých tenistů dostalo vysoké tresty za korupci

14. 12. 2021, 22:47
Aktuality 2
Šest marockých tenistů dostalo vysoké tresty za korupci a ovlivňování zápasů kvůli sázkám. Dnes o tom informovala mezinárodní agentura pro bezúhonnost tenisu (ITIA).
Profily hráčů

Nejvyšší trest dostal Ajúb Čakrúní, jehož nejlepším umístěním ve světovém žebříčku bylo 1098. místo, za poslední čtyři sezony odehrál jediný zápas. Vedle doživotního zákazu činnosti navíc musí zaplatit pokutu deset tisíc dolarů (asi 225 tisíc korun).

Další dva hráči dostali tresty na deset a jedenáct let, zbývající tři tenisté na devět. Každému z nich byla také vyměřena pokuta pět tisíc dolarů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Teo
To chytili asi uplně ty nejmenší, co? smile
Reagovat
Hector.Salamanca
Jediný z těch jmen, co mi něco říkalo, je Amine Ahouda - v Marrakéši jednou porazil dalšího profi sázkaře Granollerse a hrál vyrovnaně s de Bakkerem.

Btw to je taky zvláštní, že tohle v tý zprávě tady není a člověk to musí googlit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist