Sestini Hlaváčková se Strýcovou mají na dosah další finále

5. 10. 2018, 10:11
Aktuality 3
WTA PEKING - Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou pokračují na vítězné vlně. Plzeňské tenistky ve čtvrtfinále zničily 6-3 6-0 Andreju Klepačovou s Marií José Martínezovou a zahrají si o čtvrté finále z posledních pěti turnajů. V semifinále se Češky utkají s dvojicí Elise Mertensová, Demi Schuursová.
A. Sestini Hlaváčková a B. Strýcová

Sestini Hlaváčková se Strýcovou sice v úvodním dějství neudržely vedení 2-0, ovšem od stavu 2-3 na kurtu dominovaly a slovinsko-španělskému páru nepovolily jediný další game.

Plzeňské rodačky si zajistily start na letošním Turnaji mistryň v Singapuru už ve Wuhanu, kde si zahrály finále. Další neúspěšný souboj o titul absolvovaly v Tokiu. Jediný dosavadní společný triumf zaznamenaly v New Havenu.

V semifinále pekingského turnaje mohly narazit na krajanku Květu Peschkeovou, která startuje po boku Američanky s českými kořeny Nicole Melicharové. Česko-americký tým, jenž má také jistou účast v Singapuru, ale nestačil 2-6 6-3 8-10 na dvojici Elise Mertensová, Demi Schuursová.

Do semifinále čtyřhry již včera postoupily Lucie Hradecká s Jekatěrinou Makarovovou. Česko-ruský tandem v souboji o finále čekají Gabriela Dabrowská s Yifan Xu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
AngryBirds jsou ve finále. Tak to je super. Vypadá to, že se krásně sehrály a teď jedou. Nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Škoda, že si nezahrají proti Hrádě s Makarovou.
Reagovat
Fransoas
Tým Hlaváčková-Strýcová nabírají dobrou formu.Čeká je jediný zápAS od finále.Ať se to podaří.Bohužel dvojice Melichar-Peschke je do semifinále nedoplní.Uteklo jim to těsně TB.
Reagovat
jirkaS
POJĎ! [thumbsup]
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist