Sestini Hlaváčková se Strýcovou si v New Havenu zahrají o první společný titul

24. 8. 2018, 23:20
Aktuality 5
WTA NEW HAVEN - Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová v New Havenu zdolaly 3-6 6-3 12-10 duo Rosolská/Spearsová a na desátém společném turnaji postoupily podruhé do finále. O první titul si Češky bojující o start na Turnaji mistryň zahrají se Su-Wei Hsieh a Laurou Siegemundovou.
A. Sestini Hlaváčková a B. Strýcová

Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou spojily síly na začátku antukové sezony, ale už nyní drží postupovou příčku v boji o Turnaj mistryň, I když na první společný titul čekají,

České tenistky, které dosáhly nejlepších výsledků v Římě (finále) a na Roland Garros (semifinále), ho mohou získat v sobotu v New Havenu. V generálce na US Open už postoupily do druhého finále.

V boji o něj dnes nejvýše nasazené Češky zdolaly 3-6 6-3 12-10 wimbledonské semifinalistky Polku Alicju Rosolskou a Američanku Abigail Spearsovou

Strýcová už letos ve čtyřhře jednu trofej získala, společně se Su-Wei Hsieh ovládly turnaj v Indian Wells. A právě Tchajwanka Su-Wei Hsieh s Němkou Laurou Siegemundovou budou soupeřkami českých tenistek v sobotním finále.

Su-Wei Hsieh a Siegemundová postoupily do finále bez boje přes Karolínu a Kristýnu Plíškovy. Někdejší světová jednička ve dvouhře Karolína Plíšková se rozhodla den před zápasem z turnaje odstoupit kvůli bolestem v rameni. Ze stejného důvodu skrečovala čtvrtfinále dvouhry i aktuální česká jednička Petra Kvitová.

• WTA PREMIER NEW HAVEN •
USA / Connecticut, tv. povrch, 799.000 dolarů
páteční výsledky (24. 08. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Sabalenková (Běl.) - Görgesová (5-Něm.) 6-4 7-6(3)
Suárezová (Šp.) - Puigová (Portor.) 4-4 skreč P.
• Čtyřhra - semifinále •
Sestini Hlaváčková/Strýcová (1-ČR) - Rosolská/Spearsová (Pol./USA) 3-6 6-3 12-10
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
Finále není k vidění, nicméně sledovat score je dost horor, obvzlášť, když se to přelévá a člověk neví, co se tam děje.

Na sety 1:1 ale škoda, že Andrejka s Barčou neproměnily dva MB v druhém setu. Teď je STB MTB tak doufám, že to holčiny dají. Pojďte!
Reagovat
Fandina
Je to tam Andrejka s Barčou porazily Hsieh Siegemund a mají titul. Gratulka.
Reagovat
dunphy
No a kdyby Bára v 1.kole porazila Carlitu, tak na 95 % hraje i singlové finále. Nepamatuju, kdy naposledy do finále postoupila hráčka, co odehrála jen jeden celý zápas. Škoda.
Reagovat
horska.kraslice
Petra by Češce nevzdala.
Reagovat
Dobry-den
přesně ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist