Shuai Peng si v Shenzhenu zahraje o první titul proti Na Li

3. 1. 2014, 22:37
Aktuality 0
WTA SHENZHEN - Fanoušci v Shenzhenu zítra půjdou na finále dvou nejlepších domácích tenistek současnosti. O první titul v sezoně si zahrajou světová trojka a loňská vítězka Na Li proti Shuai Peng.
Profily hráčů (7)
Shuai Peng

Jako první se do finále dostala Shuai Peng, která postoupila bez boje. Její semifinálová soupeřka Vania Kingová, jež včera vyřadila Záhlavovou-Strýcovou, totiž k utkání kvůli zranění pravého stehna nenastoupila.

"Problémy jsem začala cítit už v zápase proti Erraniové," řekla Kingová, jež ve druhém kole proti nasazené dvojce utekla z mečbolů. "Ucítila jsem bolest v pravé noze. Doufala jsem, že se to zlepší, ale včera se to naopak zhoršilo. Zápas byl rychlý, tak jsem ho byla schopná dokončit, ale dnes už není možné hrát," dodala Američanka.

Sedmadvacetiletá Shuai Peng bude ve svém šestém finále usilovat o první titul proti krajance Na Li. Obhájkyně titulu dnes porazila hladce 6-1 6-3 Němku Anniku Beckovou.

- WTA INTERNATIONAL SHENZHEN -
(Čína, tv. povrch, 500.000 dolarů)
páteční výsledky (03. 01. 2014)
Dvouhra - semifinále:
Na Li (1-Čína) - Becková (8-Něm.) 6-1 6-3
Shuai Peng (5-Čína) - Kingová (USA) bez boje
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist