Šimkovi, oznámila nevěsta Vondroušová po svatbě

17. 7. 2022, 17:23
Aktuality 9
Markéta Vondroušová se vdala. Třiadvacetiletá finalistka Roland Garros z roku 2019 si v sobotu v zahradách hotelu Chateau Mcely vzala svého dlouholetého přítele Štěpána Šimka, s kterým se zasnoubila loni po olympijských hrách v Tokiu, kde získala stříbrnou medaili ve dvouhře.
Profily hráčů
nevěsta Markéta Vondroušová

"Šimkovi," napsala Vondroušová na instagramu k fotografiím ze svatby. Sokolovská rodačka se v květnu podrobila operaci zápěstí a na kurtech se od té doby neobjevila. Naposledy hrála v dubnu ve Stuttgartu.

Vondroušová dosud na okruhu WTA vyhrála jeden turnaj, v roce 2017 zvítězila ve švýcarském Bielu. Ve finále pak byla včetně olympijského turnaje ještě čtyřikrát. Ve světovém žebříčku figurovala nejvýš na 14. místě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Fandina
a gratulace Maky k sňatku. Mám tyhle vztahy, kdy spolu chodí od dětství moc ráda. A hezký pár. Krásná nevěsta. Ať se daří.
Reagovat
Mantra
přejmenovala i IG tak asi prostě bude nové jméno na okruhu, ono je to jedno, já to tam vidím na děti... ta zranění jí stejně víc nepustí a teď už bude hlava nastavená taky jinak, ale člověk míní a život měnísmile
Reagovat
Frick
Ale ta kombinace těch čmáranic a svatebních šatů prostě není vkusná. smile
Reagovat
vavrinec
Jste si jist že víte, co znamená slovo prudérní, pane Fricku?
Reagovat
Ela-fon-isi
Ať je šťastná a zůstane na okruhu ,,Vondrusova".
Reagovat
EllNino
na příjmení po návratu na ohruh :) Už jsme měli Zakopalovou, pak zpátky Koukalovou, Zahlavovou Strýcovou a zpět Strýcovou, Šátralovou, že by Šimková? :)
Reagovat
EllNino
zapomněl jsem Ivetu Melzer a zoět Benešovou :)
Reagovat
tommr
a nedávno se objevila Kučmová která dříve byla Kladivová ... smile
Reagovat
EllNino
Tyyyjo, si říkám, že jsem ji neznal :) Kladivovou už jo, to mi teda uniklo :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist