Siniaková je ve Španělsku poprvé v sezoně ve čtvrtfinále, potká v něm Kruegerovou

2. 5., 14:26
Aktuality 4
WTA 125k LLEIDA - Kateřina Siniaková (27) na antukovém turnaji WTA 125k ve španělské Lleidě smetla dvakrát 6:2 Linu Gjorčeskou (29) z Makedonie, po téměř čtvrt roce porazila dvě soupeřky po sobě a poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. V něm se druhá nasazená Češka utká s Ashlyn Kruegerovou.
Kateřina Siniaková (© Profimedia)

Gjorčeská – Siniaková 2:6, 2:6

Kateřina Siniaková po měsíc dlouhé pauze zaviněné svalovým zraněním zahajuje antukové jaro ve Španělsku. A zatímco minulý týden na prestižním turnaji WTA 1000 v Madridu nestačila hned v úvodu na argentinskou náhradnici Nadiu Podoroskou, na menší akci WTA 125k v Lleidě vyhrála už dva duely 2:0 na sety. Po Američance Alycie Parksové si poradila i s Linou Gjorcheskou.

Sedmadvacetiletá Češka prošla zápasem s o dva roky starší Makedonkou ze třetí světové stovky bez ztráty podání. Jediný brejkbol úspěšně odvracela hned ve druhé hře, od té doby byla na servisu suverénní a jen jednou v závěrečném gamu o něj musela bojovat přes shodu.

40. hráčka světa Siniaková teprve potřetí v sezoně vyhrála alespoň dva zápasy po sobě a podruhé z jedenácti letošních startů se dostala přes druhé kolo hlavní soutěže.

V prvním čtvrtfinále od říjnového triumfu na dvěstěpadesátce v čínském Nanchangu se utká s Ashlyn Kruegerovou.

Výsledky turnaje WTA 125k v Lleidě


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
mamina
Už potkala a vyhrála.
Reagovat
Mony
Jinak..tady se píše,že Katka poprvé v sezóně postoupila do QF a přitom v jednom z minulých příspěvků, když jsem se ohradil , že Sára na stejně dotovaném turnaji vyhrála titul , tak toto vítězství se nikam nepočítá.
Reagovat
tommr
v článku se prostě nedělá rozdíl mezi čtvrtfinále WTA a ITF ...
Reagovat
Mony
WTA125
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist