Siniaková poprvé vyhrála zápas na turnaji WTA, v Istanbulu porazila Glushkovou

15. 7. 2014, 12:53
Aktuality 198
WTA ISTANBUL - Kateřina Siniaková se při svém čtvrtém startu na turnaji WTA dočkala první výhry. Osmnáctiletá Češka si premiérový postup do druhého kola vybojovala na tvrdém povrchu v Istanbulu, kde porazila ve dvou setech Julii Glushkovou z Izraele.
Kateřina Siniaková

V loňské sezoně si Kateřina Siniaková zahrála ve finále dívčího Australian Open, společně s krajankou Barbora Krejčíkovou vyhrála tři juniorské grandslamy ve čtyřhře a začala se prosazovat už i mezi ženami, když vyhrála čtyři menší turnaje ITF.

Pátý triumf přidala letos ve slovinském Mariboru, na okruhu WTA ale na svou první výhru čekala. Loni neuspěla na prestižním turnaji v Miami proti Španělce Muguruzaové, letos na Australian Open nestačila na Kažašku Dijasovou a minulý týden v Bad Gasteinu nepřekvapila proti Italce Erraniové.

Počtvrté se na turnaj WTA kvalifikovala včera v Istanbulu, kde porazila Rusku Sirotkinovou a Tunisanku Jabeurovou. A dnes se v turecké metropoli, kde se v posledních třech letech konal Turnaj mistryň, dočkala také svého premiérového vítězství v hlavní soutěži, když porazila 6-2 6-4 Julii Glushkovou z Izraele.

V prvním setu Siniaková ztratila po svém podání pouhé tři fiftýny a po necelé půlhodině se ujala vedení, v úvodu druhé sady ale prohrála tři gamy na servisu a prohrávala 1-4. Od té chvíle však na kurtu znovu dominovala osmnáctiletá rodačka z Hradce Králové, která 103. hráčku světa už nepustila k žádnému gamebolu a zápas ukončila ziskem pěti her po sobě.

Siniaková je je ve světovém žebříčku na 130. místě, což je její maximum. Už nyní má jistotu, že své postavení vylepší. V turecké metropoli může útočit i na Top 100, která by jí zajistila start na US Open, musela by ale postoupit minimálně do semifinále.

Zatím ale může myslet jen na čtvrtfinále, o které se utká se šestou nasazenou Kurumi Naraovou. Dvaadvacetiletá Japonka, 38. hráčka světa, letos v únoru na antuce v Rio de Janeiru získala svůj premiérový titul, od té doby se ale nedostala dál než do druhého kola. V Turecku dnes postoupila přes britskou kvalifikantku Johannu Kontaovou, se kterou přitom v předchozích pěti vzájemných duelech neuhrála ani set.

Úspěšně do turnaje vstoupila i Karolína Plíšková, která porazila 6-4 3-6 6-0 domácí Caglu Büyükakcayovou, s níž vyhrála i čtvrté vzájemné utkání. Dvaadvacetiletá Plíšková postoupila do 2. kola turnaje WTA letos už podvanácté, o šesté čtvrtfinále se utká s Izraelkou Shahar Peerovou.

Klára Koukalová postoupila do 2. kola již včera, dnes se jen dozvěděla jen jméno své příští soupeřky. O postup do čtvrtfinále bude hrát s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou.

Wozniacká potřetí v kariéře vyhrála 6-0 6-0
Potřetí v kariéře vyhrála zápas dvakrát 6-0 Caroline Wozniacká. Nejvýše nasazená Dánka v Istanbulu odstartovala deklasováním sedmnáctileté Švýcarky Belindy Bencicové, s níž si zahrála poprvé.

"Dnes jsem hrála opravdu dobře. A velmi dobře jsem podávala," pochvalovala si Wozniacká, jež si pomohla devíti esy. Z toho tři předvedla v jediném gamu. "Se svou hrou jsem spokojená, užívám si to tady a už se těším na další zápas," dodala Dánka, jež v utkání získala více než dvojnásobek fiftýnů (54-25).

Ani game Wozniacká neztratila také před čtyřmi lety na US Open proti Kai-Chen Chang z Tchaj.wanu a v roce 2009 na oblíbeném turnaji v New Havenu proti Rumunce Edině Gallovitsové-Hallové.

Dva dny po prohře ve finále na antukovém turnaji v Bukurešti zvládla bez potíží svůj úvodní zápas na tvrdém povrchu v Istanbulu Roberta Vinciová. Druhá nasazená Italka porazila dvakrát 6-2 naturalizovanou Američanku Annu Tatišviliovou a postoupila do 2. kola, v němž narazí na Rumunku Dulgheruvou.

"Odehrála jsem dobrý zápas, ale skóre o průběhu zápasu nevypadá, bylo to mnohem těžší. Po celý zápas jsem se musela soustředit," komentovala Vinciová.

"Přiletěla jsem teprve včera večer po náročném týfnu na antuce v Bukurešti, takže jsem před zápasem trénovala na tvrdém povrchu jen jednou. Chci hrát agresivně, mé hře to tady sedí. Věřím, že jsem tu schopná dosáhnout dobrého výsledku. Los je těžký, jsou tu dobré doupeřky, ale jsem druhá nasazená a půjdu krok za krokem," dodala dvaatřicetiletá Italka.

- WTA INTERNATIONAL ISTANBUL -
(Turecko, tv. povrch, 250.000 dolarů)
úterní výsledky (15. 07. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Karolína Plíšková (8-ČR) - Büyükakcayová (Tur.) 6-4 3-6 6-0
Siniaková (ČR) - Glushková (Izr.) 6-2 6-4
Wozniacká (1-Dán.) - Bencicová (Švýc.) 6-0 6-0
Vinciová (2-It.) - Tatishviliová (USA) 6-2 6-2
Konjuhová (Chorv.) - Rybáriková (5-SR) 3-6 6-3 6-4
Naraová (6-Jap.) - Kontaová (Brit.) 6-2 6-0
Doiová (Jap.) - Niculescuová 5-3 skreč N.
Vögelová (Švýc.) - Pironkovová (Bulh.) 6-4 7-5
Peerová (Izr.) - Kuličkovová (Rus.) 1-6 6-1 6-4
Mladenovicová (Fr.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6-4 6-2
Knappová (It.) - Soyluová (Tur.) 6-2 6-2
Dulgheruová (Rum.) - Kozlovová (Ukr.) 3-6 6-0 6-3
Schiavoneová (It.) - Jakšičová (Srb.) 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

198
Přidat komentář
Frick
Tak ale občas něco uhraje, Předlonu OF US Open, loni finále WTA turnaje, letos tam bylo aspoň to semíčko v tý Patayi...
Reagovat
tommr
v Olomouci se dneska našim poměrně dařilo. Svoje zápasy vyhrály Andrea Hlaváčková, Renata Voráčová a Denisa Allertová. Prohrála pouze Barbora Štefková, ale u tý se to dalo čekat a vyhranej set proti Krunicový je pro ní taky úspěch ...
Škoda jen, že Andrea s Denisou na sebe narazí už ve druhým kole. Obě by totiž nutně potřebovaly udělat nějakej dobrej výsledek ...
Reagovat
Elrondin
Tak já budu určitě fandit Denise, letos se jí daří a druhá stovka je na dohled. Andrea by se měla spíše věnovat čtyřhře a hlavně si najít partnerku, která nebude mít velké ambice ve dvouhře...
Reagovat
tommr
já jsem dost rozpolcenej. Denisa je sice v singlu perspektivnější, ale Andree zase hrozí, že se propadne až na samej chvost druhý stovky, protože tento týden obhajuje body za lonský finále z Bad Gasteinu ...
Jinak s tím, že Andrea by měla upřednostnit debla máš samozřejmě pravdu. Já už to tvrdím několik let, že by se Andrea měla věnovat hlavně čtyřhře, protože v singlu do špičky nikdy neprorazí. Totéž platí i pro Lucku Hradeckou. Některý lidi si ale prostě nedají říct ... :(
Reagovat
EllNino
ale furt si myslím, že Lucka Hradecká má větší šanci než Andrea, ale momentálně opět laboruje :/
Reagovat
PetaM
A už jsi jim to řekl do očí? Nebo spoléháš na to, že si to tady přečtou? :D :D :D :D :D
Reagovat
slacker
Ony to tady nectou? Je toto vubec mozne, tenistky a nectou tenisportal
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Denisa neporazí Andreu, tak to bude zklamání...
Reagovat
tommr
z tý horší stránky a po zásluze končí. Svůj špatnej výkon proti Mladenovicový okořenila tradičníma otrávenejma grimasama i když na brekot tentokrát nedošlo ... :(
Kdyby se ale rozbrečela tak bych se ani moc nedivil. Důvodů k pláči by se dneska určitě pár našlo. Klára nezvládla roli nasazený trojky a v žebříčku si o pár míst pohorší, protože neobhájila lonský semifinále z Bastadu. Znamená to mj. i to, že Kláře hrozí, že nebude nasazená na USO. Při její současný formě je to ale nejspíš stejně jedno ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A není to jedno, jestli bude nebo nebude na USO nasazená? Stejně asi tradičně vypadne v prvním kole.. :-)
Reagovat
EllNino
přesně tak, Klára má z US Open komplex, takže si myslím,že tam proti ní může stát kdokoli a stejně nevyhraje :// ...
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Kiki!!! :) Určitě bych neřekl, že Kiki hrála svůj nejlepší tenis, ale obrovský rozdíl byl v přístupu obou hráček. Zatímco Kiki na sobě nedala znát nic negativního ani po nepovedených momentech, Klára byla od začátku až do konce zápasu jako hromádka neštěstí (což jí ostatně vyčítal i její trenér). Výsledek sice vypadá celkem jasně, ale většina gemů byla vyrovnaných a podle mě rozhodl právě ten přístup... Co se týče tenisu jako takového, tak můžu Kiki pochválit hlavně za dropshoty a hru na síti. Kiki by mohla chodit na síť opravdu častěji, protože má zaprvé skvělé voleje a navíc je vysoká, takže ji není snadné přehodit nebo prohodit... Co se týče výkonu Kláry: Asi tuším, co napíše tommr a tentokrát pro něj budu mít pochopení...
Reagovat
slacker
Prohravat si podani cistou hrou neni vyrovnana hra, ale koleda o par facek
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem většina, ne všechny. Vždyť devět gemů se hrálo přes shodu. To je víc než polovina...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas to není příliš pohledný, ale Kiki zatím působí mnohem líp než Klára. Kvalitu hry asi taky ovlivňují povětrnostní podmínky...

Nejlepší byl zase trenér Kláry, když za ní přišel po pátém gemu...
"Jestli chceš vyhrát, tak musíš přestat přemejšlet nad tím, jak to tady stojí za ho*no a že tady fouká vítr." :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Klára zase hraje nevyrovnaně. Kdo je její psycholog? o.O :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě připadá, že hraje celkem vyrovnaně. Pořád blbě.
Má rovnou psychiatra R_F.
Reagovat
Roger_Federer
Velice vtipne..;), byl jsem na par turnajich kdy se Klara projevila naplno..napriklad zacala histericky brecet mezi gemy kdyz ji to neslo, nebo se zacala hadat cesky z matkou ktera sedela v hledisti, casto sni jezdila na turnaje..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to zvladneš.
Klarku tlačíme všichni.
Reagovat
dadaft
Camilla Giorgi předvedla hrůzu hrůz a zaslouženě fičí dom.
Reagovat
tommr
dneska to byl italskej černej den. Fognini se taky pěkně předved - včetně tradičního ničení raket ... :)
Reagovat
dadaft
zato nyní už jedna ze spolu-favoritek Jana Čepelová přes nemastné začátky obou setů nakonec postupuje celkem v pohodě 64 63 přes Kontaveit.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal zajímavý blog o zákulisí turnaje v Istanbulu... :)
http://www.holcomb-vedenanet.blogspot.cz/2014/07/katerina-siniakova-z-kvalifikace-do.html
Reagovat
tommr
no moc novejch informací o Katce tam není. Je vidět, že Holcomb není žádnej spisovatel. Škoda, že s Katkou necestuješ ty - to bychom se asi dozvěděli víc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsi mě teda pobavil. No možná by ses dozvěděl víc, ale zase bys brblal, že Katka nemá pořádného trenéra. :D Vždyť jsem psal, že ten blog je hlavně o zákulisí turnaje v Istanbulu. Já jsem se tam dozvěděl docela zajímavé informace. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nejlepší a ať ti dělají tvoje ovečky co největší radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Óóóóó, děkuji! :)
Reagovat
blixa
Monty chová ovce ? Můžu se zeptat jaké plemeno ?
Reagovat
EllNino
...
Reagovat
blixa
Jo aha, už jsem to pochopil :D Vy jste asi mysleli tenistky :D Nic, chci si pořídit cca 20 ovcí a vybírám plemeno, tak jsem myšlenkama trochu jinde :D
Reagovat
smazaný uživatel
Připojuji se, všenchno nejlepší, Monty.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se také připojuji!! Všechno nejlepší!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky vám oběma! :)
Reagovat
Petr.Pokorny
Všechno nejlepší přeju i já :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :)
Reagovat
A.R.R.
Sice nevím co máš, ale gratuluje se ti, tak se připojuji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, mám svátek. :)
Reagovat
Frick
Bude hrát debla s Vaškem :o)
Reagovat
EllNino
ty jsi ale blesk, už jsem to tu psal předevčírem :D ...
Reagovat
Frick
No až po více jak dvou měsících zjišťuju, že Klárka si na stará kolena založila FB stránku (nemyslím osobní FB profil), zatím nemá ani 1 000 lajků, tak hybaj, ať už jste tam!

Třeba i něco takového bych klidně dával do expresek. On se to jinak člověk nemá moc šanci dozvědět. Nepředpokládám, že by někdo periodicky 1x za půl roku kontroloval, zda si nějaká tenistka nezaložila FB stránky....

A hlavně - budem mít mnohem více příležitostí vidět usmívající se Klárku. :o) Ta se vždy rozzáři jak sluníčko. :o)
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/koukalovaklara?fref=ts
Reagovat
smazaný uživatel
už sem tady kdysi ten odkaz dával :-)

Z toho psledního příspěvku jde vidět, že Klárka zatím není zvyklá na praktiky trollů a nasranejch sázkařů :-)
Reagovat
Frick
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/anketa-ktera-ceska-tenistka-je-nejvetsi-kraskou-wimbledonu-hlasujte.html

Zajímavý, že takhle vyhrála Lucy. Sec jenom, daň za tu její štíhlost, díky níž ji svaly jen hrajou, jsou zřejmě sklony k vráskám. Bohužel, kolem očí jich už má fakt hodně, což mne za ní trochu mrzí. Je jí jen 27,5.

No ale když si to porovnám, tak až (promiň, Terko) na Smitkovou, byly všechny holky ve Wimblu celkem kočandy. Asi dost rozhodla popularita a osobní sympatie, ale Klára, Cetka i dvojčata by si zasloužily určitě více jak pár %.
Reagovat
blixa
Zvláštní, čekal bych že to o parník vyhraje Andrea ;-)
Reagovat
Frick
Organizátoři velkejch turnajů proplácej i letenky?
Reagovat
Frick
hlásí, že už ho bolí celý tělo. No, aby to nepřepálila, děvče...
Reagovat
tommr
odkud to máš?
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.facebook.com/safarovalucie?refid=17
Reagovat
PetaM
FB :)
Reagovat
smazaný uživatel
... čím že je výhodné otevřené postavení při backhandu? Mimo návratu na pozici vidím jen negativa - byl to případ Martiny H. po návratu - postavení za lajnou, otevřený BH, zbytečné nápřahy (vlastně ne, při tom postavení). Zde jsou chytří diskutníci, čekám velkou debatu zítra. Dík a brouky.
Reagovat
Frick
6:0 6:0 bez ztráty fiftýnu asi nikdy nebyl, co?

Že se to třeba nikdy nepovedlo Chris, Martině. Steffi nebo Sereně, někdy v 1. kole GS proti nějaký kvalifikantce...
Reagovat
smazaný uživatel
ja asi vim jen o zlatem setu Jarky Svedove, nadelila ho Sare.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Nejvíc zlatech kanárů má Gott!!!! Ten jich schytal!
Reagovat
Frick
Ten je známej, ale to byl jen set.

Zajímavý, že se to stalo hráčce TOP 10 proti hrčce, jenž byla o 55 míst níže.

Jakkoliv tráva není Sářin oblíbený povrch...
Reagovat
smazaný uživatel
monty25 Caro - Belinda 6:0, 6:0
To si snad Belinda ani nezasloužila... Nezasloužila, uvidíme jindy (Yindy). Hlásím se do klubu Maruš zde! Jináč i Linušky, Sáry, Aničky,...
Krásný večer!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, vítej v klubu Marušky a Aničky! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za přivítání. Na Maruš mne fascinuje láska k tenisu, jak se vrací, variuje servis kvůli ramenu - a pere se, pere se. Pro mne žena historie. Druhou nejvíc jsem měl rád Demču, taky mockrát změněnej tenis - a líbila se mi s Ríšou K. při učení podání. Škoda, že Ríša nevydržel....
Reagovat
Frick
Hodně gemů bylo do shody nebo aspoň do :30, je jednou uhrála v gemu méně jak dva míčky a tedy žádná ani žádná čistá hra...
Reagovat
Frick
Tak blbnu - bylo to takto:
5x jeden míček
3x dva míčky
4x tři a více míčků

Ale i tak. při dvou kanárech na hardu bych nějakou čistou hru na servisu čekal...
Reagovat
VlS
výchovně naplácáno. Caro hrála dobře, Belinda jí to ulehčovala, protože skoro nedokázala trefit kurt. Pár výjímek krásnejch uderů jen potvrdilo pravidlo.
Myslím, že jí to beuškodí, trocha splasknutí hřebínku může být hodně prospěšné.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že aspoň na kurtu to Belinda brala sportovně. Žádné velké rozčilování...
Reagovat
smazaný uživatel
tatinek to ale schyta.. :-)
Reagovat
VlS
Normálně mi ho je líto, prvně dostane příka, že má držet hubu a pak bude tak dva dni klečet na hrachu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co ho nezabije, to ho posili.. :-)
Reagovat
VlS
:-)), ale posouvání se k dokonalému otci může dost bolet :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda ho vysocha! :-))
Reagovat
VlS
Jinak souhlasím s tebou Caro to dneska slušelo. A ten servis byl hodně dobrej, mezihra celkem se slušnou dávkou agresivity, .... dobrý no.
Reagovat
smazaný uživatel
Já říkám, že minimálně na betonech má Caro pořád na to, aby patřila mezi top hráčky. Teď už to jenom potvrdit na US Open a dalších turnajích... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ona ten servis stale zlepsuje, zvysila nadhoz, zmizla ta jeji charakteristicka prodleva, totiz brzda a ted ho jeste hezky utahla, libi se mi.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jeee, to bylo na VISe, je jeste k tomu hledam Frickovi "zlaty zapas", ale zadny zrejme neexistuje, jen sety.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja...
Reagovat
smazaný uživatel
Zcela souhlas a Caro bych GS moc přál (pokud by předtím vypadla má Maruš).
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Carolina nejen vysoka znamka za sportovni hodnotu, ale i za umelecky dojem, byl na ni hezky pohled, kalhotova sukynka, zajimave sitovani trika, sama mam rada i tyhle prodlouzene rukavy, svezi outfit.. treba uz to neni novinka, ale videla jsem ji po hodne dlouhe dobe.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) jojo, nádherná číča.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi dneska moc líbila (mně se teda líbí pořád)... :)
Reagovat
smazaný uživatel
!!!! Monty! Budu žalovat Maruš! -ale taky se mi líbí, dospěla- Prosím, Ty nežaluj mé Maruš!
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to ještě nevíš, tak já fandím i Caro... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) No nevím to, že 1 je Caro, pak Maruš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nemám nějak rozdělené. Fandím celkem osmi tenistkám a všem stejně... Co se týče ženské krásy, tak se mi nejvíc líbí Masha, těsně za ní jsou Ana a Donna. :)

Moje oblíbené tenistky (v abecedním pořadí):
Victoria Azarenka
Ana Ivanovic
Kristina Mladenovic
Monica Puig
Maria Sharapova
Kateřina Siniaková
Donna Vekic
Caroline Wozniacki
Reagovat
smazaný uživatel
Tjo, Monty, taky nejspíš ňákou zapomenu.
Maruš!!!!
Linuš
Flavie
Anička
Caro
Sára
Klárka
Petka
většina Rusek
... je jich moc, na tenisu jak na molu. Krom usaček, ty pobraly většinově jen kila.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, to bylo podle vizáže ... ale vcelku i podle obliby
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš má nádherný boky. Vypadaj úrodnejc jak Ukrajiny před Černobylem. Pak výraz - ten uvidíš jen jednou v přírodě u tygřice, jednou a naposled. U Maruš furt.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mne jsou samozrejme boky Mashy jedno, ale mam ji rada, obdivuju ji a je skutecna uleva si tu konecne misto o "nesportovni a ujecene marfuse" precist neco rovnou z divociny.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, číst si tohle je daleko příjemnější... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný večer, milá Sojko. To už tak bývá, jak říkala celebrita Navrátilové, že úder musí slyšet. Toho se chytlo hodně oslů - asi slepejch, co úder nevidí (obdivuji je, že tenis s tímhle postižením hrají). Mimochodem, těsně za Maruš byla v decibelech Serena, leč to se neřešilo. To by měli zakázat US Open, tam toho není slyšet ještě víc.:)))) Inu, je to RUSKA - jak to vykládají v pojetí praktického tenisu. To mne opravdu baví.
Reagovat
smazaný uživatel
no, taky se radeji divam, mne to poslouchani uderu spis napovi, cim je vypleteno a na kolik.. ;-) Hezky zbytek vecera! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Milá Sojko, i zde zcela přesně - a to mi stačí slyšel jednou jen pro info. Oči jsou malej komp a trajektorii míče počítaj, jináč by borci/borky nehrály míč tak daleko před sebou. Jsi velmi chytré děvče, radost klávesit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak taky brouky - nebo krásnej večer dál přeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Brouky, Monty, bylo mi potěšením poklávesit se znalcem mé Maruš (nejen jí).
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, měj se. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To si snad Belinda ani nezasloužila...

Caro vážně nemůže mít v Istanbulu jiný cíl než titul. :)
Reagovat
A.R.R.
Ona si Belinda zapomněla raketu v šatně nebo co??????
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Belinda.. :D
Reagovat
PetaM
Absolutně odevzdaný zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem koukala jenom na čísla, takže nemůžu posoudit. Ale dostat dva kanáry bych přála maximálně jedný nejmenovaný tenistce.. :D
Reagovat
PetaM
No, bylo to něco na způsob: "Když to nejde po dobrém, tak to půjde po zlém". Snažila se, ale nešlo jí to, tak začala riskovat a nešlo jí to ještě více :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý "zápas" se momentálně hraje v Istanbulu. Zajímavý "výkon" od Belindy. Pěkný juniorský tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
měl to být trhák dne a v určitém smyslu to vlastně i trhák byl. Něco takového se totiž jenom tak nevidí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím je to perfektní! :) Podání chválím Caro už od Eastbourne a dneska musím znova. S takovým servisem má opravdu šanci, aby zase vyhrávala velké zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
podava jak Karolina... :-)
Reagovat
VlS
ve třetím darovala ptáčka, pěkně. Hraje dobře, docela se u toho i hejbe, ale pořád u toho vypadá, jak když je jí to. šumák. Ale tak, hlavně že postupuje.
Reagovat
slacker
Tak kanarek zazpival, good work Pliskova
Reagovat
rod_laver
tak co, už jsi zapnul turbo anebo ještě máš off? :D
Reagovat
gigin
Off... Obiádek obiádek ugotovat trzeba :DDD
Reagovat
Roger_Federer
Jaky byl vikend?
Reagovat
rod_laver
No, byl trochu náročný, nicméně gigin je výborný hostil, za což bych mu chtěl poděkovat. Zejména to nalívání slivovice po ránu byl velmi dobrý nápad. Z MoRu jsem moc neměl, ale o to vlastně ani nešlo :D Makarony výborné samozřejmě. Jsi mohl dojet.
Reagovat
rod_laver
:D :D no, já jsem neděle - pondělí byl víceméně o vodě s citrónem, ale turbo nemám v plánu zapnout delší dobu.. :D
Reagovat
Roger_Federer
To jsi asi neco spatneho dnedl nebo vypil..
Reagovat
gigin
Reagovat
Roger_Federer
To bude met spis z toho tvojeho patoku;)
Reagovat
slacker
Pliskova, Pliskova. Co to je takhle zacit ztracet podani?
Reagovat
carolyn
https://www.facebook.com/479895972082359/photos/pcb.707867832618504/707867679285186/?type=1&theater
Reagovat
gigin
Zranění kulí je blbé, no...
Reagovat
PH94
Karolína 6-4 :) Moc pěknej tenis od obou :) Snad to v poklidu dotáhne do vítězného konce
Reagovat
PH94
Tak Karolína má zatím až překvapivě moc práce..:/
Reagovat
Frick
Holky si vyšly v Holomóci na zmrzku. :o)

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10478128_806651252702171_6343406587012848807_n.jpg

Asi ta fotka i trochu zkresluje, ale značná část komentářů jde na Lucčino ramínko. To je ale milé :o) Možná by si tam měla nechat vytetovat kotvu. :o)
Reagovat
Frick
No, podle toho obsazení asi škoda pro Petru C., že zřejmě je zavázaná v Olomouci, podobně jako Klára nebo Lucka jsou zavázaný na SPO....

Sec jenom - ITF 50k a 280k už je znatelnej rozdíl...
Reagovat
smazaný uživatel
Článek na webu Novinky.cz - Huml: Kdybych řekl něco proti Kvitové, šel bych jí sbírat tenisáky.
Reagovat
blixa
Neví co mluví. Navrhuji zbavit svéprávnosti ;-)
Reagovat
carolyn
http://www.novinky.cz/domaci/342322-sbirani-micku-neni-trest-ale-vysada-vzkazal-humlovi-mluvci-kvitove.html
Reagovat
carolyn
kdyz sdilim nazor, tak s tim nazorem souhlasim, pokud nesouhlasim - nesdilim.
Reagovat
slacker
Zajimave, evidentne nazor sdili vice lidi ale hysterickemu lynci je podroben Huml
Reagovat
a.magerova
Nechápu tu hysterii kolem Petry, když není z našich jediná, kdo tam "bydlí".
http://sport.aktualne.cz/kvitova-neni-sama-v-monaku-sidli-berdych-djokovic-i-raonic/r~c8202e1208cf11e49756002590604f2e/
Reagovat
slacker
To neni hysterie okoko Petry ale hysterie okolo Humla.
Reagovat
carolyn
:-)
hele mohl na to reagovat uz v listopadu, kdy se tam prestehovala, mohl reagovat v lednu, unoru a tak dal, proc s tim prisel az po vyhranem turnaji? pokud se chtel jen zviditelnit, tak ok, udelal to v pravy cas, ale pokud mu jde o to resit obcanstvi, mohl reagovat uz na Berdycha, treba ...... no jooo ale ten nevyhral, to by nemelo ten efekt, ze
Ted by mel radsi drzet pusu, neb se dotoho zamotava vic a vic, kazdy vi jak to bylo a cokoli ted rekne mu jen prihorsi, nastesti jemu
Reagovat
VlS
A tak zviditelnil se ne? Možná z toho nemá tu radost, co si myslel, možná i trochu starostí a "přátelé " z ČSSD asi moc nechválili, soudruzi z KSČ mlčí jak zaříznutí.
Ale v tom , jak ze sebe udělat troubu , se to panu Humlovi fakt povedlo, být to něco pozitivního, tak by to bylo i na potlesk.
Jen vlastenec a anarchista slacker u toho přešlapuje jak panna před prvním mejdanem s klukama a nevi, jak si k tomu sednout.
Reagovat
slacker
Vubec nepreslapuji. Ja bych strikne rozdelil kauzu na 2 roviny. Ze se to zacalo diskutovat po viteztvi Petry na GS (to je pochopitelne naprosto spatne) a jestli je mozne kritizovat daneni ceskych obcanu ve state kde prakticky nebydli.
Reagovat
blixa
Milý soudruhu, ty roviny jsou ale úplně jinak. Ta základní rovina je, že tu veřejně politicky působící osoba (poslanec) navrhl zbavit občanství člověka, který přitom naprosto dodržuje daňové zákony ČR jen proto, že se mu to osobně nelíbí. O to tu jde především.
Ta druhá je pak ta, zda je správné aby občan ČR , který v ČR žije jen málo či vůbec mohl zdanit své příjmy jinde než v ČR.
Ty jsi to opět po bolševicku postavil na hlavu a kladeš otázky tak jak to vyhovuje tobě a ne tak jak to doopravdy bylo. Co taky čekat od soudruha ;-)
Reagovat
slacker
1) To se proste budes smirit ze se proste nekterym lidem osobne nektere veci nelibi a vyjadruji sve nazory verejne.

2) Nevim kdo takovy zakon prijal (ale pochybuji ze pro nej hlasoval zrovna Huml) ale je to zrejme podobny paskvil jako spousta jinych zakonu. Dovedu pochopit ze nekdo kdo zije dlouhodobe v zahranici ze bude danit kde skutecne bydli to ale neni pripad fiktivnich bydlist v danovych "rajich". To je jasna mala domu
Reagovat
VlS
V tom případe by tenisti asi měli daně platit v letadle. 10 měsíců v roce cestují z turnaje na turnaj. Ale to musíš řešit opravdu něco jinýho. Musíš řešit, jestli má člověk právo se rozhodnout, kde bude mít trvalé bydliště. To je to, co se řeší. Daně totiž nesouvisí s občanstvím, ale s trvalým pobytem. Jinak by ty desítky tisíc cizinců s trvalým pobytem v ČR neplatili v ČR a světe div se, oni je tu platí ( a nikdo je doma občanství nezbavuje). Takže to je o něčem jiném, ne o daňovém zákonu ( o jednom z daňových zákonů a to o dani z příjmu - existuje řada dalších. Je to osobní svobodě. Nechápu, že ty, který se hrdě hlásí k anarchismu právě tu osobní svobodu zpichybňuješ. Myslím, že nevíš ani co je anarchismus, ani co je svoboda.
Jo někteří špičkoví sportovci vydělávají podstatně víc než některé jiné skupiny lidí . No a co? Nesrovnávejme nesrovnatelné. Ani nikde jinde na světě nevydělá prachy jako Messi, Ronaldo nebo Djokovič ( nebo Čech) . Házet tady ten nepoměr do placu jako důkaz nízkého charakteru je pitomost, moc by mě zajímalo, jestli by kterýkoliv kritik protestoval proti nepoměru, kdyby jeho profese byla vůči ostatním nadhodnocená.
Reagovat
VlS
Ani jinde ve světě nevydělá učitel ............
Reagovat
slacker
Nuzky se neustale rozeviraji. Za 3 roky prizemoney ve Wimbledonu stouply na 2-nasobek.

Danovy domicil v Monaku je obezlicka jen a jen kvuli danim a ne skutecne bydleni (stravi tam aspon 7 dni v roce? Si troufnu rici ze v CR stravili za rok nepomerne vice casu nez v Monaku - minimalne mesic by to hrave dalo). To je naprosto nesrovnatelne s cizinci co ziji v CR, ti tu skutecne ziji a ne jen na papire.
Chces-li danit v Monaku tak tam skutecne zij nejen na papire.
Reagovat
blixa
Takže rozumím-li tomu dobře, vadí to že v Monacu tráví málo času ? :D (blahopřeji že víš jak dlouho v roce tam pobývá) Tedy kdyby danila v USA, kde stráví asi nejdelší čas z roku, tak je vše ok a ani nežbleptneš ? Těžko, že ? :D Tobě vadí ta nula zdanění v Monacu. Ta svoboda nakládat s prostředky které vydělala a které jí žádný stát neukradl. Ty že jsi anarchista ? :D :D :D Ty jsi anarchista asi jako já socialista :D Ty jsi prach obyčejnej komunista, jenže to není IN, viď ;-)
Reagovat
slacker
Chces prednasku z anarchismu? Anarchistickych smeru je hned nekolik a dost se od sebe lisi. Koreny komunismu a anarchismu jsou spolecne ale tyhle smery uz se rozesly 19. stoleti.

Chces-li svobodne nakladat se svymi prostredky, vzdej se i vyhod ktere poskytuje cesky pas. Uznej ze je velky rozdil mit americky pas, cesky pas a nebo etiopsky nebo zadny.
Reagovat
blixa
Hmm, to tedy byla přednáška o anarchizmu :D Víš, mě různé "izmy" ze studijních důvodů docela zajímají, takže kupodivu vím na jaké proudy se dělí současný anarchizmus. Nicméně jedno mají vcelku společné, a to je odmítání funkce státu a prosazování osobní svobody ;-) A to mi nějak nejde dohromady s tím co tady hlásáš, a to ani trochu :D Můžeš mi prozradit, k jaké větvi anarchizmu že se to hlásíš ? To musí být něco co mi není známé a rád se dovzdělám, protože ani ten anarchokomunizmus mi na tebe nepasuje :D když se koukám na teze AKA, tak tam píšou "Jsme pro nahrazení kapitalismu svobodnou, bezstátní a beztřídní společností obecních a výrobních samospráv a autonomních federací. Takovou společnost nazýváme anarchistický komunismus.". Takže taky pořád to samé. A jak se budou bez státu vybírat daně ? :D :D No .. já si pořád myslím, že jsi ryzí komunista. Stát je stát :D A daně jsou daně :D
Reagovat
slacker
Anarchosyndikalista riznuty anarchoprimitivismem :-) ... ja si zase myslim ze jsi modrobolsevik
Reagovat
blixa
No to jsi mě zklamal, takový archaický proud. Já myslel že ti už skoro vymřeli :D Čili vlastně komunista, jak jsem si myslel :D Modrobolševikem jistě myslíš ODS .. ne , to rozhodně ne. ODS jsou ryzí národní socialisté a s těmi nemám ideově vůbec nic společného. Já jsem pravicový liberál a v českém politickém spektru bohužel zastoupení nemám ;-). V něčem jsou mi trochu blízcí svobodní, ale opravdu jen v něčem.
Reagovat
VlS
Nazdar kolego, tak to jsme nejméně dva :-)
Reagovat
blixa
;-) Tak ještě třetího a můžeme založit stranu .. :D Néé, vtip, z toho jsem vyléčen, stačilo mi založení pár občanských sdružení :D
Reagovat
slacker
A ano vadi to ze tam nebydli a pochybuji ze tam zustane po skonceni sportovni kariery. Zrejme to tak jako tak skonci bydlenim v USA.
Reagovat
VlS
Co má společnýho růst v prize money na Wimbledonu s tím, kde kdo daní svoje peníze? Kdyby byla odměna jen 10 %, tak by to problém nebyl?
Tak to mě podrž, Myslím, že má Blixa pravdu, tvůj postoj je idea Jánošíka ( na rozdíl od praxe) bohatým brát a chudým dávat. Praxe byla jiná, bohatým brát a chudým taky ( u Nikoly Šuhaje taky, existence Robina hooda je pochybná a Jessie James byl taky obyčejnej zloděj).
Praxe socialismu a komunismu je uplně stejná - okrást uplně všechny, až na pár kamarádů. Likvidace osobního ekonomického uspěchu jako významné pozitivní hodnoty - nástroj komunismu - zneužití nejnižších lidských pudů jako je zácist a nenávist - přivede celou společnost do kolapsu, v podstatě zlikviduje snahu uspět, uspěch se totiž nekompromisně trestá. Následkem je ekonomická stagnace a smrt. Na tohle chcípnul socialistickej blok, skončil na neproduktivní ekonomice. Klinická smrt byla zakrývána oslavami uspěchů - v praxi možno stále vidět v Severní Koreji a na Kubě. Tož bůh Lenin s tebou soudruhu, komunismus je jen převlečená víra v boha, v praxi nemůže nikdy nastat.
Reagovat
slacker
To byla jen mala demonstrace trendu kumulace vetsiny zdroju v rukou cim dal uzsi spicky. Stejne nezdravy trend jako kumulace cim dal vetsi moci v rukou jednoho nebo par jedincu.

No jine nizke pudy jako chamtivost a sobeckost zrejme nejsou na zavadu.

Socblock chcipnul na ekonomickou nesvobodu.
Reagovat
VlS
No tak hlavně že tu nesvobodu ta vyzdvihuješ jako klad. Ujasni si, co vlastně preferuješ - svobodu, nebo regulaci? Nějak v tom lítáš ode zdi ke zdi.
Reagovat
slacker
O jake regulaci je rec? Ja mysles ze bavime o danovem cernem pasezertvi tech nejbohatsich.
U neprimych danich jako DPH je dan primo umerna objemu penez, nevim proc by stejny princip nemel platit i u tech primych. Nejake danove raje nebo zastropovani je jen ohybani pravidel ve prospech tech nejsilnejsich.

Obcanstvi a placeni dani jsou spojeny pupecni snurou. Bylo by fajn mit dane oddelene pro kazdou obec kam patrim nebo chci patrit. Obecni od statnich.
Reagovat
VlS
Podívej se na zákon o rozpočtovém určení daní, to co bys chtěl, totiž od jakživa je.
Je zajímavé, že daňové zákony definují termíny poplatník, plátce daně a podobně a ne s termínem občan.
Regulace je jakákoliv uprava vztahů mezi jedincem a státem na základě právního předpisu. Jestli anarchisté odmítají v principu stát, tak nemohou horovat pro regulaci.
Normálně jim ty prachy závidíš a jen hledáš zástěrky, abys nevypadal jako závistivec.
Zástěrky nefungují, vypadáš jako závistivec. Věnuj tu energii tomu, jak vydělat tolik, aby tenisti záviděli tobě. Zaplatíš kopec daní jak kráva a pomůžeš chudejm uředníkům, k chudejm lidem se stejně nedostanou.
Reagovat
VlS
Aha, takže vyhrát dva melouny doláčů je kumulace prostředků v jedněch rukou? No tak to máš dobrý představy. Za to nekoupíš ani barák na lukrativním místě ( ani v Praze), ani malý letadlo, ani piřádnou jachtu. Jestli to je u tebe kumulace zdrojů, tak teda nevím. Kdyby ta cena byla 200 milých Jaroslavů, tak bych si mohl myslet, že někdo hodně naivní to tak může po pár panácích vidět.
Reagovat
slacker
Nejde jen o prizemoney. To je jen viditelna spicka ledovce. V rukach tech ktery cely ten cirkus financuji se kumuluje stale vetsi procento vsech penez.

Mas snad dojem ze v GB byla kumulovana inflace za 3 roky 100% nebo ze se o 100% zvednul prumerny prijem?

Takze spicka hromadi cim dal vice penez jejiz zdaneni klesa limitne k nule. To nutne vede k prohloubeni deficitu ruznych rozpoctu plnenych danemi nebo tlaku na rust miry zdaneni tech dole a uprostred

Presne tohle sponovani cen pak vede k tomu ze kdyz tvuj rucni prijem se zvedne z 1 milonu na 100 tak za chvili mas opet pocit ze si vlastne jeste chudak a musis vic a vic. Spirala od zakladny ke spicke pyramidy se stale vice a vice protahuje
Reagovat
VlS
Máš snad dojem, že peníze z GS nejsou zdaněné? Mě skoro 50% přijde jako fest zdaněné.
Zvýšení prize money nemá žádnej přímej vztah s inflací, co to meleš?
Jestli musíš mermocí hledat zlé milionáře, kteří ukradli slunce, tak je určitě řada lepších příležitostí, než v tenisu. Třeba v ekologickém hnutí, které vymyslelo ten super podvod s povolenkami CO2, kde lidi platí v cenách elektřiny a tepla za nic a vydělávali na tom překupníci, kteří s povolenkami obchodují - trh se zhroutil a ze super kšeftu je chcíplej pes - naštěstí pro spotřebitele. Nebo ze stejného doupěte vzešlý solární bussines. Prostě zelená je ideální k vydělávání peněz za nic za potlesku a jásotu totálně neinformovaný mládeže.
Reagovat
slacker
Jo prijde mi 50% dost, ale o Prize money se bavim jako o indikatrou mnozstvi penez ne o predmetu daneni v domaci "obci". Chci-li danit v cizi obci davam najevo svuj pokazeny vztah k domaci obci.
Reagovat
VlS
Už mě to nebaví, radši se půjdu bavit na zahrádkářský fórum o ředkvičkách. Plácáš nesmysly, používáš pseudoargumenty, nerozlušuješ co je co a zamotáváš se do vlastních prohlášení. Meleš o anarchismu, tedy o společnosti, která funguje na bázi dobrovolné kooperace bez státu, motáš do toho daně, který v tom nemají co dělat, projevuješ se jako nacionál šovinista, nejradéj bys přerozděloval a zakazoval svobodu - zkrátka lítáš mezi asi 4 postojeme a snažíš se je nějak propojit, i když to nejde. Ujasni si, co jsi vlastně zač, třeba se začneš modlit a budeš mít klid. Nezávidím ti to, nevíš, co jsi vlastně zač, ale zvenku to je čitelný dost jasně. Howgh, na toto téma jsem domluvil.
Reagovat
blixa
Amen ! ;-)
Reagovat
blixa
Nevšiml jsem si že by názor , že by Petra měla být zbavena občanství sdílelo více veřejně působících lidí, jako je pan Huml. Byla by to zajímavá změna v zákonodárství, která by náa posunula někam do divoké afriky či komunistické asie. Ano, samozřejmě, řada lidí bolševického ražení a odpůrců svobody sdílí názor, že by to nemělo být umožněno. To je ale trochu něco jiného.
Reagovat
carolyn
.... ze pry sdilel to, ze je dobra tenistka a ne lidska spina - tak pokud neco sdilim, musim pocitat s tim, ze to logicky sdilim cele - tudiz s tim souhlasim, nebo varianda druha - to sdilim s tim, ze k tomu dopisu "ale nesouhlasim s tim ze by byla lidska spina"
On se ted snazi vykroutit z tohodle, coz chapu, ale tak pokud jsem verejne propirana osoba, tak se radsi na nejake sdileni vyse*u nebo si poradne rozmyslim co sdilim.
A uz na to kaslu :-)
Reagovat
slacker
Zrejme v Americe kde to umozneno neni to bude samy bolsevik a odpurce svobody. Boze lidi vy skacete jak druzi piska
Reagovat
blixa
V USA je umožněno zbavovat lidi občanství kvůli daním ? Teda ty máš dost, soudruhu ...
Reagovat
slacker
Kdyz je mozne zbavovat svobody proc by melo byt vylucne soudruzske navrhovat princip zbaveni obcanstvi? bolseviku.
Reagovat
VlS
Hele, byl ses tam už aspoň kouknout? Já jo. Když jsem se v jednom velkým městě ztratil, tak jsem mávnul na policajta, řekl jsem mu, že jsem se ztratil a kam se potřebuju dostat. Řekl mě, ať jedu za ním, vyvedl mě na výpadovku, usmál se, zamával a zas jel ponáhat a chránit. Teď si představuju, co budoy naši hoši dělat, když jim cizinec řekbe, že se ztratil.
Nevěř tomu, jak tam všechny velkej bratr utiskuje. Normální smrtelník může žít v pihodě, když si chce jít zalovit, tak nepotřebuje nic než chuť, když chce cestovat kamkoliv, tak nepotřebuje nic než prachy a tak dál. Když si nechceš platit social a health ins. tak máš právo umřít pid mostem a nikdo tě kvůli tomu nebude moc otravovat. A pak je tam spousta cěcí, který až tak super nejsou, ale standardní amík na ně moc nenarazí. Zajeď tam pobejt, než začneš vynášet tyhle soudy podle filmovejch trháků, to totiž není realita.
Reagovat
slacker
Jak muj prispevek souvisel s Amerikou? V kazdem americkem state se svobody lisi nekdy jsou i vzajemnem nesouladu rozporu. Svobodu neplatit federalni dane ale nemaji. Podle retoriky predrecnika za kazde zlo a omezeni svobody zrejme muzou jen a hlavne komunisti. Proc by se tohle primitivni nalepkovani v kauze Huml-Kvitova-Monako jinak objevovalo?
Reagovat
VlS
tvuj příspěvek 20:10, aspoň si pamatuj co píšeš
Reagovat
slacker
20:10 byl priklad kdyz nesedi mechanicke poucky o bolsevickych a komunistych zpusobech. princip jsi nas obcan tak plat dan uplatnovany v USA je tedy komunisticky?
Vzhledem k dalsim reakcim bylo zrejme mineno odebrani obcanstvi, tak mi nebylo jasne proc soupat lidi do vezeni proti jejich vuli neni stejna demonstrace moci jako zbavovani obcanstvi.
Reagovat
misa
Huml si myslel, že si zvýší oblibu a podpoří ho další politici, ale zjevně podcenil popularitu Petry po vyhraném Wimbledonu. Teď něco trapně blekotá, protože svůj původní záměr nemůže říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Huml je pěkný omezenec. Glosoval bych to jeho dnešní vystoupeni asi takto. "Odvolávám co jsem neřekl, a ta suma taky nesouhlasí".
Reagovat
Frick
Stejně je to paradox, že se dočkala první výhry na WTA až skoro rok poté, co se to podařilo Martincový, jenž se motá kolem 270. místa...

Nj, měla v tom Baku tenkrát štěstí na kvalifikantku...
Reagovat
smazaný uživatel
Terezu znám a je to velký talent, holt tak rychle nevyletěla jako Siniaková, ale je velký příslib do budoucna a do stovky se brzy dostane, takže jí tady tak nepodceňuj
Reagovat
Frick
A jaká je jako člověk? Podle toho instagramu to vypadá, že asi to neúplně nebude holka z nedělních kurzů vyšívání.

Tim, nechci říct, že to nemůže bejt fajn holka. Ale bude asi trochu více od rány...
Reagovat
blixa
Pro tenistku spíš výhoda, ne ?
Reagovat
Frick
No to asi jo. Na druhou stranu, fňukna Terka S. se dostala do OF Wimblu. To drsná Terka M. si může zatím nechat zdát i o kvaldě....
Reagovat
smazaný uživatel
Tereza je fajn holka a náhodou je velmi milá, je jednoduché soudit podle fotek, ale doopravdy je pokorná tenistka :)
Reagovat
kohlik
docela dobře to vypadá i s Kontaveit proti Cornetový
Reagovat
smazaný uživatel
Blog Petry.. :)

http://petrakvitova.net/cs/sw19-title/
Reagovat
EllNino
Tak Peťa si dala lehkej trenink v 1.kole, 6:1 6:0 je dobrej výsledek proti Zuzaně, která byla rozehraná z kvaldy, no tak dneska je to vcelku úspěšnej den, snad ještě postoupí Karol :) !
Reagovat
horska.kraslice
Ještě Tereza Martincová. V Bastadu se dnes kvalifikantkám většinou daří, takže...?
Reagovat
EllNino
Tereza hraje ale až zejtra ne ? :D
Reagovat
horska.kraslice
Jo jasně, až zítra. Já jsem to brala jakože další naše hráčka v prvním kole.
Reagovat
misa
kdy osmnáctky vyhrávaly grandslamy... Doufám, že Katka ještě pár stovek výher přidá.
Reagovat
Frick
Docela úspěch, že se jim i přes zkrácení dotace na půlku podařilo udržet prakticky stejnou kvality startovního pole....

Jak toho jen dosáhli, je mi záhadou...

BTW: Mohlo by tam bejt zajímavý OF mezi Andreu a Denisou.

Možná bych se tam zajel podívat. Na kilometry z Prahy daleko, ale ta dráha, ta dráha...
Reagovat
tommr
spíš je škoda, že se Andrea a Denisa potkají tak brzo. Obě totiž nutně potřebujou body - Andrea k tomu aby se udržela ve druhý stovce a Denisa k tomu, aby se do ní dostala ...
Reagovat
kohlik
přeju to spíš denise
Reagovat
smazaný uživatel
Takže soupeřkou Katky ve 2. kole bude Kurumi Nara, která poprvé ze šesti vzájemných zápasů vyhrála proti Kontě...
Reagovat
tommr
to je ta motorová myš, která na začátku roku připravila Kláru o titul v Rio de Janeiro? V poslední době o ní nebylo moc slyšet. Doufám, že si s ní Katka poradí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je ona. Koukal jsem na její letošní výsledky a vyhrála titul v Riu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po Katce postoupila i Kiki, když vyhrála 6:4 a 6:2 proti Mayr-Achleitner. Ve 2. kole bude hrát Kiki proti Kláře...

Tak ještě večer Caro... :)
Reagovat
VlS
Tady máš další adeptku
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Ipek+Soylu+Wimbledon+Day+9+o9YDEAyji--l.jpg

Krásná holka, srovnatelná s Annou
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vypadá dobře, ale Anička je Anička. :) Škoda, že je Ipek Soylu až ve čtvrté stovce žebříčku. Ale je ještě mladá (ročník 1996), tak třeba půjde nahoru... Jinak momentálně nesháním další adeptky. :)

Když už jsme u toho, tak tady máš Aničku a Soranu... :)
http://instagram.com/p/qXL_PiRErp/
http://instagram.com/p/qZ1FQUkAE5/
Reagovat
smazaný uživatel
inspirativni... uz si ctu recenze na Dickera.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toho jsem si ani nevšiml, co má Sorana za knížku... :D
Reagovat
smazaný uživatel
u tenistek bych raději inspiraci nehledal. Stačí dávat pozor ve škole v předmětu zvaném "Literatura". Tam člověk narazí na spoustu úžasných kousků. Bez legrace...

Ač je pravda, že za mých školních let sem tohle nedovedl docenit :-))
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ja nezkoumam Queberta, ale Soranu.. :-) A montyho mam uz precteneho.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ok :-)

Jinak teda např u Janka Tipsarevice se inspirovat vyplatí. Takže to tvrzení beru částečně zpět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
abych si take zapozovala? :-)

Monty: omluva, jsem tak vypraskana, ze uz predem pocitam s tvym rytirstvim.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic se nestalo. :)
Reagovat
Frick
A neříkejte mi, že ne - v tom tenise je nyní míň mužatek jak před třeba 30 lety...
Reagovat
VlS
Ty máš teda problémy, ty nemáš co dělat? Furt řešíš nějaký divný problémy!
Reagovat
tommr
jsem rád, že Katka konečně vyhrála první zápas na okruhu. Doufám, že to bude zlomovej bod v její kariéře a další výhry na sebe nenechají dlouho čekat ... :)
Katka zatím v Istanbulu i s kvalifikací získala 34 plusových bodů a v žebříčku bude někde okolo 120.místa. Kdyby se zadařilo a Katka se dostala až do finále tak by se už posunula do první stovky ...
Reagovat
vendulkabendulka
Tak to je jeste hodne daleko. V pristim kole ma Kurumi Nara a to nebude zadna prochazka ruzovym slonem (Copyright ten jouda z Novy).
Reagovat
PH94
Jen škoda,že jsme to nemohli vidět :/
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist