Siniaková přišla o parťačku. Třetí deblistka světa Hunterová si přetrhla achilovku

12. 4., 10:49
Aktuality 8
Deblová spoluhráčka Kateřiny Siniakové Australanka Storm Hunterová si přetrhla Achillovu šlachu a čeká ji několikaměsíční pauza. Devětadvacetiletá specialistka na čtyřhru tak mimo jiné přijde o olympijské hry v Paříži, kde měla šanci na medaili.
Storm Hunterová si během tréninku přetrhla Achillovu šlachu (© Profimedia)

Hunterová, jež zakončila minulý rok jako deblová světová jednička a aktuálně zažívala i své nejlepší období ve dvouhře, se zranila při tréninku před kvalifikačním duelem Billie Jean King Cupu proti Mexiku v Brisbane. Podle agentury Reuters ji čeká pauza minimálně čtyři až šest měsíců, což může znamenat i celý zbytek sezony.

"Včera jsem na posledním tréninku před zápasem upadla a vyšetření bohužel potvrdilo, že jsem si přetrhla Achillovu šlachu," napsala dnes Hunterová na instagramu. "Jsem z toho zničená a zlomená, ale jsem nesmírně vděčná za to, že jsem s týmem. Vím, že mám kolem sebe skvělé lidi, kteří mi pomohou vrátit se na kurt co nejdříve," dodala 3. hráčka deblového a 116. singlového žebříčku.

Siniaková hrála s Hunterovou čtyřhru už v minulých letech na turnajích, kde nebyla její tehdejší tradiční partnerka Barbora Krejčíková. Po rozpadu úspěšné české dvojice na konci minulé sezony spojily Siniaková s Hunterovou síly nastálo a mimo jiné vyhrály únorový turnaj v Dubaji a v Indian Wells postoupily do finále. Z Miami se odhlásily kvůli zranění kyčle české tenistky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
australan.tenis
To je ta Australanka, jak se Sini hrála proti Krejčíkové na AO 2024?

Shodou okolností jsem na tom zápasu byl (měl jsem lístky na čtvrtfinále night session - Alca vs Sasha a Číňanka vs ta Anna). Na zápas Sini jsem neměl lístky, ale pouštěli na stadion bez lístku všechny z areálu, což byl příjemný bonus. Musím říct, že jsem podporoval Siniakovou s Australankou... Jelikož nemám rád Siegemundovou, a když jsem v průběhu zápasu přišel, tak Siniakova a Australanka prohrávali, tak jsem tlačil outsidera.

Starej Australance jsem řekl, že nevím, komu fandit.... Že jsem se nakonec rozhodl pro Sini a Australanku,vtak se tomu Aussies smáli, že budou všichni happy .
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Ale ale, kdopak nám tady má bebí?
Reagovat
Pe3k
Djokovic by s tím vyhrál AO
Reagovat
Dobry-den
To je pech.

A první věta titulku mě upřímně vyděsila, myslel jsem si, že je po ní.
Reagovat
tommr
Zdá se že letošní smůla českých hráček se začíná přenášet i na jejich deblový partnerky ...
Reagovat
misa
TM letos bez českých tenistek i v deblu?
Reagovat
tommr
začíná to tak vypadat. Ledaže by se Bára s Katkou zase daly dohromady ...
Reagovat
ladinec
TY SE POTRESTALY DOST
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist