Škodí Wozniacké románek s McIlroyem?

22. 8. 2011, 00:07
Aktuality 2
Caroline Wozniacká si prochází herní krizí a fanoušci se ptají, jaký vliv má na jejích špatných výkonech její nápadník, kterým je superstar současného golfu Rory McIlroy ze Severního Irska.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká a Rory McIlroy

Ženské světové jedničce Caroline Wozniacké se od Wimbledonu nedařilo. Z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát prohrála a z krize se pokouší dostat i profesním rozchodem s otcem-trenérem Piotrem.

Otázkou je, zda za úpadkem formy jednadvacetileté Dánky není i její románek s golfovou hvězdou Rorym McIlroyem ze Severního Irska. Vztah s o rok starším nápadníkem se provalil v polovině července, když zamilovaný pár načapal jeden fanoušek v jedné londýnské restauraci. 

McIlroy v těchto dnech Wozniackou doprovází na zámořském turné. Rodačku z Odense před US Open, které začíná přesně za týden, čeká ještě obhajoba titulů z posledních tří let v New Havenu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Golf neni sport!!!!!!!!
Reagovat
Frantz
Ošustit a opustit :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist