Smíšená čtyřhra se stala kořistí Paese s Blackovou

4. 7. 2010, 21:57
Aktuality 0
WIMBLEDON MIX - Ve finále wimbledonské smíšené čtyřhry se v duelu zkušených deblových specialistů radovali sedmatřicetiletý Ind Leander Paes a o šest let mladší Cara Blacková ze Zimbabwe. Ti v rozhodujícím zápase porazili pár Wesley Moodie, Lisa Raymondová 6-4 7-6.
Leander Paes a Cara Blacková

Leander Paes si na své konto připsal již dvanácté grandslamové prvenství, polovinu z toho získal v mixu. Se svou současnou partnerkou zvítězili už předloni na US Open a letos na Australian Open. Cara Blacková vyhrála grandslamový turnaj podesáté. Paes se z triumfu radoval také dvakrát s Lukášem Dlouhým, když loni vyhráli v Paříži a New Yorku.

Jihoameričan Wesley Moodie získal titul senzačně před pěti lety ve Wimbledonu po boku Australana Stephena Husse. Letos v Londýně společně s Belgičanem Normanem vypadli v semifinále. Se stejným soupeřem loni v Paříži prohráli ve finále s duem Paes/Dlouhý. Sedmatřicetiletá Američanka Lisa Raymondová pětkrát vyhrála čtyřhru žen, čtyřikrát mix. Před 11 lety vyhrála Wimbledon s Paesem.

- WIMBLEDON (Velká Británie, tráva) -
nedělní výsledky (04. 07. 2010)

Smíšená čtyřhra:
Paes/Blacková (2-Indie/Zimb.) - Moodie/Raymondová (11-JAR/USA) 6-4 7-6(5)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist