Söderling vynechá Australian Open

8. 12. 2011, 18:55
Aktuality 9
Bývalý čtvrtý tenista světa Robin Söderling, který letos prodělal mononukleózu, bude muset ynechat úvodní grandslam sezony. Jak dnes Švéd oznámil, z nemoci se nezotavuje příliš dobře a na okruh ATP se zřejmě vrátí nejdříve v únoru.
Profily hráčů
Robin Söderling

"Uzdravuju se déle, než jsem čekal," napsal na Twitteru Söderling, který kvůli mononukleóze startoval naposledy v červenci v Bastadu. "Každým dnem se cítím lépe, ale nějaký čas potrvá, než budu moci naplno trénovat. Mým cílem je začít trénovat v lednu a doufám, že v únoru se budu moci vrátit na turnaje. Momentálně je ale těžké říct kdy a kde. Doufám, že mi to tělo dovolí."

Dvojnásobný finalista French Open sice vynechal prakticky celou druhou polovinu letošní sezony, díky třem zimním titulům a triumfu z Bastadu se ale pořád drží na 13. příčce světového žebříčku.

Komentáře

9
Přidat komentář
gigin
V jednom čísle Tennis Areny odpovídal na otázky Andrey Hlaváčkové Andy Murray. A padla tam klasická první otázka - se kterým hráčem (hráčkou) by chtěl ztroskotat na pustém ostrově. Odpověď byla, že neví, ale že 100% ví, s kým by rozhodně nechtěl. A byl to právě Robin. Nevíte náhodou, co si ogaři podělali :-)
Reagovat
a.magerova
odpověď neznám, ale vzpomínám si na finále FO 2009 Roger vs Robin a při děkovných řečích komentátor řekl, že si Robin tou svou řečí připsal hodně kladných bodů a už nebude v takové neoblibě u ostatních tenistů, takže bych taky ráda věděla co za tím je.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u Nadala je to jasný (Wimbledon 2007), ale u ostatních nevim.
Reagovat
gigin
Na to jsem si taky myslel. Nadal by mi byl celkem jasný, ale že by to nakrklo aj Andyho... Je mi po tom ho...o, ale su zvědavý :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A co se stalo ve Wimbledonu?
Reagovat
gigin
Reagovat
skott
Nadal toho mel se Soderlingem uz kdysi vic, dokonce tusim nekde povidal, ze je udajne Soda jediny tenista, ktery mu neodpovi na pozdrav:) Mezi Murraym a Soderlingem to bude neco ze starsiho zapasu v minulosti.
Reagovat
Pe3k
:(
Reagovat
a.magerova
Škoda.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist