Španěly povede v Davis Cupu zřejmě opět žena. Média píší o Martínezové

5. 7. 2015, 20:54
Aktuality 7
Španělské tenisty by měla v Davisově poháru po odvolání Galy Leónové i nadále vést žena. Podle médií bude kapitánkou týmu pro zápas skupiny I za dva týdny v Rusku jmenována bývalá světová dvojka a wimbledonská vítězka Conchita Martínezová. Vedení svazu však tyto informace zatím nepotvrdilo.
Profily hráčů
Conchita Martínezová

Leónová přišla k reprezentaci loni v září, kdy nahradila Carlose Moyu, který po sestupu ze Světové skupiny neprodloužil smlouvu. Šlo o překvapivý tah tehdejšího předsedy Josého Luise Escaňuely, ale hvězdy Rafael Nadal i David Ferrer volbu zkritizovali. 

Někdejší 27. hráčku světa proto v sobotu odvolal nový šéf svazu Fernando Fernández-Ladreda. Ani jmenování Martínezové mu však velmi pravděpodobně nezaručí účast největších hvězd v utkání, které Španělsko potřebuje vyhrát, aby mělo šanci bojovat o návrat do elitní skupiny.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
skott
a Tarpiščev pozval Španěly do Vladivostoku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá lokace, to můžou i na návštěvu ke Kimovi :) Od Rusů dobrý tah. Vidím to tak, že tam za Španělsko nepoletí B-tým, ale spíš D-tým.
Reagovat
skott
ještě než odvolali Galu Leon, tak prý oslovili Iňiga Cervantese, v jednání byl i Gimeno Traver nebo David Marrero
Reagovat
misa
Nejdříve jsem si myslel, že se jedná o vtip, ale pak jsem se podíval na autora komentáře :)
Reagovat
EllNino
to jako vážně ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D ani ve shodě
Reagovat
darek.vrana
To se jim povedlo. Teď už nemůže říct nikdo ani popel, jinak by je obvinili z šovinismu... Nevím, co tím sledují, pořád jim tam cpát ženský.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist