Spolupráce se osvědčila, Peschkeová bude hrát s Grönefeldovou i příští rok

15. 10. 2012, 12:02
Aktuality 3
Po letním rozchodu se Slovinkou Katarinou Srebotnikovou si musela hledat novou deblovou partnerku, a v jejím výběru měla Květa Peschkeová šťastnou ruku. S Annou-Lenou Grönefeldovou si padly do noty, o víkendu vyhrály turnaj v Linci a příští rok budou pomýšlet na Turnaj mistryň.
Anna-Lena Grönefeldová a Květa Peschkeová

"S Annou-Lenou si výborně rozumíme na kurtu i mimo něj, a proto se těším na další akce. Snad nám to půjde stejně dobře i příští rok," řekla Peschkeová webu WTA po triumfu v Linci. "Příští rok chceme na Turnaj mistryň," vyhlásila Němka.

Sedmatřicetiletá Peschkeová po letošním Wimbledonu ukončila spolupráci se Srebotnikovou, se kterou loni prožila vynikající sezonu. Vyhrály šest turnajů včetně Wimbledonu, postoupily do finále Turnaje mistryň v Istanbulu a byly nejlepším párem sezony.

Letos sice Peschkeová se Srebotnikovou vyhrály v lednu v Sydney, ale od té doby se jim nedařilo a po Wimbledonu se jejich cesty rozešly. "Až dosud to byl složitý rok, protože mi chyběly loňské úspěchy a skončily jsme s Katarinou," řekla Peschkeová.

Česká deblistka zkoušela hrát s Němkou Julií Görgesovou, ale ta je především singlistkou. Od Tokia hraje pravidelně s Grönefeldovou, vítězkou smíšené wimbledonské čtyřhry (po boku Marka Knowlese) z roku 2009. V Japonsku hned postoupily do finále, v Pekingu do čtvrtfinále a v Linci už přemožitelky nenašly. "Je to pozitivní a cítím, že jdu zase nahoru," pochvalovala si Peschkeová, jež byla loni deblovou světovou jedničkou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Alois_Mlok
Neříkala, že po letošní sezóně definitivně končí?
Reagovat
Fandina
Tak to Květě přeji a ať se zadaří. Vždycky se mi líbilo, jak chytře Květa ten debl hrála, tak moc přeji pokračování a držím palce ... super
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super zpráva! Bál jsem se že Květa na konci sezóny skončí. Mnoho úspěchů!! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist