Srichaphan: Chci se vrátit v dubnu

1. 3. 2008, 15:06
Aktuality 0
Už téměř rok se na žádném z turnajů ATP neobjevil thajský tenista Paradon Srichaphan. Bývalá světová devítka se zotavuje z říjnové operace zápěstí a vrátit k tenisu se chce v dubnovém daviscupovém souboji s Austrálií.
Profily hráčů
Paradorn Srichaphan

Thajec Srichaphan byl na vrcholu v roce 2003, kdy ho skvělé výsledky na turnajích katapultovaly do světové desítky žebříčku ATP. Od té doby už se mu tolik nedařilo a jeho minulý rok pak poznamenalo zranění zápěstí, kvůli kterému v březnu odstoupil z podniku v Miami.

Srichaphan - první Asiat, který pronikl do Top 10 - následně vynechal zbytek sezony a v říjnu podstoupil operaci. Po ní musel na tenis zapomenout na několik dalších měsíců.

V pátek už měl ale na programu trénink se svým daviscupovým kolegou Danaiem Udomčokem. "Zápěstí se mi lepší, ještě ale nedokážu říci, kdy se budu moci vrátit," řekl tenista deníku Bangkok Post. "Pokud bude vše v pořádku, potom bych rád pomohl Thajsku v Davis Cupu," dodal.

Thajsko se 11.-13. dubna utká v boji o postup do Světové skupiny s Austrálií na půdě svého soupeře.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist