Štěpánek s Berdychem získali ve čtyřhře druhý bod! Česko - Nizozemsko 2-1

1. 2. 2014, 13:33
Aktuality 106
České obhájce titulu v Davisově poháru dělí bod od desátého vítězství v soutěži za sebou a postupu do čtvrtfinále. Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem dnes porazili ve čtyřhře Jeana-Juliena Rojera a Robina Haaseho 7-5 1-6 7-6 7-6 a čeští tenisté vedou v Ostravě v 1. kole nad Nizozemskem 2-1.
Tomáš Berdych a Radek Štěpánek (© Česká sportovní)

Ve včerejším singlu Tomáš Berdych skvěle podával hned od začátku duelu, v úvodním setu dnešní čtyřhry ale servis hledal.

Už v první hře při podání české jedničky měli soupeři čtyři brejkboly, naštěstí české duo gam nakonec získalo na svoji stranu. Při druhém gamu při podání Berdycha český pár musel jít přes shodu a ve třetím případě dokonce čelil pěti setbolům.

Radek Štěpánek, který před duelem dostal Cenu za oddanost Davisovu poháru, podával mnohem lépe. V prvních dvou hrách při podání Štěpánka získali Jean-Julien Rojer a Robin Haase jen jeden fiftýn.

O vítězi první sady rozhodla koncovka. Poté, co Rojer a Haase nevyužili pět brejkbolů v desáté hře, přišel trest v podobě ztraceného podání. Ve dvanácté hře tak šel Štěpánek podávat na zisk setu, a i když gam neprobíhal tak hladce jako v předchozích dvou případech při podání české dvojky, vedení 1-0 nakonec Štěpánek s Berdychem vybojovali.

Po vyrovnaném a napínavém prvním setu, který trval déle než hodinu, přišla na řadu svižná druhá sada. Tu získali na svoji stranu Jean-Julien Rojer a Robin Haase hladce 6-1 za pouhých 33 minut a srovnali stav čtyřhry na 1-1.

Třetí set se pro české barvy nevyvíjel dobře. Češi ztratili gam na servisu při podání Berdycha, a když Nizozemci brejk potvrdili čistou hrou, vedli už 5-3. A bylo ještě hůř. Při podání Štěpánka muselo české duo odvracet dva setboly. Berdych se Štěpánkem ale situaci zvládli a set zdramatizovali.

Radek Štěpánek a Tomáš BerdychNizozemci, kteří ve třetím setu měli navrch a soupeře nepustili ani k jednomu brejkbolu, se na servisu propracovali k dalšímu setbolu. Ani ten ale hosté nevyužili, gam nakonec prohráli a Češi srovnali na 5-5. Ve dvanácté hře měli Štěpánek s Berdychem tři setboly, ty ale zůstaly rovněž nevyužité a rozhodnout tak musel tie-break. V něm měli od začátku navrch domácí hráči a nejdelší set zápasu získali na svou stranu vítězstvím 7-2 ve zkrácené hře.

Drama přinesl i čtvrtý set. Češi získali rychle podání Nizozemců, ale o výhodu hned přišli. Set dospěl do zkrácené hry, kterou opět Berdych se Štěpánkem zvládli lépe a po skoro čtyřech hodinách využili druhý mečbol.

"Byl to určitě nejtěžší zápas, co jsme zatím odehráli. Bylo to strašně těžké utkání a jsem rád, že jsme to zvládli," řekl Berdych České televizi. "Soupeři hráli nad své poměry, neskutečně a my jsme si vítězství museli zasloužit poctivým bojovným výkonem až do konce a nakonec jsme to zvládli," doplnil Štěpánek.

"Skoro jsme byli po smrti, nicméně rozhodla vůle kluků po vítězství. Jsem rád za vydřené vítězství a věřím, že to Tomáš v neděli dokončí," řekl Navrátil.

Berdych se Štěpánkem mají nyní v Davisově poháru bilanci 15 výher a jedné porážky. Nizozemský pár dnes prohrál poprvé, dvaadvacátý deblista světa Rojer a Robin Haase vyhráli v soutěži o "salátovou mísu" všechny předchozí čtyři debly. Předloni mimo jiné porazili i Švýcary Rogera Federera se Stanislasem Wawrinkou.

V úvodní nedělní dvouhře může o postupu svěřenců kapitána Jaroslava Navrátila rozhodnout sedmý hráč světa Berdych, kterého od 13:00 v ČEZ Areně čeká Haase. K případné závěrečné dvouhře nastoupí dvojky Štěpánek a Igor Sijsling.

- DAVIS CUP 2014, 1. KOLO -
(Česko / Ostrava, tv. povrch / hala)
kompletní výsledky (31. 01. - 01. 02 2014)
Česko - Nizozemsko 2-1 ... po čtyřhře
Štěpánek - Haase 6-3 4-6 7-6(4) 2-6 1-6
Berdych - Sijsling 6-3 6-3 6-0
Berdych, Štěpánek - Rojer, Haase 7-5 1-6 7-6 (7-2) 7-6 (7-4)

Komentáře

106
Přidat komentář
darek.vrana
Byli jste tam někdo? Kde jste seděli?
Reagovat
Matti
Za holandským kotlem trochu vlevo, několik řad nad námi byl jeden přiopilý týpek co pořád něco vykřikoval.
Reagovat
darek.vrana
Já seděl v 1. řadě v rohu A5. Taky tam občas někdo vykřikoval něco sprostého, ale jinak atmosféra super.
Reagovat
Matti
Ja taky v A5 ale řada 10. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Britové takticky nepostavili Adnyho do debla, aby ho neunavili a byl tak fit na klíčový zítřejší singl proti Samovi, který musí vyhrát, když to Wardy takhle načal. Inglot s Flemingem neměli šanci, dost možná by neměl ani Andy s Flemingem, proto pošetření. Nepochybuju, že Andy Sama udělá a pošle Brity dále.
Reagovat
a.magerova
Už vás vyhlížíme ;-)
Reagovat
a.magerova
http://www.daviscup.com/media/168263/168263_BigPicture.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Polaci vedou nad Ruskem 2:1, toz to je dobry zaklad na postup. Cesi vedou nad Holandskem take 2:1, Frantici v suchym, Britove 2:0...co si vic prat...snad jen jeste Argentinu, aby Britove nelosovali:)
Reagovat
smazaný uživatel
Víc si přát snad už jen to, aby Tomáš chytil slinu a rozhodl se letět do Japonska.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdokoli může říkat cokoli o jeho labilnosti, charakteru, (ne)vlastenectví apod., ale jeho výsledky v Davis Cupu jsou vynikající a v mnoha ohledech výjimečné. Účast a výsledky je to, co přineslo dva poháry za sebou, ne povídačky.
Reagovat
Torresek
Vidím že s Davis Cupu se stává docela nudný turnaj-asneb když hvězdy nemají zájem :D vždycky mě baví jak to v česku berou totálně vážně ale mnoho dalších jak na to těžce drbe :D tento rok si myslím ale že by mohlo vyhrát švýcarsko....podle mě i Fedex bude hrát celou sezonu protože očekávám že to bude jeho poslední a pak se bude věnovat rodině.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, kašle na to pouze Djokovič, Nadal a Ferrer, a rázem na to vlastně kašlou skoro všichni :-)) Dobrá logika
Reagovat
smazaný uživatel
A to je ještě po AO Nadal ve stavu, kdy by asi těžko mohl nastoupit
Reagovat
smazaný uživatel
Velikáni Španělé venku, loňští finalisté Srbové venku, loňští SF Kanaďané na pokraji vyřazení, tak snad se zítra neurodí ještě nějaké nepříjemné překvapení i pro nás.
Reagovat
babolat.cz
že nastoupí v 5.zápase Rosol za stavu 4:1
Reagovat
tommr
hrát druhej rok po sobě baráž je pro tenisovou velmoc jako je Španělsko strašná ostuda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V 5. zápasu za stavu 4:1? To bude hodně velký překvapení :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vnímám to podobně. Chápu, že pro řadu špičkových tenistů není DC dost nóbl, ale po loňské baráži mi zase přišlo, že jedno jim to taky úplně není. Proto mě celkem překvapuje, že to nechali zajít tak daleko, že ji hrajou znovu.
Reagovat
tommr
jj Španělé to strašně podcenili ...
A všechno nasvědčuje tomu, že podobnou ostudu si letos vystřihne i Rusko ve Fed Cupu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je nejspíš znovu nemocná a někde jsem četl, že je dost možné, že Fed Cup nestihne - ještě k tomu se bude hrát venku :/ Kdo by jel místo Petry, kdyby náhodou nemohla? Hradecká? Karolína Plíšková?
Reagovat
VlS
No, kdyby byla Petra nemocná, tak žebříčkově by tam určitě měla jet Karolína.
Reagovat
tommr
DC bilance páru Berdych+Štěpánek je k dnešnímu dni už 15:1 ...
Tomáš má v deblu celkovou DC bilanci 20:1 ...
Radek má v deblu celkovou DC bilanci 17:3 ...

Za DC se udělujou i body do žebříčku. Radek si dneska připsal do deblovýho žebříčku dalších 50 bodů a přeskočí v něm díky tomu svýho stálýho deblovýho partáka Paese ... :)
Reagovat
babolat.cz
celkem slabý výkon. Holanďani jsou slušní dřeváci a to měli takovýho debla dříve. Bojím se, že Japončíky ještě porazíme, ale Frantíky asi už ne.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hodně pravděpodobný scénář :) Pokud navíc Berdych nepoletí do Japonska, pak skončíme ještě dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
vzhledem k tomu, co tady čtu, tak si vlastně nezasloužíme nic, natož letět do Japonska :) Uf, to jsou občas komenty...
Reagovat
pepin
Uf, Ty jsi přešla do indiánského tábora?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a vykopu válečnou sekeru :D
Reagovat
pepin
A proti komu budeš bojovat? Já jen abych se vyhnul případnému střetu.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika. Zrovna nedávno se mi moc líbila slova jednoho historika, že český národ má prostě tendenci oslavovat prohry. A to jsou vskutku zlatá slova a naprostá pravda. Snad každej Čech ví, co se stalo na Bílé hoře nebo u Lipan, ale kdyby měl jmenovat jednu jedinou bitvu, v níž Češi vyhráli, tak mlčí.
Reagovat
babolat.cz
u Stalingradu? Dukla?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, v rámci 2. světové války by se pár takových spojeneckých vítězství určitě našlo. Ono tam to bylo spíš myšleno víc do historie, kdy Češi bojovali proti těm Habsburkům, aby vůbec zůstali Čechy.
Reagovat
VlS
Pochybuju, že to řekl historik, protože by tím prokázal, že historii nerozumí. Nehodlám tady dělat přednášky, ale Habsburkové se dostali na český trůn na základě volby českým panským stavem ( Stejně jako před ním Jagelonci) Prvním titulem císaře byl Titul Král česky. Boj Čechů s Habsburky Je jen zjednodušeným a velmi nepřesným popisem, který nemá reálný základ až do ČS legií v rámci 1. světové války.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, a ty jsi co? Učitel?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si občas pustíme trilogii Jan Hus, Proti všem a Jan Žižka, třeba nás to povzbudí :)
Reagovat
Jan
A tenisti se naučí bojový pokřik Hrrr na ně. Japončíci by koukali, to ještě neznají :)
Reagovat
Jan
Byla to např. bitva u Kolína v roce 1757:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Bitva_u_Kol%C3%ADna

Kdyby ji Rakousko prohrálo, tak asi Prusko získá i Čechy a skončili bychom pod Německem. Podobně jako Slezsko, o které přišla Marie Terezie předtím. V bitvě bojovalo hodně Čechů. Nedávno bylo na seznamu video a tam ten historik prohlásil, že si Češi pamatují jen prohry.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, v souvislosti s touto bitvou to bylo vyřčeno.
Reagovat
Jan
Ono se nakonec není čemu divit. Po Bílé hoře jsme zažili zvýšený 300 letý útlak ze strany Rakouska a po Lipanech zase skončili Husité, což byla asi poslední vítězná ryze česká armáda. Takže posledních 500 let žádná sláva, tak co bychom si asi tak měli pamatovat ?
Reagovat
Jan
Nebo bitva u Wogatisburgu v roce 632, kdy Sámovo vojsko slovanských kmenů porazilo francké vojsko. Tenkrát si ještě neříkali určitě Češi, kdoví jestli tam nějací byli, Češi nakonec opanovali toto území později po pádu Velkomoravské říše, kdy si tento kmen podrobil jiné, jinak bychom ani nebyli Česko.
Reagovat
Jan
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bitva_u_Wogastisburgu
Reagovat
smazaný uživatel
to jak se nemá hrát tenis , Berdych tam chodí jak primadona , ale tento hráč nemá kvality světové TOP klasy , je to dřevo , který má jenom dobrý servis, v utkáních s světovými hráči se jeho psychika rozpadne , jak domeček z karet. No a Štěpánek už by toho měl nechat , sice má zlatů ruku , ale už je tam jenom za zásluhy , hlavně že střída tenistky jak ponožky.
Reagovat
Roger_Federer
Froda na tebe..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejsme v pohádkách Fédo , v pohádce Frodo Saurona porazil , ale v realitě Sauron píše na tenisportale a Froda tu jaksi nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Hochu to je slabej trolling. Musíš to trochu zasadit do reality, aby ti tvou nenávist někdo uvěřil.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si říkal, že je to jakýsi trol amatér :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Padme
Vidím to podobně ;)
Reagovat
tommr
naši jsou u tebe ČR, a moji Švýcarsko? Pochopil jsem to dobře? :)
Reagovat
a.magerova
Já dnes obě ta utkání sledovala paralelně a když se pak Radka po utkání ptal reportér, jak se mu hrálo a Radek řekl, že doma vždy suprově, tak jsem nechápavě kroutila hlavou, že přece Radek není doma v Srbsku, tak co kecá, no a až po chvíli přemýšlení mi došlo, že nekecá ;-)
Reagovat
a.magerova
Jj zcela správně.
A v Praze ve finále doufám budou moji i naši
Reagovat
smazaný uživatel
Otřesný zápas, nedalo se na to dívat. Naši jako vždy nezaslouženě, ale přece jen vyhráli. Berdych by už někdy mohl začat aspoň douškem bojovat, Štěpánek už tomu týmu nemá co dát. I kdyby měl umírat, tak tam Navrátil bude pořád strkat toho dědu místo Lukina, který furt trpělivě čeká na šanci, leč všichni se proti němu spikli. Teď už to nějak dobojují, ale takovéto trápení proti nějakým antitenstům jsem opravdu nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vždy nezaslouženě? Dnes to nebyla pěkná hra. Bylo to křečovité, upracované, našim se moc nedařilo, ale zvládli klíčové momenty. Bylo to vyrovnané a asi mohl vyhrát kdokoli, ale většinu čtyřher, které jsem viděla duo Berdych-Štěpánek hrát, byly zcela zasloužené výhry.
Reagovat
tommr
protože našim se dneska moc nedařilo a Holandani se vypnuli k velmi dobrýmu výkonu. Z těch deblů co jsem Tomáše s Radkem viděl odehrát to byla asi nejupracovanější ...
Vedení 2:1 už by nám mělo stačit k celkovýmu vítězství. Další Kazachstán se už snad nestane ... :)
Reagovat
pepin
K této dobré zprávě se přidala ještě jedna, marfuša prohrála s Pavl. a bude v Paříži klid. Jinak máš pravdu, do poslední chvíle to bylo drama a připomínalo to debla se Švýcary, kdy byl proti nám myslím mečbol. Ale kluci to ustáli i když toho měl Tomáš podle výrazu asi plný kecky. Myslím si, že ani zítra to nebude žádná procházka růžovým sadem, ale snad to zvládne a může pro letošek skončit, což si myslím, že nastane.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani bych se Tomášovi nedivila, kdyby skončil. Gratulace k výhře!
Reagovat
tommr
porážka Sharapovový pro mě dobrá zpráva není. Mám totiž obavy, že to otevřelo cestu k titulu pro pinkálistku Erraniovou a to je velice špatná zpráva pro Petru ... :)
Reagovat
pepin
Já bych se tím asi vůbec netrápil, pokud Petra zabere tak to bude jedno a pokud ne tak v podstatě také. Aspon se tady nebudeme nervovat. Když to tak vezmeš tak jsme si za poslení měsíce zvykli, že se pohybovat na top špici asi nebude, že vyhraje 2 nebo 3 turnaje v roce, pomůže ve Fedu a klídek.
Reagovat
tommr
asi máš pravdu, ale já jsem se s tím, že Petra už zapadla do takovýho lepšího průměru ještě pořád nedokázal smířit ... :)
Reagovat
pepin
Tak jsme na tom stejně, a ted si představ, že bych na to tý holce kývl a na ten AO opravdu jel. Taky jsem si na to vzpomněl, když vylítla v prvním kole. Ale vzpomněl jsem si i na Tebe, jak jsi říkal, klidně jed, našim se tam vždy daří, ale měl jsi pravdu jen s Tomášem. S tím smířením je to sice těžké, ale nic jiného člověku nezbývá. A to ještě když pak tady posloucháš některý demagogi, tak Ti to potom bere i zbývající chut.
Reagovat
Jan
Uffffff. Ještě že tak. Ani zítřek nemusí být jednoduchý. Ani pro Tomáše. Byla vidět v jeho tváři únava. Už se mu nedivím, že chce DC vypustit. Už jsem to viděl, že debla prohrají a pak prohraje Radek singla, spadnou do baráže a Tomáš si bude moci odpočinout a nikdo nebude spekulovat, jestli nastoupí či nenastoupí v dalším kole DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky už nějak nakažený viď? :)
Reagovat
vendulkabendulka
..aneb, kdyz nemam protiargument, osobni utok se vzdycky hodi. Hlupaku.
Reagovat
smazaný uživatel
To je na mě?
Reagovat
Jan
Ne, na mě :) Počítám že si tato šťavnatá zpráva spletla vlákno :)

Nakažený nejsem, jsem takový :) Dokud nepadne poslední míček, nebudu psát, že vyhraje, i když je favorit. Vždycky se může stát ledacos.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud nepadne poslední míček, neřeknu, že prohraje :) Ještě, že jsou typy jako já :D:D
Reagovat
Jan
Ještě, že :))
Reagovat
smazaný uživatel
kluci utrápení, trpěla jsem, ale stálo to za to, aspoň Radek na konci využil svého badmintonu :)) Gratulkáááá :)
Reagovat
tommr
když otočili už téměř prohranej třetí set, ale jejich hra má stále k dokonalosti hodně daleko. To platí hlavně pro Štěpánka, kterej hraje stejně bídně jako hrál v mixu s Petrou na HC ...
Reagovat
Nancy_z
Máš pravdu, pořád u toho trnu, že stačí kousek a špatně to dopadne... Ale ani Tomáš není úplně v pohodě...
Reagovat
tommr
bodejt by byl v pohodě když hraje s partákem, kterej v podstatě furt nahrává soupeři ...
Reagovat
smazaný uživatel
Radek nehraje skvěle, ale přesto pár situací zachránil, takže zase tak neschopnej parťák není. A Tomáš působí unaveně, takže já budu ráda, až se tenhle debl dohraje, protože to je opravdu docela šílený.
Reagovat
tommr
těch jeho několik dobrejch zásahů nemůže vyvážit ty mraky nevynucenejch chyb nebo slaboučkejch míčů, který jsou vlastně nahrávky pro soupeře. Dneska hraje Radek opravdu hrozně ...
Reagovat
tommr
a jen jsem to dopsal tak přišla názorná ukázka: Radek "zasmečoval" ve vyložený pozici tak slabě, že tím vlastně daroval soupeři minibrejk ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já přece nepíšu, že hraje skvěle, ale naštěstí v určitých okamžicích dobře zasáhl, i to se počítá. Celkově prostě naši dneska působí nesehraně, Holanďani využívají i děr mezi nimi, jsou nabuzení. Ale ještě nepadl poslední míček :)
Reagovat
Nancy_z
Gratulace! Ale byly to nervy a stálo je to spoustu sil... Tak snad jim nějaké zbyly na zítra, hlavně Tomášovi :-)
Reagovat
tommr
Haase toho naštěstí odehrál ještě víc než Tomáš takže bude přinejmenším stejně unavenej. Určitou roli by ta Tomášova únava mohla hrát jen pokud by na něj Holandani poslali odpočinutýho de Bakkera ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Nesledovala jsem to nejak, o co slo kdyz Haas mlatil raketou do site? Radek delal vopicky?
Reagovat
Nancy_z
Znervózňovaly ho nějaké Radkovy pohyby, když měl Haase returnovat...
Reagovat
Sonja
Mně spíš přišlo, že reklamuje dotek míčku o pásku při servisu.
Reagovat
vendulkabendulka
Hehe, to je pekne :)

"Draha, doufam ze jste otehotnela, nerad bych ty smesne pohyby musel jeste nekdy v budoucnu opakovat"
Reagovat
Nancy_z
Tak já jenom tlumočím, co zjistil reportét ČT na místě :-)
Reagovat
Sonja
Jo, já taky slyšela, co říkal komentátor, ale udělala jsem si na to vlastní názor:-D
Možná se k tomu pak Haase vyjádří.
Reagovat
tommr
no at už to bylo cokoli, reakce Haaseho byla značně nepřiměřená ... :)
Reagovat
Sonja
Jn, pěkně mu vytekly nervy...přitom měl tu raketu spíš omlátit sobě o hlavu, kolik toho pokazil:-D
Reagovat
VlS
taky bych řek, že Radek hrál tak napůl proti, takže to byla permanentní přesilovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsi měla pravdu... :)
http://sport.aktualne.centrum.cz/dusno-v-tie-breaku-haase-mlatil-do-site/r~15c8f77c8b6a11e39d7b0025900fea04/
Reagovat
smazaný uživatel
větší nakopnutí naši dostat nemohli, věřím, že dají 4. set. :)
Reagovat
Nancy_z
Snad jo, už to s nima vypadalo bledě a vyhraný set by je mohl nakopnout...
Reagovat
Fandina
A začátek vypadá výborně. Brejk a teď už by to chtělo potvrdit a pak držet. Berdo Rado pojď pojď pojď!
Reagovat
r176
štěpec-no to je dnas tragédie
Reagovat
tommr
naši hrajou jako ponocný a ted se ještě ke všemu nechává Tomáš ošetřovat ... :(
Reagovat
EllNino
Berdych ošetřován :/
Reagovat
EllNino
V 1. kole Záhřebu bude hrát Radek v prvním kole s Honzou Hájkem :)
Reagovat
tommr
bylo to ovšem těžce vydřený a i s trochou štěstí. Holandani zatím hodně zlobí ... :)
Reagovat
pepin
Bylo to ale s klikou a ve 2 setu se to projevilo. Sleduješ toho Navrátila? Mně připadá nějaký vysmátý v těch hrozných "teplákách".
Reagovat
tommr
jj místo aby naše ten štastně získanej první set nakop tak ještě víc polevili. ještě to bude drama ... :(
Návratil vypadá jako vždycky hrozně, ale aspon už se nechal trochu ostříhat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
už se na vás kluci moc těším :) Opravdu mi váš debl chybí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chvílema mi přijde, že tam hraje Radek exhibici v badmintonu. :)
Reagovat
tommr
Radek nebyl nikdy velkej ranař, ale od tý operace hraje opravdu strašně nedůrazně. Nevím jestli je nějak limitovanej nebo jestli se jen podvědomě šetří ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, už jsem to tu psala, že hraje hodně měkce a nedobíhá tak míčky jako dřív, i k síti chodí méně. Těžko říct, záda jsou záda, věk, náročnost zápasů, všechno se to sčítá...
Reagovat
smazaný uživatel
Holanďané na mě působí sehranějším a nabuzenějším dojmem.
Reagovat
VlS
Nevím proč to tak hraje, ale trpím u toho. Holky dávají větší rány.
Reagovat
smazaný uživatel
Trpím taky, nicméně zatím jsou pořád naši ve hře, dokážou se z toho srabu zatím vyhrabávat...
Reagovat
Fandina
také trpím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby nasadili Bakkera...asi by CR vic potrapili...no ale to je jen dobre pro czech tym:) + Robina trochu vic utavi pred singlem...

Kanadane take dnes vymekli...:) (((i kdyz nevim, jak je na tom ten Vasek))) Kazdopadne trochu utavili Franka...a ted uz jim vazne zacina tec do bot i bez pouziti slavneho vynalezu genialniho inspektora Trachty...
Reagovat
tommr
to se dalo čekat, že Pospisil nebude hrát debla. Pokud nebyl fit na singla jen těžko by pomoh v klíčovým deblu ...
Zdá se, že na to čtvrtfinále ČR-Japonsko nakonec přece jen dojde ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist