Štěpánek s Kvitovou v Perthu poprvé prohráli, nestačili na Francii

30. 12. 2013, 16:56
Aktuality 118
Českým tenistům se vzdálila účast ve finále letošního Hopmanova poháru. Radek Štěpánek s Petrou Kvitovou dnes v Perthu nenapodobili svůj výkon z úvodního duelu se Španěly a podlehli Francii 1:2 na zápasy. Ve svém posledním utkání ve skupině B se v pátek střetnou s Američany.
Petra Kvitová a Radek Štěpánek (© hopmancup.com)

České tenisty, kteří ve svém úvodním souboji se Španělskem vyhráli 3:0 na zápasy, dnes čekal duel, v němž byly karty ve dvouhrách jasně rozdané. Zatímco Radek Štěpánek byl proti světové desítce Jo-Wilfriedu Tsongovi outsiderem, od Petry Kvitové se čekalo proti Alizé Cornetové vítězství. Oba favorité své role potvrdili, a tak se rozhodovalo ve smíšené čtyřhře, v níž francouzský pár Štěpánka s Kvitovou jasně přehrál.

Pětatřicetiletý Štěpánek dnes ve dvouhře na Tsongu většinu zápasu nestačil a duel zdramatizoval až v závěru. Ve druhém setu snížil z 2-5 na 4-5 a jediný míč ho dělil od vyrovnání. Tsonga ale odvrátil brejkbol esem a po necelé hodině a půl pak zápas ukončil. "Jsem rád, že jsem to zvládl," uvedl Francouz.

Světová šestka Kvitová věděla, že musí Cornetovou porazit, aby udržela českému páru naději na výhru v zápase. Na nepříjemnou soupeřku vlétla podobně jako včera na Medínaovou a první set ovládla díky servisu a drtivým returnům rychle 6-1. Ve druhém ale začala kazit - zatímco v úvodní sadě si připsala pouhých 11 nevynucených chyb, v té další jich už v průběhu třetí hry měla na svém kontě osm. I vinou několika dvojchyb přišla hned třikrát o podání a musela hrát rozhodující set.

V něm získala Kvitová rychle brejk, ale za stavu 5-4 ještě při svém podání zápas nedokončila. Zvládla to až o dvě hry později, kdy po dvou hodinách a 20 minutách zahrála při druhém mečbolu vítězný bekhend.

"Mlela jsem z posledního, ale na to se historie neptá. Musím rychle zregenerovat a doufám, že mě Radek v mixu podrží," řekla Kvitová Radiožurnálu před smíšenou čtyřhrou.

V ní jí ale elitní deblista Štěpánek příliš nepomohl. Dvojnásobný grandslamový vítěz ve čtyřhře se trápil na síti, často kazil lehké voleje a v úvodním setu si neudržel ani jednou své podání. Českého reprezentanta zastínila i výborně hrající Cornetová, na níž nebyla znát únava z předchozího vyčerpávajícího zápasu, a francouzský pár tak sadu vyhrál 6-1.

Když si za stavu 1-6 1-3 Radek Štěpánek poprvé uhrál vlastní servis, mohl konečně zvednout ruce nad hlavu, ale o moc víc důvodů k radosti už dnes čeští tenisté neměli. Za stavu 3-5 ztratil karvinský rodák počtvrté v zápase servis a za necelou hodinu tak spolu se svou partnerkou odcházeli z kurtu s porážkou 1-6 3-6.

"Dost špatně jsem servíroval, což by asi v mixu chlap moc neměl. Vůbec jsem se o servis nemohl opřít v singlu ani v mixu, ale Francouzi hráli neskutečně," řekl po utkání Štěpánek. "(Cornetová) skvěle returnovala i Radkův servis a na síti toho hodně zahrála. Tsonga nám nedal na svůj servis šanci," doplnila Kvitová, která se po porážce nevzdává.

"Ještě jsme neskončili, budeme bojovat o finále. Stát se může ve skupině cokoli," řekla světová šestka Radiožurnálu. "Počty necháme na někoho jiného, my se musíme snažit porazit Američany a třeba tu šanci budeme mít," dodal Štěpánek.

Výsledky - Hopman Cup - skupina B:
ČR - Francie 1:2
Štěpánek - Tsonga 1:6, 4:6
Kvitová - Cornetová 6:1, 3:6, 7:5
Štěpánek/Kvitová - Tsonga/Cornetová 1:6, 3:6
USA - Španělsko 3:0
Stephensová - Medinaová 6:3, 6:1
Isner - Muňoz 6:3, 6:4
Isner/Stephensová - Medinaová/Muňoz 4:6, 6:0, 10:4

 

Tabulka skupiny B:
Pořadí Země Zápasy Výhry Porážky Bilance Bilance setů Body
1. USA 1 1 0 3:0 6:1 1
2. Francie 1 1 0 2:1 5:2 1
3. ČR 2 1 1 4:2 8:5 1
4. Španělsko 2 0 2 0:6 1:12 0
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

118
Přidat komentář
smazaný uživatel
myslim ze Stepanek neni gay...takze jsem z nim nic nemel:)))...

No ale Dominik...Nečakal som takéto priznanie..Kazdopádne do nového roku 2014 vsetko dobré a pevne verím, že v ňom aj ty stretneš svojho princa na bielom koni..tfuj, tfuj :)
Reagovat
Roger_Federer
tak uz je to venku...ale prodim ta nikomu to nerikaj..:)
Reagovat
Sonja
Tak to byla hodně divoká smeč na setball:-( Jinak mi přijde, že Monča nehraje zle, favoritkou zápasu nebyla a není, ale drží se dobře. Kirsten ji chytře "roztahuje" po kurtu, slajzuje, tahá ji dopředu...a pak má Monča problémy, dokonce i upadla:-(:-D (naštěstí nic vážného)
Reagovat
Sonja
Achjo...Monča měla v posledním gamu 40-0 a povedlo se jí přesto ten game a celý zápas prohrát:-( Jinak se ale rvala sympaticky, ve 2.setu stáhla náskok Kirsten a chyběl fakt kousíček, aby to dotáhla aspoň do TB...
Teď ukazují statistiky a Monča dohromady nakupila 50 UE, s tím se těžko vyhrává. Hlavně tedy pohyb dopředu byl dost špatný, člověk by si řekl, že to je jasná pozice pro zakončení, ale Monča míčky pravidelně prala mimo kurt:-D:-(
Každopádně vyhrála favoritka a Monča s ní odehrála dobrý zápas, nemá se za co stydět:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezdá se Vám, že Petra nějak zhubla v poprsí?

Hlavně prosím ne nějakou debatu o tom, že je tlustá, to jsme si zde užili až dost...

děkuji za korektní názory...
Reagovat
Sonja
V tom tričku, co poslední zápasy Petra nosí, nemůžeš nic vidět:-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky sem si řikal, tak to mě uklidnilo...:-)
Reagovat
Sonja
Uklidnilo jo:-D
Kdyby to ale bylo, jak píšeš, tak pro Petru jedině dobře- při sportování je to akorát na obtíž:-)))
Reagovat
Sonja
Wow, v zápase 1.kola si proti sobě zahrají dvě hvězdy (či spíše hvězda a hvězdička) australského tenisu- jedna pomalu odcházející (Hewitt) a druhá nastupující (Kokkinakis)...to by mohla bejt pecka:-))
...nebo taky krátká, úplně jasná nakládačka:-D
Nedej se, Kokki:-))
Reagovat
Roger_Federer
neser me...ji valach jak
poleno..Tys uz v nasem kraji nekdy videl spokojenou zenskou?? uspokojenou urcite..ale spokojenou?..kde..seznam me.
Reagovat
Sonja
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1527119_806851419330370_1553394312_n.jpg
Reagovat
gigin
Dan x EG...znovu jsem nad tím přemýšlel... no way out :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
www.facebook.com/cesketsnistky

Zajímavé postřehy, novinky v soukromém životě, zajímavosti, statistiky...nejen toto bude Vám nabídnuto.

Neváhejte a dejte LIKE :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu vám, že původně jsem byl trochu otrávený, že na ČT Sport nedávají hokej (pak ho teda dávali, ale až po ženské dvouhře). Byl jsem totiž na návštěvě u příbuzných, kde nemají internet. No ale vzhledem k tomu, jak dneska junioři dopadli, tak mě to vlastně vůbec nemrzí... Naopak, docela rád jsem se podíval na zápas Petra - Alizé a po hokeji jsem ještě kouknul na závěr mixu. Musím říct, že pro mě jako nestranného diváka byl zápas holek velmi zajímavý. Obě holky bojovaly nadoraz, mělo to náboj a hlavně to bylo drama až do konce. Strašně se mi líbilo, jak Svačina říkal: "Obě dívky bojují jako lvice." :) A byla to pravda... Možná si mnozí řeknou, že to nebyla žádná sláva a Petra zase sehrála ten svůj typický zápas, tzn. tříseťák s krizí ve 2. setu. Jasně, chyby tam byly, ale Petra znovu ukázala svou obrovskou odolnost. U ní to může stokrát vypadat, že už to prostě nejde a ona to většinou stejně nějak vybojuje. To je na ní asi to nejcennější... No a co se týče Alizé, tak ta za svůj výkon zaslouží úplně stejné uznání. Možná to není hráčka ze špičky a úplná hvězda, ale řeknu vám, že snad neznám houževnatější tenistku a větší bojovnici, než je ona. Docela se divím, že tady třeba nemá nějakého fanouška. Ona možná nevypadá na kurtu vždycky příjemně (je taková temperamentní), ale ta bojovnost je prostě neskutečná. A když se zrovna moc nerozčiluje, tak je to docela sympatická holka. :) Abych se vrátil k té její bojovnosti, tak já už s tím mám zkušenosti z minulé sezony. Vika proti ní sehrála velmi náročné 3. kolo na RG, kde musela otáčet zápas po prohraném 1. setu. No a taková největší vzpomínka je asi na Cincinnati, kde proti ní měla Anička v 1. kole pět mečbolů v tie-breaku 2. setu, jenže Alizé všechny odvrátila a nakonec ještě celý zápas otočila.

Tady jsou ty zmiňované zápasy...
Vika - Alizé: http://www.livesport.cz/zapas/dAUVHrYO/#prubeh-zapasu;1
Ana - Alizé: http://www.livesport.cz/zapas/SECFbhZu/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Zpět k tomu dnešnímu zápasu Petra - Alizé:
Jak už jsem řekl, bylo to drama a největší pochvalu si zaslouží obě holky za bojovnost. Jinak si myslím, že se zápas rozhodl v jedenáctém gemu 3. setu. Tam kdyby Alizé potvrdila brejk a otočila na 6:5, tak by ten zápas asi vyhrála ona (čistě můj názor). Petra ovšem získala rebrejk a napodruhé už to dopodávala, přestože to nebylo jednoduché...

Co se týče mixu: Viděl jsem to až po hokeji (myslím od stavu 6:1, 3:2). Francouzský pár byl viditelně lepší a hlavně Štěpcovi to dneska nějak nesedlo. Alizé s Tsongou jsou teda zajímavá dvojka, taková různorodá (jsem si tak ze srandy říkal, že by se k Tsongovi možná víc hodila Kiki). :) Tsonga tedy podával jako ďábel a kdyby Svačina neřekl, že proti Petře podává o něco pomaleji a trochu ji šetří, tak bych to vůbec nepoznal. :D Já teda málokdy dokážu fandit v mixu nějakému páru (to tam musí hrát některá z mých favoritek) a většinou přeju na obou stranách holkám, aby to těm chlapům nandaly. :) No, Alizé tam toho Štěpce docela honila. :D Petra se taky snažila, ale Tsonga je holt těžká váha... Celkově vzato vyhrála Francie zaslouženě, protože v mužské dvouhře a mixu byli lepší a v ženské dvouhře to Petra urvala, ale bylo to dost vyrovnané. No ale Hopman Cup (přestože ho všichni zúčastnění chtějí vyhrát) je z mého pohledu hlavně o zábavě a přijdou určitě důležitější momenty v sezoně, takže Petra, Radek, ani fanoušci (nejen na TP, ale i v Perthu - překvapilo mě, kolik bylo v hledišti Čechů) nemusí být smutní. :)
Reagovat
Mr.Pink
Nema fanouska?

Ja ji fandim uz nekolik let
Reagovat
smazaný uživatel
Tak promiň, o tom jsem nevěděl... Tím líp. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé mi sympatická není a to tím svým věčným rozhazováním rukama a grimasama ( od zápasu tuším s Lucou Hradeckou ? ). Ale fakt je, že je nesmírně bojovná a nevzdává to za žádných okolností. Dneska opravdu válela, i když také ( hlavně v prvním setu dost kazila ). Obě zaslouží pochvalu, první set byl v podání Petry neskutečný, parádní údery. Ve druhém Petra odpadla, v jeho závěru se vzpamatovala. A závěr třetího prostě " urvala ". Obě hrály na doraz, na konci bylo vidět vyčerpání i na Alizé. Souhlsím, Monty, obě si zaslouží pochvalu. Radek mě v mixu zklamal, i když jsem ho neviděla celý. Prostě to nebyl jeho den. Jinak uznání Francii, prostě byli lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
První set ženské dvouhry jsem taky neviděl, to jsem byl ještě na cestě. Viděl jsem jenom průběžný stav na mobilu a podle výsledku 6:1 jsem si říkal, že to má Petra asi v pohodě. Pak jsem dorazil až na 2. set, myslím za stavu 3:1 pro Alizé... No a ten mix jsem viděl až poté, co přepnuli z hokeje na tenis. Takže asi jenom poslední čtyři gemy.
Reagovat
Fandina
Alizé je obrovská bojovnice. Ta nikdy nic nevzdává a loňský rok měla opravdu dobrý. Dobře se i umísťovala. Dneska Petra dokázala, proč je šampionkou a dokázala vyhrát Wimbl i TM. Ten třetí set nakonec vyhrála, ale vůbec to tak být nemuselo. Alize jí zdárně sekundovala a klidně to mohla vyhrát ona. Ale dokázala to Petra. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten první set Petry byl opravdu neskutečný, parádní údery, Alizé jen bezradně rozhazovala rukama, protože nestíhala...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsi ten singl vystihl docela dobře. První set Petře vyšel, Alize nemohla najít recept a dost kazila, v druhém se to trochu otočilo, rozhodl čtvrtý game. Mimochodem nepodezírám Petru z úmyslu, ale ten závěr druhého setu mi přišel jako zajímavý taktický manévr - tím, že Alize sebrala podání, ji přibrzdila v rozletu a následným "vypuštěním" svého podání si zajistila, že ve třetím setu to bude ona, kdo bude chodit servírovat odpočatý z lavičky, což, řekl bych, má u Petry celkem podstatnou roli.

A Alize má u mě jedno malé bezvýznamné plus za to, že se mi na ní jako chlapovi hezky koukalo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí fandila samozřejmě proti Vice, předtím jsem ji nesledovala, zaujala mě svým výkonem, i dneska při deblu byla hodně dobrá, měla postřeh. Je pravda, že kdovíjak sympatická mi není, ale to není podstatné. Škoda nebo naštěstí? jsem dnešní zápas Petry neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Pročpak jenom malé a bezvýznamné? :) Vždyť je to přece fajn, když se na tenistky hezky kouká. Předpokládám, že na Petru se ti kouká nejlíp ze všech a pokud se ti líbila i její soupeřka, tak jsi musel být spokojený, ne? A ještě k tomu Petra vyhrála... Co chceš víc? :)

Jinak francouzské tenistky jsou celkově docela fešandy. :) U mě samozřejmě vede Kiki Mladenovic a dřív se mi opravdu moc líbila Tatiana Golovin, která bohužel musela skončit dost brzy, ale teď se mi líbí zase jako žurnalistka. :) Potom třeba Mathilde Johansson určitě taky patří mezi ty pohlednější a stejně tak Alizé. No a pak znám ještě jednu Alizé, která je sice ve druhé stovce a není tedy tolik vidět, ale pěkná je moc. Už jsme se tady o ní s janekdou a VlSem letos bavili... Doporučuju vygooglovat Alizé Lim. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však já si nestěžuju. ;-) Taky jeden z mnoha důvodů, proč má ženský tenis radši než mužský je ten, že většina tenistek jsou vcelku hezký holky. :-)

No vybrals dobře, pěkná děvčata to jsou. ;-) Mě se, když už jsme u těch francouzských tenistek, docela líbila i Marion přesto, nebo možná právě proto, že to není žádná učebnicová kráska..
Reagovat
smazaný uživatel
Od: FandinaRe: Broz
Televize zkresluje. Já jsem Radka na ulici potkala a líbil se mi. Takže se ani Petře nedivím, že se jí líbí také. A nejen jí, jak známo. To, že byl manželem krasavice Nicol snad víš i že přžed tím chodil s Hingis je také známé.

Fandině se asi pyskoun líbí :-) Co na tom krasavci ty ženský vidí ví snad jenom sám ďábel :-) Asi je tou pyskatou papulou ukecá a pak i ........... :-))))))))) Olééééééééééééé to je ale krása :-)
Reagovat
Fandina
Štěpec se mi opravdu líbí. Ale přiznám se, že to bylo až po osobním setkání. Má zvláštní kouzlo. Je to sympaťák.
Reagovat
smazaný uživatel
..Frantíci byli prostě lepší :-) pyskoun je slaboučký singlista a Petra nemá bohužel takovou fyzičku :-) Chce to více trénovat a méně souložit mládeži :-) Snad ty vyjde příště...zdar tenisu :-)
Reagovat
Mayo
Rafa so svojím trénerom Roigom dali dole vo štvorhre Rosola ... ako ináč toto dokáže iba El Matador :) vamos
Reagovat
MarcelPersch
odplata část 1. ještě zítra, Vamos Rafa :)
Reagovat
Sonja
Já budu nervozní. Co vy?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Radek neměl svůj den....Budu fandit v pátek, malá šancička tu je.....
Reagovat
smazaný uživatel
Řešil se tu níže Petřin druhý set. Po prvním setu jsem viděla, že si Petra sahá fyzicky na dno. Vývoj druhého setu to potvrdil. Nemyslím si, že by se sesypala z Cornetové.... A také nevím, čím to bylo. Ale je vidět, že tyto Petřiny stavy neovlivní ani zlepšení kondice ani tvrdý trénink....Pravděpodobné je, že je zatím astma....
Reagovat
Fandina
se v pozápasovém rozhovoru vyjádřila, že mlela z posledního viz i článek nahoře. A hodně se potila. Podle mě je to taková nátura. Podstatné je, že i pdřesto dokázala vyhrát a Alizi porazit. Škoda, že nevyšel mix. Ale těžko hrát proti dobře hrající Cornet a Tsongovi, který má v deblu i stříbro z OH.
Reagovat
carolyn
vše nej k svátku oběma přeji
Reagovat
pepin
Protože jsem zápas viděl asi tak každý 10 balon, nemohu se k tomu nějak zásadně vyjadřovat. Po přečtení diskuze chci říci tolik. Podle mě je předčasné dělat nějaké závěry a to na jakoukoliv stranu. Dále je jasné, že v tomto podnebí chtít po Petře aby zvládla 3 seták v mixu a pak ještě debla, navíc jak jsem četl s tragickým Radkem, je prostě něco na co pořád ještě nemá. Určitě po tom náročném tréninku, pokud byl jak říkají, se to až tak nemůže projevit, musí si to sednout. Je ale také pravdou, že by si měla rozmyslet co říká pro veřejnost a to již jen vzhledem k soupeřkám. Podle ukáží až dal ší zápasy a turnaje a jsem přesvědčen, že po AO to budeme moci rozumně a s přehledem hodnotit /to pro Jirku/. Zápas s Amerikou bude asi podobný, pokud Petra porazí "Vlčí očička " tak v tom deblu nevím nevím.
Reagovat
pepin
Oprava - podle mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, ty píšeš, že chtít po Petře, aby zvládla 3setový singl a poté mix v takových podmínkách nelze, protože na to nemá. No, singl ubojovala a v mixu to byla ona, kdo držel české naděje.. ;-)

Jinak k hodnocení - podle Svačiny Petra s Všetíčkem očekávají, že se ta příprava projeví nejdřív kolem Wimbledonu, možná FO..
Reagovat
LukasH
K tomu mixu: dneska na to Petra měla a hodně. Jenže Radek dneska neodreturnoval ani servis Cornetový natožpak servis Tsongy. Radek byl úplně bez razance, na síti tragédie, za vše mluví to, že si podržel podání jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu jak si Kvitová mohla narazit toho vopičáka. To není normální, přítele mohla vybírat z desítek a stovek hezčích a vhodnějších adeptů. Evidentně tady hrajou roli peníze. Potkat Radečka na ulici, po něčem tak obludném se ani neohlídne.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, zrovna ona, která miliony na kontě, určitě s Radkem randí kvůli prachům. Přemýšlíš ty vůbec někdy, než něco vypustíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je jasný, že kdyby na ulici potkala tebe, šla by do kolen... naštěstí některý ženský nesázejí až tak na vzhled, jinak by si polovina chlapů neškrtla.. viď Broži?
Reagovat
smazaný uživatel
A čím by měl přemýšlet? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky fakt :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejko, některý mužský je hezký, jiný už míň a někdo není hezký ani trochu. Ale Štěpánek má obludně otřesný nelidský opičí obličej, tohle mi nikdo nevymluví. Ten je spolu s kolegou Kvérym v jiné neměřitelné kategorii. Pokud takové typy potkáš, dělá se ti špatně nebo je lituješ.
A slavná Kvitová, která může mít za přítele kohokoliv, si něco takového narazí. A ještě k tomu jeho "vzhledu" je skoro o 12 let starší. Čím ji asi mohl okouzlit? Neskutečné!
Reagovat
smazaný uživatel
tak za prvé ti do toho vůbec nic není, koho si Petra narazí, tobě do toho taky nikdo nekecá a nekritizuje a pomlouvat někoho jak vypadá je u mě hodně trapné, ať si každý vezme zrcadlo a pořádně se na sebe podívá, než začne soudit ostatní. Mně se taky hodně typů nelíbí, nicméně to neznamená, že se budu chovat jako primitiv a ukážu, jak jsem hodně málo sociálně inteligentní. Ale proč zrovna tobě to píšu viď? :)
Reagovat
Fandina
Televize zkresluje. Já jsem Radka na ulici potkala a líbil se mi. Takže se ani Petře nedivím, že se jí líbí také. A nejen jí, jak známo. To, že byl manželem krasavice Nicol snad víš i že přžed tím chodil s Hingis je také známé.
Reagovat
gigin
Tak hlavně asi umí ty dotyčné uspokojit. A jak by řekl Vlček. - o to chódi... Nejhorší sú nedojeté orgasmy.....
Reagovat
Jan
Podle mně je Radek pohledný chlapík a ženským se může líbit. Každému se líbí něco jiného. Jistěji to ale ohodnotí ty, kterých se to týká :)
Reagovat
smazaný uživatel
No toto, jsem zděšená, co to píšeš o Radkovi a Petře... Z tvých slov vyplývá, že Radek je ošklivej a Petra zlatokopka....Vůbec nechápu, jak na něco takového můžeš přijít.... Asi nemáš co říct k tenisu, tak alespoň řešíš peníze a povrchní krásu....
Reagovat
Roger_Federer
vyzivna debata..nezapomente ze mel za manzelku Nikol a ts je jeste o level nad Kvitovou.. (muj nazor)..Ale tady ma pravdu Gigin...Stepanek je opravdu nad samec..
Reagovat
Fandina
Ty si s ním něco měl, že víš jak uspokojuje? Jinak pro holky toto není to nejdůležitější věc.
Reagovat
Roger_Federer
navic ta partnerska vymena ktera mezi temito 4 probehla je vice nez komicka...
Reagovat
Roger_Federer
myslim ze Stepanek neni gay...takze jsem z nim nic nemel:)))....hen vim z dobre informovanych zdroju kolik jeho posteli proslo partnerek...
Reagovat
Roger_Federer
myslim ze Stepanek neni gay...takze jsem z nim nic nemel:)))....hen vim z dobre informovanych zdroju kolik jeho posteli proslo partnerek...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, odkud to tak dobře víš. Že bys s tím měl nějakou zkušenost? :-D

Btw. pokud vím, Nicole vztah s Pavláskem popřela.
Reagovat
smazaný uživatel
Výživná debata a s tvým přispěním ještě výživnější :) koneckonců jako vždy, když hraje Rafa nebo Roger, to je taky debata jak víno :)
Reagovat
Fandina
Tebe jako nicka neznám, takže nemohu vědět, kdo jsi. A zeptala jsem se tě na tvoje zkušenosti, protože jen tomu věřím. Ne jedna bába povídala.
Reagovat
Roger_Federer
suskanda mezi tenistama..:)..
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmíš všemu věřit. Pravda je obvykle celkem nudná, proto se nešíří tak rychle jako drby a když už, tak stejně nikoho nezajímá. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
nekteri mate tendence neustale si svoje ikony idealizovat..jsou to jen lide..Svetu vladnou penize a sex..to jsou dve nejvetsi devizi..Proc by teniste meli byt jini???
Reagovat
smazaný uživatel
já zase slyšela, že jsi občas docela ukrmenej a vymýšlíš si. Šuskanda na TP :D
Reagovat
Fandina
Já si nikoho neidealizuji a proč bych měla? Tenisti nejsou zvláštní druh a to, že má někdo tři partnerky a je to známá osobnost, že je každý zná, není nic zvláštního a už vůbec to neznamená, že je někdo kvůli tomu nadsamec. A že sex a peníze jsou součást života, to není potřeba vůbec zmiňovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, podle sebe soudím tebe, viď ? Ale ne všichni jsou takoví, někomu peníze a sex nevládne....A hleďme, co tady Brožík svým nejapným vyjádřením vyvolal....To je tedy fakt " výživné ".
Reagovat
smazaný uživatel
líbí se mi, že jsi napsala " součást života ". A říká se : Peníze jsou dobrý sluha, ale zlý pán. Myslím, že to platí i pro ten sex.
Reagovat
Roger_Federer
Je tohle dizkuzni forum? je..diskutujeme..Napsal jsem svuj nazor,..to jestli mi nekdo veri nebo ne me nezajima..Kazdy veri cemu chce..
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, protože obojí je dobré mít pod kontrolou. Být sám pánem. A nepplatí to jen o penězích a sexu. Ale platí to obecně o životě.
Reagovat
Roger_Federer
to ses trochu spletla...to se rika o ohni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už jsi vylezl z nory? To je divné, obvykle se tu v nové sezoně objevuješ až od Australian Open, abys mohl machrovat se svým Broželitem...

Ale zpátky k věci: Když už píšeš takové příspěvky, tak by možná bylo fajn, abys sem hodil svou fotku. Nepochybuju o tom, že jsi učiněný krasavec... Štěpec možná není Mr. World, ale co ho tak pozoruju, tak s ním asi bude velká sranda. Je prostě zábavný a ukecaný, na to spousta holek letí a není na tom nic divného. :) Ty holt máš asi komplex, že by si o tebe žádná tenistka neopřela ani kolo (už jenom proto, jak se tady o některých holkách vyjadřuješ).
Reagovat
smazaný uživatel
Ba ne, nespletla, je to název knihy....
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě odkaz na citáty. Francis Bacon : Peníze jsou dobrý sluha, ale zlý pán.
Reagovat
Roger_Federer
a nebude to spise tak ze ty znas 3 Stepankovy partnerky..Vajdisovou, Kvitovou,Hingis...Protoze o ostatnich nic nevis (nevidela si je v televizi, necetl o nich)..nez ze by mel ve 36 letech Stepanek jen tyto 3 ??Jsi bud najivni nebo si to idealuzujes...
Reagovat
Fandina
O třech se píše a jsou to super holky a jestli má nebo měl nějaké milenky, jeho věc a nic proti ničemu. Já si nikoho neidealizuji, každému přeji, ať si dělá co chce, druhému neškodí, neubližuje a tím to pro mě končí. Radek je super tenista a jestli má sto holek jeho věc!
Reagovat
Roger_Federer
no vidis uz pripoustis, ze mohl mit mnoho sexualnich partnerek...ze je samec :))
Reagovat
Fandina
Tři stálé partnerky za sebou není žádný důkaz nadsamcovství.
Reagovat
gigin
Jde samozřejmě o celkové uspokojení ženy. Ne jenom dupačka.. tvl, snad se tu bavíme jako dospělí lidi...
Reagovat
smazaný uživatel
"Dneska to byl muj posledni singlovy zapas roku 2013 a jak jinak nez na tri sety :) Skoda mixu, ale sance porad zije! Pojd"
trošku sebeironická Petra :D ale má pravdu
Reagovat
Jan
Dnes se ukázalo, na co ti dva v HC mají. Slabé Španělsko porazili, teď to bylo jiné. Je otázka, jestli by mix dopadl jinak, kdyby se Radkovi dařilo jako při deblu v DC. V podstatě jsem to čekal, jen jsem doufal, že to dopadne jinak. S USA to asi bude podobné.
Reagovat
LukasH
Nevím, co jsi čekal. Týmy, co mají hráče - chlapa ve špičce budou ve výhodě vždycky a pokud k tomu přičteš, jak katastrofálně dneska Radek hrál, není to žádný překvapení.
Dokonce se mi zdálo, že byla Petra v tom mixu na Radka naštvaná. A rozhodně měla důvod.
Reagovat
Jan
Už při nominaci jsem si říkal, že s Radkem na pohár asi myslet nemůžou. S Tomášem by to bylo jiné.
Reagovat
tommr
v prvním setu proti Cornetový hrála velice dobře, v druhým jako už tradičně začala kupit nevynucený chyby a ve třetím to ubojovala. Změny proti lonský sezóně tedy v podstatě veškerý žádný ...
Za prohru s Francií může jednoznačně mizernej výkon Radka. Prohru s Tsongou mu nevyčítám, ale v mixu byl dneska vyloženě trapnej ... :(
Šance na postup do finále HC je už téměř nulová, ale to není žádná tragédie. Aspon bude mít Petra víc odpočinku před Sydney. Od Radka už v letošní sezóně nic nečekám ... :)
Reagovat
Titan
:-)
Vypadá to tak. Úplně mi stačilo mrknout na skóre a i přestože Alizé umí letos zahrát skvělý zápas, tak tohle byla Petřina plácačka.
A ještě řekne, že mlela z posledního, to už fakt nevím. Když jí zmůže tento zábavný podnik, pak musím říct, že kondiční trenér není v kondici...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já vím - situace je poněkud složitější, než si zřejmě myslíte, pánové. ;-) Oba byste chtěli všechno hned, jenže tohle je běh na dlouhou trať. A že by si Petra na dusno zvykla, protože byla na Floridě, to je nesmysl. Na vedro a dusno si člověk nezvykne, s odolností vůči tomu se musí narodit..
Reagovat
Titan
Mám pocit, že ke změně došlo letos zjara. Prý to bude minimálně 3 měsíce trvat. Nechci si hrát na vyšší matematickou, ale soudím, že minimálně 3 měsíce neznamenalo za rok...:-)
Reagovat
LukasH
Ke změně došlo po US open. Ne na jaře.
Tak prostě nečekejte, že bude z Petry Serena nebo Máša a Vika, který jsou schopný půlku sezóny neztratit set. Je to jako u Tomáše. Všichni vidí, že se nikam "neposouvají". Ale ono se udržet tam, kde jsou je obdivuhodný a vyžaduje to spoustu úsilí.
Měli bysme si toho spíš vážit, možná na Petru a Tomáše budeme potom vzpomínat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už řekl LukasH, ke změně došlo na podzim, ne na jaře. ;-)
Reagovat
Titan
Jsem si naprosto jistý, že o změně mluvili v TV při přenosu FED Cupu z Německa. Mělo jít o změnu tak, aby Petra zvládala větší zápasovou porci. Ale není vyloučeno, že se tenkrát na to vybodli, třeba kvůli tomu, že se povedl Dubai...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
S Německem se hrál FC v roce 2012, asi tedy myslíš s Austrálií, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
by se mi libilo vic.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: Titan.. (Na tabletu se píše blbě :) )
Reagovat
smazaný uživatel
Jednak to bylo před zápasem s Austrálií, jednak to byla především reakce na příchod tehdy nového kondičního trenéra - Kristiána Bajzy. Marek Všetíček Petru trénuje až od září, i když o nějakém tréninku se asi dá mluvit spíš až od Floridy. ;-)
Reagovat
Titan
No jo, zastřelte mě, mají podobnou vlajku, taky tam je červená a bílá :-)) Ale nic to nemění na tom, že to tam bylo takto podáno, dokonce bylo pak rozpoložení z Dubaje, protože ten úspěch byl nečekaný a neplánovaný...:-)
Reagovat
PetaM
Nejde už ani tak o postup, ale o to, aby si zahráli dobré zápasy před turnaji :) Petra zatím jeden lehký a jeden vybojovaný zápas. V některých aspektech hry se zlepšila, v některých zůstala věrná roku 2013. Ze začátku hraje skvěle, padá jí tam kde co, po prvním setu to prostě přestane vycházet a je z toho neuvěřitelná tragédie. Nevím nevím, sice druhý zápas roku, ale už teď mám z toho špatné pocity :D
Reagovat
LukasH
Nesmíš čekat zázraky. Je fakt, že měla zas Petra ve 2. setu krizi, ale bylo vidět, že nemohla. Cornetová byla naopak nabuzená. Vsadím se, že minulej rok by s ní Petra prohrála.
Reagovat
PetaM
Jako ... Nemohla ... To jsem v životě neslyšel od Top hráčky :D Já chápu, že to bere síly, ale nikdy jsem neslyšel, že by Serena po zápase řekla "Na konci už jsem mlela z posledního." Jako co to je :D Je sportovkyně na nejvyšší úrovni a po 2 hodinách nemůže? Já chápu, že má astma, a zrovna v Perthu se jí špatně dýchá, ale tak jako ... :D Petra má ale takový zvláštní dar, vyhraje první set celkem jednoznačně, ve druhém setu pokazí 2-3 balóny, soupeřce tam 3 balóny neskutečným způsobem spadnou a ona se z toho totálně zesype a nedokáže už ani lehce přenést míč přes pásku. To mě na nic neuvěřitelně rozčiluje a hlavně překvapuje, že s tím /zřejmě/ nikdo nic nedělá ... :D
Reagovat
LukasH
Takhle jednoduchý to není. Všiml sis, co hrála Cornetová v 1. setu a co od 2. setu? V 1. setu Petra zakončovala z druhýho úderu a Cornetová jí to ani nebyla schopná vrátit. Pak se přizpůsobila, údery jí docela vracela a bylo to. Navíc Petra měla petra strašný podání ve 2. setu, proto to tak dopadlo.
Od 3. setu to byl dost kvalitní tenis od obou.
Navíc je Petřin styl tenisu mnohem energeticky náročnější než většiny ostatních. Údery má jako Serena, jenže koukni na Serenu, jak vypadá.
Buď rád, že Petra vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra neodešla psychicky, což se jí stávalo loni, spíš fyzicky, ostatně ten inhalátor hovoří za vše..
Reagovat
smazaný uživatel
..osudove - to ja nekdy delam.. :-))) jsem si rikala, kdyz ji to zacalo cele tect mezi prsty: Jestli s Alize vyhraje, uz ma hlavu sampionky, jestli ne, bude vzdycky dobra tak leda na hadry.. ;-) Obecne si ale myslim, ze tahle vyjadreni o mleti z posledniho nejsou diplomaticka a jeji zapasova mimika neni takticka. Ale to je proste Petra... Lidsky je mi to blizke, podvedome proste vsak chci star.. v tom dobrem smyslu, takova hracka totiz je star! :-)
Reagovat
PetaM
To jsem myslím ale zmínil, že Petře ve druhém setu nevyšlo pár úderů, Alize oproti tomu pár skvělých úderů vyšlo a už to Petru srazilo, začala kupit chybu za chybou a nedokázala se z toho lehce vyhrabat. Jestli bude celá sezóna ve znamení takovýchhle zápasů, tak fyzicky bude Petra vyšťavená už po antuce ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra proste musi mit fyzickou pripravu na takove urovni, aby vystavena nebyla - jinak nema sanci a Vseticek je prvni, kdo to vi. Jeste k te postave - ted zacala a v tehle fazi prece nejak vyrazne shodit (drzet dietu) nemuze, to by vam, teda panu Pink napr., padla jeste driv.. :-)
Reagovat
LukasH
Bylo to hlavně tím, že se nemohla opřít o podání. Ve 2. setu jí úplně odešlo. Neměl jsem pocit, že by se sesypala. Prostě ubrala a Alizé zabrala a hlavně měla 1. servis. Alizé zabrala třeba i v zápase s Vikou v Americe a Vika měla taky problémy.
Určitě bych z toho nedělal žádný závěry do budoucna. Problém spíš je, že Petra je sledovaná jako ostříž a všichni teď čekají, že bude každej zápas vyhrávat jako včera.
Reagovat
Mr.Pink
Ale ja jsem o diete a vyraznem shazovani nikdy nic nepsal.
Asi doslo k nedorozumeni :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě z toho mixu vyplynuly dvě věci:
a) Petra je lepší deblistka, než by se zdálo, což je zajímavá informace především pro Pálu do FC
b) Radek je jako člověk, o kterého by se Petra mohla opřít, alespoň na kurtu, absolutně nepoužitelnej. Dneska místo aby jí z krizovek pomáhal, sám je vyráběl..
Reagovat
PetaM
Pála ji do FC jako deblistku nikdy nedá, prostě se s tím smiř :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tím ani nepočítám. Nicméně vzhledem k tomu, že se mu elitní pár H+H rozpadl, je i tahle možnost pochopitelně ve hře, i když ne jako hlavní varianta. ;-)
Reagovat
PetaM
Pokud se H+Š bude dařit, tak je zřejmé, kam deblové obsazení bude směřovat .. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jednoduché to není, předně proto, že Andrea má pozici ve FC krajně nejistou, už teď se tam dostala prakticky jen kvůli spojení s LH..
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď se tam dostane díky LŠ...
Hradecká tam může být, dejme tomu že do počtu.. Singly budou hrát Petra s Luskou Š., debla Andrea s Luckou Š. :D easy
Reagovat
tommr
pokud se Andree s Luckou bude aspon trochu dařit v deblu tak má Andrea naopak nominaci na FC jako deblistka téměř jistou. Koho jinýho bys tam vedle Petry a Lucky chtěl nominovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu to asi tak, že v první řadě se Pála bude snažit ukecat obě Háčka. Pokud se mu to nepovede, může buď nasadit Hlaváčkovou, která je ale do singla nepoužitelná, v deblu toho s LŠ zatím moc neodehrála a ve FC nehrála ostrý zápas. Nebo LH, která je dlouhodobou stálou reprezentantkou, dloouhodobě lepší singlistkou i deblistkou než Andrea, i když to tak teď podle žebříčku nevypadá a hlavně má ve FC spoustu zkušeností z ostrých zápasů, v singlu i deblu.

Zatím jsou tedy misky vah poměrně jednoznačně na straně Hradecké..
Reagovat
Fandina
Před nominací na FED Cup bude hodně rozhodovat momentální situace u holek. Debl se hraje naposled, ale třeba finále v Moskvě 2011 rozhodovalo a tam to byla Lucka Hradecká s Květou, kdo přidal třetí potřebný bod ke dvěma Petry. A jindy v roce 2012 zase rozhodující třetí bod ke dvěma Petry přidala Iveta s Bárou v deblu. Ale souhlasím s tím, že Lucka Hradecká má za sebou ostré zápasy a zkušenosti, ale opět je ve hře, jak na tom bude letos jak s hrou, tak s momentální kondicí. Nicméně, ten mečbol zároveň finálový FEDCupbol v Moskvě 2011 od ní byl ukázkový.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s tebou, Petra je velmi milá, lidsky, ale nemá v sobě tu rivalitu a zarputilost, která by ji dala dál a je někdy příliš otevřená a snadno čitelná. Jenže, jak píšeš, jako její fanda ji chci vidět výš, ale zase na úkor té její povahy, pro kterou ji mám ráda? Její mimika je no comment, někdy se tváří, že bych si snad troufla s ní hrát i já (pár sekund teda :D) :)
Reagovat
tommr
myslíš tu Hradeckou, která je na tom momentálně tak špatně, že si nedokáže poradit v kvalifikaci ani s hráčkou ze třetí stovky? Obávám se, že doby kdy Lucka mohla při FC utkání úspěšně zaskočit i do singla jsou už nenávratně pryč ... :(
Reagovat
Fandina
LucHra porazila před pár dny při extralize Meusburgerovou, tu, která vyhrála poslední turnaj v Bad Gastainu a ve finále v Budapešti podlehla Halep a LucHra také před pár dny v extralize porazila Arvidsson a ta také umí hrát moc dobře. U Lucky Hradecké bude záležet opravdu na momentální formě, jak na tom bude se zdravím, ale že umí vyhrávat, to už dokázala.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Fandinou a dodám, že doby, kdy Andrea mohla zaskočit, ani nenastaly..
Reagovat
smazaný uživatel
Je předčasné řešit teď nominaci na FC... Petra je jasná jednička, dvojka bude buď Lucka Š. nebo Klára a debl by se mi docela líbil Lucka H. s Petrou, protože pochybují, že Hačka budou ochotná hrát spolu.. :)
Reagovat
majkl005
Štěpánek hrál v deblu katastroficky...být Petrou tak ho nakopu do patřičných míst...
Reagovat
rib
jj, Radek byl v mixu nejslabším hráčem na kurtu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist