Štěpánek se rozvádí s Vaidišovou

20. 6. 2013, 16:23
Aktuality 267
Radek Štěpánek se po třech letech manželství rozvádí s bývalou sedmou hráčkou světa Nicole Vaidišovou. Informaci přinesl Blesk a ČTK zprávu potvrdil Karel Tejkal, mluvčí daviscupového týmu. Večer
Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek

"Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se rozvádějí. Na všem se domluvili a rozvod proběhne bez problémů," řekl Tejkal. Štěpánek s Vaidišovou měli církevní obřad v katedrále sv. Víta na Pražském hradě v červenci 2010 a přihlížela mu řada osobností. Ze světa sportu nechyběl třeba hokejista Jaromír Jágr.

"Takový je život. To se stává, že to někdy nevyjde, a nám to bohužel nevyšlo. S Nicole jsme se domluvili jako dospělí rozumní lidé na podmínkách rozchodu i formálního rozvodu, vše probíhá korektně," potvrdil Štěpánek.

Informaci o rozpadu tenisového manželství jako první přinesl deník Blesk a spojil ji se spekulací, že Štěpánek navázal vztah s jinou tenistkou, wimbledonskou vítězkou Petrou Kvitovou. 

Česká ženská jednička Kvitová v prohlášení uvedla, že své soukromí nebude s ohledem na blížící se vrcholný turnaj ve Wimbledonu komentovat. Potvrdila pouze, že už netvoří pár s dosavadním přítelem Adamem Pavláskem.

pva, ČTK

Komentáře

267
Přidat komentář
ArcusII
... že si s Petrou pohoršil co se krásy týká...
http://media.super.cz/images/gallery/0000000008261399/gnHAQ5ZBnqqVfO_b-X1C3w/51c4479419133a15eac90700-77943

nesouhlasim ;-)
Reagovat
gerd
když jsem tu psával že "přítel" Kvitové ji brzdí v kariéře tak zdejší hlupačky a hlupáčci mě málem sežrali.A dělají to samý i nyní když si Kvitová místo aby se konečně věnovala tenisu,tak si začíná s oplzlým "skakounem"!to nechápu!píší sem jen pitomci a štětky?
Reagovat
Fandina
škoda, že tě nesežrali ... úsměv
Reagovat
gerd
a ty jsi jak jsem zjistil jedna z nich tzv. suprkoza-úsměv
Reagovat
Fandina
právě, proto lituji, že tě nesnědli, co si psal by si to zasloužilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy tady obviňujete druhé ,že se v tom neustále hrabou a sami jdete příkladem.Nebylo by tedy lepší na takové věci nereagovat.
Reagovat
Fandina
Nevím jestli dobře čteš, já nikoho neobviňuji. Napsala jsem, jaký mám na věc pohled. Nikomu nic neradím. Dobře si přečti mé příspěvky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pro tebe jednu radu,než něco napíšeš pořádně si to ještě jednou přečti.Plácáš nesmysly jako ostatně vždy.
Reagovat
Fandina
pojedudokanady ... trapné.
Reagovat
Fandina
Člověk takový by ničím nebyl, kdyby nemyslel a necítil, nemiloval. Odddělit to od sebe nejde. Je těžké hrát tenis a nebýt přitom normálním milujícím člověkem. Pokud toto bude, bude se o tenistech mluvit nejen když budou vyhrávat na kurtech, ale i když budou měnit partnery. Tak Petře i Štěpulovi popřejme ať jim to klape, jestli se mají rádi a těšme se na jejich tenisové výkony i na kurtu jako jejich fanoušci. Radku Peti pojď pojď pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Bavim se. stejne keci se tady vedli, když prasklo, že chodi z Vajdišovou, jak je škaredy jak na to nema, co na vidi atd..
Štepanek ma obrovske charisma, a z holkama od tenisu to evidentne umi..:).
Horši je , že statisticky je to ničitel slibnych karier svych žen.
Reagovat
petrulinka
Ještě nedávno to tady byl tenisový portál, kde se nacházeli i slušní diskutující. Ale to, co si lze přečíst v poslední době je opravdu hnus a s tenisem to nemá nic společného. Dejte prosím vás Petře už konečně pokoj. Její soukromý život i život ostatních je jen a jen jejich věcí a nikomu z nás po tom nic není. Myslím, že by si každý z vás moralistů měl nejprve zamést před vlastním prahem. Já nejsem žádný sportovec ani známá osobnost, ale kdysi jsem zažila, jaké to je, když vás lidi pomlouvají a velkou většinu věcí si na vás ještě vymyslí. Bylo mi tehdy hrozně a bohužel nejde lidem vysvětlit, že věci nejsou tak, jak si oni vymysleli. Tehdy jsem nebyla schopná téměř fungovat, jak jsem to měla všechno v hlavě a potom chápu Petru, jak jí musí být a nedivím se, že jí prostě tenis v poslední době nejde. Ona je skromná holka, která se díky Wimbledonu dostala na výslunní a to byl podle mě ten moment, kdy jí tyto věci začaly stahovat dolů. Ona potřebuje klid, aby se mohla věnovat naplno tomu co dělá a kecy takových chytráků jako jsou tady, jí určitě nepomůžou.
Reagovat
rib
souhlas... Navíc když uvážíme moderní konstruktivistické tvrzení "kritika pomáhá spíše kritizujícímu než kritizovanému" a také "to, co pozorovatel pozoruje, souvisí spíše s pozorovatelem, než s tím, co pozoruje", tak se tu mnozí krásné odhalují, co jsou zač. Divím se správci Tenisbulváru - pokud chce zachovat Tenisportál - že to nestopne a tenhle článek prostě nevymaže. Stačí, že je na jiných bulvárních stránkách, ne? Ale pokud mu jde o množství "prokliků", tak si teď asi mne ruce... Smutný příběh
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, taky si říkám, proč správce raději tento článek nestopne, aby sem nelezli takoví ti spíše provokatéři. Vždyť to má být diskuse o tenise, ne? A myslím, že po soukromém životě kohokoliv není nikomu nic. I kdyby Raděk měl manželku a pět milenek a Petra čtyři chlapy, tak to může být každému jedno. Jenže málokdo se nejprve zamyslí nad svým konáním a svým životem a raději kritizuje ostatní a moralizuje. Ovšem myslím si, že právě u těchto lidí bychom v jejich soukromém životě našli spoustu trhlin. Jak píšeš, je to smutné... :-(
Reagovat
malar
Mohl by zkusit zapůsobit na Serenu. Ženský tenis by pak byl mnohem vyrovnanější. Jemu by to naopak mohlo stačit na dalších 10-15 let profesionální kariéry.
Reagovat
Jan
Vaidišová i Hingisová se mi líbily a líbí, Petru bych si já osobně nevybral, myslím že si Štěpánek pohoršil, ale je to jejich věc.
Reagovat
Jan
Myslím, že to pro Petru nebude dobré (i pro její tenis, zejména až ji Štěpánek vymění za další). Nicméně zatím má Petra takový pokles formy, že je to už asi jedno. Jinak si Radka vážím, už za to co udělal pro DC, to že střídá ty holky, kdoví jak to je a co za tím je, proč je mění, nepůsobí to dobře, ale každý jsme nějaký, je to jeho i Petry věc. Radek evidentně není na vdolky :) (i když možná že i na ně).
Reagovat
smazaný uživatel
já nechápu, jak můžete být ještě skoro přesvědčení, že to není pravda. Kdyby to pravda nebyla okamžitě by to dementovali. ;) To, že se rozhodla to nekomentovat je jasný důkaz toho, že spolu chodí, ale nechtějí se o tom bavit. Asi třeba nechce být Kvítko za tu špatnou a udržet si dobrou pověst.
Reagovat
gerd
Kvitová--nejhorší pokles výkonnosti první stovky tenistek ale šukání jí jde tam má formu furt
Reagovat
smazaný uživatel
Tak k tomu lze jen dodat,100% pravda.
Reagovat
rib
Zdravím všechny na Tenis bulváru, rozjeli jste to pořádně. Hned je vidět, jaký je kdo moralista, máme tu zastánce všelijakých extrémů (ještě že upalování bylo zrušeno:-)) Naštěstí se najde i pár přejících...a pak že středověk je pryč...
Reagovat
SwissMaestro
Tohle bych nečekal. Radek je prostě promiskuitní prasátko a bojím se, že Petra není zdaleka tou poslední.... nicméně jako tenistu ho i nadále nelze nemít v oblibě
Reagovat
Mayo
lze
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, člověk, co má za nějakých osm let dvě partnerky, je promiskuitní?
Reagovat
SwissMaestro
Třetí, ale stejně máš pravdu - slovo promiskuitní se sem až tak nehodí. Ale to nic nemění na faktu, že je to zmetek. O Kvitové si také nelze myslet mnoho dobrého..... :/
Reagovat
Frick
Co dyž má ajc?
Reagovat
smazaný uživatel
Která je ta třetí? Btw. co máš proti Kvitové?
Reagovat
SwissMaestro
Hingis. A Kvitová s ním začne i když ví, že je ženatý. Kdyby tohle udělal někdo jí, tak by se jí to asi také moc nelíbilo. Bez ohledu na to jak moc špatná situace mezi nima byla....
Reagovat
a.magerova
Je to jejich věc a pokud je to pravda, tak nám všem do toho opravdu nic není i kdyby ukončili kariéru oba dnes!!!!

A z keců typu, že je Radek zmetek nebo že o Petře si nelze myslet mnoho dobrýho, se mi dělá opravdu zle :-/
Reagovat
SwissMaestro
Mag: Chápu, že dneska jsou takovéhle věci úplně v "cajku" a běžné... Nicméně souhlasím, že nám do toho zase tak moc není, ale když už se to dostalo na povrch...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znova, která je ta třetí? O Hingisové a Vaidišové víme. A k Petře - zajedno vůbec není jasné, jestli si s ním začla, zadruhé nevíme, kdo byl hlavní iniciátor vztahu (je-li vůbec nějaký vztah, viz bod jedna).
Reagovat
Padme
Ochotská... ale to jsou možná jen zvěsti.
Reagovat
SwissMaestro
Hingis, Vaidišová, Kvitová = 3
Reagovat
Fandina
Je to úplně jedno, kolik kdo má lásek. Rozešel se s jednou. Teď se rozvede s druhou a je jeho věc s kým bude chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
S Kvitovou už vztah potvrdili? Nezdá se mi..
Reagovat
Frick
Dyž vim, že su děvkař, tak proč sakra ten tyjátr s kostelem sv. Víta. Mohli žít "na psí knížku". Jarouš měl dlouholetý vztahy, ale byl rozvážnej, tak k žádný svatbě (a pak rozvodu) nedošlo...

Nicméně JJ68 už bych taky přál, aby si už našel nějakou paní Jágrovou. Asi by to už měla bejt nějaká mladší MILFka. Tak 30-35 let.
Reagovat
SwissMaestro
Až vypadne Petra z Wimbledonu vše se potvrdí :-)
Reagovat
a.magerova
No ale já netvrdím a ani si nemyslím, že dneska jsou takovéhle věci úplně v "cajku" a běžné. Ale přece nevíme jak to bylo a hlavně jak to je, tak proč Petru vinit z toho, že rozbila manželství, přece nemusí Nicol s rozvodem souhlasit, pokud o Radka stále hodně stojí....
Reagovat
Sonja
Tak Jágr- vzhledem k tomu, že je věřící- se určitě nebude brát, dokud si není 100% jistý, že to bude do konce života. Tak to má byť:-)
Reagovat
SwissMaestro
Sonja: Přesně tak :)
Reagovat
Padme
JJ to třeba udělá jako Kája Gott :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až se to potvrdí, můžeme se bavit. Btw. Petra při svém náročném programu a starostech s řešením vlastní partnerské krize určitě ještě měla čas někomu rozbíjet manželství..
Reagovat
Frick
Jednou bude kandidovat na prezidenta a umístí se tak do 4. místa...
Reagovat
Fandina
Když se někdo žení, tak snad každý věří, že je to na celý život a pak to nevyjde. To přece nemůžete někomu vyčítat, že se žení.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se tady zapomíná na jednu věc. A to na tu, že Petra nemá, na rozdíl od Radka, k Nicole žádné povinnosti. Není s ní vdaná, je to pro ni cizí osoba. Kdo je v rozvodovém řízení, a má/měl k Nicole nějaký vztah a povinnosti, je Radek.
Takže nechápu, proč by si měla něco vyčítat Petra, a nebo proč by mělo být něco vyčítáno jí.
A hlavně, jsou to opravdu jejich soukromé věci, takže do toho nikomu nic není.
Reagovat
a.magerova
Já si zase myslím, že přece nikdy člověk nemá 100% jistotu, že je TO do konce života, manželství nejde dopředu naprogramovat na doživotí, to je naivní představa :-/
Reagovat
Fandina
quesh ... i kdyby měla Petra vztah s Radkem tak je to jejich věc a volba a nikomu do toho nic není. Jsou to svéprávní lidé a ne první, ani poslední, kteří měli s někým vztah a potkali jiného a ty původní zrušili. Navíc, opravdu nikdo nevíme, jestli spolu vztah mají nebo nemají. I kdyby měli, tak ať se daří a mají se rádi.
Reagovat
smazaný uživatel
Oskar: jak vidíš, ještě ten vztah ani není oficiální a už jí to rozbití manželství někdo předhazuje.

Fandina: já jsem ten poslední, kdo by jim chtěl kecat do života..
Reagovat
Fandina
quesh ... jasně, byla to obecná úvaha, nic nevíme a podle mě spolu vztah nemají. Petře bych přála Jágra. To mě připadá dost zajímavé.
Reagovat
freeteepek
Takže brzo. Jenom nechápu, proč Petra dělá okolo těchto věcí takový tajnosti. Vůbec si tím nepomůže. Její soukromí bohužel ovlivňuje její hru. Fanoušek se diví, nechápe. Kdyby hned řekla, že se rozešla s Pavláskem, fanoušek by chápal a možná že by mu Petry bylo i líto a ty její herní výpadky by přijímal s porozuměním.
Reagovat
freeteepek
Já bych Petře taky přál Jágra, jenomže Jágr je na modelky a to Petra není. Petra by si měla najít nějakýho normálního kluka, žádnou mediální hvězdu a megastar (Jágr - vyjímka), žádnýho fotra od rodiny, někoho o pár let staršího, svobodnýho, skromnýho, pracovitýho. Prostě normálního kluka...:-)
Reagovat
Frick
Jak to má nyní? Ten její chalan je nějakej nounejm, ne? A klape to? Sam
Reagovat
smazaný uživatel
Ochotská je zasnoubená s Rosolem co ja vím?
Reagovat
Fandina
Petra se nás ptát nebude a někoho si najde, pokud už nemá, jak se píše. Jarda Jágr mě napadl proto, že když koncem roku byla tenisová exibice s Petra, Lucka a Sharap v Praze, byla jsem tam a oni spolu seděli v hledišti a když na ně najela kamera se srdcem, jak se to tam dělalo v pauzách, tak se dotyční líbali a oni také a moc hezky vypadali. Slušelo jim to. Proto by se mi spolu líbili.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím tě trochu opravit. :) Právě, že když kostka na exhibici zabírala Jardu a Petru, tak tam ty srdce (a nápis "Kiss me") nebyly. Zabrali je normálně bez jakéhokoliv nápisu, ale Jarda nemeškal a Petru stejně políbil. Pak ještě políbil Innu, aby jí to nebylo líto (asi poslední akce, kde byli Jarda a Inna spolu). :D

Já si na to moc dobře pamatuju. :) Dobré taky je, jak tam Masha kouká na kostku. :D
http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1442187-img-petra-kvitova-jaromir-jagr-v4.jpg
Reagovat
Fandina
Aha, já jen vím, že opravdu se Jardá třásl na Petru a pak teprve dodatečně na Inu. Už si to přesně nepamatuji, ale vím, že to bylo takové bezprostřední a zajímavé, jak se k Petře měl a ona se z toho moc těšila. Tak dík za doplnění.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo chce, bude brát její výkony s porozuměním i bez znalostí jejího soukromého života, kdo nechce, tak nebude i kdyby mu Petra každý den podávala hlášení.
P.S.: nevím, proč by Petra na Wimbledonu měla vypadávat brzo
P.P.S.: dalo by se souhlasit s tím, že to měli rozetnout hned, ale - napadlo tady vůbec někoho, že v tom třeba sami ještě nemají jasno?
Reagovat
Frick
Jestli to krachne /jakože asi hej/ tak nebude schopen Petru jakkoliv litovat, protože si bude moct sama. Ale jako to je hrůza. On fakt byl zasnoubenej s Hingiskou, zahlídnul někde 18-letou žábu, resp. kobylu a...

BTW: Proč se nemaj rádi Nicole s Luckou? A Lucka je teď single?
Reagovat
PetaM
Nicole nemá ráda ani Petru :D
Reagovat
Frick
Ani předtím?
Reagovat
PetaM
Ani před tím. Něco jsem o tom četl. Že prý jí Petra kdysi dávno vyčítala, že nereprezentuje Česko ve Fed Cupu a od té doby se nemají rády .. Nevím no :D No teď, pokud je to pravda, jí tuplem nebude mít ráda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já si nepamatuju, že by se Petra někdy na adresu Nicole vyjadřovala nějak negativně, i když co jsem tak pochytil, tak Nicole není až tak kamarádská jako třeba Petra, spíš něco jako Máša, takový trochu odměřený typ. A když se tyhle dvě ve FC potkávaly, tak Petra byla řadovou hráčkou, zdaleka ne hlavní hvězdou, tak jako dneska. Takže si nemyslím, že byla v pozici, kdy by mohla Nicole něco vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba Nicole je velká kamarádka s Ivetou Benešovou (teď už Melzer :D). No ale přiznám se, že když Nicole tenkrát řekla, že přestane hrát Fed Cup a soustředí se na vlastní kariéru, tak jsem ji za to taky hodně kritizoval. A co si pamatuju, tak právě od tohoto prohlášení šla dolů...
Reagovat
Lorenzo
...na jeho penisu skončí další tenisovej talent
Reagovat
Fandina
k smíchu to není, ale mě to připadá hrozně komické, fakt se řehtám ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Komické? Nejveš trapné..
Reagovat
Fandina
Tak přemýšlím, že jiní lidé také mají hodně lásek, ne třeba jednu, tak třeba to tak má být. Jedna, druhá, třetí. Ale určitě to není důvod ke končení kariéry. Já Petře přeji, ať má ráda koho chce a ať se jí daří. A Radkovi také. Nakonec, proč ne. Lásky přicházejí a odcházejí, je to život.
Reagovat
gigin
Já totiž pořád nechápu jednu věc. I kdyby to byla pravda, že Štěpec má vztah s Petrou, proč by jako Kvítí měla nějak končit, nebo co.. On jí to nějak otráví, nebo ji usouloží k smrti... Naopak si myslím, že až se to všechno uklidní, tak Petra půjde nahoru...
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, Radek holt má pověst ničitele talentovaných hráček. Co na tom, že stačí trocha googlu, aby si každý mohl ověřit. že je to hovadina. Někdo to holt někdy vypustil a od té doby si to žije vlastním životem..
Reagovat
smazaný uživatel
No, mě hlavně udivuje, že bulvární plky a naprosto soukromé věci Petry a Radka se tu propírají bez větších obtíží celý den, a když se tu lidé snaží diskutovat o tenise, tak je to špatně.:-o

Jinak já bulvár nečtu, nevěřím mu, nezajímá mě....Ale soukromě si myslím, že to pravda být může, protože kdyby to pravda nebyla, tak to jeden z nich hned dementuje a bylo by....Ale ať je to jak je, hlavně aby byli spokojení oni i Nicole.
Reagovat
gigin
Já bych to fakt nějak nehrotil. A kdoví, jestli je to vůbec pravda. Jako jestli si někde párkrát "pinkli", budiž. Ale jako přijde ti nějaká zamilovaná, nebo jiná? Ty ji máš načtenou...
Reagovat
Fandina
V nějaké formě o tom psali nejen bulvár, ale i ostatní média na internetu viz odkaz dole, bohužel.
http://news.google.com/news/story?cf=all&ned=cs_cz&hl=cs&topic=s&ncl=d3APErw5nLAw6RMoTofBZGy8I7fgM&cf=all
Reagovat
smazaný uživatel
Oskar: on ti tu někdo zakazuje diskutovat o tenise? :-o Já osobně jsem to přečetl jenom proto, že to sem někdo dal, jinak bych o tom nevěděl, protože na bulvární servery nechodím.

gigin: hele, netuším. Bohužel jí nejsem pořád za zadkem a nevím, co se děje, když je mimo kurt. Že na kurtu viditelně není v pohodě, pravděpodobně kvůli kotrmelcům v partnerském životě, to asi vidíme všichni. Což se stavem šťastně zamilovaného člověka moc nekoliduje, ale čert ví..
Reagovat
gigin
Jas. Uvidíme.. Tak hodně štěstí zítra při losu a na Wimblíku vůbec :)) Ať se daří!
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím tě, nech toho, víš dobře, jak to myslím. Vyjádřil jsem svůj názor a nechci se zase dohadovat.
Ale jeden den se tady lidé umravňují s tím, aby nediskutovali o prohraném zápase a druhý den tu ti samí lidé, kteří včera moralizovali (nejen ty), propírají Petřin soukromý život.

Co myslíš, že by ji vadilo více - to, že tady amatérští pinkálisti a plkalové řeší tenis a nebo to, že je tady celodenním předmětem diskuzí její soukromý život a dělají se tu o tom fórky? Řeší se zda ji neudělá dítě apod....

Chápej, mně jde o princip. Nepřekvapuje mne, že se to tu probírá. Nikomu nepíšu, aby to tu nerozebíral, každého věc, co chce řešit. Ale pak rovná práva pro všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jestli chtěla zabránit dalším spekulacím, obávám se, že tímto prohlášením se jí to úplně nepovedlo:
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/487912-stepanek-se-rozvadi-s-vaidisovou-a-jeho-novou-milou-je-pry-kvitova.html#hp-artcl
Reagovat
Fandina
Třeba chodí s Jágrem a Štěpula je kryje. Samozřejmě spekuluji, nic nevím konkrétního.
Reagovat
Frick
A můžeš mi říct, kde by tam mohli na sebe za posledních X měsíců narazit? Nebo myslíš, že mu jako písla na FB, Járo chci si tě vzít, tvoje Peťulka Kvitulka? :-)
Reagovat
Fandina
Jak si domlouváš rande?
Reagovat
smazaný uživatel
No ne že by s Radkem na sebe naráželi častěji :-D
Reagovat
Sonja
Šťouchli se na fb a od té doby spolu chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nechápu, vždyť ještě nedávno byl Radek s Nikol v novinách z nějakýho koncertu Lucie, nebo tak něco...
Reagovat
Padme
na můj vkus to bylo taky moc rychlé, kdoví co se přesně stalo.
Reagovat
Frick
http://img.superspy.cz/sport/11781-kvitova-ma-po-kariere-chce-ji-radek-stepanek
Reagovat
Padme
to psal nějaký okultista? :) Ani jeden se k tomu nechce vyjadřovat.
Reagovat
Frick
Štěpec by mohl mít jednu velkou společnou věc s Daliborem Jandou? :-))
Reagovat
carolyn
:-DDDD
hurikána?
http://bleskove.centrum.cz/clanek.phtml?id=774884
Reagovat
smazaný uživatel
Tipovat vitaza Wimbledonu je strasne tazke podla mna najtazsie tipovanie vitaza granDslamu za posledne roky

ale moj tip ANDY
Reagovat
Sonja
Joj, teď Andy dopadne jak Nole na RG...
:-P:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra a Radek :D
Reagovat
smazaný uživatel
Andy a Máša.
Reagovat
Sonja
Rafa a Serena.
Reagovat
Mayo
Andy und Serena alebo Murray a Williams(ová)
Reagovat
MarcelPersch
Ver trosku nasemu matadorovi :)

Muj tip: Rafa a Serena
Reagovat
Mayo
Marcel...ja mu aj verím ináč...on je č.2 medzi favoritmi u mňa ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak Oskárku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme, jak se to Andymu vyvede. Ale přál bych mu, aby vyhrál domácí GS.:-)
Jsem ale zvědavý na los, kdo koho chytí, to bude taky důležitý....
Reagovat
gigin
No, já tipuju Andy, Serena. Přání je Nole & Vika. Tajné přání, Gulba vyžduchne Rafu ve druhém kole :DDD
Reagovat
Matti
V tom případě tě pak žďuchnu ja. :-))
Reagovat
gigin
Dobře, tak ve třetím kole :))))))
Reagovat
Matti
Dobře. Nalosujeme ho tedy Nolemu. :-))
Reagovat
gigin
Tvl tak na to ani nepomysli!!! Tady končí sranda :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To by byla paráda, kdyby ho Mrhač vyřadil.
Reagovat
Mayo
nerozumel som Vaidišovej a nerozumiem ani Kvitovej
Reagovat
VlS
a sobě rozumíš? Jestli jo, tak je všechno OK.
Reagovat
Frick
Nj, zrovna nedávno jsem četl, že Slováci přestávatt rozumět Čechum.
Reagovat
Mayo
občas ani sám sebe nerozumiem veru
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1014803_10151677093263701_1024777090_o.jpg

Tak kterej?
Reagovat
smazaný uživatel
Já být žena, tak asi Verdasco, tak neobjektivně mužským pohledem, jak bych jednou chtěl vypadat třeba :D Na 2. místě Monaco, pak Lopez a pak Almagro, který ve mě prostě evokuje nepřizpůsobivého občana.
Reagovat
Sonja
Který asi...Lopéééz:-)
Reagovat
carolyn
heh to už jsem tu dávala včera, né? Myslím že tady ...
Reagovat
a.magerova
Feliciano.... i když tady teda nic moc :-/
Hned za ním Fernando.... i když tady teda nic moc :-/
http://www.tennisperspective.com/wp-content/uploads/2010/08/Feli-Lopez-2.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_uoM4YZp5gYk/S7GzxPcchhI/AAAAAAAALPQ/w0jx07VWJdo/s1600/gallery_enlarged-fernando-verdasco-jet-ski-photos-03252010-03.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To netuším, já to našel až teď na fb.
Reagovat
a.magerova
Dovysvětlení: jakože na té fotce od tomasinha jsou ti mí kluci nic moc, na těch mých fotkách jsou jednoznačně k sežrání :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
To vám všem přijde Lopez tak šik? Mně přijde neuvěřitelně slizký :D
Reagovat
smazaný uživatel
bejt ženská, tak třeba Dolgopolova, Simona nebo Gulbise. Horší nebo podobně hrozní než tihle čtyři slizouni už sou snad jenom Tipsarevic nebo Fognini. Bleh
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty máš vždycky ty fotky tak po ruce, to si snad vedeš v PC nějaký jejich archiv, ne?:)
Reagovat
Sonja
Hodnotím čistě vzhled...a Feliciano má v tomhle ohledu prostě "naděleno"...ještě když si nechá strniště:-)
Ale kdybych měla určit, kdo z tenistů mne nejvíc přitahuje, Lopez by to nebyl.
Reagovat
a.magerova
Hele Ty tomu budeš těžko rozumět.... ano souhlasím se Simonem.... ale pak se v názoru rozcházíme, protože Lopéz, Verdasco, Tipsarevič i Fognini jsou kluci velmi šíkézní :-)))
Reagovat
Sonja
Jak to Sereně sluší i s rovnými vlasy!:-))
http://l.yimg.com/ao/hp/serena_williams_rape_case388.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu, třeba Verdasco mi přijde super, kdybych tak vypadal, nezlobil bych se :D Na Lopezovi mi něco vadí, má takové divné nepříjemné oči, ostrý pohled, něco mi na něm vadí.

Tipoval bych ještě u žen Paire, Haas (mamčin favorit vedle Rafy), Dimitrov, Isner. To beru padesátku první :D
Reagovat
a.magerova
No tak samozřejmě bez archivu bych vůůůůbec nemohla fungovat :-))
http://gototennis.com/wp-content/uploads/2010/02/fernando-verdasco-calvin-klein-underwear-naked_02.jpg
http://www.confiesatussombras.com/uploads/FileUpload/fd/6c52b0b50920b8e8b7b49db2827202.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já říkám furt, že Serena v obličeji není vůbec škaredá, jak mnozí píší, akorát je holt osvalená a jako správná afroameričanka má větší zadek. To je toho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, díky.:-) Jo, v těch rovných vlasech jí to sluší podle mě daleko víc.:-)
Reagovat
Sonja
Souhlasím se všemi kromě Isnera;-)
Reagovat
gigin
Já bejt ženská, tak se prní juknu, kolikátej je na ranku, kolik si vydělal veselých papírků a šel bych do něj hlava nehlava. Ani Kvérym bych nepohrdl, kdyby sa mu dařilo :))))
Reagovat
tedi
tenhle: http://www.joanalsina.com/celebrities/tommy_robredo
Reagovat
a.magerova
To neřeš, prostě Feliciááááno a BASTA :-)))

Tady něco pro Tebe
http://2.bp.blogspot.com/_K3wO30tvPV0/SSjaBYL68YI/AAAAAAAAD-A/6MRkTBJrmr8/s1600/kelly-brook-1920x1200-29455.jpg
Reagovat
gigin
Prostě taková rozhoďnožka okruhu, no..
Reagovat
Sonja
Jak jako "není škaredá"?:-O Serena má rysy v obličeji přímo krásné:-)
Oskar- No Sereně sluší obojí...bujná hříva i takhle zkrocené vlasy:-)) Kočka no.
Reagovat
a.magerova
No to je taky můj miláček, ale tady mu to sluší víc :-))
http://www.landrover.com/imagery/market/es-spain/about-land-rover/news/Tommy-Robredo-300x450
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, taky si nemyslím, že je v obličeji škaredá. Akorát ty svaly no...., ale až ukončí kariéru, tak půjdou svaly dolů a bude to ok.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sem si to myslel, vždycky máš fotku po ruce než luskne.:)
Reagovat
carolyn
hodnotit tomasinovu fotku, tak Feli!!!!

Tome: Almagro mi příjde velice přizpůsobivý :-)) i když xich má divnej tojo, ale už jsem viděla fotky, kde vypadá velice dobře až jsem se divila.
Někdy dohledám a dodám
Reagovat
carolyn
jednu dodám hned:

http://www.runningforehand.com/wp-content/uploads/2012/07/SHARAPOVA_CENA-EQUELITE-060_Almagro-JCF.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, rysy má pěkné, ale ta hříva mi někdy přijde bujná až moc - ale já jsem skromný - hlavně žádné proužky.;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Isner má takové chatrisma nějaké, i když si kolikrát říkám, jaký je to dřevák, fandím mu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kelly Brook je i moje oblíbená modelka... Tedy jedna z mnoha. :D

Oskar: Tu fotku jsem viděl před pár dny a zrovna jsem si říkal, že to Sereně moc sluší... Tady je celá. :)
http://media.super.cz/images/gallery/0000000009301399/f3iVb6A-EkSw1U3y4NMLOg/51c169c1dcc67ad0ab990b00-77545
Reagovat
a.magerova
Asi tomu těžko uvěříš, ale já jsem takový pedant, že to musím mít pěkně roztříděné na různé složky a podsložky, vše pěkně barevně označené a pojmenované, prostě chaos nemá v mém systému místo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady bych bral tu puorstřed. A k ní.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/16/article-2279817-175E340B000005DC-791_306x423.jpg

http://www.independent.co.uk/incoming/article8612456.ece/BINARY/original/v212-laura-robson-gt.jpg

Má životní láska, samozřejmě až po a. mageroe je tahle.

http://wallpaperose.com/incisive-emma-watson.html
Reagovat
carolyn
Tome - no jak jinak
ale ještě k té fotce, Carlos je tam chudák tak nějak navíc :-D
Reagovat
smazaný uživatel
díky!:) Teď jsem po ní zrovna pátral, protože jsem si na ní vzpomněl a chtěl jsem ji ukázat Sonje.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě například Serena jako ženská přijde zajímavější než všemi obletovaná, ale na můj vkus poněkud tuctová, Máša..
Reagovat
Sonja
carolyn- Tam to Nicovi fakt sluší;-)
tomasinho- Aha, já jsem si toho charisma asi nevšimla nebo co:-D...Jinak dobrý vkus s tou Laurou a Emmou:-))
monty- Dík, žes to sem hodil:-) Sereně to fakt moc sluší.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jo. No tak ty jich tam hlavně musíš mít tolik, že by ses v tom bez systému ztratila.:))
Ale pořádek je nuda, lepší je organizovaný chaos.:))
Tak snad nejsi alespoň pedant na tomasinha, když spolu debužírujete.:))
Reagovat
carolyn
a proč neukážeš Davida bez plavek, toho co máš ode mě :-P
Reagovat
a.magerova
Tak každý máme nějakou tu úchylku, ale máš pravdu bez předem stanoveného systému bych byla ztracena, protože můj archiv je opravdu převeliký, jen těch Rogerových fotek co tam mám.....

Jo tak s tomasinhem je to živočišná záležitost bez pravidel :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je čas, aby rytíř Monty přešel do ofenzívy... :D

http://img.blesk.cz/img/2/full/1756884_.jpg
http://lh6.ggpht.com/_QmykW6KKkJ4/STxw4OilvQI/AAAAAAAAcWg/TDDyvNJD15I/s800/maria-sharapova-81208002.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/531777_10151338862977680_388360573_n.jpg
Reagovat
carolyn
a druhá asi na dlouhou dobu poslední :-))

http://www.marca.com/albumes/2012/07/01/hinchas_barajas/index_6.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, když ji trochu vylepší v photoshopu, tak docela ujde :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nj, ale s pedanty je většinou nuda.:) Jinak, že tam máš Rogera, je v pořádku...

Tak v tom případě je to s tomasinhem ok.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem Mashu naživo a věř mi, že to vylepšování ani nepotřebuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A víš co, já ti to věřím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přitakávám k mé drahé polovičce, lépe bych to nevystihl :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Udělej tomu pořádnou propagandu, teď jsem mrknul a je nás tam jen 15 a zítra se už losuje. Lidi na to asi zapomínají v tom horku. Při RG nás bylo přes 40 a teď zatím slabá účast.
Klidně to hoď do každýho článku i zítra ať je pořádná konkurence.:)) Nejslavnější tenisový turnaj a lidi nikde.:))
Reagovat
PetaM
Taky bych si rád zahrál :D Ale nějak už nevím, pod kterým článkem je ten odkaz :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych chtela taky hrat. Muzu i jako holka, nebo ty neberete? Teda jestli to pochopim:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jn přesně :D

mě se taky líbila ta liga jak byla na Ao, kde se pak tipovali jednotliví vítězové zápasů
Reagovat
carolyn
Hod jsem ten odkaz
Teda nejdřív se rozkřiklo že se Wim hrát nebude a ted když jo, tak žádná propaganda :-(
Reagovat
smazaný uživatel
mám být rebel a dát na wimbledon černý tričko? :D
Reagovat
smazaný uživatel
uděláme ligu i tady? :D
http://www.grandslamfantasytennis.com/ ?=D
Reagovat
a.magerova
Komplet všechny informace o "tomasinho - lize" jsou vedle u Hernycha, tak tam koukněte a prostudujte.
Jsem tomasinhova tisková mluvčí :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji lásko :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A samozřejmě, že můžou hrát holky, slečny, dámy, paní. Nejsem ve středověku :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A samozřejmě informace hodím zítra i v sobotu do článku některého, tak sledujte, Týmy by měly být vybrány tuším někdy v neděli.
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Uz jsem to nasla. Diky!
Reagovat
gigin
Na RG nás bylo 57. Tak se laskavě přihlaste a hrajte. Kdo si hraje, nezlobí :)))
Reagovat
Fandina
gigine taky se hraješ?
Reagovat
Fandina
oprava, mělo tam být gigine, taky si hraješ?
Reagovat
gigin
Jj, hraju si...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojte, já se přidám zítra, až bude známý los. Pak budu mít větší přehled, koho si mám vybrat do týmu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se můžeš přihlásit i dnes a nemusíš vybírat tým hned.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to právě chci udělat všechno najednou. :)
Reagovat
a.magerova
Hele Oskare nezaváděj nám tu chaos, když má monty svůj systém a řád, tak to prosím respektuj :-)))
Reagovat
vibbi
hmm, a já myslela, že se dá petina dohromady s jagrem....
btw. sice je dnešní novina z blesku, nicméně ačkoli je to bulvár, patří k těm pravdivým, takže si docela myslím, že to může být pravda. navíc by to petra vyvrátila na fejsu.
kdyby to napsal rytmus života či pestrý svět, to bych se jen zasnmála.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se k osobním záležitostem vyjadřuje dost sporadicky. A na fejsu snad vůbec, takže z toho bych nic nevyvozoval.
Reagovat
vibbi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/954864_595070273846941_95287575_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jde o to, jestli věřit Blesku nebo ne (tím spíš, když vlastně popírá sám sebe)..

Btw. Petře to ne té fotce sluší ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.lidovky.cz/amerika-lyncuje-tenistku-serenu-williamsovou-svetova-jednicka-se-oprela-do-obeti-znasilneni-if1-/ostatni-sporty.aspx?c=A130620_142519_ln-sport-ostatni_mih
Reagovat
Padme
Tahle je lepší: http://www.lidovky.cz/ekolog-mestska-zelen-je-pri-tropech-klicova-jediny-strom-nahradi-klimatizaci-domu-gj0-/zpravy-domov.aspx?c=A130620_125718_ln_domov_ogo Aspoň víme důvod, proč se na tenisportále teď řeší nesmysly :D
Reagovat
PetaM
Nevím, ale co řekla tak špatného? V Americe se může pít až od 21 let. Té dívce bylo 16. Alkohol jí měl být vzdálený ještě 5 let. A to, že se jí mohlo stát něco horšího? Jasně že jo. Mohla v opilosti spadnout ze schodů, poškodit si páteř, mozek, nebo zemřít. Mohlo jí srazit auto. Nevím no :D Serena řekla pravdu a je lynčovaná, super ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. To jsou prostě Američani... Něco jako když Caro nazvali rasistkou jenom proto, že na exhibici imitovala Serenu a vycpala si pozadí. :D
Reagovat
rib
Tedy zírám, sice to je zpráva o tenistech, ale nečekala jsem, že tady bude bulvár...jsem zklamaná milý tenisportále :-(
Reagovat
carolyn
To mě taky napadlo, když se tu článek objevil, ale zase když tu dali jejich svatbu žejo.....
Ale ano lepší jsou zprávy o tenise a dění než o tenistech - jako soukromé myslím
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt parada! Po vztahu s Radkem Hingis to zabalila, Vaidišova taky, ted ještě dostat Petru at taky skonči...
Jako by nebylo plno ruznych modelek a moderatorek...
Reagovat
smazaný uživatel
Kravina - když se dal dohromady s Hingisovou, tato nebyla aktivní tenistkou, byť později se k tenisu vrátila. Když se dal dohromady s Vaidišovou, tak ta v té době hrála tenis akorát ze setrvačnosti, dávno nebyla tou, která by měla útočit na nejvyšší mety. V den svatby už nějakou dobu měla raketu pověšenou na hřebíku.

Proč mají všichni potřebu opakovat ty stejné kraviny?
Reagovat
PetaM
Protože jeden řekne, že potopil Martinu, že potopil Nicole, zpráva se roznese a nikdo není schopný najít si pravdu :) Asi takhle ... Bohužel. A tak je to se vším.
Reagovat
smazaný uživatel
Hledání pravdy? Moc práce.. :-)
Reagovat
carolyn
Ochotská už to prý na Radka zkusila, asi neuspěla, tak čekala ještě nějaký ten pátek až se našel obětavý Rosol :-DD
Reagovat
Fandina
carolyn a to víš od koho, že to Ochotská zkoušela na Radka a pak se našel obětavý Rosol?
Reagovat
Frick
Měli by se rozejít hned nebo aspoň okamžitě. Oheň má být uhašen v zárodku...
Reagovat
PetaM
Ježiši ... Však spolu oficiálně nechodí ... Ty taky uvěříš každé pí*ovině ...
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/144888/tenisova-legenda-jana-novotna-s-pritelkyni-iwonou-zije-u-brna.html
Reagovat
smazaný uživatel
ok, dobrý.
Reagovat
Frick
Nevíte, když byli spolu, bavili se Radek s Martinou česky?

Ale jako pro Petru by to mohlo bejt varování. Ten Štěpec je fakt proutník. Teatrální zásnuby s Hingisovou, uvidí Vaidišku, šlus. Teatrální svatba v kostele, uvidí Petru, šlus...
Reagovat
carolyn
a to jistě není konec, kdo ví kdo příjde příště .... :-D
Reagovat
Frick
Starej Siniak by jí mohl uchránit, je to Rus,...
Reagovat
carolyn
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Radek prehra vyhraty 1 set
Reagovat
carolyn
a je tam zmíněna i M.Ochotská :-D
http://sport.aktualne.centrum.cz/foto-radek-stepanek-osudove-zeny-tenisoveho-drice/r~79e3d660d99411e293a60025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-22
Reagovat
Bob
No to si děláš pr*el :D :D
Reagovat
carolyn
Tak se rozvádí,no. To je toho
Reagovat
Heather_Fedex
mne je vic zvlastni, ze se rozvadeji i pres to, ze meli cirkevni obrad
Reagovat
carolyn
já myslím, že v dnešní době je to už asi jedno :-D
tak jako mě
Reagovat
Sonja
Mně to není zvláštní, spíš je mi to krajně nesympatický.
Ale holt někteří lidi chtěj církevní obřad jak z telenovely, i když to pro ně vpodstatě nic neznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si myslíš, že církevní obřad v zemi, která je ateistická až na půdu, má nějakou zvláštní hodnotu? :-)
Reagovat
carolyn
já myslím že v česku, pokud chceš církevní obřad, musíš absolvovat nějaké ...něco s tím že musíš být křtěná, myslím. Podle mě se to tu tak nebere, zda je to v kostele nebo na úřadě.
Zatím co ve španělsku většinou pokud je to první svatba je automaticky v kostele(a pak velký problém s rozvodem), druhá a případné další svatby už jen na matrice
Reagovat
a.magerova
A jak by to měl Radek s Petrou ve Španělsku? Ona první svatba on druhá svatba.
Reagovat
Alois_Mlok
No tak ona by šla do kostela a on na radnici.
Reagovat
Fandina
Alois_Mlok ... a každý sám ... úsměv
Reagovat
carolyn
přečtěte si poslední řádek znovu - tam najdete odpověd :-P
ale v esp se nikdo do rozvodů nehrne, jsou mnohem přísnější zákony na to, oproti česku.
ale o tom to tu není, to už odbočujeme, chtěla jsem tím jen říct že je rozdíl církevního obřadu v čr a jinde.
V čr se rozvádí kde kdo. a pokud Radek s Nikol nemají děti tak snad rozvod bude v poho, né?
Reagovat
Padme
Třeba je to kachna a vy už jim domlouváte svatbu :D
Reagovat
carolyn
:-D vid
ale me je to úplně jedno at si to každej dělá s kým chce - tohle neřeším.
A dokud to oni nepotvrdí/nevyvrátí už vůbec mě nebaví o tom spekulovat.
My tu spíše řešíme rozvod po církevní svatbě :-*
Reagovat
Padme
já myslím, že církevní rozvod končí příchodem čerta a toho, kdo za to může pošle do pekla :D
Reagovat
carolyn
:-D možná bych to peklo seslala na deník Blesk!
Reagovat
Padme
:D se divím, že to není trestné. Měl by se k tomu někdo z nich radši vyjádřit, stejně je budou všichni opruzovat teďka, aspoň by jim dali dřív pokoj.
Reagovat
carolyn
asi jsou oba mimo čr a netuší co Blesk vyprodukoval :-DD
Reagovat
a.magerova
No néééé to si musíme ujasnit zavčas, protože jestli Petru nevezmou do kostela (jen kvůli Radkovi), přestože bude mít první svatbu, tak to je na žalobu do Štrasburk :-))))
Reagovat
Padme
Třeba se na to nějaký koumák zeptá na tiskovce po zápase. Gulbis chtěl ten pot, krev, tak třeba přijdou slzy a bulvární odhalení :-P
Reagovat
carolyn
neotravuj zase :-D
je to i na domluvě tech dvou lidí ale jak říkám do druhé svatby se už do kostela nikdo nehrne :-P
jestli tě to zajímá víc, najdi si španěla a vem si ho
Reagovat
carolyn
třeba to je žalovatelné, podívej na tetu Helenu s jejím Michalem nebo jak se jmenuje - těm to taky jde :-)))
Ale je pravda, jestli je budou prudit ted před Wim, nebo dokonce při něm!!!! To zas budou výsledky :-/
Reagovat
a.magerova
No tak jsem zvídavá :-P
Hele a co kdyby to byla pro oba první svatba, ale už měli spolu dítě, jak by to bylo pak?
Reagovat
carolyn
dítě nemají ani s Nikol ani s jinou, tak neřeš, nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej :-P
Reagovat
carolyn
Magerko - pak se musejí přijet vzít do česka :-DDD
Reagovat
a.magerova
Tak to teda žádného Španěla nechcu, když to je tak složité :-P
Reagovat
carolyn
magerko - však už si vdaná, né?!! :-P
Reagovat
a.magerova
Jj jsem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Že Kvitová není s Pavlasem je stará věc, to jsem vám tu psal už tak před 2 měsíci, když jsem s ním byl na akci v Bílovci.
Reagovat
Fandina
A chodí s Radkem nebo ne?
Reagovat
Alois_Mlok
Tak ono se to dalo čekat, že? Přece se nebude zahazovat s někým, kdo je na žebříčku v pátý stovce....
Reagovat
carolyn
jen zajímavé že bulvár nepřišel s nějakou spekulací (jak je zvykem) už v té době, kdy se řešil vztah Petry, ale až ted, když se rozvádí štěpec, a hned se jim to hodilo - spojili si to - a článek na světě :-DDD
Bože nechápu, že se to chce někomu řešit
Reagovat
smazaný uživatel
To netuším, já jel viděl jednou v životě někdy v druhé polovině dubna, je to známý spolužáka ze školy. V té době nic o Radkovi neříkal, jen, že není s Petrou.
Reagovat
Fandina
carolyn a co je na tom k nepochopení, třeba spolu opravdu chodí, tak se o tom píše, mluví. Stejně se to dozvíme, buď to potvrdí, nebo vyvrátí. Do té doby není nic jisté a mluví se o tom.
Reagovat
Fandina
právě hraje se Seppim viz stream tak držím palce Radku pojď pojď pojď!
http://www.sportlemon.tv/20130619/vv51c1850eea04f7.80688576-596195.html
Reagovat
Alois_Mlok
Takový blbosti nikoho nezajímají.
Reagovat
Fandina
mě ano ... úsměv. Zatím 3:1 v prvním setu pro Radka, tak dopodávat a pak ještě jeden set. Pojď!
Reagovat
Frick
Pojď, jinak ti Petra večer nedá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDD
presne
ale Petra je teda riadna kost:DDDD
Reagovat
Padme
doufám, že to tady nečtou nějací přecitlivělí jedinci, vy jste tomu dodali další rozměr :D
Reagovat
a.magerova
Nás by spíš mělo zajímat TO NĚCO, čím Radek ty baby dostává :-)))
Reagovat
Padme
to by mě taky zajímalo, ale už mi bylo vynadáno v jiné diskuzi, tak se radši neptám :D
Reagovat
a.magerova
Hele jiná diskuze je jiná diskuze (i když na stejné téma).
Teda jakože Feliciano Lopez (který mi dnes jen tak mimochodem vyhrál) Radek sice není, aaaaale zase umí dobře pobavit, no.... chtělo by to vyzkoušet v případě, že ta informace s Petrou nebude zas tak moc pravdivá :-))))
Reagovat
Padme
mě teda Radek nic neříká, spíš mi přijde jako sňatkový podvodní KD
Reagovat
carolyn
Neber jméno Lopezovo nadarmo!!!!!!
Reagovat
Frick
Sukový Radek vojel všechny hetero-Česky, co se dostaly do desítky?
Reagovat
Zavist
No a co?!
Reagovat
Alois_Mlok
Sukovou to teprve čeká.
Reagovat
smazaný uživatel
Srdci holt neporučíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněls na Novotnou :-P
Reagovat
Heather_Fedex
;D ty teda valis queshi!
Reagovat
Frick
Novotná je lesba, voe...
Reagovat
smazaný uživatel
To jste vzali kde? Nevím, ptám se.
Reagovat
Frick
To se snad ví, ne?
Reagovat
anton77
řikala to Mandlíková
Reagovat
smazaný uživatel
Já to třeba nevěděl.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/144888/tenisova-legenda-jana-novotna-s-pritelkyni-iwonou-zije-u-brna.html
Reagovat
smazaný uživatel
Chcem verit, že to je len Petrina mladícka nerozvážnost..
Reagovat
Frick
Taky jí mohl zbalit Monfils :-D
Reagovat
Jabadu
No, ale Gael má, jako etnický černoch, svalstvo na úplně jiné úrovni, než třeba "Mrhač". :-)
Reagovat
gigin
Tvl, Mrhač, když odmotá tu svou anakondu, tak padneš na záda.
Reagovat
Alois_Mlok
Tak proto Kvitová hraje jak ponocná a na kurtu je myšlenkama mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/galerie/blesk-sport/163735/?foto=4
Není to náhodou Radek ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/galerie/blesk-sport/163765/sokujici-stepankova-tenisova-vymena-rozvod-s-vaidisovou-a-laska-ke-kvitove?foto=2
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Radek.. byl u jejího focení v Prostějově..:) A Péťa mu tam fandila při jeho zápasech.:) tak už je mi trochu jasnější proč..:D :D
Reagovat
a.magerova
Je to Radek, fotili spolu novou kolekci firmy Steilmann.
Reagovat
gambon
Tak dalsi ceska z desitky ... jestli se vsadili s Berdasem, tak uz mh zbejva jen Lucka Šafarova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist