Štěpánek si ve druhém kole v Římě zahraje s Djokovičem

11. 5. 2014, 15:02
Aktuality 12
Radek Štěpánek po dnešní výhře 5-7 6-3 6-4 nad Pablem Andújarem postoupil na turnaji v Římě do druhého kola. V něm se český daviscupový reprezentant utká s turnajovou dvojkou Novakem Djokovičem.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek se v duelu se Španělem Andújarem dostal do vedení 5-3 a byl blízko zisku první sady. Český daviscupový reprezentant ale nezvládl koncovku setu, prohrál čtyři gamy v řadě a tím i celou sadu.

Štěpánek dobře vstoupil také do druhého dějství, když prorazil hned v prvním gamu soupeřův servis. Pablo Andújar sice vyrovnal na 3-3, ale následně dvakrát prohrál gam na podání a rozhodnout tak musel třetí set.

Oba finalisté si v rozhodující sadě drželi hry na servisu až do úplně posledního gamu. V něm se za stavu 5-4 dostal český daviscupový reprezentant na returnu ke dvěma mečbolům a po tom druhém mohl začít slavit postup do druhého kola turnaje.

V něm čeká na Štěpánka nelehká překážka v podobě turnajové dvojky Novaka Djokoviče. Srbskou hvězdu sice v poslední době trápil zánět v předloktí, ale v italské metropoli by neměl chybět. Proti Štěpánkovi i tak bude jasným favoritem se vzájemnou bilancí 9-1. Štěpánek proti Srbovi uspěl jen jednou, před osmi lety na tvrdém povrchu v Rotterdamu.

V této sezoně se navíc opoře českého daviscupového týmu příliš nedaří. V lednu v Sydney prošel Štěpánek do čtvrtfinále, pak se mezi osmičku dostal už jen na challengeru v Ostravě před dvěma týdny.

- ATP MASTERS 1000 ŘÍM-
(Itálie, antuka, 2.884.675 eur)
nedělní výsledky (11. 05. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Štěpánek (ČR) - Andújar (Šp.) 5-7 6-3 6-4
Chardy (Fr.) - Haase (Niz.) 6-4 6-4

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
Radek měl zase trochu smůlu na los ... :(
Doufám, že si to vynahradí v deblu kde se dal tentokrát dohromady s Haasem. Spolu s Haasem by mohli dojít daleko pokud se na to ovšem Haas nevybodne kvůli singlu ... :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak byl by jasná konečná, kdyby se Nole nevracel po zranění, takhle se nedá nic s jistotou predikovat, navíc Štěpík už letos dokázal zaskočit titány, s Rafou byl kousek od postupu, podobně i s Rogerem, takže předem poraženej určitě neni, zvlášť s nerozehranym soupeřem..
Reagovat
Pesek12
A i když to nikomu z hráčů nepřeji, tak taky zranění může ukončit zápas - viz. Madrid
Reagovat
gigin
Flavia Pennetta: "Fabio said we are beautiful as Sharapova & Dimitrov? Why not! We´re two beautiful couples" :-D Takže spolu chodí, to bylo jasný no...
A Fogna: Fognini on his relationship with Pennetta: "She's older & more experienced than me, never hesitates to give advice".. Možná ho dá do rychtyku :)))
Reagovat
smazaný uživatel
už tady někdo dával fotku,jak jsou spolu na pokoji na hotelu ...
Reagovat
smazaný uživatel
to by byla škoda. Fabio je jeden.
Reagovat
gigin
Jen tak pro zajímavost :)

http://imgup.cz/images/2014/05/11/XpNCA.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
woow
Reagovat
gigin
Děláš mi radost, chlapče :))
Reagovat
historik
Hertlova paráda bojuje v soutěži televizní stanice TSN o nejlepší akci sezóny o postup do čtvrtfinále a potřebuje pomoct. Jestli ji chcete podpořit: http://poy.tsn.ca/1-nhl2014/match/23-hertl-vs-nyquist
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš tady s tím spamovat, ale Hertlíkovi hlas dám.. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist