Štěpánek v Memphisu postupuje. Zastavit se ho pokusí Del Potro

19. 2. 2009, 23:33
Aktuality 0
ATP MEMPHIS - Český tenista Radek Štěpánek pokračuje ve skvělých výkonech a na turnaji v Memphisu postoupil již do čtvrtfinále. Vítěze dvou letošních turnajů se pokusí zastavit světová sedmička Del Potro z Argentiny.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek v dnešním duelu 2. kola porazil Rakušana Stefana Koubka 6-2 6-4 a natáhl tak šňůru vítězných zápasů na sedm. Minulý týden nenašel přemožitele v San Jose, kde si připsal již druhý letošní titul. V Memphisu pak na jeho raketě skončily naděje domácího Kevina Kima a Koubka.

Jeho dalším soupeřem bude druhý nasazený Juan Martin Del Potro z Argentiny, který si poradil s Lotyšem Ernestsem Gulbisem. Dvacetiletý Del Potro se s o deset let starším soupeřem z Čech utká poprvé.

Dohrál už poražený finalista ze San Jose Mardy Fish. Sedmý nasazený Američan dnes podlehl Christopheru Rochusovi. Třicetiletý Belgičan má tak možnost se po třech letech probojovat do semifinále.

Zabránit se mu v tom pokusí bývalá světová jednička Lleyton Hewitt. Přemožitel třetího nasazeného Blakea dnes vyřadil krajana Chrise Guccioneho.

Také turnajová jednička Andy Roddick postupuje v Tennessee do čtvrtfinále. Šestadvacetiletý Američan porazil krajana Ginepriho i díky 11 esům za 61 minut hladce 6-2 6-3. V dalším zápase ho čeká nasazený Sam Querrey, který smetl Kypřana Baghdatise.

- ATP 500 MEMPHIS (USA - Tennessee, tv. povrch / hala, 1.226.500) -
čtvrteční výsledky

Dvouhra - 2. kolo:
Štěpánek (5-ČR) - Koubek (Rak.) 6-2 6-4
Del Potro (2-Arg.) - Gulbis (Lot.) 6-3 6-4
Ch. Rochus (Belg.) - Fish (7-USA) 6-2 6-4
Kunicyn (Rus.) - Petzschner (Něm.) 3-6 6-4 6-4
Hewitt (Austr.) - Guccione (Austr.) 6-2 7-6(4)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist