Štěpánek v Tokiu dohrál, s Raonicem prohrál i potřetí

2. 10. 2012, 06:44
Aktuality 86
Radek Štěpánek prohrál čtvrté utkání v řadě. V japonském Tokiu neobhájí loňské čtvrtfinále poté, co v úvodním kole podlehl ve dvou setech Kanaďanu Milosi Raonicovi.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek byl loni v Tokiu ve čtvrtfinále a předloni dokonce v semifinále. Letos však končí hned v 1. kole, ve kterém nedokázal ani ve třetím vzájemném zápase vyzrát na šestého nasazeného Kanaďana Milose Raonice.

Třiatřicetiletý rodák z Karviné v každém setu ztratil jednou své podání, sám si nedopracoval k žádnému brejkbolu a za hodinu a 25 minut o 12 let mladšímu sokovi podlehl dvakrát 4-6.

Štěpánek tak včetně Davis Cupu prohrál již čtvrté singlové utkání v řadě, neúspěšnou sérii proložil alespoň účastí v deblovém finále US Open a bodem ve čtyřhře také pomohl českým tenistům do finále Davis Cupu.

První zápas v japonské metropoli má za sebou obhájce titulu a nejvýše nasazený Andy Murray. Úvodním soupeřem vítěze letošního US Open měl být Gael Monfils, francouzský tenista se ale kvůli zraněnému kolenu odhlásil, a tak Murrayho čekal chorvatský bombarďák Ivo Karlovič. Ten sice světové trojce nasázel 18 es, nejdříve ale v úvodním setu prohrál zkrácenou hru a v koncovce druhé sady mu favorit konečně dokázal sebrat podání a zvítězit 7-6 6-4.

Hůř si vedl další z nasazených hráčů Nicolás Almagro. Španěla čekal domácí Tatsumo Ito, který těsně před zkrácenou hrou úvodní sady musel odvracet tři setboly. To se mu podařilo, a navíc pak ovládl i tie-break a dostal se do vedení 1:0 na sety. Ve druhém setu se Almagro nadechl k obratu, vedení 5-3 ale nedokázal udržet a také druhý tie-break utkání prohrál.

Výsledky - Tokio (tvrdý povrch, dotace 1,280.565 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:
Raonic (6-Kan.) - Štěpánek (ČR) 6:4, 6:4, A. Murray (1-Brit.) - Karlovič (Chorv.) 7:6 (9:7), 6:4, Ito (Jap.) - Almagro (5-Šp.) 7:6 (7:4), 7:6 (7:5), Nišikori (8-Jap.) - Soeda (Jap.) 4:6, 6:2, 6:3, Tursunov (Rus.) - Tomic (Austr.) 6:4, 7:5, Falla (Kol.) - Bellucci (Braz.) 7:5, 6:2, Baghdatis (Kypr) - Stachovskij (Ukr.) 7:6 (7:3), 7:5, Robredo (Šp.) - Nieminen (Fin.) 6:2, 6:4, Chardy (Fr.) - Sugita (Jap.) 6:1, 7:5.

Čtyřhra - 1. kolo:
Berdych/Zimonjič (ČR/Srb.) - Kúreší/Rojer (2-Pák./Niz.) 7:6 (7:5), 6:3, Bracciali/Čermák (It./ČR) - Sugita/Učijama (Jap.) 6:2, 7:6 (7:4).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

86
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.thenational.ae/sport/tennis/djokovic-nadal-and-murray-head-billing-for-abu-dhabi-tennis-event

Lepší obsazení nemohlo být.
Reagovat
a.magerova
Ať se mládí vydovádí... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Totální nesympatak Harrison vypadl !!! Děkuju Felimu
Reagovat
smazaný uživatel
Rada ma už opakovaně smůlu, že hned na uvodni zapasy dostává hrače z elitni špicky.je to uz nějake divne, neni zase tak daleko na žebričku, aby nemohl mit na rozjezd nějake pohodovějsi soupeře, Ale co už. S Milosem nemĚl bohuŽel ani jeden breakball, jen asi 2x to dotÁhl do 30 a jednou měl shodu, pak vždy jednou zavaháni při svém podání v každém setu a to uz bohatě stačilo. Ještě, že hraje ten debl, snad nebude vážit tak dalekou cestu zbytečněa nějaké zápasy odehraje. Hlavně se nezranit na DC.
¨
Reagovat
smazaný uživatel
jak uz tu nekdo zminoval, vysledek je ocekavany a pro me nijak dramaticky, take to vubec nemam Stepcovi za zle.... A jsem zvedava na finale debla, jak si povedou s Berdou proti sobe... ;-)
Reagovat
tommr
Radek už v singlu díru do světa neudělá. Hlavně at se mu daří v deblu kde by ještě pár let moh hrát v absolutní špičce ... :)
Jinak se připojuju k tomu přání, aby se Radkovi vyhýbala zranění. Zdá se, že ve finále DC by moh zdravotní stav hráčů hrát hlavní roli. Vypadá to, že Španělé už nemůžou počítat s Nadalem a ted se jim zřejmě zranil i Ferrer, kterej musel v Pekingu odstoupit. Tak at něco podobnýho nepotká i nás ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
necitim potrebu fandit proti nasim klukum a moc jim preju v DC uspech (podmineny dobrou formou i zdravim), ale Rafy je mi sportovne moc lito a ted jsem vazne spatna z Davida. Presto si myslim, ze spanelska lavicka je i tak stale kvalitne plna a nebezpecna - oproti te nasi o dvou hracich.. :-(
Reagovat
tommr
Španělsko by určitě bylo i bez Nadala a Ferrera plně konkurenceschopný - Almagro, Verdasco, Feliciano Lopez nebo Granollers je můžou úspěšně zastoupit ...
Naši by ale při zranění Tomáše nebo Radka neměli nejmenší šanci ...
Reagovat
smazaný uživatel
částečně s tebou souhlasím. Při zranění Tomáše bychom neměli nejmenší šanci. Při zranění Radka bychom možná nějakou šanci měli, Tomáš by musel uhrát dva body ze singlu a v deblu zabrat ve dvojici nejspíše s Čermákem. Byla by to určitě slabší dvojice než Berdych/Štěpánek, ale naději by měli. No a pak Rosol - raději bez komentáře.
Reagovat
petrulinka
No ten druhý komentátor už byl lepší, ale ten Sezemský je naprostá katastrofa, raději jsem si vypla zvuk. Už jsem jim párkrát na Eurosport psala, co to tam je za exota, ale nikdo nereagoval. Jinak musím říct, že jsem fandila Julče a jsem ráda, že vyhrála :-)
Reagovat
gigin
Julča super!! Jsem taky moc rád :)) No, on má fakt takový divný hlas prostě a je nezáživný, bez emocí, nic. Je celý prapodivný. Asi to víš, že sem tam tu chodí Libor Basík (Basa), musíme to s ním probrat :DDD Libor je sice v řiti s tou dikcí, ale zase to aspoň prožívá a má někdy dobré kecy, viz minule mlel o Zlaté Bule Sicilské a byla prcka jako hrom :DD A navíc!! Navíc nás tu všechny jednou pozdravil v přímém přenosu, což mu nikdy nezapomeneme!!! :))) Takže Libore, až se tu zjevíš, ozvi se, musíme ti s petrulinkou něco říct :)))
Reagovat
petrulinka
Jo, jo, to vím, že tady chodí a ten pozdrav v přímém přenosu jsem taky slyšela. Asi by s tím komentováním měli něco dělat. Oni většinou ti ostatní říkají i nějaké zajímavosti, když zbytečně nemusí mluvit, tak nemluví, kdežto Sezemský mele pořád a samé nesmysly.
Reagovat
gigin
A ještě takovým monotónním hlasem :))) Ale je fakt, že se to dá přepnout do dalších 4 jazyků. Dnes jsem si tam hodil chvílu srbštinu a pohoda :DDD Nebo jak říkáš ty, vypnout zvuk :))
Reagovat
Fandina
gigin to jsou věci. Ty můžeš přepínat různé jazyky a to kde prosím ... úsměv
Reagovat
gigin
Digi tv. Eurosport - čeština, angličtina, srbština, maďarština, rumunština.
Reagovat
smazaný uživatel
já mám Eurosport přes Skylink, je tam čeština, angličtina, polština a ještě jeden nebo dva jazyky, které si nepamatuju. Plus mám klasicky přes satelit volně šířený Eurosport DE.
Reagovat
gigin
Bratrstvo Ryanovy Rakety zase out!! Feli sice ve třech ale jede dál :)) Škoda toho spolku, osazenstvo bylo kvalitní ....
Reagovat
smazaný uživatel
dokud dycha predsedkyne, spolek zije! :-) Zacala jsem se divat na stream od druheho setu, chtela jsem Ryana dotlacit do uspesnejsiho TB. Ani to nebylo potreba, zvladli jsme to spolu driv. Paradni byla nakopavaci vymena o 33 micich pri nasem podani za stavu 3:4, ve ktere jsme do posledni vyhody sli nadhernym FH po lajne, zahranym z behu a v tisni. Gem jsme zakoncili esem. :-) Pak mi stream beznadejne vypadl a Ryan bez dohledu podezrele rychle odesel, nevim, co se delo - je to jeste plasan...
Reagovat
gigin
Tak to jsem rád, že je předsedkyně stále na svém místě a spolek dýchá. Neviděl jsem nic, tak děkuji za minireport z části, kterou jsi uhlédla :))) Já vím, že je ještě příliš mladý, ale s tebou na rameni půjde výš a výš :DD Jinak teda super, že B.R.R. žije. GGG se rozpadl .....
Reagovat
smazaný uživatel
tak frakce v nasem jednoclennem spolku aby pohledal, vlastne i toho clena, tito, kde jsi v tezke chvilce Ryanove!? Z(a)behleho pokladnika psa ani nevolam, dzjooo, ale psi zivot bych mit chtela.... :-)
Reagovat
a.magerova
Já mít takovou vymoženost, tak je se mnou k nevydržení :-))
http://www.mediaguru.cz/2012/09/mf-dnes-spusti-marketingovou-akci-po-vzoru-retezcu/
Reagovat
Fandina
Psovi by se dalo i onikat, kdyby tady ale byl ... úsměv
Reagovat
tito
Kde jsem, kde jsem... No momentálně připravuji dřevo na zimu, která bude jistě tuhá. Řežu, štípu, skládám. :-)Jsem v tom novic, ale baví mne to. Až skončím, tak pěkně v teple budu sledovat návrat Rafy, Davida a pochopitelně z pozice řadového člena B.R.R. Ryana, který již doufejme pochopí, že když je schopen uhrát proti špičce jeden set, tak by zvládl třeba i ten druhý popřípadě třetí..:-). A k tomu již chybí jen krůček.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak před chvílí dohrála Sabine...zajímalo by mě, jakej je váš názor na to, že ještě na začátku tohoto roku byla těsně pod čárou světové desítky a teď je tam, kde je. Protože mě třeba nepřijde, že by její hra byla o tolik horší. Možná méně časté první podání a víc nevynucených chyb..její hra, v některých momentech, je na úrovni top 5..jenže se během roku stalo něco, proč je to ted úplně jinak. A mrzí mě to, protože je to rozhodně hráčka, která by si zasloužila větší úspěchy, než jsou 3 turnaje WTA a semifinále grandslamu...Jinak gratulace Vice k postupu :)
Reagovat
tommr
ono se toho hodně čekalo od více Němek - nedaří se nejen Lisický, ale ani Goergesový, Barthelový a Petkovičová je už úplně na dně. Snad jedině Kerberová plní očekávání ...
Podle mýho názoru je to částečně způsobený i přehnanejma očekáváníma ze strany médií i fanoušků, který mezi nima už viděli nějakou novou Steffi Graf ... :)
Reagovat
gigin
Tak ale snad víme, proč je Petko nyní tam, kde je. V tomto případě snad přehnaná očekávání neplatí!! Nemusí jí hned posílat na úplné dno!! Neser!! :DDD
Reagovat
tommr
já jí nikam neposílám - ona na tom dně prostě je i když to samozřejmě není jen její vinou. V Pekingu ted neobhájila lonský finále a od příštího pondělí bude až na 191. místě s pouhými 311 body. Příští rok bude muset začít prakticky od nuly ...
Reagovat
gigin
Njn :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Petko - v jejím případě očekávám, že když se dá fyzicky do pořádku natolik, aby mohla pořádně natrénovat, může se dostat zase rychle nahoru. Je to velká bojovnice.
Pořadatelé jednotlivých turnajů, si myslím, jí budou udělovat divoké karty, aby nemusela objíždět nižší turnaje nebo hrát kvalifikace.

Sabine - ta v průběhu celého roku také laboruje stále s nějakými zraněními. Jak začala vždycky hrát, už se jí zase něco stale. U takhle mladé hráčky, která je ještě nevyhraná, to je ještě větší problém než u starší. Potřebuje být zdravá, hodně trénovat, aby zlepšila pohyb a kvalitu úderů.

Julča se sice letos trápí, ale potenciál tam je.

No a o Kerber jsi to napsal sám. Ta se hezky v desítce usídlila.

Takže bych Němky vůbec nepodceňoval. A myslím si, že v příštích letech ještě ukáží svou sílu.

To jsi hezky vystihl s tím přehnaným očekáváním od fanoušků a novinářů v Německu, kteří už vyhlíží novou Steffi. Trochu mi to připomíná situaci s Petrou.:)
Reagovat
tommr
Petkovicová jako nenasazená divoká karta bude příští rok strašit ve snu nejednu soupeřku - zejména Petra by jí v úvodních kolech asi potkala hodně nerada ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně tak.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy, Kei i Marcos výhra. Jenom Laura zklamala a teď ještě čekám na tu Sabču, ale to dobře nevidim.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Falla to na hardu vůbec neumí. Dyť porazil jenom zoufalce Fishe nebo Ferrerovi sebral na hardu jako jediný na turnaji v Aucklandu set.
Naopak Belluci je rozený hardař, ketrý od začátku března sehrál na hardu plno zápasů (4).
Tommre to byl kurz jak víno na Fallu. Ale na Berďu mít nebude.
Reagovat
tommr
proč ta ironie? Nikde jsem přece nepsal, že by byl Falla nějakej zoufalec, kterýho Tomáš porazí s prstem v nose ... :)
Vím, že Bellucci je primárně antukář, ale přesto jsem radši, že se mu Tomáš vyhne, protože si myslím, že je to prostě lepší hráč než Falla. Proti Tomášovi navíc Bellucci docela umí - v jejich posledním vzájemným zápase na antuce uštědřil Tomovi těžkou porážku a předtím ho trápil i na tvrdým povrchu. Když má svůj den je Bellucci velice nebezpečnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se díváš jenom na žebříček. Na hardu je jasně silnější Falla.
Na hardu Belluci svůj den v kariéře neměl. Porazil jako nejlepšího hráče tak Melzera, v té době okolo 30. místa.
Antuka je něco jiného, tam bych s tebou souhlasil.
Ironie asi vyplývá z mírné frustrace, kdy mi prohrál Istomin 2 míče od vítězství s Tsongou, tak to sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
vzhledem k tomu, že Bellucci je kromě jednoho záchvěvu v Indian Wells (nebo kde) na tvrdých površích něco mezi chromým a kulhavým, navíc když Falla minulý týden udělal Dolgopolova, preferoval bych Brazilce. Ale asi se všichni shodneme na tom, že by Tomáš měl jasně vyhrát.
Reagovat
tommr
Tomáš je v každým případě proti Fallovi favoritem i na tvrdým povrchu a doufám, že to na kurtu potvrdí. Půjde ale o jejich první vzájemnej zápas a to je vždycky ošemetný ...
Jinak porážka Istomina mě taky trochu naštvala, ale jednak jsem to čekal a jednak nesázím takže mě to tak nesebralo. Tvojí podrážděnost ale chápu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa je favoritem úplně jasným. Si říkám, že to bude jasný zápas. Falla jej nemá moc čím ohrozit.
Reagovat
tommr
ale ta porážka s Raonicem se dala čekat - tu bych Radkovi nijak nevyčítal. Raonic je na tvrdým povrchu nebezpečnej pro každýho - nedávno s ním prohrál i Tomáš Berdych ...

Jinak ale zatím přicházejí z Tokia samý dobrý zprávy. Tomášův soupeř ve druhým kole nebude Bellucci, ale Falla. Ten je sice taky nebezpečnej, ale Tomáš by si s ním měl poradit spíš než s Belluccim. Potěšující je i vypadnutí Almagra - Tomášovi tak odpad další těžkej soupeř nejen tady na turnaji, ale nejspíš i v souboji o účast na letošním TM ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, však Tom může i v deblu s Nenadem něco uhrát.Tím uhrát, myslím třeba semi:))
Reagovat
tommr
jednoznačně preferuju Tomášův úspěch v singlu. Případný finále deblu Berdych/Zimonjic v. Paes/Štěpánek by ale bylo velice zajímavý ... :)
Reagovat
gigin
Tento už je lepší, co? Ne? :))
Reagovat
smazaný uživatel
tak sbohem, Samantho. Tímto se nám s největší pravděpodobností uzavírá osmička pro TM. Petra a Angelique už mají matematickou jistotu. Sara Erraniová už může být ohrožena jen jednou ze dvojice Wozniacká, Bartoliová, pokud vyhrají Peking, což přijde jako fantasmagorie a pak vyhrají jeden další turnaj. Jenže ani Caro, ani Marion nevidím nikde mezi přihlášenými na další turnaje. To se ještě může změnit. Ve velmi dobré pozici už je i Li Na, která si navíc může hodně pomoci očekávanou výhrou nad Shuai Peng (Pengovou?). Sam pro postup do Istanbulu musí vyhrát Osaku i Moskvu a doufat, že Li Na neprojde v Pekingu do semifinále a případně se jí nepodaří sehnat pár bodů někde jinde.
Reagovat
Bob
neporazila Petra Sam právě v SF na TM? To je celkem škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, porazila
Reagovat
dadaft
jj, dneska příliš mnoho nečistých úderů a příliš mnoho dvojchyb.
a Julia hrála slušně.
Reagovat
tommr
znamená to totiž, že Petra už má letošní TM definitivně zajištěnej - a naopak Stosurová si letošní TM skoro určitě nezahraje ... :)
Jsem taky rád, že Julia konečně protrhla sérii špatnejch výsledků z poslední doby a přeju jí na turnaji další úspěchy a návrat do první dvacítky ... :)
Reagovat
gigin
:))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacká opět ukazuje, že bojovnost jí rozhodně nechybí.
Reagovat
dadaft
škoda, že tenhle zápas nebyl k vidění...
Reagovat
smazaný uživatel
taky by mě zajímalo, co se tam stalo. Jestli Hsieh odpadla fyzicky či psychicky, nebo se Caro tím obratem ve druhém setu tak nastartovala a o tolik se zlepšila...
Reagovat
smazaný uživatel
Období detoxu je velmi krušným časem. Člověk si říká, bude to brnkačka, ale není...diskusi zde jsem sledoval, sic nee úplně
pořádně, ale zběžně, ono by to bylo asi dost náročné to všechno číst a spíš vhodné pro masochisty. Nechtělo se mi už sem ani nikdy moc psát, ztráta nadšení... ale gigin je ďábel...takže s ním je detox nerealizovatelný.
Možná to zvládnu, ale zatím to vypadá hodně blbě. Takže blbě i pro ty, kteří by se mně nejraději zbavili:P
Takže sice se spožděním, ale jedno vlčí ohlédnutí za japonským turnajem.
Hned na začátku turnaje jsem si proštudoval pěkně pavoučka a hned jsem zaznamenal, že mi tam něco chybí,... na čem se turnaj hraje. Pokud si dobře vzpomínám, tak minulý rok bylo uvedeno, že se hraje na betonech DecoTurf, letos Japonci prostě
napsali hard, což je i časté označení, ale je tu, to ale...
No, již při prvních zápasech jsem tápal, a nebyl jsem sám. Tápali i někteří komentátoři. Zkusil jsem najít, jestli to je opravdu Deco...
Dal jsem si tu práci a šel na japonské stránky a hledal kontakt na organizátory turnaje. Na anglické mutaci mi to
nepovolilo otevřít formulář, nevzdal jsem to, tož jsem to vzal přes japonskou mutaci. Překladače jsou fakt dobré.
Napsal jsem v angličtině, i kdzyž jsem měl pokušení to psát v japonštině přes překládač...ale znáte to, mohl by z toho
vyjít slušný paskvil. Takže bezpečně a na jistotu anglicky, krátce, stručně dotaz, jestli jde o DecoTurf. Odpovědi jsem
se dodnes nedočkal. Šel jsem ještě na japonská fora, ale také nic. Jediné rozšíření znalosti jsem získal o firmě Toray.
Jooo chemie:) No, že mi nikdo neodpověděl se také vlastně nedivím, i tak zájem o tento turnaj mi skoro připomínal dánský dýchánek Wozniacké v Kodani. V každém případě jsem pro zavedení nových tenisových pojmů na povrchy, neboť ten japonský bych nazval softhard.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj díky softhardu přinesl velmi zajímavé momenty, a bylo to hezky korunované vítězkou. Velká gratulace Naděnce,
jak rusové komentují během zápasů, prostě moloděc...:) chlap nechlap, holka, neholka...:)
Zápas Jeleny s Agou byl na začátku velmi zajímavý s komickými prvky Jeleny. Jako nevěděl jsem, jestli se mám smát,
ale měl jsem pochopení. Odraz míče na tomto povrchu jí dělal takový problémy, že spadla i pěkně na zadeček...ono
ten tajming může dělat sakra problémy, když si hráči zvykají...ale Jelena se snažila a nakonec byl z toho i hezký
zápas. Ještě horší vstup do zápasu ovšem předvedly LiNa vs. Karolina, tak to bylo ovšem brutální. první set připomínal
spíš kriket pro nevidomé. Holky měly slušnou rychlost na servisu, ale stejně jim to bylo houby platné. Servis neexistoval
a výměny také ne. Vůbec se nedokázaly dostat na tom povrchu do hry. Prvni set bych nazval bez skrupulí tenisovou Hirošimou.
Reagovat
smazaný uživatel
No a tady se nabízí myšlenka stylů vs povrch. Na tomto turnaji prostě servisantky musely víc zabrat, ale i to často nestačilo.
Agresivní a fyzický tenis, který je u fandů hodně populární, neboť pokud fandové nevidí agresivní hru tak je to pro ně hrozná pinkaná,
šel v Japonsku do hajzlu, povrch ho vpohodě spláchl. A ten turnaj musel být pro ty chtivé agresivního stylu, turnajem hororovým.
Hodně kritizovaná česká hráčka Lucy Pistol zahrála v rámci svých možností, servis nemohl fungovat a nefungoval.
(myslím, že si nezasloužila ten drsný český odpor a tak tvrdou kritiku)
Hodně se dobře v těch japonských podmínkach servis returnoval. A nakonec i postupující Maruška to neustála. Dost se nadřela holka.
ViKi to raději neriskovala...dále. Se ani nedivím.
Velmi zajímavým momentem turnaje bylo semifinále, ale ne to vyrovnané. Zápas Angeliky s Agou 1:6-1:6. Angelika má krásnej forhand,
který topspinuje na cross tak, že až běhá mráz po zádech. Hraje agresivní a fyzický tenis moderní epochy. Jenže Aga
jí dala tenisovou lekci, že na to bude ještě asi dlouho vzpomínat. Co víc backhand Angeliky je takový, že když ho obouruč
zahrává, tak její fandové mohou jen zavřít oči a čekat a "modlit se", že neuslyší out. Také jí to tam Aga ráda posílala,
i když ne tak často, jak bych čekal, ale i tak to stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to nejen zápas Agy vs Angeliky, ale také zápas techniky vs agresivní fyzické pojetí. Angelika dokonce ukázala, že
umí stopball, který ji ale Aga s přehledem doběhla a 10cm od země ji poslala krossovou vizitku voleje, který byl z kategorie
božské...prostě paráda. Taková hráčka si klidně zaslouží být No.1, i kdyby jen na chvíli, nevím proč se toho xenofóbní
fandové tak bojí, přeci o nic nejde...Co víc ten polský liftovaný forhandový topspin, jinak to snad nejde nazvat, který Aga
zahrává je skvělou zbraní, ono nikdy nevíte do poslední chvíle, kde to půjde do kurtu. Promiňte, ale to je na po...:))))
A nemusí to hrát ani silově, celkem to některé hráčky slušně dostává. Viktorie, která se z té zadní moc nehne,
může si to dovolit, bude vždy proti Agnieszce ve výhodě, pokud Aga nezahraje jak Bethanie proti ní na AO2012.
Zápas Angeliky a Agy ukázal, aspoň podle mně velmi zajímavé věci. A pro mně osobně to byl nejzajímavější zápas turnaje.
Krom toho, některé hráčky i z top 10 by se mohly na ten zápas podívat a poučit se, jak se užívá a hraje slajs...
Prostě i kybych plácal hovadiny, tak turnaj podle mně stejně ukázal, že s tím náročným fyzickým tenisem u holek je těžké vydržet v top formě celou sezónu.

No nic, byl to celkem poučný turnaj, ten japonský chemický Toray:)
Tož, tak zase někdy...
Reagovat
gigin
Ohledně toho povrchu jsem kontaktoval ty dva známé bratry Hoň-Si-Ho a Hoň-Si-Ho-Miň a ti taky nic nevěděli :((
Reagovat
Faddova
Každopádně byl ten turnaj zajímavý. Zápas Aga x Kerberos se mi taky hodně líbil. Aga předvedla skvělý výkon. O to víc mě pak překvapilo, jak hrála ve finále.
Reagovat
tommr
proč ten detox? Myslím si, že většina lidí tady na TP tvoje příspěvky postrádá stejně jako já. Ani nevím o někom kdo by se tě chtěl zbavit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cítím to stejně, jako ty..přihlásila jsem se jen k vůli tobě, jen piš dál a nenech se tím vším znechutit, mně se to zatím daří střídavě oblačno :-) Ty tvé komentáře si ale vždycky ráda přečtu :-)
Ty komenty u Petry jsem ani nečetla..
Reagovat
smazaný uživatel
Mas ode mne plno vzkazu, jeden je pro tebe malo:)))
Reagovat
dadaft
moc hezky.
jinak i dnes sehrála Aga hodně pohledný zápas s Zhang.
Reagovat
smazaný uživatel
No tys tu teda zrovna chyběl...
Už jsem myslel, že bude o jednoho slohopisce míň a ty zase vylezeš, kušuj na detox!
Reagovat
smazaný uživatel
Kližan zvýšil naději mého tipu na to, že se nedostane do světové třicítky, z 0,1% na 0,2% :D
Reagovat
smazaný uživatel
Keď ti poviem, že do marca nič neobhajuje, asi ťa nepoteším čo ? :)
Reagovat
petrulinka
Lidi, ten komentátor na Eurosportu je úděsný. To se fakt nedá poslouchat
Reagovat
gigin
:))))))))) On by mohl dabovat nějaké psycho spíš :DD Fakt je brutální :DD
Reagovat
smazaný uživatel
potvrzeno, finále DC v kyslík aréně
Reagovat
gigin
Go go go!!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
příliš brzy napsáno ;-)
Reagovat
gigin
Však jsem se tu mlátil do hlavy, proč jsem tu hubu nedržel :)) Ale tak nakonec set - ano :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol na jednom z největších a nejlépe obsazených challengerů v Monsu porazil 6:4, 6:4 na divokou kartu hrajícího De Greefa (20 let, 329. na žebříčku, před 14 dny prohrál v semifinále future v Portugalsku s Veselým 2:6, 4:6). Ve druhém kole ho čeká další "divoká karta" Maxime Authom (25, 188.), který překvapivě vyřadil Jesseho Levina
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Už jsme se lekl, že by Karlovič mohl způsobit nějaké problémy, v tiebreaku prvního setu měl 2x minibrejk. Naštěstí se Andy zmátořil a postoupil. V druhém kole snad Lacko nebude žádný problém, ve čtvrtfinále pak Wawrinka/Chardy, to by mohla být trošku prověrka.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl si to? Bylo to v pohodě po tý pauze?
Reagovat
smazaný uživatel
Noha jeho, Bernie, Bernie. Laura taky vypadá, že s Dominguez Lino vypadne. Špatný den.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, takže Laura je kaput, škoda, takovým výkyvům se hotl v jejím věku nevyhne. Vidno, že obranářky jí moc nesvědčí zatím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jürgen Beneš Melzer pokračuje ve svém tenisovém trápení...
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem to přivolal. Melzer se vyhrabal ve třetím setu. z 2:5* a 5:6* na 7:6
Reagovat
gigin
:)))
Reagovat
gigin
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj,ti dva pospolu se mi líbí:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Radku je to škoda raonic tenis neumí je to antitalent
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl fanoušek největší lopaty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
murray do konce roku nic nevyhraje a navíc nejvíc fandím federerovi
Reagovat
smazaný uživatel
"Murrayho hra se mi nelíbí to se právě radši dívám na Karloviče jak podává než na ty nudné výmeny a zkažený ksicht murrayho ve Wimbledonu jsem viděl každý jeho zápas kromě zápasu s Čiličem a v každém zápase měl otrávený ksicht je mi nesympatický to mám radši i Youzhnyho ale murrayho prostě ne a Grandslam nikdy nevyhraje to mi věřte"

Vzpomínáš si? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ted je naprosto irelevantní, kdo co vyhraje. Ale fanoušek Karloviče prostě o Raonicovi těžko může říct, že nemá talent, když ho 158145454154x víc než Karlovič.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist