Štěpánek znovu nestačil na Federera, Rosol ho může pomstít

16. 4. 2014, 13:39
Aktuality 258
Desátou porážkou Radka Štěpánka v řadě skončil další ze soubojů českého hráče s Rogerem Federerem. Švýcar nechal v Monte Carlu Štěpánka uhrát jen tři hry a po vítězství 6-1 6-2 postoupil do osmifinále. V něm bude moci pomstít svého krajana Lukáš Rosol.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek dnes nastupoval na kurt s cílem zlomit dvě nepříjemné série. V Monte Carlu startoval do letoška desetkrát a ani jednou se mu nepodařilo přejít přes druhé kolo. Aby se dočkal, musel dnes porazit Rogera Federera - to se mu ale podařilo naposledy v roce 2008 a od té doby ztratil s aktuální světovou čtyřkou devět zápasů v řadě.

Desátou porážku připravil Švýcar Štěpánkovi za pouhých 52 minut. Český tenista zaostával za favoritem od prvních výměn, v úvodní sadě přišel dvakrát o podání a za stavu 0-5 mu dokonce hrozil 'kanár'. Ten odvrátil, ale s třemi vítěznými údery a deseti nevynucenými chybami na kontě už v prvním setu víc nestihl.

Ještě hůř to s šancemi karvinského rodáka vypadalo po další ztrátě servisu na začátku další sady. Za stavu 2-3 si sice Štěpánek vypracoval první dva brejkboly, Federer ale oba odvrátil, vzápětí znovu prolomil soupeřův servis a utkání bez problémů dotáhl k vítězství.

"Dost servisů jsem dokázal vrátit do hry. Když máte na antuce navrch ve hře od základní čáry, těžko s tím soupeř něco dělá," okomentoval zápas Federer, který měl navíc v úvodním setu 90% úspěšnost prvního podání. "Radek byl dnes myslím v téhle situaci. V obou setech jsem dobře odstartoval a pak jsem dobře podával. Když vedete, rozváže vám to ruce. Rozhodně je to dobrý začátek antukové sezony," dodal.

Osmifinálovým soupeřem Rogera Federera bude další český hráč Lukáš Rosol, který při své premiéře v Monte Carlu ještě neztratil set. Po Rusovi Donském si na 47. hráči světa vylámal zuby i Michael Llodra, kterého Rosol porazil dvakrát 6-4.

Úvod zápasu patřil českému tenistovi, který už ve třetí hře sebral Francouzi servis a udělal tak důležitý krok za postupem. Po zbytek setu už si totiž Rosol bez potíží hlídal vlastní podání a sadu ukončil dokonce čistou hrou.

Llodra se na příjmu dočkal až v následujícím dějství, kdy srovnal na 2-2. Další nebezpečná chvíle pro Rosola přišla o dva gamy později, tentokrát ale brejkbol odvrátil a za stavu 4-4 si sám vypracoval tři šance v řadě. Na rozdíl od svého soupeře nezaváhal a poté už český hráč zápas dopodával.

"Je překvapivé, jak tu postupuje, ale všichni víme, že umí hrát dobře. Je nebezpečný," řekl na adresu svého dalšího soupeře Federer.

Rosol se Štěpánkem dnes ještě odehráli společně čtyřhru, ve které vyzvali světové jedničky Boba a Mikea Bryanovy, jejich vítěznou šňůru ale zastavit nedokázali. Favorizovaní Američané, kteří ovládli už čtyři turnaje v řadě, zvítězili 6-4 7-6 a vyhráli tak už 18. zápas po sobě.

Svůj první zápas v Monte Carlu má za sebou zdejší osminásobný šampion Rafael Nadal. Jeho vítěznou sérii z let 2005-2012 sice loni ve finále ukončil Novak Djokovič, Španěl ale dnes úspěšně odstartoval další v duelu s Tejmurazem Gabašvilim. Ne úplně bez komplikací - nejlepší tenista světa na úvod ztratil podání a musel otáčet vývoj prvního setu, od stavu 1-3 ale zápas jasně ovládl. Soupeře nechal uhrát už jen dvě hry a za hodinu a čtvrt se radoval z vítězství 6-4 6-1.

Výsledky - Monte Carlo (antuka, dotace 3.452.415 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Rosol (ČR) - Llodra (Fr.) 6:4, 6:4
Federer (4-Švýc.) - Štěpánek (ČR) 6:1, 6:2
Nadal (1-Šp.) - Gabašvili (Rus.) 6:4, 6:1
Wawrinka (3-Švýc.) - Čilič (Chorv.) 6:0, 6:2
Raonic (8-Kan.) - Lu (Tchaj-wan) 6:7 (4:7), 6:2, 6:1
Fognini (10-It.) - Bautista (Šp.) 7:6 (8:6), 6:4
Robredo (11-Šp.) - Benneteau (Fr.) 4:6, 6:0, 6:1
Dimitrov (12-Bul.) - Ramos (Šp.) 4:6, 6:3, 6:4
Almagro (15-Šp.) - Mahut (Fr.) 7:6 (7:3), 6:3
Seppi (It.) - Andújar (Šp.) 7:6 (7:5), 5:7, 6:4
Čtyřhra - 2. kolo:
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Rosol/Štěpánek (ČR) 6:4, 7:6 (7:4)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

258
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
RAFA 300 (:
Reagovat
smazaný uživatel
Světová pětka nám opět ukázala co všechno umí.A tohle stvoření by prý mohlo vyhrát nějaký GS.
Reagovat
Rafaeoli25
Proto je taky světová pětka a ne trojka, dvojka nebo dokonce jednička :)
Reagovat
MarcelPersch
Garcia Lopez 8 winneru za celý zápas, pak že je Rafa jen vraceč.
Reagovat
Mayo
Rafa včera dal nejakých 25 winnerov (: som sa až čudoval
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa že je vraceč to je asi největší (nejen sportovní) lež 21.století :)
Reagovat
svetova.dvojka
Reagovat
kada.tom
hmm, takhle se o post světový 4ky nebo 3ky nebojuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uff, Tomáš má deku a kazí co se dá.. to je škoda, Tomíku bojuj.
Reagovat
kada.tom
přijde mi, že už chce bejt z kurtu pryč ...
... ale Garcia-Lopez nehraje úchvatně a určitě by k poraží byl, ale s tolika chybama ...
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych chtěla zmizet rychle z kurtu, mít takovýhle zápas za sebou.. škoda to jsem nečekala, ale bohužel...
Reagovat
Rafaeoli25
Nejel na DC, aby se moh soustředit na Monte Carlo, ale soustředil se tak moc až mu z toho ztěžkly nohy i ruce :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, hrál blbě, proto taky prohrál. Co měl těžkýho nevím, líbí se mi, jak jsi jedovatej a jak někdo promluví o tvém Rafovi, můžeš se zjevit. :)
Reagovat
tommr
zdá se, že se schyluje k podobný blamáži jako v Indian Wells kde Tomáš nečekaně prohrál s Bautistou Agutem po podobně mdlým výkonu se spoustou chyb. Zatím se kopíruje i průběhu zápasu - i v IW Tomáš vyhrál první set 6:4 ... :)
Reagovat
Mayo
Djoki ponižuje naďalej
Reagovat
Davor1
S Berdychom to nevyzerá dobre, Garcia- Lopez jasne lepší, vôbec nechybuje a Berdych sa vyhadzuje ako divý. Ak to takto bude pokračovať aj v treťom, tak je to jasné...
Reagovat
Rafaeoli25
Garcia hraje v posledních dvou tejdnech perfektně, Berdych si zas vybírá svý slabší dny, jako v Doha a IW, prostě klasika..
Reagovat
tommr
jj s Tomášem to vypadá velice zle. Garcia-Lopez mu vrátí skoro všechno a Tomáš, kterej na to není zvyklej pak dřív nebo později zkazí. Chtělo by to nějakou změnu stylu, ale variabilita není bohužel Tomášova silná stránka ... :(
Reagovat
Mayo
ako hral Rafa ? nemohol som to pozerať, vďaka
Reagovat
Rafaeoli25
6:1, 6:3, to ti musí stačit :)
Reagovat
gigin
Od: Mayo 16:02
Fedex, Ferrer, Nadal s prehľadom (:

16:30 se zeptáš jak hrál...
Reagovat
Mayo
Výborne. Vamos El Matador ! (:
Reagovat
kada.tom
tak Tomáš nehraje nijak excelentně, ale na dnešního Garcia-Lopeze to stačí :-)

se Stanem už to bude o něčem jiném ... tedy pokud Tomáš vyhraje :-))
Reagovat
Rafaeoli25
Se Stanem? :D
Reagovat
Davor1
So Stanom sa môže stretnúť najskôr vo finále :D Ale Novak ho nepustí ani do semi, takže možno nabudúce...
Reagovat
kada.tom
ej, sorry :-D nevím, proč jsem byl přesvědčenej o tom, že v ČF má Stana :-DDD tak s Djokovičem to bude něco jinýho, noo :-)
Reagovat
Rafaeoli25
A pro TB je to něco jinýho lepší nebo horší varianta? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem, že kopce hraje hlavně Sára a Rafa.. :) Tomáš se opět trápí s podáním, ale občas má druhé lepší než to první :)
Reagovat
spaniel
A opět skvela expertiza od Kadlece :D
Reagovat
Mayo
Fedex, Ferrer, Nadal s prehľadom (:
Reagovat
smazaný uživatel
co to tam ten Tomáš vyvádí? Chyba za chybou. Zatím katastrofa. Asi půjdu dělat něco užitečnějšího..
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že jsi opravdu dělal něco užitečného a Tomík vede 1:0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
no a teď sem juknul na výsledek a sem za to i celkem rád :-)
Reagovat
kada.tom
Lukáši, Lukáši ... neuvěřitelný
Reagovat
smazaný uživatel
Tak čekal jsi zázrak? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak když má den, má na kohokoli, jeho psychika ale zafungovala jen jednou v kariéře, to je pak těžký, dneska moh klidně vyhrát, jako s Ferrerem v Paříži, holt je to psycho..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, když má svůj den, bohužel neměl. myslím si, že herně mu Rafa vyhovuje mnohem víc než Roger, v jejich posledním zápase hrál Lukáš dobře a trpělivě. Roger hrál útočně, navíc skvěle podával, takže zaslouženě vyhrál.
Reagovat
dappe
"dneska moh klidně vyhrát..." :D to jako vážně?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, Roger měl dnes fakt obrovskou kliku.
Reagovat
kada.tom
zázrak asi ani ne, ale od stavu 4:1 v 1. setu vyhrát jedinou hru je prostě katastofra, no ..
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, já čekala včera, že Rogera potrápí víc Radek a byla to katastrofa. Ze začátku Roger vypadal podobně jako Radek, nechal se brejknout, ale pak se prostě probral a předvedl co umí. Já od Lukáše popravdě dopředu nikdy nic nečekám, buď příjemně překvapí nebo hraje tak, že to projede. :) Takových hráčů je.. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak kdyby trefoval kurt jako ve Wimblu s Rafou, tak moh klidně vyhrát, ano, on má hru i na nejlepší, jenže mu nesmí chybět přesnost, ale to je všechno zapříčiněný psychikou, neni normální, aby půl hodiny hrál perfektně a pak se najednou až do konce zápasu vyhazoval jak na běžícim pásu..
Reagovat
Stan_Borowitz
Vždyť to celou dobu říkám, že měl Roger obrovské štěstí, že zrovna dnes Rosol netrefoval kurt jako ve Wimblu s Rafou,...
Reagovat
Rafaeoli25
Hele věčný ironiku, víš jak to myslim, tohle neni žádnej útok na Roga jestlis to nepochopil, já tu mluvim o Rosolovi a o tom, že kdyby to měl v hlavě v pořádku mohl by porážet kohokoli, Rafu, Roga, Davida, si dosaď koho chceš..
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak herně na to má kdekdo, když se vezmou nejlepší momenty ze hry a to ostatní vystříhá. Kdyby hrál Gabašvili pořád jako občas včera s Rafou, byl by světová jednička...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pak ať se ale nikdo neposmívá Rafovi, místo něj tam tehdy ve Wimblu moh stát Rogi nebo Nole, v ten den byl Rosol prostě v tranzu a schytal by to od něj každej..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se posmívá Rafovi? Naopak pořád slyším, že kdyby Rafa nebyl limitovaný, že by to Lukáš nevyhrál a bla bla bla.. přitom tam Rafa běhal 5 setů, pokud vím, pak prohlašoval, jak ho bolelo koleno.. během zápasu byl naštvanej a vůbec neocenil Lukášovu hru, až po jaké době. Takže nevím, že by byl Rafa takový chudáček a sklízel posměch. Někteří prostě chyby na svých miláčcích nevidí a nebo nechtějí vidět. Nechci to dál rozebírat, nemá to cenu, ale občas přeháníš.. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, to souhlasím, v tom pátém setu byl neporazitelnej...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak podrážděnej byl, kdo by taky nebyl, když tě někdo takhle zcela nečekaně zaskočí životnim výkonem, i Roger nesl hodně těžce, když ho tam v r.2010 vyklep Berdych..
Reagovat
Roger_Federer
Fakt porovnavas Berdycha z roku 2010 a Rosola 2012?..nevim nevim.Berdych uz predtim dokazal porazit Rogera a dokonce i Rafu.
Reagovat
Rafaeoli25
Teď jsem reagoval ohledně tý podrážděnosti, která byla zjevná jak u Rafy tak u Roga, jinak výkon Rosola v pátym setu s Rafou byl prostě neskutečnej, něco takovýho v r.2010 Berdych nepředved ani omylem, jak napsal Stan, byl tehdy prostě neporazitelnej pro kohokoli..
Reagovat
Roger_Federer
Ja si myslim, ze ty veci v tom Wim. 2012, byly trochu jinak, byl jsem tam a ten zapas videl na kurtu..a bylo to divadlo.Rosol hral nad svoje moznosti, protoze vedel, ze vyhraje.Na Nadalovi v tom zapase zadne omezeni nebylo znatelne..Narozdil od finale AO 2014.
Reagovat
Rafaeoli25
Věděl, že vyhraje, jasně, po čtvrtym setu určitě..prostě v pátym setu byl jak v tranzu a v takovym zaujetí by smáznul kohokoli.
Reagovat
dappe
Jenže do toho tranzu ho dostal tragicky hrající Nadal. Federer nebo Djokovic by ten zápas vyhráli 3:0.
Reagovat
smazaný uživatel
berdych se opět nechal exhibičně brejknout v prvním
Reagovat
spaniel
Klasický Lukáš Kvitol. Taktika na něj: dostavit se na kurt a počkat, než se vyháže :)
Reagovat
Rafaeoli25
Lukáš Kvitol, to je trefný, jak bratr a sestra :)
Reagovat
PetaM
Už se rozhodněte, zda je to Lukáš Kvitol, nebo Lukáš Ochotský ... Mimochodem, ani jedno z toho není pravděpodobné, protože co já vím, tak chlapi většinou ženské příjmení nepřebírají ... ;) ;) I když, pokud se řídíte podle sebe ...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak tady jde o to spojit jejich jména nějak dohromady, aby byla vystihnuta podstata, můžem používat Petra Rosolitová, jak chceš :)
Reagovat
Alois_Mlok
Federer už se veze.
Reagovat
Roger_Federer
To to bylo pocem , kam jdes..tohle neni Rafa ve Wimbledonu Lukasi.
Reagovat
Rafaeoli25
Rosol je hráč jednoho zápasu, ve všech ostatních kdy hrál s favority se posral, i když na ně herně měl, co víc k němu říct..
Reagovat
smazaný uživatel
další šance na neopakovatelný životní zápas :D Fandím, fandím, fandím :)
Reagovat
kada.tom
doufám, že ho Lukáš vyřadí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ty nemáš Rogera rád že? Lukáš je docela klidný a nehraje jak Petra kam to spadne tam to spadne takže šance je. :D A Lukáš má elegantní outfitek.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se zasmát, Grigor je oblečený jak na pohřbu a David září jak papoušek a ta úžasná růžová - uff, to zase někdo nerozchodí :D:D Takže Davčo, je to tvoje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Davidovi :)
Reagovat
Rafaeoli25
Je to smutný, jak Dimitřík dál mrhá svym talentem, i když ne tak jako Gulbis, stejně je to ale velká škoda, ale co se v něm furt pitvat, každý svého štěstí strůjce..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prohru s Davidem neberu zrovna jako mrhání talentem, ale to je věc názoru.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pri velikosti jeho talentu to ve třiadvaceti mrhání je, v desítce už měl bejt dávno a v tuhle chvíli už měl atakovat čtvrtý pátý místo..
Reagovat
J.M.
Ani ne tak mrhání talentem, jen se zase ukázalo, že mezi ním a špičkou je pořád hluboká propast. Ta herní kvalita tam prostě ani zdaleka není. Grigor většinu zápasu umí jen vracet míček přes síť, a ještě hodně nespolehlivě, se spoustou laciných chyb. "Obranář, motorová myš" Ferrer ho přetlačil silou. Párkrát za zápas se Grišovi povede něco agresivnějšího, ale to ho nenakopne k tomu, aby to zkoušel častěji. Strašně mu chybí intenzita, to, aby uměl v důležitých fázích zapnout, a to je asi něco, co má hráč z velké části dané. jeho výchozí režim po většinu zápasu je podřimovat, pinkat, a občas (v klíčových míčcích) se vyhodit z lehkého základního úderu. S takovou hrou opravdu nemůže pomýšlet na to, aby konkuroval špičce.
Reagovat
Rafaeoli25
Holt jen talent prostě nestačí, chce to tvrdě makat a neustále pracovat na svojí hře, jinak se v dnešní době nemůže mezi nejlepší dostat, on to ale asi nechápe nebo nechce chápat..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis.com/pro-game/2014/04/djokovic-playing-hurt-wrist-monte-carlo/51195/
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa na rozehrání potřeboval jen první čtyři gamy úvodního zápasu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Po precteni diskuze pode mnou, jsem neskutecne rad, ze jsem fanouskem Noleho. Tak namyslene a narcisticke kecy. Jako by Nole v tomto turnaji ani nehral. Vsimnete si, ze zadny fanda Noleho se neraduje predcasne jako vy. Ale alespon se tihle fanousci ukazuji ve spravnem svetle.
At vyhraje ten nejlepsi :)
Reagovat
Nola
mňa diskusia naopak baví, rieši sa tu porod, Rafova svadba... ešte nedávno tu všetci riešili Novasport, dnes napriek tomu, že tenis konečne beží, nikoho asi vysielanie nezaujíma...
zápas Tsonga vs Fabio som si vychutnala, Fabio mal na lopate Tsongu v druhom sete a dopadlo to presne opačne, Fabio patrí do rúk psychiatra....
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já se rozhodně předčasně neraduju, vím jak teď Nole hraje, takže mám velkou pokoru, co se týče mě, já jen reagoval na rogerovce, kteří tu v euforii vyhlašují, jak Rog může dát i Rafu, na turnaji, kde RN prohrál jedinej zápas v životě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jestli jsou v euforii z toho, ze Fedex vyhral nad uplne jalovym Radkem, tak uz je to smutny. A rict, ze kdyz vyhraje i nad Lukasem, tak ma nakroceno k vitezstvi. Sakra tady je nrco spatne. Neni to nemozne. To ano. Ale rikat to v tehle souvislosti je uz nejaka tenisova diagnoza.
Reagovat
Rafaeoli25
Ona je ta euforie a očekávaní před každym Rogovym mačem s Rafou, zvlášť, když se mu daří..diagnózou bych to ale nenazýval, jen nenapravitelným optimismem, asi jen Pe3k si žádné iluze nedělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nemůžete myslet vážně, nebo snad jo? :)

Od Stana a Magerky je to jasná ironie, od R.F. dole taky, snad si nemyslíte, že lidi věří tomu, že Roger po případné výhře nad Rosolem vyhraje 6:1, 6:2 nad Rafou. :) Swiss maestro vám to dole vysvětlila, nikdo jiný tu o Rogerovi jako vítězi MC nepíše. Nesmíte se bát udělat si srandu ze svého hráče, oni nejsou nedoknutlení. :) Neberte to tak vážně, venku je přece krásně.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak. A ze o ?nenapravitelnym optimismu? mluvi zrovna R25 mi take prijde usmevne, vzhledem k tomu, ze vidi Rafu s poharem uz pred kazdym turnajem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre. Budu verit, ze je to uronie, ale po drivejsich setkanich a diskuzich s par RF fanouskama uz si tim tak jisty uplne byt nemuzu. Ale je fakt, ze je venku krasne. Az se poradne otepli, tesim se az vytahnu svoji raketu a pujdu si amatersky zapinkat :)
Reagovat
Rafaeoli25
Před každym turnajem? To těžko, vím, že v hale mu to tak nejde, v zápasech s Rogem jsem ale optimista vždycky, ono to taky jde jinak, když je jejich vzájemná bilance taková jaká je? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak i já chci věřit, že je to většinou jen ironie, občas to ale neni jednoduchý rozpoznat :)
Reagovat
dappe
Tohle je skoro až neuvěřitelný...
Reagovat
Roger_Federer
Neblbni, jasne ze je to jen vtip, kazdy normalnu ( ne fanaticky ), vy kdo je vetsinou panem antuky..Tajy si urcite uvedomuji dalsi veci.
Je to jen kockovani..
Reagovat
Rafaeoli25
Tvl ty s tou gramatikou něco dělej, takový hrubice jsem snad u nikoho neviděl, to už se vymyká všem zákonům, fakt že jo :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Vy jste dvě hlavy. co se daly dohromady a na všechno přišly, odhalily zaslepený fanatismus fanoušků Rogera Federera

Samozřejmě, že si s a.magerovou myslíme, že když dnes porazil legendárního Rosola, teď už Federer do konce kariéry neprohraje na antuce jediný zápas a získá ještě 30x titul z Monte Carla, 30x z Říma, 30x z Madridu a 30 x Roland Garros, dokud si ve 63 letech neřekne, že už se cítí trochu unavený, jako Forest Gump když přeběhl poněkolikátý USA tam a nazpátek.

Přesně tak jsme to mysleli.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já pevně věřim, že jde o ironii, nerad bych pochyboval o vašem duševním zdraví :)
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně v Austrálii tu mnozí taky říkali, že může vyhrát a to dotyční jako legraci určitě nemysleli, ač šance byly obdobný i na hardu..
Reagovat
Stan_Borowitz
Podstatně častěji a podstatně vehementněji se tvrdilo, že Rafa získá 14 GS titul...
Reagovat
Rafaeoli25
Bezpochyby, ale to že ho zastavilo zranění je jiný případ než ten, kdy na to dotyčný nemá..
Reagovat
Stan_Borowitz
Je celkem jedno, jestli na to někdo nemá proto, že prohraje, nebo proto, že se zraní, protože se přetěžuje. Prostě na to ani jeden neměl. Proto vyhrál někdo třetí...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v tom se neshodneme, rohle zranění bylo náhlý a to může potkat kohokoli, když ale nemáš na vítězstv nemáš kvalitativně, tak je to daná a neměnná věc v dané chvíli..
Reagovat
Stan_Borowitz
Náhlé a nečekané zranění je třeba když zakopneš o postranní čáru nebo si zvrtneš kotník. Nikoli namožený zádový sval. To je důsledek přetížení. Jako když se třeba pokusím zvednout 150 kilové závaží a udělám si přitom kýlu.
Rafův styl je prostě ideální pro antuku, na hardu se přetěžuje. Proto je tak často zraněný, proto nikdy nevyhrál TM.
Reagovat
Rafaeoli25
A Nole se nepřetěžuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol pomsti jedine tak svoje trenyrky, bo se z toho zapasu akorat tak po....
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak pokud dnes Federer zvládne své utkání s wimbledonskou legendou Rosolem, získá obrovské sebevědomí a může celý turnaj klidně i vyhrát.
Reagovat
a.magerova
Tak tak.... Dubaj je toho důkazem ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Pokud mu vypadne Rafa tak jo, jinak to bude jako skoro vždycky :)
Reagovat
smazaný uživatel
wimbledonská legenda :D :D :D :D :D :D :D :D :D aha..
Reagovat
Roger_Federer
Rafa by si taky uz mel pomalu zalozit rodinku..; ), jestli jsou na to uz kluci pripraveni..
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa až po skončení kariéry, to je mnohem rozumnější :)
Reagovat
Roger_Federer
rozumne, to jeste Monako rok dva vydrzi cekat..:)
Reagovat
Rafaeoli25
Dnes je trend být rodičem po třicítce, takže Rafa nemusí ještě min.5 let nikam spěchat a jako profi sportovec tuplem ne :)
Reagovat
Roger_Federer
no jasne, zalezi vzdycky na dohode s partnerem ..Je fakt, ze Rafa a Juan naji cas, otazka je jestli vubec chteji vychovavat spolu dite. Kazdy oar se k tomu nama...;):)
Reagovat
Rafaeoli25
Hahaha..
Reagovat
smazaný uživatel
S tím teda zásadně nesouhlasím :D

http://www.imagehosting.cz/?v=muxix.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska očekávám výhru Davida, Lukáše a Tomíka. Do toho kluci :)
Reagovat
Fandina
Berďa, Gríša a na zápas Luky Roger se nechám překvapit. Pojď a go pánové!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kam mám jít? :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... úsměv, potřebuješ výklad, co je pojď? A zažiješ pár turnajů na živo, tak se ptát nebudeš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebuju výklad, sice jsem toho zatím moc nezažila, ale něco přece. Píšeš "pojď" a pánové go, tak s nadsázkou reaguju na to, že to říkáš mně :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... ne na tebe to nebylo, není důvod tebe povzbuzovat, pojď a go bylo oboje pro pány ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky je důvod někoho povzbuzovat, mě obzvlášť :D OK, vysvětleno :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... tak to já nemohu vědět, že potřebuješ povzubozvat, tady se automaticky povzbuzují tenisti, to je snad jasné, že je to na ně ... úsměv
Reagovat
Fandina
A také, že na některé česky pojď a na druhé go!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Stepcovu vyhru jiste nikdo soudny necekal, muzu se tedy snad lehce a bez vycitek poradovat.. :-) Co je smutnejsi, ze Stepec bez stavy a zapas za ocekavanim, nejde u nich ale zrovna o konfrontaci stylu, na kterou se tak tesivam.. a ruku na srdce, Fedex je proste lepsi.
Reagovat
Mayo
To je čo ?
Reagovat
Rafaeoli25
Španěl, kterej občas neni vůbec marnej :)
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole turnaje v Monte Carlu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč postoupil do osmifinále a může v Monte Carlu ještě získat další body:

1. Nadal 13220 (+8500) *
2. Djokovic 10770 (+6050) *
3. Wawrinka 5670 (+950) *
4. Federer 5355 (+635) *
----------------------------------
5. Berdych 4720 *
----------------------------------
6. Ferrer 4640 (-80) *
7. Del Potro 4215 (-505)
8. Murray 4040 (-680)
9. Raonic 2625 (-2095) *
10. Isner 2555 (-2165)
11. Gasquet 2545 (-2175)
12. Tsonga 2280 (-2440) *
13. Fognini 2190 (-2530) *
14. Haas 2075 (-2645)
15. Youzhny 2065 (-2655)
16. Dimitrov 2040 (-2680) *
17. Nishikori 1985 (-2735)
18. Robredo 1980 (-2740) *
19. Anderson 1800 (-2920)
20. Almagro 1750 (-2970) *
...

Tomáš Berdych zatím zůstává na pátým místě, ale jen s minimálním náskokem před šestým Ferrerem. Pokud se ale nestane něco nečekanýho a oba skončí podle předpokladů ve čtvrtfinále - Tomáš na Djokovicovi a Ferrer na Nadalovi - tak by to tak mělo zůstat i po Monte Carlu ...
Tomáš by se teoreticky moh ještě dostat před Federera až na čtvrtý místo, ale k tomu by potřeboval v Monte Carlu získat titul a to není moc pravděpodobný vzhledem k tomu, že by musel postupně porazit Djokovice, Federera a Nadala. Třeba se ale konečně pochlapí a zlomí ten komplex, kterej z nich má ...

V žebříčku jinak v MC k žádnejm převratnejm změnám nejspíš nedojde ...
První místo Nadala je zatím neotřesitelný a v MC si náskok před Djokovicem nejspíš ještě navýší ...
Federer by se moh dostat na třetí místo před Wawrinku pokud by v MC získal titul ...
Do první desítky se díky neúčasti Gasqueta zase vrátil Isner i když v MC vůbec nestartuje. Můžou ho z ní ale ještě vystrnadit Tonga nebo Fognini pokud by v MC došli do finále ...
Reagovat
smazaný uživatel
"První místo Nadala je zatím neotřesitelný..."
V MC Djoker ještě nemá šanci útočit na první příčku, ale v Madridu a v Římě už to bude jiné. Na prvním turnaji obhajuje jen 10 bodů, na druhém 180 (na obou Rafan loni vyhrál).
A když tvrdíš, že rozdíl mezi Rafanem a Djokerem se po MC zvýší, já Novakovi věřím, že ten loňský titul obhájí!
Reagovat
smazaný uživatel
Není pravda, že nemůže dojít ke změně v žebříčku- pokud Berdych nebude mít uhráno o kolo víc než Ferrer, tak půjde za něj- Ferrer loni Monte carlo nehrál, takže body připisuje /aktuálně má o 10 b. víc něž Tomáš/- Berdych obhajuje 90 b.
Reagovat
smazaný uživatel
Planak ? Body za lonske MC tommr uz odecetl. Hlavne myslim, ze ani nemusel, protoze se Tomasovi ty z lonska nepocitaly do zebricku.

tommr ? Kdyz uz mluvis o komplexu, tak jen u Nadala a mozna Djokera. Z Fedexe rozhodne Tom zadnej komplex nema. Tam bych spise videl, ze za posledni leta si na nej veri...
Reagovat
smazaný uživatel
1/Body v žebříčku Berdych z Monte Carla měl započítány
2/V žebříčku, který byl uváděn odečteny nebyly
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/

Tak to nevim ale ma to stejne jako na live ATP ranking
Reagovat
tommr
komentoval jsem jen možnej stav po MC což je jedinej antukovej turnaj kde letos může Nadal na Djokovice něco získat. Jestli se mu to povede si netroufám odhadovat ... :)
Jinak je jasný, že počínaje Barcelonou už bude Nadal pod stálým tlakem a Djokovic na něj může získat spoustu bodů - za prvé tím, že sám udělá lepší výsledky než loni a za druhý tím, že Nadal něco neobhájí a oproti lonsku ztratí ...
Reagovat
tommr
zřejmě zapomínáš na to, že MC není povinný a Ferrer má místo něj započítaný Acapulco (90 bodů) což vyjde nastejno jako Tomášovo lonský osmifinále. Pokud tedy oba dojdou v MC stejně daleko zůstane Tomáš před Ferrerem i nadále o 80 bodů ... :)
Reagovat
tommr
Tomáš měl lonský MC započítaný jako poslední (nejhorší) započítávanej výsledek a bude ho mít zatím započítaný i letos. Jen doufám, že letos to bude minimálně čtvrtfinále ... :)
Jinak máš pravdu, že ty komplexy má hlavně z Nadala a Djokovice proti kterejm se úplně zbytečně hroutí. Z Federera komplex nemá - Federer je prostě jen o něco lepší ... :)
Reagovat
tommr
porážka Radka se sice dala čekat, ale takovej debakl určitě ne. Radkův výkon chvílema vypadal jako kdyby hrál na nějakým turnaji veteránů ... :)
Zápas Lukáše jsem sice neviděl, ale dvousetový vítězství nad vždycky nebezpečným Llodrou se počítá ... :)
Jinak mě taky potěšilo vítězství Garcii Lopeze, kterýho jsem si pro Tomáše do osmifinále moc přál. Nebude to sice lehkej soupeř, ale pro Tomáše je určitě přijatelnější než nevyzpytatelnej Dolgopolov, kterej by Tomáše moh spíš zaskočit. Tomáš si s ním navíc může vylepšit bilanci (zatím 2:2) ... :)
Reagovat
Jan
Co bys chtěl od Radka. Však už má věk veteránů ... Jeho výkon teď jde každým rokem dolů.
Reagovat
rod_laver
http://www.tennis.com/pro-game/2014/04/federer-would-skip-tennis-be-wife-newborn/51191/#.U062svl_tKC
Reagovat
smazaný uživatel
cekam komentar tommra.

aspon bude ve Wimbledonu jak urvany z retezu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím je to teorie. Ale je to v první řadě táta a manžel.
Reagovat
tommr
a proč zrovna můj? Já se přece k Federerovi moc nevyjadřuju. Od toho jsou tu jiní experti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké šance má Tomáš být nasazený v čtyřce, specialně na RG :)
Reagovat
Fandina
Pokud bude Roger u porodu, tak velké.
Reagovat
tommr
podle mýho názoru jen minimální i v případě, že by Federer rodil. Jsem si totiž skoro jistej, že se ještě před FO před Tomáše dostane Ferrer, protože Tomáš neobhájí lonský semifinále v Madridu a v Římě ... :)
Reagovat
spaniel
Souhlas s tommrem, ze sance na to, ze by Federer rodil, jsou minimalni.
Reagovat
Roger_Federer
Ze by rodil primo Roger jsou nulove :)..
Reagovat
Fandina
Pokud to vezmeme v přeneseném slova smyslu, jak se to používá běžně v praxi, že třeba rodí lékař, nebo o přítomnosti manžela u porodu, tak nulové nejsou.
Reagovat
spaniel
Srandokaz zasahuje
Reagovat
EllNino
ajéjé, Fandino děláš taky něco jinýho než vysedávání u tenisportálu ? :D ...jinak zdravím všechny z Istanbulu ! :D
Reagovat
Fandina
Ta tvoje legrace by musela být inteligentnější, ne takhle primitivní, aby nebyla lehce k napadení, srandokazi na entou!!
Reagovat
Fandina
Já nic jiného než vysedávání u TP nedělám a co ty?
Reagovat
EllNino
Je to vidět, jsi tu pečená vařená, snad není článek, kde bys nebyla "zviditelněná" ...já jo ...já jsem u moře momentálně, takže neruš :D
Reagovat
Fandina
To víš, každý se neumí zviditelňovat, a neruš ty, ty si začal první, pá pá!!!
Reagovat
EllNino
Darling :) Do you think that you must have everytime "the last word" ? :D
Reagovat
Roger_Federer
Pro Fandinu: sance ze by dite vylezlo z Rogera jsou nulove..;)
Reagovat
Fandina
Tobě je zbytečné cokoli říkat, jsi jako obvykle mimo mísu a ještě k tomu nemáš smysl pro humor ... ztráta času s tebou diskutovat ... pá pá pá
Reagovat
Fandina
Já ano, já mám ráda poslední slovo a ty?
Reagovat
Fandina
Všem chytrákům z TP přeji dobrou noc a koukejete dělat něco užitečného, ne tu věčeně vysedávat a psát nesmysly. Pá pá pá!!!
Reagovat
Roger_Federer
No promin, ja to samozdrejme psal jako vtip..Ale cemu jsem se mel zasmat v tvem prispevku jdem nepochopil..Takze jsem asi opravdu mimo misu.
Reagovat
a.magerova
:-)))
Reagovat
Fandina
Celkově si úsměvný, jak ses opakovaně snažil vysvětlovat, co máš na mysli, v tom si mimo mísu, ale sorry, já nemám zájem se s tebou vybavovat, mám lepší zábavu než nechápavce na TP ... pá pá pá
Reagovat
a.magerova
Je lépe být mimo mísu než v haj.zlu ;-)
Reagovat
spaniel
:D asi nema doma rádce, aby ji to vysvětlili.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... co manžel? Ještě tě miluje, nebo ti dovolil psát na TP hodin denně, protože nic jiného neumíš?
Reagovat
Fandina
Víš o tom, že na TP funguje řada psychologů? Už si nějakého navšítil, nebo tě to teprve čeká???????????????
Reagovat
Fandina
Koukám, že jste se sem zase slétli jako vosy. Evidentně se neumíte jinak bavit, než když se objeví dement Fandina ... ha ha ha ha ha
Reagovat
spaniel
Promin exote, ale nemam zajem se s tebou vybavovat, mam lepsi veci na praci, nez psát s s nechapavcem na TP. Tak sorry :)
Reagovat
a.magerova
Fandina: Panebože cos to zas napsala za blábol, zamysli se vždy nad tím co píšeš?!!!!

"nebo ti dovolil psát na TP hodin denně"
Reagovat
Fandina
Sám si začal, tak se nevymlouvej, já rozhodně o tvé příspěvky nestojím a nikdy jsem nestála, takže pá pá pá pá a pozdravuj vlaštovky
Reagovat
Roger_Federer
Ale vzdyt ty reagujes v tomto vlaknu na me, ne obracene..Tak ted fakt nevim kdo je kure a kdo slepice...
Reagovat
Fandina
Klídek, samozřejmě že tu trávíš hodin denně a navíc nerozumíš psanému textu, já jsem dement nečekej, že se budu zamýšlet nad tebou. Sama jsi napsala, že na TP píší jen lidi, co v reálu neumí s nikým komunikovat a nahrazují si tady lásku, tak asi to tak děláš, tak v tom pokračuj, když tě to tak baví. .... pá pá pá
Reagovat
a.magerova
Fandina: Já osobně jsem vyčkala do doby než se rozloučíš a pak ještě dalších 7 minut posečkala než jsem dnes na TP napsala první příspěvek.
Kdo mohl tušit, že své loučení nemyslíš vážně :-/
Chci si pokecat s klukama o Rogerovi a né s mimoněm o ničem :-(((
Reagovat
Fandina
Umíš diskutovat s někým jiným na TP, to jsi tak nechápavý, nebo co chceš ještě slyšet? Jsi podle mě mimo mísu pořád, jako a.magerova, melete si svoje a pořád dokola. Nemám zájem se s tebou bavit. Rozumíš tomu .... pá pá pá
Reagovat
spaniel
"Zavřete oci, odcházím". Kdo by cekal, ze je budem muset mit zavřené 23 hodině denne.
Reagovat
Fandina
Bav se s kým chceš, zajímavé je, že jsi věděla, že se loučím, asi si musela u TP být, aby si to zjistila. Jinak já ti nebráním se bavit s kýmkoli a o čemkoli. Nemuší na mě reagovat, nejsi a nikdy si nebyla moje káva, ty to jsi kdo reaguješ já ti o to nestojím, já jsem totiž dement a ten se s nikým nepotřebuje bavit, doufám že tomu rozumíš. Pozdravuj manžela ... pá pá pá
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, je tu obsazeno 23 hodin denně a pokud tu člověk něco napíše hned se na něj přisaje otravná pijavice :-/
Reagovat
spaniel
Mladým patří svět a dementum web. Brou noc vsem normálním.
Reagovat
Fandina
Já myslela že si šel dělat něco užitečného, proč tu čteš nesmysly od dementů, jdi pracovat a nebav se tu s dementy ... stejně ničemu nerozumíš ... pá pá pá
Reagovat
spaniel
Jake dementy myslis? Tady je jen jeden, s ostatními lidmi se bavím rad. A mimochodem, ty jsi ten nejposlednejsi clovek, ktery by mel nekoho poučovat, na koho ma reagovat.
Reagovat
a.magerova
Nemám potřebu říkat reálným lidem o Tvé existenci a tudíž jim ani nebudu vyřizovat jakékoli Tvoje vzkazy.
Reagovat
Fandina
Pijavice jsou od toho aby se přisávali na lidi, kteří jsou hloupí tak se tomu nediv ... pá pá pá
Reagovat
Fandina
Tak mu nic nevyřizuj, ale že píšeš na webové diskusi 24 hodin denně to doufám ví, nebo ani to neví? Tak to se asi moc rádi nemáte, ne, když si tajíte co děláte?
Reagovat
Roger_Federer
Nerozciluj se, uz nejsi nejmladsi, prdne ti cevka..

Vetsina lidi zde pochopila, ze diskuze stebou je vzdy a za kazdych okolnosti a tematu zbytecna a hazeni perel svinim..Dnes mi prijes vice utocna, nez obvykle, posilnena alkoholem?
Reagovat
Fandina
Dement jsem já a nepoučuji tě, protože ty jsi nepoučitelný, jenom si to neuvědomuješ ... pá pá pá
Reagovat
spaniel
Spis si nevzala léky. Anebo jak pises, alkohol...plus ty léky.
Reagovat
a.magerova
Hlavně, že tady neustále lživě vypisuješ, jak nikoho nenapadáš a neurážíš a jen si fandíš tenisu, ale skutek utekl :-/
Reagovat
Fandina
Ty si zase pobavil. Máš dojem, že jsem posílená alkoholem? Zase mimo mísu. Já jsem dement, víš co to znamená? Tomu se nemůže nic stát, děkuji, že se takhle staráš, aby mě nekleplo, ale je to zbytečné. Dementům se nic nestane .... pá pá pá
Reagovat
a.magerova
Já to tvrdím už roky: chlast a nuda!!!
Reagovat
Fandina
Také mimo mísu. Jsem na vycházce a teďka musím ostatní dementy na TP poučit, aby věděli, jak se chovat ... pá pá pá
Reagovat
Fandina
Je vidět, že nic jiného než chlast a nudu neznáš, že, je mi tě líto ... pá pá pá
Reagovat
a.magerova
Já vím, že bys chtěla abychom byli všichni jako Ty, ale prostě nejsme, nenudíme se, chápeme psaný text, nepřekrucujeme pravdu, ale hlavně neslídíme 24 hodin na TP...
Reagovat
Fandina
Zase mimo mísu. Jako obvykle, já vůbec nic od nikoho nechci, jenže to ty zjevně vůbec nechápeš. Já si jenom o většině lidí tady na TP něco myslím a většinou se nepletu, ale to není tvoje starost a ani ti nic není do toho, kolik tu trávím času, ale evidentně to považuješ psát tu za něco nepatřičného a i v tom si mimo mísu. Jako v hodně věcech ... pá pá pá
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ale jinak si zase zabodovala s tím my se nenudíme atd. to musí být velká zábava si tu povídat s Fandinou, jsi super hlavička ... úsměv
Reagovat
Fandina
a.magerova ... a to že chápete psaný text je také potřeba si opakovat do nekonečna, co kdyby to náhodou tak nebylo, apropo, chytrý nepotřebuje vysvětlovat druhému, jestli něco chápe, chápeš????????????
Reagovat
smazaný uživatel
"Problematická může být snaha přesně vysledovat nálady ženy. Naštěstí se vědcům nedávno podařilo určit sedm konkrétních dnů v měsíci, kdy je žena s největší pravděpodobností podrážděná. Jste-li ženatý, určitě si vezměte červený fix a všechny tyhle dny si ve svém kalendáři pečlivě zakroužkujte. Tady je uvádíme v chronologickém řazení: pondělky, úterky, středy, čtvrtky, pátky, soboty a neděle."
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Na mužské nálady nestačí vůbec kalendář :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proc to Gael zahral?(nepovedeny dropshot) Protoze je to Gael :(((
Reagovat
VlS
A protože je to Gael, tak je tam sázel jeden za druhým :-)
Reagovat
Chrenda
No Marin dostal pěknou čočku od Stana! Že by se Stan probral z mrákot?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger like a boss, další na porážku Rosol, prej "Je překvapivé, jak tu postupuje, ale všichni víme, že umí hrát dobře. Je nebezpečný" :D vidím to na vydařenou antukovou sezonu, že by si s tímto výkonem vyšlápl i na Djokera? Důležitý je to sebevědomí dál držím palce Grishovi, aby si poradil s Ferrerem a zkusil se poprat s Rafou :)
Reagovat
Roger_Federer
Roger-Rafa(pokud tam matador vubec dojde)...6:1 6:2
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ten byl fakt dobrej ????
Reagovat
Rafaeoli25
Technická chyba, měl tam být samozřejmě smajlík dokořán :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je myslím trošku přestřelené. Radek vůbec nic nezahrál. Fedex nepotřeboval žádné vítězné údery na Radka. Z tohodle západu udělat takovýto závěr. všechna čest teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej djoke RF chybí smajlík :D jen říkám, že mi Roger svojí hrou zase dělá radost, loni jsem si myslela, že už je pozdě, abych se od něj ještě něčeho dočkala, hrozně mu to přeju, jasně že Radek se mohl předvést mnohem víc, on to umí, jenže si s ním naopak pohrál Roger a zaslouženě postoupil, čekám, že s Rosolem to bude to samý, zkouška bude až Tsonga/Fognini, a když to vyjde tak se pak uvidí, neříkám, že nutně porazí na antuce Djoka, Rafu těžko, ale cítím z něj znovu tu lehkost, radost ze hry a tím spíš bude hrát líp, ráda bych ho viděla s trofejí z Monte Carla :)
Reagovat
Fandina
Grigor dobře, sice ve třech, ale je to tam a také byly nějaké parádičky. Super. Teď na Davida to bude těžké. Tak Gríšo go!
Reagovat
kada.tom
Grigor Ferrera dá! Věřím mu :-)
Reagovat
Rafaeoli25
S formou, kterou má po Acapulcu to bude mít proti Davidovi opravdu dóst těžký, je to prostě pořád strašně nevyrovnanej hráč..
Reagovat
Fandina
David bude favoritem, to je jasné, ale naposledy ve Stockholmu ve finále vyhrál Grigor. Tady je to na antuce, takže to bude s Davidem těžké. Gríšo go!
Reagovat
Pe3k
U něj mě trochu znepokojuje a zaráží, že musí hrát všechny zápasy na 2 vítězné na 3 sety...
Reagovat
Rafaeoli25
A proč tě to jako zaráží? Hraje jak hraje a proto pořád neni v první desítce, jeho kolísavost hnedtak neskončí..
Reagovat
smazaný uživatel
I když Grigor hrál zatím ty dva zápasy na tři sety, řekl bych, že nehraje tak špatně.. Mohlo by to být lepší, ale špatně rozhodně nehraje.. Proti Granollersovi ho o ten druhý set připravila si myslím ztráta koncentrace, vlastně až do stavu 3:3 a 40:15 ve 2. setu hrál výborně! :-)) Pak však bum a najednou se vezl..
Proti Ramosovi jsem viděl jen 2. set a znovu si hrál Grigor celkem dobře.. :-)
I když ten BH je pořád slabina přijde mi, že na něm trošku od USA zapracoval, pořád je to držák ve výměně, ale už z něho aspoň tolik nechybuje.. A teda čeho jsem si všiml, tak cross hraje normálně a skoro nehraje čop, ten snad hrál v těchto dvou zápasech tady skoro vždy pouze po lajně! :-))
Myslím, že proti Davidovi má Grigor určitě šanci, jen musí využívat šance, které mu budou nabídnuty! :-)) :D
Reagovat
J.M.
To je právě to, Grigor pořád neumí vyhrávat zápasy lehce. Ty ztracené síly pak můžou chybět.

Ale tyhle zápasy, kde potřebuje 3 sety, to je celé roky pořád dokola. Tady v Monte Carlu hraje se soupeři, nad kterými má herně navrch, je vidět, že kvalita je na jeho straně, set má dobře rozjetý... Pak nějak nenápadně dá zbytečně pár forhendů pár centimetrů do autu, a najednou je tu ztráta podání, aniž by to člověk stihl vůbec zaregistrovat... Pak při servisu soupeře tlačí, přehrává ho, vytvoří si tisíc šancí, ale nikdy žádný brejkbol nepromění, a nikdo vlastně nechápe proč... Pak pár dalších zbytečných forhendů těsně do autu, a je tu ztracený set, a nikdo ani neví jak se to mohlo stát... Smutné na tom je, že tohle není nějaká náhoda nebo výpadek, špatný den, ale tohle celé roky, co ho sleduju, předvádí skoro v každém zápase. Úplně zbytečné chyby, které přicházejí v dávkách.

Další problém je pořád to, že nemá moc výrazné zbraně. To se pak nedá moc vyhrávat lehce. Z bekhendu umí jen pinkat míček přes síť. A to ještě jen křížem - je sice pravda, že zlepšil bekhendový topspin, ale po lajně se mu snad povedl jediný za celé dva zápasy. Return je pořád mizerný. A speciálně Ramos často a cíleně využíval jeho dávnou slabinu, kterou obnažil až hrůzně - když se Grišovi nečekaně zahraje do bekhendu, Grigor na několik sekund úplně ustrne jako socha, a pak až když už je příliš pozdě, tak bez pohybu nohou ten příliš vzdálený míček jen z ruky vyškrábne slajzem, samozřejmě pokaždé neomylně do sítě. Tyhle jeho chronicky zabržděné reakce na bekhendu ho stojí spoustu bodů.

Ale jinak tam jsou i nadějné momenty a pozitiva.
Reagovat
kada.tom
tvl, tak Stan tedy Marina slušně vypráskal z kurtu ...
Reagovat
carolyn
A Nocolas Nicolase taky ...
Reagovat
Fandina
Ten Nico se nějak vzpamatoval, že?
Reagovat
Frick
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10253947_755244554509508_3971122393512279061_n.jpg

Ale ta Lůůca fakt udělala blbost s těma vlasama. By krásně ladila....
Reagovat
Fandina
Lucka je v tom ohromě zajímavá. A navíc, je to přece barva, až jí to přestane bavit, tak bude zase jiná. Tohle je přece jen záležitost, která se dá lehce změnit během pár minut. Podle mě jí to sluší.
Reagovat
Fandina
Jaká noční košile? To jsou šaty přece ... úsměv
Reagovat
Frick
S těma bosejma nohama to vypadá, jak kdyby mířily do hajan :-)
Reagovat
Fandina
V obchodě???????
Reagovat
Frick
To je snad jedno je? Prostě kombinace volnýho střihu a bosých nohou u mne evokovaly představu, že ty šaty jsou jak noční košile. Mne by osobně nevadilo, kdyby si jednou holky místo šatiček vzaly nějaký černý rifle s tílkem. Jako měla Azarenka v Istanbulu 2012 nebo Angi tamtéž o rok později.
Reagovat
Fandina
Rifle s tílkem nosí pořád, šatičky jsou ale něco extra, co holky rádi nosíme, je to pohodlné a dodává to ženskost. Tyhle šatky jsou volné, ale naštěstí zase nejsou moc dlouhé, takže sice nic moc, ale ještě to ujde.
Reagovat
steve79
Radek dneska dostal od Fedexe výprask. Nevím jestli to bylo tím, že Roger hrál tak dobře nebo to Štěpánkovi nesedlo.
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa!
Reagovat
Mayo
El Matador pekný outfit, ako ináč.
Reagovat
MarcelPersch
Nemá Rafa nějakou novou raketu? Všiml jsem si těch červených okrajů, které jeho předchozí neměla!?
Reagovat
Mayo
Neviem, nevšimol som si.
Reagovat
gigin
http://www.tenniswarehouse-europe.com/OrderProduct.html?pcode=APDFO
Reagovat
kada.tom
Rafa v suchým :-)

a teď si pojď za výhrou ty, Marine!! :-)
Reagovat
Fandina
OT ... Plíškovky, první pár dvojčat v historii WTA, který vyhrál na okruhu WTA v deblu turnaj právě hrají v Kuala Lumpuru v deblu proti Kichenok L./Savchuk O.. Tak držím palce holky ... pojď pojď pojď

Bylo by to hezké, kdyby tahleta dvojčata někdy nastoupila v mixu s legendárními dvojčaty Bryanovými.
Reagovat
Fandina
Bohužel, první set neskončil výhrou. Tak uvidíme, jestli to holky otočí.
Reagovat
Frick
A finito :-( v 8:10 ve Státní tajné bezpečnosti. A to vedly už 8:6, taky předtím otočily z 1:5...
Reagovat
Fandina
Státní tajné bezpečnosti???????????? ... úsměv, úsměv, úsměv

Vím, ten Super TB jsem viděla a to jim tedy nevyšlo, bohužel.
Reagovat
Frick
Má děvče dobrodružného ducha, protože tento týden hraje v Karshi, Neuvěřitelná díra. Regionální 200 000 město kdesi v Uzbekistánu. Musela si to štrádovat přes Moskvu. Zatím je ve ČF.
Reagovat
Fandina
Tak hlavně, aby vyhrála a posunula se na žebříčku. Terko pojď!
Reagovat
Pe3k
Z jeho zápasu jsou odehrány jen 4 gemy a už nyní Nadal ztratil Více gemů než Djokovic i Federer v celém jejich zápase...
Reagovat
kada.tom
to je sice možný, ale set má :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Ty zas bavíš, podle prvních zahřívacích gamů jeho prvního zápasu zase hlásáš, že upadá? Fakt směšný, jakoby ti nebylo známo, že on se rozjíždí pomalu, o to grandióznější závěry má..
Reagovat
spaniel
Není to tak dávno, cos tady vyhlašoval jak Rafa všechny přejede v Miami a že titul je jeho, takže taky bych se krotil s prognózami.
Reagovat
Rafaeoli25
Říkal, ano, na cestě do finále předváděl výborný výkony, ve finále zklamal, nepopírám, tady ale jen říkám,že soudit podle prvních pár míčů je nesmyslný, zvlášť u něj..
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te a kdy mel naposledy Rafa ten famozni zaver?
Reagovat
Rafaeoli25
Já myslel konce jednotlivých zápasů nechápavče..
Reagovat
Mayo
Myslím si, že je jedno koľko hier stratí...hlavne, že vyhrá zápas..
Reagovat
Rafaeoli25
Přesně tak a stejně bylo dneska hotovo za hoďku a drobný, každopádně jak na tom Rafa je se ukáže v jedinym zápasu a to ve finále, pokud do něj projde Nole..
Reagovat
Pe3k
Nepsal jsem, že Nadal upadá, ale jestli si to ty myslíš, pak ok :)
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt lituju, že jsem tě v lednu vyzýval ke smíru, ty jsi jen vulgární ubožák a ještě k tomu přizdisráč, kterej se chytá doslova každýho stébla, kterým může Rafu shodit a urazit, seš prostě odpornej šmejd, kterejch ale chodí po světě hodně, takže nemá cenu se tebou hlouběji zabývat.
Reagovat
Pe3k
Nic sprostého jsem nenapsal. Fakt je ten, že ty se nasíráš sám...O tom, že Nadal upadá jsem nic nepsal a ty mi to stejně začneš vyčítat. Napsal jsem jen holý fakt bez emocí nebo nadávek, takže se hoď do klidu :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já na nikoho nereaguju oslovením demente, jinak nechápu proč takhle zbytečně šťoucháš, mě by teda nenapadlo napsat jé, Roger ztatil víc gamů než Rafa, to ti nepřijde trapný?
Reagovat
Stan_Borowitz
Favoritem bude jednoznačně Rosol, protože má vyrovnané H2H s Nadalem. Roger může jen překvapit.
Reagovat
r.Fever
Tak tak, H2H je totižto pre niektorých dôležitejšie k životu ako napríklad H2O. :)
Reagovat
VlS
příště si vem jiný tričko.
Reagovat
carolyn
Jiné myslíš, jako třeba s nějakou šelmou? :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Takové to hezké?
Reagovat
Fandina
Myslí jedno s těch krásných trik, kde jsou ti nádherní lvíčci a ve kterých většinou vyhrává ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava z těch, sorry hrubka
Reagovat
marika
To si teda dobrá, když víš co si druhý myslí! Ale přece ty, by si tady za někoho nemluvila, že ne? Sama to přece nemáš ráda!
Reagovat
Fandina
Doufám, že to myslí, samozřejmě, co jiného by také myslel. Nemyslíš?
Reagovat
Fandina
A jak víš co mám ráda? Nemyslíš že to nevíš?
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi nechtěl tomu nádhernému triku s tím krásným zvířetem kazit bilanci vyhraných a prohraných zápasů, tak musel mutant zůstat v šatně...
Reagovat
Fandina
Radek dneska neměl svůj den. Respektive Roger hrál moc pěkně. Třeba kdyby si to triko vzal, tak by hrál líp. Tak příště Radku. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Řekla bych, že Radek dneska duchem na kurtu vůbec nebyl, ale chápu, i muži mají své dny :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist