Stephensová se vdala. Na Nový rok si vzala fotbalistu Altidora

5. 1. 2022, 11:02
Aktuality 3
28letá Američanka Sloane Stephensová se na Nový rok vdala. Vítězka US Open 2017 si v Miami Beach na Floridě vzala fotbalového reprezentanta Jozy Altidora.
Profily hráčů
Jozy Altidore a Sloane Stephensová

Americký sport má nový prominentní manželský pár. Bývalá světová trojka Sloane Stephensová, vítězka US Open z roku 2017, a fotbalový reprezentant Jozy Altidore se na Nový rok vzali. O tři dny později o tom v úterý informovali na sociálních sítích.

Osmadvacetiletá Stephensová a o čtyři roky starší Altidore se zasnoubili v dubnu 2019. Svatba se uskutečnila v Miami Beach na Floridě, kde chodili do stejné školy.

"Moc se mi líbila symbolika začít nový rok s novým začátkem," řekla aktuálně 64. hráčka světa Stephensová.

Altidore za fotbalovou reprezentaci USA odehrál 115 zápasů a vstřelil 42 gólů. V Major League Soccer (MLS) hájí barvy Toronta.

Stephensová by první zápas v roce 2022 měla odehrát o víkendu v australském Adelaide, kam je přihlášena do kvalifikace. Pak už ji bude čekat Australian Open, na kterém si před devíti lety zahrála ještě jako teenagerka své první grandslamové semifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
svůj k svému - Muhammad Ali by měl radost - občasné výjimky samozřejmě nevylučuji ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=4wZW_MilwXQ
Reagovat
Fandina
Gratulace Sloane. Je to sympaťačka. Hodně štěstí oboum. smile
Reagovat
Fandina
Hezké šatičky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist