Stosurová bere titul z Bad Gasteinu. Hradecká čtyřhru pošesté nevyhrála

26. 7. 2015, 17:24
Aktuality 171
WTA BAD GASTEIN - Samantha Stosurová přetavila premiérový start na antukovém turnaji v alpském Bad Gasteinu ve svůj 8. titul na okruhu WTA. V finále otočila nepříznivý vývoj zápasu proti Italce Karin Knappové, která doplatila na náročný program. Ve finále čtyřhry neuspěla Lucie Hradecká, jež mohla v Rakousku triumfoval už pošesté.
Samantha Stosurová

Bývalá světová čtyřka a vítězka US Open z roku 2011 Samantha Stosurová se objevila na antukovém turnaji v alpském středisku Bad Gasteinu, který leží 1000 metrů nad mořem, poprvé v kariéře. A vypadá to, že to rozhodně nebude její poslední návštěva. V průběhu týdne si pochvalovala podmínky a nakonec své snažení dotáhla až k zisku své celkově osmé singlové trofeje.

Jednatřicetiletá Australanka v prvním kole zvládla třísetový souboj s Lotyškou Sevastovovou, pak nedala šanci Kláře Koukalové, Dance Koviničové ani osm zápasů neporažené Slovence Anně Karolíně Schmiedlové. Až v dnešním finále, jejím 22. na okruhu WTA, narazila na vzdorující soupeřku Karin Knappovou.

Samantha Stosurová s trofejí pro vítězku turnaje WTA v Bad GasteinuOsmadvacetiletá Italka si postup do svého čtvrtého a druhého letošního finále vybojovala až dnes dopoledne. Semifinále s krajankou a nasazenou jedničkou Sarou Erraniovou se totiž v pátek nestihlo odehrát kvůli dešti. Knappová favoritku zdolala 7-6 4-6 7-5 a vyhrál čtvrtý z pěti vzájemných duelů, ale ve více než dvouapůlhodinové bitvě ztratila spoustu sil. 

A ty jí chyběly ve finále, ke kterému nastoupila po tříhodinovém odpočinku. Knappová získala proti Stosurové první set a ve druhém byla celkem třikrát v brejku. Za stavu 5-4 podávala na vítězství, Australanka se ale ubránila, vývoj otočila a nakonec zvítězila 3-6 7-6 6-2.

"Byl to velmi těžký zápas. V prvním setu mě zcela přehrála. Až ve druhém setu jsem začala mít pocit, že hraju lépe. Neustále jsem věřila, že to mohu otočit, a povedlo se," řekla Stosurová. "Určitě to není jednoduché hrát dvě a půl hodiny dopoledne a pak znovu odpoledne. Ale takhle to bohužel s počasím někdy je," dodala Australanka.

 

"Nebylo to vůbec snadné hrát dnes pět hodin, ale bojovala jsem. Škoda, že jsem nevyužila své šance, ale přesto to byl skvělý týden. Teď už se těším na další turnaje," řekla unavená Knappová.


Stosurová prožívá neobvyklou sezonu. Během sedmi měsíců se pouze dvakrát dostala do čtvrtfinále, ale když už to dokázala, dotáhla to až k titulu. A pokaždé na menším antukovém turnaji v Evropě, na nichž nikdy předtím netriumfovala. Letos v květnu zvítězila také ve francouzském Štrasburku.

"Tohle byl na dlouhou dobu můj poslední týden v Evropě, bylo skvělé to takhle zakončit. A za rok bych se sem ráda vrátila. Je to krásné místo a moc jsem si to tu užila. Mám ráda hory, pro nás Australany je to úplně něco jiného," řekla Stosurová, která se nyní přesune na turnaje do Spojených států. Už od 3. srpna by měla startovat ve Washingtonu.

Knappovou čeká rychlý přesun do ázerbájdžánského Baku, kde bude hrát už příští týden. V prvním kole ji vyzve Švýcarka Vögeleová.

Hradecká čtyřhru pošesté nevyhrála, padla až v 22. zápase
Svou první porážku ve čtyhře na antuce v Bad Gasteinu dnes musela skousnout Lucie Hradecká. Utrpěla ji až po sérii 21 vítězství.

Třicetiletá Češka v Rakousku triumfovala pětkrát v řadě v letech 2007 až 2011 se čtyřmi partnerkami: s Evou Birnerovou, Renatou Voráčovou, Španělkou Anabel Medinaovou a dvakrát s Andreou Hlaváčkovou. Letos útočila na šestý triumf na první společné akci se Španělkou Larou Arruabarrenaovou, sen o vítězství se však rozplynul těsně pod vrcholem.

Nejvýše nasazený česko-španělský pár možná trochu doplatil na to, že stejně jako poražená finalistka ve dvouhře Knappová dnes odehrály dva duely. Nejprve musely kvůli sobotnímu dešti dohrávat semifinále, ve kterém porazily Švýcarku Knollovou s Italkou Matteucciovou jasně 6-4 6-2. 

Jenže krátce nato začalo finále, ve kterém prohrály s černohorsko-lichtenštejnským duem Danka Koviničová a Stephanie Vogtová 6-4 4-6 3-10.  Hradecká s Arruabarrenaovou získaly první set a ve druhém hrály se soupeřkami vyrovnanou partii. Za stavu 4-5 však ztratily podání a zápas dospěl do rozhodujícího supertie-breaku, ve kterém už dominovaly Koviničová s Vogtovou.


Dvojnásobná grandslamová vítězka Hradecká, jež marně útočila na svůj 19. deblový titul, má po dnešku zápasovou bilanci ve čtyřhře v Bad Gasteinu 21-1.

• WTA INTERNATIONAL BAD GASTEIN •
Rakousko, antuka, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (26. 07. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Knappová (3-It.) - Erraniová (1-It.) 7-6(4) 4-6 7-5
• Dvouhra - finále •
Stosurová (2-Austr.) - Knappová (3-It.) 3-6 7-6(5) 6-2
• Čtyřhra - semifinále •
Arruabarrenaová/Hradecká (1-Šp./ČR) - Knollová/Matteucciová (Švýc./It.) 6-4 6-2
• Čtyřhra - finále •
Koviničová/Vogtová (Č. Hora/Licht.) - Arruabarrenaová/Hradecká 4-6 6-4 10-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

171
Přidat komentář
Frick
http://www.kolocova-slukova.cz/txt

Vypadaj celkem drsně.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
už ti někdo řekl, že pohár dávno přetekl ? :D
Reagovat
kada.tom
dneska dostala čtyři kanáry ... :-D
Reagovat
sprchon
Myslíš, že koně žerou ptáky?
Reagovat
blixa
Sotva, ale někteří ptáci žerou koně ;-)
Reagovat
Frick
Byl rozchod důsledkem herní krize nebo herní krize důsledkem rozchodu? Tedy, pokud Sluková měla výměnu partnerky už v hlavě nějaký čas a to pak "herní krize" asi vznikne velmi lehce...

Nebo myslíte si, že Kiki by hned poznala, že Sluková na to nenápadně hází bobek?
Reagovat
Frick
Jako docela špatná startovní pozice. Pokud jim to nepújde, tak bude velice těžké se ubránit škodolibosti a myšlenkám na "karmu"....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč karma, to je tak zavrženíhodné vyměnit spoluhráčku, se kterou není spokojená?
Reagovat
kada.tom
tak Žulejka si zatím neškrtá ani v té čtyřhře :-D
Reagovat
Frick
Půjde do salámu.
Reagovat
kada.tom
to asi nee, není to Severokrejka, ty tam mučej za nepřiměřenou reprezentaci KLDR :-)
Reagovat
Frick
Asi nejsi zcela v obraze.
https://www.facebook.com/pages/Zulejka/195567187164900
Reagovat
kada.tom
ale jsem v obraze, vím, že Zulejka je kobyla :-) já jen reagoval na to, že Ázerbajdžán se ke svým reprezentantům a reprezentantkám určitě nechováná tak jako KLDR, takže Zulejka určitě do salámu nepůjde :-) :-D
Reagovat
Frick
Jak moc je amorální/nesportovní jít vyloženě rozes.rat dlouholetý tým?
Reagovat
Frick
Myslíte si, že ač působí jako tvrďačka, tak si pobrečela?

Bych si to dovedl představit.
Reagovat
blixa
Bože ... zabte ho někdo ...... :D
Reagovat
VlS
A rovnou zahrabte - vždyť je to jen sranda, nic se neděje, rozvod rodičů malejch děcek, to je trága.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro toho, kdo vynaložil nějaký čas a energii fandění holkám, to moc sranda není... :(
Reagovat
tommr
návrat po zranění jí zatím moc nevychází. Paradoxní je, že Lucka Šafářová je zatím jediná silnější soupeřka kterou po tom návratu dokázala porazit ... :(
Reagovat
kada.tom
to je jenom dobře, že jí návrat nevychází, kdyby se tak chtěla navždy propadnout jen na ITFka, ale tak naivní nejsem, takže nic :-)
Reagovat
Frick
Už di do prd.ele.
Reagovat
kada.tom
nepůjdu :-)
Reagovat
Frick
Tak aspoň do háje.
Reagovat
blixa
Furt si nám nevysvětlil, co ti ti Slováci (nebo jen Slovenky ?) vlastně udělali ?! Peťo Sagan už nejde ale tobě hrabe pořád :D
Reagovat
kada.tom
já nemusím nikomu nic vysvětlovat :-)
každopádně každý historie znalý člověk si dokáže uvědomit, co mi tak na slovenském "národu" vadí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby ses narodil jako Slovák, to bys asi nepřežil, co? :-)
Reagovat
kada.tom
to asi ne, musel bych se stydět za "svoji" historii ... jinak řečeno bych se asi hodně rychle pakoval někam do zahraničí
Reagovat
smazaný uživatel
To máš z toho, že moc žereš tu politiku... :D
Reagovat
kada.tom
jo, žeru politiku a historii a protože znám souvislosti, tak je mi náš východní soused odporný :-)
Reagovat
blixa
No tak nám "neznalým" konečně tu historii objasni, ne ? Jsem jedno ucho ! Teda oko ! :D
Reagovat
kada.tom
neznalí nechť si najdou nějakou knihu týkající se historie první a druhé světové války či období kolem let 1989-1993 :-)
Reagovat
blixa
Hele, historie jsou nějaké příběhy, a jde o to, které si vybereme a jak je interpretujeme. Jmenovaná období znám myslím docela dobře a nic mimořádného v nich v Evropském kontextu, co se Slováků týče neshledávám, proto bych si rád přečetl tvoje vysvětlení. Většina takových "nenávistí", kterými evidentně trpíš totiž bývá zcela iracionálních a zatím mám z tvého kličkování dojem , že je to tak i u tebe, proto bych rád četl tvoji verzi, jsi-li schopen nějakou napsat ;-)
Reagovat
kada.tom
jak už jsem napsal, nemám povinnost cokoliv někomu vysvětlovat :-) ... snad ti jen mohu vysvětlit to, že mi na Slovácích vadí to, že jejich historie je plná pouhého využívání ostatních národů bez jakékoliv reciprocity a vidíme to i dneska jak se Slováci pořád někam se*ou a pořád se chtěj s ČR nějak vázat (společná mistrovství, společná extraliga, společné programy, aj.) a je jedině dobře, že jim na to příslušné orgány kašlou ... takovéto využivání je dobře pozorovaný i v 2. světové válce například - tam je evidentní jak a proč se Čoboláci zachovali, vytvořili si vlastní stát a honem rychle se přidali k Hitlerovi ... stačí takto?
Reagovat
blixa
Ale jo, stačí. Iracionální blábol, jak jsem očekával. :D Dál netřeba vysvětlovat ;-)
Reagovat
kada.tom
já na tom nic iracionálního nevidím, to je docela černá skvrna československé minulosti tohle ... a historii něco vědět budu, když jsem z české (československé) historie úspěšně státnicoval
Reagovat
blixa
Chlapče drahý, to že si z něčeho státnicoval ještě neimplikuje, že jsi to také pochopil ;-)
Reagovat
kada.tom
možná se budeš divit, ale abych státnice udělal, tak se nestačilo jen něco nadrtit, ale taky to pochopit, zrovna historie je na pochování závislá, ale zase je fakt, že ji každý chápe odlišně ... každopádně já měl na VŠ i prezentaci na vztahy Čechů a Slováků a na VŠ je třeba vyslovovat i svůj názor a můj názor byl vyučujícím vcelku pochopen na menší výhrady, který má každej vyučující :-)

takže mi tu nemel, že mám iracionální důvody, každý může historii chápat jinak a já ji chápu tak, jak ji chápu a nejsem rozhodně sám, kdo ji chápe podobně v tomto konkrétním případu ... na svůj antislovakismus jsem hrdý a dál ho budu prosazovat a praktikovat :-)

a ty mi můžeš víš co :-D ... konec debaty z mé strany
Reagovat
blixa
Jo v pořádku. Historii samozřejmě lze chápat odlišně. Ovšem napsat "jsem na svůj antislovakizmus hrdý" může napsat jen pravý, nefalšovaný blbec, ať už chápe historii jakkoliv.
Reagovat
janek_da
kadaku z wiki:

"Hitler ... naléhal na něj(Tisa), aby přímo z Berlína vyhlásil samostatný Slovenský stát, jinak prý bude Slovensko nevyhnutelně rozděleno mezi Polsko a Maďarsko"

Takže co mělo Slovensko dělat?
Reagovat
blixa
O to nejde. To že nic nepochopil, to se stává i v lepších rodinách, ale vyrobit si z toho nějaký svůj nenávistný "izmus", to dokáže jen skutečný idi.ot.
Reagovat
janek_da
Jiste ze nejde. Ale i jeho pojeti historie je dost pokrivene.

Zavidim blbcum, kteri maji ve vsem jasno.
Reagovat
tedi
o to ale prece vubec nejde. jak muze cibulkova nebo vcera narozeny mimco za cokoli z druhe svetove valky. blici smajlik.
Reagovat
VlS
To máš tu historii trochu krátkou, chtělo by to začít od Velké Moravy a lehce zjistíš, že ten krátkej úsek společný historie - 20 let mezi válkami a cca 45 po 2. jsou jen kratinké epizodky.
Vím bezpečně jedno, u nás i na Slovensku je spousta bezva lidí a taky spousta lumpů a hlupáků. Žádnej významnej rozdíl nenajdeš.
Ale i na Slovensku najdeš svoje protipóly, který nesnášej Čechy - opět, žádnej významnej rozdíl.
Reagovat
Frick
je v průšvihu.

Napadá mne - nemohla by teoreticky se stát rozhehrávačkou v šestkovym?
Reagovat
EllNino
prosímtě, už zase moc fantazíruješ :) ...ještě se může dát dohromady s Bonnerovou ne ?
Reagovat
blixa
No, dvě "malý" dohromady, to by asi moc nefungovalo. Obávám se, že spíš skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo si najde jinou partnerku. Nebo to alespoň zkusí. Konec mi nepřipadá jako úplně pravděpodobná varianta.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla by to zkusit s Novákovou (dříve Dosoudilovou), ta je vysoká. Akorát jí je teda už 40 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi půjde pěkně dolů s výdělkama :(

Mohla by třeba nafotit akty, dokud je populární :D
Reagovat
Frick
Ty bys měl chuď se dívat na akty vzniklé z finanční nouze?
Reagovat
smazaný uživatel
Odkdy u aktu někoho zajímá důvod vzniku? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
o moje choutky nejde, píšu jen jak by mohla nahradit ušlý zisk. Btw. mě ani jako baba moc nebere...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki pes ...o..š ..ukal..maki kočku...a je konec..)
Reagovat
Frick
Narozdíl od tenisovejch párů je v beachi "národní" omezení, tedy Maki musí hledat jen v tom našem rybíku.

A skutečně jí ta Hermannová tak pomůže?
Reagovat
EllNino
je vyšší, silovější, zase není tak hbitá :) při útoku jistě pomoc, v obraně to bude asi horší
Reagovat
blixa
Tak asi ji nějakou dobu s trenérem/partnerem sledujou a věří, že asi jo. Otázka je, jak bude snášet ten trojúhelník, ve kterém bude vždy až ta třetí.
Reagovat
Frick
http://img.blesk.cz/img/2/full/2184899-img-sport-plazovy-volejbal-beachvoleyball-martina-bonnerova-a-barbora-hermannova.jpg

To Petra neměla ani před 5 lety. :-D
Reagovat
blixa
No jsou trochu vypapaný holky :D
Reagovat
Frick
Ta Bonnerová je v pohodě.

Ale Her. to je skutečně zcela regulérní špek.
Reagovat
VlS
Má hezkej úsměv:-) Bloky potřebuješ do něčeho zapřít, no
Reagovat
blixa
Tak když si to přeložím do češtiny (byť tiskovka byla v češtině :D), tak hlavní důvod jsou ambice Maki, které v loňské sezoně zachutnal úspěch a chce výš a dál a tak ;-). Kiki má svoje fyzické limity, s ní to na další vzestup nevypadá, takže následoval výkop. Docela podobné H+H, kdy Andrea věřila, že ji Lucka dotáhne vejš.
Reagovat
Frick
A nedotáhla. Byť myšlenka to asi zlá nebyla, když se člověk podívá na Lucčiny (Š.) letošní deblový výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jestli to taky bude mít stejný průběh, totiž že za rok Andrea/Maki za rok přileze s prosíkem zpátky za Luckou H./Kiki..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže zatímco rozchod Háček nikdo nechápal (ze sportovního hlediska), tohle logiku má...myslím, že Sluková/Hermannová budou hodně dobré... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že z hlediska iniciátorky měl ten rozchod logiku v obou případech..
Reagovat
smazaný uživatel
No, nejsem na tom o moc líp než v pátek... Fandil jsem Kiki a Maki jako páru, s tím je konec. Teď asi beachvolejbal přestanu sledovat. :(
Reagovat
blixa
Můžeš fandit každý zvlášť :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi nedokážu. Prostě už to nikdy nebude jako dřív... Hlavně nevím, co si od toho kdo slibuje. Nemyslím si, že by Maki s Bárou Hermannovou dosáhly lepších výsledků než Kiki a Maki. Prostě to nechápu...
Reagovat
blixa
Ale ono to logiku asi má, je to trend, vysoký, silný, útočný, ono to rozhoduje, v beach vol. toho v obraně zase tak moc neuděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
Možné to je, ale kdyby Bára byla lepší než Kiki, tak jsou společně s Martinou taky výš. Oba páry jsem viděl hrát několikrát, přičemž Kiki a Maki byly prostě o třídu lepší... Podle mě se tam prostě narazí zase na jiné limity, než tomu bylo u Kiki.
Reagovat
kada.tom
alespoň budeš mít víc času na studium :-P :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já sleduju dost jiných sportů, takže to asi nehrozí. :D Teď ale nemám náladu na fóry, Kadleci. :(
Reagovat
EllNino
heleď ber to z tý lepší stránky, budeš mít víc času na ty ostatní spoerty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, to je lepší. :) Na druhou stranu: Já jsem z beachvolejbalu sledoval skoro jenom Kiki a Maki, takže mi to moc času nezabíralo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu fandit Kiki, ať už bude hrát s kýmkoli. Teda pokud bude vůbec pokračovat, snad jo....
Reagovat
smazaný uživatel
To je otázka... Já to prostě nedokážu. Kdyby tam byl nějaký vážný důvod (třeba, že je Kiki těhotná) s tím, že se k sobě holky zase vrátí, tak by mi nedělalo problém dočasně fandit Maki a Báře. Takhle to ale nepůjde... Nikdy bych si nemyslel, že to takhle skončí. :(
Reagovat
smazaný uživatel
U mě to problém asi nebude. Když se rozpadly H+H, tak jsem Lucce s Míšou neměla problém fandit. Ale trochu mě štve, že H+H spolu nehrály v sezóně, kdy jsem je mohla vidět hrát živě na GS (RG). :)
Reagovat
EllNino
Gratulace Andree, i když to nebyl moc pohledný tenis, postup přes 5. nasazenou se počítá a v 2. kole lepší z dvojice Magda Linette, Alexandra Panova, to by taky šlo :)
Jinak postup Gasparyan se dal čekat, nasazená jednička a trojka dostaly strašně těžký Rusky do 1. kola, takže dneska se může loučit i nasazená jednička Pavly, protože Kulichkova je taky silná
Reagovat
smazaný uživatel
Je to super! Pro Andy je to hodně důležitá výhra, řekla bych, že o ní rozhodlo především odvrácení několika setballů v tiebreaku prvního setu, pak stačilo jen chybovat míň než soupeřka. :) Jak říkáš, další kolo je také hratelné. Andrea by toho rozhodně měla využít, kor když se do hlavní soutěže dostala na poslední chvíli. :)
Reagovat
tommr
mě se náhodou výkon Andrey docela líbil. A hlavně oceňuju, že se za nepříznivýho stavu nesložila a oba sety dokázala otočit ... :)
Reagovat
EllNino
myslel jsem oboustranně :) Bojana dělala hodně chyb, Andrea taky, ale měla tam pár skvělejch forehandů, který Bojana neměla nárok vybrat :) myslím, že by se zase mohla chytnout a třeba v USA trochu zlepšit žebříček :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy chvíli hraje parádně, ale pak má i pár docela velkých výpadků. Příkladem byl gem ve 2. setu za stavu 3-3, kdy Andy zahrála 3 parádní míče, vedla 40:0 a pak několika zbytečně zkaženými míči to byl gem pro Jovanovski. Každopádně si v nejkrizovějších momentech dokázala pomoci podáním. :)
Reagovat
Frick
Ale pár winnerů měla Andy pěkných.
Reagovat
EllNino
pár jo :) nebylo to špatný, myslím, že Karin Knapp bude unavená, takže by si Andy mohla dojít třeba i do semifinále :)
Reagovat
Frick
No, to máš hodně růžové brýle.

Když se do SF nedostala žádná naše TOP 100 hráčka, přestože pokusů bylo celkem snad deset.
Reagovat
EllNino
uvidíme :D
Reagovat
tommr
tak daleko bych se radši ještě nedíval. Andrea bude ráda když přejde přes následující soupeřku (Linette/Panova) ... :)
Reagovat
EllNino
to zvládne, ikdyž obě jsou těžký :)
Reagovat
Frick
Tak finance prý ne.
Reagovat
Frick
Takže zdr. důvody to nejsou.
Reagovat
blixa
Dyk jsem to říkal. Únava materiálu ;-) Jen nevím, proč pořádají tiskovku, když nepřipustí dotazy. Stačilo tiskové prohlášení.
Reagovat
blixa
Prostě Maki vykopla Kiki ;-)
Reagovat
kada.tom
asi tak nějak ... je to vlastně hodně podobný jako rozchod Háček, akorát tady to nebude asi tak nevraživý
Reagovat
Frick
Dyť jsou zase spolu.
Reagovat
blixa
Tak kdo říká, že se třeba po dvou letech trápení s někým jiným nedají zase dohromady ? Známe ženy ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Háčka se rozpadly po vybraným GS, Kiki a Maki po krizi. Trochu rozdíl...
Reagovat
smazaný uživatel
*vyhraným
Reagovat
blixa
Já si myslí, že to je skoro stejný. U HH to bylo po vyhraným GS a výtečné sezoně, u Kiki a Maki to bylo taky po výborné sezoně, říkají že se trápily už v přípravě na novou. Prostě ty úspěchy zamotaj holkám hlavy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nabízí se srovnání Kiki-Lucka, Maki-Andrea ... :)
Reagovat
Frick
To už jsem zmiňoval v pátek.
Reagovat
blixa
Jojo, tak to je.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. EllNino ti potvrdí, že už jsme se o tom spolu taky bavili...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, po krizi... Nevydařená část jedné sezony je hned důvod k rozchodu? Podle mě je obrovská škoda takhle zahodit společnou práci, která ještě nedávno (loni) přinášela prokazatelné úspěchy. Z té tiskovky jsem pochopil, že ta herní krize vyústila v nějaké další neshody a zatímco Kiki to chtěla zkusit překonat, tak Maki usoudila, že to nemá cenu... Nevím, ale dost mě to mrzí. Zrovna u nich dvou bych si myslel, že nějakou krizi společně překonají. Častokrát v rozhovorech uváděly, že obě jsou úplně jiné, ale vzájemně se doplňujou a za ty roky zná jedna druhou dokonale. Přesně tak i celou dobu působily... Bohužel to není poprvé, co jsem se spletl ve (hlavně českých) sportovcích/kyních. Až mi tady zase někdo bude předhazovat, že málo fandím Čechům a Češkám, tak ho asi pošlu někam... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledkově se trápily oproti loňský sezóně... Ale je fakt, že bych taky řekla, že je jen tak něco nerozdělí. Jsem zvědavá, jak je Maki bude dařit s Bárou. Jen aby toho později nelitovala jako Andrea. :)
Reagovat
blixa
Ale nevydařená část sezony vůbec nebyl důvod. Dyk Maki jasně řekla, že problémy byly už v přípravě na sezonu. Ty bídný výsledky jsou zjevně v důsledku toho , že Maki už dál nechtěla. Prostě je holka ambiciozní, chce víc, tak Kiki musela od válu, to je vše. Co je na tom nejasnýho ? A myslíš, že tohle se děje jen u Češek ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Problémy v přípravě byly zdravotní, o žádných jiných nevím. O ničem jiném se holky až do dneška nevyjadřovaly. Kdyby mi někdo před dvěma měsíci (když jsem držel v ruce jejich rozhovor pro Sport magazín) řekl, že se v červenci rozpadnou, tak bych ho poslal do blázince... Jasně, že se to děje i jinde, ale já se mýlím hlavně u Češek. Myslím, že v případě Kiki a Maki zdaleka nejsem sám, kdo se zmýlil. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduchý jak facka, prostě Kiki je malá a hlavně při útoku byla slabinou. Teď se objevily Bonnerová/Hermannová, Maki začala pošilhávat po lepší spoluhráčce a hodila Kristýnu přes palubu...
Reagovat
EllNino
tak tak :)
Reagovat
kada.tom
teď si uhodil hřebík na hlavičku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejce. Konečně uspěla i na WTA tour.
Reagovat
tommr
jj pro Andreu je to velice cenný vítězství ... :)
Reagovat
kada.tom
jooo, Andrea to nakonec ubojovala a Jovanovskou porazila, ale že to tedy dva dramatické sety, ale výhru Andree přeju :-))
Reagovat
kada.tom
Cibule venku ... :-D

... dle Fricka přišel turnaj v Baku o (jednu z) největší(ch) hvězd(u) turnaje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D no jo, Frick. :DD
Reagovat
sprchon
Hlavně vedla v prvním setu 3:0 a prohrála ho 3:6, pak ve druhém z 4:1 na 5:7. :D
Reagovat
kada.tom
ano, takže si ten postup ani nezasloužila :-)
Reagovat
Frick
Zajímavé, že nehraje na centru.
Reagovat
kada.tom
a co by tam jako dělala? nikdo není na to její neustálý "pome" po chybách soupeřek zvědavej ...
Reagovat
Frick
Ale oni v Baku o tvém chorobném antislovakismu nevědí, víš?

Zato jistě vědí, že byla lonu ve finále GS a je tedy (jednou z) největší(ch) hvězd(a) turnaje.
Reagovat
kada.tom
nevědí, ale to přece vůbec nevadí, je logický, že daj na cetr domácí hráčku, bývalou vítězku a finalistku či nasazenou jedničku :-)
Reagovat
Frick
http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-07-27/id/150639

Radši takto zvýraznim.
Reagovat
Frick
Tak poslední tipy - co za tim je?

Upozorňuju, že holky si asi skutečně byly hodně blízký, mohly klidně spolu mít až takřka sesterský vztah.
Reagovat
Frick
Ale oni v Baku o tvém chorobném antislovakismu nevědí, víš?

Zato jistě vědí, že byla lonu ve finále GS a je tedy (jednou z) největší(ch) hvězd(a) turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož na FB i Twitter přidávaly poslední zprávu za obě, neřekla bych, že mezi nima je nějaký konflikt. Spíš bych řekla, že Kristýna je buď těhotná nebo nějak zraněná a nebude moci delší dobu hrát. :)
Reagovat
Frick
Nevim, no, to těhu. To vypadat jak "nehoda". Snad neni Kiki třeba nějak vážně nemocná.
Reagovat
blixa
Únava materiálu ;-)
Reagovat
Frick
Takto najednou?
Reagovat
blixa
Únava materiálu se projeví vždy náhle. Prostě to prdne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bojano, nestačím zírat!! Jak je možný prohrát set z takovýho stavu??? :) Jaaaaak?!?!?
Reagovat
Frick
Ta tiskovka by už pomalu mohla bejt, ne?
Reagovat
Frick
Tak ve 13:00

http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-07-27/id/150639
Reagovat
Vaslab
Na Tipsportu už běží streamy z obou dvou kurtů :)
Reagovat
Frick
No jo. Originál je jen jeden.
Reagovat
tommr
a jak tahle Safarova vlastně vypadá? Je Lucce podobná? :)
Reagovat
EllNino
vubec ne, je to 15tiletá holčička, hrozně dětsky vypadá :) černý vlasy a snědá
Reagovat
kada.tom
Andrea to moc pěkně vybojovala, měla svoje šanci i za stavu 5-5, ale nevadí, v TB už to vypadalo nehezky, ale nakonec to pěkně otočila ... snad se teď nuchlácholí vyhraným setem a bude to do Jovanovský prát i nadále :-)
Reagovat
EllNino
:D Andrejka otočila tiebreak z 2:6 na 8:6 :D
Reagovat
tommr
Andrea se zatím drží. V TB prokázala pevný nervy když dokázala zvrátit téměř beznadějnej stav 2:6 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejka má první set proti Jovanovski! V tiebreaku přitom prohrávala už 2-6, ale nakonec to zvládla otočit na 8-6!! :)
Reagovat
EllNino
Žulejka zatím ani hru :) ale tak aspoň si zahraje :) ...jako první kolo Korashvili-Safarova, obě nejsou ani v top 500 a jedna postoupí do osmifinále, to se mi zdá jako hodně velká náhoda ;) když vidím, že nasazená jednička Nasťa dost možná skončí už v 1. kole na rakete Kulichkové :)
Reagovat
misa
jj, Safarova dostává strašný nářez :)
Reagovat
kada.tom
Žulejka dostala pořádnou čočku, třeba bude ve čtyřhře úspěšnější :-D
Reagovat
Frick
Taky mohla Lucka zkusit to Baku. Určitě by z toho měla sama legraci.
Reagovat
Frick
Možná, že víte, že minulý týden na 50.000 v Granby se s ní los vůbec nemazlil a do prvního kola jí přisoudil turnajovou no. 1 J. Kontu. Tento týden hraje v Gatineau 25.000, kde se jí dokonce povedlo dostat mezi osmičku nasazených. Takže konečně se dočká nějakého slušného losu? Hraje s Robsonovou, která dostala WCMD!

No ale tak třeba by nemusela bejt k neporažení.
Reagovat
EllNino
No nevím, spíš se jí zalekne :)
Reagovat
bIbec
tvl, to je smůla. Fakt pech.
Reagovat
Frick
Tak on to asi může bejt i trochu finanční průšvih pro ní. Žádný body, mizivý krytí nákladů z PM....
Reagovat
bIbec
určitě. Jinak bych na to asi ani nereagoval. Kdyby to bylo někde poblíž v Evropě, vem to čert..
Reagovat
Frick
Na druhou stranu - Lauře se ten návrat příliš zatím nedaří. Šance je.
Reagovat
Titan
Už tady proběhla svatba Michaely Kajicekové...?
http://www.womenstennisblog.com/2015/07/26/michaella-krajicek-gets-married-many-czech-wta-stars-attend-the-ceremony/
Hosté: Barbora Strycova, Karolina Pliskova, Nicole Vaidisova, Iveta Benesova, Marta Domachowska....
Reagovat
sprchon
Jo, bylo to tady. :)
Reagovat
blixa
Kája coby "růžová družička" :D :D ... to je moc .. :D
Reagovat
sprchon
To nepůsobí moc drsně, ještě se má co učit. :D
Reagovat
blixa
To ne, to jsou dokonalé mimikry :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.jpeg.cz/images/2015/07/26/4Drgj.jpg

Moc to holkám sluší, hlavně Monice :)
Reagovat
tommr
Halep, Niculescu a Begu jsem poznal, ale kdo je ta čtvrtá? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem odjížděl hrát tenis, tak prohrávala a dost se trápila (zbytečnými chybami) a ejhle! Vo to sem mněl strah!
Reagovat
dadaft
gratulace Sam
respekt Karin.
dobrý mač.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ani jedna, které jsem to přál, nevyhrála. nejvíc mě mrzí Karin, která mohla parádní jízdu dotáhnout, kdyby ve druhém dopodávala. Sam mi ale nevadí a k titulu gratuluji a Karin také, protože předvedla dnes 2 parádní bitvy.
V Istanbulu jsem Ule věřil, bo předváděla parádní výkony. Finále jsem neviděl, ale úspěch to rozhodně je. :)
Reagovat
EllNino
vidíš, a mně vyšly oba tipy :) krásné tituly :D
Reagovat
bIbec
já teda ta nějak fandil těm, co vyhrály. Teda "fandil".. no.. nekoukal sem. Už aby byly nějaké pořádné turnaje. Tyhle internationály po Wimbledonu sou strašně vo ničem.
Reagovat
tommr
ještě musíme přetrpět příští týden a pak už se hraje ve Stanfordu ... :)
Reagovat
darek.vrana
Zítra v Baku Korašvili kurz 1,02 proti Šafářové;-). To je nějaká vytuněná Serena?
Reagovat
sprchon
Žulejka Šafářová. :)
Reagovat
EllNino
to je hrozně pekný jméno Žulejka :D připomíná mi to Zubejdu :D
Reagovat
Frick
Jak jméno pro klisnu.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/pages/Zulejka/195567187164900
Reagovat
sprchon
:D Fakt pro klisnu. Ale hezký jméno, to jo. :)
Reagovat
EllNino
Gratulace Samantě k 2. letošnímu titulu, zase z antuky :) no je vidět, že se do toho zase pomaličku dostává, to je dobře :)
Byla to velice dobře vybojované, Karin měla opravdu perné odpoledne :))
Reagovat
Lunej..
Taky mam velkou radost a Karin obdivuju co vydrzela.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist