Strýcová obrat nedokonala a Venus Williamsové podlehla i popáté

29. 9. 2019, 08:35
Aktuality 121
WTA PEKING - Barbora Strýcová prohrála s bývalou světovou jedničkou a grandslamovou šampionkou Venus Williamsovou i pátý vzájemný souboj. Dnes v Pekingu sice otočila vývoj ze stavu 3-6 a 2-4 a při svém servisu byla dva míčky od vítězství, ale obrat nedokonala a po dvou a půl hodinách boje padla.
Barbora Strýcová (© AFP)

Barbora Strýcová před sedmi dny ve Wuhanu porazila domácí Xiyu Wang a poprvé od skvostného Wimbledonu, na kterém se dostala poprvé do grandslamového semifinále ve dvouhře a získala první grandslamový titul ve čtyřhře, vyhrála zápas v hlavní soutěži. Ostatní čtyři turnaje pro ni ale skončily hned po úvodním vystoupení.

Naposledy třiatřicetiletá rodačka z Plzně neuspěla v Pekingu, kde dnes podlehla 3-6 6-4 5-7 Venus Williamsové. S o šest let starší americkou veteránkou tak prohrála i pátý vzájemný souboj, z toho třetí po třísetové bitvě.

Strýcová přitom měla nastartovaný parádní obrat. I když prohrávala 3-6 a 2-4 a čelila brejkbolům, dokázala zabojovat a vynutit si třetí set. V něm vedla 5-3 a za stavu 30-30 při svém podání byla dva míčky od premiérového skalpu sedminásobné grandslamové vítězky. K mečbolu se však nedostala, poslední čtyři gamy prohrála a pošesté z osmi startů v Pekingu skončila hned v 1. kole.

Česká tenistka se v Číně představí ještě ve čtyřhře, ve které budou společně se Su-Wei Hsieh ladit formu na Turnaj mistryň.


v sobotu vítězně odstartovala Kateřina Siniaková, jež si poradila s domácí Xiyu Wang. Naopak Karolína Plíšková nestačila na Jelenu Ostapenkovou, která bude příští soupeřkou Siniakové. Až v pondělí do turnaje vstoupí Karolína Muchovou, jež vyzve Američanku Madison Keysovou.

Petra Kvitová má v prvním kole jako jedna ze semifinalistek turnaje ve Wuhanu volný los. Dnes se dozvěděla, že ve druhém kole do soutěže vstoupí proti oblíbené soupeřce Kristině Mladenovicovés níž vede ve vzájemné bilanci 8-1 na zápasy a 16-2 na sety. Francouzka v prvním kole přehrála 6-3 6-2 Američanku Daniellu Collinsovou a přerušila sérii šesti prohraných setů, v nichž uhrála dohromady jen deset gamů.

Halepová je rychle zpět
Světová šestka Simona Halepová, jež před čtyřmi dny ve Wuhanu vzdala kvůli bolestem zad osmifinálový zápas, se rychle vrátila zpět na kurty. V Pekingu navíc odstartovala drtivou výhrou, když Rebeccu Petersonovou ze Švédska smetla 6-1 6-1.

Naomi Ósakaová, která před týdnem triumfovala v rodné Ósace, v čínské metropoli začala výhrou 6-3 7-6 nad Američankou Jessicou Pegulaovou a svou neporazitelnost prodloužila už na 10 setů. Ve druhém kole se čtvrtá nasazená Němka utká s Němkou Andreou Petkovicovou.

Ukrajinka Elina Svitolinová zdolala 6-7 6-1 6-2 Lotyšku Anastasiji Sevastovovou a oplatila jí porážku z loňského US Open. Ve druhém kole se světová trojka utká s domácí Yafan Wang (h2h 0-1).

Angelique Kerberová porazila 6-2 1-6 6-4 domácí Shuai Zhang, které oplatila loňské vyřazení, a na teprve druhém z posledních sedmi turnajů zvládla svůj úvodní zápas. Ve 2. kole se Němka utká se Slovinkou Polonou Hercogovou (h2h 5-2).

Smolný zápas odehrála domácí nasazená čtrnáctka Qiang Wang. Číňanka sice vedla nad Australankou Ajlou Tomljanovicovou už 7-5 a 4-0, ale náskok neudržela a za stavu 7-5 a 5-4 kvůli křečím vzdala.

• WTA PREMIER MANDATORY PEKING •
Čína, tv. povrch, 8.285.274 dolarů
nedělní výsledky (29. 09. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
V. Williamsová (USA) - Strýcová (ČR) 6-3 4-6 7-5
Svitolinová (3-Ukr.) - Sevastovová (Lot.) 6-7(4) 6-1 6-2
Ósakaová (4-Jap.) - Pegulaová (USA) 6-3 7-6(5)
Halepová (6-Rum.) - Petersonová (Švéd.) 6-1 6-1
Kerberová (10-Něm.) - Shuai Zhang (Čína) 6-2 1-6 6-4
Stephensová (13-USA) - Linetteová (Pol.) 7-5 6-3
Tomljanovicová (Austr.) - Qiang Wang (14-Čína) 5-7 4-5 / skreč W.
Mladenovicová (Fr.) - Collinsová (USA) 6-3 6-2
Yafan Wang (Čína) - Xinyu Wang (Čína) 6-1 6-2
Putincevová (Kaz.) - Blinkovová (Rus.) 6-0 6-1
Jastremská (Ukr.) - Garciaová (Fr.) 6-1 6-1
McHaleová (USA) - Kuzněcovová (Rus.) 6-0 1-6 6-3
Petkovicová (Něm.) - Teichmannová (Švýc.) 7-6(4) 6-3
Alexandrovová (Rus.) - Peraová (USA) 5-7 6-2 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Melicharová/Peschkeová (8-USA/ČR) - Bradyová/Srebotniková (USA/Slovin.) 6-2 7-6(4)
Kar. Plíšková/Kr. Plíšková (ČR) - L. Kičenoková/Krawczyková (Ukr./USA) 6-4 6-2
Aojamaová/Šibaharaová (Jap.) - Voráčová/Blinkovová (Rus.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

121
Přidat komentář
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1178338560333639680
Reagovat
Petur_Fisk
Z jiného úhlu - to fakt síla
https://twitter.com/Twinkten2/status/1178339988598951936

Muž v modré košili byl hostem v boxu Zhang Shuai a po zápase prý údajně napadl jednoho čínského fanouška Kerber, prý z důvodu že fandil Angie v rodném městě Zhang Shuai.
Ale začal to možná nakonec fanoušek Kerber.

https://tieba.baidu.com/p/6279757103
Reagovat
FulnekUltras
hlavně nenasrat bóbika... ;-)
Reagovat
Frick
Jak před 20 lety v Polsku na fotbale :o)
Reagovat
ttopi
No ty kráso. To jsou Čínani tak fanatičtí? Já sice moc nechápu to, když někdo nefandí hráči své země, ale na druhou stranu pokud by můj oblíbenec Federer hrál proti jakémukoliv ČEchovi ve finále třeba GS, fandil bych Rogerovi, ale zároveň ybch nebyl tak zklamaný z jeho prohry. Že bych se kvůli tomu ale pral...
Reagovat
FulnekUltras
ono někdy stačí šikovně vydráždit ;-)
Reagovat
Fandina
škoda, ale co hrát proti Venus, když ta v podstatě Báru přestřílela. I kdyby Barča kouzlila na síti, tak Venus by to zatloukla. Viděla jsem jen koncovku, ale hrálo se podle Williamsnot. Baruška se ke své hře vůbec nedostala.
Reagovat
Holahej
Na OH ať hlavně jedou holky, které mají olympiády rády, jsou nadšené, že tam hrají, fandí si navzájem i napříč sporty, jako př. vzpomínám Petru, Lucku v Riu, Markéta Vondroušová sjezdila mládežnické olymp.,hraje ráda tým. akce, té to přeji, aby nechyběla, ne ty, co by tam jely jen z marketigové výhodnosti /povinnosti/...

Počítají se výsledky z turnajů WTA jen od 8. června 2019 (do 8. června 2020), pak je tu ještě jedno klíčové kritérium. Kdo by chtěl hrát za rok v srpnu na olympiádě, musí splnit podmínku účastí ve Fed Cupu. Konkrétně minimálně dvou účastí v týmové soutěži v letech 2016 až 2020, přičemž jedna z nich se musí uskutečnit buď v roce 2019 nebo 2020.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně nikoho poníženě nenutit - to už je vlastně zrušené... ;-)
Reagovat
EllNino
v tom pípadě je jasné, že Petra, Karolína a Bára, pokud budou chtít jet na OH, musí hrát finálový turnaj Fed Cupu v Budapešti ... a Bára už kariéru ve Fedu ukončila, jsem zvědav, jak se k tomu postaví ...

Osobně tipuju, že do Ria, pokud budou zdravé, pojedou Petra, Markéta, Muška, Maruška, Katka a Bára K.
Reagovat
Mantra
do Ria?
Reagovat
EllNino
Jojo, daj si repete :)
Reagovat
cabuna
Karolína nemusí ne ?Hrála 2019 proti Rumunsku.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že pojede Kája, co se týká FEDu, tak letos hrála a co se týká Barči, tak asi věděla, že když nebude hrát FED, tak na OH nebude moct hrát.
Reagovat
Fandina
Kája Plíšková
Reagovat
Fandina
Kája sice v Riu nehrála, ale neznamená to, že příští rok se to bude opakovat.
Reagovat
cabuna
Taky si myslím byla to jiná situace.
Reagovat
FulnekUltras
komáři jsou teď už prý pod pěti procenty - tak snad by Kája aspoň tak nějak do počtu... když myslíte teda... kdyby to vzal radši někdo jinej...
Reagovat
Fandina
Druhá na světě nebývá do počtu. Tenkrát možná byla, na žebříčku byly před ní z našich holek Petra, Šafi, Klárka a Barča.
Reagovat
Fandina
Sorry, vzala jsem jiný rok. Kája byla před OH v roce 2016 naše dvojka, sedmnáctá na světě.
Reagovat
FulnekUltras
To je aspoň slovo ženy. Jen aby si z Tebe plechovka vzala příklad. ;-)
Reagovat
Holahej
Hráčky by odpovídaly určité týmovosti na celkovou olympijskou výpravu sportovců, na reprezentaci , ale Plíšková se asi účasti nevzdá, pojede s nechutí, ale komerční zájmy /její sponzoři/ převáží.

V tisku vyšel článek Jana Kukala, s nadpisem, mladé české hráčky musí zesílit, za Berdycha není náhrada, Plíšková je stroj na peníze.
Reagovat
FulnekUltras
Je to zřejmé. Když vidím po některých vyhraných zápasech v lóži křečovat Hrdlu, je více než evidentní, že to nedělá proto, že "manželka" vyhrála, ale hlavně pro to, co mu zrovna přistálo v kase.
Reagovat
Dobry-den
Tenis na OH nepatří, takže je mi úplně jedno, kdo tam bude hrát...
Reagovat
Jon61
Tenis už kdysi na olympiádě byl, pak ho zrušili a znovu zavedli. Takže ho mají znovu zrušit a obnovit místo něj třeba kdysi olympijský sport šplh na laně, ten by byl jistě zajímavější. :)
Reagovat
Petur_Fisk
1924 Paříž. Pak znovu Soul 1988, kde vyhrál skvělý (drevokocúr) Miloš Mečíř a se Šrejbrem měli ještě bronz ve čtyřhře.
Reagovat
Jon61
Dovoluji se opravit, drevokocúr je myšleno z legrace veverka, podobně jako seremed, že je maďarsky včela. Mečířovi se říkalo velký kocour, kvůli jeho pohybům a lstivé hře, soupeř nevěděl, co za zahraje.
Reagovat
Jon61
Opravuji sám sebe: Dovoluji si opravit, drevokocúr je z legrace slovensky veverka...
Reagovat
Petur_Fisk
No to jsme si tehdy s mým "skorobratrem" (vášnivým tenistou) vytvořili my, protože Miloš byl Slovák a my byli fandové Menšíka. Tak jsme z kocúra udělali drevokocúra.
Ale je fakt, že Mečíř byl díky svému hernímu stylu snad můj nejoblíbenější tenista vůbec...:)
Reagovat
FulnekUltras
Tak to by mohl mít dalšího fanouška i Medvěd... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=ctl84lFo8bw
Reagovat
Petur_Fisk
Díky. Super. To už jsem strašně dlouho neviděl...
Reagovat
EllNino
nemluv z ostatní :)
Reagovat
Holahej
Tenis na OH v Riu skvělý, muži i ženy, nádherné boje, výborná atmosféra, fandili sportovci napříč sporty, výpravy jednotl. zemí, tenisti obecně si to užívali..., stačí se zpětně podívat na záběry i slz radosti, ale i smutku bylo hodně, emocí víc než na GS...
Reagovat
EllNino
Co se stalo?
Reagovat
com
:D ty neco nevis jo
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě silné křeče.
Reagovat
FulnekUltras
Opět se potvrdilo: žádný strach před velkými zvířaty ani ze tří křížků na krku. Podstatné je, co opravdu chceme a jak se cítíme sami. Hlava je 80% všeho, zbytek jede samospádem.
Reagovat
FulnekUltras
do hayselu - u každého bez výjimky. Ostatní je jen umění oddalování.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
misa
Bude hrát příští rok, nebude? V roce 2020 je olympiáda, tak bych si tipnul, že ještě jednu sezonu dá.
Reagovat
EllNino
myslím, že hrát bude, říkala, že vždycky dostane chť hrát na konci roku, protože následuje její milovaná Austrálie, což je pro ni další hnací motor, protože tam má skvělé výsledky :)

A ta Olympiáda a třeba zlato z debla nebo mixu, to je myslím veliké lákadlo :) celkově bude ten boj o postupová místa na OH ze strany našich holek asi hodně drsný, taky záleží, jestli pojede Karolína nebo ne ... a jak na tom bude třeba Markéta nebo Petra zdravotně ... ale je tam moc holek a míst, pokud vím, je jenom 4 do singla + další dvě na debla a druhý debl se sestaví z těch čtyř singlistek
Reagovat
tommr
zlato z mixu? A s kým by ho proboha mohla vyhrát? :)
Reagovat
tromas12
S Jirkou přeci :D
Reagovat
tommr
z našich mužů se nikdo na OH nedostane ...
Reagovat
Esgalnor
Imo ciste podle letosni formy bych na olympiade rad videl Pliskovou, Kvitovou, Vondrousovou a Muchovou - Bara s Katkou v singlu nemaj moc sanci a Maruska umi narazove prekvapit, ale stale sbira zkusenosti. Debl by vsak rozhodne Bara hrat mela, zalezi s kym si sedne nejvic (vim, ze s Marketou se ji parkrat darilo). Ale to je jeste daleko a ja predbiham. Snad Bara jeste jednu sezonu uhraje, skoda, ze ta druha pulka letos moc dobra nebyla.
Reagovat
tommr
pokud bude Bára Krejčíková zdravá tak by debla na OH měly hrát Krejčíková/Siniaková a jeden pár sestavenej ze čtveřice singlistek nejspíš Muchová/Vondroušová ...
Reagovat
tromas12
Já si zase myslím, že lepší debl by byl Pliskova/Strycova.
Krejcikova se Siniakovou poslední dobou nezarily.. ale uvidíme co bude za rok
Reagovat
dadaft
ach Shuai, tos mi neměla dělat....
Reagovat
tommr
Kerberka měla zase jednou kliku. Zhangová se vyházela podobně jako včera Petra proti Riskeový ...
Reagovat
EllNino
vyházela :D
Reagovat
Holahej
27. září 2000, Venus Williams vyhrála zlatou olympijskou medaili v Sydney
Reagovat
FulnekUltras
Jen u nás se o třicetiletých sportovcích mluví pomalu jako nad hrobem.
Reagovat
tommr
opět pohodová výhra. Pokud budou mít sestry motivaci tak by mohly na turnaji dojít daleko ...
Reagovat
Petur_Fisk
Pořád jim to předpovídám a přál bych jim to, protože Kristýna potřebuje výhry a Karo mi přijde lehce vyhořelá v závěru sezóny (není to poprvé). Snad to nezakřiknu.
Reagovat
Torn
U nich je problém v tom, že ten debl hrajou asi až moc free. Je super, že asi necítí tlak, ale na druhou stranu tam chybí trochu ten zápal.
Reagovat
Jon61
Lepší je někdy projevit zájem, než předstírat nadšení, ale to platí především o práci. :)
Reagovat
FulnekUltras
a tuplem o mikulášovi v listopadu
Reagovat
Petur_Fisk
Nezbývá než souhlasit. Uvidíme jestli v případě Plechů je lepší být free a nebo o to usilovat.
Já osobně nevím...
Reagovat
tommr
po ospalým začátku nečekaně zabrala a slavnou soupeřku málem zaskočila. Dva míčky od výhry se ale zalekla a úplně odpadla. Je to velká škoda, protože takhle blízko výhře proti Venus už asi nikdy nebude ...
Reagovat
turista
Bohužel. Měla téměř 40 letou Venuši na lopatě a zmastila to.
Reagovat
Fransoas
Bára promarnila jedinečnou příležitost.Vždy když mají naše hráčky slibnou možnost ukončit zápas - nejsou na to připraveny.Většinou to nedopadne.Zdánlivě to vypadá jasně.U Báry,kterou jsem vždy preferoval za jednu z největších bojovnic-to bohužel nepotvrdila.
Reagovat
Petur_Fisk
Tak Baruš to bohužel opět nedokázala, ta šance tam byla, když se zbaví respektu.
Poprvé v životě mohla porazit Venus a možná také naposledy (vzhledem k věku Venus a možná brzkého konce Báry v singlech).
Venus zaslouží obdiv a když nebudeme počítat Serenu, tak je velká otázka jestli ještě nějaká tenistka v budoucnosti bude takhle "dlouhověká" v singlech. Je to poslední dobou čím dál větší marodka a to už i u "náctiletých".
Reagovat
EllNino
Venus už mohla porazit v Doha a Charlestonu ... vždycky měla šanc a nic z toho, bohužel
Reagovat
Petur_Fisk
Bylo to myšleno, že dnes by to bylo poprvé...Dvakrát dostala "nařezáno", v Dohá to bylo ve třetím v tiebreaku, ale jak byl ten třetí set (průběh gamů) v Charlestonu 2014 už jsem dávno zapomněl. Taky takhle zkolabovala jak dnes...?
Reagovat
EllNino
No, v podstatě ve všech případech ...
Reagovat
Mantra
Ta tomu zase dala na prdel
Reagovat
Aussie
Mě by zajímalo vědět, proč ty český holky, vždycky když se dopracujou do nějaký dobrý pozice, tomu dokážou dát monumentálním způsobem na zadní část těla?
Reagovat
EllNino
to nejsou jen český hlky, jen u Češek je to víc vidět, když je to čeký portál ... to se děje dnes a denně
Reagovat
Aussie
Stejně si myslím, že Češky jsou v tom přebornice. A to se právě potvrdilo!
Reagovat
EllNino
jsou v tom přebornice stejně jako všichni ostatní tenisté
Reagovat
Grape
Přesně tak... Je logické, že Češky víc sledujeme, ale děje se to všem.
Reagovat
Petur_Fisk
Vzpomněl jsem si na Janu Novotnou ve Wimbledonu 1993...
Reagovat
Jon61
To byl teda kolaps, pak brečela vévodkyni na rameni. Jana měla smůlu, že tenkrát kralovala Stefi. Naše tenistky prohrály neskutečně zápas ve Fed Cupu s USA, asi nám chybí sebevědomí.
Reagovat
EllNino
Jasně, zapomeneme na pozitiva a budeme řešit jen negativa :) Tolik úspěchu v tenise máme, a proto zmíníme jeden zápas z tisíce, abychom řekli, že nám chybí sebevědomí
Reagovat
Jon61
Rozhodně je Američan oproti Čechovi sebevědomější a nemusí to být jen ve sportu.
Reagovat
Petur_Fisk
Pod to se musím bohužel podepsat. Žil jsem v několika zemích a to, co píšeš neplatí zdaleka jen ve srovnání s USA.
Reagovat
Jon61
Jsem už pan v letech, který doufá, že zestárne k moudrosti, nikoliv stařecké demenci. I když ta by možná byla milosrdnější, bylo by mi vše jedno.
Reagovat
Petur_Fisk
Známe se krátce, ale na cestě k moudrosti překáží ego. Jsem v Tvém případě optimista...:)
Reagovat
George_Renel
Přitom když tam nějakou dobu jsi, zjistíš, že nemá být proč.
Reagovat
Jon61
V životě to tak někdy chodí, drzý blbec se sebevědomím je často i ctižádostivější, nakonec se prosadí. Poznal jsem i nemorální bahno, které vstupovalo do KSČ v době, kdy už pálily vodní děla. Pak spolu s jinými soudruhy zahodili členské průkazy a začali budovat kapitalismus. Situace je proto v naší společnosti tak tristní.
Reagovat
Jon61
Pálila vodní děla, ale když učitel češtiny napíše města vyhořely, tak nemusím mít pocit viny.
Reagovat
FulnekUltras
Už se to lepší. Šmejdi, kteří by 15.3.1939 od božího rána mrzli v otevřených oknech a servilně hajlovali, aby pak ze sebe v květnu 1945 udělali zasloužilé revolucionáře a partyzány, už tady pár let tahají za kratší konec.
Reagovat
Petur_Fisk
Přesně tak, není proč... A přesto se to ve statisticky nadprůměrném stavu děje...
Reagovat
com
blbka no
Reagovat
EllNino
...
Reagovat
slacker
ach jo
Reagovat
Jon61
Byla dva míčky od vítězství, asi ji zase m.dá v hlavě. :(
Reagovat
Jon61
Duo Kaplík ve čtyřhře zatím 3:4.
Reagovat
Jon61
A mají první set.
Reagovat
Jon61
Mně připadá, že Bára i Karolína Plíšková hrají míčky tam, kde vidí soupeřku, ale to přece není rekreační tenis, aby si zapinkaly, potom je pro ně těžké vyhrávat.
Reagovat
Torn
Je pravdou, že Kája až moc čeká, že něco zkusí vymyslet soupeřka nepovede se to. A dneska tak hraje i Bára.
Reagovat
Torn
Tak snad toho Bára patřičně teď využije, Venus je nalomená. Porážka Venus by jí mohla trochu nakopnout. Škoda, že ten los ne příšernej...Belinda, Petra...Jako přežít dvakrát klinickou smrt je asi nereálné. :D
Reagovat
Jon61
Brejk a s nulou! I Venus mívá slabou chvilku, ale myslím, že je to jen oddálení Bářiny prohry.
Reagovat
Petur_Fisk
Díky za historku:)
Reagovat
Jon61
Já také děkuji, za vyvolání asociace na Pink Floyd. I ta hláška na kydání hnoje proti přílivu, byla má asociace na kamošova naštvaná slova, že ho čeká víkend s kydaním hnoje na zahradě. :)
Reagovat
tommr
Báře se povedlo na chvíli Venus uspat. Ted ale myslím Venus zase zabere ...
Reagovat
Torn
Naštěstí na dost dlouho, aby to protáhla aspoň o set.
Reagovat
Petur_Fisk
Venus je neuvěřitelná. V 39 letech a s 1,85 m výšky nevzdává jediný míček a běhá jako laň - sestry Plíškovy by záznamy jejích zápasů měly sledovat povinně několikrát do měsíce...:)
Reagovat
Torn
A proč přesně? :D Karolína umí taky doběhnout kraťas. Venus dostává ty míče dost často na raketu od Báry, z té pozice je možná stejně nebezpečná jako její mladší sestra.
Reagovat
Petur_Fisk
Ony to umí obě, ale dost často se jim nechce. Někdy Karolína určité míče trestuhodně ignoruje. Taková Maruška s 1,80m, což také není malá výška, je pravým opakem. Tam mám někdy obavu aby se nepřizabila. Běží, běží, za zadní lajnou napříč kurtem a zmizí ze záběru. Následuje několik vteřin napětí, zda je v pořádku...:)
Reagovat
Jon61
Karolína je oproti Marušce neohrabaná a má také horší techniku úderů, některé míče vypouští protože by buď nahrála soupeřce na ukončení, nebo by míček skončil v autu či v síti. Pravdou je, že to bvypouštění někdy přehání.
Reagovat
Torn
To si nemyslím, že má Karolína horší techniku úderů než Maruška, je tam prostě pozdě nohama.
Reagovat
Petur_Fisk
Naopak si myslím, že Karolína má lepší techniku úderů. Ale pořád potřebuje zapracovat na pohybu. Petra model 2011 se také výrazně hůře pohybovala, ale udělala v tom velký pokrok.
Reagovat
Jon61
Napsal jsem to nešikovně, Maruška má hru založenou na obraně, to Karolína moc neumí, měla by proto hrát agresivněji, pokud bude útočnější soupeřka, tak prohraje, tak tomu bylo v posledních zápasech.
Reagovat
Torn
Kája je teď celá podivná. :D Mi příjde, že se hledá.
Reagovat
slacker
strycova misto toho aby vytezilo nezo z wimbledonu se rozhodla zbytek sezony pojmout rekreacne a rozluckove
Reagovat
Jon61
Jako juniorka vyhrála Grand Slamy, letošní Wimbledon byl největší úspěch mezi ženami, tak možná ztratila motivaci, podlehla sebeuspokojení.
Reagovat
EllNino
tak z Wimbledonu nic moc vytěžit nemůže, když už travnatá sezóna skončila ... na betonu to letos už nebylo ono od začátku
Reagovat
Torn
Spíš mi příjde, že Bára si nevybíráme úplně šikovně turnaje, podobně jako kdysi Lucka. Chápu, že chce vyhrávat velké turnaje, ale možná by měla v některých házích sezóny vybírat takticky hůře obsazené turnaje, ale mohla ještě nějaký ten titul urvat.:)
Reagovat
Petur_Fisk
Po Wimbledonu říkala, že má velký útlum a problémy s motivací. Asi to stále pokračuje.
Hlavně ať se dá do kupy před TM ve čtyřhře.
Reagovat
George_Renel
Bára hraje příšerně, raději jdu bicyklovat.
Reagovat
Mantra
bycyklovat jsem byl, teď koukám,že Bára hraje příšerně:-)
Reagovat
tommr
je proti Venus jako obvykle bez šance ...
Reagovat
Jon61
To je pravda, ale Venus si mezi sety masírovala kolenu a jestli pak další kolo vzdá, tak Bára chytne nerva, má na to smůlu, hlavně s Halep.
Reagovat
Jon61
koleno :), jsem snad slepý.
Reagovat
tommr
Venus na kurtu vždycky vypadá jako kdyby měla každou chvíli umřít, ale to je klamání tělem. Když je to potřeba tak tam běhá jako laňka ...
Reagovat
Torn
Bez šance,když jí to hraje na střed, zcela monotonním způsobem, sem tam tedy dá zkrácení hry, ale jinak nic moc.
Reagovat
tommr
Bára nastupuje proti Venus na kurt předem poražená a ani se moc nesnaží ...
Reagovat
EllNino
tak to lžeš, vzpomeň si na zápas v Doha
Reagovat
Jon61
To je právě ono, na ceduli Williams a už jí darovala brejk, aniž by udeřila do míčku. Mladé holky jsou teď odvážnější, ale zase zápas neukočírují v hlavě.
Reagovat
Torn
To si nemyslim, spíš Bára to nezvládne v hlavě, když má šanci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist