Strýcová s Hsieh na Australian Open končí už ve druhém kole a finále neobhájí

13. 2. 2021, 07:17
Aktuality 4
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh na letošním Australian Open plnily roli největších favoritek, jenže skončily už ve druhém kole. Nasazené jedničky nestačily 6-7(5) 6-3 5-7 na Dariju Jurakovou a Ninu Stojanovičovou, přestože podávaly na vítězství. Neobhájí tak loňské finále.
B. Strýcová a S. Hsieh (© AFP)

Strýcová s Hsieh spolu posbíraly devět trofejí včetně jedné grandslamové (Wimbledon 2019), loni vyhrály 23 z 25 duelů a na Australian Open byly nasazenými jedničkami a největšími favoritkami.

Problémy měly už v prvním kole s domácím duem Destanee Aiavaová, Astra Sharmaová. Dnes už ale postup nevybojovaly, přestože proti chorvatsko-srbské dvojici podávaly na vítězství.

Pro 34letou Strýcovou je tak letošní Australian Open zatím velkým zklamáním, ve dvouhře vypadla hned v prvním kole. Turnaj pro ni však ještě nekončí, s Nikolou Mektičem, který loni triumfoval s Barborou Krejčíkovou, tvoří nejvýše nasazený pár v mixu.

O rok starší Hsieh sice do smíšené čtyřhry nezasáhne, nicméně zítra ji čeká osmifinále proti Markétě Vondroušové. I Vondroušová dnes zápolila ve čtyřhře, po boku Bělorusky Věry Lapkové nestačila 2-6 4-6 na nasazené čtyřky Nicole Melicharovou a Demi Schuursovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
GaelM
Trochu se bojím, že pro Báru to může být labutí píseň. Evidentně není v herní pohodě a už několikrát se zmiňovala o rodině. Navíc ona není ten typ člověka, který by dobře snášel karanténu a různé další omezení, kterým se v této sezóně asi nikdo nevyhne. Řekl bych, že Wimbledon a Olympiáda (pokud bude) klidně mohou být její poslední turnaje... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ona prohlašuje už rok, hraje jen kvůli olympiadě. Kdyby byla olympiáda loni, už by skončila.
Reagovat
smazaný uživatel
Obě nohy ovázané(asi třísla). Uvidíme.smilesmile
Reagovat
tommr
to má od začátku turnaje. Kdyby to bylo něco vážnýho tak by nejspíš do debla vůbec nenastoupila ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist