Strýcová si deblový titul ze Sydney neodveze

13. 1. 2017, 05:00
Aktuality 7
WTA SYDNEY - Barbora Strýcová a Sania Mirzaová svůj třetí turnajový triumf nevybojovaly. Česko-indický pár ve finále turnaje WTA v Sydney podlehl dvakrát 4-6 Timee Babosové s Anastasií Pavljučenkovovou. Maďarsko-ruský tandem slaví na teprve druhém společném turnaji premiérový titul.
Timea Babosová a Anastasia Pavljučenkovová

Barbora Strýcová a Sania Mirzaová se daly dohromady v létě loňského roku a ihned na prvním společném turnaji v Cincinnati triumfovaly. Druhý titul přidaly v Tokiu a zahrály si finále ve Wuhanu.

Indicko-českému páru se podařil vstup i do letošní sezony, když se v Sydney probojoval do finále. Třetí turnajový vavřín ale nevybojoval. Nad jeho síly byla dvojice Timea Babosová/Anastasia Pavljučenkovová, která v průběhu turnaje neztratila set.

První sadu rozhodl jediný brejk. V té druhé to vypadalo s nasazenými jedničkami hodně špatně, jelikož Strýcová s Mirzaovou prohrávaly už o dva brejky. Jeden se jim vzápětí podařilo smazat.

V závěrečném gamu si ale dnešní vítězky vypracovaly tři mečboly. Indicko-české duo sice zvládlo dva odvrátit, na ten třetí už ale odpověď nenašlo a po vítězném voleji Babosové bylo rozhodnuto.

Babosová s Pavljučenkovovou tak slaví teprve na druhé společné akci premiérový titul a zřejmě spolu nastoupí i na nadcházejícím Australian Open, jelikož loňská deblová partnerka maďarské tenistky Jaroslava Švedovová se v Sydney představila po boku Vanii Kingové.

• WTA PREMIER SYDNEY •
Austrálie, tv. povrch, 776.000 dolarů
páteční výsledky (13. 1. 2017)
Čtyřhra - finále
Babosová/Pavljučenkovová (Maď./Rus.) - Mirzaová/Strýcová (1-Indie/ČR) 6-4 6-4

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
ZerekSu
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/1995-cilem-je-prvni-dvoustovka-zebricku-rika-krejsova-po-titulu-z-glasgow
Reagovat
Fandina
aktuální turnaje vpravo na stránkách chybí v hlavních turnajích holek Sydney.
Reagovat
EllNino
když se turnaj dohraje, tak zmizí
Reagovat
Fandina
Dohrál se dneska, tak by tam ještě mohl ten den vydržet. Našla jsem si ho jinak, takže je to fuk.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem závěr druhého setu a Nasťa s Babos Bárču s Mirzou přestřílely. Byly tam i pěkné reakce na síti všech, ale Babos s Nasťou když zahrály svoje dělovky, tak si Baarča s Mirzou ani neťukly. Škoda. Set sice dotahovaly ze stavu 0:3 a 1:4 do 4:5, vypadalo to nadějně, ale nakonec to nestačilo.
Reagovat
Hector21
tak aspoň něco Nasti...;)

a ne že zřejmě nastoupí, ony budou spolu hrát (zatím) do konce 2017...
Reagovat
horska.kraslice
Zřejmě přibyla nová dvojice, která si "sedla", takže další horké favoritky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist