Svatba v Karibiku. Španěl Verdasco se po čtyřletém vztahu oženil

11. 12. 2017, 10:14
Aktuality 3
Fanynky Fernanda Verdaska pláčou. Čtyřiatřicetiletý španělský tenista po několika románcích zřejmě našel tu pravou, když se po čtyřletém vztahu oženil s o šest let mladší Anou Boyerovou. Svatba se konala na ostrově Mustique v Karibském moři.
Profily hráčů
Fernando Verdasco a Ana Boyerová

Po boku Fernanda Verdaska se v minulosti vystřídala řada žen včetně jeho kolegyň ze světa tenisu. Argentinka Gisela Dulková (2003) a Srbka Ana Ivanovičová (2008-2009), španělská herečka Dafne Fernandezová (2004-2005), či modelky Španělka Priscila De Gustinová (2006) a Američanka Jarah Marianová (2010-2013). 

O ruku Verdasco požádal až Anu Boyerovou. Chodit s ní začal na podzim roku 2013, letos v létě ji požádal o ruku a minulý týden se s osmadvacetiletou partnerkou oženil.

Pár svatbu uspořádal na menším soukromém ostrově Mustique v Karibiku, kde si pronajal luxusní vilu. Obřad i hostina pro zhruba 50 hostů se konala v romantických podmínkách v blízkosti pláže Karibského moře. 

Bývalá světová sedmička Verdasco si letos zahrál finále v Dubaji, sbírku 7 titulů však nerozšířil. Do nového roku vstoupí jako 35. hráč světa na turnaji v katarském Dauhá.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Velmi sympatická mladá dáma.
Reagovat
peggy
Tak stesti,lasku a az do smrti.
Reagovat
a.magerova
Tak hlavně štěstí a pohodu přeju, když už TO tak dopadlo... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist