Tomic si může oddychnout, dostal pokutu a podmínku

5. 11. 2012, 12:17
Aktuality 1
Pokutou 1.750 dolarů a roční podmínkou potrestal soud v australském Gold Coastu 51. hráče světa Bernarda Tomice. Dvacetiletý tenista se provinil loni sérií dopravních prohřešků.
Profily hráčů
Bernard Tomic

"Bylo to velké nedorozumění. Jsem rád, že to mám za sebou. Konečně se můžu soustředit na tenis a vrátit se k výkonům, jaké bych měl podávat," uvedl Tomic, který se rok musí vystříhat dalších problémů za volantem, jinak mu hrozí opět soud.

Tenista se přiznal ke dvěma prohřeškům. Dvakrát porušil podmínky výjimky pro řízení svého silného BMW, kterou měl vzhledem ke svému věku, a jednou byl přistižen při jízdě ve špatném pruhu. U soudu se bránil obvinění, že nezastavil na výzvu policejní hlídky. S argumentem, že nepochopil instrukce policistů, však neuspěl.

Tomic zároveň navzdory svému staršímu prohlášení odmítl, že by si na něj policisté zasedli. "Absolutně ne. Dělají svoji práci, stejně jako já," uvedl.

Dvacetiletý Australan, jenž na sebe nedávno upozornil rvačkou na oslavě narozenin, za sebou nemá dobré období ani na kurtech. V posledních měsících klesl v žebříčku z 28. na 51. místo, když co se mu jen dvakrát podařilo na turnajích postoupit dál než do druhého kola.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Chrenda
No jo horkokrevný Balkánec. Bude mít asi vždycky problémy se sebeovládáním a životosprávou. Myslím, že je na obzoru další promarněný talent!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist