Tři ze sedmi Češek. V Pekingu začaly vítězně jen Fruhvirtová, Nosková a po boji Kvitová

1. 10. 2023, 08:28
Aktuality 186
WTA PEKING - Do turnaje WTA 1000 v Pekingu v neděli vstoupilo všech sedm českých nadějí a pouze tři z nich postoupily do druhého kola. Linda Fruhvirtová (18) si poradila s Nizozemkou Arantxou Rusovou, Linda Nosková (18) rovněž ve dvou setech přehrála domácí Fangran Tian a Petra Kvitová (33) v noční tříhodinové bitvě proti domácí Xiyu Wang po půl roce otočila zápas z 0:1 na sety. Naopak neuspěly Markéta Vondroušová (24), jež neudržela nadějné vedení, Kateřina Siniaková (27), Marie Bouzková (25) a Barbora Krejčíková (27).
Petra Kvitová (© AFP)

Světová čtrnáctka Petra Kvitová i na 14. letošním turnaji mimo antuku zvládla svůj zahajovací zápas. V Pekingu se na vítězství pořádně nadřela, domácí Xiyu Wang udolala 38 minut po půlnoci až po více než tříhodinovém boji 6:7, 7:5, 6:3.

Třiatřicetiletá Češka tak poprvé od 13. března a teprve podruhé od loňského US Open vyhrála zápas, v němž prohrála první set. Letos se jí to povedlo jen v Indian Wells, kde se proti Jeleně Ostapenkové oklepala z kanára.

Ve druhém kole se česká finalistka z roku 2014 utká s Ljudmilou Samsonovovou (h2h 1:0).

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Fruhvirtová – Rusová 6:0, 6:3

Lindě Fruhvirtové se v duelu s Arantxou Rusovou až výjimečně dařilo. Nizozemská tenistka si sice vypracovala devět brejkbolů, v osmi případech ale česká hráčka hrozbu ztráty podání odvrátila a i díky tomu získala první sadu poměrem 6:0.

Ve druhém setu to byla Rusová, která jako první dokázala získat brejk, jenže od stavu 2:3 už zase vládla osmnáctiletá Češka. Fruhvirtová uhrála čtyři gamy v řadě, sadu získala poměrem 6:3 a postoupila mezi 32 nejlepších. Ve druhém kole ji čeká souboj s Marií Sakkariovou z Řecka.

Statistiky zápasuStatistiky zápasu (@ Livesport)

Fangran Tian – Nosková 4:6, 2:6

Pošesté ze sedmi poslední turnajů zvládla svůj úvodní zápas Linda Nosková. V Pekingu odstartovala očekávanou výhrou nad domácí hráčkou ze šesté světové stovky Fangran Tian, kterou přehrála 6:4, 6:2.

Ve druhém kole se osmnáctiletá vítězka dívčího Roland Garros 2021 střetne se světovou šestnáctkou Jelenou Ostapenkovou (h2h 0:1), která pařížský grandslam ovládla v roce 2017 v seniorské kategorii. Česká tenistka jediný vzájemný duel v červnu na trávě v Birminghamu prohrála ve třech setech.

Vondroušová – Kalininová 6:1, 4:6, 1:6

Wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová na začátku září postoupila do čtvrtfinále US Open, v průběhu turnaje ji ale začaly limitovat potíže s levým loktem. Rozhodla se odstoupit ze čtyřhry a singl dohrála hlavně díky lékům tlumícím bolest.

Po třech týdnech odpočinku se na kurty vrátila na štědře dotovaném podniku WTA 1000 v Pekingu a navzdory zápasovému deficitu začala skvěle. Proti Anhelině Kalininové, jež od překvapivé květnové jízdy do finále antukové 'tisícovky' v Římě nevyhrála na 13 turnajích po sobě víc jak jeden zápas, získala prvních pět gamů a za stavu 6:1 a 2:1 měla tři brejkboly.

Jenže šance na zlomeni odporu soupeřky nevyužila, začala čím dál více chybovat a dobře rozehraný vývoj v postup proměnit nedokázala. V dalším průběhu získala jen tři ze sedmi gamů při svém podání a po hodině a třičtvrtě prohrála 6:1, 4:6, 1:6.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Čtyřiadvacetiletá rodačka ze Sokolova nezvládla svůj úvodní zápas teprve podruhé v sezoně. Na 12 z 15 turnajů porazila minimálně dvě soupeřky.

V Pekingu Vondroušová přišla o možnost sama si definitivně zajistit premiérový start na Turnaji mistryň. V boji o letenku do mexického Cancúna aktuálně drží postupovou šestou příčku před krajankou Karolínou Muchovou, jež v Pekingu nestartuje, Tunisankou Ons Jabeurovou a Řekyní Mariou Sakkariovou. Příští týden by měla startovat na podniku WTA 250 v Zhengzhou.

Šestadvacetiletá Kalininová si připsala teprve třetí skalp hráčky TOP 10 a první v roce 2023. Letos zaznamenala celkově 22. výhru na okruhu WTA, čímž překonala své maximum během jedné sezony.

Savilleová – Siniaková 6:2, 6:2

Kateřina Siniaková před pár dny v Ningbu přerušila černou sérii sedmi porážek a po dvou výhrách postoupila do čtvrtfinále, v Pekingu ale již na šestém ze sedmi posledních turnajů skončila hned v úvodním kole.

S Darjou Savilleovou v čínské metropoli ztratila prvních pět gamů, pětkrát neudržela servis, po hodině a půl prohrála hladce 2:6, 2:6 a ani ve čtvrtém vzájemném duelu na Australanku nedokázala najít recept.

Devětadvacetiletá Savilleová se ve druhém kole utká v souboji přemožitelek českých tenistek v prvním vzájemném střetnutí s Kalininovou.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Bouzková – Putincevová 2:6, 6:7

První start od grandslamového US Open se nevydařil ani Marii Bouzkové, která v duelu s Julií Putincevovou z Kazachstánu ztratila pět svých podání. Česká tenistka se sice po prohrané první sadě dostala ve druhém dějství do nadějného vedení 3:0 a 4:1, pak však ztratila čtyři hry v řadě a rozhodovalo se v tie-breaku. Ani v něm se ale nedokázala opřít o servis a prohrála 5:7, když Putincevová využila hned první mečbol.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Putincevová doposud neměla proti českým tenistkám příznivou bilanci, z 11 utkání vyhrála pouze dvě. Premiérový souboj s Bouzkovou ale pro sebe získala po více než dvouhodinové bitvě 6:2, 7:6 a ve druhém kole se střetne s vítězkou utkání mezi devátou nasazenou Caroline Garciaovou z Francie a Katerynou Bailndlovou z Ukrajiny.

Krejčíková – Andrejevová 2:6, 2:6

Další český neúspěch v úvodním kole utrpěla Barbora Krejčíková. Světová jedenáctka v prvním zápase od triumfu v San Diegu prohrála jednoznačně dvakrát 2:6 s šestnáctiletou Mirrou Andrejevovou a připravila se o šanci zabojovat o postup na Turnaj mistryň.

Sabalenková – Keninová 6:1, 6:2

Aryna Sabalenková v Pekingu úspěšně absolvovala premiérový zápas v roli světové jedničky. V prvním vystoupení od porážky ve finále US Open si v souboji bývalých vítězek Australian Open poradila jednoznačně 6:1, 6:2 s Američankou Sofií Keninovou a oplatila jí květnovou porážku z antuky v Římě.

Pětadvacetiletá Sabalenková v zápase nečelila brejkbolu, soupeřku přestřílela na vítězné údery 22:7 a přitom udělala pouze 9 nevynucených chyb.

Sabalenková je 25. z celkově 26 světových jedniček, která zvládla svůj první zápas v roli lídryně žebříčku. Jedinou neúspěšnou novou královnou zůstává Japonka Naomi Ósakaová, jež v Dubaji 2019 nestačila na Francouzku Kristinu Mladenovičovou.

• WTA 1000 PEKING •
Čína, tv. povrch, 8.127.389 dolarů
nedělní výsledky (01. 10. 2023)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kalininová (Ukr.) - Vondroušová (8-ČR) 1:6, 6:4, 6:1
Savilleová (Austr.) - Siniaková (ČR) 6:2, 6:2
Sabalenková (1) - Keninová (USA) 6:1, 6:2
Paoliniová (It.) - Haddadová Maiaová (15-Braz.) 3:6, 6:4, 6:4
Samsonovová (-) - Parksová (USA) 6:4, 7:6 (7:4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

186
Přidat komentář
Garmen
Zdravím, nevíte někdo, proč není v Pekingu i Karolina Muchová. Věřím, že ta by to zachránila.
Reagovat
Marsia01
Karolina Muchova sa odhalsila z turnaja skoda
Reagovat
Marsia01
P.Kvitova nepatri do stareho zeleza ona vsetko zvladne
Reagovat
Preview.lover
Na fotce u statistik je Qiang Wang, nikoliv Xiyu Wang
Reagovat
Mony
Zrovna jsem si také vsiml
Reagovat
Dobry-den
Tak koukám, že Petra to dala. smile
Kdy naposledy vyhrála tříhodinový zápas? :)

A Tomáš mi udělal velkou radost. Fakt super. smile

Nakonec to není tak zlé. Kdyby to bylo obráceně, začalo by se výhrama a pak všichni vytekli, tak bych to určitě hodnotil jinak. smile
Reagovat
Ianny
Tomáš skvěle, hlavně v prvním setu předváděl neskutečný tenis. Pokud tuhle formu udrží, má hodně dobré vyhlídky.
Reagovat
EllNino
Petra vyhrála, Lindy vyhrály a Nikola s Tomášem mají titul :)

Petry šance na TM stále žijí, zvlášť pokud je ve hře absence Mušky ...ale nevím, na kolik je zainteresovaná :)

Tomáš hrál celý turnaj skvěle, připsal si cenné výhry proti Cressymu, Lestiennemu, Bonzimu, Gasquetovi a Draperovi, určitě nejcennější titul co do kvality startovního pole, někreré 250 turnaje by se tomu mohly rovnat

Posun do top 100, snad se to do konce roku poaří i Vítkovi a budem tam mít 3 smile
Reagovat
com
Jelikoz Kvitovic-Vankovic neni po Pekingu uz nikam prihlasena, tak sance na TM je prakticka miziva smilesmile
Reagovat
EllNino
Vzhleem k jejímu postavení by si kdekoli mohla vzít WC TOP20, kdyby bylo třeba :))
Reagovat
com
sam si tu psal, ze pro ni TM neni proirota, tak zadny wc nebude smilesmile
Reagovat
EllNino
no tak říkala to, ale kdo ví, to je stejně velká teorie, má hrozně velkej deficit už
Reagovat
Kandinsky1
Hlavně za pár hodin vyletí, tak je to stejně jedno.
Reagovat
r176
Tomáš je v top 100smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
Závěr utkání plně v Tomově režii. Gratulace!smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Paráda! Pěkně se na to dívalo.smilesmilesmile
Reagovat
vladka
smilesmile
Reagovat
davelake22
.. všechny cz hráčky krom Peťuly smile
Reagovat
EllNino
Opravdu musí tenis milovat, protože takhle zabojovat o půlnoci v 1. kole Pekingu na konci sezóny téměř před prázdnými tribunami a hrát 3 hodiny na krev, to žádná z našich hráček nemá :))

Škoda, že musí hrát už zítra, dost zbytečné, když ještě není dohrané 1. kolo ...
Reagovat
com
je uz napsana na 11:00 naseho casu smile Takze za nakejch 16 hodin.. smilesmile
Reagovat
Kandinsky1
To jsou debylové smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nenesmile Číňanismile
Reagovat
com
Ale tak kdyby dneska vyhrala ta Cinanka, taky by hrala zitra, urcite by zadnou protekci nemela smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi jo, ale soupeřka by měla průjemsmilesmile
Reagovat
Marsia01
Kvitovej pochopitelne blahozelam,je to velka bojovnicka a patri jej ucta a obdiv.Nesporne zvladne po regeneracii i L.Somsonovu
Reagovat
Marsia01
opr.L.Samsonovu
Reagovat
frenkie57
Jenže na tu regeneraci bude mít zatraceně málo času.smile
Reagovat
victim
Tak tak.Jestli se něco nestane (déšť nebo něco) tak by to byl malej zázrak.Dnes to bylo na krev.
Reagovat
frenkie57
Jj,ke konci už toho měla plné cecky,opr.kecky.smile
Reagovat
Mac
Kvitka vypadala na sanitku, ale uhaluzila...smile
Reagovat
Sinuhet1
Petra si dneska makla smile. Cinanka se nechtela dat, bojovala. Jestli je pravda, ze Petra hraje uz zitra proti Samsonovi, tak to podle me neda, bude hotova smile
Reagovat
Petr_Fisk
Začátek proti Samsonové je psaný na 11h našeho času.
Šílenost.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rusko-čínské vztahy jsou prostě stále velmi dobrésmile A Zeman tam už za Kvítí nezaorodujesmile
Reagovat
zfloyd
dobrá tříhodinovka , ke konci to bylo už jen o vůli , gratulace smilesmilesmile
Reagovat
aape
smile smile
Reagovat
annah
Petra to ubojovala!!! Gratulace! Je to prostě lvice. A zítra na Rusandu... smile
Reagovat
PetaM
Nepřijde mi úplně fér, aby jedna z těch dvou hrála hned zítra (v Pekingu už dnes, protože tam mají 1 ráno) proti Samsonove, která právě spí a je úplně v klidu ... Přitom se zítra ještě dohrávají zápasy prvního kola. Klidně se mohlo hrát až v úterý ...
Reagovat
com
ja bych ji dal hned prvni zapas rano, aby nehrala v noci smilesmile
Reagovat
PetaM
Já bych ti toho dal. ;)
Reagovat
com
Zacatek tretiho setu a hned brejk smile Ale tak neni se cemu divit, kdyz se uz hraje pres dve hodiny a Kvitovic-Vankovic neni nejmladsi smile Zato Cinanka ma evidentne jeste sily dost smile
Reagovat
annah
Vzápětí Petra srovnala.smile
Reagovat
com
asi chce mit nejdelsi zapas sezony smilesmile
Reagovat
aape
Petra bojuje, věřím, že to už dotáhne,
ale číňanka nehraje vůbec špatně
Reagovat
Walda58
smile ale už se to rýsuje.
Reagovat
com
3 hodiny smilesmile
Reagovat
Walda58
no je to fakt hrůza
Reagovat
dadaft
v tom nedávném finále řádila Wang hlavně z bekhendu, dneska to tam sází forhendem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
petrulinka
Na to, že hraje Číňanka, tak je tam celkem prázdno. Evidentně ani místní nechtějí ponocovat.
Reagovat
dadaft
ta pauza turnaji vůbec neprospěla, před pár lety bývaly plné tribuny...
Reagovat
A211
naše hráčky se nedostatečně připravili.(bez kondice nejde hlava Ivan L.)
Reagovat
petrulinka
Doporučila bych doučit se pravopis.
Reagovat
annah
A sundala čelenku. Tak to je v kelu...
Reagovat
Petr_Fisk
Petra vypadá v obličeji strhaně, zřejmě zase problémy s dýcháním.
Čím déle se bude hrát, tím hůře pro ni.
Reagovat
victim
Proboha vždyť je tam 22 stupňů a 30 procent vlhkost.
Reagovat
Petr_Fisk
Vlhkost teď kolem 70 a to nevíme, co smog atd.
Ona je to celkem věda, když je někdo astmatik.
Reagovat
victim
Pardon 70.Nicméně ideální podmínky.
Reagovat
Petr_Fisk
To je na delší povídání.
Mohla mít nějaký dechový problém před x hodinami a teď je z toho její tělo unavené atd. atd.
Prostě z ní nemám dobrý pocit, včetně držení těla a celkového "body language".
Ale velmi rád se budu mýlit.
Reagovat
victim
Já zase nemám dobrý pocit z těch věčných výmluv.To je pořád něco.Už je to směšné.
Reagovat
PetaM
A co je nám do výmluv? Je to její práce. Když prohraje, prohraje ... A nevydělá si tolik peněz. My nejsme její zaměstnavatel, nemá povinnost nám cokoli říkat. A jestli se vymlouvá, je to jen její věc. :D
Reagovat
victim
To není Petra kdo se vymlouvá.Její fanoušci vždy najdou výmluvu proč to nejde.Jenom dneska je špatný vzduch,pozdní čas a já nevím co ještě.
Reagovat
PetaM
A přitom fanouškům do toho může být ho*no :D
Reagovat
Petr_Fisk
Zrovna Petra není typ, který by se na něco vymlouval.
V každém případě ale Číňanka hraje dobře.
Reagovat
PetaM
Osobně si myslím, že 11 hodin večer nejsou ideální podmínky. :D :D
Reagovat
victim
To bude ono.
Reagovat
victim
Problém vyřešen.
Reagovat
PetaM
Myslím, že by Petra už neměla nikde říkat, že nemá ráda noční zápasy, protože mi přijde, že poslední dobou hraje furt jenom v noci a čím dál tím později ...

Každopádně Číňanka hraje až moc dobře ...
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, v poslední době hraje noční zápasy pořád. Evidentně jí to nesvědčí.
Reagovat
MiroslavNemecek
Fandím mládí, a v 1. kole výborné, Linda F, Linda N, Mirra, tak snad dál. smile
Reagovat
NovacekTP
bojuje jako lvicesmile
Reagovat
com
ani to nestacilo smilesmile Ale jak by tu rekl kazdej druhej, TM stejne neni jeji prioritou, takze vypadnuti v prvnim kole nevadi smile
Reagovat
com
zatim slibnej zacatek.. Cinanka na servisu bezchybna a Kvitovic-Vankovic bojuje o kazdej micek smile
Reagovat
petrulinka
No tak aspoň bojuje, to Plíšková to už pro jistotu vzdala.
Reagovat
NovacekTP
smile je labilní
Reagovat
Sinuhet1
Big4 Bara vybuch. Zapas jsem (nastesti) nevidel, ale cisla hovori jasne. Myslim, ze neni pochyb, kdo je nejlepsi soucasna svetova juniorka (a budouci svetova jednicka).
Reagovat
Sinuhet1
K te Bare: jak uz bylo napsano, jeji TOP je tak vysoko, ze bez problemu muze jeste nejaky velky turnaj vyhraj. Ale co se tyka nejakych souvislejsich obdobi uspechu a formy, aby dostala sve prezdivce a dostala se do BIG4 zebricku, moc uz ji neverim...smile
Reagovat
NovacekTP
smile Mirra hraje fakt pěkně.smile
Reagovat
George_Renel
V Pekingu 7 Češek, z toho 3 GS vítězky. 2 již vypadly... Zachrání to Petra?
Reagovat
Marsia01
Kvitova to dnes rozhodne s prehladom vyhra nad neskusenou cinskou tenistkou
Reagovat
George_Renel
Nějak podezřele odkládají začátek.
Reagovat
petrulinka
S houževnatou Číňankou? To bude těžké
Reagovat
tommr
Bára se zase jednou neskutečně ztrapnila. Tentokrát doufám žádný výmluvy na zranění neuslyšíme ... smile
Jediný pozitivum dnešního dne je že se Bára a Katka teď budou moct plně věnovat deblu ve kterým jim jde ještě o hodně. Je třeba si pojistit účast na TM a Katka by se teoreticky mohla vrátit na post deblový jedničky ...
Reagovat
EllNino
Kalinina, Saville (Gavrilova), Andrejeva, Putinceva
Reagovat
Dobry-den
Linda Nosková postupuje, ale na žádný velký ovace to není. Ostapenková si na ní smlsne...

Andrejevová Báru vyloženě zesměšnila, toto už nebudu dál komentovat. smile

Dneska prostě bída.
Večer zkouknu aspoň záznam Macháče, ale nevěřím mu. A na Kvitovou už nemám čas, sílu ani náladu. smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
frenkie57
Takže dál jdou obě Lindy a možná Petra K. Dost tristní výsledek.smile
Reagovat
com
obe konci v pristim kole na Sakkari a Vostapenko smile
Reagovat
Kandinsky1
Lindičky smile
Reagovat
hanz
Krejča Big4 dostala zase nakládačku... smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Mirra si Báru krásně vodí. Daleko lepší hráčka než obě naše Lindičky. smile
Reagovat
com
smile Big4ka s juniorkou zase trosku nestiha smile
Reagovat
zfloyd
jedině , že se Mira zamiluje a začne preferovat jiné radovánky než tenis , jestli ne tak zraje pro GS
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile 16 let a jede jako vítr. Bára je bílá, jako bez krve, z čehož plyne únava a chyby.
Reagovat
NovacekTP
smile zatím s přehledemsmile
Reagovat
A211
bude skreč.
Reagovat
dadaft
no, dneska to z české strany bude podle všeho čistě mládí vpřed
Reagovat
Jon61
Zápas Lindy Noskové nelze spustit na třech streamech, na jednom běží místo Lndy utkání Báry. Je někdo v hledání úspěšnější?
Reagovat
dadaft
tipuju, že není pod kamerama
Reagovat
Jon61
Už jsem ho našel.
Reagovat
Jon61
Nelze vložit, prý obsahuje zakázané slovo. smile
Reagovat
NovacekTP
Fruhvirtova L. vs Rus A. tam to jesmile
Reagovat
EllNino
všechny jsou pod kamerami, není zápas ve WTA, který bys nenašel, není tok 2009 (bohužel)))
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
NovacekTP
je channel +6 live
Reagovat
victim
Začátek 3 dably.No nevím.
Reagovat
hanz
Však vona vokáže, co umí BIG4
Reagovat
Ianny
Jj, ukazuje to skvěle
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Gratuluji.
Nejen k výhře, ale i k překonanému osobnímu rekordu ve výšce dosažených decibelů. smile
Reagovat
Serpens
Pravda, po tomhle jí budou ubývat fanoušci jako chlapovi vlasy. Sabalenku už nesnáší dost lidí.
Reagovat
tommr
konečně taky nějaká výhra a paradoxně je to od hráčky od který jsem to nejméně čekal. Lindě se podařilo pokořit nekorunovanou královnu ITF turnajů ... smile
Reagovat
frenkie57
Dneska to byl od ní jistý výkon, podpořený celkem slušným prvním servisem a trpělivou obranou hrou. Gratulace! Přidá se ještě některá z našich holek?
Reagovat
tommr
čistě teoreticky by teď měly následovat tři jasný výhry našich . Moje víra je ale trošku otřesená ...
Reagovat
frenkie57
Nějak se ti nedivím.smile
Reagovat
Marsia01
Skusena Kvitova nesporne porazi neskusenu Cinanku
Reagovat
com
nezkusena Cinanka, ktera pred tydnem v Cine vyhrala Kanton smilesmile
Reagovat
tommr
a na dalším turnaji vypadla v prvním kole ...
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
George_Renel
Škoda, že další kolo vyfasovala tak těžkou soupeřku. S ni to bude bez šance.
Reagovat
tommr
kdyby se ale Lindě podařilo Sakkari porazit tak by to byla opravdová senzace ...
Reagovat
frenkie57
To ano, rád bych tomu věřil. Nebudu stahovat gatě, když brod je ještě daleko a budu věřit ve vyrovnaný zápas.smile
Reagovat
Kandinsky1
Tak Sakkari s Češkami většinou prohrává.
Reagovat
zfloyd
tak dneska konečně první výhra , gratulace smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile jakože v kolik vypadne?smile
Reagovat
George_Renel
Linda pokračuje ve zlepšené výkonnosti.smile
Reagovat
tommr
Linda bude podávat na zápas ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A kupodivu dopodávala!smilesmilesmile
Reagovat
tommr
jj taky jsem čekal trable ... smile
Reagovat
bIbec
KVITOVÁ TO TAM CELÉ VYHRAJE A JEŠTĚ VYSTRNADÍ Z TURNAJE MISTRYŇ MUCHOVOUsmile
Reagovat
com
smile Dneska je prvniho rijna, ne Aprila smilesmile
Reagovat
annah
Teď jsem si pustila Lindu F a nevěřím svým uším. Co to proboha vydává za skřeky? To je úplně na úrovni ječící obryně. To vždycky tak řvala? smile
Reagovat
frenkie57
Mě přijde, že dneska řve ještě o kapku více. smile
Reagovat
wymwsze
Takticky ty výkřiky mixuje.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A asi to pomáhásmile
Reagovat
Kandinsky1
smile To jsou ty tréninky v Americe smile
Reagovat
tommr
ted Linda zvládla důležitej moment. Rus se dostala po ukázkovým praseti ke dvěma brejkbolům ale Linda to ustála ... smile
Reagovat
tommr
a ustála i další krizovej moment když na servisu přišla o vedení 40:0 ... smile
Reagovat
tommr
do třetice už to nevyšlo a soupeřka jde ve druhým setu do vedení o brejk ... smile
Reagovat
tommr
Linda se ale nevzdává a bere si brejk okamžitě zpět ... smile
Reagovat
Otmar
Zatím solidní tsunami, zdá se mi. Kateřina tragická a bez šance. Maky hodně nepříjemné překvapení, Marie se svou hrou si nemůže dovolit tolik UE, jak jindy trefí kurt i že sprchy, tak dneska to nešlo, vše do kopru. Linda zatím dobrý, ale není konec. Barboře nevěřím a zbytek je v luftě. Zlá neděle??
Reagovat
zfloyd
jede jak fretka , snad to vydrží smilesmile
Reagovat
tommr
musí zachytit nástup soupeřky do druhýho setu ...
Reagovat
Ianny
Linda se snaží spravit nám trochu chuť k nedělnímu obědu:)
Reagovat
Dobry-den
Tak aspoň Nikola Bartůňková bere titul. smile
Soupeřka byla asi vyčerpaná ze včerejší 3,5 h dlouhé bitvy a darovala to Nikole po skreči.
Reagovat
jirkaS
NBsmile
Reagovat
Sinuhet1
Linda by mohla vyhrat...smile
Reagovat
Sinuhet1
3-0
Reagovat
Sinuhet1
5-0
Reagovat
tommr
a dokonce kanár ... smile
Reagovat
misa
Marie už vyléčila nohu, ale přišla o letní formu.

Do Pekingu přijela bez kondice a od toho se odvíjí všechno ostatní - slaboučký servis, místy neuvěřitelná pasivita, nevynucené chyby a hloupě řešené situace na síti. Druhý brejkbol za stavu 5-5 pokazila až nepochopitelně. Třetí set by ale stejně už nevydržela...

Do konce sezony má Maruška zapsané ještě dvě dvěstěpadesátky, na kterých může odvrátit pád z top 50.
Reagovat
victim
Můžete mi jí 20 deka zabalit s sebou?Takovej milášek to se nevidí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vem si ji celou, tu je škoda kouskovatsmilesmile
Reagovat
victim
Víc bych jí asi už neunesl.
Reagovat
Dobry-den
Bouzkovka to taky pěkně zdrbala. :-(

To už je vyloženě na žalobu za hanobení českého národa. Všichni byly favoriti - Lehečka, Vondroušová, Siniaková, Bouzková. Výsledek: 1:8 na sety. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Opravdu super smile A to nás ještě dneska čekaj 4 zápasy 1. kola a dvě finále
Reagovat
Ianny
Kéž by byla tragédie dokonána
Reagovat
com
Tak si to shrnme:

Vondrouska - svetova 8 prohrala s 28
Siniakova - 90 s 248
Bouzkova - 30 s 73

Jeste budou nasledovat tyto prohry smilesmile

Noskova - 44 s 551
Big4ka - 11 s 62
Kvitovic-Vankovic - 14 s 58

Jedina Lindicka F neni papirova favoritka, tak na ni se pak nemuzeme zlobit smile
Reagovat
tommr
na Lindu F se opravdu zlobit nemůžeme. Jako jediná hrála s výše postavenou hráčkou a přesto dokázala vyhrát ... smile
Reagovat
tommr
ze 4:1 na 4:5. Tři prohraný servisní hry za sebou ... smile
Reagovat
EllNino
Dneska je to využívání brejkbolů opravdu hrůzostrašné
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to je už u Marušky taková tradice, ne?smile
Reagovat
tommr
Marie přišla ve druhým setu o náskok dvou brejků ... smile
Reagovat
Tenisak8
to je to zmyslani lidi tady - dobre ze voundrousova vynecha guadalajaru nech v asii posbira body a pritom jim vobec nedochazi ze tam klidne muzu tihle hracky co potrebuji body do race vysmahnout v prvnim kole smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Myslím, že důležitější než TM je být zdravá. Živí ji tenis, ne fanoušci.
Reagovat
tommr
Marie se už snad chytla ...
Reagovat
Dobry-den
Takovou hrůzu jsem nečekal ani v tom nejhorším snu!
Vondrajda, Siňiačka, Lehečka. Ostudy. smilesmilesmile
Reagovat
tommr
Marie taky začala pěkně ... smile
Reagovat
EllNino
Zahazuje brejkboly podobně jako předtím Markéta a Katka
Reagovat
tommr
takhle to dopadá když se jede na velkej turnaj bez rozehrání se ... smile
Reagovat
EllNino
tak Markéta s Marií dohrávaly US Open se zraněním, tam to nebylo o jejich lenosti, spíš to nedoléčily, ono to není vždy tak jednoduché
Reagovat
Soptik
ještě ať vykape Bouzková, Nosková a Kvitová a kolaps češek v Číně dokonán - nastane obrat a jdem do kopru smile
Reagovat
Soptik
a Linda a celé to završí Lehečka smile
Reagovat
EllNino
zapomněls na Krejčíkovou a Fruhvirtovou smile
Reagovat
Soptik
smile Lindu jsem doplnil, na Krejčíkovou sem zapomněl, ale je to děs běs, tolik hráček a všechny odpad smile
Reagovat
com
jak muzes zapomenout na Big4ku Krejcikovou smilesmile
Reagovat
Soptik
smile
Reagovat
hanz
Jako ta naše skvadra předvádí co za keklince? Zatím jsou to jen ty výšupy....smilesmile
Reagovat
Soptik
Nevím proč tam jezdila, když není fit, akorát mě nasrala smile
Reagovat
adalv87
Takže papa Turnaj mistryň
Reagovat
tommr
na TM se s největší pravděpodobností stejně dostane ale s touhle hrou si tam pojede pro 3 porážky ve skupině ... smile
Reagovat
EllNino
TM je ještě za dlouho, do té doby se může do formy zase dostat, dneska to nebylo vyloženě špatné, klidně to mohlo být 6:1 6:4 a mluvili bychom jinak
Reagovat
tommr
to by ale musela někde hrát a pokud vím tak už do konce sezony není nikde přihlášená ...
Reagovat
com
nevim co chce s takovou delat na TM.. No mozna bude lepsi, jestli ji a Muchovou jeste nekdo vysoupne smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist