Tsitsipas vyhrál pětiseťák se Zverevem a na Roland Garros si zahraje první grandslamové finále

11. 6. 2021, 18:41
Aktuality 397
FRENCH OPEN - Stefanos Tsitsipas na French Open porazil 6-3 6-3 4-6 4-6 6-3 Němce Alexandera Zvereva a jako první Řek v historii postoupil do finále grandslamového turnaje. O titul si 22letý rodák z Atén zahraje se světovou jedničkou Srbem Novakem Djokovičem, který vyřadil s třináctinásobného šampiona Rafaela Nadala ze Španělska.
Stefanos Tsitsipas (© AFP)

Tsitsipas uspěl v grandslamovém semifinále na čtvrtý pokus, letos na Australian Open ho vyřadil v boji o finále Rus Daniil Medveděv. Zverevovi se nepodařilo navázat na loňský postup do finále US Open. "Tahle výhra pro mě moc znamená. Je nejdůležitější v mé dosavadní kariéře. Vždycky jsem snil, že tu budu jednou hrát, ale nemyslel jsem si, že se mi to povede," uvedl dojatý Tsitsipas po zápase.

Zverev se dokázal zvednout po prohraných prvních dvou setech, přidal na razanci úderů a díky brejkům v úvodu třetí a čtvrté sady srovnal. Čtyřiadvacetiletý německý tenista měl hned na začátku rozhodujícího setu šanci na další brejk, při podání soupeře vedl 40-0, ale Tsitsipas získal následujících pět bodů.

"Ten game byl psychicky vysilující a intenzivní, ale přežil jsem. Stále jsem věřil, že je naděje na vítězství. Jediné, co jsem mohl dělat, bylo bojovat," řekl Tsitsipas.

A byl to právě vítěz letošních antukových turnajů v Monte Carlu a Lyonu, komu se podařil rozhodující brejk. Tsitsipas se dostal do klíčového vedení 3-1 i díky velké pomoci Zvereva, jenž udělal dvojchybu a poté netrefil dva bekhendy a forhend.

Za stavu 5-2 ještě řecký tenista nevyužil čtyři mečboly při podání soupeře, ale v příštím gamu už zakončil zápas esem. Stal se tak nejmladším pařížským finalistou od roku 2008, kdy Nadal získal čtvrtý ze svých třinácti titulů pět dnů po 22. narozeninách.

O nejcennější titul kariéry se pátý tenista světového žebříčku Tsitsipas střetne v neděli s šampionem z roku 2016 Novakem Djokovičem (h2h 3-5). Srbský tenista ve večerním semifinále udolal po více než čtyřhodinové bitvě 3-6 6-3 7-6 6-2 třináctinásobného šampiona Španěla Rafaela Nadala.

• FRENCH OPEN 2021 •
Francie / Paříž, antuka, 34.360.000 eur
páteční výsledky (11. 06. 2021)
• Dvouhra mužů - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nadal (3-Šp.) 3-6 6-3 7-6(4) 6-2
Tsitsipas (5-Řec.) - Zverev (6-Něm.) 6-3 6-3 4-6 4-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

397
Přidat komentář
Mayo
Po 30-tke je Djokovic najlepsi. Vôbec neupada. Nespomaluje. Ten bude hrať takto ešte ďalšie 3,4 roky si myslím.
Reagovat
RF46
Ty ale hodne zpomalujes..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hej, dnes pôsobil omnoho živším dojmom. Je však nutné dodať, že kým sa on dostal v roku 2011 do veľkého tenisu, Nadal ma v nohách už jednu odohratú kariéru bežného tenistu :)..A Rafova postava je skôr náchylná na kŕče, než Novakov somálsky somatotyp.
Reagovat
Roger_Federer
Pláč?
Reagovat
Patik
zaujímavé je že keby to dnes prehral všetci by hovoril že už nato nemá a mal by to zabaliť..
Reagovat
paddy
to už by asi nerozdýchal, nedopodávat ten 3. set
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel som, že Rafovi pomôže tá 20 minútová prestávka po 3 sete na výprazdnenie publika. Že sa skonsoliduje.

Ale ten kalich horkosti si chudák vypil do dna tým, že sa hralo bez prestávky a dnes to bolo zrazu inak :)..To nevymyslíš.
Reagovat
RF46
Presne jak pises, vsechno proti Rafovi. Muselo se hrat v patek, na antuce, vecer a proti Djokovi...strasna smula a nehoraznost od poradatelu. Mas ale asi nejakou zenakou intuici, to jak si dnes vysiloval a hystercil byla predzvest. Na matematiku neveris, tak si asi dnes slapnul na BL..prah?
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoško, dnes máš dobrý deň. Prajem ti to.

Ale zajtra budeš opäť maličké kopýtko so svojou schátralou babetou a život sa vráti do normálu. A tak je to správne.
Reagovat
RF46
Tak ja si nepral vyhru Djoka...ale den mam dobrej, to jo.
-
Kdyby si tady cely odpoledne nepsal, jak je vse proti Rafovi a jak frantici dělají vse spatne, tak bychom o tom nemluvili. Zvykni si na to, ze Rafa bude prohravat casteji, bude se ti lepe zit.

- babetu nemam..zatim..
smile
Reagovat
turista
13 titulů, 105 výher a 3 porážky. Takže žádný chudák.
Reagovat
ttopi
Však ale on neprohrál a proto se ukázalo že na to má smile
Reagovat
RF46
Sem zvedavy na Rafu na W. Dnes opravdu uz odchazel...obcas byl jak po flamu a zkusil 100 riziko. Spis hra chyb nez prehlidka krasnych utocnych vymen. Doufam v novou krev (konecne! Tsistsi, fandim ti)
Reagovat
SubOptikT
Děkuji, Nole smile
Reagovat
Nola
smile sme asi vsetci Nolefans mimo
Reagovat
smazaný uživatel
No. Nebola by 13ka, 13kou ak by neprieniesla kúsok smoly, že áno. GS Race všetci sledujeme roky rokúce a asi to tak malo byť, že pri tej 20ke to trochu zahapruje aby sa celá tá dramatičnosť ešte trochu naakumulovala a nechala v hre aj Rogera. Aspoň na chvílu.

14 rokov sa čakalo, kedy Nadal padne v SF alebo vo finále, máme to za sebou. A možno aj dobre. Ten hype spojený s neskutočným tlakom opadne a budúci rok to bude pre Nadala paradoxne jednoduchšie.

Gratulácia Djokolandu, Marduch, Nolka. Užívajte. Dnes sa všetko stretlo presne tak, ako bolo pre vašu stranu potrebné. Dnes to nebol úplne Nadalov deň. Ale klobúk dole, že napriek tomu, že celý zápas bojoval s krátkymi údermi a v podstate sám so sebou, nebol ďaleko od vedenia 2:1. To ma napĺňa optimizmom do budúcna, stále verím, že Nadal v Paríži nepovedal posledné slovo.

Gratulujem a karavána jede dál.
Reagovat
FerrariF50
Myslim, že pohoda, ... jsou i mnohem, ale mnohem horší prohry, ... tohle se dá a jednou to přijít muselo, navíc pro všechny ostatní než Nadal fans příjemná změna a nakonec v neděli budem všichni Fedal fans fandit spolu zajedno :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to samozrejme budeme, ale som realista.

Ale je pravda, že v dobrej forme hrajúci Tsitsipas hrá dobrú dĺžku a je agresívnejším hráčom, než bol dnes Rafa. ALe som skoro presvedčený, že to nezvládne mentálne, veď už dnes po výhre pôsobil ako nevesta pred oltárom.

Jediné, čo môžem urobiť je, popriať mu šťastie vo finále, pochopiteľne mu dávam 1% šancu.
Reagovat
paddy
moc bych se neupínal do budoucnosti, spíš to vypadá, že Rafa skončí s Rogerem na 20, což bude pro Rafu vlastně ostuda dělit se s jednookým králem, není-liž pravda?

ale nezapomínejme, že Djokovič nemá zatím ani tu 19, a pak se stejně může stát cokoli, konkurence, nervy, zranění atp. Reálně to vidím 21-20-20 pro Djoka, ale s trochou škodolibosti by nebylo špatné 20-20-20 smile

v neděli rozhodnou Djokovy emoce, výhra nad Rafou neznamená titul, což se ukázalo v r. 2015 s Wawrinkou

normálně by Tsitsipas neměl být překážkou v jeho 1. finále, ale kdo ví...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je presne to, čo si práveže nemyslím. Súhlasi som s tebou, ohľadom štatistík a matematiky, že keď niekoho 6 rokov porážaš, tak štatisticky to raz proste nedáš, lebo proste nie každý deň je nedeľa.

Tu ale čísla hovoria jasne. Keď niekde hráš celú kariéru dobre, raz to nevýjde, je nepravdepodobné, že by sa zišli 3-4 nepodarené ročníky. Vek hovorí proti Nadalovi, ale dnes bol mimo hlavne herne.
Reagovat
RF46
boze boze, ta pravdepodobnost ti fakt nejde...smilesmile
Reagovat
paddy
příští rok má 36, už je asi za zenitem, ty stats už nelze používat
Djokovič začne mít také větší potíže za rok až dva

dříve jsme byli zvyklí (zkušenost), že sportovci po 30 uvadali
sám jsem je odepsal před 10 lety kvůli fyzičce
Big3 to narušila díky rehabilitaci, ale někde musí být zlom
je to 35, 36, 37 nebo 38? každopádně je to velmi blízko, ale každý je jiný, takže se to bude lišit
Berdych, Ferrer, Verdasco ve 35 už slabý čaj

ta 35 bude blízko bodu zlomu
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, ale Nadal neprehral v prvom kole s Pere Ribom.

Budúci rok bude iný pavúk, snáď Rafa nájde lepšiu formu, a pokiaľ nie, tak aj denný zápas rozdá na stôl úplne iné karty. V podstate to potvrdil aj po zápase Djokovič, že nočný zápas výrazne oplyvnil výsledok.
Reagovat
paddy
uvidíme, rok je dlouhá doba a pokud mu nepůjde příprava, tak to může nahlodat psychiku

šance je jen antuka + štastný los ala Bartoli
Reagovat
smazaný uživatel
Tak los je samozrejme kľúčová vec. Rafa mal jak v Austrálii, kde chytil od QF Tsitsipas-Medvedev-Djokovic, tak aj teraz v Paríži náročný žreb.

Som zástanca názoru, že v dlhodobom horizonte je žreb vždy spravodlivý a teda očakávam dobrý žreb na Wimbledone a US Open.
Reagovat
paddy
na los většinou nespoléhám, ale letos tam je třeba žolík pro Tsitsipase, protože už před turnajem jsem viděl cestu, že Djok vyřadí Rafu a Tsi na tom vydělá

stejně jako holky ve finále, kterým umetla cestu Sakkari
Soderling Federerovi, Djok Wawrinkovi a určitě je plno dalších příkladů

Rafu by Tsi určitě neporazil ve finále, ale o kolo dřív možná jo, zní to hloupě, ale je v tom faktor psychiky
dokud bojuješ o postup jsi více uvolněný než v souboji o titul, zejména když jde o 1. finále
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, súhlasím. Ale vo finále je Tsitsipas outsider. Ak bude Nole brániť ako dnes, tak to bude celkom rýchle.
Reagovat
Usm
Tsitsipas je jiný styl hráče než Nadal - ten tam bude sypat razantní ploché forhandy i backhandy, něco ve stylu Wawrinka, takže fakt hrozí, že Djokovic nakonec ten druhý RG neudělá :-) Ale alespoň si pomohl tím, že nenechal odskočit Nadala na 21 :-))
Reagovat
dappe
Já bych především vůbec nepodceňoval faktor počasí. Tsitsipas má opravdu velmi reálnou šanci vyhrát.
Reagovat
paddy
Djok si může myslet, že má titul v kapse, což ho sejme

Tsi se buď složí z 1. finále nebo může hrát uvolněně a bude problém

sám jsem zvědav
Reagovat
turista
Djokovič si je Tsitsipasovy nebezpečnosti dobře vědom. Bude to mít nesmírně těžké. Ale ten druhý titul z RG by si zasloužil za to jaký skvělý tenis tady už 15 let produkuje.
Reagovat
Marduch
Díky. Konečně jednou vyšly okolnosti tak, jak jsem tady dělal odpoledne psí oči na všechny strany. Ale těžko říct, jestli tohle mělo hlavní vliv na samotné výkony a rozpoložení obou hráčů.
Nicméně. Finále bude naprosto otevřenou zalezi Novak ma s takovým zápasem mnohem víc zkusenosti, Tsitsiho hra má zase zejména v poslední době větší koule a Tsitsi do toho dá úplně všechno, první GS titul má nadosah, tím spíš když ve finále nebude čelit Rafovi, to se na RG moc nestava.
Reagovat
soloo
Roger najvacsí stratég
Reagovat
dappe
Djokovič se v neděli usmaží na slunci, poté nezvládne psychicky první týden Wimbledonu, a pak tady teprve začne panika, jen počkej. :)
Reagovat
soloo
može byť, ale naražal som na to ze odstupil aby usetril sily Novakovi aby sundal Rafu smile
Reagovat
NoletheBest
Satisfakce Novakovi. Je směšné jak vyhypovaný Nadal, který dostal na RG poprvé podobně těžké draw a match schedule dostane 3:1 na sety. Ten český komentátor na eurosportu je totální komediant.
Reagovat
TheRoyalBlue
Skôr smiešne je, že Djokovic potreboval aby mal Nadal 35 rokov a daroval mu to cez nevynutene chyby, dvojchyby a úpadok vo svojej fyzickej kondícii.
Reagovat
Pe3k
Kapesníček?
Reagovat
FerrariF50
No věkový rozdíl je mezi nimi pořád stejný, pokud se nepletu smile A Roger je skoro o 5 let starší, ale u něj to nevadí, tomu se vysmívat Nadalovci můžou :-D
Reagovat
spaniel
????
Reagovat
spaniel
smile
Reagovat
FerrariF50
Nadal a Djokovic mezi sebou nemají ani rok :-D To je nesmysl naprostý co tu píšeš smile
Reagovat
NoletheBest
Vybrečet se můžeš doma a nemusíš se tady ztrapňovat za každou cenu.
Reagovat
Mayo
Za všetko môže aj tak Rafaeoli25 a sir Andy smile
Reagovat
paddy
kdepak, platí stará známá klasika, že silnější pes mr.dá smile

https://www.youtube.com/watch?v=LYd41w3Fxmw
Reagovat
soloo
kde je forehand?
Reagovat
FerrariF50
Nehrál a neprohrál Roger, Rafa ho nezajímá, ... šel spát po prvním setu, kdy si myslel, že to Rafa jasně má.
Reagovat
soloo
hmm smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já akorát myslel, že ho sejme někdo jinýsmile tak on říkal Rafaeolimu, aby si nebyl tak jistý...
Reagovat
mahycek
Magerová, ahoj. Chtěl jsem to tak i
když Djoko není má krevní skupina.
Ale, ty víš proč. Mám si dát panáka,
nebo jít spát ??? Jsem rozrušen
z toho semifinále. Tak se měj co nejlíp,
Od července mám už potvrzené 11 hraní.
Alespoň něco. A zítra Krejčíková a
pak od pondělí Roger. Místo ledňáka
panáka.smile
smile
Reagovat
paddy
dej si magický voko smile
https://www.youtube.com/watch?v=gzRDVtauUS8

dnes jsem tu psal, že Rafa se zastaví na magickým čísle 13
Reagovat
a.magerova
Anebo, pokud je na hodně sladké, tož pití zvané MOZEK... čili vaječňák nalitý do griotky... smile
Reagovat
a.magerova
Dík smile
Dej si panáka a jdi spát... smile
Reagovat
paddy
já se nebál ani vsadit na Djoka + další 3 zápasy (dva dny zpátky jsem měl i set na Máňu, která sejmula Igu) smile

víme, že Rafa na tom není dobře celou sezónu a nebude vyhrávat donekonečna, záměrně jsem to neventiloval, abych to nezakřikl

a hlavně tu byl trumf ve formě Rafaeoliho 70% na Nadala, to mě utvrdilo smile
Reagovat
soloo
ja som si vsadil ze rafa vyhra rg za 10 eur tak tam hladaj dovody prehry smile nespravil som to ani minuly a dalsie 2 roky dozadu a preto suverene vyhral smile
Reagovat
dappe
Rafaeoli neměl úplně povedené RG, od Ruuda, jasné Swiatekové, až po neporazitelného a fyzicky neudolatelného Nadala smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som si zahral NOleho na výhru turnaja za kurz 6, s výhrou 180eur. Ale je jasné, že to je v tejto chvíli len také bolestné.
Reagovat
paddy
já mám Tsitsipase v kurzu 7, protože tam byla value, což jsem psal

je mi jedno, jestli to vyjde, protože s tím nepočítám, tipy na vítěze jsou hodně o štěstí

dal jsem i Biancu (kurz 36) taky value, bohužel nerozehraná prohrála s Zidansek (SF)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, to malo zmysel, tá Bianca. Možno ak by vyhrala, hrala by finále, Zidansek mala celkom hrateľné súperky.
Reagovat
paddy
a původně 12 a pak 20 na Medvěda byl úplný nesmysl, přestože pak sehrál životní turnaj
a 12 na Thiema a 20 na Rubleva taky smile
Reagovat
smazaný uživatel
Hej a inak k predikciám.

Nadal vyhral dva antukové tituly, ale cez MB súperov. TO proste bolo memento. Napriek tomu je možné, že by mu táto výkonnosť aj tak stačila, keby sa to zíde trochu v jeho prospech. Nevydalo.

Rafaeoliho slová boli úplne mimo a som zvedavý, do akej miery sa poučí.
Reagovat
spaniel
Vic mimo nez ten klaun byl jen jeho druhy nick.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
On je dva?????
Reagovat
FerrariF50
Přál jsem si pětiseťák, i jsem byl rád, že Djok vyhrál třetí, protože jsem si řikal, že king of clay to do pátýho dotáhne spíš, než kdyby musel ten čtvrtý vyhrát Djok. Bylo mi vcelku jedno kdo vyhraje, ale nakonec jsem asi i rád, protože tohle finále bude pro mě zajímavější, než kdyby tam byl po stý Nadal a i jsem přesvědčen, že je pro Tsitsiho lepší tam mít Djoka, rozhodně.
Reagovat
Ereinion
Nadalův level oproti finále z minulého roku dost klesl a tohle je výsledek...klíčový byl asi ten vyhozenej volej v tiebreaku, nicméně i tak se dá říct, že Novak byl lepším hráčem od stavu 0:5 v 1. setu...celkově ale doufám, že to urve Tsitsipas, už to chce nového vítěze
Reagovat
soloo
tie break to bolo na tesno ale, ale misky vah sa otocili k srbovi a to rafa mal aj setbal
Reagovat
mahycek
To se, ale dalo čekat. S rozumným
názorem. Bylo tady 14 -15 Paříží, to
jsou totální nesmysly lidí, kteří
neumí naslouchat tělu. Kam by to
Rafa dal?????
Reagovat
Pe3k
Porazil Nadala na Roland garos, 2x!
Reagovat
Usm
V roce 2015 se říkalo, že Nadal byl zoufale slabý s snad po zranění. Tak až v roce 2021 dokázal něco, co už možná nikdo. Porazit zdravého Nadala a ještě ne tím, že ho přehraje, ale zničí fyzicky:)
Reagovat
RF46
Smisene pocity. Kvalita zapasu kolisava, nervozni hra od kranych vymen az po odevzdane-vyhazene gamy. Prodlevy na podani na hranici, Djok snad pridal dve pinknuti. Prvni set si Djok prohral sam, jeho hra nad hlavou podprumerna. Rafa s nicim novym neprisel, sem zvedavy co rekne, ze by zmenil... Ve finale preju Tsitsi.
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězům SF.
Reagovat
spaniel
A nedeli tlacime Sokrata smile
Reagovat
Madrileno
Mluvíš mi z duše ????
Reagovat
a.magerova
Jasně, jasně, máme to zcela logicky promyšleno... ale nejen rozum... i srdce je téhož názoru... smile
Reagovat
FerrariF50
Tak o tom žádná :)
Reagovat
Fandina
Nole je dojatý. To koukám. Ale super, mám radost, že vyhrál on. Gratulka.
Reagovat
paddy
a v Bratislavě zamrzly i hodiny...smile
Reagovat
SydneyOpen
v Bratislavě zamrzla celá Dunaj smile
Reagovat
Patik
rýchlo mi to niekto tlmočte smile
Reagovat
Mr.Pink
od stavu 0:5 byl novak lepsi a zaslouzene vyhral, ale pohled na rafu ve 4. setu nebyl pekny, fyzicky uplne vyrizeny
Reagovat
annah
Gratulace Nolemu! Kdo by to byl do něj v prvním setu řek?
A kdo to tu předpovídal, že Rafa letos už nevyhraje? Mahycek? Měl by se dát na vesteni... :-)
Reagovat
paddy
Řek by to určitě neřek smile
Reagovat
annah
smile
Reagovat
Nola
jj, tam to vyzeralo na kanara....
Reagovat
gigin
Bravo Nole, klobouček.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Oh my good God????????????
Reagovat
gigin
Jako až na ty srandy u saka hrál fakt dobře. Chytře.
Reagovat
mahycek
Obroského býka a nejlepšího v historii
na antuce i jednoho z nej tří hráčů
všech dob končí. Nemyslím, že nikdy
nějakou tsícovku na antuce nevyhraje,
ale GS Paříž už nikdy v životě,
Samozřejmě to Djokovi nepřeji v neděli.
Nezlobte se, ale je konec...
Reagovat
spaniel
Trollhandovi se rozpadl svet smile
Reagovat
Pe3k
Když hraje Federer a nebo je tu o něm jen článek, tak tu sedí do 2 rána a spisuje, ale teď když Rafa dostal naloženo v semifinále RG tak ticho po pěšině smile
Reagovat
Nola
nemam slov, ako pisali niektori fans Rafu, Rafaeoli je zaklinac, prosim turista ,drz si pusu aj ty konecne, Novak konecne porazil Rafu, kedy nebol limitovany, len to je iba semicko....
Reagovat
Mayo
Obával som sa pred zápasom oprávnene. Rafa o ničom, prvý set sa hlavne Djoki vyhadzal.
Reagovat
ipko
ešte že si diváci môžu vychutnat srdiečka naživosmile
Reagovat
Madrileno
Ten srbskej ko.k.ot si to nezaslouží. Doufám, ze Tsitsi nezklame.
Reagovat
spaniel
smile
Reagovat
Nola
jasne, ho porazil, tak co si prosim ta, nezasluzil...
Reagovat
spaniel
Neunasa
Reagovat
Madrileno
Rafa byl lepší. Viz setball. Srbsky psycho bylo je a bude proste jen 3. Vamos Rafa, respect Rogersmilesmile
Reagovat
spaniel
Nebyl lepsi?obcas lepsi prohraje, ale toto nebyl ten pripad.
Reagovat
annah
Tím případem byl Roger ve finále Wimblu 2019. :-(
Reagovat
FerrariF50
To byl v tomhle ohledu bohužel ten nejvýstižnější případ v historii tenisu, kdy jasně lepší hráč s tisícovkou winnerů nakonec prohrál, moje nejhorší životní tenisový muka :(
Reagovat
dappe
No ale trochu opačně to bylo i 2009 Federer - Roddick smile
Reagovat
annah
I moje. Závěr zápasu jsem nikdy neviděla. Jak Roger neproměnil ten mečbol, zbaběle jsem vypla televizi. Tušila jsem, jak to dopadne.
Reagovat
spaniel
Prvni nebo druhy? smile
Reagovat
RF46
Neblazni..Djok byl labilni prvni set a vitezny mice posilal mimo...
Reagovat
dappe
Od stavu 0:5 byl Djokovič lepší, chvílemi i výrazně, závěr třetího setu málem sice prohospodařil, ale i tak. Nadal navíc odcházel fyzicky.
Reagovat
Blondie
Proboha
Reagovat
Patik
Kvôli tomuto zápasu sa menili v Paríži opatrenia či ako keď sú tam diváci ?
Reagovat
ipko
asi Mikas udelil výnimku
Reagovat
Patik
Nadal je už v kŕčoch..má dosť..Novak vychutnaj si okamžik..
Reagovat
mayday
Ten ho bije.
Reagovat
mayday
Rafu budou dávat týden dohromady po tomhle očistci.
Reagovat
com
a po prohranym finale budou davat dohromady i Djokovice smile
Reagovat
Mayo
Djokovic v nedeľu sa zápise do histórie. Tento rok vyhra všetky GS! Rafa zostane na 20
Reagovat
spaniel
Kdybych dostal prachy pokazde, kdyz jsem to cetl?
Reagovat
Mayo
Reálne, kto iný môže vyhrať Wimbledon? A USO jeho najsilnejší povrch.
Reagovat
Usm
USO zrovna není Djokovičuv šťastný GS, vyhrál jen 3x a asi 5x rupnul ve finále:)
Reagovat
spaniel
lol
2015 to vypadalo, ze ho nic nezastavi, a prd. Kalendarni GS mel byt kazdy rok a prd. Zivot te nauci.
Reagovat
Pe3k
Letos Novak urve všech 5 gs a stanley cup.
Reagovat
Blondie
:D :D :D
Reagovat
RF46
To tezko, eFHa ma vsazeno na Rafu... + zlaty mic.
Reagovat
paddy
já mám ještě vsazeno na Nobelovku za lékařství

Rafa ji dostane společně s Dr. Fuentesem smile
Reagovat
RF46
Osobne si ji preberou v roce 2099 :)
Reagovat
Patik
a teraz zastaviť vydýchnuť..neprehnať to ..nepremotivovať sa..stále sústredene..potvrdiť break
Reagovat
smazaný uživatel
Federer doma honi bratwurst u toho. Horsi je, ze po Wimbledonu uz to bude 20/20/20
Reagovat
Patik
a tam by to mohlo skončiť.
Reagovat
Usm
Djokovič se bude chtít určitě přetrhnout a dát 10ku v Melbourne
Reagovat
Patik
je to možné..už prekonal týždne na poste jednotky..Masters..asi sú na rade GS..ale bude to zaslúžene..
Reagovat
ipko
naberá to rýchly spád
Reagovat
Mayo
Rafov servis vostuda.
Reagovat
SydneyOpen
jestli tenhle servis Nadal nedá tak je konec
Reagovat
mayday
Rafátor už se nepohne.
Reagovat
smazaný uživatel
rekl bych, ze je hotovo
Reagovat
RFanousek
Ani zdaleka
Nadal bude bojovat i kdyby se měl na tom kurtu rozpadnout
Reagovat
Usm
Ale síly mu dojít snad někdy musí:))
Reagovat
Patik
asi tak..aj keď trošku som prekvapený lebo pôsobí dosť odovzdane ak mu Nole zoberie servis..tak to bude na hlavu dosť ťažká skúška nájsť sebavedomie na otočku a vyhrať zápas..break a dva sety dole..
Reagovat
Usm
Možná je to tím, že po dlouhé době hraje zápas brutálně náročný na fyzičku. 4h+ - do této situace ho na RG nikdo nedostal snad od roku 2013?
Reagovat
Patik
a nieje to ťažké len na fyzičku ale aj na psychiku..hlavne na psychiku..
Reagovat
hippos
Kurfy francouzske, at jdou spat nebo dostanou covid
Drz hubu Fohendesmile
Reagovat
Pe3k
Nadal to otočí a do neděle si v klidu odpočine smile
Reagovat
Patik
a Tsitsipasa vybaví v troch setochsmile
Reagovat
paddy
Tsitsipas se už zhroutil dneska po zápase, který znamenal jeho postup do 1. finále v životě smile
Reagovat
mayday
Jestli tohle Nadal někdy v jednu v noci otočí, tak klobouk dolů. Každopádně ve finále bych si prematch vsadil na Řeka v tom případě.
Reagovat
EllNino
Jako nic proti Rafovi, je to borec, ale vetsina by mela warning
Reagovat
RF46
Ten zapas je spis dlouhej nez kvalitni...ale zdrzuje snad spis i vic Djok...ale nevim...chci statistiku :)
Reagovat
Patik
Djokovič ho dostal Nadal nehrozí..pritom ho prekračujú obaja..ale tak vieš treba zohladňovať..
Reagovat
Mr.Pink
roger si sel jednou pro rucnik a hned warning :)
Reagovat
George_Renel
Neschopnost Djokoviče na síti je neuvěřitelné.
Reagovat
spaniel
Muze dekovat bohu, ze se trefil do doby, kdy na sit musi jen pri losovani a podani ruky.
Reagovat
Patik
Tenisová spravodlivosť zaúčinkovala..Nadal celý tretí set len doťahoval a spravil 2-3 krát toľko UE ako Djokovič..tretí set zaslúžene Djokovič.
Reagovat
SwissMaestro
Zase se to přehání. Je to nádhernej zápas, ale takových mezi nima a dalšíma bylo v posledních deseti letech mnoho.....tento je fresh a t mu onen status vyjímečnosti přisuzují všichni
Reagovat
paddy
oni se radovali už při hlášení, takže i bez francouzštiny šlo dobře spekulovat

Sračinovi to bohužel hned nedošlo
Reagovat
SwissMaestro
dvojí metr na zápasy koukám
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vostudasmile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Usm
Nadal 3,5 hodiny litá na kurtu a k postupu potřebuje ještě celé dva sety?:) Masakr situace:)
Reagovat
mahycek
Teď uvidíme, nevěřím, že to Nadal
zvládne.
Reagovat
mahycek
Historie asi né, je tam moc chyb.smilesmile
Reagovat
RF46
par vymen, jinak cekani a chyby...
Reagovat
FulnekUltras
vykliďte arénu - ale jen od póvlu
Reagovat
paddy
ti dva rybízci odpoledne uhráli za stejnou dobu 5 setů

hlavně ať už vypadnou ti neukáznění diváci, už se to přibližuje NY žumpě smile
Reagovat
paddy
asi zlomová sezóna pro Nadala
Reagovat
dappe
Zvláštní zápas, pěkné momenty střídá tolik hloupých chyb. Djokovič do stavu 4:3 ve třetím celkem viditelně lepší, Nadal jede na vůli a málem se dostal do vedení. Teď těžko říct, asi Djokovič. Pokud to dotáhne, v neděli na té rozpálené antuce ho Tsitsipas postupně utaví.
Reagovat
Usm
Pokud ho Djokovič porazí, tak opět z toho vytěží nejvíc Federer, páč prozatím zůstane s Rafou na 20:)
Reagovat
Usm
Byl někdy Nadal vůbec na RG někdy na stavu 1-2 po vedení 1-0?
Reagovat
RF46
prave o tom premyslim...
Reagovat
Tweener
Bude to nejlepší zápas historie
Reagovat
Patik
minimálne jeden z najlepších zápasov dekády..
Reagovat
Mayo
Novak v 4. Toto Rafa už neotoči. Goat tajbrejkov. Tam neni o čom.
Reagovat
Usm
No nevím, poslední tři tiebreaky prohrál - Berettini a 2x Musetti
Reagovat
Mayo
To nevadí, dlhodobo je v nich top. Zato Nadal je v nich slabý a proti Djokovičovi obzvlášť.
Reagovat
Usm
Ale ne na antuce, tam TB hráli spolu naprosto minimálně
Reagovat
ttopi
Krásný tenis, hodno spíše finále smile
Reagovat
RF46
Vzdyt se vic casu promrha pripravou na podani nez hrou! A tipuju, ze to ma na svedomi tak 6:4 Novak...
Reagovat
ipko
Rafov krásne umiestnený volej rozhodolsmile
Reagovat
RF46
Udejchanej, na konci sil...ale totalka zbytecne vyhozenej...tak jako Djok zazdil 5 tutovek :)
Reagovat
spaniel
Klobouk dolu pred Nadalem, ale Novak si tento set zaslouzil.
Reagovat
SydneyOpen
tak tohle bude Nadal hodně těžko otáčet
Reagovat
smazaný uživatel
Už dlouho sem neviděl Nadala tak bez sance na antuce jako dneska.
Reagovat
kolapse
Diváci dom za chvilku ne ?smile
Reagovat
Usm
Ty budou štěstím bez sebe:)
Reagovat
RF46
Djok je na siti fakt neuveritelne nejistej...oba sou nervozni jak pubertaci ale tohle je extrem smile
Reagovat
RF46
Djok se ukonci sam...smile
Reagovat
MarcelPersch
Všichni vime, jakou má Rafa úspěšnost v TB smile
Reagovat
mahycek
Srb už mohl jít vstříc naději k
postupu. Ale, Nadal zahrál neskutečné
údery.
Reagovat
mahycek
Nechápu, jak si nemůžou potvrdit svá
podání. Šílené....
Reagovat
Usm
Ani jeden z nich není servisman, naopak excelují v mezihře...vysvětlení záhady?;)
Reagovat
Patik
z 5:4 na 5:6 smile to ho bude stáť celý zápas smilesmile
Reagovat
SwissMaestro
Tohle moje nervy nedají.....
Reagovat
RF46
vzdyt o nic nejde smile
Reagovat
RF46
A za kolik vterin po limitu se dava varovani? ...proc si to rozhodci tak ztezujou...smile
Reagovat
annah
To driblovani před servisem je šílené. Ale jinak co ti dva dokážou doběhnout a vrátit, je neuvěřitelné.
Reagovat
brixner
3:6 6:3 5:5...může bejt něco vyrovnanějšího?smile
Reagovat
spaniel
Jo, muze
Reagovat
RF46
Ta vymena na 30:40 ...jako pres kopirak 15 let smile
Reagovat
SydneyOpen
no tohle měl Djokovič dát, hodně ho to může mrzet, dneska by z 1:2 Nadal asi neotočil...
Reagovat
Titan
Konečně po letech vidím svou oblíbenou Asderaki. Ona už nedělá ženský tenis...?
Reagovat
Patik
Nasledujúci gem môže rozhodnúť celé Roland Garros..dokonca rozhodnúť či Nadal prekoná niekedy Federera..
Reagovat
Patik
Mohol uhrať set a dokončiť Nadala..takto ho uhrá Nadal a dokončí Djokoviča..ách bože..
Reagovat
smazaný uživatel
nadal udelal dneska stejne chyb jak za cely lonsky roland garros a stejne hraje s djokovicem vyrovnane smile
Reagovat
Patik
Djokovič má okolo 5 UE a Nadal okolo 20 v treťom sete
Reagovat
smazaný uživatel
jestli dneska nevyhraje djokovic, tak nikdy na antuce s nadalem uz
Reagovat
MarcelPersch
Rafa vypadá fyzicky mimo, holt věk nezastavis. 4. set už asi jen dopinká
Reagovat
RF46
..ted strasnej tenis dvou dedku...
Reagovat
Patik
Prečo ten servis viac nevariuje..Nadal mu ho pekne číta..už si do neho pekne aj nakračuje..
Reagovat
Blondie
Díkybohu, že fandím oběma, jinak bych si ukousala nohu :D
Reagovat
brixner
Když si to uhryžeš jen někde nad kotníkem, můžeš pořád ještě bojovat na schodech!
smilesmile
Reagovat
Alien
Noule, do toho! Noule, do toho!
Reagovat
paddy
Každý správný fajnšmekr se už těší na přerušení zápasu smile smile
Reagovat
Patik
Tak už je asi dosť pravdepodobné že koncovka tohoto zápasu sa bude hrať na mŕtvom štadióne čo je škoda..
Reagovat
paddy
To už jsem psal na začátku smile
Reagovat
Patik
áno ? tak teraz ti to len pripomínam že si mal pravdu.smile
Reagovat
spaniel
Hrali jsme brejkovanou?
Reagovat
RF46
vzdyt to znas...
Reagovat
mahycek
Tak pokud to půjde do 5 setů tak
Nadal padne.
Reagovat
Patik
myslím že ak vyhrá tento set Djokovič tak to má v kapse..dva sety proti takémtu Djokovičovi s týmto tenisom nemôže vyhrať..
Reagovat
spaniel
Paradni vymena smilesmile
Reagovat
ttopi
Forehand už se klepe jak ratlík smile
Reagovat
paddy
vypadá to, že Srdjan se dnes ožere jako doga smile smile
Reagovat
MarcelPersch
Djokovič hraje jen BH Nadala a ten je tedy dnes hrůzostrašný. No vypadá to zle.
Reagovat
Patik
takticky to hrá dobre..Nadal stále čaká kedy mu dá Cross BH..naznačuje mu to na tú stranu ale aj tak ho tlačí do BH na protipohyb..
Reagovat
SwissMaestro
Fandím Nadalovi, ale dneska ho to bude hodně bude bolet jestli vyhraje....musí zapnout o 100%
Reagovat
RF46
...smile
Reagovat
Patik
Neveril som že to dneska poviem ale mysllm si že Djokovič je aktuálne mierne lepší..možno nielen mierne..smile
Reagovat
Patik
No len horšie ako breaknúť Nadala je potvrdiť break..
Reagovat
hippos
Piczo jaky to je vodslapat na kolobezce z Pariza do Belehradusmile
Reagovat
MarcelPersch
Djokovič hraje chytré teď, prodlužuje vymeny
Reagovat
Usm
Asi si věří, že Nadala fyzicky předčí
Reagovat
Patik
a môže to byť vkľude tak sle musí ho držať pod tlakom a hrať o každý fiftín a nútiť ho behať..žiadne čisté hry..
Reagovat
smazaný uživatel
dneska to nadal neda ani nahodou
Reagovat
Patik
Už ho láme..teraz nesmie byť pasívny..trošku pridať a preleje zápas na svoju stranu..
Reagovat
Patik
Nadal si zakričal..takže už sa mu dostáva do hlavy..nielen do nôh..
Reagovat
brixner
Depá, Bejk je normálně u úderů o čtvrt kroku později - a to nemam brejle! To není dobrý todlencto...smile
Reagovat
mahycek
Jsem odskočil na 10 minut do garáže,
takže te´d už to bude dlouhý přes
23 hodinu a nebo demolice.
Reagovat
paddy
copak, přišla sousedka? smile
Reagovat
smrk17
Mlčeti zlato. Novak jede
Reagovat
hippos
Ty piczo Rafa tam hodil dvojkusmile
Reagovat
Mayo
Novak si kráča za titulom GOAT.
Reagovat
spaniel
Plesata si sla slehnout.
Reagovat
Patik
Nadal má tie vlasy a plešinu jak na Trumpa..len opluješ a dáš na stranu..
Reagovat
paddy
dalo se čekat srovnání na 1:1 podle kopie posledních dvou Římů

3. set bude dnes klúčový smile

jako klúč od basy
https://www.youtube.com/watch?v=D6TLPK7Tyio
Reagovat
annah
Tak Noleho mise splněna. Neprohraje ve třech. :-)
Reagovat
hippos
Asi tak, ted to bude jina jazda. Sak vis jak to je, dyz vratnik brousi vlcacicusmile
Reagovat
hippos
Katastrofa ani jeden se nedostal pres pul plxnusmile
Reagovat
dappe
Nadal nevypadá zrovna svěže. O to více nechápu, co tam Djokovič vymýšlí :D Za snahu o pestrý tenis palec nahoru, ale je to spíše úsměvné a neefektivní.
Reagovat
Patik
Djokovič ho preháňa Nadal musí lietať a hrať intenzívne celú výmenu..veď druhý set ho Nole tlačil..po prvom sete Nadal polavil..prvý set skončil 6:3 a hrali ho 70 minút tuším..
Reagovat
paddy
Djokovič se u sítě popraví sám

Nejdřív dropshot, pak hrozná smeč a je konec
Reagovat
MarcelPersch
Rafovi dnes chybí ten BH z minulého roku, otresny úder.
Reagovat
Blondie
Oba jsou neuvěřitelní...
Reagovat
RF46
Presne tak..jak se dokazou mentalne vyrusit :)
Reagovat
spaniel
Proboha, proc neda normalni volej? Proc to nenapali Nadalovi pod nohy? Furt ty loby trapny.
Reagovat
Patik
v hre nad hlavou by mu to tam Federer klincoval jedna radosť..
Reagovat
RF46
Ja az nechapu, kdyz vidim hru nad hlavou nebo volej, ze dokaze vyhrat 18 GS...proste pán obranar...ale koukat na to...
Reagovat
hippos
Uroven celendzru v Prostejovesmile
Reagovat
Patik
dedinský krčmový turnaj..cena pre víťaza ..čapované
Reagovat
hippos
tam bych stydel prodavat aj spissky parek
Reagovat
Patik
Mám taký pocit že ak Djokovič získa tento set tak zvyšok zápasu to bude úplne 50 na 50 s tým že Djokovič bude ten čo môže mať dokonca navrch lebo Nadal bude musieť zapnúť a už teraz vidieť na tej klesajúcej intenzite že už nevládze hrať tak čisto presne a s takým nasadením a niet sa mu čo čudovať v druhom sete ho zatiaľ Djokovič tlačí a preháňa
Reagovat
Usm
Navíc Nadal v tomhle tempu a silovými údery nehrál na RG 3,5h+ asi hoooodne dlouho. Síly by mu mohly docházet? Přeci jen, je mu 35
Reagovat
Marduch
Mě přijde od konce prvního setu, že není fyzicky top. Ale u něj tohle často dělá psychika. Pár povedených forehandu a opět vládne na kurtu.
Reagovat
Patik
najprv ten set ale musí Djokovič vyhrať.
Reagovat
Tweener
Vy chytráci, vždyť je to nádherný tenis, nikdo jiný na okruhu toho není schopen
Reagovat
hippos
Co piješ?
Reagovat
Blondie
Taky si libuju.
Reagovat
hippos
Ty voe pustte tam Rosola, at ma Rafa soupere. smile
Reagovat
RF46
To vypada, ze hraje Novak s Rafou...
Reagovat
Patik
smile to je strašné..a Nadal samozrejme trafí úder rámom aj to mu padne na čiaru..klasika..
Reagovat
RFanousek
Přesně to jsen si říkal že ten kurt je snad zakletý pro Nadala smile
Reagovat
Patik
DJokovič backhand je nakrásnejší obojruč ..to je slasť keď ho pekne zahrá..
Reagovat
Marduch
No zaplatpambu. Když nezkousi picoviny kopce a drop shoty, ale naprosto standardně po Djokerovsku BH cross rychle po odskoku. Pro Nadala jed.
Reagovat
brixner
Příjde mi, že ani jeden dnes není ve své kůžismile
Reagovat
Marduch
Není. Tíha rivality a důležitosti zápasu pro oba je takrka nesnesitelná smile
Reagovat
dappe
Podle mě se jen potvrzuje to, že nehrají dobře celý turnaj a vlastně celou antukovou sezonu. Dnes se z toho zatím ani jeden nevymanil, proto to takto vypadá. Djokovič ale možná dorovná a postupně by mu měly více vyhovovat podmínky, tak uvidíme.
Reagovat
Patik
povedal by som podľa môjho pocitu že sa obaja prečítali takticky a ide už len o to kto sa viac udrží v hre.
Reagovat
MarcelPersch
Tohle má parametry roku po 2011, kdy Rafa jen bránil a Novak ho utřískal.
Reagovat
Patik
Nadal v druhom sete len bráni..a úplne mu to stačí..
Reagovat
Usm
Aspoň oproti loňsku neuděla ostudu:)
Reagovat
MarcelPersch
Já začínám mít pocit, že by možná mohl dnes dokázat nemyslitelné.
Reagovat
Patik
klúčový gem v druhom sete..
Reagovat
RF46
Boze..ten Nole je uplne nulovej ve hre nad hlavou...jak to???smile
Reagovat
hippos
on tam vidi toho svyho bohasmile
Reagovat
hippos
Ty voe cumime na to jak vopice z Presova a stejne to skonci 3:0, dyt Nole si ani nezarvesmile
Reagovat
RF46
Nooo...jako nelibi se mi aby v Parizi skandovali Novak... Proc?
Reagovat
Blondie
Proč ne?
Reagovat
spaniel
No hura, dobre rano. Jeste to muze byt hezky zapas.
Reagovat
MarcelPersch
Asi myslíš těsný, protože ani jeden nehraje dobrý tenis teď.
Reagovat
spaniel
Dzizs krajst. Dobrou noc
Reagovat
MarcelPersch
Rafa tec hraje strašně, ani z jasných pozic nezakončuje. Djokovič navíc bohužel ví, že je to dnes hratelne
Reagovat
Patik
Je dobré že Novak uhral tých pár gémov ku koncu setu už vyzeralo že sa dostáva viac do pohody a druhý set už môže byť otvorenejší..úvodná nervozita aby napravil chybu z minula trošku opadla a verím že to skončí dôstojne..už hrá uvolnenejšie a Nadal podľa mňa tiež neudrží level celý zápas.
Reagovat
hippos
smile
Reagovat
Patik
toto je presne ono zaťatá päsť to je dobré znamenie..dravosť môže ísť na povrch..môže sa odviazať a začať si viac veriť..
Reagovat
Patik
premotivoval sa..
Reagovat
Patik
toto som presne písal pár dní dozadu že nemá hrať inside out na Nadalov forehand..nikdy nie forehandom lebo ho má slabý ako čaj a Nadal mu to oplatí po čiare do prázdneho kurtu..furt tá istá chyba dokola
Reagovat
Mayo
Teraz to bude iný Djoki. Pozerajte ten uragán.
Reagovat
Patik
je vidieť pekne že keď uhral pár gemov a zobral Nadalovi aj servis ..vidí že to ide že sa to dá..a hrá uvolnenejšie a pritvrdzuje..
Reagovat
paddy
6,5 min na gem

4 sety nestíháme ani omylem
Reagovat
Mayo
To bola bolesť.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by to nedopodával, okamzite by zahučal. Na to clovek nemusi mat diplom z psychologie, aby si to vedel vyrátať.

Nastastie sa to nestalo.

A teraz by sa mohol uvolnit.

Dovidenia, pekný večer.
Reagovat
hippos
Pekny vecer aj tobe. Ty mas nastesti diplom z kazde logie a prijdes nam to secko vysvetlitsmile
Reagovat
RF46
Ses oslik, pust to z hlavy...
Reagovat
Marduch
Se štěstím vzal set. Rozhodly ty Noleho minely v úvodu, úplna katastrofa pro Noleho psychiku. Na konci setu se z toho trapasu zda se oklepal, uvidíme, jestli bude trpělivý dál zpracovávat a rozdělovat Rafovy kopce. Rafa vůbec nechybuje a je tradičně všude díky postoji vzadu, ale kromě nekolika forehandu toho moc neukazuje.. . Na zbytek duelu kdyby alespoň 90%-niho Djokovice..
Reagovat
mahycek
Dál to bude už jiné, neodcházejte,
bude to masakr. Diváci na ČT Sport si
můžou za chvíli přepnout na ČT 3,
protože na ČT Sport bude fotbal.
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
brixner
A kdo je ten důchodec? Kterej to je?smile
Reagovat
paddy
Měli vysílat Kufr, hned píšu stížnost smile
Reagovat
brixner
Taky přemejšlim, že napíšu pěkně vostrej dopis!smile
Reagovat
paddy
Nacpu je do kufru a hodím do Orlíku smile
Reagovat
brixner
Tam už je vobsazeno! Prubnul bych Slapy!
smile
smile
Reagovat
hippos
zrusit ct sport bo profi je soukromej byznyz a melo by se za to platit individualne
ct sport je socikovsjej omylsmile
Reagovat
hippos
profi sport
Reagovat
MarcelPersch
Rafa je prostě mentál, to co jej dříve zdobilo, hlava, ho teď nechává ve štychu.
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
mahycek
To přijde, to jen akademické rozpinkání,
ale do kdy, to je otázka ??????
Reagovat
MarcelPersch
Rafo... teď me trochu mrzí, ze jsem nedal na otočku v prvním setu za stavu 1:5 smile
Reagovat
paddy
určitě neodcházejte od obrazovek, utkání bude ještě gradovat

(možná i odchodem v poutech nebo ve svěrací kazajce) smile
Reagovat
RF46
smilesmilesmile
Reagovat
RF46
Nefandim Djokovi dnes...ale Rafa s tim pasivnim postavenim strasne nudi...
Reagovat
hippos
Tu su zas seci chytri, banda vopic tunasmile
Reagovat
FulnekUltras
pusti do nich vlčačicu smile
Reagovat
hippos
Na tyhle staci muj potkanek Pepasmile
Reagovat
hippos
Uz mas prvni davku vakciny, kemko? smile
Reagovat
FulnekUltras
na to se mám moc rád smile
Reagovat
MarcelPersch
Konzistence Rafovi v posledních letech moc neříká.
Reagovat
smazaný uživatel
Je nervozny, nevie sa uvolnit.
Reagovat
MarcelPersch
To ale není jen proti Djokovi, má prostě tradičně v zápasech momenty, kdy na nej na nějakou dobu padne těžká deka.
Reagovat
smazaný uživatel
A Nole zacal hrat Nadalovi na BH, ktory nefunguje, je kratky, pasivny, o ničom.
Reagovat
hippos
drz hubu ty prechytraly cobolesmile
Reagovat
Mayo
Ahoj, tak kto je ten GOAT?
Reagovat
hippos
Isto Forehandsmile
Reagovat
RF46
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
5:2 a 5:3 a som zvedavý ako pasivny a zakriknutý Nadal s vedomím, ze mal 5:0 a setball dopodáva set.

Nedopodáva a z tej deky sa uz nedostane.
Reagovat
Usm
Djokovič na chatrieru Nadala sice potrápil, ale neporazil ani v letech jeho best antukového tenisu, takže si nemyslím, že by Nadal se měl čeho bát. A to jsem fanda ND, ale zároveň i realista
Reagovat
MarcelPersch
Ještě neprohrál ani první set...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal nehrá dobre.
Reagovat
Usm
I přesto ho Nole neporazí, to by Nadal musel chytit střevní virózu nebo se zranit, aby přes něj přešel... objektivně:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jednooký porazil slepého v prvom sete.

Obaja nervozni.
Reagovat
RF46
Bohuzel tenis...tak nejak nuda...smile
Reagovat
RF46
Bohuzel tenis...tak nejak nuda...smile
Reagovat
Patik
To je neskutočné ako Nadal ide po všetkom..jemu podľa mňa pohrozili v šatni že keď to nevyhrá tak mu pobijú rodinu..on by tu bojoval s Djokovičom doslova o každý fiftín aj keby mal odtrhnuté nohy tak tri kanáre by mu chcel deliť..podľa mňa on je šialene posadnutý každoročne týmto turnajom..Rafa bože neumrieš keď to nevyhráš veď sa nebi toľko..začína to byť na kazajku smilesmile
Reagovat
Usm
Tak Nadal ví, že FO už je jediný GS, co může vyhrát. Stárne a na hardu a na trávě už asi má letos poslední šance, pak už ne. Navíc k tomu věku nutno přičíst, že má 85kg, čili zátěž na klouby výraznější než u lehčích hráčů
Reagovat
Patik
hej podľa odborníkov a analytikov mal mať kĺby v prdeli už desať rokov dozadu..ale hej toto je v podstate znak toho keď celá tvoja kariéra spadá na jednom turnaji..necháš tam všetko..aj život..to jak Vémola keď si nechal v UFC zlomiť ruku len aby neprehral.
Reagovat
Usm
Ani bych se nedivil, kdyby pro únavu se odhlásil z Wimbledonu:))
Reagovat
Patik
to je úplne reálne..a po US Open ukončil sezónu.v podstate má v jeho veku splnené a vyhne sa tomu aby mu to Djokovič oplatil..a Tsitsipas,Zverev,Medvedev tí s ním budú túto sezónu zametať.
Reagovat
Usm
Trio TSI, ZVE, MED si s trávou moc nepotykali, uvidíme letos:))
Reagovat
Patik
po tráve..keď skončí tráva..a začnú hardy..celé mladé trio..ale myslím si že aj hráči ako Sinner mu to budú chcieť oplatiť..a Djokovič sa nato teší podľa mňa už velmi dlho..smile
Reagovat
MarcelPersch
Zbytečná nervozita Rafy :/
Reagovat
RF46
+ reziji jak se vyhyba řitualu!
Reagovat
Mayo
Aspoň nebude kanar. Djokimu ta hra pomôže.
Reagovat
Dobry-den
Ten nervově labilní pán zatím dostává pěkně na budku. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa 52% prvy servis.

Ma naskok a aj tak je nervozny...Taky respekt ma z Djokovica.

Nole zatial moc nerozmysla, necháva prehovorit Nadalov FH, Diego hral prve dva sety uuplne vsetko do BH.
Reagovat
spaniel
Nedustojny trapak. smile
Reagovat
Frantz
elegoš a jeho odstoupení, že? smile
Reagovat
spaniel
Cekal jsem, kdo se chyti. Dik, ze ses prihlasil.
Reagovat
MarcelPersch
Podle mě to Djoko zkouší letos jinak, 1. set hraje schválně tužku, aby si Rafa myslel, ze to má naložené. Pak začne hrát na 200%, než se Rafa vzpmatuje...
Reagovat
Patik
veď si ide vykĺbiť ruku a Nadal mu to s barlami dobieha..tu môže vymyslieť čo chce tie podmienky zminimalizujú účinok všetkého s čím príde.
Reagovat
RF46
Nadal hraje, Djok vraci...smile
Reagovat
Nola
absolutne netusi, co ma hrat, k tomu vyraba chyby ako na beziacom pase :D, na antuke uz Rafu neporazi....
Reagovat
Usm
To tu tvrdím už delší dobu, jeho styl hry už na antuku prostě není, ať se soustředí na trávu a hard jako to dělá Roger
Reagovat
Marduch
Na tomhle kurtu když hrac nemá úder s intenzitou Berrettiniho forehandu nebo mu nevychází extrémní úhly nebo neni plastický v pohybu k síti a zpátky, tak je odsouzen k nekonecnym výměnam s Damoklovym mečem Nadalova forehandu a Novak to moc dobře ví. Diego to zvládal nad očekává i dobře takřka 3 sety. Bezradnost.
Reagovat
Nola
totalne s racky, to bude zase kanar, naco sa trapit, Rafa si ide pre 14. titul....
Reagovat
smazaný uživatel
bij ho, Rafo!
Reagovat
RF46
Djok total mimo...takovy auty...komplex Rafotuka.
Reagovat
Patik
fakt tu s Nadalom nevie nič uhrať absolútne..ale zase myslím si že keď sa stretnú mimo tohoto turnaja tak Djokovič mu to dá neskutočne vyžrať..smile
Reagovat
PetaM
Tragédek by se měl jít vybrečet k nějaké štětuli, třeba by mu to pomohlo.
Reagovat
com
takze 3x 6:0 a pápá smilesmile
Reagovat
Pe3k
Opakování jejich minulého zápasu na RG. Novak je v lese smile
Reagovat
Patik
Problém je v tom že pre Djokoviča neznamená tento turnaj celý život..čiže Djokovič keď tu prehrá tak si to nepôjde hodiť z mosta jak Nadal.
Reagovat
Mayo
Bože ty si úplne hotový a ešte je to iba prvý set. Novak sa zdvihne.
Reagovat
Usm
Jsem jeho fanda, ale ne, nezvedne. Jeho antuková hra je velmi velmi slaba, na míle vzdalena letům 2011-2016, kdy se nevyhazoval a měl tvrdší údery než teď
Reagovat
Patik
po pravde mi to je šumafuk..toto som viacmenej čakal..pozriem si ešte začiatok druhého setu či sa Djokovič zdvihne z kanára ak nie tak to zapnem pravdepodobne až niekde v Halle smile
Reagovat
Marduch
Ach jo, Rafa od začátku s citelnym respektem a Djoko mu strasne důležitý začátek naprosto daruje, ale naprosto. smilesmile
Reagovat
RF46
Je to tak
Reagovat
smazaný uživatel
Prvy gem ho rozhádzal, ale coskoro bude spat.
Reagovat
Patik
okej ďalšia potupa..ďalší kanár..ďalšia nuda..ešte že som si dnes pozrel Tsitsipasa a mal nejaký tenisový zážitok.
Reagovat
George_Renel
Parodie na GS SF.
Reagovat
RFanousek
Djoko radši ať ty smeče ani nehraje. Pro něho je lepší si to nechat spadnout a hrát normálně dál.
Reagovat
RF46
Nebo delat, ze micek nevidi a nekdo ho oslnil laserem:))
Reagovat
Patik
nemal by vôbec štartovať na tomto turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
2:0, piskaj koniec!
Reagovat
smazaný uživatel
First game saying Hi to Guy Forget :)

Inak ten pohár pre vitaza je tam symbolicky, ze vitaz si ho rovno zoberie?..

Bol vystavený aj v prvom semi?
Reagovat
Patik
Výsledok mi je v podstate ukradnutý len hlavne nech to nieje potupa alebo nejaké zlyhania v hlave..vzdanie sa bez boja a podobne..
Reagovat
paddy
předprogram živě s Hantuchovou

https://www.youtube.com/watch?v=W-ZLGV8eZH0
Reagovat
SydneyOpen
Nevíte někdo proč nedali Tsitsipase a Zvereva dřív? Takhle opět zbytečně diváci neuvidí další zápas... Night session mají smysl jen když tam můžou být diváci....
Reagovat
RF46
Tsis - Zve tady budou dalsich X let... Djo - Nad tady budou...rok..dva?
Reagovat
Usm
Když se zápas Zve - Tsi protáhl, tak v 18hod klidně mohlo druhé semi začít na Lenglen kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
Stíhajú sa 4 sety v dlzke okolo 50-55min v priemere.

Ale kto z nas neverí tomu, ze Francúzi z tohto vsetkého nevyjdu s hanbou?..:)
Reagovat
RF46
Uklidni se....kliiiid...je to jenom FO.
Reagovat
paddy
poslední 2 zápasy hráli 6 min/gem, tzn. stíháme necelé 4 sety (3,8)
Reagovat
paddy
Tennis TV
32 tis. hlasů

Nadal 3-4 sets 63 %
Nadal 5 sets 14 %
Djokovic 5 sets 13 %
Djokovic 3-4 sets 10 %

čili
Nadal 77%
Djokovic 23%
Reagovat
com
By me zajimalo koho by si pral do finale.. Protoze si myslim, ze ani u jednoho nema sanci smilesmile
Reagovat
Usm
Mě teda fakt nepřijde Djokovič tady na antuce jako těžký soupeř - o dost slabší, než byl v roce 2011 až 2016
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas je narcis a urcite vie, ze vyhrať finále RG s Nadalom a Djokovicom je asi ako porovnávať Fabiu s Ferrari.

Obe autá maju 4 kolesá, začínaju od F, ale prestíž a hodnota je úplne inde.
Reagovat
RF46
JJ Forehand je tak od F a taky je uplne inde.
Reagovat
Blondie
A dneska vyhrála Fabie, nebo Ferrari?
Reagovat
Mayo
Koho asi
Reagovat
com
tak Nadala uz na antuce porazil, Djokovica jeste ne smile
Reagovat
Marduch
Cici vyhraj to tam celé ju.
Reagovat
smazaný uživatel
To ti pripomeniem :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist