Tursunova vyloučili z Nottinghamu

18. 6. 2008, 09:21
Rozhovory 0
Ruský tenista Dmitrij Tursunov už dohrál na turnaji anglickém Nottinghamu. Ne ovšem proto, že by ho někdo porazil. Pořadatelé totiž šestého nasazeného hráče z turnaje vyloučili poté, co spolu s Chrisem Haggardem nedohráli čtyřhru. Pár odešel z kurtu na protest proti výroku rozhodčího.
Dmitrij Tursunov

Pětadvacetiletý Tursunov v Nottinghamu hladce postoupil do druhého kola přes Yen-Hsun Lua z Tchaj-wanu, proti Thomasi Johanssonovi v něm ovšem nenastoupí.

Ruský tenista nastoupil s Chrisem Haggardem proti italské dvojici Bolelli/Seppi. Tursunov a jeho deblový partner prohrávali 4-6 1-3, když čárový rozhodčí vynesl výrok, se kterým rusko-jihoafrický pár nesouhlasil. A na protest se rozhodl z kurtu odejít.

To se ale Tursunovovi nevyplatilo. Nejen, že jejich soupeři postoupili, šestý nasazený Rus na turnaji skončil i ve dvouhře. "Po posouzení situace se supervisor ATP rozhodl vyloučit Dmitrije Tursunova ze soutěže dvouhry," stojí v oficiálním prohlášení ATP. "Thomas Johansson postoupí do čtvrtfinále přímo."

Johansson se tak mezi nejlepších osm dostal téměř "zadarmo". V prvním kole mu totiž zápas vzdal už po prvním setu mladý Japonec Kei Nišikori.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist