Uhlířová v Istanbulu druhý titul v řadě nezískala

1. 8. 2010, 10:47
Aktuality 17
WTA ISTANBUL - Česká tenistka Vladimíra Uhlířová druhý titul ve čtyřhře na okruhu WTA za sebou nezískala. Ve finále turnaje v Istanbulu spolu s Ruskou Mariou Kondratěvovou podlehla ve třech setech řecko-německé dvojici Eleni Daniiliduová a Jasmin Wöhrová.
Maria Kondratěvová a Vladimíra Uhlířová

Dvaatřicetiletá Vladimíra Uhlířová s Marií Kondratěvovou mohly navázat na triumf z Portorože, kde před týdnem česká tenistka obhájila deblový titul. V Istanbulu však poslední krok nejvýše nasazený česko-ruský pár udělat nedokázal, duu Daniilidouová/Wöhrová podlehl Vladimíra Uhlířov 4-6 6-1 9-11.

Celkem má Uhlířová na kontě čtyři tituly, když každý získala s jinou spoluhráčkou. Před rokem vyhrála v Portoroži společně s Němkou Julií Görgesovou, v roce 2008 slavila v Amelia Islandu s Američankou Bethanií Mattekovou a o rok dříve v Budapešti zvítězila s Ágnes Szavayovou z Maďarska.

Sedmadvacetiletá Řekyně Daniiliduová si na okruhu WTA připsala teprve druhý titul ve čtyřhře (pět jich má ze singlu), poprvé triumfovala přesně před šesti lety po boku Prattové ve Stanfordu. Celkem šestkrát ve finále prohrála, z toho třikrát právě s Wöhrovou. O dva roky starší Němka vyhrála turnaj WTA potřetí.

- WTA INTERNATIONAL ISTANBUL (Turecko, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
sobotní výsledky (31. 07. 2010)

Čtyřhra - finále:
Daniiliduová/Wöhrová (Řec./Něm.) - Kondratěvová/Uhlířová (1-Rus./ČR) 6-4 1-6 11-9

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
Co tím chci vlastně říct?!! Chci tím jenom říct, že Česká republika je zatracená země plná zamindrákovaných lůzrů, kteří pořád buzerují ostatní a pohrdají cizinci. Třeba naposled si pamatuji, jak přišel jeden týpek do Bati, a chtěl, aby mu arogantní tlustá prodavačka podala krabici, jež byla nahoře, ale ta tlustá ku... ho ještě zprdla za to, že po ní chtěl, aby vykonávala svoji práci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pak si ještě pamatuji, jak jsem byl jednou u doktora, a v čekárně byl jeden černoch. Ačkoliv mluvil krásně česky( dokonce lépe než místní slídilové na Tenisportálu), další arogantní egoistická kreatura ženského pohlaví jím pohrdala!! Ačkoliv jsem Čech a černochy nemám zrovna v oblibě, musím říct, že co je moc, to je moc!
Reagovat
weak
pozorně jsem si přečetl tvé dnešní příspěvky a můj skromný odhad tvého data narození je 1991, ale připouštím, že se rok dva plus minus mohu mýlit... :D
Reagovat
weak
omlouvam se za překlep, chtěl jsem napsat "1995" :-)

jinak se divím, že tady v té nesnesitelné zemi ještě žiješ, máš přece právo si rozhodnout, kde budeš žít...
Češi mají spoustu chyb a jako národ určitě máme na čem pracovat a co zlepšovat, ale že bychom "pohrdali cizinci", to slyším prvně a mám trochu podezření, že sis popletl pojmy s dojmy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře, když chceš vědět, kdy jsem se narodil, tak to bylo počátkem roku 1997. Narodil jsem 28. ledna tohoto ročníku a již dva a půl roku nežiju v Čechách, což je dobře, i když tam, kde žiju teď to nevypadá zrovna nejlépe. Avšak jednou ročně chodím na prázdniny do Čech, kde mi nesympatičtí lůzři znepříjemní život tím, že mě a moji rodinu začnou buzerovat tím, že tamto či támhleto je špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře, když chceš vědět, kdy jsem se narodil, tak to bylo počátkem roku 1997. Narodil jsem se 28. ledna tohoto ročníku a již dva a půl roku nežiju v Čechách, což je dobře, i když tam, kde žiju teď to nevypadá zrovna nejlépe. Avšak jednou ročně chodím na prázdniny do Čech, kde mi nesympatičtí lůzři znepříjemní život tím, že mě a moji rodinu začnou buzerovat tím, že tamto či támhleto je špatně.

--------------------------------------------------------------------

Omlouvám se za menší chybičku; ve druhém řádku jsem u pomocného slovesa být zapomněl napsat zájmeno zvratné/osobní se.
Reagovat
dabelsobul
Gratuluju, plus/MINUS si se trefil :)) Je to fakt pripad...
Reagovat
weak
já už jsem změnil názor - dělá si z nás legraci... a já se kavka chytil... :-)
Reagovat
skott
Tak to me docela mrzi, Vladce a Marii jsem to pral.Jejich partnerstvi me nedavno zaujalo ve Wimbledonu, kde jsem je shlednul v dohravce tretiho setu proti Dance s Carou Black, ktere povazuju vyjma Williamsek za nejlespi soucasne deblistky sveta (i kdyz Danka je bez Sugi leto omezila) a od te doby v mych ocich neustale rostou.Sehraly s nimi naprosto vyrovnanou partii a zda se, ze jejich spoluprace je lepsi turnaj od turnaje.Vladka jako vudci osobnost se skvelymi reflexy, hrou na siti, Maria atleticky typ, spolehliva od zakladni cary, obema chybi snad jen lepsi servis.Predevsim oproti Eleni to byl vcera mirny handicap v super TB...
Mimochodem na jejich prikladu je videt, jak tezke nekdy je sehnat partnerku na urovni mezi specialistkama, se kterou by bylo mozne objizdet vetsinu turnaju.Ani jedna nema ambice ve dvouhre, Vladka casto stridala hracky po svem boku i jeji nejstabilnejsi partenrka Renata Voracova se soustredila vic na singly, Maria zas zabila nejlepsi roky kariery hranim s tragickou Lefevre, ktera ji v zadne cinnosti nesahala ani po kotniky.Nevim, jastli spolu zustanou delsi cas, po poslednich uspesich asi ano a bylo by to urcite jen dobre a logicke.Ja sam je uz ted mam vedle mych oblibenkyn Bondarenek a Aly Rosolske s Klaudiou Jans, mezi tema kterym venovat pozornost;)
Reagovat
weak
...mozna by ses divil, ale LEFEVRE saha KONDRATIEVĚ na kotniky docela casto, dokonce i vys... :-))
Reagovat
skott
no treba ano;) ale moje zkusenost je takova, ze na me pusobila prave Lefevre jako ta tzv. ¨pritez na noze¨ pro Mariu Kondratievu.Urcite nepatrim mezi ty, kteri by odsuzovali hracky za nejake to kilo navic, ale co je moc, to je moc a kdyz jsem ji videl naposledy, tak byla tezce z formy, prestoze vim, ze tomu tak vzdycky nebyvalo.Nechci, aby to vypadalo jako nejake prehnane chvaleni Marii, ona je ta, ktera muze tezit ze spoluprace s Vladkou, ale napriklad loni dokracela s Koukalovou az do finale Kremlin Cupu, coz byl obrovsky sok.I z toho je videt, ze s alespon trochu schopnou partnerkou po boku muze byt opravdu kvalitni deblistka.Ja mam proste pocit takovy, ze se chtela posunout vys a s Lefevre to neslo.Od Vladky, ktera je hodne sikovna hracka, navic s velmi otevrenou povahou se muze ucit i v 28 a ta naopak ziskala nekoho spolehliveho s kym muze pomyslet na tituly a zaroven neustale nemenit spoluhracku.
Reagovat
weak
KONDRATIEVA s LEFEVRE chodí... :-)
Reagovat
skott
tak to potom jo, to meni situaci:-)) ale o tom ja nic nevim...;)
Reagovat
skott
a priste po lopate, weaku...diky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Češi mají mnoho dobrých deblistek, ale v mužském tenisu je to už horší. Tam figuruje pouze Lukáš Dlouhý, známý frajer a playboy, i když mírně plešatějící, hraje s tím veteránem Paesem, co hraje i v pětadvacetistupňovém počasí v tričku s dlouhým rukávem, na které si ještě dá tílko.

Avšak pravda je taková, že i v ženském tenisu máme mnoho dobrých tenistek - mezi ni je i Barbora Záhlavová- Strýcová, jež je velmi proslavená samomluvou, a tím, že na letošním Prague Open nadávala tak často a hlasitě, že se hlavní vedoucí v sekci tenisu sportovního programu ČT 4 Sport rozhodl, aby její zápas již v životě neukazovali v televizi.

Avšak kdybych byl já na jejím místě, tak bych do této zk.r.en.é země v životě nepřišel, a hrál bych pouze v zahraničí.

Tyto chyby jsem opravil proto, neboť v pátém řádku se nachází věta vedlejší přívlastková, jež je oddělena z obou stran čárkou. Je- li věta vedl. vložena do vět hlavních, je oddělena z obou stran čárkou.
Reagovat
dabelsobul
Ty si dobrej magor :))

A co si tím vlastně chtěl říct?
Reagovat
skott
ten posledni odstavec to je neco pro Broze, jinak blabol zasluhujici ban za demenci:))
Reagovat
smazaný uživatel
Češi mají mnoho dobrých deblistek, ale v mužském tenisu je to už horší. Tam figuruje pouze Lukáš Dlouhý, známý frajer a playboy, i když mírně plešatějící, hraje s tím veteránem Paesem, co hraje i ve pětadvacetistupňovém počasí v tričku s dlouhým rukávem, na které si ještě dá tílko.

Avšak pravda je taková, že i v ženském tenisu máme mnoho dobrých tenistek - mezi ni je i Barbora Záhlavová- Strýcová, jež je velmi proslavená samomluvou a tím, že na letošním Prague Open nadávala tak často a hlasitě, že se hlavní vedoucí v sekci tenisu sportovního programu ČT 4 Sport rozhodl, aby její zápas již v životě neukazovali v televizi.

Avšak kdybych byl já na jejím místě, tak bych do této zk.r.en.é země v životě nepřišel, a hrál bych pouze v zahraničí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist