Kristýna Plíšková v Birminghamu porazila sestru Karolínu! Ve čtvrtfinále vyzve Strýcovou

19. 6. 2019, 16:37
Aktuality 262
WTA BIRMINGHAM - Celkově jubilejní 10. vzájemný zápas sester Plíškových a první v hlavní soutěži na okruhu WTA vyhrála překvapivě Kristýna. Na trávě v Birminghamu zdolala v tie-breaku třetího setu své úspěšnější dvojče Karolínu a postoupila do čtvrtfinále, v němž na ni čeká dvojnásobná finalistka Barbora Strýcová. Ta dnes porazila svou deblovou partnerku Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu.
Kristýna a Karolína Plíškovy

Premiérový souboj sester Plíškových v hlavní soutěži turnaje WTA vyhrála na trávě v Birminghamu překvapivě Kristýna. Světovou trojku Karolínu zdolala 6-2 3-6 7-6 a celkovou bilanci vyrovnala na 5-5. Na trávě zvítězila i potřetí.

Kristýna Plíšková, které v aktuálním žebříčku patří 112. místo, prošla v Birminghamu do hlavní soutěže z kvalifikace. Karolína naopak pro generálku na Wimbledon využila divokou kartu. Úvodní set získala výborně podávající Kristýna hladce za 27 minut, ve druhé sadě se ale favoritka zlepšila a díky jedinému brejku vyrovnala.

Třetí sada nakonec dospěla do zkrácené hry, v níž Karolína nabídla sestře první mečbol dvojchybou. Kristýna ale stejnou chybou šanci pohřbila, žebříčkově nejcennější výhru vybojovala až při třetím mečbolu.

Sestry Plíškovy bydlí v Birminghamu společně v jednom hotelovém pokoji, ale vítězka doufala, že večer i po třísetovém boji "přežijí". "Snad to bude v pohodě. Dokážu pochopit, jak se cítí, cítila bych se stejně. Doufám, že půjdeme na večeři. Nebo možná zítra," řekla Kristýna na kurtu. Výhra nad sestrou bylo její druhé velké vítězství nad krajankami, loni v Charlestonu ukončila sérii 24 výher Kvitové proti českým soupeřkám.

Karolína se snažila z nečekané porážky brát to pozitivní. "Dohodly jsme se, že která vyhraje, něco té druhé koupí. Takže dostanu dárek," řekla na tiskové konferenci. "Ona má zítra den volna, takže možná půjdeme nakupovat a platit bude ona," plánovala.

Už nyní je jisté, že turnaj, jehož poslední dva ročníky vyhrála nyní zraněná Petra Kvitová, bude mít českou semifinalistku. Plíšková se totiž ve čtvrtfinále utká s finalistkou z let 2014 a 2016 Barborou Strýcovou, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 0-2.

Třiatřicetiletá Strýcová si dnes poradila se svou současnou parnerkou pro čtyřhru Su-Wei Hsieh. Loňská semifinalistka rozhodla souboj jediným úspěšným brejkem. Sama servírovala spolehlivě a soupeřce za celý zápas nenabídla ani jeden brejkbol. Vyrovnaný první set získala ve zkrácené hře, ve čtvrtém gamu druhé sady pak své kamarádce prolomila servis, náskok udržela a vyhrála 7-6 6-3.

Ve čtvrtek se se Strýcová postaví na kurtu se Su-Wei Hsieh znovu, tentokrát ale na stejnou stranu. Druhý nasazený pár totiž čeká čtvrtfinále čtyřhry.

Hladký přechod na trávu prožila šampionka antukového Roland Garros Ashleigh Bartyová. Druhá nasazená Australanka porazila v prvním duelu poté, co v pařížském finále přehrála Markétu Vondroušovou, i přes nejistý úvod Chorvatku Donnu Vekičovou 6-3 6-4.

• WTA PREMIER BIRMINGHAM •
Velká Británie, tráva, 1.006.263 dolarů
středeční výsledky (19. 06. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Bartyová (2-Austr.) - Vekičová (Chorv.) 6-3 6-4
Qiang Wang (6-Čína) - Davisová (USA) 6-3 6-2
V. Williamsová (USA) - Sasnovičová (Běl.) 6-3 6-4
Bradyová (USA) - Curenková (Ukr.) 6-3 6-3
• Dvouhra - 2. kolo •
Kr. Plíšková (ČR) - Kar. Plíšková (3-ČR) 6-2 3-6 7-6(7)
Strýcová (ČR) - Su-Wei Hsieh (Tchj-wan) 7-6(3) 6-3
Ostapenková (Lot.) - Kontaová (7-Brit.) 6-3 6-4
Martičová (Chorv.) - Gasparjanová (Rus.) 6-3 7-6(4)
• Čtyřhra - 1. kolo •
Peschkeová/Melicharová (3-ČR/USA) - Rosolská/Zhaoxuan Yang (Pol./Čína) 6-1 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

262
Přidat komentář
dadaft
to jsou mi dneska věci toto ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Naomi je troska a už slyším ten noční telefon "Sašo Sašenko, srdíčko moje, zlatíčko, miláčku, teď už to vidím jasně --- celé je to jedno velké a nešťastné nedorozumění.........."

Maria se snaží, ale zatím...

jediná Amanda své fanoušky :)) potěšila --- Cornetovou si nasekala na kousky, kontrolovala zápas od začátku do konce,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, teď to asi budu střídat mezi Birminghamem a Mallorcou...................
Reagovat
Jan
Zlatá tretra v Ostravě a rozhovor s Černoškem. Kde člověk na něho nenarazí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Černošek Zlatou tretru pořádá, takže je celkem logický, že je s ním rozhovor! :)))
Reagovat
Jan
Že se motá i do atletiky. Zbývá už jen hokej :)
Reagovat
Mr.Pink
ale tam je take, zastupuje jagra s vorackem a poradal v praze i nhl zapasy. a zlatou tretru porada uz snad 20 let :)
Reagovat
Vlk-v-trave
je zatím v Birminghamu na pěkném výletě...
...od prvního kola hra plná roztomilých blbůstek:-)
takže se dá očekávat, že ve druhém bude na houbách v lese...a ve třetím se třebas vrátí, a nebo ne...:)
Reagovat
tommr
pěkně jí Putintseva ukončila ... :)
Reagovat
Vlk-v-trave
já mám Naomi rád:)
Reagovat
tommr
já mám zase rád tu maličkou divošku (pokud tedy zrovna nehraje proti našim) ...
Osaka mi v poslední době příjde, že má nosánek trochu moc nahoru. Zajímalo by mě taky co to tam v závěru o pauzách Osakaová vyváděla? To byla nějaká forma meditace nebo co?
Reagovat
George_Renel
Já myslím, že si sedala na zem za trest. .-)
Reagovat
tommr
že by na sebe byla tak přísná? :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak v ní se mísí ta Japonská přísnost s Haitskou kreativitou...jak to není vyvážené, spíš baví...ale už tolik nebaví jako dříve...dokázala často jak Lucy od saka dostat míček přímo k divákovi...teď už to není takový extrém, jen pár metrů:D)

to pojetí nosánek nahoru bych řekl spíš vzniklo tím, že si dovolila porazit Petru na AO...když sejmula Serenu, pochopitelně ji všichni milovali...ale to už k té obci fans tak nějak patří. Takže to chápu...:)
Reagovat
tommr
tak nebudu zastírat, že tím že na AO porazila nejdřív Karolínu a pak Petru mi k srdci moc nepřirostla. Ale i když vyvinu maximální úsilí abych se od toho oprostil tak mi furt vychází, že se na kurtu chová až příliš sebevědomě až skoro nadutě a zřejmě očekává, že si ted před ní všechny soupeřky sednou na zadek podobně jako to dřív dělaly před jejím velkým vzorem Serenou ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
George_Renel
A když to neudělaly soupeřky, sedla si na zadek sama před sebou. :-D
Reagovat
paddy
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1117118-ten-konec-byl-strasny-stydi-se-kristyna-pliskova-jak-znela-dohoda-se-sestrou.html#hp-sez
Reagovat
Blondie
Jejich souboj měl už dopředu domluvenou vzájemnou finanční dohru. ?Kdo vyhraje, musí té druhé něco koupit. Takže budu mít dárek," vyhlašovala Karolína. Kristýna si však pamatovala trochu jinou verzi domluvy: ?Ona je bohatší než já. Řekly jsme si tedy, že když ona vyhraje, dá mi všechny své prize money. Když vyhraji já, kupuji jen dárek. Tak to je."
(Sport)

Hehe, to je roztomilý :-)
Reagovat
Blondie
Stejně by mě zajímalo, jestli si to rozdaly na férovku, nebo zda to Kája - provinilá tím, že je úspěšnější - ségře pustila :-) lehké to neměly a nezávidím jim to.
Každopádně pusa na konci byla nádherná a snad si Karolína dárek užije. Týně jsem včera přála víc, má svou chvilku slávy! :) některé její míčky byly fakt boží.
Ale zítra fandím Baruně.
Reagovat
Grape
No já bych řekl, že to Kája vědomě nepustila (to by to nenechala dojít tak daleko), ale v hlavě to samozřejmě měla a to je pak těžké podat stoprocentní výkon. Každopádně specifický zápas a špatně to nedopadlo - Káji to neublíží a Týně to může pomoct.
Reagovat
Blondie
Taky to tak vidím...
Ale prostě Karolína věděla, že když prohraje, bude to mít pozitivní dopad na milovanou sestru :) tak se nevyhecovala.
Týna každopádně dobře :-)
Reagovat
dadaft
Belinda je od pohledu vyšší výkonostní level než Shelby, tohle by měla dát ve dvou...
Reagovat
tommr
akorát jí zase haraší v makovici ...
Reagovat
dadaft
nó, z vyhraného setu je horor.
Reagovat
tommr
kolik už to Bencicová vedla? 5:2 nebo dokonce 5:1?
Reagovat
dadaft
postupně to začínám vidět tak, že Benčič bude jako Azarenka v nejlepších časech -- ne že by byla na antuce a na trávě marná, ale opravdu velmi silná je jen na betonu.

jestli její chvíle příjdou, tak spíš na USO, než ve Wimbledonu.
Reagovat
dunphy
Vždyť na antuce sice celkem marná je a dokonce to i přiznává, ale říkat, že je marná na trávě, na které má výbornou kariérní bilanci (37/16), vyhraný Premier a dvakrát osmifinále Wimbledonu, je podle mě trošku mimo. Na to, že má za sebou dva roky laborování se zraněními je to podle mě solidní počin.
Reagovat
dunphy
Pardon, já si to blbě přečetl. Nepíšeš, že by na ní byla marná. Ale podle mě je na trávě docela dost silná a nedivil bych se, kdyby na ní něco velkého vyhrála :)
Reagovat
EllNino
přesně, na trávě je Bel hodně nebezpečná hlavně tím, jak rychle hraje po odskoku míče :) dnes to bylo vyloženě o hlavě :)
Reagovat
dadaft
Já viděl Kristýnu v Hertogenboschi s Curenko a byla to dost tragédie od Týny.
Takže mě hodně překvapilo, jak hrála hlavně ze začátku zápasu tvrdě a přesně, včetně skvělého servisu.
Zdá se, že se v Birminghamu rozehrála.
A souhlas se sojkou -- teď je třeba rozbít divou Báru.

DNES
to zase vidím na spoustu mačů z obou turnajů :))
Reagovat
EllNino
No Báru může rozbít, ale musí šlapat servis jako včera, to bylo brutální :)
Reagovat
paddy
Hsieh pustila Báře včerejší zápas. Nejsou sice dvojčata, ale hrají spolu debl. Nevím, jestli si toho už někdo všiml, ale obecně když proti sobě hrají singl debloví partneři, tak jeden z nich to tomu druhému pustí. Na okruhu to funguje jako nepsané pravidlo, které všichni poctivě dodržují.

V zákulisí se už šíří informace, že Týně by dnes mohla pustit zápas již šestá soupeřka v řadě, takže QF je opravdu hodně blízko...
Reagovat
EllNino
dneska určitě ne :) dneska totiž nehrají ... a tyhle kecy mám fakt rád no :D
Reagovat
dadaft
6 soupeřka v řadě.......... informace ze zákulisí.................. ty máš k něčemu takovému přístup?
Reagovat
Mr.Pink
Vzdyt to byla ironie, dela si jen srandu z tommra a spol
Reagovat
dadaft
no nevím, tommr to je spíš "katastrofa", "pád žebříčkem" nebo "ostudný výkon", než zákulisní dohody,,,,,,,,,,,,,,,
ale nechci se hádat.
v poho.
Reagovat
Mr.Pink
Urcite to byla ironie. Netykalo se to jen tommra, ale vsech, kteri tu pisi o vypousteni zapasu.
Reagovat
Vlk-v-trave
?
Reagovat
tommr
Kristýna už ve čtvrtfinále je a bude v něm s Bárou bojovat o postup do semifinále ...
Co se týče toho "pouštění" tak včerejší zápas s Karolínou byl opravdu hodně podezřelej, ale jinak jsem si stoprocentně jistej, že nikdo Kristýně nic nepouštěl a u Báry to hrozí ze všech nejmíň ...
Reagovat
EllNino
Podezřelý by bylose, kdyby Karolina padla 2:6 0:6 ... kdyby to serge chtela pustit, tak to nenecha dojit ani do 3. Setu a už vubec ne k vlastnimu mecbolu
Reagovat
ttopi
Právě proto to udělaly na 3 sety, aby bylo podezření minimální. Tím neříkám, že to měly domluvené, ale pokud něco takového někdo udělá, musí to zahrát tak, aby to nebylo až tak nápadné :-)
Reagovat
EllNino
konspirace vládnou světem no :D ....
Reagovat
ttopi
Tomu se nejde ubránit :-)

Ale když se člověk podívá na jejich předchozí zápasy na trávě, tak už to smysl celkem dává. Holt je tam Kristýna o chloupek lepší :-)
Reagovat
tommr
Karolína neměla v zápase ani jeden mečbol ...
Reagovat
paddy
Nejvíce bylo podezřelé, když si Kristýna na vlastní mečbol dala dvojchybu :)
Reagovat
tommr
to bylo spíš nedopatření ...
Reagovat
EllNino
měl byses přestat dívat na televizi :D
Reagovat
tommr
takže podle tebe Kristýna odmítla ten mečbol schválně?
Reagovat
EllNino
prostě udělala dvojchybu, není ani první ani poslední, kdo zahrál na mečbol v TB za vypjatého stavu dvojchybu
Reagovat
tommr
čili říkáš totéž co já jen jinými slovy. V tom případě ovšem nechápu tvojí nejapnou poznámku z 12:40 ...
Reagovat
Vlk-v-trave
to byl blackout. :)
Reagovat
ttopi
Aneb když musíš prohrát, ale nechceš riskovat, že to druhá strana nezreturnuje :D
Reagovat
paddy
Podávala Kristýna ne Karolína, pusť si záznam, byly tam 2 dvojchyby
Reagovat
ttopi
Jo pardon. Já četl, že Karolína...
Reagovat
lars
ty si vypustil/a blabol asi pod vlivem travy :)
Reagovat
rybicka
A když si to nepustí, - "když proti sobě hrají singl debloví partneři", tak to pak vyhrají oba? :-). Nebo jak se pozná, že si to třeba zrovna nepustili?
Reagovat
Mr.Pink
Dobry prispevek. Skoda, ze to ti, kterych se to tyka, nepochopi :)
Reagovat
smazaný uživatel
padlý na hlavu?
Reagovat
Mr.Pink
Naopak, vysmiva se tem, kteri jsou padli na hlavu :)
Reagovat
tommr
ty si tak strašně chytrej. Hlavně obdivuju tvojí schopnost správně vykládat co si druzí myslí ...
Reagovat
Mr.Pink
Mel jsem pravdu, ze to nepochopis :)
Reagovat
paddy
Jak si mám vykládat tvou včerejší argumentaci, že Kristýna nikdy nevyhrála 5 zápasů v řadě?

Např. Nadal za celou svou kariéru až do letoška nikdy nevyhrál 12x Roland Garros
Reagovat
tommr
strašně vtipný. Až na tu "maličkost", že jsem nic takovýho nikdy neřek. S takovejma detailama si ale chytráci jako si ty hlavu nelámou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, omlouvám se.
Koukl jsem níž a asi to tak bude, že je to reakce na ty trolí nicky ttopi nebo tommr.
Tommr včera v 19.33 napsal další nesmyslnou kravinu a po půlhodině se začal ohánět ironií...
Reagovat
Mr.Pink
Je to jeste smutnejsi, pze tommr neni troll
Reagovat
ttopi
troll nejsem ani já. Nechápu proč tu někdo píše, že někdo má trollí nick.
Reagovat
tommr
přicmrndávače triatleta neřeš. Pro něho jsou trollové všichni kdo mají na něco jinej názor než má on ...
Reagovat
Grape
Já už tommra občas z trollení podezírám, i když si pořád říkám že on něčeho takového není schopen. :D Ttopi je podle mě ok a ani tady nic tak hrozného nepsal.
Reagovat
tommr
dneska se tu sešlo tolik chytrejch lidí až z toho začínám mít vážný komplexy ...
Reagovat
ttopi
Je pravda, že jsem se nechal na FB napálit, když tam někdo psal tu spekulaci o kvaldě na Wimbledon :-)
Reagovat
Grape
Se stane, ono i když pomineme tu kvaldu, tak exitují důvody, proč by to Kája Týně mohla pustit a nikdo z nás nemůže 100% říct, že se tak nestalo. I když bylo by tedy značné riziko nechat to zajít až tak daleko, stačilo by ve 3. setu nebrejknout zpět třeba. :-) Ale když uvážím všechny okolnosti, o kterých píšu v příspěvku dole, tak to fakt není až takový překvapení. Kolikrát i zápasy mezi kamarádkami jsou nevyzpytatelné, natož mezi dvojčaty...
Reagovat
Grape
Tohle velké překvapení zas až takovým překvapením není, když se vezme v potaz povrch, vzájemná bilance, to že Karolína se na rozdíl od Kristýny na tomto typu turnaje nehecne k maximálnímu výkonu... A v neposlední řadě fakt, že v těchto zápasech se prostě kvalitativní rozdíly smazávají, což potvrdí asi každý kdo někdy aspoň amatérsky sportoval. :-)
Jinak mě výsledek zápasu nevadí, Karolína stejně potřebuje zahrát na úplně jiných turnajích a naopak pro Kristýnu je to turnaj, kde se může chytnout.
Myslím ale, že přes Báru už Kristýna nepřejde.
Reagovat
makro99
žebříčkově už se chytla :) už je na průběžným 95. místě; a kým to tam vyhrá celé - vytlačí právě Báru z jejího 55. místa :)
Reagovat
Grape
Mě žebříček až tak nevzrušuje, ale pro Týnu je teď celkem důležitej - chtělo by to dostat se na místa, kde by nemusela hrát tolik kvalifikací. Jak jsem psal - myslím, že přes Báru nepřejde, ale uvidíme, třeba překvapí. :-)
Reagovat
makro99
hmm, potřebovala by se dostat zpátky pžed ten větrák; fakt neuvěřitelnej faktor ten větrák, ten týden měla svůj životní ranking 35 a pak už to jde pořád pomalu dolů... před tím se hrozně dlouho škrábala nahoru a 2017 se zdálo, že vyzrává, zklidňuje, stabilizuje... a pak toto.
Reagovat
ttopi
Včera jsem někde četl, že Kristýna potřebovala vyhrát, aby se přiblížila Wimbledonu bez kvalifikace. Naopak Karolína prý nic neobhajovala. To by napovídalo tomu, že to jinak skončit prostě nemohlo :-)
Reagovat
EllNino
Škoda že tenhle zapas na Wimbledon už nema vliv, cut byl dávno uzavřen a Týna pojede do Roehamptonu na kvaldu tak jako tak, takže opět deb.ilni kecy hejtru, kteří neznají základní pravidla uzavírání přihlášek do turnajů... a že jich není malo
Reagovat
ttopi
OK. Já to jen večer někde četl, neměl jsem možnost to ověřit.

V tom případě vůbec nechápu, jak mohl tento zápas seriozně odehraný takto dopadnout.
Reagovat
EllNino
Faktorů je několik, nevyzpytatelný povrch, který sedí více Kristýně, sesterská láska, možnost vytáhnout se na slavnější dvojče, centrkurt, cokoli ...
Reagovat
makro99
Karolíně je dlouhodobě nepříjemné, že se ségře nedaří a všichni jí ji pořád předhazují - přitom spolu mají blízký vztah, tráví spolu hodně času.. Karolína tam musí mít hodně mixed feelings v těch zápasech (a veřejně říká, že se těm zápasům snaží vyhnout, jak může);
naopak Kristýna má samozřejmě motivaci jednoznačnou...
Reagovat
Blondie
hezky napsané!
Reagovat
smazaný uživatel
Když nerozumíš nasazování a nechápeš, tak nekomentuj.
Nebo se nediv, že jsi za trolla.
Reagovat
tommr
najdi si někde definici trolla a neztrapnuj se tu ještě víc přicmrndávači ...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za doporučení, blbečku :-)
Reagovat
tommr
chovej se slušně přicmrndávači ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
sojka1
ne, ze by to nebyl zvlastni zapas, minimalne jeho konec... ale verim, ze se citily obe stejne divne. Na saskarnu, jak jsem se docetla, ale velmi slusna uroven, ten zapas mel skutecnou kvalitu. Tynda hrala vyborne. Nemyslim si, ze Kaja byla zrovna v zone, ale trava neni jeji povrch, return neni jeji domena a jsem presvedcena, ze byla servem Tyndy pekne zaskocena. Vsimla jsem se, jak ji jeden BH return klasicky ulitl, protoze mel obracenou rotaci. (To nejde popsat, to se citi.) Hlavne kolik je taky na okruhu takovych levackych servisu, ze... ;-) Tynda to tam proste palila jak z juniorskych dob.... a je jednoduse hrobarka ceskych hvezd, Peti take prerusila jeji skvostnou snuru vitezstvi nad nasima holkama. Prala bych ji, aby ji to nakoplo... a at vyradi i Barunu! Tu musi vystrilet, pres vymeny a nejake finesky vlak opravdu nejede.. :-)
Pobavilo me, ze segry spolu bydli v hotelu na stejnem pokoji, a ze podle umluvy porazena dostane darek... hezka je i jejich spolecna fotka u site, takhle vrely pohled od Kaji neznam.... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
tak snad ji to nakopne:)
opravdu bych ji to nakopnutí přál pořádné...přijde mně taková tenisově plnější.
a je škoda, že si to nechává moc pro sebe, a nechce se tím víc podělit, třebas na turnajích jako Wimbledon, že...třebas ve druhém týdnu...

Jinak všimla sis, že Wimbledon je jediným GS, kde platí to příslovečné...hráč se dostal, probojoval do druhého tydne? :)
Reagovat
sojka1
ja si hlavne myslim, ze do Wimbledonu si hraci jedou splnit sen... zatimco ostatni GS se jedou "pouze" vyhrat... :-)
Reagovat
paddy
do Wimbledonu se přece jezdí hlavně na jahody se smetanou...
Reagovat
Vlk-v-trave
:) jsem zapomněl...
Reagovat
sojka1
prava smetanka pres jahody prece cuca sampanske.. ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
s bublinkama nebo bez?
Reagovat
sojka1
"s"... neutralizuji se jahodovyma zrnickama.. :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
aha...to víš nejsem znalec:)
Reagovat
paddy
Zkus zrníčka a pochopíš, neznám nic lepšího :)
Reagovat
Vlk-v-trave
dle některých místních teorí... jak kteří, někteří tam snad jezdí i za trest:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Gratulace Tyně. Potvrdila v praxi, že má lepší úspěšnost na trávě.

Doufám, že maminka přežila:)
Reagovat
paddy
"to není argument"

my dva trávě rozumíme (měli jsme stejný tip) a ostatní jí musí kouřit, jinak si to nedovedu vysvětlit :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
:o)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jinak jsou také hodně zajímavé tyto stats

Tetka Strýcova 63.22 % / 87
Týna Plíšková 68.82 % / 93

Týna má víc odehraných zápasů na trávě než Tetka...hodně zajímavé. i její úspěšnost je lepší.

Jinak ještě porovnání s dvěmi našimi hr. Petrou a Kajou.

Kája 66.18 % / 68
Petra 73.68 % / 76

Petra je jasně naše nej. hráčka na trávě, ale potom je tu ještě jedno důležité srovnání s Wimbledonem vs. jiné hráčky mající skvělou úspěšnost na trávě...no rozepisovat to všechno nebudu, ale Petra má Wimbledon slabší, ale i mimo to ty 2 tituly, které má.....potenciál byl na víc, i lepší výsledky...:)
Duch Wimbledonu hodně ukauje, že dokáže hráčky pěkně zmáčknout...

Ale na závěr, ještě je tu pochopitelně střet stylů...

Týna ještě nikdy Tetku neporazila...ale nikdy nehrály spolu na trávě...Týna musí mít servis držák...jinak jí tetka dokáže přechytračit jako vždy, a bude v tomhle případě asi jedno, na čem hrají...
...bude to hodně zajímavý souboj...

Přeji Týně, ale větší šance jsou asi na straně Báry. Bitva by mohla být pěkná :)

Jedna jistota tu je. V dalším kole bude češka:)
Reagovat
paddy
bohužel většina dobré statistiky je zatížena ITF, ale dělám, že to nevidím :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
lars
a u Tyny turnaji mimo travnatou sezonu
Reagovat
sojka1
taky mi nebylo... :-)))
Reagovat
paddy
včerejší tip na Kristýnu vyšel, spokojenost
potvrdilo se, že Karolína na ní na trávě neumí (nyní 0:3), a v Birminghamu už 5x vypadla v 1. kole
nemá smysl hledat jiné důvody
Reagovat
Torn
Na ní neumí? :D Vždyt spolu 6 let nehrály. :D Tady bylo jedno, zda je to trácva, hard nebo antuka....tady byly klíčové úplně jiné věci.
Reagovat
EllNino
Věřím, zeže na hardu by Karolina neprohrála ... antuka a tráva ji úplně tolik nesedí ... naopak Tyne posledni roky oboje vice než hard
Reagovat
stopan
Co ked sa vymenili :D :D :D ako dvojcata :D :D :D , kto by na to prisiel :D
Reagovat
EllNino
kdokoli, kdo nemá 20 dioptrií
Reagovat
Kytka
Na to by přišel každý hned. Dají se lehko rozeznat jak podle obličeje tak i postavy. To by jim neprošlo.
Reagovat
Fransoas
Přečetl jsem si článek ze serveru Idnes.cz.Píše se tam o dvojchybách.Kdo by si myslel,že se to nemůže stát jiným hráčkám na konci zápasu a definuje to jako trapné vystoupení favoritky ,tak je to pouze subjektivní názor.

Je potřeba brát v úvahu,že je to svým způsobem zápas zvláštní a liší se od jiných duelů na okruhu WTA.

POkud by Kristána předvedla hru z prvního setu proti Báře nemusí být bez šance.Důležitý bude určitě začátek setu.Kristýno pojď a postarej se o další překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdůležitější je vždycky konec setu :-)
Ash vedla nad Amandou 5:0 a 40:15 a pak začala "kouzlit"...
Reagovat
Vlk-v-trave
:) tak to určitě.
Reagovat
Vlk-v-trave
bez proměněného MB se do šatny nejde, naopak zůstává se na kurtu.:)
Reagovat
bIbec
Kika pěkně. Je to velká hráčka :-)
Reagovat
horska.kraslice
184 cm. Kája o dva cm více :-))
Reagovat
Nola
tento sestersky duel som si nemohla nechat ujst, ci to bola fraska vedia iba oni dve, ale Kristyna ma urcite naviac, ako je jej postavenie na rankingu

v TB to fakt zavanalo vypustenim od Karoliny, ale potom nechapem, preco nenechala vedenie v sete Kristyne o brejk, divny zapas, az mi to chvilami na servise pripominalo Isnera s Querreym
Reagovat
tommr
to byla opravdu nechutná fraška - doufám, že už další zápas sester nikdy neuvidím. Kristýně to za zlý nemám - prostě se snažila porazit silnější sestru a dala do toho všechno. Zítra proti Báře bude ovšem určitě poloviční a pojede domů s debaklem. Karolína u mě ale dneska hodně klesla. Její přístup byl neskutečně neprofesionální. Nebo snad někdo věří, že je tak nemohoucí a nedokáže zreturnovat Kristýnino podání? A pokud by její dnešní výkon byl všechno čeho je na trávě schopná tak ani nemusí do Wimbledonu jezdit a může se rovnou začít připravovat na hardovou sezónu ...
Reagovat
SpacialRecognition
Chápeš, jak to může být těžké hrát proti vlastnímu dvojčeti? Ne. Fraška je tvůj komentář.
Reagovat
tommr
měla to udělat jako to třeba udělala letos v Miami Serena, která před zápasem se sestrou z turnaje odstoupila. Nikdo soudnej neuvěří, že dneska hrála naplno ...
Reagovat
rybicka
Letos to Serena udělala, ale dělala to tak vždy?
Reagovat
ipoeta
byl to sestrovražedný boj, že...:)))
Reagovat
Mr.Pink
Karolinu to ale vubec nezajima. Ona a i ostatni hracky o takove fanousky nestoji
Reagovat
tommr
tak to si chlapče nejsem tak jistej. Docela nedávno Hrdlička řádil jak pominutej když byla Kristýna kritizována za to, že fanoušky kašle a vypouští turnaje, který se jí nehodí. Jsem zvědavej kolik fanoušků jí přibude/ubude po dnešním zápase ...
Reagovat
tommr
oprava: mělo tam být Karolína a ne Kristýna ...
Reagovat
rybicka
Kristýna?
Reagovat
rybicka
Aha, už je opraveno :-)
Reagovat
Mr.Pink
Tak se zeptej jakehohokoliv sportovce, co si mysli o takovych fanouscich jako jsi ty.
Reagovat
EllNino
LOL ...
Reagovat
aligo
No ty jsi pukavec :D :D :D :D
Reagovat
Torn
Tommre klid...je úplně jedno, jak to bylo či nebylo. Já jen doufám, že Týna nevyletí na paní Strýcové :D:D
Reagovat
rybicka
Toto také vidím momentálně za nejdůležitější. Aby se to pozitivně projevilo do dalších dnů.
Reagovat
Fransoas
Zápas jsem bohužel nemohl sledovat.Pokud by tomu tak bylo,že by nemusela jezdit na Wimbledon,tak s tím rozhodně nemohu souhlasit.Je to pouze Váš názor,který respektuji,ale nesdílím ho.Toto je jenom jeden z turnajů,které Karolíně nemusí moc vadit.
Reagovat
smazaný uživatel
:D milujem tvoje prispevky :D
Reagovat
tommr
to byla jen taková ironická poznámka k těm co si myslí, že Karolína dneska hrála naplno. Je jasný, že ve Wimbledonu se bude snažit podstatně víc než dneska ...
Reagovat
lars
nojo tommrismus :)
Reagovat
stopan
A co ked sa napriklad vymenili? :D :D :D Kto by to spoznal :D
Reagovat
Blondie
kdokoliv, kdo je neviděl poprvé. Nejenže mají jiná tetování a hrají odlišnou rukou, ale mají i jiné rysy v obličeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujeme za názor :-)
Reagovat
Kytka
Na Karolínu byl větší tlak. Jednak hrála proti sestře a jednak byla favoritkou. Třetí hráčkou proti hráčce z druhé stovky a výhra se od ní čekala. Kristýna neměla co ztratit, je si zahrála se slavnější sestrou.
Reagovat
Dobry-den
To bylo tak trapné, že to svět ještě neviděl.

Od Karolíny to je strašná ostuda, myslel jsem, že jako top hráčka se silnou psychickou se dokáže odprostit od toho, že hraje proti ségře, navíc labilní Kristýně. Ale ne, Karolína se dneska totálně ztrapnila... Hrozné.

Kristýno, gratulka, ale ani se neopovažuj přiští zápas prohrát!
Reagovat
Pedronegro
hm, to má být celé jako ironie vzhledem k tomu - "hamba" a "odprostit"?
já si hlavně myslím, že by jednovaječná dvojčata proti sobě vůbec hrát neměla protože, nehledě na jejich vztahy, jakýkoliv trochu nečekaný výsledek někteří těžce neunesou, viz reakce níže i výše ....
Reagovat
smazaný uživatel
A dvojvaječná proti sobě můžou hrát? :))
Reagovat
Mr.Pink
A co treba siamska? :)
Reagovat
Pedronegro
haha ...
Reagovat
Pedronegro
jo, to jsou dvě rozdílné osoby ...
Reagovat
Fransoas
Pří vší úctě ke Karolíně je to trochu malý zázrak a větší překvapení pro všechny.Jsem nesmírně rád ke Kristýně.bylo to hodně vyrovnaný až do konce.Obrovská gratulace.
Reagovat
EllNino
Podivný zápas, čekalo se ... Týně to pomůže bodově, psychicky snad také ...

Kájo, nevadí, Birmingham ti nikdy moc nešel, body se budou rozdávat i jinde :)
Reagovat
Torn
Já jen doufám, že to Týna využije....ta koncovka tie-breaku byla dost podivná.
Reagovat
EllNino
nedivím se, porazit sestru není moc výhra
Reagovat
Torn
Jo, to říkala i Týna teď v rozhovoru. :D
Reagovat
annah
No toto! Nevěřila bych, že Kristýna sestru porazí. Nikdy jsem ji hrát neviděla, ale co jsem zaznamenala, tak většinou všude prohrávala - a najednou se takhle vytáhne! Škoda Karolíny, mohla se dostat dál, Kristýna nejspíš vyletí hned v dalším kole.
Reagovat
EllNino
Pokud vyletí, tak s Bárou ... a bolet to tolik nebude
Reagovat
Mr.Pink
Ale bude :)
Reagovat
Nenela
PROC Kristyna takhle nehraje vzdycky???
Reagovat
aligo
ona takhle hraje vždycky, vždycky se na konci podělá... Teď měla kliku že se podělala i ségra, i když nevím proč...
Reagovat
Mr.Pink
Vzdycky ne, v mnoha zapasech je to od ni pinkani, ale dnes konecne hrala velmi agresivne.
Reagovat
Nenela
Ano, to jsem mela na mysli, proc takhle nehraje porad. Dneska taky BEHALA!
Reagovat
tommr
protože jiný soupeřky jí na rozdíl od Karolíny nic zadarmo nedarujou. Nebo si myslíš že například těch 24 es co dneska nasázela bylo opravdu jen díky jejímu skvělýmu servisu?
Reagovat
SpacialRecognition
Kristýna ale opravdu podávala skvěle. Viděl jsem celej zápas.
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
Torn
Podávala, dala by jich určitě víc, ale tak 15, těch 24 mi příjde moc. Některá ta esa byla docela okatá nebo mi to tak přišlo.
Reagovat
Mr.Pink
Blbost, kristyna ma skvely servis a u nekterych z tech es by sice karolina asi mohla skrtnout micek raketou, ale k cemu by ji to bylo
Reagovat
Torn
Určitě, proto proti segře zrovna nastřílí 24. Osoba, která jí zná, jak své boty. :D
Reagovat
Mr.Pink
Za tri sety a na trave. Pro kristynu nic mimoradneho.
Reagovat
lars
prave ze asi neco mimoradneho
v predchoz. zapase Tyna vyhrala 6:3 6:4 na hrackou mimo top 100 a dala jenom 7 es a 3 DF
Reagovat
Mr.Pink
Kdyby nastrilela pres 30 es, tak by to bylo neco mimoradneho. Jasne, v kazdem zapase jich nenastrili 20+, ale dokazala to uz mnohokrat.
Reagovat
lars
proti hracce top10 dala pres 20 es asi poprve
Reagovat
lvicek
No, ono mi taky pripada, ze Karolina ma obcas celkem pomale reakce + ta trava, takze mozna se to proste seslo... A nebo ji Tyna matla telem ;) Treba mela pocit, ze ona by hrala tohle a Tyna to holt delala jinak :).
Reagovat
lars
spis tim , ze Karol stala nekdy moc blizko na returnu
Reagovat
Mr.Pink
asi ano, ale ona tech zapasu s hrackami top10 zase moc nemela. A jeste k tomu na trave. Vedela, ze pokud chce proti karoline uspet, musi skvele podavat. A to se ji podarilo.
Reagovat
lars
Muj hruby odhad je, ze Tyna letos vic es v singl zapasu nedala.
A proc si Tyna " nerekla"" , ze pokud chce uspet proti Tsurenko v Holandsku, ze musi dobre podavat ?
Reagovat
Mr.Pink
Myslim, ze tohle je jeji druhy nejvyssi pocet na WTA turnajich. Predpokladam, ze si to rika vzdy, ale nekdy to proste nevyjde. Dnes hrala celkove velmi dobre. Asi se proti Karoline umi vyhecovat.
Reagovat
lars
A kde mela dat letos vic es?
Reagovat
Mr.Pink
celkove druhy nejvyssi, letos nikde
Reagovat
Torn
Dokázala to třikrát, ty mnohokrát. :D https://www.facebook.com/WTA/videos/380937899061173/
Reagovat
Mr.Pink
tam pocitaji jen wta turnaje. a jen blazen si muze myslet, ze to Kaja vypustila
Reagovat
Torn
Právě, tam je to už relevantní.
Reagovat
makro99
jasně, blbost, normálně jí dává na trávě jenom tak kolem 19ti...;)
http://www.tennislive.net/wta/match/kristyna-pliskova-VS-karolina-pliskova/aegon-international-eastbourne-2013/
Reagovat
Torn
https://www.facebook.com/WTA/videos/380937899061173/ Si podívej na tohle, ty blbost...si podej ruku s tím růžovym panterem. :D
Reagovat
Mr.Pink
viz vyse, existuji i ITF turnaje. Nekteri jsou fakt blazni. A ze jich tu je dost
Reagovat
Torn
Viz. výše....ITF je kvalitou hráček jinde než WTA. Samozřejmě, že na ITF nastřílí víc es, ale to nemůže nikdo srovnávat s WTA, když raje proti hráčce TOP10 :D. To co píšeš, je neskutečnej blábol.
Reagovat
EllNino
proč by se to nedalo srovnávat? Dát na trávě Karolíně, která na returnu zrovna neexceluje, leváckým servisem 25 es, prostě jde :D
Reagovat
Torn
Takže karolína je kvalitou returnu na úrovni itf? :D
Reagovat
EllNino
vždyť je to tráva, tam se nějaké žebříčky úplně mažou :)))
Reagovat
Torn
To se říká i o hale. :D Si myslím, že u trávy to tak neplatí, prostě je to specifický pvorch a někomu to vyhovuje a někomu ne, proč by Roger tolikrát vyhrál na trávě, kdyby mu neseděla. Tráva úplně nesmazává rozdíl, spíš si myslím, že někdo z ní umí těžit a někdo ne. Travnaté turnaje jsou poměrně krátkou dobu sezóny..
Reagovat
EllNino
tráva právě smazává rozdíly
Reagovat
Torn
Jsem naschvál koukal na statistiky returnu ...třeba Markéta má 43% a Karolína 36,7%, což je nějakých 6,3% což zase není tak brutální rozdíl, když je Markéta osmá v získaných bodech po returnu z prvního podání. :D
Reagovat
makro99
Kristyna je dlouhodobě špičková servismanka na celým WTA - v absolutním počtu es se pravidelně umisťuje v Top 10, v posledních třech letech 5., 3. a 6., a to vždy při výrazně nižším počtu zápasů než konkurentky. V roce 2016 ustanovila absolutní rekord na turnajích WTA - 31 (proti Puig na AO), v roce 2014 absolutní rekord na ITF - 32 (v Japonsku). V kvalifikaci proti Buzarnescuové (No. 42) zahrála 11 es při výsledku 6:4 6:3...
Reagovat
dadaft
jo, bylo to o dost lepší než její výkony na turnaji předtím.

určitě jí pomohlo, že vyhrála první set - a to hodně agresivní hrou,,,,,,,,,,,
Reagovat
aligo
na konci to bylo až moc vokatý....
Reagovat
com
koncovka pekne trapna.. Strycova muze slavit semifinale
Reagovat
dadaft
ten závěr fakt dost divný.

ale zápas jako celek dobrý.
Reagovat
Torn
Holky si řekly, že to protáhnou, ale nedošlo jim....:D...no bude to zajímavé.
Reagovat
Chrenda
nechá Kristýnu vyhrát, aby měla jistou hlavní soutěž ve Wimbledonu.
Reagovat
Blondie
myslím, že se z té šance Týna podělá a vyhraje Karolína.
Reagovat
Torn
Taky si myslím, že to Týna klasicky neustojí v hlavě.
Reagovat
EllNino
tu už nemá jistou, cut pro Wimbledon už je dávno uzavřen, Týna půjde do kvaldy tak jako tak
Reagovat
Kojinho
Na první pohled bych řekl, že je jim ten zápas totálně volnej. :-) Ale to je prostě jejich styl.
Reagovat
dadaft
žádný průšvih nepřišel,
velmi solidní zápas,
obzvlášť Kristýna pozitivně překvapuje...
Reagovat
tmora
Hlavně jestli mají holky vsazeno ...
Reagovat
Jabadu
"Ale set mi, Karčo, necháš!"
"Ale no jóóó ... porád."
Reagovat
EllNino
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/64399033_2219545498164100_1645406111446073344_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=2b00b80c15b3800c4396d660d6908b1b&oe=5D84254F
Reagovat
Torn
Ještěže nemám dvojče. To bych zažívat nechtěl. :D:D
Reagovat
Blondie
:D :D :D
Reagovat
Blondie
Jinak cedule PLISKOVA PLISKOVA taky nic moc :D
Reagovat
Blondie
Zase! :D :D
Reagovat
Torn
Je až zajímavé, jak každá hraje vlastně úplně jinak. Kristýna hraje pestřejší tenis, možná agresivnější. Kája naopak hraje víc na jistotu, delší výměny, spíš čeká víc na chybu soupeřky a servis taky spíš staví na umístění než na počet es. Ale ono je pravodu, že Kristýnu jsem dlouho neviděl tak dobře hrát.
Reagovat
EllNino
No Týna má prostě šikovnější ruku, ale Karolína má mistrovskou hlavu ... a to v tenise rozhoduje :)
Reagovat
Torn
Tak má výhodu jako levačka, ale Kája taky umí zahrát pěkné údery, ale příjde mi, že to nehraje...ty chopy atd. Jinak mi příjde, že Kája trochu vypouští ten return nebo Týna servíruje až moc dobře a nebo oboje. :D
Reagovat
Blondie
Oboje? :D třeba mají domluvu Ty bereš první, já druhý a o třetí se poesekáme XD
Reagovat
Torn
Taky mne to napadlo. :D:D
Reagovat
Blondie
akomu fandíš? ;)
Reagovat
Blondie
*a komu
Reagovat
Torn
Mám rozporuplné pocity. :D:D Když vyhrává jedna, tak té druhé a naopak. :D Ale tak nějak v hlavě kalkuluju, která by spíš porazila Báru pak, jakože se bojim, že Týna třeba vyhraje a pak bude zase poloviční. :(
Reagovat
EllNino
právě ... Karolína má na to vyhrát celý turnaj třeba :) Týnu Bára podle mě do dalšího kola nepustí
Reagovat
Torn
Ona by tam nejradši nepustila ani Káju, co si budeme povídat. :D
Reagovat
EllNino
no myslím, že na trávě má největší šanci Karolínu porazit :)
Reagovat
Torn
Možná už taky jedinou, těžko říct, kdy se zase potkaj a Báře klepe důchod na dveře.
Reagovat
EllNino
Bára ale podle mě důchod nechystá zatím :)
Reagovat
Torn
Já vím, že ne, ale stát se může leccos...třeba otěhotní :D
Reagovat
EllNino
po vzoru kámošky Andrey :))
Reagovat
EllNino
Kája má brejk, ještě není konec :)
Reagovat
Blondie
já chcu rebreaaaak! :D :D :D
Reagovat
Blondie
co to sakra bylo, jak přestala hrát? XD
Reagovat
Torn
Tomu se říká "ségra máš možnost.." :D
Reagovat
tommr
přesně tohodle jsem se obával. Kristýna hraje jako o život a Karolína to až příliš okatě vypouští. To není vůbec dobrý ani pro jednu z nich ...
Reagovat
Torn
A v dalším kolem rodinná nemesis teta Strýcová. :D
Reagovat
EllNino
Jak ani pro jednu z nich? :)) Pro Týnu je naopak tenhle zápas ohromně důležitej ... má hratelné i další kolo, může si pojistit návrat do stovky
Reagovat
Torn
Je pravda, že Káju ani titul tady nezvedne do nebes. :D
Reagovat
com
ale muze bejt ceskou jednickou prece.. to je taky hodne :D
Reagovat
EllNino
no vzhledem k tomu, že jedinej, kdo to tu řeší, jsi ty, to zase až tak hodně nebude :D ...
Reagovat
Torn
To už byla a je pravdou, že tenhle "status" je nic, když byl česká jednička i Veselý, tak to ztratilo poslední zbytky nějaké vypovídající hodnoty. :D
Reagovat
EllNino
přesně ... a že mu to trvalo :D to by byla ostuda být stále za hráčem, který má odehránu tak třetinu turnajů co on
Reagovat
Torn
Chudák Tomáš, musel se zmrzačit a nehrát, aby si Jirka aspoň čuchnul. :D
Reagovat
Blondie
to bylo vošklivý! XD
Reagovat
Torn
Bohužel, ale taková je realita. Jirka holt nikdy nebude dosahovat ani vzdáleně kvalit Tomáše.
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/D9bmZ9gWwAINX7c?format=jpg&name=large
Reagovat
historik
proč týna takhle hraje, jen když se chce vytáhnout na ségru??
Reagovat
Blondie
tam hraje roli psychologie :-)
Reagovat
Blondie
resp. samozřejmě - přesněji řečeno - psychika.
Reagovat
EllNino
Karolína ten tlak zatím zvládá s velkými obtížemi ...ale nedivim se, já bych svýho twinbráchu taky nedokázal porazit :)
Reagovat
Blondie
Jo... tam toho bude hrát víc. Přece jen - je to méně úspěšná ségra, takže já jsem "vinna" tím, že se mám líp... Týna zase musí být na Karolínu pořádně nastartovaná... (Ačkoliv vůbec nezpochybňuji, že se mají rády!). Plíščata to vůbec nemají lehké a myslím, že to, že ten sourozenecký vztah funguje, je jejich vůbec největší vítězství :-)
Reagovat
Torn
To je tak vždycky buď a nebo...Ale myslim si, že na trávě má větší šance Kristýna, navíc je to levačka. Dneska Káje moc nevěřim.
Reagovat
Blondie
má vlastně Týna nějaký skalp TOP10? Omlouvám se, nepamatuji se. Peti Kvitová tehdy ještě zpátky v TOP10 nebyla, ne?
Reagovat
SpacialRecognition
Ostapenko loni tuším.
Reagovat
dadaft
tvl Kristýna to tam sype jako kulomet ,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
spíš mi přijde že zůstala na centru Penko :D to jsou roury
Reagovat
dadaft
včera i dnes velmi dobře, tahleta Ostapenko, malinký otazník u ní mám, docela jsem zvědavý na její příští zápasy...
Reagovat
Blondie
Nenechávám si ujít sestrovražedný zápas. To je vtipný a milý, jak Plíščata dělají úplně stejná gesta :D
Reagovat
EllNino
a Týna zatím vynikající servis :) Ale ten bekhend, jakmile u něj není včas, tam je obrovská slabina ... ten má Karolína 100x lepší
Reagovat
Blondie
Uvidíme, jak to bude dál. O co, že bude následovat rebreak? :D
Reagovat
EllNino
tyjo, tak teď vykouzlila Týna bekhend po lajně ala Petra :)
Reagovat
Blondie
Hraje chytře :-) baví mě to! A ten míček byl úžasný!
Reagovat
tommr
dneska odehrála opravdu dobrej zápas. Základem bylo skvělý podání při kterým nenabídla soupeřce ani jeden brejkbol. Ve výměnách to bylo docela vyrovnaný: Bára byla lepší na síti zatímco Hsieh od BL ...
Reagovat
EllNino
Krásný zápas, opravdu technické šachy, Bára na síti absolutně neomylná :)

Výborný výkon, Bára patří opravdu mezi nejlepší travařky na okruhu, navíc v Birminghamu se jí tradičně velmi daří :)

Tak a teď sestry, jsem opravdu hodně zvědavý, jak to celé pojmou :)
Reagovat
dadaft
reklama na celodvorcový technický ženský tenis.
obě skvělé travařky.
Bára hraje perfektně.
Reagovat
tommr
hlavně podání má dneska nečekaně dobrý ...
Reagovat
dadaft
Musím říct, že zvuk z ruchových mikrofonů v Birminghamu je naprostá bomba.
A to jak z centrkurtu, tak i z vedlejšího kurtu, kde teď hraje Strýcová s Hsieh.

skvělý mač.

Celkově má Birmingham nejlepší zvuk, ze všech turnajů tohoto roku.

Mimochodem v Birminghamu je celkem rušno -- létají helikoptéry, troubí sirény, vyhrává hudba ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist